Widgets

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΞΕΝΕ


ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Άμεσα απειλείται ο τουρισμός του ανατολικού Αιγαίου, περνώντας σε τουρκικά χέρια, αφού οι Έλληνες πλοιοκτήτες της Χίου, της Μυτιλήνης, της Σάμου, της Κω και της Ρόδου είτε απέσυραν τα πλοία τους, είτε έγιναν ταξιδιωτικοί πράκτορες των τούρκων πλοιοκτητών έναντι προμήθειας, για να επιβιώσουν. 

Οικονομική ασφυξία απειλεί τα απομακρυσμένα από την ηπειρωτική Ελλάδα νησιά του Αιγαίου. Οι αστοχίες στο ακτοπλοϊκό δίκτυο που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια τους νησιώτες, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, συνεχίζουν να δημιουργούν πολλά προβλήματα στις νησιωτικές κοινωνίες που φθάνουν στο όριο της οικονομικής καταστροφής. 

Στο ανατολικό Αιγαίο η Τουρκία έχει αναλάβει τα ηνία και τον ρόλο του θαλάσσιου μεταφορέα, ελέγχοντας πλέον την τουριστική ροή προς και από τα ελληνικά νησιά και κατά συνέπεια επηρεάζοντας κατά το δοκούν την επιχειρηματική τους επιβίωση. Πολλά τουρκικά επιβατηγά πλοία έχουν αποσυρθεί από τις εσωτερικές γραμμές του Βοσπόρου και κυριαρχούν στο ανατολικό Αιγαίο. 

Οι ίδιοι οι ακτοπλόοι επισημαίνουν ότι «το παιχνίδι για τα ελληνικά πλοία των νησιών του Αιγαίου έχει χαθεί οριστικά». Επιπλέον, η τουρκική κυβέρνηση δίνει σε ιδιώτες τα λιμάνια που βρίσκονται απέναντι από τα ελληνικά νησιά και οι διαχειριστές τους γίνονται και πλοιοκτήτες καθορίζοντας τις τιμές και κάνοντας παιχνίδι μόνοι τους.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Mε καταιγιστικούς ρυθμούς εισέρχονται τις τελευταίες μέρες στα νησιά του Αιγαίου μετανάστες από την Ανατολή. Oι επιφορτισμένες με την προστασία των συνόρων μας Ένοπλες Δυνάμεις έχουν μετατραπεί σε υπηρεσίες των δουλέμπορων και νταντάδες των λαθροαποίκων. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πατώντας πάνω στην ανόητη φιλευσπλαχνία των μαλθακών αστών, τους έκανε κοινωνικά αποδεκτούς, και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλει την ένταξή τους με νομοθετήματα και ανθελληνική προπαγάνδα.

Ήδη κατατέθηκε στην Βουλή το νομοθέτημα με το οποίο παρέχεται αντισυνταγματικώς η ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς, προκειμένου τα κόμματα των μνημονίων να παρακάμψουν την οργή των Ελλήνων και να εξασφαλίσουν νέους ψηφοφόρους.
Την ώρα που η Τουρκία και η Αλβανία δεν ονειρεύονται αλλά μεθοδεύουν την επέκτασή τους στον εδαφικό χώρο της έως τώρα απελευθερωμένης Πατρίδας μας, οι Έλληνες πολιτικοί της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, και τα κόμματά τους, συνιστώσες του μνημονιακού τόξου, ανοίγουν διάπλατα τις πύλες στους εισβολείς.

Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μόνοι με σαφείς πολιτικές θέσεις και προτάσεις, με ιδεολογική ταυτότητα και αντίληψη της πραγματικότητας.
Ήδη γειτονιές της Αθήνας έχουν γίνει γκέτο συγκεκριμένων εθνοτικών ομάδων. Ήδη οι έποικοι καταλαμβάνουν τα νησιά μας. Όσο και αν οι κάποιοι τοπικοί ηγεμονίσκοι διαμαρτύρονται γιατί δήθεν συκοφαντείται ο τουρισμός και μειώνεται η επισκεψιμότητα των νησιών τους, δεν τους φταίει παρά μόνον ο εαυτός τους. Είτε φέτος είτε του χρόνου το καλοκαίρι, τα νησιά τους θα γίνουν χαβούζες, οι περιουσίες τους θα χάσουν την αξία τους και σύντομα τα παιδιά τους θα γίνουν υπηρέτες των ξένων, όπως ήδη συμβαίνει με Αλβανούς και Ινδούς που άνοιξαν καταστήματα και πήραν παράνομα άδειες από τον Δήμο Αθηναίων.

Ας το καταλάβουν λοιπόν όλοι. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Ούτε πρόκειται να κάνει κανείς την δύσκολη δουλειά για λογαριασμό τους, ώστε αυτοί να κάθονται στα σπίτια τους και να κάνουν κριτική για το τι και το πώς. Κάθε τοπική κοινωνία ας αναλάβει τις ευθύνες της.

Αφού τόσο η κυβέρνηση της Αριστεράς όπως και η κυβέρνηση της Δεξιάς, δεν έχουν ούτε την πρόθεση ούτε την δύναμη να αντισταθούν στο ρεύμα των εισβολέων, επόμενο και άμεσο βήμα θα πρέπει να είναι η κινητοποίηση των κοινωνιών.

Οι άποικοι καταλαμβάνουν θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες και Δήμους. Σε λίγο, με την μεθοδευόμενη πλήρη απαξίωση των Στρατιωτικών και των Σωμάτων Ασφαλείας, θα ενταχθούν στον Ελληνικό Στρατό και θα αστυνομεύουν τις γειτονιές μας.

Ήρθε η ώρα ένστολοι και πολίτες να σταθούν απέναντι στους εισβολείς και να οργανώσουν την προστασία των κοινωνιών τους.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑΣΥΡΙΖΛΑΜΓράφει ο Χρίστος Γούδης
Παρά τα όσα λέγονται επικριτικά για την απόσταση που χωρίζει τον σύριζα από την πραγματικότητα, οι πράξεις του και οι προθέσεις του καταδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο. Η κατάθεση του νομοσχεδίου περί παροχής ιθαγένειας και η πρόθεση του σύριζα να κατάσχει τα ακίνητα των Ελλήνων μέσα από τα επικείμενα φορολογικά νομοσχέδια, καταδεικνύουν την προσπάθειά του να επιλύσει ριζοσπαστικά («πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι») τα προβλήματα εκείνα που αποτελούν ανάχωμα στην διαμόρφωση της σύγχρονης φυσιογνωμίας της Ελλάδας.

Είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι η Ελλάδα του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα που κληρονομήσαμε από τους πατεράδες μας. Η παρακμιακή, παραμορφωμένη, και εκφυλισμένη Ελλάδα του σήμερα, εξελίσσεται πλέον ταχύτατα σε χώρα Ελλήνων ιθαγενών, αφροασιανών μουσουλμάνων στην πλειονότητά τους, στους οποίους η κάθε γηραιά κυρία Τασία απαιτεί να τους δοθεί αξιοπρεπής κατοικία, κάτι που εύκολα θα επιλυθεί από την πρώτη φορά αριστερή διακυβέρνηση με την παραχώρηση σε αυτούς των οικιών που θα κατάσχει από τους πάλαι ποτέ αυτόχθονες Έλληνες, τους αδυνατούντες οσονούπω να πληρώσουν τους φόρους που προτίθεται να επιβάλλει το παρ’ ημίν «κομμουνιστοθωμανικό» καθεστώς.

Περιττό να λεχθεί ότι οι κατ’αυτόν τον τρόπο πολιτογραφημένοι Έλληνες ιθαγενείς, εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης για την «ελληνοποίησή» τους, όταν και όποτε θα καλούνται στις κάλπες, θα ψηφίζουν στο διηνεκές την συριζαίϊκη τζαμαχιρία (γκρεκο-ισλαμική δημοκρατία), ένα είδος μονοκομματικού ΣΥΡ-ΙΣΛΑΜ ή ΣΥΡΙΖ-ΛΑΜ το οποίο θα άρχει στο σύγχρονο χαλιφάτο του «Αθηναμπάντ» (ανταγωνιζόμενο σε μεντρεσέδες το Ισλαμαμπάντ) το πλαισιούμενο από τους απαραίτητους φυσικούς και πνευματικούς ευνούχους αλλά και τα απροσδιορίστου φύλου γιουσουφάκια του.

Σε ένα έθνος που απώλεσε την ζωτική του δύναμη (vis vitalis) και την δημιουργική του ορμή (élan vital), σε ένα έθνος στο οποίο ατόνησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, ένα έθνος που για χρόνια καπελώθηκε και προδόθηκε από συμμορίες ιδιοτελών, νωθρών, χαμερπών, παρασιτικών και διεφθαρμένων βλαχοαστοραγιάδων πολιτικών (και όχι μόνο), αυτό του αξίζει! Ο Βεζούβιος της έκλυτης Πομπηΐας διερράγη και το συριζλαμικό μάγμα απειλεί να καλύψει ανεπιστρεπτί τα ερείπια της δόξας που κάποτε λέγονταν Ελλάδα. Ίσως το σοκ της επερχόμενης καταστροφής να αφυπνίσει αυτούς που πρέπει να αφυπνισθούν.

Νέες συμπλοκές στην Μυτιλήνη: Λαθρομετανάστες χτύπησαν άνδρες του Λιμενικού 

Νέες συμπλοκές στην Μυτιλήνη: Λαθρομετανάστες χτύπησαν άνδρες του Λιμενικού - ΒΙΝΤΕΟ

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι του νησιού: «Να τους πάρετε στα σπίτια σας» φώναζαν στους "αντιρατσιστές".

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με τραυματισμούς και συλλήψεις λαθρομεταναστών. Όλα ξεκίνησαν όταν 300 λαθρομετανάστες ξεκίνησαν πορεία από το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης προς το Λιμάνι της πόλης διαδηλώνοντας με συνθήματα και πλακάτ, για να τους δοθούν άμεσα τα έγραφα και να φύγουν για τον Πειραιά. Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκτεταμένα επεισόδια και συμπλοκές.


Ένας λιμενικός δέχθηκε χτύπημα από λαθρομετανάστη στο κεφάλι και τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ Όπως σημειώνουν κάτοικοι του νησιού, η κατάσταση στη Λέσβο είναι έκρυθμη και φαινόμενα έντασης με τους λαθρομετανάστες κοντεύουν να γίνουν καθημερινότητα. www.xryshaygh.com

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ) ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!
lathro_mytilhnh
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως ίσως σας είναι γνωστό, εχθές το απόγευμα ξεσηκώθηκαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες στην Λέσβο, εγκατέλειψαν τον καταυλισμό στον Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης και πορεύτηκαν στο λιμάνι της πόλης, απαιτώντας την άμεση έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών και την αναχώρηση τους από το νησί.

