Widgets

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ από ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ που μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

Μνημονιακή λαίλαπα: 90 εθνοκτόνα προαπαιτούμενα θα ψηφίσουν Σύριζα και Ανέλ μέχρι τον ΔεκέμβριοΓια ακόμη μια φορά κυβερνητικά στελέχη δηλώνουν πίστη στο Μνημόνιο και διαμηνύουν πως θα εφαρμόσουν κατά γράμμα τις εντολές των δανειστών και θα ψηφίσουν όλα τα προαπαιτούμενα.
Στην υλοποίηση 90 από τα 113 συνολικά προαπαιτούμενα που μένουν έως το τέλος του προγράμματος θα στοχεύσει η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ κατά την τρίτη αξιολόγηση, η οποία θα αρχίσει μετά από τις γερμανικές εκλογές τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του Δεκεμβρίου εφέτος.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ κυβερνητικά στελέχη διαμηνύουν πως ο στόχος είναι εφικτός, αν και όπως αναφέρουν, στην επικείμενη αξιολόγηση υπάρχουν τα "αγκάθια" των κοινωνικών επιδομάτων και της υλοποίησης των ήδη ψηφισθέντων διατάξεων για το Δημόσιο (αξιολόγηση- κινητικότητα κ.λπ.), ενώ για το 2018 αναμένεται να "οδεύσει" ο φάκελος με τις ιδιωτικοποιήσεις.
Πάντως, στο τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου μέσω τηλεδιάσκεψης ή στις Βρυξέλλες, όπου στις 04/09 συνεδριάζει το Euro Working Group, η διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης και οι εκπρόσωποι των θεσμών θα έχουν μια πρώτη επαφή για τον καθορισμό του χρονοδιαγράμματος της νέας αξιολόγησης και την κατάρτιση του προσχεδίου του νέου προϋπολογισμού.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ούτε τα σεισμόπληκτα και προσφυγόπληκτα νησιά δεν εξαιρούνται από την αύξηση του ΦΠΑ!


Τα Μνημόνια γονατίζουν τους Έλληνες: Έκοψαν ακόμη και το γάλα!

Βασικά είδη έχουν βγάλει από τη διατροφή τους οι Έλληνες εξαιτίας της σκληρής λιτότητας και των μνημονίων που έχουν «τσακίσει» το εισόδημά τους. Οι καταναλωτές έχουν μειώσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις δαπάνες τους την τελευταία διετία.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζονται στον κυριακάτικο Τύπο και είναι εστιασμένα την περίοδο 2014-2016, οι Έλληνες έκοψαν εκτός από το γάλα, το τυρί, το γιαούρτι, τα ζυμαρικά, το ελαιόλαδο, το κρέας, ακόμα και το χαρτί της τουαλέτας.

Φαίνεται λοιπόν ότι το 2015 και το 2016 άλλαξαν άρδην οι καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων. Βάσει των παρατιθέμενων στοιχείων, φαίνεται ότι το 2015 η κατανάλωση λευκού γάλακτος το 2014 είχε πτώση 7,9% και το 2016 έφτασε το 15,1%. Αντίστοιχα, η κατανάλωση γιαουρτιών είχε «πέσει» 3,5% το 2014 και έφτασε το 7,3% το 2016.

Οι φορολογούμενοι μείωσαν ακόμα και το τυρί από τη διατροφή τους, αφού στα συσκευασμένα τυριά η πτώση κατανάλωσης το 2014 ήταν 5,5% και το 2016 έφτασε το 7,8%. Ανάλογη πτώση σημειώθηκε και στα ζυμαρικά 6,8%) και στο συσκευασμένο κρέας (9,8%), στους χυμούς (10%). Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μείωση της αγοράς τροφίμων είναι πλέον μεγαλύτερη και από αυτή της αγοράς απορρυπαντικών.  Αυτά λοιπόν είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων - νέων και παλαιών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 νέοι φόροι από τους Σύριζα-Ανέλ το 2018 για τους δοκιμαζόμενους Έλληνες


Οι μισοί Έλληνες χρωστούν στην εφορία! 1.000 κατασχέσεις την ημέρα από την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ

