Widgets

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ και από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ - ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ και ΦΟΡΟΙ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΌ
Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη: Ξεκινάνε οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων – 5.000 ακίνητα για αρχή


Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη: Ξεκινάνε οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων – 5.000 ακίνητα για… αρχή
Ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί ακινήτων μέσω διαδικτύου και μάλιστα δεν θα γίνονται μονάχα μία μέρα, αλλά τρεις φορές την εβδομάδα και μάλιστα με διευρυμένο ωράριο.

Συγκεκριμένα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή και με διευρυμένο ωράριο από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. ή εναλλακτικά από τις 2 μ.μ. έως τις 6 μ.μ.

Σε πρώτη φάση θα βγουν στο σφυρί 5.000 ακίνητα έως το τέλος του έτους, δηλαδή 1.250 ακίνητα κάθε μήνα, περίπου. Η όλη διαδικασία από την κατάσχεση μέχρι την παράδοση στο κοράκι θα διαρκεί μονάχα 15 μέρες.

Τώρα, το μόνο που αναμένεται είναι να δούμε κανένα υπουργό του Σύριζα να δηλώνει ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι τον συναντούν άστεγοι στο δρόμο και του δίνουν συγχαρητήρια.  ΠΗΓΗΠροβοκάτσια «σύντροφοι»: Αναρτήθηκε ο φετινός ΕΝΦΙΑ - Δεν μάθανε ότι καταργήθηκε;
Χθες στις 9 το βράδυ, νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν, ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του φετινού ΕΝΦΙΑ. Τα εκκαθαριστικά αθροίζουν έναν συνολικό φόρο ύψους 3,153 δισ. ευρώ, ποσό ίδιο με πέρσι.

Φυσικά, πρόκειται περί «προβοκάτσιας», αφού ο Σύριζα είχε διαβεβαιώσει ότι ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί. Και ακόμα χειρότερα αυτό συμβαίνει λίγες μέρες πριν την πανηγυρική ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ.

Μην ανησυχείτε, «σύντροφοι». Δεν είναι αλήθεια, δεν σας κορόιδεψε ο Αλέξης Τσίπρας και ο υπόλοιπος κομμουνιστικός συρφετός. Για να γίνει αντιληπτό το ότι δεν είναι αλήθεια, ο προβοκάτορας που ανήρτησε τον φετινό ΕΝΦΙΑ δεν αναπροσάρμοσε καν τις αντικειμενικές αξίες, άλλο ένα «τελειωμένο επίτευγμα της «πρώτης φοράς αριστερά».

