Widgets

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που ΜΙΣΕΙ την ΠΑΤΡΙΔΑ και ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Κυβέρνηση “κοινωνικής αλληλεγγύης”: Νέες περικοπές επιδομάτων τους επόμενους μήνες - Έρχονται 113 ακόμα «προαπαιτούμενα»


Αμέσως μετά την επιστροφή των υπουργών από τις διακοπές τους θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για τα επιδόματα και τις νέες περικοπές που θα βαρύνουν τους Έλληνες.
Συγκεκριμένα πρόκειται για μέτρα που θα ψηφιστούν – εφαρμοστούν άμεσα και αφορούν δημοσιονομικά μέτρα 543 εκατ. ευρώ για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό του 2018, το οποίο βλέπει η Κομισιόν.Καταρχάς, βρήκε… περιορισμένες τις ζημιές στην Αττική και κατά δεύτερο έδωσε και την εντολή να σταλούν άμεσα τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ, για να μην… ξεχνιόμαστε.
Συγκεκριμένα, στις 31 Αυγούστου θα αναρτηθούν στις μερίδες των φορολογουμένων στο taxisnet τα φετινά ραβασάκια και η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί ως το τέλος Σεπτεμβρίου.
Βεβαίως, για όσους περίμεναν τον εξορθολογισμό των αντικειμενικών αξιών και συνεπώς την μείωση του ΕΝΦΙΑ, η κυβέρνηση λειτουργώντας με τη λογική της αναβολής και της καθυστέρησης κατάφερε να μην το κάνει ούτε φέτος και έτσι ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί με βάση τις αντικειμενικές αξίες του 2007, εξασφαλίζοντας ακόμα πιο "τσουχτερά" ραβασάκια.  ΠΗΓΗ


Έτσι θα πετύχουν τα μνημονιακά πλεονάσματα: Έρχεται φοροκαταιγίδα 26 δισ. ευρώ τους επόμενους 4 μήνες!


Το τέλος της θερινής ραστώνης επιφυλάσσει ένα πολύ σκληρό 4μηνο για τους Έλληνες φορολογούμενους, καθώς η υποτακτική κυβέρνηση θα εξαπολύσει μια ανελέητη φοροκαταιγίδα προκειμένου να πληρώσει τα τοκοχρεολύσια στους διεθνείς τοκογλύφους.


Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών αναζητά έσοδα ύψους περίπου 25,7 δισ. ευρώ, ώστε να πετύχει τον στόχο του μνημονιακού πρωτογενούς πλεονάσματος 1,75% του ΑΕΠ. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα δεχθεί νέες σφαλιάρες από τους δανειστές και τα σπασμένα θα τα πληρώσει πάλι ο εξαθλιωμένος ελληνικός λαός.
Παρότι η «μηχανή» των κατασχέσεων μισθών, συντάξεων, ενοικίων και τραπεζικών λογαριασμών που έχει ενεργοποιήσει η κυβέρνηση δουλεύει στο φουλ -στις αρχές Αυγούστου είχαν αγγίξει τις 1.000 τη μέρα- στο υπουργείο Οικονομικών ανησυχούν για το ξαφνικό «μπλακ άουτ» στα έσοδα τον Ιούλιο. Η υστέρηση ήταν συνολικά 730 εκατ. ευρώ, ενώ μόνο από το φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων η τρύπα ήταν 340 εκατ. ευρώ. Σχεδόν ένας στους τρεις δεν πλήρωσε την πρώτη δόση!
Τα χαράτσια που έρχονται
Περίπου 2,5 εκατομμύρια θα πρέπει να συμπληρώσουν το συνολικό ποσό του φόρου εισοδήματος των 3,4 δισ. ευρώ με την πληρωμή των δύο επόμενων δόσεων (Σεπτέμβριο και Νοέμβριο) αντιμετωπίζοντας παράλληλα και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους. 
Εκτός από τον φόρο εισοδήματος 6,3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν από τον Σεπτέμβριο τον ΕΝΦΙΑ. Φέτος η πληρωμή θα γίνει σε πέντε δόσεις: η πρώτη στο τέλος Σεπτεμβρίου και η τελευταία ως το τέλος του Ιανουαρίου του 2018. Οι βεβαιώσεις του φόρου φτάνουν συνολικά τα 3,2 δισ. ευρώ και από αυτά υπολογίζεται ότι 2,65 θα μπουν στα ταμεία του κράτους.  Μόνο τον Σεπτέμβριο το Δημόσιο περιμένει να εισπράξει 2 δισ. ευρώ από την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ και τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος. 
Toν Δεκέμβριο με τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία θα επιβαρύνουν επιβαρύνουν τα νοικοκυριά με επιπλέον φόρο 1,1 δισ. ευρώ. ΠΗΓΗ
Δυναμική επιστροφή Τσίπρα από τις διακοπές: Στέλνουν άμεσα τα ειδοποιητήρια για τον ΕΝΦΙΑ!