Καθημερινά γίνονται περίπου 1.000 κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και γενικότερα τραπεζικών λογαριασμών
O μεγάλες αριθμός κατασχέσεων εντάσσεται στο πλαίσιο των «συμφωνιών» που έχει κάνει η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ με τους εκπροσώπους των δανειστών και έχει αυτοματοποιηθεί η διαδικασία των κατασχέσεων λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων για οφειλέτες του δημοσίου.
Η κυβέρνησης της «πρώτης φοράς αριστερά» έχει ήδη ενεργοποιήσει από το περασμένο καλοκαίρι διατάξεις νόμων που έχουν ψηφιστεί τα προηγούμενα χρόνια (από το 2011 και μετά) αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκαν στην πλήρη τους ανάπτυξη.
Όπως για παράδειγμα οι μαζικές εντολές για κατασχέσεις καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς, οι τηλεφωνικές κλήσεις από εφοριακούς σε οφειλέτες για να πληρώσουν τα χρέη τους, ο συμψηφισμός επιστρεφόμενων φόρων...>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε είδος πολυτελείας μετατρέπει η μνημονιακή κυβέρνηση το νερό με την ενιαία τιμολόγηση

Μνημονιακό κράτος κατασχέσεων: Αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς ακόμα και για οφειλές κάτω των 500 ευρώ


Μνημονιακό κράτος κατασχέσεων: Αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς ακόμα και για οφειλές κάτω των 500 ευρώ
Ανάλγητη η πολιτική αναγκαστικής είσπραξης φόρων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ταιριάζει σε στρατό κατοχής παρά σε νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση απέναντι σε Έλληνες πολίτες που αντιμετωπίζουν τεράστιο ποσοστό ανεργίας,υποχρεωτικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, απουσία σωστής ιατρικής περίθαλψης, κατάργηση του κοινωνικού κράτους και υπέρμετρη φορολόγηση για χίλιους λόγους όπως ΕΝΦΙΑ, εισφορά αλληλεγγύης, εισοδήματος, μεταβίβασης και υπεραξίας ακινήτων.
Η πειθήνια στους ξένους τοκογλύφους κομμουνιστική λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται μόνο για την παράδοση όλο και περισσότερης περιουσίας των Ελλήνων στις Βρυξέλλες...>>>>>> H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ !!! => Πριν ακριβώς δύο χρόνια: ΝΔ και Σύριζα ψηφίζουν μαζί το τρίτο «αριστερό» μνημόνιο

Αμετανόητος μπολσεβίκος Βούτσης: “Περιττές οι στρατιωτικές παρελάσεις - Οι Έλληνες δεν είναι Ορθόδοξοι”

Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι εθνομηδενιστές μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ τον πόλεμο κατά της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας, αποκαλύπτοντας πια και στον πιο αφελή το ανθελληνικό σχέδιό τους.
Έτσι, μετά την ολομέτωπη επίθεση Γαβρόγλου στην Εθνική Παιδεία, την σκυτάλη πήρε πάλι ο πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης, ο οποίος μιλώντας στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ φανέρωσε τις πραγματικές ανθελληνικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφορικά λοιπόν με τις περήφανες στρατιωτικές παρελάσεις προς Τιμήν των Ηρώων προγόνων μας δήλωσε ανερυθρίαστα:«Δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος και για τις παρελάσεις και εννοώ παρελάσεις που έχουν ένα στρατιωτικό "στυλ". Δεν το θεωρώ μείζον για την ελληνική κοινωνία σήμερα».
Για τους Συριζαίους βέβαια "μείζον" ζήτημα είναι το αίσχος του gay parade και οι γάμοι των ΛΟΑΤΚΙ και η τεκνοθεσία! Για τους προγόνους μας που έδωσαν την ζωή τους για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική και Χριστιανική ούτε λόγος να γίνεται...
Στην συνέχεια ο μπολσεβίκος Βούτσης αποκάλυψε και το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για την Ορθοδοξία. Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» ούτε «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι «ταλιμπάν της Ορθοδοξίας".
Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Το μένος των εθνομηδενιστών Συριζαίων, αλλά και των πατριδοκάπηλων συνοδοιπόρων τους ΑΝΕΛ, για κάθε τι Χριστιανικό και Ελληνικό είναι ξεκάθαρο.
Εμπόδιο στα σχέδια τους θα βρίσκουν πάντοτε τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής!  ΠΗΓΗ