Κανένας λόγος ανησυχίας "σύντροφοι". Κοιμηθείτε κι έρχεται ο σοσιαλισμός! ΠΗΓΗ
Ο κεφαλικός φόρος του ΕΝΦΙΑ ως αναβίωση του οθωμανικού χαρατσιού!
Μπαίνοντας, για μία ακόμα χρονιά, στους ρυθμούς του ΕΝΦΙΑ είναι ευκαιρία να δούμε συνοπτικά τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας του στους Έλληνες πολίτες. Δύο φορές την αξία του σπιτιού τους καλούνται να πληρώσουν σε διάστημα ακόμα και 30 ετών οι ιδιοκτήτες ακινήτων, τα οποία μπορεί να θεωρηθεί ότι αποκτήθηκαν σε τιμή ευκαιρίας αλλά συνεχίζουν να φορολογούνται με αντικειμενικές αξίες πέραν πάσης λογικής.
Τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ, τα οποία αποτελούν τον φθινοπωρινό εφιάλτη εκατομμυρίων ιδιοκτητών, μπαίνοντας δίπλα με τα συμβόλαια αγοράς των ακινήτων αποκαλύπτουν περιπτώσεις φορολογουμένων που μπορεί να αγόρασαν το σπίτι τους σε τιμές «σκοτωμένες», αλλά θα κληθούν τα επόμενα χρόνια να το πληρώσουν διπλό. Ο ΕΝΦΙΑ, παρά τις αλλεπάλληλες κυβερνητικές δεσμεύσεις για κατάργηση ή έστω μείωσή του, συνεχίζει να βεβαιώνει ετήσια έσοδα κοντά στα 3,2 δισ. ευρώ. Η υπογραφή της κυβέρνησης στο τρίτο Μνημόνιο, αλλά κυρίως στον στόχο για πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ έως το 2022 και 2% έως το 2060, μεταφράζεται σε ευθεία απειλή για συντήρηση του ΕΝΦΙΑ, ενδεχομένως με άλλο όνομα, για πολλά χρόνια ακόμα.
Οι τιμές των ακινήτων διαγράφουν ελεύθερη πτώση την τελευταία δεκαετία και συνεχίζουν να μειώνονται. Ο δείκτης τιμών διαμερισμάτων, τον οποίο καταρτίζει η Τράπεζα της Ελλάδος εκκινώντας από τις 100 μονάδες το 2007, βρέθηκε το δεύτερο εξάμηνο του 2017 στις 59 μονάδες. Το πρώτο τρίμηνο του έτους σημειώθηκε μείωση 1,7%, την οποία διαδέχθηκε νέα πτώση κατά 1,2% το δεύτερο τρίμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016.Οι τιμές αναμένεται να πιεστούν πολλαπλάσια το επόμενο διάστημα, δεδομένων των σαρωτικών πλειστηριασμών ακινήτων που έχουν προγραμματιστεί.
Μόνο την ερχόμενη Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί 213 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων, ενώ συνολικά οι τράπεζες έως το τέλος του έτους αναμένεται να βγάλουν στο σφυρί 5.000 ακίνητα. Παράλληλα, στις ιστοσελίδες αγγελιών πώλησης ακινήτων μια απλή αναζήτηση με κριτήριο τιμή έως 15.000-20.000 ευρώ οδηγεί σε χιλιάδες αποτελέσματα πανελλαδικά. Οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους ή τα «σκοτώνουν» για να σώσουν ότι μπορούν. Ο ΕΝΦΙΑ όμως δεν λυγίζει.
Αντιθέτως, στα χρόνια των Μνημονίων αποτελεί μία… σταθερή αξία, η οποία χαρακτηρίζει όλες τις εθελόδουλες στους διεθνείς τοκογλύφους κυβερνήσεις του «συνταγματικού τόξου» και παραπέμπει στην σκοτεινή περίοδο της οθωμανικής κατοχής.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που ΜΙΣΕΙ την ΠΑΤΡΙΔΑ και ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ψαλίδι 238 εκατ. ευρώ στο ΕΚΑΣ: Νέες περικοπές από Σύριζα-Ανέλ πριν την οριστική κατάργηση του επιδόματος
Για ακόμη μια φορά η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση αποδεικνύεται πιστός ακόλουθος των διεθνών τοκογλύφων και προχωρά σε νέο «ψαλίδισμα» των αποδοχών των συνταξιούχων.
Η μείωση του ΕΚΑΣ και η απόφαση που θα καθορίζει πόσα και ποιοι θα χάσουν από το βοήθημα αυτό είναι ένα από τα προαπαιτούμενα που έβαλε η τρόικα στη δεύτερη αξιολόγηση και θα πρέπει να εφαρμοστεί από το υπουργείο Εργασίας ως τον Νοέμβριο με έκδοση απόφασης η οποία θα έχει άμεση ισχύ από την πληρωμή των συντάξεων Ιανουαρίου 2018 που θα γίνει στο τέλος Δεκεμβρίου 2017. Τα νέα κριτήρια θα μειώνουν και τα όρια εισοδήματος αλλά και τα ποσά του ΕΚΑΣ, καθώς αυτό το μικτό σύστημα περικοπής το έχει ψηφίσει ήδη η κυβέρνηση.
Την ίδια ώρα, εξετάζεται να πέσουν ως 20% τα όρια εισοδήματος, που σημαίνει ότι για να συνεχίσει να παίρνει κάποιος ΕΚΑΣ το 2018 θα πρέπει η μηνιαία του σύνταξη ή το άθροισμα συντάξεων (κύρια, επικουρική) να μην υπερβαίνει τα 531 ευρώ, αντί 664 ευρώ που είναι σήμερα. Παράλληλα και προκειμένου να βγει η μεγάλη περικοπή των 238 εκατ. ευρώ, μελετάται και η μείωση των ποσών ΕΚΑΣ. Φέτος μειώθηκαν κατά 50% και το μεγαλύτερο ποσό είναι 115 ευρώ το μήνα, ενώ το μικρότερο 29 ευρώ. Αναμένεται να έρθει και νέα μείωση στα ποσά ΕΚΑΣ για το 2018, γιατί αυτό ψήφισε με νόμο (4393/2016) η κυβέρνηση.
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιστός υπηρέτης των ξένων συμφερόντων και των διεθνών τοκογλύφων, συνεχίζει να βυθίζει την χώρα στην ύφεση, αυξάνοντας τις κοινωνικές ανισότητες και οδηγώντας τους πολίτες στην ανέχεια και την απόγνωση. ΠΗΓΗ 

