Widgets

ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ! ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ο ΕΝΦΙΑ για ΠΑΝΤΑ από τους επαγγελματίες πολιτικούς της «Πρώτη φορά Αριστερά»

«Πρώτη φορά Αριστερά»: Διαδηλώστε για την στήριξη του ΕΝΦΙΑ!

Δήθεν ακομμάτιστο κάλεσμα για συγκέντρωση απευθύνουν σήμερα η κομματική εφημερίδα του Σύριζα και όλα τα μέσα που πρόσκεινται σε βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.
Το αστείο στο όλο κάλεσμα, το οποίο προβάλλεται ως «ακομμάτιστο» για να προσελκύσει και άλλα κορόιδα, είναι ότι πρόκειται για την πρώτη φιλομνημονιακή συγκέντρωση στη χώρα. Πάνε οι εποχές που δεκάδες χιλιάδες κόσμου συγκεντρωνόταν ενάντια στο μνημόνιο, οδηγώντας τους αλήτες της αριστεράς στο αποτρόπαιο έγκλημα της Μαρφίν, το οποίο υπόπτως παραμένει ατιμώρητο μέχρι και σήμερα. Πάνε ακόμα και οι εποχές που ηχούσαν οι κατσαρόλες στο Σύνταγμα, σε συγκεντρώσεις που αν μη τι άλλο, ήταν ενάντια στο μνημόνιο.


Πάνε και οι «ανάσες αξιοπρέπειας» που διοργάνωνε ο Σύριζα λίγο αφότου κατέλαβε την εξουσία, όχι με έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα, αλλά με υιοθέτηση των πρακτικών του παλιού, σάπιου ΠΑΣΟΚ. Τότε οι συγκεντρωμένοι λέγανε «Ούτε βήμα πίσω», ενώ τώρα, όπως μας πληροφορεί το κείμενο που συνοδεύει την εκδήλωση, το κεντρικό σύνθημα είναι «Όχι άλλα βήματα πίσω».
Έχει αξία, λοιπόν, να εγκύψουμε στην ελληνική πρόταση, προκειμένου να αφουγκραστούμε το αίτημα της συριζαίικης συγκεντρώσεως. Αύριο, λοιπόν, οι συριζαίοι θα διαδηλώσουν απαιτώντας να ανέβουν οι τιμές των τροφίμων, να αυξηθεί ο ΦΠΑ στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, να παραμείνει κανονικά ο «επαίσχυντος» ΕΝΦΙΑ, ενώ αναμένεται να υπάρξει και σχετική δήλωση από τη «ντουντούκα» ότι «είναι πατριωτικό καθήκον να πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ».
Πρώτη φορά Αριστερά – Πρώτη φορά διαδήλωση υπέρ του Μνημονίου...O tempora o mores!
Το σχόλιο του Γιώργου Μάστορα:
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιζητεί την λαϊκή συμμετοχή στην επικύρωση του νέου μνημονίου
Οι «αυθόρμητες» προγραμματισμένες συγκεντρώσεις το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος, υποδεικνύουν, για μια ακόμη φορά, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πετάει την μπάλα στην εξέδρα». Το ίδιο σκηνικό είχε στηθεί και λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όταν και πάλι διοργανώθηκαν «αυθόρμητες» συγκεντρώσεις υποστήριξης  της κυβέρνησης.Μόνο που τον Φεβρουάριο το κλίμα ήταν ακόμη πολύ νωπό από τις εκλογικές δάφνες του Ιανουαρίου, για να μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμυθιάζει ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού, ότι όντως διεξάγει σκληρή διαπραγμάτευση και αντιτίθεται σθεναρά στην μνημονιακή λαίλαπα.
Γνωρίζοντας πλέον ξεκάθαρα ότι η πρόταση της κυβέρνησης ισοδυναμεί κι αυτή με ένα Μνημόνιο, καθώς εμπεριέχει  όλα αυτά τα οποία υποτίθεται ότι θα «ακύρωνε» και θα «έσκιζε» ο ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά, αποτελεί ολοφάνερα κίνηση αντιπερισπασμού, και πολύ περισσότερο επιχείρηση συνειδητής εξαπάτησης των Ελλήνων, η προσπάθεια σύζευξής τους σε ένα εγχώριο μνημονιακό πρόγραμμα, το οποίο διαφέρει σε επίπεδο αριθμών αλλά όχι ουσίας απ’ αυτό των εταίρων και των διεθνών τοκογλύφων.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ: Μόνο Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αντιστέκεται στους Σιωνιστές Διεθνείς Τοκογλύφους και τα Ανθελληνικά Μνημόνια - Ολάκερο το «ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» ένα παρεάκι στη ΜΑΣΑ και το ΒΟΛΕΜΑ!   KAI   Οι Νεο-Έλληνες θα ΦΑΝΕ το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ αμάσητο! ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Αντιδημοκρατικός αποκλεισμός του τρίτου κόμματοςΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου προέβη στην κάτωθι δήλωση από το περιστύλιο της Βουλής αναφορικά με τις σημερινές συναντήσεις του πρωθυπουργού
"Εμάς κατηγορούν ως φασίστες, αλλά η κυβέρνηση λειτουργεί απροκάλυπτα αντιδημοκρατικά. Ενημερώνει ακόμη και το τελευταίο κόμμα της Βουλής, αλλά όχι το τρίτο κόμμα. Όταν επιλέγεις πρόσωπα και κόμματα προς ενημέρωση, αυτό είναι δημοκρατία αλά καρτ".  ΠΗΓΗ

