Widgets

«ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ» ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»ΤΟΞΟ των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΕΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ για να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Νέα δέσμευση υποτέλειας από τον Τσίπρα: Θα πάρουμε οποιαδήποτε μέτρα χρειαστούν!


Παρά τις θριαμβολογίες του Τσίπρα και της υπόλοιπης κυβερνητικής συμμορίας των εντολοδόχων στους διεθνείς τοκογλύφους για την «έξοδο στις αγορές», η αλήθεια βρίσκεται στο ότι και η νυν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι έτοιμη να υπογράψει κι άλλα δυσβάσταχτα μέτρα. Για την ακρίβεια, έτοιμος να υπογράψει ό,τι του ζητήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και να αποδεχθεί ακόμη και πρόσθετα μέτρα, αν απαιτηθεί από τους δανειστές, είναι ο Τσίπρας, όπως ο ίδιος δηλώνει στην επιστολή προθέσεων που έστειλε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική αποικιοποίησης της Χώρας των προκατόχων της


Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική αποικιοποίησης της Χώρας των προκατόχων της

Μετά την έξαρση της κυβερνητικής προπαγάνδας για την «δοκιμαστική έξοδο στις αγορές», μια ακόμη πτυχή της βρίσκεται στην χρήση της έκφρασης «θα γίνουμε μια κανονική χώρα». Τι σημαίνει, όμως, στην πραγματικότητα αυτή η έκφραση, την οποία επαναλαμβάνουν συνεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα οι κυβερνώντες;
Σημαίνει ότι το κατεχόμενο Ελληνικό κράτος, με ένα «χρέος» γύρω στα 310 δισ. ευρώ, το οποίο έχει δεσμευτεί να το αποπληρώσει μέχρι και τελευταίου λεπτού του ευρώ, θα δανείζεται από τα αδηφάγα κοράκια του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου, για να μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό το «χρέος»...>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!
Γη και ύδωρ ζητάει η Βελκουλέσκου και το ΔΝΤ από τους εγχώριους κυβερνητικούς εντολοδόχους
Παίρνοντας την σκυτάλη από την δέσμευση υποτέλειας του Τσίπρα απέναντι στο ΔΝΤ, ότι θα υπογράψει οποιαδήποτε άλλα μέτρα χρειαστούν, η επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Ντέλια Βελκουλέσκου προκρίνει την διεύρυνση της φορολογικής βάσης και την μείωση της δαπάνης για τις συντάξεις.


Κυρίως, όμως, ζητά «το συντομότερο δυνατό», όπως χαρακτηριστικά λέει, την μείωση του στόχου τον οποίο «η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι εταίροι της» συμφώνησαν για το πρωτογενές πλεόνασμα μέχρι το 2022. Απορρίπτει δε το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι το αποτέλεσμα του 2016 ήταν κατά βάση διαρθρωτικό, καθώς προέκυψε με «εξαιρετική συμπίεση» των δαπανών, «πέρα από τα ποσά που είχαν εγγραφεί στον προϋπολογισμό» και με άλλα «ad-hoc μέτρα»....>>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Υπέρογκη φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές στραγγαλίζουν οικονομικά τους Έλληνες πολίτες

Η τεράστια φορολογία εισοδήματος σε συνδυασμό με τις σχετικές υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές έχουν εκμηδενίσει την μεσαία τάξη, είτε τα έσοδα της προέρχονται από τον ιδιωτικό είτε από τον δημόσιο τομέα. Ακόμη και η συστημική εφημερίδα "Καθημερινή" διαμαρτύρεται ότι οι υπέρογκοι φόροι και αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές έχουν διαλύσει τη μεσαία τάξη. Ζούμε για την μέρα που οι συντάκτες της θα αναφέρουν ότι ο μόνος πολιτικός φορέας που συναισθάνεται και αποτυπώνει αυτή την δυσμενή πραγματικότητα εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ενώ φυσικά την Νέα Δημοκρατία του νεοφιλελεύθερου κοσμοπολίτη Μητσοτάκη δεν την αγγίζουν αυτά τα θέματα.
Προφανώς αυτή η οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφεται πιο εύκολα ως δήμευση περιούσιας παρά ως φορολόγηση και εξαπάτηση εργαζόμενων παρά ως απόδοση ασφαλιστικών εισφορών...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


«Χωρίς ανάσα» οι πληρωμές φόρων - Μετά τον φόρο εισοδήματος από τον Αύγουστο έρχεται και ο ΕΝΦΙΑ