Μπορεί να καθυστέρησε να γυρίσει ο Τσίπρας, όμως η επιστροφή του είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή.

Τα πολύ άμεσα που θα απαιτήσει η Κομισιόν και, βεβαίως, θα πάρει τα περισσότερα, είναι τα εξής:

τη μείωση των επιδομάτων τέκνων, ανεργίας και θέρμανσης

την ουσιαστική κατάργηση του συστήματος οικογενειακών επιδομάτων

τη μείωση των επιδομάτων αναπηρίας και αλλαγές στον προσδιορισμό της 
λειτουργικής ικανότητας του πάσχοντος να ασκεί δραστηριότητες

την μείωση των παροχών αναπηρίας και κοινωνικής πρόνοιας

τη μείωση των εκπαιδευτικών επιδομάτων (προκειμένου να εφαρμοστούν από φέτος τον Οκτώβριο)


Όλα τα παραπάνω που είναι σίγουρο ότι θα πλήξουν μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας δεν έχουν σχέση με την «τρύπα» στα έσοδα που ομολόγησε χθες το Υπ.Οικ. Ό,τι μέτρα θα έρθουν για αυτή την τρύπα είναι ξεχωριστά και καινούργια.

Επιπλέον αυτών έρχονται τα 113 προαπαιτούμενα του Μνημονίου για τα οποία έχουν δεσμευτεί οι συριζαίοι. Κοινώς, το νέο μνημόνιο του Σύριζα έχει πραγματικά πολύ, μα πολύ, «δρόμο» μπροστά του ΠΗΓΗ


Έλληνας πεινάς; Η κυβέρνηση των ανθελλήνων κάνει τους λαθρομετανάστες γαιοκτήμονες