Νέο... αριστερό μνημόνιο έρχεται - Έρχονται και Νέοι Αγώνες για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Θεατές σε μια μόνιμη παράσταση είμαστε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Οι εταίροι και οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν στείλει σαφές μήνυμα στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι πρέπει να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις, γιατί ο χρόνος τελειώνει. Στο κόλπο μπήκε και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος φρόντισε να μας θυμίσει ότι «ανήκομεν εις την Δύσιν», όπως έλεγε και ο ψευτοεθνάρχης της μεταπολίτευσης και του «συνταγματικού τόξου».
Η κυβέρνηση, έχοντας πάρει ήδη το σχετικό μήνυμα και πνιγμένη στα αδιέξοδα της αντιφατικής πολιτικής της, κάνει συνεχώς «βελτιώσεις» στην πρότασή της προς τους δανειστές. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να «καψωνάρεται» απ’ αυτούς, οι οποίοι διαπιστώνουν ότι απέναντί τους δεν έχουν μια αποφασισμένη Ελληνική κυβέρνηση, αλλά μια παιδική χαρά, η οποία έχει χάσει την πυξίδα προσανατολισμού. Γι’ αυτό, και της ζητούν ολοένα και πιο πολλές υποχωρήσεις.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε «πού θα καθίσει η μπίλια», ποια θα είναι δηλαδή η διάρθρωση του νέου  μνημονιακού πακέτου. Το μόνο βέβαιο, όμως, είναι πως θα έχει περιεχόμενο εξίσου αντεθνικό και αντιλαϊκό με τα προηγούμενα, στα οποία άλλωστε θα προστεθεί.
Γι’ αυτό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως η πολιτική και κοινωνική έκφραση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, θα καταψηφίσει αυτή την συμφωνία, δεν θα περιοριστεί όμως μόνο σ’ αυτό. Ταυτόχρονα, θα δώσει την πολιτική της μάχη μέσα και έξω από την Βουλή. Γιατί οι μάχες για την Εθνική Ανεξαρτησία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Λαϊκή Ευημερία, τα οποία προϋποθέτουν ρήξη με τα Μνημόνια, δεν μπορούν να περιμένουν, ούτε φυσικά να έχουν θεωρητικό και ανώφελο περιεχόμενο.
Ενωμένοι, όπως το νύχι με το κρέας, με τον Ελληνικό Λαό, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αποτελέσουν το Κάστρο της Αντίστασης και το Εφαλτήριο της Αντεπίθεσης της Ελλάδας κατά των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υπαλλήλων τους, άμεσων και έμμεσων.  Γιώργος Μάστορας

Α. Ματθαιόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε το ξεπούλημα της χώρας στους τοκογλύφους ως «έντιμο συμβιβασμό»


O αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, τοποθετήθηκε από βήματος της βουλής επί του φορολογικού νομοσχεδίου επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του κόμματος που αφορά τη στήριξη κάθε ανακουφιστικού μέτρου και την καταψήφιση κάθε άλλου που διαιωνίζει την μνημονιακή πολιτική.
Με αφορμή τα σχόλια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της κυβέρνησης ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κατέδειξε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που στην Ελλάδα μιλάει για οριστική ρήξη με τους δανειστές, ενώ στην Ευρώπη οι εκπρόσωποι της διεθνούς τοκογλυφίας «φοράνε τη γραβάτα» στον Αλέξη Τσίπρα, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του τον συνεχιστή των μνημονιακών μέτρων κι ασφαλώς ένα άτομο παντελώς ακίνδυνα για τα συμφέροντα τους.
Τέλος, ως προς τις αντιρρήσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τη νομιμότητα και την τήρηση του κανονισμού της βουλής ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος παρέπεμψε τους βουλευτές της ΝΔ στα ντοκουμέντα του αρχισκευωρού προέδρου τους, που δια τηλεφώνου απαίτησε την προφυλάκιση της Χρυσής Αυγής, όπως επίσης ξεκαθάρισε ότι η νομιμότητα και οι διαδικασίες απαιτούν τη λειτουργία της βουλής με 300 βουλευτές, κάτι που και η παρούσα συγκυβέρνηση αρνείται να εγγυηθεί, επειδή η φίμωση της Χρυσής Αυγής είναι στην ουσία η φίμωση της αλήθειας, που τόσο τους ενοχλεί.  ΠΗΓΗ

Συγκρότησε το μνημονιακό μέτωπο ο Τσίπρας και βάζει μπρος για «συμφωνία»

Εξαιρετικής σημασίας ήταν τα ραντεβού που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Τσίπρας. Το πρώτο που χρήζει προσοχής είναι ότι οι συναντήσεις έγιναν λίγο πριν την σύγκληση της ΚΟ του Σύριζα, σχετικά με την διαπραγμάτευση. Μάλιστα προκειμένου να ολοκληρωθούν αυτές οι συναντήσεις, η ΚΟ του Σύριζα άλλαξε μέχρι και ώρα.
Είχε προηγηθεί η εξόχως αποκαλυπτική αποστροφή στο λόγο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους είπε ξεκάθαρα ότι «το κινητό του πρωθυπουργού, αλλά και οι πύλες του Μεγάρου Μαξίμου είναι ανοιχτά για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», συμπληρώνοντας αμέσως μετά «στα πλαίσια του δημοκρατικού τόξου», εννοώντας ότι στον Σύριζα μιλάνε μόνο με πολιτικάντηδες και όχι με την Χρυσή Αυγή.
Ο Τσίπρας, λοιπόν, σήμερα, ξεκίνησε υποδεχόμενος τον Θεοδωράκη από το κόμμα του Μπόμπολα και συνέχισε αποκαλώντας το κλεφτοΠασόκ, «προοδευτική δύναμη», ανοίγοντας τις πύλες για συνεργασία του παλιού με το νέο Πασόκ. Ακολούθως είχε συνάντηση με την Ντόρα Μπακογιάννη, σε μία προσπάθεια να προσεταιριστεί την μετά - Σαμαρά εποχή της ΝΔ.
Είναι σαφές ότι οδεύει προς δημιουργία το μνημονιακό (ευρωπαϊκό θα ονομαστεί) μέτωπο για την υπογραφή του νέου μνημονίου. Ο Τσίπρας εισήλθε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έχοντας την υποστήριξη όλων των μνημονιακών και έτσι θα σιγά σιγά θα αφεθούν πίσω οι προεκλογικές κορώνες και η χώρα θα κινηθεί και πάλι σε μνημονιακούς ρυθμούς... αριστερούς αυτή τη φορά.  ΠΗΓΗ


Χρήστος Χατζησάββας: Η Ελλάδα πρέπει να επενδύσει στους Έλληνες εργάτες - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας, στην συζήτηση του Σ/Ν με θέμα «Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος και άλλες διατάξεις» επεσήμανε ότι το νέο νομοσχέδιο περιλαμβάνει θετικές ρυθμίσεις για τους Έλληνες πολίτες, ωστόσο αυτές δεν θα λύσουν τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα της χώρας, καθώς τα διαδοχικά και επαίσχυντα μνημόνια έχουν απομυζήσει τον Ελληνικό Λαό
Ο Συναγωνιστής Χατζησάββας υπενθύμισε ότι η Χρυσή Αυγή, ως Λαϊκό Κίνημα, δεν πιστεύει στην πάλη των τάξεων, καθώς η έννοια Λαός εμπεριέχει όλες τις βαθμίδες της οικονομίας, δηλαδή και τους μισθωτούς, και τους εργάτες, και τους επιχειρηματίες, και τους ελεύθερους επαγγελματίες κλπ.
Η Χρυσή Αυγή επιδιώκει την συνοχή, και όχι την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, γι' αυτό πρέπει να δοθούν κίνητρα προς όλες τις πλευρές ώστε να αποπληρώνονται οι όποιες εισφορές και να επενδύονται τα κέρδη προς όφελος των Ελλήνων εργατών. ΠΗΓΗ

Εικόνες που σοκάρουν από την παρέλαση κίναιδων στην Ρώμη: Έτσι θέλουν την νεολαία στην Ευρώπη!