Και σα να μην έφτανε αυτό, στο λιμάνι έγιναν άγριες συμπλοκές μεταξύ Σύριων και Αφγανών, με τους μεν να κατηγορούν τους δε, για… προνομιακή μεταχείριση.
Εκατοντάδες, λοιπόν… Ή μήπως επρόκειτο για χιλιάδες;

Που βρέθηκαν όμως αυτές οι εκατοντάδες ή χιλιάδες στην Μυτιλήνη, όταν το Σάββατο το βράδυ έφυγε από το νησί πλοίο με 2.000 λαθρομετανάστες για την Αθήνα;

Η απάντηση βρίσκεται σε δημοσίευμα του ιστολογίου μας την Κυριακή, με τον τίτλο «Αθηναίοι χαρείτε! 2.000 νέοι συμπολίτες μας αποβιβάστηκαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά». Ιδού πως κατέληγε:

«Με τον τρόπο αυτό, άδειασε η Λέσβος, στην οποία ήταν έντονα τα παράπονα λόγω της παρουσίας των δύο χιλιάδων λαθρομεταναστών σε δρόμους και πλατείες. Αλλά, ας μην χαίρονται οι φίλοι μας από την Λέσβο. Σε 2-3 μέρες το πολύ, θα επιστρέψουν στην προτέρα κατάσταση, αφού νέες καραβιές θα προσαράξουν στο νησί τους…».

Και πράγματι! Ιδού πόσοι νέοι λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στην Λέσβο από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (την ώρα που άρχισαν τα επεισόδια…), σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού:  

Τετρακόσιοι εξήντα τρεις (463) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην χερσαία ζώνη λιμένα Μυτιλήνης ν. Λέσβου,
πενήντα δύο (52) στη θαλάσσια περιοχή «ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΝΙΑΣ» ν. Λέσβου,
διακόσιοι τριάντα τέσσερις (234) στη χερσαία ζώνη του λιμένα Μυτιλήνης,
σαράντα τέσσερις (44) στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Λέσβου,
πενήντα (50) στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ” ν. Λέσβου,
δεκατρείς (13) μισό (0,5) ν. μ. ανατολικά του λιμένα Μυτιλήνης,
εβδομήντα επτά (77) στον οικισμό Καλλονής ν. Λέσβου,
εκατόν σαράντα τρεις (143) εντός οικισμού Καλλονής Λέσβου,
σαράντα έξι (46) στη θαλάσσια περιοχή Μυτιλήνης,
ογδόντα πέντε (85) στις θαλάσσιες περιοχές Μυτιλήνης και Αεροδρομίου Λέσβου,
πενήντα οκτώ (58) στη χερσαία ζώνη του λιμένα Μυτιλήνης,
Σύνολο: 1.265 μέσα σε μιάμιση μέρα!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ) 1: Και η πολιτική επιλογή των κατοίκων της Λέσβου στις επόμενες εκλογές, δική τους…

(ΥΓ) 2: Γιατί αν η Λέσβος δεν ήταν «κόκκινο νησί», αλλά «κάστρο» της Χρυσής Αυγής, με διψήφια ποσοστά, πολύ αμφιβάλλουμε αν θα την επέλεγαν οι νεοταξίτες και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, ως τον πρώτο και κύριο προορισμό των λαθρομεταναστών που μας κουβαλάνε στην Ελλάδα! http://ethnikismos.net/

VILLA ΟΜΟΝΟΙΑ
lathro_METANASTES_OMONOIA2.limghandler
Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, φιλόλογος

Κοντά στους 2.000 νέους εποίκους άδειασε το Blue Star 1 το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά. Με θερινή περιβολή, αποσκευές, κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές απόλαυσαν τον πλου από την Μυτιλήνη στο επίνειο της πρωτεύουσας. 

Κατά την άφιξή τους απαθανάτισαν τις ιστορικές στιγμές με τις καθιερωμένες selfie τις οποίες έστειλαν στις πατρίδες τους για να προσκαλέσουν συγγενείς και φίλους να κάνουν το μεγάλο βήμα και να μας τιμήσουν κι αυτοί με την παραβίαση των συνόρων μας και την καταπάτηση του Συντάγματός μας. Μετά όλοι επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία με τελικό προορισμό το παραθεριστικό κέντρο της Ομόνοιας. 

Αφού θαύμασαν τα αξιοθέατα της πόλης, αποκαμωμένοι, λίγο μετά την δύση του ηλίου άνοιξαν τους υπνόσακους και έστησαν τις σκηνές τους καταμεσίς της πλατείας προκειμένου να χαλαρώσουν μετά από μία ημέρα με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα. Κοιμήθηκαν βαριά, διακόπτοντας μόνο για την φυσική τους ανάγκη, που την έκαναν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των πλακιδίων, ακριβώς δίπλα από τους άλλους ενοίκους της πλατείας, εκεί που πριν ξαπλώσουν γονάτισαν για να ευχαριστήσουν τον προφήτη που τους βοήθησε να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.

Και ας μας στεναχώρησαν όταν είπαν, νέοι εισβολείς ακόμη, ότι επιθυμία τους είναι να φύγουν από την Ελλάδα για τον ευρωπαϊκό βορρά. Φαίνεται πως κατά την περιήγησή τους στους αθηναϊκούς δρόμους αισθάνθηκαν τόσο οικεία, σαν στο σπίτι τους, συναντώντας τόσους συμπατριώτες τους, που είναι πλέον πιο πολλοί από εμάς τους… ξένους, που πήραν την μεγάλη απόφαση να παραμείνουν.

Ως ανταπόδοση για την προτίμησή τους, το υπουργείο προτίθεται να τους χορηγήσει εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού, για να γνωρίσουν την καινούρια τους πατρίδα. Άλλωστε, σε λίγα χρόνια θα είναι «Έλληνες», αφού θα τους αποδοθεί και ιθαγένεια. Η κυβέρνηση της χώρας προχωρώντας ακόμη παραπέρα, οργανώνει ληστρική φοροεπιδρομή κατά των γηγενών Ελλήνων, ώστε να καταστήσει τον βίο τους στην χώρα αβίωτο και να τους αναγκάσει να θεωρήσουν διαβατήρια για άλλα μέρη εξωτικά.

Έτσι οι χθεσινοί Αφροασιάτες και αυριανοί Έλληνες θα απολαμβάνουν ανενόχλητοι τα καλά της χώρας μας, εισπράττοντας παχυλά επιδόματα δήθεν αναξιοπαθούντων που δικαιούνται αποκλειστικά αυτοί. Για όποιον εξ ημών παρ’ όλα αυτά δεν τους αδειάζει την γωνιά, φημολογείται ότι θα έχουν το ελεύθερο να του ρίξουν καμμιά μαχαιριά, έτσι για πλάκα.

Σε όποιον αρέσει το σενάριο, ας ξαναψηφίσει το ανθελληνικό τόξο. Όποιος επιλέγει αντίσταση, ας πυκνώσει τις γραμμές μας. http://ethnikismos.net/

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΠΟΛΗΓράφει η Κορίνα Πενέση

Με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ σε ιδιωτικό κανάλι, το οποίο έδειχνε την ραγδαία ανάπτυξη διαφόρων πόλεων ανά τον κόσμο, δεν μπόρεσα να συγκρατήσω ένα χαμόγελο θλίψης, καθώς σκεφτόμουν πόσο κρίμα είναι, στ΄αλήθεια, να βλέπεις από τη μία τα σύγχρονα επιτεύγματα της ανάπτυξης σε πολλά μέρη της γης και από την άλλη την Αθήνα μας… 

Την κατάντια της πόλης μας, με τα ανθρώπινα ράκη να περιφέρονται και να κάνουν ενέσεις πριν πέσουν αναίσθητοι σε πάρκα και σε κεντρικές πλατείες… Άνθρωποι κατοικούν στην κυριολεξία στο πεζοδρόμιο, ενώ πάροδοι της Πειραιώς, της Σταδίου κ.α. χρησιμοποιούνται ως δημόσια αποχωρητήρια με μια μυρωδιά απαίσια για όποιον έχει την ατυχία να περνάει.


Αγάλματα, τοίχοι και έργα τέχνης μουντζουρώνονται από τον κάθε τιποτένιο που θέλει να κάνει γνωστή την γελοία ύπαρξή του αφήνοντας κι αυτός το ίχνος του. Βρωμιές και σκουπίδια παντού, που ούτε αυτά δεν μπορούμε να διαχειριστούμε… 

Κρίμα να αποχαιρετούμε σιγά-σιγά την Αθήνα που ξέραμε… Αξίζει καλύτερη τύχη η πόλη μας, και η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αλλάξει αυτήν την εικόνα είναι  η Χρυσή Αυγή σε δοαφορετική περίπτωση η πόλη μας θα γίνεται όλο και πιο γκρίζα… http://ethnikismos.net/

Ισλαμοκρατία: ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για το Ραμαζάνι των λαθρομεταναστών


Ισλαμοκρατία: ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για το Ραμαζάνι των λαθρομεταναστών

Το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας όχι μόνο υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν καθημερινά στη Πατρίδα μας, αλλά επιπλέον τους κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, την ίδια ώρα που για τους Έλληνες η καθημερινότητα μοιάζει με πραγματική κόλαση!

Με απόφαση των  υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ θα παραχωρηθούν στους μουσουλμάνους προκειμένου να εορτάσουν το Ραμαζάνι. Η απόφαση ελήφθη  στο πλαίσιο του «σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου», ενώ καλούνται και οργανώσεις και σωματεία μουσουλμάνων στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, να απευθυνθούν στους κατά τόπους δήμους ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν.

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι χώροι παραχωρούνται στους μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι. Αποτελεί όμως τεράστια αντεθνική πρόκληση το γεγονός ότι το ίδιο το ανθελληνικό Κράτος προστατεύει τις θρησκευτικές ελευθερίες των λαθρομεταναστών την ίδια στιγμή που καταπατά κάθε συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων, όπως απεδείχθη στην περίπτωση της επιβολής των Μνημονίων όσο και στην υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Προφανώς, δικαιώματα στην Ελλάδα έχουν μόνο οι κρατικοδίαιτοι διεθνιστές της αριστεράς και της δεξιάς και φυσικά τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που οι ψευτοδημοκράτες μαζεύουν στην Πατρίδα μαςwww.xryshaygh.com

Η υποκρισία της ΝΔ για το τζαμίΗ υποκρισία της ΝΔ για το τζαμί

Η κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό, κάτω από την σκιά της Ακρόπολης, αποτελεί πλέον νόμο του κράτους. Για την ακρίβεια, όχι ως ένα αυτοτελές νομοσχέδιο, αλλά ως (ν)τροπολογία στο περιθώριο του νομοσχεδίου για την Παιδεία. Είναι ολοφάνερο ότι αυτή η στιγμή της ψήφισης αποτελεί κάτι, το οποίο θα σημαδέψει με τον πλέον αρνητικό τρόπο την συνέχεια της πορείας του Ελληνικού Έθνους στα ακόμη πιο δύσκολα χρόνια που έρχονται, καθώς επί της ουσίας ανοίγει ο δρόμος για την εκ βάθρων ολοκληρωτική αλλαγή της δομής της Ελληνικής κοινωνίας και της μετατροπής της σ’ ένα πολυπολιτισμικό κράτος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον την Χώρας.  