Χαρίζει σπίτια στους λαθρομετανάστες η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ: 70 διαμερίσματα θα δοθούν άμεσα στην Λάρισα
Εβδομήντα διαμερίσματα στην πόλη της Λάρισας θα δοθούν στους λαθρομετανάστες, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας που αφορά 420 λαθρομετανάστες και το συνολικό κόστος ξεπερνά τα 2 εκάτ. ευρώ μόνο μέχρι το 2018.
Όπως τόνισε ο δήμος, δεν θα δοθούν καθόλου χρήματα από τους δημότες για αυτή τη δουλειά, αλλά βεβαίως αυτό θεωρείται εντελώς σίγουρο, αφού όταν η Ύπατη Αρμοστεία σταματήσει να δίνει τα λεφτά, θα πρέπει να το κάνει ο δήμος.
Τα διαμερίσματα θα ελεγχθούν πάντως από τον δήμο και θα πρέπει να είναι κατά μέσο όρο από 60 έως 90 τ.μ. σε καλή κατάσταση, με επαρκή θέρμανση κ.τ.λ. Αλίμονο δηλαδή στους Έλληνες που μένουν άστεγοι και δεν τους νοιάζεται κανένας.
Και ασφαλώς, αυτή είναι μονάχα η αρχή, αφού από την μία αυξάνονται οι ροές των λαθρομεταναστών από την τουρκία προς την Ελλάδα και από την άλλη οι χώρες της Ε.Ε. θα επιστρέψουν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες που απορρίφθηκαν εκεί, ήτοι τους ποινικούς, τους επικίνδυνους και όσους αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια τάξη.
Εν τέλει σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας θα γίνει το ίδιο και τα σπίτια που θα χάνουν οι Έλληνες στους πλειστηριασμούς θα πηγαίνουν πρώτα στα κοράκια και δεύτερον στους λαθρομετανάστες. ΠΗΓΗ

Αχτσιόγλου: Ναι, λέγαμε ότι θα ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό, αλλά τελικά τον μειώσαμε

Όταν υπάρχει επίσημη κυβερνητική ομολογία ότι ό κατώτατος μισθός μειώθηκε (και) επί της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, τότε τα λόγια περιττεύουν. Μιλάμε για την παραδοχή της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου κατά την διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου στην Βουλή.
«Λέτε για τους μισθούς, ας θυμηθούμε λίγο ότι από το 2011 οι μισθοί ήταν 600 ευρώ, το 2014 ήταν κοντά στα 400 ευρώ. Επί ΣΥΡΙΖΑ, ο μισθός μειώθηκε κατά 11 ευρώ. Ποιος, λοιπόν, διέλυσε τους μισθούς; Εμείς βάζουμε ένα φρένο, οι μισθοί σταθεροποιούνται».
Μιλάμε για πολύ μεγάλο θράσος από την διορισμένη κυβερνητική υφισταμένη του Τσίπρα. Μας λέει ότι οι μισθοί μειώθηκαν μόνο(…) 11 ευρώ, όταν η προεκλογική εξαγγελία της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης έλεγε ξεκάθαρα για κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ. Επί της ουσίας, αυτό που συμβαίνει είναι πως ό,τι μέτρα πήραν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά όχι μόνο δεν τα κατήργησε ο Τσίπρας, αλλά τα υιοθέτησε και προέβη σε συμπληρωματικά ακόμη χειρότερα. Άλλο ένα σαφές δείγμα του περιβόητου «ηθικού πλεονεκτήματος της «κυβερνώσας Αριστεράς».ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Από το κίνημα «Δεν πληρώνω» στα εγκαίνια νέων σταθμών διοδίων
Πως τα φέρνει η ζωή, ώστε οι «τσάμπα μάγκες» της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης που «θα έσκιζε τα Μνημόνια», και «θα ήταν μεσημέρι», «με ένα νόμο και μια υπογραφή», «χτυπώντας τους ζουρνάδες να χορεύουν οι αγορές» να αποδεικνύονται …πανηγυρικά απατεώνες, ψεύτες, κωλοτούμπες ολκής και συνεπείς ακόλουθοι της ρήσης «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω».
Το τελευταίο αποδεικτικό στοιχείο της ηθικής και πολιτικής κατρακύλας της κυβερνητικής συμμορίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί το γεγονός ότι ετοιμάζεται να θέσει σε λειτουργία νέους σταθμούς διοδίων κατά μήκος της Εγνατίας Οδού. Από το «δεν πληρώνω» και το ανέβασμα των μπαρών στους αυτοκινητοδρόμους, ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε ο καλύτερος «πελάτης» των μεγαλοεργολάβων.
Τα διόδια όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αλλά οι σταθμοί τους πληθαίνουν ενώ οι κατασκευαστές συνέχισαν να παίρνουν «μπόνους» εκατομμυρίων για την επιτάχυνση των έργων. Όσο για τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που πρωτοστατούσαν κάποτε στις διαμαρτυρίες κατά των διοδίων, δικαιούνται να κόψουν αυτοί τις κορδέλες εγκαινίων των νέων σταθμών στην Εγνατία Οδό ως ένα ελάχιστο δείγμα «τιμής» στον «καιροσκοπισμό και τον λαϊκισμό»…

