Widgets

ΕΚΤΕΛΟΥΝ «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ» των ΕΛΛΗΝΩΝ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Αντικατάσταση πληθυσμού: Πολυτέλειες και κονδύλια αξίας 209 εκατ. ευρώ για τους «πρόσφυγες», μνημόνια και φτώχεια για τους Έλληνες!

Ένα ακόμη βήμα μονιμοποίησης – νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών πραγματοποιήθηκε χθες, καθώς σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Κομισιόν στην Αθήνα, ανακοινώθηκαν, χθες, νέα έργα στήριξης έκτακτης ανάγκης, αξίας 209.000.000 ευρώ, για να βοηθηθούν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα».
Πολύ ενδιαφέρον έχουν τα όσα ειπώθηκαν από τον επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος μιλώντας για τον προϋπολογισμό του νέου προγράμματος ESTIA είπε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελείται από δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος αφορά την παροχή προπληρωμένων καρτών με μετρητά (cash card) ύψους 57,6 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό των χρημάτων ανά οικογένεια εξαρτάται από το μέγεθος της οικογένειας.

Το δεύτερο σκέλος αφορά την ενοικίαση διαμερισμάτων σε δήμους που θα συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και το συνολικό ποσό που θα διατεθεί φτάνει τα 93 εκατομμύρια ευρώ. Η αρχική πρόβλεψη αφορά 22.000 θέσεις φιλοξενίας και σκοπός του προγράμματος είναι να φτάσει μέχρι τέλος του 2017 στις 30.000 θέσεις φιλοξενίας. Από αυτές, οι 2.000 θα προορίζονται για τα νησιά και οι υπόλοιπες για την ηπειρωτική Ελλάδα, σε δήμους όπως οι Τρικάλων, Λιβαδειάς, οι τέσσερις δήμοι της Κρήτης και οι Λαρίσης και Καρδίτσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάτω τα χέρια από τα σπίτια των Ελλήνων! Προκλητική τροπολογία Κοντονή για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς - 2 ΒΙΝΤΕΟ
«Προετοιμάζουμε το έδαφος για την ανάληψη πια από το ελληνικό κράτος» τόνισε ο Χρ. Στυλιανίδης, επισημαίνοντας τα ευεργετικά αποτελέσματα που θα έχει το πρόγραμμα τόσο στους «πρόσφυγες» στους οποίους θα δοθεί μια «αίσθηση αξιοπρέπειας και ελπίδας» -όπως ανέφερε- όσο όμως και στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες, όπως υποστήριξε, θα ωφεληθούν οικονομικά (ενοίκια, ψώνια από τοπική αγορά), ενώ θα συμβάλει και στην ενσωμάτωση του πληθυσμού στις πόλεις.
Από τα λεγόμενα του Στυλιανίδη είναι ξεκάθαρο ότι επιχειρείται η μονιμοποίηση των λαθρομεταναστών και η μετέπειτα νομιμοποίηση και ενσωμάτωσή τους στην Ελληνική κοινωνία, με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται αυτό για την προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του ομοιογενούς Λαού της Ελλάδας σε ετερογενή πληθυσμό.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Τέταρτο εθνοκτόνο Μνημόνιο για την Ελλάδα προβλέπει η JP Morgan