Ως γνωστόν, η (ν)τροπολογία αυτή υπερψηφίστηκε από τους ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ. Θα πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στην στάση που τήρησε η ΝΔ. Μόνο αφελείς και ανώριμοι πολιτικά θα εξεπλάγησαν με την θετική της στάση απέναντι στην κατασκευή του τζαμιού. Άλλωστε, ήταν η ίδια η ΝΔ, η οποία κατά την διάρκεια των συγκυβερνήσεών της στο διάστημα 2012-2015 είχε επαναφέρει το θέμα της κατασκευής ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

Επειδή, όμως, όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας, «ουδέν κακόν αμιγές καλού», απ’ όλη αυτήν την ιστορία αν μπορεί να θεωρηθεί ότι βγαίνει κάτι το θετικό, αυτό είναι το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε πλήρως η απύθμενη υποκρισία της ΝΔ στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ήταν το απόλυτο ξεγύμνωμα και ο ανάλογος πολιτικός εξευτελισμός, όχι μόνο για την ηγεσία της, αλλά και για συγκεκριμένα «πατριωτικά» στελέχη, τα οποία είχαν κάνει σημαία εκμετάλλευσης το συγκεκριμένο θέμα στο απώτατο παρελθόν.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης. Το 2010, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ εκείνη την περίοδο, ήταν επικεφαλής στις τότε αυτοδιοικητικές-περιφερειακές εκλογές του συνδυασμού «Αττική Οδός». Κύριο σύνθημα του εν λόγω συνδυασμού ήταν η αντίθεση στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Ακόμη και όταν αργότερα «πουλήθηκε» στην ΝΔ και «έγλειψε» εκεί που κάποτε «έφτυνε», υποτίθεται ότι στο θέμα αυτό η τοποθέτησή του θα παρέμενε αμετάβλητη και σταθερή. Τώρα, όμως, φάνηκε πόσο έντιμη και ειλικρινής ήταν εκείνη η τοποθέτησή του. 

Ψήφισε «δαγκωτό» την συγκεκριμένη (ν)τροπολογία, συμβάλλοντας κι αυτός με την ψήφο του στην αποχριστιανοποίηση του Τόπου. Η αφοσίωσή του στην κομματική γραμμή και η διασφάλιση της βουλευτικής έδρας μέτρησαν πολύ περισσότερο γι’ αυτόν από την επισημοποίηση ενός νόμου, ο οποίος (όχι και τόσο) μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές.  

Θα ήταν, όμως, άδικο  αν περιορίζαμε το όλο θέμα στο πρόσωπο του Γεωργιάδη, καθώς η ΝΔ βρίθει «πολιτικών απατεώνων», οι οποίοι χρησιμοποιούν συνθήματα εθνικού και θρησκευτικού περιεχομένου μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους, δικαιώνοντας έτσι εκείνη την παλαιά ρήση που έλεγε ότι «ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα». Και επισήμως, πλέον, η ΝΔ τάσσεται στο πλευρό εκείνων που επιζητούν τον εθνομηδενισμό και τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες. 

Δεν έχει καμία σημασία το ότι αυτού του είδους ο διεθνισμός έρχεται από μια φιλελεύθερη-κοσμοπολίτικη κατεύθυνση και όχι από την κομμουνιστική πλευρά, καθώς ο επιθυμητός σκοπός της αποεθνικοποίησης και της διάλυσης της έννοιας του Έθνους-Κράτους είναι κοινός. Εντελώς συνειδητά το δημιούργημα του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή επιλέγει να βγάλει την «πατριωτική» μάσκα που φορούσε και να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο, τασσόμενο ανεπιφύλακτα ενάντια στις πατροπαράδοτες αξίες του Ελληνικού Λαού.

Επί της ουσίας, οι μόνες αντιπαλότητες της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις υπόλοιπες εκφράσεις της αριστεράς έχουν να κάνουν μόνο με τις διαφορετικές αντιλήψεις πάνω σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Σε θέματα, τα οποία σχετίζονται με την Εθνική Κυριαρχία, την Κοινωνική Συνοχή και την Θρησκευτική ενότητα, οι απόψεις τους ταυτίζονται στον κεντρικό πυρήνα αναφοράς τους. Η επιδίωξη φιλελεύθερων και μαρξιστών, κοσμοπολιτών και διεθνιστών, έχει κοινό περιεχόμενο και επιδίωξη την κατάργηση της Εθνικής, Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Ταυτότητας των Ελλήνων, με την μετατροπή τους από έναν Ομοιογενή Λαό (ισχυρό στα μικρόβια της παγκοσμιοποίησης) σ’ έναν ετερογενή πληθυσμό (ευάλωτο στην προσπάθεια μεταμορφώσεώς του).  

Όσο για τον έτερο μέτοχο της συγκυβέρνησης, τους ΑΝΕΛ, η καταψήφισή τους επί της (ν)τροπολογίας δεν σημαίνει κάτι σημαντικό, ούτε επί της ουσίας έχει τον χαρακτήρα «κόκκινης γραμμής». Δεν αποτελεί τίποτα άλλο από μια κίνηση τακτικής των ΑΝΕΛ, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού, όπως φυσικά και στους ψηφοφόρους του συγκεκριμένου κόμματος. «Κόκκινες γραμμές» στην πραγματικότητα σημαίνει να εγκαταλείψεις μια συγκυβέρνηση, η οποία ψηφίζει ξεκάθαρα ανθελληνικούς νόμους και όχι απλώς να τους καταψηφίζεις, γνωρίζοντας ότι θα περάσουν με τις ψήφους άλλων κομμάτων

Είναι ολοφάνερο ότι ο ρόλος των ΑΝΕΛ ως «φράκτη» και «αντίβαρου» απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, με τα οποία ξεγέλασαν αρκετό κόσμο στις προηγούμενες εκλογές, φάνηκε εκ των πραγμάτων ότι απέτυχε στην ροή της νυν συγκυβέρνησης. Οι πραγματικές Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν τον λόγο! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Λαθροδημοκρατία

Λαθροδημοκρατία

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός".

Η συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για σχέδιο νόμου το οποίο αφορά την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, είναι εξόχως ενδεικτική για να κατανοήσει ο καθένας το μέλλον που επιφυλάσσουν οι «δημοκράτες» για τον Ελληνικό Λαό.

Στην συγκεκριμένη Επιτροπή, εκλήθησαν για να εκφράσουν άποψη και προτάσεις προϊστάμενοι κρατικών και δημοτικών υπηρεσιών σχετικών με τη μετανάστευση, κομματικά στελέχη αλλά και αλλοεθνείς, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων. Σύσσωμο το «δημοκρατικό» τόξο επισήμανε σε κλίμα σύμπλευσης και ομόνοιας πως επιβάλλεται να αποδοθεί ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες. Επιμέρους διαφωνίες που εκφράστηκαν, αφορούν σε επικρίσεις επί της αριστερής κυβέρνησης, διότι -καθώς είπαν οι επικριτές- πρέπει να απλοποιηθούν τα κριτήρια απόδοσής της.

Οι θέσεις του Σύριζα για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και ειδικότερα στο θέμα της απόδοσης της ιθαγένειας, είναι πάγιες και από μακρού χρόνου διατυπωμένες. Εκείνες του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού επίσης. Συμπίπτουν -όλως τυχαίως- με τις θέσεις και επιδιώξεις της εθνομηδενιστικής εκείνης καπιταλιστικής κλίκας, που σκορπά διεθνώς ένα πακτωλό χρημάτων επενδύοντας στην προπαγάνδα «κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων». Ο κύριος Σόρος άλλωστε έχει ιδιαίτερα στην εποχή των Μνημονίων δείξει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, μοιράζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και αντιρατσιστικές συμμορίες της Αριστεράς.

Οι διακηρύξεις της Αριστεράς όμως, δεν προκαλούν καμία έκπληξη. Εκείνο που πραγματικά έχει σημασία, είναι οι θέσεις της ψοφοδεξιούλας, είτε αυτή εκφράζεται από το μαντρί της ΝΔ είτε από το δεξιόστροφο παραμάγαζο των ΑΝΕΛ. Χάρη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποκαλύφθηκε σε όλο της το βάθος η πλάνη στην οποία τα ανδρείκελα της μασονοδεξιάς βαστούσαν τους Έλληνες Πατριώτες.

Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά επιφυλάχθηκε να πάρει σαφή θέση στην Επιτροπή, κίνηση τακτικής η οποία βρίσκεται σε απόλυτη σύμπλευση με την πολιτική εξαπάτηση της κοινής γνώμης. Δεν βρίσκεται εντούτοις σε καμία σύμπλευση με τις προεκλογικές καταγγελίες του προέδρου της συμμορίας της Συγγρού, ο οποίος με θράσος χιλίων πιθήκων απευθύνονταν από τον «φράχτη του Έβρου» στους Έλληνες, προειδοποιώντας τάχα πως ο Σύριζα θα δώσει ιθαγένεια σε χιλιάδες λαθρομετανάστες! Παρήλθαν έκτοτε έξι μόνο μήνες και ο Σαμαράς και η συμμορία του δεν καταψήφισαν το σχέδιο νόμου που φέρνει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, αλλά επιφυλάχθηκε να απαντήσει κατά την κύρωσή του στην ολομέλεια. «Σκληροί πατριώτες» οι νεοδημοκράτες, αλλά πάντοτε και μόνο προεκλογικά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αντίστοιχα, απειλούσε εκ της υπουργικής του θέσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πως θα στείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες στο Βερολίνο, προειδοποιώντας για «Κούγκι». Πέντε μήνες μετά, ο ίδιος αυτός «αμετακίνητος και γεμάτος πυγμή» συνέταιρος του Τσίπρα και της Αριστεράς, εξουσιοδότησε τον εισηγητή των ΑΝΕΛ στην Επιτροπή να υπερψηφίσει το αντεθνικό σχέδιο νόμου. Γνήσιο τέκνο της ψοφοδεξιάς ο κύριος Καμμένος, εκπαιδεύτηκε καλά στην εξαπάτηση της κοινής γνώμης κατά τη θητεία του στη ΝΔ!

Η Χρυσή Αυγή υπήρξε το μοναδικό κόμμα το οποίο καταψήφισε το επαίσχυντο σχέδιο νόμου, καταγγέλλοντας μάλιστα πως επιχειρείται η επιβολή του εν αγνοία του Ελληνικού Λαού. Για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο θα καθορίσει την ταυτότητα του Ελληνικού Έθνους στους καιρούς που έρχονται, το Καθεστώς των διεφθαρμένων επιδιώκει στα μουλωχτά να περάσει ένα νομοσχέδιο-καταδίκη της διαιώνισης του Ελληνισμού. Ούτε κουβέντα βεβαίως για να ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός και να λάβει θέση επί του ζητήματος, πόσο μάλλον να κάνουν γνωστές στους Έλληνες τα «δημοκρατικά» μέσα μαζικής ενημέρωσης τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο εν λόγω θέμα. Σκοταδισμός και φίμωση; Όχι, αμείλικτη «δημοκρατία»!