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει η Ευρώπη και οι Λαοί της; Στο Gay Parade, που έγινε στην Ρώμη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν το παιδάκι της φωτογραφίας, που έχει κάνει αίσθηση στο διαδίκτυοΤο συγκεκριμένο παιδάκι είναι "υιοθετημένο" από ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι και παρέλασε με "περηφάνια" μαζί με τους υπόλοιπους του είδους.
Τέτοιου φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν το θέμα δεν είναι η σεξουαλική ταυτότητα του οποιουδήποτε, αλλά η αντικοινωνική και απροσάρμοστη συμπεριφορά. Στο όνομα ενός κίβδηλου φιλελευθερισμού, δεχόμαστε την καταστροφή του ψυχισμού ενός παιδιού έξι - εφτά χρόνων.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με επιλογή σεξουαλικής ταυτότητας, αλλά με την επιβολή της διαστροφής των "γονέων" του πάνω σε ένα νήπιο. Πρέπει να είσαι ανώμαλος για να ντύνεις ένα μικρό παιδί σαν ιερόδουλη και να το κυκλοφορείς δημόσια στους δρόμους, να του μαθαίνεις να χορεύει σαν στρίπερ και να παίρνει πόζες πορνοστάρ. Δεν έχει να κάνει με κανενός είδους δικαίωμα, αν το ίδιο είχε συμβεί με το παιδί ενός ετερόφυλου ζευγαριού θα είχε παρέμβει άμεσα η πρόνοια. ΠΗΓΗ


Κυβερνητική παραδοχή: «Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τους μετανάστες. Ίσως βρουν την άκρη μόνοι τους και εξαφανιστούν»!

Όταν οι ίδιοι οι αυτοαποκαλούμενοι «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές» αναγκάζονται να παραδεχθούν ότι η κατάσταση με την λαθρομετανάστευση έχει γίνει ανεξέλεγκτη, τότε γίνεται ακόμη πιο πολύ αντιληπτό το πόσο τεράστιο έχει γίνει το πρόβλημα αυτό.
“Οι αριθμοί είναι τεράστιοι. Πρόκειται για μια κατάσταση που ισορροπεί επικίνδυνα. Δεν ξέρουμε τις αντοχές του «συστήματος» γιατί δεν υπάρχει σύστημα, δεν μπορούμε να ελέγξουμε πού πηγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι. Θυμάστε τους 650 Σύρους που είχαν μαζευτεί στο Σύνταγμα; Είχα πει τότε ότι θα φτάσει η στιγμή που αυτό το νούμερο θα μας φαίνεται αστείο” λέει ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων.
Μόλις το προηγούμενο Σάββατο 1.700 λαθρομετανάστες από την Λέσβο, έφθασαν στον Πειραιά, από εκεί στην Ομόνοια και από εκεί στο… πουθενά. Καθημερινά υπολογίζεται ότι φθάνουν στην Αθήνα 200-300 πρόσφυγες που έρχονται από Λέσβο, Χίο, Σάμο. Κω.
Πέρα, όμως, από την ξεκάθαρη παραδοχή του προβλήματος, δεν υπάρχει τίποτα το «αστείο», όπως προφανώς λέει χωρίς να το συνειδητοποιήσει ο Παπαγιαννάκης. Αφού όλοι αυτοί οι τόσο «ευαίσθητοι» στα ζητήματα των δικαιωμάτων των παράνομα εισερχόντων στην Χώρα μας φρόντισαν να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την διέλευσή τους στην Ελλάδα, καθιστώντας την ξέφραγο αμπέλι, τώρα αναρωτιούνται γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Η Χώρα «βουλιάζει» καθημερινά από τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό λαθρομεταναστών, αλλά οι ηθικοί και πολιτικοί υπεύθυνοι γι’ αυτήν την τραγική κατάσταση φροντίζουν με τα λεγόμενά τους να εξοργίζουν ακόμη περισσότερο τους ήδη ταλαιπωρημένους γηγενείς κατοίκους του Τόπου. Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε καθεστωτικό έντυπο («Καθημερινή») “«Δεν υπάρχουν υποδομές, δεν υπάρχουν χρήματα, δεν ξέρουμε τι να τους κάνουμε, οπότε ελπίζουμε ότι θα βρουν την άκρη μόνοι τους και θα εξαφανιστούν» παραδέχεται κυβερνητικό στέλεχος. «Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα είναι τόσοι που δεν θα χωρούν πουθενά. Και τότε θα σκάσει η βόμβα» ομολογεί”.
Άχρηστοι, ανίκανοι και ασόβαροι στην κυβέρνηση, όπως ουσιαστικά ομολογεί δικό της στέλεχος, δημιούργησαν τις συνθήκες εκείνες για να σκάσει η βόμβα και τώρα «ανησυχούν» για τις συνέπειες που θα έχει αυτή η έκρηξη. Μια κυβέρνηση, η οποία «ελπίζει» ότι οι λαθρομετανάστες «θα βρουν την άκρη μόνοι τους και θα εξαφανιστούν» (άλλη μια επανάληψη της «θρυλικής» ατάκας της Χριστοδουλοπούλου), όσο άφρων κι αν είναι, αποτελεί κίνδυνο για την Πατρίδα και τον Λαό της.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΑ = >ΒΙΝΤΕΟ: ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ! Άνευ όρων παράδοση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΞΕΝΕ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Λαθροδημοκρατία