Άλλη μία ένδειξη του ότι η Χώρα μας βρίσκεται προ του πυλών για ένα ακόμη Μνημόνιο, καθώς αυστηρή προειδοποίηση ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε 4ο Μνημόνιο, αν δεν μπορέσει να πραγματοποιήσει επιτυχημένες νέες εκδόσεις ομολόγων έως τον Αύγουστο του 2018 και να αποδείξει έτσι ότι έχει πλέον απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές, περιλαμβάνει χθεσινή έκθεση της JP Morgan.
Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης  του χρέους βελτιώνουν ελάχιστα την βιωσιμότητά του και, επομένως, θα πρέπει να αρχίσουν εποικοδομητικές συζητήσεις για πιο δραστικές παρεμβάσεις στο “χρέος” μετά τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου και τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης στο Βερολίνο.
Η αμερικανική τράπεζα εξηγεί ότι θα χρειαστεί μία σειρά από νέες εκδόσεις κρατικών τίτλων μέσα στον επόμενο έναν χρόνο, και μάλιστα όχι υπό αυστηρά προστατευμένες συνθήκες, όπως συνέβη με το πενταετές ομόλογο τον περασμένο μήνα, το οποίο κατά το ήμισυ στηρίχθηκε από τις ελληνικές τράπεζες μέσω της ανταλλαγής παλαιών ομολόγων με νέα.
Επιπλέον, οι αναλυτές της JP Morgan υπογραμμίζουν την ανάγκη να ολοκληρωθεί σύντομα η επόμενη αξιολόγηση και να παραμείνει η κυβέρνηση προσηλωμένη στην τήρηση των μνημονιακών δεσμεύσεων που έχει αναλάβει, μολονότι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για νέες καθυστερήσεις. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, η τρίτη αξιολόγηση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να παραταθεί ως το τέλος του έτους ή τις αρχές του πρώτου τριμήνου του 2018! 
Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα, δηλαδή, αφού σε κάθε περίπτωση η αποικιοποίηση της Χώρας και η «κινεζοποίηση» των Ελλήνων αποτελούν μονόδρομο, είτε πάμε σε ένα νέο Μνημόνιο είτε μπούμε «στις αγορές» με τους όρους  και τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες προκάλεσαν Εθνικιστικό σεισμό στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας πορεία μετά την λήξη της εκδήλωσης Μνήμης για τον Ίωνα Δραγούμη....>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

O Μουζάλας αποκαλύπτει το σχέδιο του Σύριζα για τους λαθρομετανάστες: Σπίτια, δουλειές και μετρητά! Επαναπροωθήσεις τέλος και ο λογαριασμός στους Έλληνες!

Θα μειωθούν οι πόροι της ΕΕ προς την Ελλάδα για το λαθρομεταστευτικό - Τέλος τα συσσίτια για τους «πρόσφυγες», θα τους δίνουν σπίτια και μετρητά! Τέλος και οι ελάχιστες επαναπροωθήσεις
Με μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας αναλύει τα σχέδια του Σύριζα για τους λαθρομετανάστες.
Βασική του «ανησυχία» είναι η ενδεχόμενη μείωση πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα για το λαθρομεταναστευτικό προκειμένου να στηρίξει την Ιταλία. Μια τέτοια ενέργεια θα ήταν «εγκληματικό λάθος» και υπάρχει ο κίνδυνος «να καταστρέψουμε ό,τι καλό κάναμε στο δρόμο του Αιγαίου χωρίς να κλείσουμε το δρόμο της Λιβύης», λέει ο Μουζάλας Βέβαια ο υπουργός θα βρει την λύση και με την σύμφωνη γνώμη όλου του Σύριζα θα μεταφέρει το βάρος για ακόμη μια φορά στους Έλληνες φορολογούμενους!
Ο υπουργός παραδέχεται ότι τα πράγματα στα νησιά δεν είναι καλά ενώ σημειώνει ότι «χωρίς τις ΜΚΟ και κυρίως χωρίς τις θεσμικές οργανώσεις, δηλαδή την Ύπατη Αρμοστεία και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα». Αναφορικά με το νέο σχεδιασμό του υπουργείου είπε ότι «σταματάμε το συσσίτιο και δίνουμε στους ανθρώπους μετρητά και το δεύτερο ότι περνάμε από τα καμπ στα διαμερίσματα».
Επιπλέον την ώρα που οι Έλληνες  μαστίζονται από την ανεργία και χιλιάδες φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν μια αξιοπρεπή εργασία ο Μουζάλας προαναγγέλλει προγράμματα ένταξης των "προσφύγων" στην ελληνική κοινωνία, με καταγραφή των δεξιοτήτων τους, εκπαίδευση και έμφαση στην εργασία σε συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς της χώρας.
Τέλος, δηλώνει την αντίθεσή του στις επαναπροωθήσεις, ενώ αναφερόμενος στη Μόρια τονίζει «είναι σαφές ότι είμαστε αντίθετοι στην αστυνομική βία χωρίς λόγο», ωστόσο αναρωτιέται αν τα συγκεκριμένα επεισόδια θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν χωρίς καταστολή.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάντα πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα των Μνημονίων  στην ανεργία φυσικά!Το θέμα που ανέδειξε πρώτη η Χρυσή Αυγή με τον κοινοβουλευτικό της έλεγχο, την ανθελληνική και προκλητική προκήρυξη του δήμου Μύκης για απαραίτητη γνώση τουρκικής γλώσσας έκλεισε οριστικά υπέρ των εθνικών συμφερόντων.
Θυμίζουμε πως ο περιβόητος δήμαρχος Μύκης, Καπζά Τζεμήλ, λειτουργώντας ως πιόνι του τουρκικού προξενείου, εξέδωσε προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού με αναγκαίο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας. Τότε με ερώτηση του Συναγωνιστή Γερμενή είχε ακυρωθεί ο "τουρκοδιαγωνισμός" από τον ΑΣΕΠ και οι ύπουλες ανθελληνικές μεθοδεύσεις του δημάρχου.....>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Σε επίπεδα εξαθλίωσης η διαβίωση των συνταξιούχων