Την ίδια ώρα που οι Έλληνες δοκιμάζονται από την μακροχρόνια κρίση, τα ποσοστά ανεργίας βρίσκονται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ενώ πολλαπλασιάζονται και οι άστεγοι, η κυβέρνηση των ανθελλήνων συνεχώς μηχανεύεται καινούργιους τρόπους εξυπηρέτησης των λαθρομεταναστών.
Ύστερα από τα συσσίτια, τα πολυτελή hot spot, τα δωρεάν διαμερίσματα, τα επιδόματα, τις πιστωτικές κάρτες και τα τόσα άλλα, ήρθε η ώρα οι λαθρομετανάστες να γίνουν και γαιοκτήμονες. Και ΑΝ, λέμε ΑΝ, έχουν την ευγενή καλοσύνη θα πάρουν και κανένα Έλληνα στη δούλεψή τους.
Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου νοσηρού αστείου ανθελληνικής τρέλλας, αλλά περί ζοφερής πραγματικότητας, αφού όπως αναφέρεται στις εφημερίδες υπάρχει ήδη πυρετώδης συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να κανονιστούν τα διαδικαστικά, ώστε να δοθούν εκτάσεις γης στη Βοιωτία και την Μακεδονία σε 1.500 λαθρομετανάστες και φυσικά να γίνει και η εκμάθηση σχετικά με την καλλιέργειά της.
Φυσικά, και χωρίς καμία διάθεση να προλάβουμε εξελίξεις, η συνεργασία των υπουργείων σε αυτή την κατεύθυνση δεν πρόκειται να μείνει στα τρία υπουργεία. Συντόμως θα μπει σε αυτήν και το υπουργείο οικονομικών, προκειμένου να απαλλάξει τους λαθρομετανάστες γαιοκτήμονες από την βαριά φορολογία που πλήττει τον Έλληνα Αγρότη.
Επίσης, μία άλλη διάσταση που αναμένεται να λάβει η συνεργασία των υπουργείων είναι η παράδοση σε λαθρομετανάστες των κτημάτων που χάνουν οι Έλληνες Αγρότες λόγω χρεών, ώστε όλο και περισσότεροι από αυτούς να γίνουν γαιοκτήμονες. Αυτά όλα ως συνέχεια της συριζαίικης ρήσεως περί λαθρομεταναστών «επενδυτών».
Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία: όλα κινούνται βάσει σχεδίου για την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος. Τώρα τους δίδεται δωρεάν και κομμάτι της ελληνικής γης ώστε να «ριζώσουν» εδώ οριστικά και αμετάκλητα, αντικαθιστώντας τον απείθαρχο Ελληνικό Λαό.
Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος από βήματος Βουλής είχε αποκαλύψει το σχέδιο των συριζαίων, λέγοντας"Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Θέλουν να αλλάξουν τον λαό. Και αν μπορούσαν να τον αλλάξουν, θα τον άλλαζαν. Αυτό θέλετε, να αλλάξετε τον λαό! Γι’ αυτό έρχονται εδώ τα εκατομμύρια των προσφύγων και των λαθρομεταναστών. Όμως, έχετε απέναντί σας τη Χρυσή Αυγή, που αγωνίζεται με συνέπεια για έναν μεγάλο σκοπό, να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες." ΠΗΓΗ

Απύθμενο θράσος από την συριζαία Αυλωνίτου: «Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί»!

Είναι γνωστό ότι η αναίδεια και το θράσος περισσεύουν στην «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση. Σε τέτοιον βαθμό, ώστε να «πουλάνε τρέλα στον χείριστο βαθμό και να κάνουν πράξη την κλασική ατάκα «Μα καλά, πιστεύεις σε ό,τι βλέπεις και όχι σε σ’ αυτά που σου λέω;»
Πιο πρόσφατο παράδειγμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία όχι μόνο κλείνει ερμητικά τα μάτια στην συνεχή επιδείνωση της μακρόχρονης σκληρής καθημερινότητας που βιώνει ο Ελληνικός Λαός, αλλά πολύ χειρότερα αντιστρέφει με τον πλέον προκλητικό τρόπο την τραγική πραγματικότητα.
«Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί» είπε, ρίχνοντάς το «στην τρελή», ενώ ισχυρίστηκε επιπλέον ότι «οι κατασχέσεις δεν γίνονται γιατί υπάρχει και δεύτερη δόση που μπορούν να πληρώσουν» και ότι «το 70% των ελευθέρων επαγγελματιών θα πληρώσει χαμηλότερες εισφορές»! Κι εκεί πέταξε και το αμίμητο «δεν διαβάσατε τι έγραψε η…Χάζενπλαστ». Μάλλον ήθελε να πει «Χάντελσμπλατ», αναφερόμενη στη γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt».
Προφανώς θα μπέρδεψε την γερμανική εφημερίδα με τα…τσιρότα.
Συνεχίζοντας το θρασύτατο παραλήρημά της, δήλωσε ότι είναι «πολύ ικανοποιημένη» από την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην ανατολική Αττική και αλλού, και μοίρασε…συγχαρητήρια. «Συγχαρητήρια στον υπουργό μας, που το πρώτο αυτοκίνητο έφτασε 19 λεπτά μετά το τηλεφώνημα για φωτιά και το πρώτο αεροπλάνο απογειώθηκε στα 23 λεπτά» είπε, εντελώς ανερυθρίαστα, η Αυλωνίτου!
Αυτό είναι το ήθος και το ύφος της  «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όχι μόνο έχουν οδηγήσει στην οδύνη και την ανέχεια τον Ελληνικό Λαό, αλλά τον κοροϊδεύουν και με τον πλέον χυδαίο τρόπο.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Στην Ελλάδα του Μνημονίου: 13.000 καρκινοπαθείς αποκλείονται από τις ακτινοθεραπείες κάθε χρόνο!
Την κατάντια στην οποία έχει καταντήσει ο τομέας της υγείας στην Πατρίδα μας, ελέω μνημονίων, και την απανθρωπιά των μνημονιακών κυβερνήσεων, αναδεικνύει η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, σύμφωνα με την οποία «13.000 καρκινοπαθείς αποκλείονται από τις ακτινοθεραπείες κατ΄ έτος λόγω έλλειψης ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων».