Οι διεθνιστές της Αριστεράς και της προσκυνημένης και ψοφοδεούς Δεξιάς, επιχειρούν να καταλύσουν τους Φυσικούς Νόμους βαφτίζοντας με το έτσι θέλω τους ξένους ως Έλληνες. Ισχυρίζονται πως πρέπει να γίνει αυτό διότι το επιβάλλει η αναγνώριση των δικαιωμάτων των «μεταναστών και των προσφύγων». Και ερωτούμε τους «κοινωνικά ευαίσθητους» πλουτοκράτες του διεθνισμού: εάν οι «μετανάστες και πρόσφυγες» απαιτήσουν εν μία νυκτί να βαφτισθούν «πλούσιοι», θα αναγνωρίσετε το δικαίωμά τους και θα νομοθετήσετε επ' αυτού;

Η λαθροδημοκρατία των Μνημονίων και του ραγιαδισμού έχει προ πολλού καταλύσει το Σύνταγμα και τους Νόμους. Δεν αρκείται όμως σ' αυτό. Επιδιώκει ξεκάθαρα να εκριζώσει οτιδήποτε θυμίζει Εθνική Ταυτότητα, Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία. Στους κήρυκες λοιπόν του παγκόσμιου χωριού και στους νόθους «πολίτες του κόσμου», αντιτάσσουμε τον Λαϊκό Εθνικισμό ως την φυσική μορφή εθνικής άμυνας και διαρκούς, σθεναρής αντίστασης στην παράνοια και στον εθνομηδενισμό.  

Ευάγγελος Καρακώστας

«Λεφτά υπάρχουν»... Μόνο, όμως, για τις ΜΚΟ που ασχολούνται με λαθρομετανάστες


«Λεφτά υπάρχουν»... Μόνο, όμως, για τις ΜΚΟ που ασχολούνται με λαθρομετανάστες

Η αύξηση της ροής των λαθρομεταναστών στην Χώρα μας, εκτός από τα γνωστά προβλήματα που δημιουργούνται για την κοινωνική ασφάλεια, οδηγεί και σ΄ άλλες παραμέτρους. Φαίνεται, λοιπόν, ότι την διαχείριση του κύματος των λαθρομεταναστών αναλαμβάνουν μη κυβερνητικές οργανώσεις, με την υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων, λαμβάνοντας για τον σκοπό αυτό υψηλά χρηματικά κονδύλια από την κυβέρνηση και συνεχίζοντας μια πρακτική που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια από την κεντρική εξουσία.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, προχώρησε προ ημερών στην υπογραφή διαδοχικών αποφάσεων για τη χρηματοδότηση έξι ΜΚΟ για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων, που αφορούν την υποδοχή, τη διαμονή και τη διατροφή ευαίσθητων ομάδων μεταναστών στην ηπειρωτική και τη νησιωτική Ελλάδα, επικυρώνοντας και επεκτείνοντας, ουσιαστικά, σχετικές αποφάσεις που είχε προωθήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Η πρώτη απόφαση αφορά το έργο με τίτλο «Μέτοικος 2015», που ανατέθηκε στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «΄Αρσις – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων», συνολικού κόστους 957.000 ευρώ, που θα αντληθούν από εθνικούς πόρους, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.

Το σχέδιο αφορά τη συνέχιση λειτουργίας τεσσάρων δομών φιλοξενίας στο πλαίσιο της υποδοχής αιτούντων άσυλο, κατά κύριο λόγο ανηλίκων και μονογονεϊκών οικογενειών. Πρόκειται για μια εστία προσφύγων στην Αθήνα, χωρητικότητας 48 ατόμων, και δύο κοινωνικών διαμερισμάτων στην περιοχή της Αθήνας, που προορίζονται για τη μεταβατική φιλοξενία ή την προσωρινή φιλοξενία μεταναστών. Επίσης, για έναν ξενώνα φιλοξενίας στη Μακρινίτσα του Βόλου, έναν ξενώνα φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και έναν ξενώνα φιλοξενίας στην Αλεξανδρούπολη. 

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, εκτός από τη διαμονή, τη σίτιση και την κάλυψη αναγκών σε ένδυση, είδη υγιεινής και καθαριότητας, κάθε δομή, ανάλογα με τα άτομα που φιλοξενεί, προσφέρει και στοχευμένες υπηρεσίες, όπως ένταξη παιδιών νηπιακής και σχολικής ηλικίας σε δημόσια σχολεία της περιοχής, αλλά και κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξή τους. Η δεύτερη απόφαση αφορά το έργο με τίτλο «Στέγη 1», που ανατέθηκε στον φορέα με την επωνυμία «Praksis», εγκεκριμένου συνολικού κόστους 295.000 ευρώ από εθνικούς πόρους, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης έργου από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου. Το εν λόγω έργο, που ανήκει στο πρόγραμμα υποδοχής και φιλοξενίας δικαιούχων διεθνούς προστασίας, σχετίζεται με τη λειτουργία 25 διαμερισμάτων σε περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης αλλά και της Λέσβου.

Εκτός, όμως, από τις δύο αυτές αποφάσεις η Φωτίου υπέγραψε το προηγούμενο διάστημα και την επέκταση του έργου «Φιλόξενη γη» που έχει ανατεθεί στη μη κυβερνητική οργάνωση με την επωνυμία «Ηλιακτίδα», συνολικού κόστους 38.000 ευρώ από εθνικούς πόρους, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.

Βασικός σκοπός του σχεδίου είναι η φιλοξενία 10 ατόμων αιτούντων άσυλο στη Λέσβο μέσω μίσθωσης τριών διαμερισμάτων στην πόλη της Μυτιλήνης. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο έγγραφο, παράλληλα με τις υπηρεσίες διαμονής και την κάλυψη των βασικών αναγκών, θα παρέχονται υποστηρικτικές νομικές υπηρεσίες, εκμάθηση ελληνικής γλώσσας, συμβουλευτική στήριξη και κοινωνική μέριμνα στους αιτούντες άσυλο. Τέταρτο έργο είναι αυτό με τίτλο «Φιλοξενία και υποστήριξη προσφύγων», που ανατέθηκε στον φορέα «ΕΚΠΟΣΠΟ Νόστος», κόστους 326.000 ευρώ από εθνικούς πόρους, και υλοποιείται από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου. Το σχέδιο αφορά την παροχή φιλοξενίας και υπηρεσιών υποδοχής σε οικογένειες που αιτούνται άσυλο, μέσω λειτουργίας δομής προσωρινής φιλοξενίας με μέγιστη ημερήσια δυναμικότητα 70 ατόμων.

Παράλληλα, ανατέθηκε το έργο «Συνοδείες ασυνόδευτων ανηλίκων» στην ΜΚΟ «Μετάδραση – Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη», συνολικού κόστους 145.000 ευρώ, επίσης από δημόσιους πόρους. Αυτό αφορά την άμεση και ασφαλή συνοδεία ανηλίκων –ο αριθμός δικαιούχων διεθνούς προστασίας που θα συνοδευτούν είναι 300 – από κρατητήρια ή επισφαλείς συνθήκες σε κατάλληλους χώρους φιλοξενίας, σε κέντρα υγείας στο αεροδρόμιο ή σε δομή φιλοξενίας στην πρωτεύουσα για ολιγοήμερη διαμονή πριν από την επανένωσή τους με τις οικογένειές τους στο πλαίσιο της διαδικασίας του Δουβλίνου ΙΙΙ. Επίσης, στον Σύλλογο Μερίμνης Ανηλίκων ανατέθηκε το έργο «Σταθμός Εφήβων», κόστους 73.000 ευρώ, με σκοπό τη φιλοξενία και την πολύπλευρη υποστήριξη ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων που έχουν καταθέσει αίτημα ασύλου, με προοπτική την ισότιμη κοινωνική συμμετοχή και ένταξη στην ελληνική κοινωνία.

Κλείνοντας τον «λογαριασμό», από την άθροιση όλων αυτών των ποσών, τα οποία διατέθηκαν για την φροντίδα των λαθρομεταναστών, βλέπουμε ότι το συνολικό ποσό ανέρχεται στον πραγματικά αστρονομικό αριθμό των 1.633.000 ευρώ! Την ώρα κατά την οποία η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, που δεν κινείται φύλλο στην αγορά, που η ανεργία, η φτώχεια και η ανέχεια βρίσκονται σε συνεχή αύξηση, αποτελεί πραγματική πρόκληση το να δίνονται σημαντικά ποσά από τον κρατικό κορβανά σε ΜΚΟ, για να διοχετευθούν σε αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας έργα υπέρ των λαθρομεταναστών.

Χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση ανακούφιση χιλιάδων συμπατριωτών μας, οι οποίοι βιώνουν τα φριχτά αποτελέσματα της μνημονιακής περιόδου, δίνονται σε ΜΚΟ ασχολούμενες με τους παράνομα εισελθόντες μετανάστες. «Λεφτά υπάρχουν», όχι όμως για τους Έλληνες, αλλά για τους λαθρομετανάστες.

Χρήματα τα οποία προέρχονται από το υστέρημα των φορολογουμένων, δεν επιστρέφουν όμως σ΄αυτούς αλλά στους αλλοδαπούς, οι οποίοι λαθραία έρχονται στην Χώρα.

Γιώργος Μάστορας

Εκτός νόμου το σχέδιο απονομής ιθαγένειας!

Εκτός νόμου το σχέδιο απονομής ιθαγένειας!

Άρθρο του Κ. Χολέβα στην εφημερίδα "Δημοκρατία".

Η πρόθεση της κυβερνήσεως να χαλαρώσει υπερβολικά τα κριτήρια απονομής της ελληνικής ιθαγένειας και να αλλοιώσει τη σύνθεση του εκλογικού σώματος πολιτογραφώντας ως «Ελληνες» παιδιά μεταναστών, τα οποία απλώς ενεγράφησαν στην πρώτη τάξη του δημοτικού, ανοίγει την πόρτα για τη δημιουργία ισλαμικής μειονότητας σε όλη την Ελλάδα, με θρησκευτικά και πολιτιστικά στοιχεία που δεν έχουν σχέση με την ταυτότητα των γηγενών μουσουλμάνων της Θράκης. Οι μεθοδεύσεις για αθρόα απονομή ιθαγένειας σε άτομα τα οποία δεν έχουν τον παραμικρό ψυχικό και πολιτιστικό δεσμό με το ελληνικό έθνος οδηγούν στη δημιουργία ισλαμιστικού κόμματος στη χώρα μας!

Η όλη ρύθμιση είναι προδήλως αντισυνταγματική και έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση 460/2013 του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την απονομή ιθαγένειας σε παιδιά αλλοδαπών που είχαν φοιτήσει μέχρι την έκτη δημοτικού. Δηλαδή, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας μας έχει απορρίψει ως αντισυνταγματικό έναν νόμο που θέσπιζε αυστηρότερα κριτήρια συγκριτικά με το σχέδιο νόμου που βρίσκεται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.