Ισλαμοκρατία: ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για το Ραμαζάνι των λαθρομεταναστών

Το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας όχι μόνο υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν καθημερινά στη Πατρίδα μας, αλλά επιπλέον τους κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, την ίδια ώρα που για τους Έλληνες η καθημερινότητα μοιάζει με πραγματική κόλαση!
Με απόφαση των  υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ θα παραχωρηθούν στους μουσουλμάνους προκειμένου να εορτάσουν το Ραμαζάνι. Η απόφαση ελήφθη  στο πλαίσιο του «σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου», ενώ καλούνται και οργανώσεις και σωματεία μουσουλμάνων στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, να απευθυνθούν στους κατά τόπους δήμους ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν.
Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι χώροι παραχωρούνται στους μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι. Αποτελεί όμως τεράστια αντεθνική πρόκληση το γεγονός ότι το ίδιο το ανθελληνικό Κράτος προστατεύει τις θρησκευτικές ελευθερίες των λαθρομεταναστών την ίδια στιγμή που καταπατά κάθε συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων, όπως απεδείχθη στην περίπτωση της επιβολής των Μνημονίων όσο και στην υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Προφανώς, δικαιώματα στην Ελλάδα έχουν μόνο οι κρατικοδίαιτοι διεθνιστές της αριστεράς και της δεξιάς και φυσικά τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που οι ψευτοδημοκράτες μαζεύουν στην Πατρίδα μας.  ΠΗΓΗ