Σύμφωνα με την καταγγελία, στη χώρα μας αντιστοιχούν 3 ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους, ενώ στις χώρες της ΕΕ αντιστοιχούν 6 ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον ουσιαστικό αποκλεισμό 13.000 καρκινοπαθών από την πρέπουσα θεραπεία.
Επιπλέον, στην Ελλάδα λειτουργούν ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα 45 ετών που είναι για απόσυρση», ενώ «τα νοσοκομεία δεν έχουν χρήματα ούτε για την απόσυρση των ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων κοβαλτίου ή καισίου» και «δεν διαθέτουν κεντρική μονάδα διάλυσης κυτταροστατικών φαρμάκων».
Με λίγα και απλά λόγια, εξαιτίας του μνημονίου και της ανικανότητας των κυβερνώντων, χιλιάδες συμπολιτών μας καταδικάζονται σε βασανιστικό θάνατο, ενώ η πορεία των πραγμάτων δείχνει πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα στο πολύ άμεσο μέλλον, όταν τα μηχανήματα που είναι για απόσυρση... παραδώσουν πνεύμαΠΗΓΗ
 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Η Χρυσή Αυγή στην παρουσίαση της φανέλας της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου που προκάλεσε πανικό στο τουρκικό προξενείο

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου του 2017, συναγωνιστές και συναγωνίστριες της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής Συναγωνιστή Αλατζά Ελευθέριο, συνόδευσαν τον Βουλευτή του Ν. Πέλλας Σαχινίδη Ιωάννη στην εκδήλωση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου..>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Πέφτουν οι μάσκες: την περιοχή των Εξαρχείων την λυμαίνεται μια παρακρατική συμμορία ληστών

Μπορεί τα ΜΜΕ και οι διάφοροι «διανοούμενοι» να παρουσιάζουν τους «αναρχικούς» ως δήθεν επαναστάτες, όμως στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για τίποτε παραπάνω από μία παρακρατική συμμορία κλεφτών, οι οποίοι χρησιμοποιούν ιδεολογικές φανφάρες ως προκάλυμμα για την παράνομη δραστηριότητά τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που λέμε το βίντεο που έβγαλαν σχετικά με την «αντικαπιταλιστική παρέμβασή» τους σε super market των Εξαρχείων. Στην ανακοίνωσή τους που βγήκε στο indymedia κάνουν λόγο για «μάχη ενάντια στον καπιταλισμό», όμως από ό,τι βλέπουμε μια χαρά βάζουν τα καπιταλιστικά προϊόντα παραμάσχαλα.
Αυτούς θρέφει το σύστημα εδώ και δεκαετίας, καθιστώντας τα Εξάρχεια ένα άβατο ανομίας. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αυτό ισχύει και για τη Νέα Δημοκρατία και για τον Σύριζα, που μοιράστηκαν την εξουσία τόσα χρόνια και οδήγησαν από κοινού στην γιγάντωση αυτής της συμμορίας.