Θυμίζω, λοιπόν, στην αρμόδια υπουργό και σε κάθε ενδιαφερόμενο τις σχετικές επισημάνσεις της εν λόγω αποφάσεως του ΣτΕ: 

«... Ο νομοθέτης έχει μεν τη δυνατότητα να εκτιμά εκάστοτε τις συγκεκριμένες συνθήκες (πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές) και να καθορίζει τις προϋποθέσεις κτήσεως της ελληνικής ιθαγενείας κατά τρόπο χαλαρότερο ή αυστηρότερο, αλλά, εν πάση περιπτώσει, δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος ιδρύθηκε και υπάρχει ως εθνικό κράτος με συγκεκριμένη ιστορία και ότι ο χαρακτήρας αυτός είναι εγγυημένος τουλάχιστον από τους ορισμούς του άρθρου 1 παρ. 3 του ισχύοντος Συντάγματος, τέλος δε και ότι το κράτος αυτό είναι εντεταγμένο σε υπερεθνική κοινότητα εθνικών κρατών με παρόμοιες συνταγματικές παραδόσεις (Ευρωπαϊκή Ενωση), η οποία, μάλιστα, κατά το άρθρο 4 παρ. 2 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ενωση σέβεται την εθνική τους ταυτότητα που είναι συμφυής με τη θεμελιώδη πολιτική και συνταγματική τους δομή.
Συνέπεια δε τούτων είναι ότι ελάχιστος όρος και όριο των σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων για την απονομή της ελληνικής ιθαγενείας είναι η ύπαρξη γνησίου δεσμού του αλλοδαπού προς το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία, τα οποία δεν είναι οργανισμοί ασπόνδυλοι και δημιουργήματα εφήμερα, αλλά παριστούν διαχρονική ενότητα με ορισμένο πολιτιστικό υπόβαθρο, κοινότητα με σχετικώς σταθερά ήθη και έθιμα, κοινή γλώσσα με μακρά παράδοση, στοιχεία τα οποία μεταβιβάζονται από γενεά σε γενεά με τη βοήθεια μικρότερων κοινωνικών μονάδων (οικογένεια) και οργανωμένων κρατικών μονάδων (εκπαίδευση).
Εάν παρεγνωρίζετο η προϋπόθεση του ουσιαστικού δεσμού και ο νομοθέτης -εναλλασσόμενος κατά θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος- μπορούσε να τον αγνοήσει και να ελαχιστοποιήσει τα προσόντα κτήσεως της ιθαγενείας, τότε πρακτικώς θα μπορούσε και να προσδιορίσει αυθαιρέτως τη σύνθεση του λαού, με την προσθήκη απροσδιορίστου αριθμού προσώπων ποικίλης προελεύσεως, με χαλαρή ή ανύπαρκτη ενσωμάτωση, με ό,τι τούτο θα συνεπήγετο για τη συνταγματική τάξη και τη λειτουργία του πολιτεύματος, καθώς και την ομαλή, ειρηνική εξέλιξη της κοινωνικής ζωής, λαμβανομένου σοβαρά υπόψη και του γεγονότος ότι το status της ιθαγενείας είναι αμετάκλητο, αφού η σχετική συνταγματική ρύθμιση (άρθρο 4 παρ. 3) απαγορεύει την αφαίρεση της ιθαγενείας πλην δύο περιοριστικά καθοριζομένων περιπτώσεων (εκούσια απόκτηση άλλης ιθαγενείας, ανάληψη σε ξένη χώρα υπηρεσίας αντίθετης προς τα εθνικά συμφέροντα).
Ο νομοθέτης, κατά τον καθορισμό των προϋποθέσεων αποκτήσεως της ελληνικής ιθαγενείας από αλλοδαπούς, θα πρέπει να συνδυάζει και ουσιαστικά κριτήρια, ούτως ώστε να τεκμηριώνεται ο γνήσιος δεσμός του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ενσωμάτωσή του σε αυτήν».

Απαιτούμε, λοιπόν, σεβασμό στο Σύνταγμα και στην Ιστορία μας!

Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας...


Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας. Κι ούτε θα γίνεις ποτέ σου... Και δεν στο λέω αυτό  επειδή υποτιμώ τον δικό σου πολιτισμό. Ότι κι αν είσαι, άραβας ή λίβυος ή ασσύριος ή ινδομογγόλος ή σλάβος, φέρνεις κι εσύ μέσα σου κάποιον ιδιαίτερο τρόπο να ερμηνεύεις την παρουσία σου μέσα στον κόσμο. Κάθε άνθρωπος φέρνει μέσα του ένα συλλογικό κώδικα αξιών και ερμηνειών, ακόμα κι αν η φυλή του ή η ορδή του, δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του γραπτού λόγου [αυτούς που ονομάζουμε εδώ στην Ελλάδα: μη-ιστορικούς πολιτισμούς]

Όχι, δεν στο λέω διόλου επειδή υποτιμώ τον μεγάλο πολιτισμό των Αββασιδών ή την κορυφαία πολιτισμική περίοδο του Άκμπαρ ή τα λαμπρά μνημεία της Άκρας και του Σαχ Τζιχάν ή τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πλευρές του πολιτισμού βουντού ή τις σαμανιστικές παραδόσεις των λαών του Καυκάσου.

Όλα αυτά είναι απολύτως σεβαστά Χασάν και σου ανήκουν - ή πιο σωστά τα φέρεις στο συλλογικό σου ασύνειδο - ασχέτως αν τα γνωρίζεις ή δεν τα γνωρίζεις συνειδητά. Κι όλα αυτα που αποτελούν και οικοδομούν εσένα Χασάν, δεν ανήκουν σε μένα.

Όπως εσύ δεν είσαι Έλληνας, έτσι κι εγώ δεν είμαι βαβυλώνιος, νουμίδης, μογγόλος, καυκάσιος, μαγυάρος ή πέρσης.


Δεν μου ανήκει ο Ομαρ Καγιάμ Χασάν, όπως δεν σου ανήκει εσένα ο Αισχύλος. Όχι επειδή ο Ομαρ Καγιαμ ή ο Αισχυλος αποτελούν προνομιακή κληρονομιά των αράβων ή των ελλήνων - κάθε άλλο. Κι ο Ομαρ Καγιαμ κι ο Τζελαλαλντιν Ρουμι και οι αφρικανικες μασκες, και ο Πλατωνας ξεπερασαν τα στενα ορια του τοπικου τους πολιτισμου και αναδειχθηκαν σε πανανθρωπινες αξιες, ωστοσο αυτο δεν σημαινει οτι επαψαν να αποτελουν και σημεια αναφορας στο συλλογικο ασυνειδο ενος συγκεκριμενου λαου, μιας συγκεκριμενης φυλης, ενος συγκεκρμενου εθνους, που τα γεννησε...

Γιατί τοσο ο Αριστοτελης, οσο και ο Μαϊμονιδης, Χασαν, δεν γεννηθηκαν ετσι στα ξεκουδουνα. Αποτελουν κι αυτοι με τη σειρα τους μεγαλους φαρους του πνευματος, που ομως πατησαν απανω σε μια συλλογικη ταυτότητα, σε μια συγκεκριμενη φυλετική και πολιτισμική παράδοση, για να δημιουργήσουν το εργο τους. Ο Μοτσαρτ κρυβει μεσα του τον Δουναβη, οπως και ο Γκαντι κρυβει μεσα τους τις Ουπανισαδ. Στον πολιτισμό δεν υπαρχει παρθενογενεση μελαμψε μου φιλε και για να φτασει καποτε να εμφανιστει ενας Οδυσεας Ελυτης πρεπει να προϋπαρξει ενας Ομηρος.

Ουτε εγω, ουτε εσυ ειμαστε φτερα στον ανεμο της ιστοριας Χασαν. Εχουμε ριζες και στη γη μας και στους ουρανους μας. Αυτες οι ριζες, ειτε μας αρεσει, ειτε οχι μας διαφοροποιουν απο τα ζωα της ζουγκλας και μας προσδιοριζουν ως ατομικές οντοτητες, μεσα σε εναν ωκεανο συλλογικής ανθρώπινης ύπαρξης.
Αν δεν είμεθα Ελληνες ή Άραβες ή Ινδοί Χασάν, θα είμεθα ανθρωπόζωα σαν τον Μόγλη και θα λαλούσαμε τη γλώσσα των λύκων...

Δεν εισαι λοιπον Ελληνας, Χασαν. Ο Ομηρος, ο Πλατων, ο Αισχυλος, δεν σου ανηκουν. Και καλα θα καμεις να εμβαθυνεις στην ουσια της ατομικης σου υπαρξης και να ανακαλυψεις ποιοι ειναι οι δικοι σου Πλατωνες και Ομηροι και Αισχυλοι. Οχι να ερχεσαι να λεηλατησεις τους δικους μου. Γιατι πρεπει να ξερεις καλε μου ξενε, οτι ο ανθρωπος που δεν γνωριζει τη συλλογικη του ταυτότητα, δεν πατάει πουθενα. Ξένος μένει πάντα και ημιτελής, όπως οι κερασιές που τις φυτεψαν πλάι στην αμρυρα της θαλασσας. Δεν γίνεσαι καλυτερος με δανεικούς εαυτούς Χασάν. Το πολύ να καταντήσεις ζώο, όπως ηδη σε έχουν καταντήσει αυτοί που σε έφεραν εδώ.

Όχι δεν είσαι Έλληνας Χασαν. Κατακτητής είσαι εδώ πέρα. Και μάλιστα λαθροκατακτητής που εκμεταλλευθηκες την προδοσία μιας δράκας αδηφάγων αρπαχτικών, για να ρθεις και να λεηλατήσεις τη χώρα μου.

Είσαι σαν τους παλιούς πειρατές Χασάν, που έκαμαν ρεσάλτα στα ποντοπόρα πλοία, αρπάζοντας ότι έβρισκαν στ αμπάρια τους. Ακόμα όμως κι αν έκλεβαν το στέμμα της  βασίλισσας, αυτό ξέρεις δεν θα τους έκαμε Βρετανούς. Κλέφτες θα τους έκαμε και τίποτα παραπάνω...

Ναι, ξέρω... Σε έπιασαν οι προδότες του Ελληνισμού και σου πιπίλισαν τα μυαλά...
Δεν υπάρχουν Έλληνες και άραβες, σου είπαν, ούτε εθνη, ούτε κράτη. Ταξικά αδερφια είμαστε ολοι και όσα δικαιωματα έχεις εσύ σ αυτη τη χώρα, άλλα τόσα και λιγότερα πρεπει να εχει ο Έλληνας! Ετσι σου ειπαν κι εσυ το δεχτηκες [οχι οτι το πιστεψες] γιατι ετσι σε συνεφερε.

Γιατι δεν ηρθες εδω στην Ελλαδα εξαιτιας του Επικουρου ή των στωϊκών. Ηρθες ή ως λιποτάκτης ή για να πραγματοποιησεις τη φαντασιωση του αμερικανικου ονειρου.

Και γι αυτο σε βολευε να τους "πιστεψεις" παροτι στις δισαδηλωσεις που σε βαζουν να καμεις, τους πετας στα μουτρα το "Αλλαχ ακμπαρ". Μονο που αυτοι οι οποιοι στα ειπαν αυτα Χασαν, ειναι οι ιδιοι οι εκμεταλλευτες σου!


Ενας προφανης λογος για να οικειοποιηθουν τον Ηροδοτο και την Αννα την Κομνηνη, 
οι κληρονομοι των πολιτισμων του βουντου...
Νεοι ψηφοφοροι για τη ροζ συμμορια.
Υπαρχουν κι αλλοι...