«Λεφτά υπάρχουν» Μόνο, όμως, για τις ΜΚΟ που ασχολούνται με λαθρομετανάστες

Η αύξηση της ροής των λαθρομεταναστών στην Χώρα μας, εκτός από τα γνωστά προβλήματα που δημιουργούνται για την κοινωνική ασφάλεια, οδηγεί και σ΄ άλλες παραμέτρους. Φαίνεται, λοιπόν, ότι την διαχείριση του κύματος των λαθρομεταναστών αναλαμβάνουν μη κυβερνητικές οργανώσεις, με την υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων, λαμβάνοντας για τον σκοπό αυτό υψηλά χρηματικά κονδύλια από την κυβέρνηση και συνεχίζοντας μια πρακτική που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια από την κεντρική εξουσία.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, προχώρησε προ ημερών στην υπογραφή διαδοχικών αποφάσεων για τη χρηματοδότηση έξι ΜΚΟ για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων, που αφορούν την υποδοχή, τη διαμονή και τη διατροφή ευαίσθητων ομάδων μεταναστών στην ηπειρωτική και τη νησιωτική Ελλάδα, επικυρώνοντας και επεκτείνοντας, ουσιαστικά, σχετικές αποφάσεις που είχε προωθήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Η πρώτη απόφαση αφορά το έργο με τίτλο «Μέτοικος 2015», που ανατέθηκε στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «΄Αρσις – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων», συνολικού κόστους 957.000 ευρώ, που θα αντληθούν από εθνικούς πόρους, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.
Το σχέδιο αφορά τη συνέχιση λειτουργίας τεσσάρων δομών φιλοξενίας στο πλαίσιο της υποδοχής αιτούντων άσυλο, κατά κύριο λόγο ανηλίκων και μονογονεϊκών οικογενειών. Πρόκειται για μια εστία προσφύγων στην Αθήνα, χωρητικότητας 48 ατόμων, και δύο κοινωνικών διαμερισμάτων στην περιοχή της Αθήνας, που προορίζονται για τη μεταβατική φιλοξενία ή την προσωρινή φιλοξενία μεταναστών. Επίσης, για έναν ξενώνα φιλοξενίας στη Μακρινίτσα του Βόλου, έναν ξενώνα φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και έναν ξενώνα φιλοξενίας στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, εκτός από τη διαμονή, τη σίτιση και την κάλυψη αναγκών σε ένδυση, είδη υγιεινής και καθαριότητας, κάθε δομή, ανάλογα με τα άτομα που φιλοξενεί, προσφέρει και στοχευμένες υπηρεσίες, όπως ένταξη παιδιών νηπιακής και σχολικής ηλικίας σε δημόσια σχολεία της περιοχής, αλλά και κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξή τους. Η δεύτερη απόφαση αφορά το έργο με τίτλο «Στέγη 1», που ανατέθηκε στον φορέα με την επωνυμία «Praksis», εγκεκριμένου συνολικού κόστους 295.000 ευρώ από εθνικούς πόρους, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης έργου από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου. Το εν λόγω έργο, που ανήκει στο πρόγραμμα υποδοχής και φιλοξενίας δικαιούχων διεθνούς προστασίας, σχετίζεται με τη λειτουργία 25 διαμερισμάτων σε περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης αλλά και της Λέσβου.
