Widgets

Οργιάζουν οι τουρκοπράκτορες: Οθωμανικά εμβατήρια στον Δήμο Αρριανών - «Τουρκικοί σύλλογοι μειονότητας Δυτικής Θράκης» σε όλη την Ευρώπη

Οργιάζει η φιλοτουρκική προπαγάνδα στην Θράκη, με το Ελληνικό(;) κράτος να κοιμάται για τα καλά. Σε τελετή ομαδικού «σουννέτ» που οργάνωσε ο δήμος Αρριανών-Ροδόπης στις 8/7/2017 στο χωριό Φιλύρα που είναι και το κέντρο του δήμου και την ώρα που εισέρχονται στον χώρο οι εκ Τουρκίας καλεσμένοι (βουλευτές, δήμαρχοι κ.α.) οι διοργανωτές είχαν την φαεινή ιδέα να βάλουν ως μουσική υπόκρουση το γνωστό οθωμανικό εμβατήριο Ceddin Deden

Οι στίχοι Ceddin Deden έχουν ως εξής:

Ο πρόγονος σου είναι ο παππούς σου, η γενεαλογία σου είναι ο πατέρας σου
Πάντα ηρωικό, το τουρκικό έθνος
Ο στρατός του, για πολύ καιρό
Έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο
Το τουρκικό έθνος, το τουρκικό έθνος
Αγάπα τον εθνικισμό με πάθος
Κατάστρεψε ω έθνος, τον εχθρό σου
Αφήστε τους να υποφέρουν με την καταραμένη ντροπή τους


Αυτή η μουσική  θεωρείτο αναπόσπαστο κομμάτι του στρατού, καθώς έπαιζε μουσική με σκοπό να ανυψώνει το ηθικό των στρατευμάτων, όταν ο στρατός αναχωρούσε για στρατιωτικές εκστρατείες, ή πριν τις μεγάλες μάχες.

Αυτήν λοιπόν την μουσική υπόκρουση επέλεξε ο δήμος Αρριανών… Φυσικά, αυτή η ξεκάθαρα ανθελληνική ενέργεια δεν θορύβησε κανέναν υπεύθυνο-ανεύθυνο του μονίμως κοιμισμένου Ελληνικού(;) κράτους.Ιδρύουν διαρκώς νέους «Τουρκικούς Συλλόγους Μειονότητας Δυτικής Θράκης» σε όλες τις ευρωπαΪκές χώρες


Σαν να μην έφτανε αυτό, αρχιπράκτορας της Τουρκίας επιχειρεί να διασύρει την Χώρα μας σε διεθνές επίπεδο! Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίμπογλου έχει αναλάβει έπειτα από προσωπικό «χρίσμα» του Ερντογάν να προωθεί τα συμφέροντα της ημισελήνου σε διεθνές επίπεδο, με τελικό σκοπό να αποκοπεί η δυτική Θράκη από την Ελλάδα.

Ο Χαμπίμπογλου είναι κι εκείνος που έχει αναλάβει να συντονίζει την δημιουργία διαρκώς νέων «Τουρκικών Συλλόγων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» σε όλες τις ευρωπαΪκές χώρες και δη στην Γερμανία, όπου υπάρχει έντονο τουρκικό στοιχείο.

Ο Χαμπίμπογλου βρίσκεται διαρκώς στις Βρυξέλλες, όπου συμμετέχει σε φόρα και συζητήσεις σε διεθνείς φορείς «φωνάζοντας» για τα υποτιθέμενα καταπιεσμένα δικαιώματα της ανύπαρκτης τουρκικής μειονότητας της Θράκης και σπέρνοντας ψεύδη για την Ελλάδα. Μάλιστα, ο ίδιος προσωπικά πραγματοποιεί αδιάκοπα σειρές συναντήσεων και με ευρωβουλευτές. Ενδεικτικά, προ ολίγων μηνών είχε συναντηθεί με τους ευρωβουλευτές Παλ Τζσάκι (Σλοβακία), Τζσάμπα Σόγκορ (Ρουμανία) και τον γ.γ. της Οργάνωσης Μη Εκπροσωπούμενων Λαών Μαρίνο Μπουστάτζιν.

Μάλιστα, στην συνάντηση με τον Σόγκορ ο Χαμπίμπογλου του ανέφερε ότι στην Ελλάδα συνεχίζονται οι διακρίσεις και η ρατσιστική ρητορική σε βάρος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και ότι στην εκδήλωση που οργάνωσε το DEB στην Αθήνα εισέβαλαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και προέβησαν σε βαριές προσβολές και απειλές, όπως υποστήριξε.

Πέρα από τις υπερβολές του αρχιπράκτορα της Τουρκίας περί «βαριών προσβολών και απειλών», αποτελεί Τίτλο Τιμής για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ότι τύποι που έχουν πάρει το «χρίσμα» από τον ίδιο τον Ερντογάν αναφέρονται στης Ελληνοπρεπή δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  με τα… χειρότερα λόγια. Αποτελεί πραγματικό παράσημο Εθνικής Δράσης  η αναφορά του αρχιπράκτορα της Τουρκίας για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ 5172414812222933709

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item