Έτσι χαρακτηρίζουν πια αυτοί οι κυβερνητικοί αλήτες τις αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού στην ληστρική πολιτική που (εξ)ακολουθούν, μέρος της οποίας αποτελεί και η κοροϊδία για τα διόδια, καθώς ο Τσίπρας και η παρέα του αποδεικνύονται συνεχώς και εντελώς συνειδητά οι καλύτεροι υπηρέτες των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δραματική κατάσταση στον χώρο εργασίας: 600.000 εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα είναι απλήρωτοι ή ανασφάλιστοι 

Μια πραγματικά εφιαλτική κατάσταση, η οποία όχι μόνο δεν καταπολεμείται έστω και στο ελάχιστο, αλλά συνεχώς διογκώνεται, αποτελούν τα φαινόμενα τόσο της ανεργίας όσο και της απλήρωτης εργασίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία απασχόλησης του ΕΦΚΑ, 585.572 άτομα εργάζονται με μερική απασχόληση και αμείβονται με 397 ευρώ τον μήνα (περίπου 360 καθαρά), δηλαδή αμοιβή χαμηλότερη από τον κατώτατο μισθό που είναι 586 ευρώ και 510 ευρώ για νέους κάτω των 25 ετών.

Με αυτή την πενιχρή αμοιβή είναι αδύνατον να συντηρηθεί ένα άτομο, πόσο μάλλον μια οικογένεια. Μέσα σε έναν χρόνο (Νοέμβριος 2015-Νοέμβριος 2016) η μερική απασχόληση αυξήθηκε κατά 12,75% έναντι της πλήρους, που αυξήθηκε μόνο κατά 2,34%.

Στην Ελλάδα της μνημονιακής κατοχής υπολογίζεται ότι το 70% όσων δουλεύουν με ευελιξία το πράττουν όχι επειδή το επιθυμούν, αλλά επειδή είναι αναγκασμένοι από τις συνθήκες. Επιπλέον, ένας στους πέντε δουλεύει ανασφάλιστος ή μερικώς ασφαλισμένος με αποτέλεσμα να χάνει έσοδα το ασφαλιστικό σύστημα. Αλλά και το 41,25% του συνόλου των μισθωτών  (1,8 εκατ. άτομα), ακόμα και αν κατέχει θέση πλήρους απασχόλησης, δεν εισπράττει πάνω από 700 ευρώ τον μήνα.

Το success story των 230.000 νέων θέσεων εργασίας που πουλάει η κυβέρνηση, σύμφωνα με εξαγγελίες της υπουργού εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, στηρίζεται στη σαθρή βάση της ευελιξίας και των αμοιβών πείνας. Με αυτό το φτωχοποιημένο εργατικό δυναμικό ευαγγελίζονται την…ανάπτυξη!


Καταστάσεις, δηλαδή, οι οποίες παραπέμπουν σε σαφή «κινεζοποίηση» όσων Ελλήνων είναι «τυχεροί» και έχουν εργασία, αφού οι όποιες αποδοχές τους παραπέμπουν ουσιαστικά  σε φιλοδώρημα, δείχνοντας ότι η εργασιακή ζούγκλα της μνημονιακής κατοχής καλά κρατεί. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πήγαν με τα ΜΑΤ να κατασχέσουν κατάστημα για αμερικανικό fund: Δυναμική αντίδραση Ελλήνων - Ξύλο και συλλήψεις η απάντηση του Σύριζα! ΒΙΝΤΕΟ

Υπέρ του αμερικανικού fund και των κατασχέσεων των ελληνικών περιουσιών τάχθηκαν οι παρακρατικοί αντιφασίστες καταγγέλλοντας δημόσια τον Σύλλογο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ) και τους πολίτες που βρέθηκαν στην συγκέντρωση ως ρατσιστές επειδή ενδιαφέρονται για τα σπίτια των Ελλήνων!..>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ από ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ που μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

“Μαυρογιαλούρος” Τσίπρας: Θα σας βάλουμε όλους στο Δημόσιο!
Δεν κουράζεται να τάζει και να λέει ψέμματα ο Τσίπρας, αδιαφορώντας για το πόσο γρήγορα θα διαψευστεί από την ίδια την πραγματικότητα.