Εκτός, όμως, από τις δύο αυτές αποφάσεις η Φωτίου υπέγραψε το προηγούμενο διάστημα και την επέκταση του έργου «Φιλόξενη γη» που έχει ανατεθεί στη μη κυβερνητική οργάνωση με την επωνυμία «Ηλιακτίδα», συνολικού κόστους 38.000 ευρώ από εθνικούς πόρους, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου. Βασικός σκοπός του σχεδίου είναι η φιλοξενία 10 ατόμων αιτούντων άσυλο στη Λέσβο μέσω μίσθωσης τριών διαμερισμάτων στην πόλη της Μυτιλήνης. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο έγγραφο, παράλληλα με τις υπηρεσίες διαμονής και την κάλυψη των βασικών αναγκών, θα παρέχονται υποστηρικτικές νομικές υπηρεσίες, εκμάθηση ελληνικής γλώσσας, συμβουλευτική στήριξη και κοινωνική μέριμνα στους αιτούντες άσυλο. Τέταρτο έργο είναι αυτό με τίτλο «Φιλοξενία και υποστήριξη προσφύγων», που ανατέθηκε στον φορέα «ΕΚΠΟΣΠΟ Νόστος», κόστους 326.000 ευρώ από εθνικούς πόρους, και υλοποιείται από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου. Το σχέδιο αφορά την παροχή φιλοξενίας και υπηρεσιών υποδοχής σε οικογένειες που αιτούνται άσυλο, μέσω λειτουργίας δομής προσωρινής φιλοξενίας με μέγιστη ημερήσια δυναμικότητα 70 ατόμων.
Παράλληλα, ανατέθηκε το έργο «Συνοδείες ασυνόδευτων ανηλίκων» στην ΜΚΟ «Μετάδραση – Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη», συνολικού κόστους 145.000 ευρώ, επίσης από δημόσιους πόρους. Αυτό αφορά την άμεση και ασφαλή συνοδεία ανηλίκων –ο αριθμός δικαιούχων διεθνούς προστασίας που θα συνοδευτούν είναι 300 – από κρατητήρια ή επισφαλείς συνθήκες σε κατάλληλους χώρους φιλοξενίας, σε κέντρα υγείας στο αεροδρόμιο ή σε δομή φιλοξενίας στην πρωτεύουσα για ολιγοήμερη διαμονή πριν από την επανένωσή τους με τις οικογένειές τους στο πλαίσιο της διαδικασίας του Δουβλίνου ΙΙΙ. Επίσης, στον Σύλλογο Μερίμνης Ανηλίκων ανατέθηκε το έργο «Σταθμός Εφήβων», κόστους 73.000 ευρώ, με σκοπό τη φιλοξενία και την πολύπλευρη υποστήριξη ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων που έχουν καταθέσει αίτημα ασύλου, με προοπτική την ισότιμη κοινωνική συμμετοχή και ένταξη στην ελληνική κοινωνία.
Κλείνοντας τον «λογαριασμό», από την άθροιση όλων αυτών των ποσών, τα οποία διατέθηκαν για την φροντίδα των λαθρομεταναστών, βλέπουμε ότι το συνολικό ποσό ανέρχεται στον πραγματικά αστρονομικό αριθμό των 1.633.000 ευρώ! Την ώρα κατά την οποία η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, που δεν κινείται φύλλο στην αγορά, που η ανεργία, η φτώχεια και η ανέχεια βρίσκονται σε συνεχή αύξηση, αποτελεί πραγματική πρόκληση το να δίνονται σημαντικά ποσά από τον κρατικό κορβανά σε ΜΚΟ, για να διοχετευθούν σε αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας έργα υπέρ των λαθρομεταναστών.
Χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση ανακούφιση χιλιάδων συμπατριωτών μας, οι οποίοι βιώνουν τα φριχτά αποτελέσματα της μνημονιακής περιόδου, δίνονται σε ΜΚΟ ασχολούμενες με τους παράνομα εισελθόντες μετανάστες. «Λεφτά υπάρχουν», όχι όμως για τους Έλληνες, αλλά για τους λαθρομετανάστες.
Χρήματα τα οποία προέρχονται από το υστέρημα των φορολογουμένων, δεν επιστρέφουν όμως σ΄αυτούς αλλά στους αλλοδαπούς, οι οποίοι λαθραία έρχονται στην Χώρα.  Γιώργος Μάστορας