Η Γερμανία συγχαίρει τους Σύριζα-Ανέλ για τους πλειστηριασμούς: H αριστερά είναι καλύτερη από την ψοφοδεξιά μας στην Ελλάδα

Τα θερμά συγχαρητήριά της έδωσε στη μνημονιακή συγκυβέρνηση των αχυρανθρώπων της Μέρκελ, η (εκφράζουσα το γερμανικό κατεστημένο) Frankfurter Allgemeine Zeitung, σε άρθρο της υπό τον τίτλο: «Η γέφυρα πάνω από το Ρουβίκωνα».
Η αιτία των συγχαρητηρίων είναι η πολιτική της για το ξεσπίτωμα των Ελλήνων (συμπυκνωμένη στο εξόχως μαρξιστικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη»…).
Μάλιστα, η εφημερίδα του γερμανικού κατεστημένου, δεν διστάζει να κάνει τη σύγκριση της γερμανόδουλης αριστεράς και της γερμανόδουλης ψοφοδεξιάς στην Ελλάδα, αποφαινόμενη ότι η γερμανόδουλη αριστερά επιβάλλει καλύτερα τις «μεταρρυθμίσεις» των διεθνών τοκογλύφων από την… διστακτική γερμανόδουλη ψοφοδεξιά – σύμφωνα και με τη γνωστή ρήση του Ιταλού μεγιστάνα Ανιέλι «κάποια πράγματα τα κάνει καλύτερα για μας η αριστερά παρά η δεξιά»!>>>>>Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Σε απόγνωση 250 χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι λόγω των υπέρογκων αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών

Λόγω των εξαιρετικά αυξημένων ασφαλιστικών εισφορών που πια καταλαμβάνουν το 60% των αποδοχών τους πραγματοποιείται σήμερα περαιτέρω φτωχοποίηση των ελεύθερων επαγγελματιών από το ανθελληνικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ μέσω της εξαπάτησης των αναδρομικών χρεώσεων.
Καμία λογική δεν υπάρχει πια στην ανταποδοτικότητα των συντάξεων και του επίπεδου της ιατρικής περίθαλψης ιδιαίτερα στους ελεύθερους επαγγελματίες, αφού οι ασφαλιστικές εισφορές παρακρατούν περίπου το 60% του εισοδήματος τους.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας της Αχτσιόγλου περίπου 250 χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί, δικηγόροι, υποθηκοφύλακες, δικαστικοί επιμελητές και συμβολαιογράφοι θα λάβουν εντός του τρέχοντος μηνός από τον ΕΦΚΑ νέα ειδοποιητήρια, τα οποία θα περιλαμβάνουν «συμπλήρωμα» εισφορών 4% για εφάπαξ και 7% για την επικουρική τους ασφάλιση. Αναλυτικά οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί (υγειονομικοί) θα λάβουν από τον ΕΦΚΑ «ραβασάκια» με επιπλέον χρεώσεις αναδρομικών εισφορών 8 μηνών για τον κλάδο εφάπαξ με επιβάρυνση 4% και οι μηχανικοί, οι δικηγόροι, οι υποθηκοφύλακες, οι δικαστικοί επιμελητές και οι συμβολαιογράφοι θα κληθούν να καταβάλουν αναδρομικά από την 1/1/2017 εισφορές συνολικού ποσοστού 11% (7% για επικουρικό και 4% για εφάπαξ).
Είναι πια αποδεδειγμένο ότι το κομμουνιστικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει συστηματικό σχέδιο εξόντωσης των αυτοαπασχολούμενων Ελλήνων μιας και το παράλογο ύψος των ασφαλιστικών εισφορών μαζί με το άδικο υπέρμετρο φορολογικό σύστημα δεν τους επιτρέπει ούτε καν την διαβίωση.
Η φτωχοποίηση οποιουδήποτε Έλληνα θέλει να έχει μια επιχείρηση ή να είναι γενικά ελεύθερος επαγγελματίας έχει προβλεφθεί από το νόμο 4387/16 του κομμουνιστή Κατρούγκαλου με υπέρμετρες εισφορές, ενώ οι κύριες συντάξεις, το επικουρικό των συντάξεων και τα εφάπαξ  μειώνονται συνεχώς κάτω από τις οδηγίες των γερμανών τοκογλύφων και του πειθήνιου Τσίπρα των υπέρογκων πρωτογενών πλεονασμάτων.
Συμπερασματικά, η υπέρογκη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών στον ιδιωτικό τομέα είναι βάσει σχεδίου που αποβλέπει στην σταδιακή διάλυση της ελεύθερης εργατικής δύναμης της Ελλάδος. Παράλληλα, ο Τσίπρας με το κομμουνιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να τοποθετήσει στο δημόσιο ένα κομματικό στρατό προς άγρα ψήφων στις επόμενες εκλογές.
Το ερώτημα είναι εάν οι Έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες θα συνεχίζουν να ανέχονται την οικονομική εξόντωση τους ή θα προτιμήσουν ένα Εθνικό Κράτος που θα ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους.  ΠΗΓΗ
Ισλαμοποίηση! Οι Συριζαίοι διώκτες της Ορθοδοξίας καταργούν και τον εκκλησιασμό στα σχολεία