Ο πρωθυπουργός που κατάφερε σε ενάμιση μόνο χρόνο να υπογράψει δύο μνημόνια, τώρα βγαίνει και πάλι στο «αντάρτικο», εγκαινιάζοντας μια μακρά προεκλογική περίοδο, όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκδήλωση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με θέμα την «Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019», ο Τσίπρας υποσχέθηκε… προσλήψεις στο Δημόσιο.

Όχι βεβαίως τώρα, αλλά στο… μέλλον. Όπως είπε: «Από τα μέσα του 2018 θα προχωρήσουμε γραπτούς διαγωνισμούς για την προσέλκυση νέων πτυχιούχων στον δημόσιο».

Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση επιλέγει από τώρα την προεκλογική συνθηματολογία των επόμενων εκλογών και θέτει το ζήτημα στο Δημόσιο. Ο Τσίπρας το έθεσε ξεκάθαρα, λέγοντας σε αντιπαραβολή ότι «για τη ΝΔ μεταρρύθμιση στο Δημόσιο αποτελούν οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων».

Βέβαια, κανείς δεν πιστεύει πλέον τον Τσίπρα, ούτε καν ο Σόιμπλε ο οποίος δεν αντέδρασε καν στις δηλώσεις, που αν υπήρχε υπόνοια υλοποιήσεως θα είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.  ΠΗΓΗ


14.180 λουκέτα μέσα σε 8 μήνες στην Θεσσαλονίκη!14.180 λουκέτα μέσα σε 8 μήνες στην Θεσσαλονίκη!Τον θλιβερό τίτλο της… «βασίλισσας των λουκέτων» παίρνει η Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της πόλης –με αφορμή την ΔΕΘ και τον ερχομό στην πόλη των… σωτήρων του έθνους- η Θεσσαλονίκη σε διάστημα οκτώ μηνών μετρά 14.180 λουκέτα! Ιδού το υπόμνημα που έστειλαν στον misterTsipra–τώρα… σώθηκαν:

«H Ελλάδα έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει προκειμένου να επανέλθει στην κανονικότητα, να ανακτήσει την εθνική της κυριαρχία και να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης. Ο δρόμος αυτός είναι στρωμένος με αγκάθια. Η ύφεση, οι υψηλότεροι φόροι, οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, η έλλειψη ρευστότητας, δημιουργούν συνεχώς νέες ασφυκτικές πιέσεις στην αγορά.

Οι πιέσεις αυτές ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ένα νέο κύμα πτωχεύσεων επιχειρήσεων, με συνέπεια την...   Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net


Τσίπρας και Καμμένος παραδίδουν την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων σε τουρκική κρατική εταιρεία μέσω Νοτίου Αφρικής
Τα ψέματα του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και οι δήθεν διασφαλίσεις προς την ΕΛΒΟ αποκαλύφθηκαν και το ξεπούλημα της ΕΛΒΟ σε τουρκική εταιρεία είναι πια πραγματικότητα!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) παραδίδεται στην Νοτιοαφρικανική Εταιρεία PARAMOUNT GROUP που έχει ως συνέταιρο την τουρκική κρατική Εταιρεία ASELSAN.

Εδώ και καιρό υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ν. Αφρικής αποκάλυψαν ότι σε συζήτηση με τον τούρκο ομόλογο του FAIΚ EKEN, Δ. Σύμβουλο της ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S, πληροφορήθηκαν ότι η ηγεσία του ελληνικού υπουργείου υποσχέθηκε στην Νοτιοαφρικανική εταιρεία PARAMOUNT GROUP μεταξύ άλλων και την πώληση της ΕΛΒΟ στην PARAMOUNT GROUP, partner της Τουρκικής Κρατικής Εταιρείας ASELSAN.