Θα σου εξηγησω λοιπον μελαμψε μου ξενε, οσο πιο απλα μπορω, πως γεννηθηκαν τα εθνη/κρατη και γιατι οι εκμετλλευτες οι δικοι μου και οι δικοι σου, προσπαθουν λυσσαλεα να μας τα διαλυσουν [και το δικο μου και το δικο σου]. Τον παλιο καιρο λοιπον οταν υπηρχαν ακομα οι αυτοκρατορίες, ο ανθρωπος ηταν σκλαβος στο μεγαλυτερο κομματι του πλανητη.

Οι κυριαρχοι της οικουμενης δεν ηθελαν ελευθερους ανθρωπους, ουτε ελευθερα εθνη, γιατι ετσι θα εχαναν τα μεγαλα πλουτη τους και την απολυτη κυριαρχια τους. Γι αυτο και εβλεπες να υπαρχουν οι λεγομενες ιμπεριαλιστικες αυτοκρατοριες, που εξουσιαζαν πολλα εθνη μαζί και τους ρουφουσαν μεχρι και το μεδουλι τους. Δεν υπηρχαν τοτε Ελληνες ή Τουρκοι ή Μογγόλοι ή γιουρουκοι ή δεν ξερω 'γω τι αλλο. Υπηρχε η Οθωμανικη αυτοκρατορια κι ολοι οι υποτελεις της λαοι ησαν απλως υπηρετες του Σουλτανου.

Τα ιδια και για τη Βρετανικη αυτοκρατορια, τα ιδια κια για την Γαλλικη αυτοκρατορια, τα ιδια για ολα αυτα τα λυγκορνια της ελευθερης ανθρωποτητας. Τα εθνη/κρατη που δημιουργηθηκκαν μετα απο πολλες επαναστασεις και πολυ-πολυ αιμα Χασαν ειχαν σκοπο να προστατευσουν την ελευθερια και την αξιοπρεπεια του ανθρωπου, απεναντι στη βουλιμια του φεουδαρχη ή του αυτοκρατορα. Ανεστησαν την αρχεγονη Ιδεα του εθνους, η οποια ουδεποτε ειχε εκλειψει απο τη συλλογικη μνημη της ανθρωποτητας και εξεγερθηκαν ως εθνη, εναντιον των εκμεταλλευτων τους.

Όχι ως ταξεις οπως σου λεγουν οι καθοδηγητες σου.Δεν ησαν κοινωνικη ταξη οι μπολσεβικοι. Δουλοι των τσαρων ηντουσαν κι ενωθηκαν για να τους ριξοιυν. Αλλο αν μετα κατι αλλοι τσαροι τους αναγκασαν με το ζορι να λεγουν πως ειναι σοβιετικοι αντι να λεγουν αυτο που πραγματικα αισθανοντουσαν, πως ειναι δηλαδη Ρωσοι η Ουκρανοι ή Σερβοι ή Μαγυαροι. Γι αυτο κι οταν γκρεμιστηκαν οι νεες αυτοκρατοριες των σοβιετ, ξαναβγηκαν στην επιφανεια τα εθνη και πολεμησαν για την ανεξαρτησια τους...

Συλλογισου μονο Χασαν, οτι η δικια σου η χωρα παραγει πετρελειο και η δικια μου η χωρα παραγει ποιητες και μαρμαρα. Αν καποιος θελει τα δικα σου πετρελαια και τα δικα μου μαρμαρα, ο καλυτερος τροπος για να μας τα παρει ειναι να διαλυσει τα εθνη/κρατη μας που προστατευουν το δικο μας βιος και να εγκαταστησει στη θεση τους μια πολυεθνοτικη αποικια σκλαβων οπως ήντουσαν παλια οι αυτοκρατοριες, που θα τη διαφεντευουν οι υποταχτικοι του, ενω αυτος θα εκμεταλλευεται και τα δικα σου πετρελαια και τα δικα μου μαρμαρα.

Ε λοιπον αυτο πανε να πετυχουν καλε μου ξενε τα αφεντικα της οικουμενης. Να ξαναστησουν τις παλιες αυτοκρατοριες που ρουφουσαν το μεδουλι των λαων, με μια διαφορα... Δεν θα ειναι δυο και τρεις αλλα μια απεραντη παγκοσμια αυτοκρατορια, στην οποια δέκα αυτοκρατορικες οικογενειες θα ελεγχουν ολο τον πλουτο της ανθρωποτητας.

Σ αυτη την παγιδα εχεις πεσει λαθροκατυακτητη μου και τα σχεδια αυτωνων εξυοπηρετεις εισβαλλοντας στη δικια μου τη χωρα. Γι αυτο αλλωστε καινε τη δικια σου τη χωρα κι εσυ αντι να κατσεις να πολεμησεις, προτιμας να καμεις ρεσαλτο στη δικια μου, οπως ολοι οι βρωμιαρηδες πειρατες πριν απο σενα...

Οχι λοιπον Χασαν, δεν εισαι Ελληνας. Κι ουτε προκειται να γινεις ποτε σου.
Λαθροκατακτητης εισαι και νομιζω οτι το καταλαβαινεις μια χαρα, παροτι μου παριστανεις το θυμα και τον ανηξερο. Κι αν ποτε συμβει εμεις οι Εληνες να ελευθερωθουμε κι απο σενα κι απο τους πατρωνες σου, θα σας πεταξουμε στη θαλασσα Χασαν, με όλο τον σεβασμό στον ιδιαίτερο πολιτισμό σου, οπως το πραξαμε πολλες φορες στο παρελθον μας...

Κι ας εχεις χαρτιά, που θα λενε πως εισαι ελληνας.
Οσο "ελληνες" ειναι κι αυτοι που σε χρησιμοποιούν για να εξοντώσουν τους Ελληνες...


Το μελλον μας ειναι μαυρο

http://panusis.blogspot.gr/

Ιδού η συμμορία: Τούρκοι λαθροδιακινητές σε αγαστή συνεργασία με “αντιρατσιστές” γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστες

Ιδού η συμμορία: Τούρκοι λαθροδιακινητές σε αγαστή συνεργασία με “αντιρατσιστές” γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lesvosnews.gr, το οποίο βιώνει την γιγάντωση των λαθρομεταναστευτικών ροών από πρώτο χέρι, όσοι εκ των λαθρομεταναστών διαθέτουν αρκετά χρήματα, παίρνουν «δώρο» από τους δουλεμπόρους ένα εγχειρίδιο – τουριστικό οδηγό, σχεδιασμένο ακριβώς για τις ανάγκες τους.


Το βιβλιαράκι αυτό έχει τίτλο «WELCOME TO GREECE!» και υπότιτλο, «AN INFO-GUIDE FOR REFUGEES AND MIGRANTS». Στις εσωτερικές του σελίδες έχεις δεκάδες πληροφορίες, για το πώς θα κινηθούν και τι θα κάνουν μόλις φτάσουν στην Ελλάδα. Στις σελίδες αυτού του εντύπου, του οποίου σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για έναν λαθρομετανάστη, από το που βρίσκονται τα κέντρα κράτησης, μέχρι το ποια είναι η ελληνική νομοθεσία, καθώς και τηλέφωνα... δικηγόρων, που αναλαμβάνουν (με το αζημίωτο φυσικά) τέτοιες υποθέσεις.


Είναι σαφές ότι τόσο οι δικηγόροι, όσο και οι διάφορες οργανώσεις που πιθανόν εμπλέκονται με το φυλλάδιο, που μοιράζουν οι τούρκοι δουλέμποροι, είναι τουλάχιστον εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα, ενώ είναι άξιο έρευνας από αρμόδιο εισαγγελέα το αν εμπλέκονται και ποινικά στην υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών. Για... κακή τους τύχη, το φυλλάδιο αυτό βγήκε στο φως της δημοσιότητας και έτσι μπορέσαμε να εντοπίσουμε την πηγή του.
Το φυλλάδιο, λοιπόν, ανήκει σε διεθνή «αντιρατσιστική» οργάνωση, η οποία εντός του πολυτελούς φυλλαδίου παρέχει πλήρεις πληροφορίες προς λαθρομετανάστες, προτρέποντάς τους μάλιστα να μην δώσουν αποτυπώματα σε άλλες χώρες, παρά μόνο στην Ελλάδα, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα, σε περίπτωση που φτάσουν σε άλλη χώρα και δεν τους αρέσει.

Μία από τις οργανώσεις που εμφανίζονται στο εν λόγω φυλλάδιο είναι μία με τίτλο «Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών» και εδώ είναι που αρχίζουν οι πραγματικές αποκαλύψεις. Πριν ειπωθεί το οτιδήποτε να πούμε ότι συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα είναι ήδη στα χέρια των αρμοδίων. Η εν λόγω οργάνωση δικηγόρων, λοιπόν, η οποία εδρεύει στα Εξάρχεια, δίνει ως τηλέφωνό επικοινωνίας, το τηλέφωνο δικηγόρου, που φιλοδοξεί να ονομαστεί κατήγορος εναντίον της Χρυσής Αυγής.


Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, έχει πολλάκις συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις κατασυκοφάντησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, σε πολλές εκ των οποίων συμμετείχε από κοινού με τον δημοσιογράφο, του οποίου τα βιβλία εναντίον της Χρυσής Αυγής επιδοτεί η Μέρκελ.

Το γεγονός ότι ο εν λόγω «δικηγόρος» υπήρξε εισηγητής σε εκδήλωση του Σύριζα σχετικά με την μεταναστευτική πολιτική μίας κυβέρνησης Σύριζα, περιπλέκει νομικά το ζήτημα, αφού νωπές είναι οι συνομιλίες που έπιασε κοριός της ΕΥΠ, σύμφωνα με τις οποίες τα κυκλώματα των δουλεμπόρων έχουν βρει ευήκοα ώτα σε χώρους της συγκυβέρνησης, φτάνοντας μάλιστα να καθορίζουν τις μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους.

Πρόκειται για έναν κύκλο εκμετάλλευσης ανθρώπων, που ξεκινάει από τους δουλεμπόρους, περνά από τέτοιους δικηγόρους, ΜΚΟ που λαμβάνουν αφειδώς χρήμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και καταλήγει στα φραουλοχώραφα και τις επιχειρήσεις των πλουτοκρατών, που επιθυμούν φτηνότερο εργατικό δυναμικό, εις βάρος πάντα των Ελλήνων. Ως «παράπλευρη απώλεια», που και πάλι γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, υποβαθμίζονται οι γειτονιές των Ελλήνων, αυξάνεται η εγκληματικότητα και απαξιώνεται η ανθρώπινη ζωή.

Το «έγκλημα» της Χρυσής Αυγής για τέτοιους «κατήγορους» είναι ότι, προασπιζόμενη τα δικαιώματα και τα δίκαια των Ελλήνων πολιτών, «απείλησε» τον συγκεκριμένο επιχειρηματικό κύκλο, θέτοντας σε κίνδυνο πολλά άνομα και ανήθικα συμφέροντα. Γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος δικηγόρος φρονεί ότι δικαιούται να συμπεριληφθεί στην πολιτική αγωγή εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το αστείο είναι ότι όλα τα παραπάνω βρέθηκαν μόνο μέσω της χρήσεως του διαδικτύου. Φανταστείτε πόση βρώμα και δυσωδία μπορούν να αποκαλύψουν οι αρμόδιοι εισαγγελείς, ερευνώντας την υπόθεση. Υπάρχει, όμως, η πολιτική βούληση να σπάσει το απόστημα; Πολύ αμφιβάλλουμε! www.xryshaygh.com


Οι λαθρομετανάστες αποφασίζουν, το «δημοκρατικό» τόξο νομοθετεί - Η Χρυσή Αυγή μοναδική φωνή του Ελληνικού Λαού!