Με γοργά βήματα εξελίσσεται το ανθελληνικό σχέδιο του Σύριζα για τον αφελληνισμό της Παιδείας.
Έτσι μετά την κλήρωση των σημαιοφόρων, την κατάργηση της έπαρσης Σημαίας και του Εθνικού Ύμνου, σειρά έχει η κατάργηση του εκκλησιασμού, ο οποίος επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια των δασκάλων.
Το περιβόητο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος Γαβρόγλου, ο οποίος εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία με ένα "σκανδαλάκι", πέρασε προς έλεγχο από το Συμβούλιο της Επικρατείας, με τους δικαστικούς λειτουργούς να θέτουν και τις παρατηρήσεις τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύνταξή του. Στη γνωμοδότησή τους υπογραμμίζουν ζητήματα που θα πρέπει να ελέγξει το υπουργείο Παιδείας προτού το σχέδιο υπογραφεί από το Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στη γνωμοδότηση το ΣτΕ υπογραμμίζει πως η διατύπωση του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος ως προς τον εκκλησιασμό ουσιαστικά "επιτρέπει την χωρίς κριτήρια παντελή κατάργηση του εκκλησιασμού". Πρόκειται για διάταξη στην οποία αναφέρεται ότι "εκκλησιασμός πραγματοποιείται κατά σχολείο ή τάξη με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών ύστερα από σχετική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων".
Για το λόγο αυτό οι σύμβουλοι Επικρατείας επισημαίνουν πως η ρύθμιση "είναι ατελής, δεδομένου ότι δεν προσδιορίζονται οι ημέρες ή τα γεγονότα επ' ευκαιρία των οποίων είναι ενδεδειγμένο ή δυνατό να πραγματοποιείται εκκλησιασμός" και συνεχίζουν: "η έλλειψη σχετικής πρόβλεψης και εν γένει απουσία καθορισμού συγκεκριμένων κριτηρίων για τη λήψη της απόφασης του Συλλόγου Διδασκόντων, καθιστά αόριστη τη ρύθμιση, διότι επιτρέπει είτε χωρίς κριτήρια παντελή κατάργηση του εκκλησιασμού είτε, αντιθέτως την πραγματοποίηση εκκλησιασμού καθ' υπέρβαση του εκπαιδευτικώς προσηκόντως μέτρου. Επομένως, η ρύθμιση αυτή πρέπει να συμπληρωθεί, ώστε να καταστεί ορισμένη".
Με λίγα λόγια οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ με μπροστάρη τον Γαβρόγλου ξεριζώνουν κάθε τι Ελληνικό και Χριστιανικό από την Ελληνική Παιδεία με απώτερο στόχο να μετατρέψουν τους Έλληνες μαθητές σε μια μια άβουλη πολυπολιτισμική μάζα.   Τα ανθελληνικά τους σχέδια δεν θα περάσουν!  ΠΗΓΗ
Ιδού τα επόμενα βήματα των Σύριζα - Ανέλ προς την κατάργηση κάθε τι Εθνικού και Ορθοδόξου στην Παιδεία
Μονίμως ανικανοποίητα μένουν τα συντρόφια της ακροαριστεράς από τα… δειλά βήματα της συγκυβέρνησης των συντρόφων Τσίπρα – Καμμένου, προς την κατάργηση κάθε τι εθνικού κι ορθόδοξου  από την Παιδεία, σ’ αυτόν τον τόπο.
Έτσι, στη φυλλάδα των Ιών, δημοσιεύθηκε άρθρο με τον ενδεικτικό τίτλο «Καλά με τις σημαίες, οι παρελάσεις θα καταργηθούν ποτέ;». Στο άρθρο αυτό, υποδεικνύονται τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει η συγκυβέρνηση των εθνομηδενιστών και λυσσασμένων εχθρών της Ορθοδοξίας μας:
«Ένα σύννεφο αναχρονισμού και υπερσυντηρητισμού πνίγει από χθες τη χώρα, με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα που ρυθμίζει ένα αυτονόητο και επουσιώδες ζήτημα, δηλαδή να επιλέγονται με κλήρωση οι σημαιοφόροι μαθητές του Δημοτικού.
Πέραν του γεγονότος ότι κλήρωση γινόταν ήδη, καθώς οι περισσότεροι μαθητές στο Δημοτικό παίρνουν «άριστα 10», η -για άλλη μια φορά υποκριτική- δημόσια συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ανούσιες πτυχές και όχι την ουσία:
Πρέπει ή δεν πρέπει να καταργηθούν επιτέλους οι μαθητικές -σε πρώτη φάση- παρελάσεις που θυμίζουν άλλες εποχές;
Πρέπει ή δεν πρέπει να απογαλακτιστεί η εκπαίδευση από τη θρησκεία, χωρίς εικονίσματα αγίων μέσα στις σχολικές αίθουσες, πρωινές προσευχές σε κλίμα μοναστηρίου και πανηγυρικούς αγιασμούς για να κάνουν παρέλαση διάφοροι πολιτικάντηδες; ....>>> Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.netΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από την «1η ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» - ΜΝΗΜΟΝΙΑ & ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ και ΒΟΛΕΜΑ για τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ
Νέα έρευνα για το δημογραφικό: Η Ελλάδα χάνεται!Μια νέα έρευνα της διαΝΕΟσις ήρθε στην δημοσιότητα, σχετική με το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Η έρευνα διεξήχθη από το Εργαστήριο Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ιδού τα εφιαλτικά του συμπεράσματα για την Ελλάδα του 2050:

Ο πληθυσμός της Ελλάδας στο μέλλον θα μειωθεί σημαντικά.

Το 2050 ο πληθυσμός της χώρας υπολογίζεται ανάμεσα στα 10 εκατομμύρια (σύμφωνα με το πιο αισιόδοξο σενάριο) και τα 8,3 εκατομμύρια (στο πιο απαισιόδοξο).

Η ελάττωση του πληθυσμού θα κυμανθεί από περίπου 800 χιλιάδες μέχρι 2,5 εκατομμύρια.

Ο πληθυσμός της χώρας γερνάει. Η διάμεση ηλικία, που ήταν 26 έτη το 1951 και που είναι 44 έτη σήμερα, αναμένεται να αυξηθεί κατά 5-8 έτη....>>>>>> Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net


Αλλοδαποί εγκληματίες αποφυλακίζονται, δεν απελαύνονται και ξαναπαρανομούν
Μια τσάντα που περιείχε 1.900 ευρώ και προσωπικά έγγραφα βούτηξε μέσα από το αυτοκίνητο μιας 43χρονης Ελληνίδας που ήταν σταθμευμένο σε ένα δρόμο της Ναυπάκτου ένα 24χρονο «προσφυγάκι» από το Μαρόκο.
Ωστόσο ήταν… άτυχο, καθώς το σημείο της κλοπής βρισκόταν στην εμβέλεια μιας κάμερας  από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ενός καταστήματος και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το αναγνώρισαν και το τσάκωσαν σύντομα, με τα κλοπιμαία στην κατοχή του.
Κι όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, αποκαλύφθηκε πως ο λεγάμενος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα...Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικίνδυνος πακιστανός κακοποιός εντοπίστηκε στην Θήβα - Τον αναζητούσαν από το 2004
Στελέχη του Σύριζα δηλώνουν πίστη στο Μνημόνιο: Θα εφαρμόσουμε τα 113 προαπαιτούμενα που υπολείπονται
Μπορεί η προπαγάνδα των συριζαίων να περιλαμβάνει «σκληρή διαπραγμάτευση», «έξοδο από την επιτροπεία» και «σκίσιμο των Μνημονίων» όμως αρκετά στελέχη τους ομολογούν ότι, απλά η κυβέρνηση εφαρμόζει κατά γράμμα το «πρόγραμμα» και εκτελεί τις εντολές των δανειστών.
Έτσι λοιπόν και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Φραγκίσκος Κουτεντάκης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» δήλωσε πως ο Σύριζα προλαβαίνει να εκπληρώσει τα 113 προαπαιτούμενα που υπολείπονται έως τον Αύγουστο του 2018 «και θα το κάνει».
Βέβαια σε αυτά τα 113 προαπαιτούμενα μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ο επανυπολογισμός των συντάξεων, νέες περικοπές σε οικογενειακά και αναπηρικά επιδόματα, κατάργηση των φοροαπαλλαγών και άλλα αντιλαϊκά μέτρα τα οποία θα εφαρμόσει ο Σύριζα με μεγάλη προθυμία.
Πιστοί υπηρέτες των δανειστών λοιπόν.   ΠΗΓΗ
Διαβάστε επίσης: 113 προαπαιτούμενα και νέα μέτρα 535 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει το νέο Μνημόνιο των Σύριζα-Ανέλ!