Πραγματικά ανατριχιαστικά ως προς τον βαθμό εξαθλίωσης των συνταξιούχων είναι τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία έδωσε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων. Οι 8 στους 10 συνταξιούχους έχουν φθάσει πια στο στάδιο της εξαθλίωσης. Δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τα φάρμακά τους, ενώ δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν ούτε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού και του τηλεφώνου.
Περίπου ενάμισι εκατ. συνταξιούχοι (με εισόδημα 4.500 ευρώ τον χρόνο) βουλιάζουν στη φτώχεια, ενώ οι νέες περικοπές στις σημερινές συντάξεις το 2019 θα οδηγήσουν σε συνολική μνημονιακή απώλεια εισοδήματος για τους συνταξιούχους έως 70%. Συνολικά, λόγω των μνημονιακών περικοπών 50 δισ. ευρώ έως 31/12/2016 και κάθε μήνα από 1/1/2017, αφαιρούνται 848 εκατ. ευρώ μηνιαίως. Οι συνταξιούχοι θα χάσουν συνολικά (και με τις νέες περικοπές το 2019 και μείωση του αφορολόγητου) περίπου 70% των εισοδημάτων τους. ....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Παραπάνω από ένας στους δύο Έλληνες δεν μπορεί να πάει διακοπές