Η υποκρισία της ΝΔ για το τζαμί

Η κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό, κάτω από την σκιά της Ακρόπολης, αποτελεί πλέον νόμο του κράτους. Για την ακρίβεια, όχι ως ένα αυτοτελές νομοσχέδιο, αλλά ως (ν)τροπολογία στο περιθώριο του νομοσχεδίου για την Παιδεία. Είναι ολοφάνερο ότι αυτή η στιγμή της ψήφισης αποτελεί κάτι, το οποίο θα σημαδέψει με τον πλέον αρνητικό τρόπο την συνέχεια της πορείας του Ελληνικού Έθνους στα ακόμη πιο δύσκολα χρόνια που έρχονται, καθώς επί της ουσίας ανοίγει ο δρόμος για την εκ βάθρων ολοκληρωτική αλλαγή της δομής της Ελληνικής κοινωνίας και της μετατροπής της σ’ ένα πολυπολιτισμικό κράτος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον την Χώρας.  
Ως γνωστόν, η (ν)τροπολογία αυτή υπερψηφίστηκε από τους ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ. Θα πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στην στάση που τήρησε η ΝΔ. Μόνο αφελείς και ανώριμοι πολιτικά θα εξεπλάγησαν με την θετική της στάση απέναντι στην κατασκευή του τζαμιού. Άλλωστε, ήταν η ίδια η ΝΔ, η οποία κατά την διάρκεια των συγκυβερνήσεών της στο διάστημα 2012-2015 είχε επαναφέρει το θέμα της κατασκευής ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.
Επειδή, όμως, όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας, «ουδέν κακόν αμιγές καλού», απ’ όλη αυτήν την ιστορία αν μπορεί να θεωρηθεί ότι βγαίνει κάτι το θετικό, αυτό είναι το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε πλήρως η απύθμενη υποκρισία της ΝΔ στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ήταν το απόλυτο ξεγύμνωμα και ο ανάλογος πολιτικός εξευτελισμός, όχι μόνο για την ηγεσία της, αλλά και για συγκεκριμένα «πατριωτικά» στελέχη, τα οποία είχαν κάνει σημαία εκμετάλλευσης το συγκεκριμένο θέμα στο απώτατο παρελθόν.
Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης. Το 2010, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ εκείνη την περίοδο, ήταν επικεφαλής στις τότε αυτοδιοικητικές-περιφερειακές εκλογές του συνδυασμού «Αττική Οδός». Κύριο σύνθημα του εν λόγω συνδυασμού ήταν η αντίθεση στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Ακόμη και όταν αργότερα «πουλήθηκε» στην ΝΔ και «έγλειψε» εκεί που κάποτε «έφτυνε», υποτίθεται ότι στο θέμα αυτό η τοποθέτησή του θα παρέμενε αμετάβλητη και σταθερή. Τώρα, όμως, φάνηκε πόσο έντιμη και ειλικρινής ήταν εκείνη η τοποθέτησή του. Ψήφισε «δαγκωτό» την συγκεκριμένη (ν)τροπολογία, συμβάλλοντας κι αυτός με την ψήφο του στην αποχριστιανοποίηση του Τόπου. Η αφοσίωσή του στην κομματική γραμμή και η διασφάλιση της βουλευτικής έδρας μέτρησαν πολύ περισσότερο γι’ αυτόν από την επισημοποίηση ενός νόμου, ο οποίος (όχι και τόσο) μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές.  
Θα ήταν, όμως, άδικο  αν περιορίζαμε το όλο θέμα στο πρόσωπο του Γεωργιάδη, καθώς η ΝΔ βρίθει «πολιτικών απατεώνων», οι οποίοι χρησιμοποιούν συνθήματα εθνικού και θρησκευτικού περιεχομένου μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους, δικαιώνοντας έτσι εκείνη την παλαιά ρήση που έλεγε ότι «ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα». Και επισήμως, πλέον, η ΝΔ τάσσεται στο πλευρό εκείνων που επιζητούν τον εθνομηδενισμό και τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Δεν έχει καμία σημασία το ότι αυτού του είδους ο διεθνισμός έρχεται από μια φιλελεύθερη-κοσμοπολίτικη κατεύθυνση και όχι από την κομμουνιστική πλευρά, καθώς ο επιθυμητός σκοπός της αποεθνικοποίησης και της διάλυσης της έννοιας του Έθνους-Κράτους είναι κοινός. Εντελώς συνειδητά το δημιούργημα του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή επιλέγει να βγάλει την «πατριωτική» μάσκα που φορούσε και να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο, τασσόμενο ανεπιφύλακτα ενάντια στις πατροπαράδοτες αξίες του Ελληνικού Λαού.
Επί της ουσίας, οι μόνες αντιπαλότητες της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις υπόλοιπες εκφράσεις της αριστεράς έχουν να κάνουν μόνο με τις διαφορετικές αντιλήψεις πάνω σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Σε θέματα, τα οποία σχετίζονται με την Εθνική Κυριαρχία, την Κοινωνική Συνοχή και την Θρησκευτική ενότητα, οι απόψεις τους ταυτίζονται στον κεντρικό πυρήνα αναφοράς τους. Η επιδίωξη φιλελεύθερων και μαρξιστών, κοσμοπολιτών και διεθνιστών, έχει κοινό περιεχόμενο και επιδίωξη την κατάργηση της Εθνικής, Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Ταυτότητας των Ελλήνων, με την μετατροπή τους από έναν Ομοιογενή Λαό (ισχυρό στα μικρόβια της παγκοσμιοποίησης) σ’ έναν ετερογενή πληθυσμό (ευάλωτο στην προσπάθεια μεταμορφώσεώς του).  
Όσο για τον έτερο μέτοχο της συγκυβέρνησης, τους ΑΝΕΛ, η καταψήφισή τους επί της (ν)τροπολογίας δεν σημαίνει κάτι σημαντικό, ούτε επί της ουσίας έχει τον χαρακτήρα «κόκκινης γραμμής». Δεν αποτελεί τίποτα άλλο από μια κίνηση τακτικής των ΑΝΕΛ, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού, όπως φυσικά και στους ψηφοφόρους του συγκεκριμένου κόμματος.«Κόκκινες γραμμές» στην πραγματικότητα σημαίνει να εγκαταλείψεις μια συγκυβέρνηση, η οποία ψηφίζει ξεκάθαρα ανθελληνικούς νόμους και όχι απλώς να τους καταψηφίζεις, γνωρίζοντας ότι θα περάσουν με τις ψήφους άλλων κομμάτων. Είναι ολοφάνερο ότι ο ρόλος των ΑΝΕΛ ως «φράκτη» και «αντίβαρου» απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, με τα οποία ξεγέλασαν αρκετό κόσμο στις προηγούμενες εκλογές, φάνηκε εκ των πραγμάτων ότι απέτυχε στην ροή της νυν συγκυβέρνησης. Οι πραγματικές Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν τον λόγο! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 43864640492334932

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item