Μείωση 27% στην ετήσια κατανάλωση τροφίμων στην Ελλάδα των Μνημονίων


Η σκληρή πραγματικότητα που ζουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες, στα χρόνια των Μνημονίων, αποτυπώνεται διαρκώς στις έρευνες που διεξάγονται.
Σύμφωνα με το olivemagazine.gr  από τις διαθέσιμες μελέτες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο 45ο τεύχος του Οικονομικού Δελτίου της Τράπεζας της Ελλάδος, προκύπτει ότι το ύψος της συνολικής ετήσιας κατανάλωσης τροφίμων μειώθηκε κατά 27%! Η ετήσια κατανάλωση τροφίμων εντός σπιτιού μειώθηκε κατά μέσον όρο στο 29,4%. Στα φτωχότερα νοικοκυριά η μείωση είναι της τάξης του 30,8%, ενώ στα υψηλότερα κλιμάκια κατά 32,3%.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αποτυπώνονται τον τελευταίο χρόνο τέτοια στοιχεία. Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IRI, τον Ιανουάριο ο τζίρος από πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ μάρκετ υποχώρησε κατά 10%, ενώ την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου η πτώση ανήλθε στο 15%, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες περσινές περιόδους.
Αυτά λοιπόν είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων - νέων και παλαιών!  ΠΗΓΗ«Κατατρεγμένοι μετανάστες» προσπάθησαν να εισάγουν 189 κιλά χασίς - Ήταν πεζοί και ένοπλοι!

Νέο περιστατικό στα ελληνοαλβανικά σύνορα - Αυτή την φορά δύο αλβανοί κουβαλούσαν πεζοί μεγάλο φορτίο ναρκωτικών με σκοπό να το εισάγουν στην Πατρίδα μας!
Ειδικότερα, δύο αλβανοί ηλικίας 32 και 22 χρόνων είχαν περάσει παράνομα τη μεθόριο μεταφέροντας ταξιδιωτικούς σάκους με τα ναρκωτικά, αλλά εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών να κινούνται σε μια δασική περιοχή στο Σουλόπουλο Θεσπρωτίας.
Στους σάκους που μετέφεραν βρέθηκαν συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 188 κιλών και 256 γραμμαρίων και ένα δέμα με κατεργασμένη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 52 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 520 ευρώ και δύο κινητά που είχαν στην κατοχή τους.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκε από τους αστυνομικούς κρυμμένο στο δάσος ένα πιστόλι Tokarev με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα και εστάλη για βαλλιστική εξέταση.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!  ΠΗΓΗ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2303917788243925080

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item