Υ.Γ. Την ανακοίνωσή τους δεν την αναδημοσιεύουμε για αισθητικούς λόγους, αλλά απλά αναρωτιόμαστε: "Σύντροφοι", και τα σημεία στίξης καπιταλιστικά είναι και τα καταργήσατε;   ΠΗΓΗ“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση
Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.
Και όταν λέμε να διακόψουν δεν κυριολεκτούμε, αφού Γεωργιάδης και Βορίδης εμφανίστηκαν στην Αθήνα κατόπιν καταστροφής όπως ακριβώς και ο Τσίπρας.
Τις 4 ημέρες που οι πυροσβέστες έδιναν την μάχη με την πυρκαγιά οι 2 Mykonians, όπως και ο ανίκανος και ψεύτης πρωθυπουργός, έκαναν κριτική μέσω twitter και... μακροβούτια!
Η τραγωδία για τους δύο εθνοπατέρες της ψευτοδεξιάς ήταν ότι αναγκάστηκαν να γυρίσουν πρόωρα και δεν συνέχισαν τις ανέμελες διακοπές τους.
Έτσι, ο Γεωργιάδης σε τηλεφωνική του συνέντευξη δήλωσε πως η απουσία του πρωθυπουργού προκάλεσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα, ενώ ο Βορίδης μετά από σύντομη βόλτα πάνω στις στάχτες δήλωσε και αυτός σε ραδιόφωνο πως επί τρεις ημέρες καιγόταν η Αττική και ο πρωθυπουργός ήταν εξαφανισμένος.Και μετά βούτηξαν στις πισίνες τους!   ΠΗΓΗ

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες είναι εδώ: Τζαμιά εκκόλαψης τζιχαντιστών στην Αττική!


Όσο κι αν προσπαθούν οι κήρυκες της «πολιτικής ορθότητας», του πολυπολιτισμού και των «ανοιχτών συνόρων» να συσκοτίσουν την ατμόσφαιρα γύρω από τον ενδεχόμενο κίνδυνο ισλαμικής τρομοκρατίας και στην Ελλάδα, φαίνεται ότι τα πράγματα κινούνται διαφορετικά από τις επιθυμίες-ιδεοληψίες τους.
Όπως αποκαλύπτει η «Ελευθερία του Τύπου», κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τζαμιά μίσους στην Αττική» και υπότιτλο «Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας τρεις (από τους 80 που έχουν χαρτογραφηθεί) τόποι μουσουλμανικής λατρείας με ακραία κηρύγματα ιμάμηδων. Ζουμ στους διαλόγους που αφορούν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη», γράφει μεταξύ άλλων, τα εξής:..>>>>> H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε Ισλαμαμπάντ μετατράπηκε η πλατεία Κοτζιά τον Δεκαπενταύγουστο: Επίδειξη δύναμης από χιλιάδες πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας!
Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάς: Εκατοντάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν στα νησιά και στην ξηρά


Σε καθημερινή βάση πλέον η λαθρομετανάστευση κάνει θραύση, καθώς μόνο χθες, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών (Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων Μετανάστευσης και Ασύλου), υπήρξαν 250 νέες αφίξεις λαθρομεταναστών. Από αυτούς, 200 έφτασαν στις ακτές της Λέσβου, 48 σε Ρόδο και Τήλο και δύο στη Σάμο.

Ενδεικτικό του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί είναι το γεγονός ότι από την περασμένη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα, 633 λαθρομετανάστες και «πρόσφυγες» έφτασαν στις ελληνικές ακτές. Ειδικότερα, 147 στη Λέσβο, 256 στη Χίο και 230 στη Σάμο. Σημειώνεται ότι μόνο το πρωί της Δευτέρας, 250 «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες πέρασαν στη Χίο και τη Σάμο.