Από το ένα σοκ στο άλλο πάνε φέτος οι φορολογούμενοι!
Δεν πρόλαβαν να συνέλθουν από τον φόρο εισοδήματος των 3,684 δισ. ευρώ που βεβαίωσε φέτος η εφορία σε 2,5 εκατ. υπόχρεους και ακολουθεί ο «λογαριασμός» του EΝΦΙΑ ύψους 3,3 δισ. ευρώ.
Μέσα στον Αύγουστο, προς το τελευταίο δεκαήμερο, όταν δηλαδή θα τελειώνουν τα μπάνια του λαού, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ( ΑΑΔΕ) θα ανεβάσει στο Taxis τα καινούρια εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για το 2017. Ο ΕΝΦΙΑ παραμένει και φέτος «ακριβός» για 6,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων αφού θα υπολογιστεί με βάση τις ισχύουσες αντικειμενικές αξίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Διαφορές σε σχέση με το 2016 δεν θα υπάρξουν, ενώ ο εισπρακτικός στόχος παραμένει στα 2,65 δισ. ευρώ. Τα αγροτεμάχια δεν θα φορολογηθούν με συμπληρωματικό φόρο ακινήτων ούτε και φέτος ενώ αλλαγές στις εκπτώσεις φόρου δεν θα υπάρξουν. Η πληρωμή του φόρου θα γίνει σε πέντε ίσες μηνιαίες δόσεις με πρώτη τον Σεπτέμβριο και τελευταία τον Ιανουάριο του 2018.
Όπως έχει φανεί στην πράξη πάντως, τουλάχιστον 500-600 εκατ. ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ αναμένεται να μείνουν απλήρωτα και το δημόσιο θα τα εισπράξει με κατασχέσεις, αδειάζοντας τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών ως χρέη παρελθόντων φορολογικών ετών. ΠΗΓΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ !!! => Νέα προκλητική τροπολογία υπέρ των χρεοκοπημένων μνημονιακών κομμάτων: Αυξήθηκε στο 40% το ακατάσχετο ποσό της κρατικής χρηματοδότησης!

Μνημονιακή Ελλάδα: 1 στα 3 εμπορικά καταστήματα έχει κατεβάσει ρολά!

Αρκεί η οικτρή εικόνα που αντικρίζει ο οποιοσδήποτε στους δρόμους της Αθήνας για να αποδομηθεί η κυβερνητική προπαγάνδα για «ανάκαμψη της οικονομίας». Εικόνα εγκατάλειψης συνεχίζουν να παρουσιάζουν αρκετοί εμπορικοί δρόμοι της Αθήνας. Παρά την στασιμότητα που φαίνεται να υπάρχει, η αναλογία κλειστών - ανοιχτών επιχειρήσεων στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας θέλει τα 3 στα 10 καταστήματα να παραμείνουν κλειστά και μαζί τους να ερημώσουν οι δρόμοι που κάποτε έσφυζαν από εμπορική κίνηση.
Αυτό δείχνει η τελευταία εξαμηνιαία έρευνα του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ, σύμφωνα με την οποία μπορεί να προκύπτει σταθεροποίηση των λουκέτων στον κλάδο της εστίασης, την ίδια ώρα όμως συρρικνώνεται το λιανικό εμπόριο κυρίως στον κλάδο της ένδυσης που παραδοσιακά στεγαζόταν σε κεντρικά εμπορικά σημεία της πόλης. «Η διατήρηση τόσο υψηλών ποσοστών κλειστών επαγγελματικών στεγών στις κεντρικές εμπορικές περιοχές όπως το κέντρο της Αθήνας, περιγράφει με ακρίβεια την αβεβαιότητα των εμπορικών επιχειρήσεων» είπε σχολιάζοντας την έρευνα ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης και πρόσθεσε ότι τα κλειστά καταστήματα αποτελούν πλέον οικεία εικόνα ακόμα και για τους σπάνιους επισκέπτες, γεγονός ιδιαίτερα ανησυχητικό, αφού καταδεικνύει μια παγιωμένη αρνητική κατάσταση στην αγορά.
Σύμφωνα με την έρευνα, η χαρτογράφηση των κλειστών επιχειρήσεων του εμπορικού κέντρου δείχνει ότι το φαινόμενο των λουκέτων υπακούει και αυτό, όπως και η εμπορική δραστηριότητα, στην λογική προτύπων. Μεταξύ των κεντρικών εμπορικών δρόμων υπάρχουν ορισμένοι στους οποίους διαπιστώνονται ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης κλειστών επιχειρήσεων.
Ειδικότερα, τα υψηλότερα ποσοστά λουκέτων καταγράφονται στους δρόμους: Χαριλάου Τρικούπη (45,1%), Ιπποκράτους (39,3%), Σοφοκλέους (38,7%), Σταδίου (34,3%), Πανεπιστημίου (33,9%), και Ευριπίδου (29,4%). Και βεβαίως, με νέα σκληρά μέτρα να είναι προ των πυλών και με ένα ακόμη Μνημόνιο να βρίσκεται και αυτό καθ οδόν, η κατάσταση θα χειροτερέψει ακόμα περισσότερο στο προσεχές χρονικό διάστημα.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από την «1η ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» - ΜΝΗΜΟΝΙΑ & ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ και ΒΟΛΕΜΑ για τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ
Μνημονιακός όλεθρος: Πάνω από 273.000 επιχειρήσεις έχουν κλείσει από τον Ιανουάριο του 2012
Μια ακόμη έρευνα που βγήκε στην επιφάνεια δείχνει με τα αποτελέσματά της το μέγεθος της καταστροφής που έχουν επιφέρει τα Μνημόνια στην Χώρα μας. Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τον αριθμό των επιχειρήσεων που έχουν βάλει λουκέτο από την αρχή της κρίσης, στην διάρκεια της οποία πενταπλασιάστηκαν οι πτωχεύσεις ελληνικών επιχειρήσεων!
Το ποσοστό των πτωχεύσεων στην Ελλάδα είναι 5 φορές υψηλότερο σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα, έναντι τεσσάρων στην Πορτογαλία, 2,4 στην Ιταλία,2,2 στην Ιρλανδία και δύο φορών στην Ισπανία. Από τον Ιανουάριο του 2012 έως και την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισαν 273.000 επιχειρήσεις.