Ακόμα και οι διακοπές αποτελούν πολυτέλεια πλέον για τους περισσότερους από τους μισούς Έλληνες εξαιτίας της διαρκούς επιδείνωσης της οικονομικής τους κατάστασης.
Όπως προκύπτει από έκθεση της Eurostat με στοιχεία του 2016, το 53,6% των Ελλήνων δήλωσε πέρυσι ότι βρίσκεται σε τόσο δεινή θέση, ώστε να μην διαθέτει τα απαραίτητα χρήματα για μία εβδομάδα διακοπών τον χρόνο! Πρόκειται για το τέταρτο υψηλότερο ποσοστό μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πρώτη κατατάσσεται η Ρουμανία, όπου το 66% των πολιτών αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα που συνεπάγεται μία εβδομάδα διακοπών και ακολουθούν η Κροατία στη δεύτερη θέση με 62,8% και η Βουλγαρία με 56,4% . Μία ανάσα από τους Έλληνες βρίσκονται οι αδερφοί μας Έλληνες της Κύπρου, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα σε ποσοστό 53,5% (βάσει στοιχείων του 2015) και έπονται οι Ούγγροι, με 50,7% του πληθυσμού να βιώνει τις ίδιες δυσκολίες.
Αυτό βεβαίως έχει βεβαίως ανάλογη αρνητική επέκταση και στον τομέα του Τουρισμού και σε όσους ζουν από αυτόν, καθώς  στερούνται σημαντικών εσόδων εξαιτίας αυτής ακριβώς της κατάστασης.
Με δεδομένη την όξυνση των μνημονιακών μέτρων το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι αναμφίβολο ότι του χρόνου η κατάσταση θα είναι πολύ χειρότερη.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΦέρτε πίσω τα κλεμμένα! Πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Τι και αν το 30% των Ελλήνων φορολογουμένων έχει στεγνώσει οικονομικά και αδυνατεί να πληρώσει την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, λεφτά υπάρχουν στο σάπιο Βασίλειο της Δανιμαρκίας για τα κόμματα-συμμορίες του «δημοκρατικού» τόξου!
Με την  υπ’  αριθμόν 26242/2017 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Σκουρλέτη, κατανέμεται η γ΄ δόση  της  κρατικής οικονομικής ενίσχυσης για το τρέχον έτος στα πολιτικά κόμματα και στους συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 3.114.000 ευρώ.
Τα ιλιγγιώδη ποσά που θα διατεθούν στα κόμματα της κλεπτοκρατίας έχουν ως εξής:
  • ΣΥΡΙΖΑ: 1.021.873,23
  • ΝΔ: 825.869,61
  • ΚλεφτοΠΑΣΟΚ: 206.476,70
  • ΚΚΕ: 225.936,64
  • Ποτάμι: 187.074,00
  • ΑΝΕΛ: 137.309,20
  • Ένωση Κεντρώων: 130.506,09
Το κλεφτοΠΑΣΟΚ και το κόμμα Καμμένου βέβαια, εισπράττουν επιπλέον χρήματα του Ελληνικού Λαού ως… σχηματισμοί κομμάτων, οπότε τους χορηγούνται εξτρά άλλα περίπου 40.000 ευρώ! Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι Λαφαζάνης και Καρατζαφέρης, οι οποίοι θα λάβουν το ποσό το «χαρτζιλίκι» των 18.500 περίπου ευρώ!
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του «ναού της δημοκρατίας» η Χρυσή Αυγή δεν εισπράττει ούτε ευρώ κρατικής χρηματοδότησης, καθώς ήταν το μοναδικό κόμμα που επέστρεφε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στο Λαό μέσω των διανομών τροφίμων σε άπορους Έλληνες και με πλήθος άλλων κοινωνικών δράσεων σε όλη την επικράτεια.
Πώς μετά να μη μισεί τη Χρυσή Αυγή το «δημοκρατικό» τόξο των κλεπτοκρατών, της μίζας και της ρεμούλας;Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει ούτε μισό ευρώ κρατική χρηματοδότηση και ψευδώς τα κανάλια την συμπεριλαμβάνουν στην λίστα των κομμάτων που έχουν καταληστεύσει τον ιδρώτα του ελληνικού λαού".


Σε καραντίνα 4 χωριά της Βοιωτίας εξαιτίας της εισαγόμενης ελονοσίας


Σε καραντίνα είναι τέσσερα χωριά του Δήμου Θηβαίων Βοιωτίας και πιο συγκεκριμένα στη δημοτική ενότητα Πλαταιών, μετά από σχετική οδηγία του ΚΕΕΛΠΝΟ, λόγω ενός νέου κρούσματος ελονοσίας που καταγράφηκε στην περιοχή προ δεκαημέρου περίπου.
Να θυμίσουμε, ότι στην Ελλάδα η νόσος εξαφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960... Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net


Μνημονιακή Ελλάδα: Τέσσερις στους δέκα κάτω από το όριο της φτώχειας - Ένας στους δύο στον ιδιωτικό τομέα παίρνει μισθό κάτω από 800 ευρώ!