Το ψέμα αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν για τον... τουρκοφάγο Υπουργό που παραδίδει με πονηρό τρόπο την ΕΛΒΟ σε τουρκικά συμφέροντα. ΠΗΓΗ
Μουσουλμάνος φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» έξω από την διεύθυνση αλλοδαπών: Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες!
Μια είδηση, που είτε πέρασε «στα ψιλά» των ΜΜΕ ή δεν αναφέρθηκε καθόλου, αλλά της οποίας η σημασία είναι αντιστρόφως ανάλογη ως προς την έκταση δημοσιότητάς της, δείχνει ότι το ενδεχόμενο εμφάνισης τζιχαντιστών και στην Χώρα μας δεν μπορεί δυστυχώς να αποκλειστεί.
Έξω από την Διεύθυνση Αλλοδαπών επί της Π. Ράλλη συνελήφθη αλλοδαπός καθώς διερχόμενος άρχισε να φωνάζει «Allahu Akbar» προκαλώντας τους αλλοδαπούς κρατούμενους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν επαναλαμβάνοντας μέσα από τα κελιά. Το περιστατικό προκάλεσε κινητοποίηση της στατικής Αστυνομικής δύναμης που επενέβη άμεσα και ακινητοποίησε τον αλλοδαπό, όταν διερχόμενος από το κτίριο της Π. Ράλλη, άρχισε να φωνάζει «Allahu Akbar» («ο Αλλάχ είναι μεγάλος») θρησκευτική φράση που ωστόσο στο Δυτικό κόσμο ακραίοι ισλαμιστές μαχητές την επικαλούνται και προβαίνουν σε ακραίες τρομοκρατικές ενέργειες.
Κρατούμενοι λαθρομετανάστες από το εσωτερικό του κτιρίου βγήκαν στα παράθυρα των κελιών τους και ανταποκρίθηκαν επαναλαμβάνοντας την φράση και συνθήματα στα αραβικά. Άμεσα αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό ο οποίος ανακρίνεται. Κατά την εξακρίβωση της ταυτότητάς του προέκυψε ότι πρόκειται για 36χρονο Αιγύπτιο, ενώ εξετάζεται το μητρώο και οι διασυνδέσεις του.
Θα μπορούσε κάποιος «δικαιωματάκιας» και «αντιρατσιστής» να ισχυριστεί ότι το περιστατικό αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα μεμονωμένο συμβάν. Πως, όμως, ισχύει κάτι τέτοιο όταν η «μεμονωμένη» προσφώνηση «Allahu Akbar» έγινε αντικείμενο μαζικής επιδοκιμασίας από αρκετούς κρατουμένους λαθρομετανάστες στην Διεύθυνση Αλλοδαπών;
Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται κι αυτό με τη σειρά του να διαλύσει τις φθηνές (όσο και επικίνδυνες) ιδεοληψίες των παντός είδους «αντιρατσιστών» και να δείξει ότι πρέπει η Χώρα να βρίσκεται πάντοτε σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας από τζιχαντιστές.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομαδική απόδραση λαθρομεταναστών από την Αμυγδαλέζα - Συνεχίζονται οι «αφίξεις» στα νησιά του ΑιγαίουΙσλαμική αστυνομία στην Κολιάτσου ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ: Μπαγκλαντεσιανοί επέβαλλαν την σαρία στην περιοχή!7


Σε μία τρομοκρατική υπόθεση, που αναδεικνύει την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας, έπεσαν οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, την Πέμπτη το βράδυ οι αστυνομικοί προσήγαγαν τέσσερεις μπαγκλαντεσιανούς στην πλατεία Κολιάτσου. Για τους λαθρομετανάστες υπήρχαν αναφορές ότι συμμετείχαν σε μια άτυπη «περίπολο» ελέγχου μουσουλμάνων κι είχαν λίγη ώρα νωρίτερα σχετική προστριβή με ομοθρήσκους τους. Για έναν εξ αυτών η προσαγωγή ήδη μετετράπη σε σύλληψη και δρομολογείται η απέλασή του.