Οι λαθρομετανάστες αποφασίζουν, το «δημοκρατικό» τόξο νομοθετεί - Η Χρυσή Αυγή μοναδική φωνή του Ελληνικού Λαού!

Η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη Νέα Δημοκρατία μαζί με το κλεφτοΠΑΣΟΚ άνοιξαν την Κερκόπορτα και η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ έρχεται να ολοκληρώσει το αντεθνικό, καταστροφικό έργο της ολοσχερούς διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και πλήρους αποδόμησης του Έθνους μας.

Με αφορμή το σχέδιο νόμου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, διεξάγεται συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στην οποία συμμετέχουν διάφοροι οργανισμοί και φορείς, οι οποίοι έχουν κοινό παρονομαστή: την επιβολή της απόδοσης ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες!

Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης επιτροπής είναι ότι οι συμμετέχοντες (εκτός της Χρυσής Αυγής) δεν διαφωνούν βεβαίως για το αντισυνταγματικό της απόδοσης ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών αλλά για τα κριτήρια της απόδοσης ιθαγένειας τα οποία θεωρούν αυστηρά, άδικα και ρατσιστικά!

Για ένα σχέδιο νόμου το οποίο επιδιώκει επί της ουσίας την αλλοίωση μέχρι εξαλείψεως της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων, η Βουλή κάλεσε μεταξύ άλλων τους κάτωθι «φορείς»:
Τον Συνήγορο του Πολίτη, μαζί με τους βοηθούς του κύκλου δικαιωμάτων ανθρώπου και παιδιού, την ελληνική ένωση για τα δικαιώματα του ανθρώπου, προϊστάμενο της Διεύθυνσης αλλοδαπών και μετανάστευσης Αθηνών, τον πρόεδρο του συμβουλίου ένταξης μεταναστών δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπο της ομάδας «Πίσω θρανία», την ΠΑΣΕΓΕΣ, την ομοσπονδία κλωστοϋφαντουργών, εκπροσώπους της «δημοκρατικής συσπείρωσης», την ομοσπονδία αλβανικών συλλόγων, την οργάνωση νέων «generation 2.0», την κοινότητα Αφγανών μεταναστών και προσφύγων, το πολιτιστικό κέντρο αφρικανικής τέχνης και πολιτισμών, την ΜΚΟ «Αρωγή», καθώς και την Ένωση αφρικανών γυναικών!

Όλοι οι ανωτέρω σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνιστές πολιτικάντηδες της μαρξιστικής αριστεράς και της φιλελεύθερης δεξιάς, θα αποφασίσουν τάχα για το «καλό της Πατρίδος και του Λαού μας». Ερωτώνται και ομιλούν συνεπώς άπαντες, εκτός του καθ' ύλην αρμόδιου του Ελληνικού Λαού.

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι πάγια και σαφώς διατυπωμένη: να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη Πατρίδα μας υπό την ενθάρρυνση μιας απόλυτα διεφθαρμένης και αντεθνικής εξουσίας που επιβάλλει κατά τρόπο τυραννικό τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

www.xryshaygh.comΔ. Σβερώνη: Ύπουλες σκοπιμότητες πίσω από την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας

Η Βουλευτής Λάρισας, Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου, στην Επιτροπή με θέμα «Σ/Ν Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας-Ενσωμάτωση στην Ελληνική έννομη τάξη των Οδηγιών 2011/98/ΕΕ & 2014/14/38 ΕΕ και άλλες διατάξεις» επεσήμανε την -μείζονος κρισιμότητας για τον χάρτη της Ελλάδας και τις επόμενες γενιές Ελλήνων- ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου, καθώς η κυβέρνηση θα αποδώσει την Ελληνική ιθαγένεια σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες, χωρίς την επισταμένη μελέτη των κριτηρίων κτήσης αυτής.

Η Συναγωνίστρια έθεσε σοβαρότατα ερωτήματα περί της υποτιθέμενης διαφορετικής αντιμετώπισης των παιδιών μεταναστών, την ίδια στιγμή που η πρόσβασή τους π.χ. στον τομέα της εκπαίδευσης είναι η ίδια με αυτήν που παρέχεται στα γηγενή Ελληνόπουλα. Τέλος, η Συναγωνίστρια Σβερώνη επεσήμανε ότι η εσπευσμένη αυτή τροποποίηση του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας υποκρύπτει πολλές σκοπιμότητες εις βάρος της Ελλάδας, καθώς συμβαίνει το παράδοξο τα εν Ελλάδι γεννηθέντα παιδιά μεταναστών, αντί να λαμβάνουν αυτόματα την ιθαγένεια των γονέων τους, να αυτοπροσδιορίζονται ως "ανιθαγενή" και να επιζητούν διακαώς την Ελληνική ιθαγένεια, ώστε να τύχουν ευνοϊκότερης οικονομικής αντιμετώπισης από τα πανεπιστήμια της Ευρώπης, ως Έλληνες πολίτες. 


Στην συνέχεια η Συναγωνίστρια Σβερώνη τόνισε, για άλλη μια φορά, ότι η Χρυσή Αυγή πιστεύει στο Δίκαιο του Αίματος, στον δεσμό του αίματος, που έχει να κάνει με δεσμούς ηθικούς, ιστορικούς, τιμητικούς και πνευματικούς. Η κτήση της Ελληνικής ιθαγένειας δεν είναι ένα ατομικό δικαίωμα, το οποίο οιοσδήποτε μπορεί να απαιτήσει αλλά είναι κάτι ιερό, που πρέπει να αποδίδεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του καταστατικού χάρτη της Ελλάδας, το Σύνταγμα.

Τέλος, η Συναγωνίστρια ξεσκέπασε την υποκριτική στάση όσων κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και πασιφανώς επιδιώκουν την δημογραφική αλλοίωση της χώρας, και διατύπωσε την εύλογη απορία «γιατί θέλουν οι μετανάστες να γίνουν Έλληνες» καθώς διαπίστωσε ότι ουδείς -εξ όσων ζητούν την ελληνική ιθαγένεια- δεν δήλωσε ότι θέλει να γίνει Έλληνας επειδή νιώθει και αισθάνεται Έλληνας, αλλά για να κατοχυρώσουν τα ευνοϊκά προνόμια, εντός ΕΕ και στα της αυτής πανεπιστήμια, ως Έλληνες πολίτες.


Ο μύθος του κατατρεγμένου, χτυπημένου από τη μοίρα “παράτυπου μετανάστη”

Ο μύθος του κατατρεγμένου, χτυπημένου από τη μοίρα “παράτυπου μετανάστη”

Στα βιβλία της ελληνικής γλώσσας του Λυκείου, γίνεται αναφορά στους τρόπους πειθούς και στην επιχειρηματολογία. Κάθε έφηβος λοιπόν, με στοιχειώδεις γνώσεις πειστικού λόγου, γνωρίζει ότι η επίκληση στο συναίσθημα, το οποίο ο άνθρωπος αδυνατεί να θέσει σε έλεγχο και κρίση, αποτελεί την φθηνότερη και πιο ανήθικη μορφή επιχειρήματος. Εν τούτοις, πρόκειται για τα βασικά επιχειρήματα που χρησιμοποιούν ακτιβιστικές οργανώσεις  και «αμφιβόλου προελεύσεως» ΜΚΟ υπέρ των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, αριστεροί σχηματισμοί, αναρχικές ομάδες και φυσικά η κυβέρνηση Σύριζα. 

Πρόκειται ακριβώς για συλλογισμούς που δεν θα αναφερθούν στο παρόν άρθρο, το οποίο απευθύνεται στη λογική, μια ικανότητα που ενυπάρχει μόνο σε ελεύθερους και νοήμονες ανθρώπους. Απέναντι λοιπόν στην προπαγανδιστική κατασκευή του κακόμοιρου πλην τίμιου και καλόκαρδου μετανάστη, θα τεθούν γεγονότα και στοιχεία.

Αρχικά, αρκετοί επίσημοι εκπρόσωποι των χωρών καταγωγής των παράνομα εισελθόντων στην χώρα όχι μόνο αναφέρονται στο ποιόν των μεταναστών αλλά επισημαίνουν και την έκπληξή τους σε σχέση με την ανοιχτή αγκαλιά της Ευρώπης σε αυτούς, τη στιγμή που πολλοί εξ’ αυτών είναι επικίνδυνοι για τη σταθερότητα της Ευρώπης και έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Ενδεικτική η δήλωση του μονίμου αντιπροσώπου του Κονγκό στην Open Networking User Group του ΟΗΕ, Sergei Boret Bokwango:
«Οι Αφρικανοί που βλέπω εγώ στην Ιταλία είναι αποβράσματα και αφρικανικά σκουπίδια. Αναρωτιέμαι γιατί η Ιταλία και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες ανέχονται τέτοια τέτοιου είδους άτομα στην επικράτειά τους. Έχω ένα πολύ έντονο αίσθημα θυμού και ντροπής απέναντι σε αυτούς τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες που είναι σαν αρουραίοι που θέλουν να κατακυριεύσουν τις χώρες της Ευρώπης.»

Ανάλογες οι δηλώσεις και της πρωθυπουργού του Μπαγκλαντές, Σεϊχ Χασίνα, η οποία χαρακτηρίζει «ψυχασθενείς» όσους μεταναστεύουν από αυτή τη χώρα, εφόσον «Υπάρχουν αρκετές δουλειές για αυτούς και όμως φεύγουν από τη χώρα κατ’ αυτόν τον καταστροφικό τρόπο», ενώ συμπληρώνει πως «εκτός από τους διακινητές, θα πρέπει να τιμωρηθούν και αυτοί που φεύγουν παράνομα από τη χώρα, καθώς αμαυρώνουν την εικόνα του Μπαγκλαντές σε διεθνές επίπεδο».

Όσον αφορά δε την επικινδυνότητα των παράνομα εισελθόντων στη χώρα, ο Άγγλος Πρέσβης στην Ελλάδα ήταν διαφωτιστικός: «οργανωμένα εγκληματικά κυκλώματα δεν διακινούν μόνον μετανάστες, αλλά και άτομα που μπορεί να εξελιχθούν σε τρομοκράτες.»
Πράγματι, εξετάζοντας κανείς τους λόγους που οι λαθρομετανάστες αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους φθάνει στο ζήτημα πως δεν είναι ούτε η φτώχεια, εφόσον οι ίδιοι παραδέχονται ότι πληρώνουν αστρονομικά ποσά σε διακινητές, ούτε και η καταπίεση των ατομικών τους ελευθεριών από τη δομή των κοινωνιών τους, εφόσον η συμπεριφορά τους συμφωνεί απόλυτα με το αξιακό σύστημα της χώρας καταγωγής τους (υποβιβασμός της γυναίκας, απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, θρησκευτικός φανατισμός, σκοταδισμός κλπ).