Τα αποτελέσματα μιας ακόμη έρευνας αποδεικνύουν κι αυτά με την σειρά τους το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Ελληνικός Λαός στην εποχή των εθνοκτόνων Μνημονίων. Τέσσερις στους δέκα Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μισθοί και συντάξεις έχουν μετατραπεί σε χαρτζιλίκι, το 40% των εισοδημάτων αφαιρείται από τον ΕΦΚΑ και την Εφορία. 
Την τραγική πραγματικότητα της αγοράς εργασίας (ιδιωτικός τομέας) αναδεικνύει το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΙΝΕ-ΓΣΕΕ) με την ετήσια οικονομική έκθεση του 2017. Όπως προκύπτει από την έκθεση, η μείωση των μισθών σε επίπεδα κάτω των 800 ευρώ μεικτά για περισσότερους από τους μισούς εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, η εντυπωσιακή αύξηση των επιχειρησιακών συμβάσεων έναντι των κλαδικών, η απόλυτη κυριαρχία των συμβάσεων μερικής απασχόλησης έναντι της πλήρους και η σημαντική αύξηση του ποσοστού φτώχειας από 27,7% το 2010 σε 35,7% το 2015 αποτελούν πλέον την πραγματικότητα της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα.
Το τίμημα που έχουν πληρώσει κατά την περίοδο 2015-2017 οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα είναι βαρύ. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αγοράς εργασίας, οι περικοπές μισθών έφτασαν το 18,9%, ενώ η ασυδοσία χτύπησε κόκκινο με την καθιέρωση ελαστικών συμβάσεων εργασίας και τον διπλασιασμό των εργαζομένων με συμβάσεις μερικής απασχόλησης.
Παράλληλα, εργαζόμενοι και εργοδότες υφίστανται μια από τις υψηλότερες επιβαρύνσεις σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ. Σύμφωνα με την έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Taxing Wages 2017), η συνολική επιβάρυνση του εργατικού κόστους για τον μέσο άγαμο μισθωτό στην Ελλάδα ήταν 40,2% το 2016 έναντι 36% κατά μέσο όρο στον ΟΟΣΑ. Η επιβάρυνση περιλαμβάνει τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης εργοδοτών και εργαζομένων και την φορολογία εισοδήματος. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι στο απίστευτο ποσοστό του 51,6% οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα είναι κάτω των 800 ευρώ!
Αυτού του είδους την «ανάπτυξη» έφεραν τα Μνημόνια από το 2010 μέχρι σήμερα και βεβαίως εγγυούνται μια ανάλογη καταστροφική συνέχειαΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΠλήρης εξαθλίωση στους νέους μισθωτούς: Οι μισθοί στις ηλικίες 18-24 ετών κινούνται από 265-380 ευρώ!