Πρόκειται, σαφέστατα, για μία πλήρη επιβεβαίωση των όσων από μήνες τώρα είχε καταγγείλει η Χρυσή Αυγή και το «συνταγματικό τόξο» έκανε πως δεν άκουγε. Με μία υποσημείωση: το σύνολο των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την είδηση δολίως κάνουν λόγο για επιβολή της σαρίας σε άλλους μουσουλμάνους, γεγονός αναληθές.
Όπως είχαμε αναφέρει, η επιβολή της σαρία στο κέντρο των Αθηνών δεν αφορά μονάχα τους μουσουλμάνους, αλλά και τους Έλληνες που έχουν την ατυχία να περνάνε κοντά από ένα παράνομο τζαμί. Αυτό είναι ένα προμήνυμα από το μέλλον όπου θα υπάρχουν ισλαμικές περιοχές που θα επιβάλλεται η σαρία ανεξαιρέτως και αλίμονο σε όποια γυναίκα έχει την ατυχία να περάσει από μέσα. ΠΗΓΗ


«Προσφυγάκι» από το Ιράκ κυκλοφορούσε με σπαθί στο κέντρο της Αθήνας! Πόσους «άπιστους» θα αποκεφάλιζε, αν δεν τον προλάβαιναν;


Ενώ η αστυνομία εκφράζει φόβους ότι επίκειται και στην Ελλάδα τρομοκρατικό χτύπημα από οργανωμένους ή μεμονωμένους τζιχαντιστές τρομοκράτες, συνελήφθη στο κέντρο των Αθηνών ένα 34χρονο «προσφυγάκι» από το Ιράκ που κρατούσε στα χέρια του ένα μεγάλο σπαθί!
Ο 34χρονος εκινείτο απειλητικά ανάμεσα στον κόσμο και συνελήφθη έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο των Αθηνών, ενώ όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, είχε αποφυλακισθεί προσφάτως (με τον νόμο Παρασκευόπουλου;) για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές, αλλά όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα και μόνον στην Ελλάδα, δεν απελάθηκε μετά την αποφυλάκισή του!
Άραγε, πόσους «άπιστους γκιαούρηδες» θα αποκεφάλιζε...  Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net
Διεθυντάδες κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας: Συριζαίοι «καθηγητές» προτείνουν την ένταξη των «προσφυγόπουλων» στο πρωινό πρόγραμμα 


Είχαμε πει όταν άναβε η συζήτηση για την ένταξη των λαθρομεταναστών στα σχολεία των Ελλήνων ότι τα περιβόητα απογευματινά τμήματα θα ήταν κάτι το προσωρινό και ότι εν συνεχεία οι συριζαίοι ανθέλληνες θα προχωρούσαν στην ένταξη τους μαζί με τα παιδιά μας.

Τότε η πρόβλεψη αυτή είχε θεωρηθεί κινδυνολογία και οι διάφοροι «υπεύθυνοι» είχαν σπεύσει να σημειώσουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα και την μόρφωση των παιδιών μας. Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν η μάστιγα που έχουν εδώ και δεκαετίες εξαπολύσει επάνω στη νέα γενιά, που δεν είναι άλλη από τους αρνησιπάτριδες, μαρξιστές καθηγητάδες.

Ενώ, λοιπόν, αρχίζει η σχολική χρονιά και τα προβλήματα είναι προφανώς πολλά, ο σύλλογος καθηγητάδων δεν βρήκε κάτι άλλο να ασχοληθεί που να αφορά τα παιδιά που τους έχει εμπιστευτεί ο Ελληνικός Λαός, παρά να βγάλει ανακοίνωση που τα θέτει σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η «Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» καλεί την κυβέρνηση των ανθελλήνων στην «ένταξη των προσφυγόπουλων στο κανονικό πρωινό πρόγραμμα των σχολικών μονάδων», με την δικαιολογία ότι «την ευθύνη της εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων, σε όλα τα επίπεδα, θα πρέπει να έχουν το ΥΠ.Π.Ε.Θ., οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και οι σχολικές μονάδες και όχι οι διάφορες Μ.Κ.Ο. ή φορείς εκτός εκπαίδευσης».

Και την προηγούμενη χρονιά, αλλά και φέτος αποδεικνύεται μία διάσταση ανάμεσα στα συμφέροντα που εξυπηρετούν οι μαρξιστές καθηγητάδες και στις εύλογες ανησυχίες των Ελλήνων Γονέων, καθιστώντας μία ριζική εκ βαθέων μεταρρύθμιση της Παιδείας απαραίτητη, έτσι ώστε αυτά τα δύο να συμπίπτουν όπως πρέπει και είναι λογικό. ΠΗΓΗIαχές τζιχάντ στην Πάτρα: Ορδές λαθρομεταναστών κινήθηκαν απειλητικά φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ»