Ωστόσο, το ποιόν της συντριπτικής πλειοψηφίας των λαθρομεταναστών επαληθεύεται και από αναρίθμητα γεγονότα εντός της ελληνικής επικράτειας, τα οποία μόνον η Χρυσή Αυγή γνωστοποίησε και έθεσε στη Βουλή, με την κυβέρνηση να αδυνατεί να δώσει μια αξιοπρεπή απόκριση. Σε αντίθεση με τις προβλέψεις της κ. Χριστοδουλοπούλου ότι «το πολύ να φτάσουν 100.000 στο 2015», σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος 2,5 εκατ. λαθρομετανάστες περιμένουν στα παράλια της Τουρκίας για να περάσουν στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ έχει παρατηρηθεί αύξηση της εισόδου κατά 500%.

Άλλωστε ήδη στα αστυνομικά τμήματα η κατάσταση είναι δραματική, ενώ όσον αφορά τα νησιά, πολλά εκ των οποίων αποτελούν  κοσμήματα λόγω του πολιτιστικού και φυσικού τους πλούτου, οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές, με τους κατοίκους να φοβούνται τόσο για την έκρηξη της παραβατικότητας όσο και για τη μετάδοση ασθενειών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της σύλληψης ενός 28χρονου Σύρου υπηκόου στον Έβρο, για τον οποίο αμφιβάλλουμε αν αποτελεί ακόμα έναν πολύπαθο πρόσφυγα, αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι βρέθηκαν χιλιάδες σφαίρες στρατιωτικού διαμετρήματος στο αυτοκίνητό του, καθώς και αυστριακές πινακίδες κυκλοφορίας και μια πλαστή βρετανική άδεια οδήγησης. Για αυτό αλλά και για άλλα ζητήματα συνδεόμενα με τη λαθρομετανάστευση έχει υποβάλλει ερωτήσεις η Χρυσή Αυγή στη Βουλή.

Φυσικά, το αρμόδιο υπουργείο, πέρα από το να δικαιολογείται για την ανώριμη και ελαφρώς παιδαριώδη στάση της κ. Χριστοδουλοπούλου να μην απαντάει σε ερωτήσεις που προφανώς άπτονται των αρμοδιοτήτων της, επισημαίνει σε κάθε περίπτωση ότι όσον αφορά τη φροντίδα και τη στέγαση των «παράτυπων μεταναστών» θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκταμιευθούν τα κονδύλια από τα αντίστοιχα όργανα της Ε.Ε.
Όπως παραινεί σε εκπομπές η ώριμη και αξιοσέβαστη υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής «Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες. Όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες… Όταν λέμε από το πρωί "λαθρομετανάστες", όταν λένε οι δήμοι έχουμε πρόβλημα, τι νομίζετε ότι ακούει η ΕΕ;» Με απλά λόγια οι λαθρομετανάστες είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι για τον Σύριζα, αφού συνεπάγονται οικονομικό όφελος.

Πέραν ωστόσο των κονδυλίων, είναι πραγματικά άξια απορίας η επίσημη στάση της χώρας, αλλά και γενικότερα της Ευρώπης απέναντι σε αυτό το πρόβλημα. Τραγικά ειρωνικό επίσης το γεγονός ότι κράτη όπως οι ΗΠΑ στηλιτεύουν τη στάση των Ευρωπαίων πολιτών απέναντι στον πόνο των λαθρομεταναστών, όταν οι μεταναστευτικές πολιτικές που αυτά τα κράτη ασκούν είναι πολύ πιο αυστηρές και σκληρές.

Όταν οι λαοί της Ευρώπης μαστίζονται από τη φτώχεια, την ανεργία, την κατάθλιψη και την κρίση αξιών, μόνο παράδοξη και πραγματικά απάνθρωπη χαρακτηρίζεται η τακτική να προσφέρονται διευκολύνσεις και προνόμια σε όσους με θράσος  καταπατούν την εδαφική ακεραιότητα των εθνών-κρατών της Ευρώπης. Ίσως πέρα από τα ιδεολογικά και πολιτικά αίτια αυτής της τακτικής, να κρύβονται και ψυχολογικοί παράγοντες, καθώς αρκετοί ψυχολόγοι επισημαίνουν ότι πολλοί άνθρωποι νιώθουν ανώτεροι με πράξεις ελεημοσύνης και συμπόνιας, ώστε να συνειδητοποιήσουν την αντίθεση της δικής τους ευτυχίας και να σταματήσουν για λίγο την πλήξη τους.

Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η ανοχή, όχι μόνο πολιτικών ομάδων, αλλά και ΜΜΕ και λοιπών θεσμών, φτάνει στα όρια της υπερβολής, με  ακραίο παράδειγμα δημοσιογράφο που σε άρθρο του χαρακτηρίζει τον ειδεχθή εγκληματία της Πάρου ως περίπτωση ανθρώπινου ερειπίου που δέχτηκε τεράστιο πολιτισμικό σοκ, λόγω της γεωγραφικής μετακίνησής του. Όταν λοιπόν όσοι επιθυμούν να δουν αυτό το Έθνος να χάνεται, δημογραφικά, πνευματικά και ηθικά, είτε εκμεταλλεύονται τα  εγγενή συναισθήματα ανθρωπιάς των πολιτών ώστε να χαράξουν στο συλλογικό ασυνείδητο το προφίλ του αδικημένου μετανάστη, είτε πολύ απλά δεν αναφέρονται καθόλου σε αυτό το πρόβλημα, τονίζοντας ότι τα οικονομικά ζητήματα είναι πρωταρχικής σημασίας.

Σε εντελώς αντίστροφη τροχιά κινείται η Χρυσή Αυγή, όπως και κάθε Εθνικιστής, κάθε αγωνιζόμενος πολίτης. Οι δηλώσεις του Αρχηγού ξεκάθαρες: «Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, όσο σοβαρά και αν είναι τα οικονομικά προβλήματα, που πράγματι είναι, θεωρούμε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα, πολύ περισσότερο σημαντικό για την επιβίωση του Έθνους μας, το θέμα λαθρομετανάστευση.» www.xryshaygh.com


«Ρωσοπόντιοι» οι Έλληνες του Πόντου λένε απαξιωτικά αυτοί που βαφτίζουν «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες!


«Ρωσοπόντιοι» οι Έλληνες του Πόντου λένε απαξιωτικά αυτοί που βαφτίζουν «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες!

Όσο και να θέλουν να αποκρύψουν -για ψηφοθηρικούς λόγους- το μίσος τους για τον Ελληνισμό, οι υπουργοί του Σύριζα αδυνατούν να αντισταθούν στα ανθελληνικά παραληρήματα: από τη μία απαιτούν με το ζόρι να βαφτίσουν «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες και από την άλλη έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν απαξιωτικά τους Έλληνες του Πόντου «Ρωσοπόντιους»!

Άτακτη οπισθοχώρηση επιχείρησε η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης, Τ. Χριστοδουλοπούλου, όταν η απαξιωτική αναφορά της σε «Ρωσοπόντιους» στην επιτροπή της Βουλής για την ιθαγένεια, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου: «Ρωσοπόντιοι, οι Έλληνες του Πόντου κυρία Υπουργέ»;

Η υπουργός των «λαθρομεταναστών που λιάζονται», προσπάθησε να αναδιπλωθεί κατά τρόπο κωμικό: «Μην πιάνεστε από αυτά για να κάνετε διακριτή την παρουσία σας», είπε με το γνωστό ύφος των χιλίων καρδιναλίων. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αντέτεινε εύστοχα πως «Εσείς έχετε το δικαίωμα να τους αποκαλείτε όπως θέλετε αλλά εμείς αν αποκαλέσουμε κάποιους άλλους όπως εμείς νομίζουμε μας επιτίθεστε», οπότε η Τ. Χριστοδουλοπούλου υποχρεώθηκε να ισχυριστεί πως «η αναφορά σε Ρωσοπόντιους έγινε εκ παραδρομής», με σκοπό να μετριάσει τον αρνητικό για το Σύριζα αντίκτυπο των δηλώσεών της.

Επισημαίνεται ότι στον χαρακτηρισμό της Χριστοδουλοπούλου που προσβάλλει βάναυσα το εθνικό αίσθημα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, δεν αντέδρασε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, επιδοκιμάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τις θέσεις της κυβερνητικής συνεταίρου του. www.xryshaygh.com


Μυτιλήνη: Οι μετανάστες κάνουν ουρές έξω από οίκο ανοχής!

Μυτιλήνη: Οι μετανάστες κάνουν ουρές έξω από οίκο ανοχής!


Η ιδιοκτήτρια – εκδιδόμενη σήκωσε τα χέρια ψηλά αφού δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα με τους δεκάδες θερμόαιμους μετανάστες«Χρυσές» δουλειές για οίκο ανοχής στην Μυτιλήνη, λόγω… συνωστισμού μεταναστών στο νησί.

Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική πύλη «lesvospost», το τελευταίο διάστημα σχηματίζονται ουρές έξω από τον εν λόγω οίκο ανοχής, από πάσης εθνικότητας μετανάστες που έχουν κατακλύσει το νησί.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα η κατάσταση έφτασε στο … απροχώρητο, αφού η ιδιοκτήτρια – εκδιδόμενη, δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα με τους δεκάδες θερμόαιμους μετανάστες που «εισέβαλαν» στο εσωτερικό της «επιχείρησής» της, με αποτέλεσμα να ζητήσει την επέμβαση της αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πάντως η κατάσταση με τους μετανάστες στο νησί, που αυξάνονται καθημερινά, έχει δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Ενδεικτικό είναι το βίντεο που ακολουθεί, από το πύλη lesvospost.com, από την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης.


          
http://www.protothema.gr/


ΔΑΝΙΑ: Μουσουλμανική μετανάστευση σημαίνει «Οι Δανοί δεν μπορούν πλέον να καθίσουν στο ίδιο τους το μπαλκόνι και να φάνε ένα σάντουιτς". 

Snipers attack police in Muslim area, locals reluctant to come forward as witnesses


Οι συμμορίες ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ μεταναστών στη Δανία είναι πιο ισχυρές από ποτέ και το μίσος για τον γηγενή πληθυσμό της Δανίας συνεχίζει να κλιμακώνεται... www.barenakedislam.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ!» - 2 ΒΙΝΤΕΟ Ηλίας Παναγιώταρος

Υπερήφανα και αμετανόητα Εθνικιστές!

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

ΒΙΝΤΕΟ: ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!  Άνευ όρων παράδοση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ SYRIZA! Μεταλλάσσει σε «ΕΛΛΗΝΕΣ» τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ για τα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ τους! (Κατατέθηκε στη Βουλή το λαθρονομοσχέδιο Σύριζα - Ανέλ)

Λαθρομετανάστες πουλάνε το θάνατο στα ελληνόπουλα με την ανοχή του ΑΠΘ

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

«ΜΠΟΧΑ» ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! (Κυκλώματα διακίνησης με ανθρώπους μέσα στην κυβέρνηση;)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 2612407957677398976

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item