Δεν υπάρχει ηλικιακή ομάδα, η οποία να μην έχει ολέθριες επιπτώσεις από την επτάχρονη πορεία των μνημονιακών επιλογών. Ιδιαίτερα για τις πιο παραγωγικές ηλικίες στον τομέα της εργασίας τα πράγματα ολοένα και χειροτερεύουν, καθώς εντελώς αποκαρδιωτική τόσο για τους νέους όσο και για όσους ανήκουν στη γενιά των τριαντάρηδων και σαραντάρηδων είναι τα ευρήματα από την επεξεργασία του «μισθολογίου» στον ιδιωτικό τομέα.
Όπως προκύπτει από την αναλυτική επεξεργασία των στοιχείων που συγκεντρώνονται μέσω των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων που υποβάλλονται στον ΕΦΚΑ, για να έχει πιθανότητες εξασφάλισης ενός τετραψήφιου καθαρού μισθού ο εργαζόμενος θα πρέπει να έχει περάσει τα 50!.
Όσον αφορά τους νέους κάτω των 30 ετών τα νούμερα απλώς αποτυπώνουν την σκληρή πραγματικότητα: ο νέος ηλικίας 24 ετών αμείβεται σήμερα στην Ελλάδα με 380 ευρώ τον μήνα κατά μέσο όρο, ενώ ο ηλικίας 18 ετών -αν βρει δουλειά- θα πρέπει να συμβιβαστεί με 265 ευρώ καθαρά κατά μέσο όρο!.
Το 2016 έφερε νέα επιδείνωση στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, ενώ το σκηνικό αναμένεται να επαναληφθεί τόσο φέτος όσο και τα επόμενα χρόνια. Από την στιγμή που η προτεραιότητα της κυβερνητικής πολιτικής  -αλλά και της πολιτικής που επιβάλλουν  οι δανειστές- είναι «να μειωθεί» ο αριθμός των ανέργων, έστω και με μαζική αύξηση των μερικώς απασχολούμενων, οι αμοιβές σε μέσο επίπεδο θα υποχωρούν ολοένα και χαμηλότερα.
Οι δανειστές, ειδικά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), έχουν δείξει τις διαθέσεις τους και για την περίοδο μετά την λήξη του τρίτου μνημονίου, απαιτώντας ουσιαστικά να μην αλλάξει τίποτα στις εργασιακές σχέσεις. Αν αυτό μεταφραστεί σε διατήρηση του κατώτατου μισθού στα ίδια επίπεδα, θα οδηγήσει σε συνδυασμό με την αύξηση της ολιγόωρης απασχόλησης σε περαιτέρω συμπίεση των μέσων αμοιβών προς τα κάτω.
Ο ιδιωτικός τομέας των θέσεων εξαρτημένης απασχόλησης είναι το ένα τμήμα της αγοράς εργασίας που δεν αναμένεται να φέρει υψηλότερες μέσες αποδοχές το επόμενο χρονικό διάστημα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην αυτοαπασχόληση (όπου η αύξηση των αμοιβών συνεπάγεται την πολλαπλάσια αύξηση των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων) αλλά και στην απασχόληση στον δημόσιο τομέα.
Μπορεί οι σημερινοί εργαζόμενοι -ειδικά αυτοί που αμείβονται με τα ειδικά μισθολόγια - να μην υπέστησαν νέες μειώσεις μετά την ψήφιση του τελευταίου νόμου διατηρώντας την λεγόμενη προσωπική διαφορά, είναι όμως καταδικασμένοι επί σειρά ετών να μην δουν ούτε ένα ευρώ αύξηση.
Από αυτό το στάδιο μέχρι τον τελικό σταθμό της πλήρους «κινεζοποίησης» των εργαζομένων, προκειμένου να απομυζηθούν σε ολοκληρωτικό βαθμό, η απόσταση δεν είναι καθόλου μακρινή. Τα Μνημόνια έχουν ως σκοπό τους την πιο στυγνή εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και την αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Έθνους τους και φροντίζουν να το δείχνουν μέσα από τις εφαρμογές των μέτρων που επιβάλλουν.

Τα «χαμογελαστά πρόσωπα» που βλέπει ο Τσίπρας και η ώρα των πληρωμών!
«Χαμογελαστά πρόσωπα» βλέπει όπου κοιτάζει ο Τσίπρας, όπως είπε στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.
Αλλά, ακόμα κι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις της… ευτυχίας, θα πάψουν συντόμως να είναι χαμογελαστοί, γιατί έρχεται η ώρα της πληρωμής. Ή μάλλον των πληρωμών, γιατί είναι πολλές!
Αύριο, λοιπόν, τελειώνει η διορία της πληρωμής της 1ης δόσης του φόρου εισοδήματος για 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενους, που τους βγήκε χρεωστικό εκκαθαριστικό! Οι δόσεις είναι τρεις - Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.
Έπονται οι αγρότες, που θα πληρώσουν σε δύο δόσεις τον φόρο (μέχρι 29 Σεπτεμβρίου την πρώτη και έως 30 Νοεμβρίου τη δεύτερη) εάν το εκκαθαριστικό τους θα εκδοθεί πριν το τέλος Σεπτεμβρίου. Αν καθυστερήσει και άλλο, θα πληρώσουν ολόκληρο τον φόρο σε μία δόση, έως το τέλος Νοεμβρίου.