Όλα δείχνουν πως οι συνθήκες ασφυξίας επιστρέφουν στα προαναφερθέντα νησιά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις δομές υποδοχής που έχουν στηθεί. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, στην Λέσβο ζουν σήμερα 5.111 «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες, στην Χίο 2.814, στην Σάμο 2.514, στην Κω 2.488 και στην Λέρο 668.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση, καθώς χθες, 57 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν σε ιστιοπλοϊκό και οδηγήθηκαν στο Κατάκολο. Μια μέρα πριν, την Τρίτη το βράδυ, εντοπίστηκαν 34 «πρόσφυγες» από σκάφος της Frontex, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης Ποσειδών 2017. Οι «πρόσφυγες» μεταφέρθηκαν στην Σκάλα Συκαμινέας.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η θαλάσσια οδός που ακολουθούν οι διακινητές προκειμένου να μεταφέρουν έναντι αδράς αμοιβής «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες. Το ίδιο συμβαίνει και στα χερσαία Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μόνο την περασμένη Κυριακή στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών (περιοχή Λητής) και στην Εγνατία Οδό (Κόμβος Δερβενίου) εντοπίστηκαν 53 παράνομοι μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους και 24 ανήλικοι.

Από όλες τις μεριές πλέον η λαθρομετανάστευση κάνει... θραύση, με την κυβέρνηση όχι μόνο να μην κάνει το παραμικρό για να την εμποδίσει, αλλά επί της ουσίας να έχει ανάψει «πράσινο φως» για την συνέχιση και την περαιτέρω κλιμάκωσή της. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ“Κατατρεγμένος μετανάστης” από την Αλβανία επεχείρησε να αποπλανήσει 12χρόνη - Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από τον πατέρα
Ένας 38χρονος αλβανός επεχείρησε να αποπλανήσει 12χρονο κορίτσι στο Αιγάλεω, αλλά ευτυχώς συνελήφθη επ' αυτοφώρω από τον πατέρα του κοριτσιού.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομική έρευνα στις αρχές του Αυγούστου ο 38χρονος δράστης προσέγγισε μέσω Facebook το 12χρονο κορίτσι και μέσω μηνυμάτων που της έστελνε την προέτρεπε να συναντηθούν, αλλά και να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.
Αρχικά, η 12χρονη δεν απαντούσε στα μηνύματα αυτά. Όμως ο αλβανός επέμενε και γινόταν όλο και πιο πιεστικός μέχρι που της έστειλε απειλητικό μήνυμα. Τότε, η 12χρονη αποφάσισε να μιλήσει στον πατέρα της και του έδειξε και το μήνυμα.
Ο πατέρας αποφάσισε να προσποιηθεί πως ήταν η κόρη του, απάντησε στο μήνυμα του 38χρονου και του έκλεισε ραντεβού για να συναντηθούν, ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία.
Μόλις ο 38χρονος αλβανός πήγε στο σημείο συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η παραδειγματική τιμωρία του επίδοξου παιδεραστή είναι επιβεβλημένη!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζουν προβοκάτσια οι αλβανοί: Οι «τσάμηδες» καλούν τον UCK να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή
Δεν άρεσαν στους λαθρομετανάστες τα σπίτια στον Δραπανιά Χανίων και... ζήτησαν άλλα!
Με το πλοίο της γραμμής έφτασαν το πρωί της Πέμπτης στα Χανιά, δέκα οικογένειες «προσφύγων», σύμφωνα με το πρόγραμμα φιλοξενίας που εφαρμόζεται για την Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "πρόσφυγες" με λεωφορείο μεταφέρθηκαν στον Δραπανιά του Δήμου Κισσάμου προκειμένου να μείνουν σε διαμερίσματα που έχουν νοικιαστεί για τον σκοπό αυτό.