"Αλλάχ Ακμπάρ" ταρακούνησε την Ακτή Δυμαίων - Λαθρομετανάστες προσεύχονταν και ύψωναν τις γροθιές τους
Οι κάτοικοι της περιοχής των Ιτεών κοντά στην είσοδο του νέου λιμανιού της Πάτρας νόμιζαν πως έβλεπαν κάποιο βιντεάκι από αυτά που ευρέως κυκλοφορούν στο youtube και δείχνουν τζιχαντιστές να τρομοκρατούν κάνοντας «βροντερές» επικλήσεις στον Αλλάχ.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Περίπου εκατό άτομα είχαν σχηματίσει «κύκλο» είχαν βγάλει τα παπούτσια τους, ένας στη μέση έψελνε και οι υπόλοιποι επικαλούνταν τον Αλλάχ. «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναζαν δυνατά, ενώ στο τέλος της προσευχής τους, άρχισαν να υψώνουν τις γροθιές τους και να φωνάζουν και πάλι «Αλλάχ Ακμπάρ». Όλα αυτά στο πίσω μέρος της ΑΒΕΞ, δίπλα από το γκαράζ των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr
Οι κάτοικοι θορυβήθηκαν, μια και οι «πιστοί» αφγανοί έδειχναν «αγριεμένοι» μετά την προσευχή τους. Ανησύχησαν δε, όταν τους είδαν με υψωμένες τις γροθιές να φωνάζουν το περιβόητο «Αλλάχ Ακμπάρ». Και την επομένη όμως ημέρα οι αφγανοί δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια.
Οι κάτοικοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μίας ενέργειας που τελευταία κάνουν οι «μετανάστες» προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο να τους χτυπήσει αυτοκίνητο, όταν προσπαθούν να εισβάλλουν στο λιμάνι διασχίζοντας κάθετα την παραλιακή Ακτή Δυμαίων. Ρίχνουν λάδι στο οδόστρωμα. «Το “χουν ξανακάνει πολλές φορές» μας δηλώνει κάτοικος της περιοχής.
Την ίδια ώρα διαστάσεις χιονοστιβάδας  τείνει να λάβει το μείζον θέμα των "μεταναστών" που διαμένουν και κινούνται στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας. Η Ελληνική Αστυνομία  άφησε πολύτιμο χρόνο να χαθεί και τώρα οι επιτελείς της «τρέχουν και δεν φθάνουν». Μετακινώντας καθημερινά στην παραλιακή ζώνη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που στην ουσία παίζουν το ρόλο του απλού παρατηρητή, επιδιώκουν απλά να καλύψουν την πλευρά του νομίσματος που «γράφει»: «αισθητή παρουσία» και μόνον.  ΠΗΓΗ
«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΤΑΚΛΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά δεκαέξι (16) κλοπές εις βάρος ανύποπτων λουομένων σε πλαζ στο Παλαιό Φάληρο, στον Άγιο Κοσμά, στο Ελληνικό, στον Άλιμο, στη Βούλα, στη Βάρκιζα και στη Βουλιαγμένη, πραγματοποίησαν δύο πονηρά «προσφυγάκια», ένας 26χρονος κι ένας 36χρονος.

Οι δράστες εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αλίμου και στην θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν πετώντας στο έδαφος δύο σακίδια πλάτης. Έπειτα από καταδίωξη, ακινητοποιήθηκαν ενώ στο εσωτερικό των τσαντών βρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικά έγγραφα τρίτων προσώπων, γυναικεία ενδύματα καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου, προέκυψε ότι οι δράστες από τις αρχές Αυγούστου, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη κλοπών από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!  ΠΗΓΗ


Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! To OAKA και το ΣΕΦ παραχωρούνται στους μουσουλμάνους της Αθήνας!

Στο Σ.Ε.Φ. και το Ο.Α.Κ.Α. θα μπορούν οι μουσουλμάνοι της Αττικής να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά την εορτή της Θυσίας του Αβραάμ (Eid al Adha) που ξεκινά σήμερα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας. 
Η ανακοίνωση αναφέρει πως «για τη διευκόλυνση της προσευχής των μουσουλμάνων συμπολιτών μας επί τη ευκαιρία της εορτής της Θυσίας του Αβραάμ (Eid al Adha) που θα λάβει χώρα την 1/9/2017, παραχωρούνται δωρεάν, όπως κάθε χρόνο, σε όσους μουσουλμάνους της περιοχής της πρωτευούσης το επιλέξουν, κατάλληλοι χώροι εντός του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.)».
Επιπλέον προσθέτει πως οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του Σ.Ε.Φ. και του Ο.Α.Κ.Α. μέχρι την 30/8/2017.
«Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για μουσουλμάνους, καλούνται να...Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8232355039940938730

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item