Από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσουν και οι πληρωμές του ΕΝΦΙΑ...   Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net   ΠΗΓΗΕπιβάλλουν την μετριότητα οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ: Με κλήρωση η επιλογή των σημαιοφόρων στις παρελάσεις!

Νόμος του εθνομηδενιστικού κράτους των Σύριζα - Ανέλ είναι από σήμερα η ισοπέδωση, η επιβολή της μετριότητας και η επιβράβευση των... αχρήστων και όχι των αρίστων!
Με νόμο του υπουργείου ανθελληνικής Παιδείας του ανεκδιήγητου Γαβρόγλου, ο οποίος δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της 1ης Αυγούστου ορίζεται πως η κλήρωση των σημαιοφόρων στις μαθητικές παρελάσεις δεν θα γίνεται πια βάση τις επιδόσεις, αλλά με κλήρωση!
Συγκεκριμένα, οι χαρακτηριστικές παράγραφοι του διατάγματος αναφέρουν:
«Σημαιοφόροι, παραστάτες και υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου ορίζονται μαθητές της ΣΤ΄ τάξης. Σημαιοφόροι ορίζονται δύο μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και o άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης.
Η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καθορίζεται ο τρόπος επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και των υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου, εφόσον στη ΣΤ΄ τάξη λειτουργούν περισσότερα του ενός (1) τμήματα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου».
Οι αμετανόητοι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύουν για ακόμη μια φορά τα συμπλέγματα και τις ιδεοληψίες τους, θέλοντας να μετατρέψουν όλη την μαθητιώσα νεολαία σαν τα μούτρα τους!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε σχετικά: "Η επιλογή των σημαιοφόρων με κλήρωση και όχι με βάση τις άριστες επιδόσεις αποδεικνύει πως η χώρα διοικείται από μία συμμορία μετριοτήτων που νομοθετούν με βάση τα κομμουνιστικά και ατομικά τους συμπλέγματα".  ΠΗΓΗ


Ηχηρό χαστούκι στους σκοπιανούς από την Εθνική Νεανίδων χάντμπολ: η Μακεδονία είναι Ελληνική!

Ηχηρό χαστούκι στους σκοπιανούς από την Εθνική Νεανίδων χάντμπολ: η Μακεδονία είναι Ελληνική!Περήφανη, Εθνική στάση απέναντι στις προκλήσεις των σκοπιανών Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων προχώρησε η Εθνική Γυναικών Κ17 του Χάντμπολ, η οποία αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τον αγώνα ενάντια στα σκόπια για το ΕURO 2017, επειδή οι σκοπιανές αθλήτριες φορούσαν μπλουζάκια με την ονομασία "Macedonia".Ως αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, η Εθνική Γυναικών αποβλήθηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, ύστερα από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ. Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική μας Ομάδα ηττήθηκε «στα χαρτιά», λόγω της απόφασής της, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας επακριβώς τους λόγους άρνησης για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μπορεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να είχε άλλη άποψη και να σιγόνταρε με την απόφασή της την προκλητικότητα των σκοπιανών, αλλά επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι η κίνηση του γυναικείου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδος είναι άξια συγχαρητηρίων, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν σαν να αναγνώριζαν την απαράδεκτη κίνηση των σφετεριστών του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ.Από εκεί και πέρα, είναι θέμα των εγχώριων αρμοδίων οργάνων της Ομοσπονδίας Χάντμπολ να κυνηγήσουν μέσω νομικής οδού και μέχρι εσχάτων τόσο τους σκοπιανούς που έκαναν μια ανιστόρητη και παράνομη διεθνώς κίνηση όσο και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ που επικρότησε τις αθλιότητες των σκοπιανών. Αρκεί, βεβαίως, να μην εμποδιστούν από τους εθνομηδενιστές που, άμεσα και έμμεσα, κυβερνούν αυτόν τον ΤόποΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8373959670439309468

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item