Όμως, όταν είδαν τους χώρους, αρνήθηκαν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να μείνουν γιατί είναι εκτός… προδιαγραφών και εκτός αστικού ιστού. Ο Διευθυντής στα Χανιά της Σύμπραξης Φορέων Χανίων, Ηρακλής Δρακάκης, δεν δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις!
Μετά από επιμονή, αρκέστηκε να πει ότι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν στον Δραπανιά, πρόσφυγες. Σε ερώτηση για το αν υπήρχε πρόβλημα, επανέλαβε την απάντηση “Κανένα σχόλιο”! Να σημειωθεί πως αρμόδια για το πρόγραμμα στα Χανιά είναι η «Σύμπραξη Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση» η οποία συνεργάζεται με την «Αναπτυξιακή Ηρακλείου» που έχει την ευθύνη του προγράμματος φιλοξενίας «προσφύγων» για ολόκληρη την Κρήτη σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Όπως είχε γίνει γνωστό στο νομό Χανίων πρόκειται να φιλοξενηθούν συνολικά 150 «πρόσφυγες» σε 25 ενοικιαζόμενα σπίτια.
Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι και τα παραδείγματα… των «φιλοξενούμενων» είναι δεκάδες σε όλη την Ελλάδα. Άντε καλορίζικοι…
► Να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και 1 χρόνο μέλη χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ αλωνίζουν την χώρα και έλεγξαν χιλιάδες σπίτια ώστε να πληρούν τις… προϋποθέσεις για να μείνουν αλλοδαποί με πληρωμένο ενοίκιο και λογαριασμούς! Στην Κίσσαμο πήγαν σε όλα τα χωριά και ρωτούσαν κατοίκους για σπίτια. Τα σπίτια που επιλέχτηκαν όπως καταλαβαίνετε θα τα ζήλευαν πολλές Ελληνικές οικογένειες.
► Και για να κοπεί μια και καλή ο όρος ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ να σας ενημερώσουμε για την προχθεσινή απόφαση ΒΟΜΒΑ του ΣτΕ! Δεν είναι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Είναι Λαθρομετανάστες... Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, πρόσφυγας είναι μόνο όποιος φεύγει από εμπόλεμη ζώνη (χώρα) και μεταφέρεται στην πρώτη ασφαλή χώρα.  Αυτό σημαίνει πως Σύροι και Ιρακινοί που φεύγουν από τις χώρες τους είναι πρόσφυγες στην Τουρκία, την πρώτη ασφαλή χώρα. Όταν έρχονται στην Ελλάδα είναι μετανάστες και αν εισέλθουν παρανόμως είναι λαθρομετανάστες.
Το νομικό πλαίσιο είναι σαφές. Το πολιτικό είναι που το κάνει προβληματικό, λόγω ίδιων συμφερόντων. Το γράφουμε αυτό- όπως το έχουμε γράψει κι άλλες φορές- με αφορμή την απόφαση που έλαβε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το ΣτΕ, το οποίο έκρινε ότι η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα καθώς έχει κυρώσει την Σύμβαση της Γενεύης, αποφάσισε ότι μπορεί να γίνει επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών που εμφανίζονται ως «πρόσφυγες», από την Ελλάδα στην Τουρκία! Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από προσφυγή δύο Σύρων, που ζητούσαν να μην επιστρέψουν στην γείτονα χώρα και να ακυρωθούν οι αποφάσεις της Επιτροπής Ασύλου (είχαν προηγηθεί αποφάσεις του γραφείου ασύλου της Λέσβου), με τις οποίες είχαν απορριφθεί ως απαράδεκτα τα αιτήματα να τους αναγνωριστεί η ιδιότητα του πρόσφυγα και να τους παρασχεθεί άσυλο στην χώρα μας. Αυτό όμως δεν έπαιξε πουθενά. Εδώ και 2 χρόνια το έχουν κρύψει. Φαίνεται πως η μπίζνα με τις ΜΚΟ είναι μεγαλύτερη και τα λεφτά πολλά…  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7480601881783186511

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item