Η επιδημία συνεχίζεται μάλιστα και φέτος, καθώς από την αρχή του χρόνου σε όλη την Ελλάδα «έχουν κατεβάσει ρολά» 14.200 επιχειρήσεις. Μπορεί ο αριθμός εκείνων που έκαναν έναρξη δραστηριότητας το ίδιο διάστημα να είναι μεγαλύτερος (16.479 επιχειρήσεις), το πλήγμα όμως είναι μεγάλο, αφού η πλειονότητα των νέων επιχειρήσεων είναι μικρού μεγέθους. Μάλιστα, τα πραγματικά λουκέτα δεν αποκλείεται να είναι περισσότερα από τα καταγεγραμμένα, καθώς πολλές επιχειρήσεις «κατεβάζουν ρολά» χωρίς να το δηλώσουν, αφού χρωστούν σε Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, προμηθευτές και τράπεζες. Το ανησυχητικό είναι, επίσης, ότι η Ελληνική οικονομία εγκλωβίζεται σε μια επικίνδυνη στασιμότητα, στην οποία εξασθενεί συνεχώς η σύσταση νέων υγιών επιχειρήσεων, που είναι και η μόνη λύση για την μεσοπρόθεσμη αποκλιμάκωση της ανεργίας και την αντιστροφή του κύματος μετανάστευσης των πιο ταλαντούχων Ελλήνων.
Πέρα από τα ηχηρά λουκέτα μεγάλων επιχειρήσεων, τεράστιο είναι το μέγεθος του πλήγματος που κατάφερε η κρίση στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Συνολικά έχουν χαθεί τα τελευταία χρόνια 475.000 θέσεις εργασίας σε μικρές επιχειρήσεις, με τα λουκέτα να ξεπερνούν τις 250.000. Στην εμπορική αγορά της Αθήνας, για παράδειγμα, έχει βάλει λουκέτο το 26% των επιχειρήσεων, με την εικόνα στις περιφερειακές και τις συνοικιακές αγορές της πόλης να είναι δραματική.


Το λιανικό εμπόριο είναι από τους κλάδους μετρούν τις περισσότερες πληγές μαζί με αυτούς των κατασκευών, της μεταποίησης, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, των ασφαλιστικών γραφείων και της διαφήμισης. Επίσης, τα τελευταία οκτώ χρόνια περισσότερες από 40 μεγάλες μεταποιητικές βιομηχανίες έχουν κατεβάσει ρολά. Οι βιομηχανίες αυτές στην πλειονότητά τους προέρχονται από τον κλάδο της χαλυβουργίας και συναφών δραστηριοτήτων. Υπολογίζεται από οικονομικούς παρατηρητές ότι η ελληνική αγορά για την χαλυβουργία έχει συρρικνωθεί από τους 2.500.000 τόνους προ κρίσης σε λιγότερους από 300.000 τόνους, λόγω της κατάρρευσης της οικοδομικής δραστηριότητας και των μεγάλων δημοσίων έργων, όταν η παραγωγική δυναμικότητα των εταιριών προσεγγίζει τα 4.000.000.
Ενδεικτικό είναι, επίσης, ότι μόνο στην Θεσσαλονίκη, σε διάστημα οκτώ ετών από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, ο αριθμός των λουκέτων σε βιοτεχνικές επιχειρήσεις, έφτασε τις 14.180, ενώ έκαναν έναρξη μόλις 5.527. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε πριν από λίγες ημέρες το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), από την αρχή του 2017 έως τις 30 Ιουνίου οδηγήθηκαν σε αναστολή εργασιών 339 επιχειρήσεις, ενώ έναρξη πραγματοποίησαν μόλις 186.
Αυτό σημαίνει ότι στο εξεταζόμενο διάστημα 1,9 κατά μέσο όρο επιχειρήσεις την ημέρα έκλεισαν, μην μπορώντας να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους!
Όλα αυτά αποτελούν την απολύτως αναμενόμενη κατάληξη της απαρέγκλιτης μνημονιακής συνταγής που από την έναρξή της μέχρι και σήμερα το μόνο που προσφέρει είναι λουκέτα, ανεργία και φτωχοποίηση σε ολοένα και αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΚΑΤΟΜ ΕΥΡΩ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δηλώστε λαθρομετανάστες να σωθείτε! 22 χιλιάδες δωρεάν σπίτια για αλλοδαπούς σε όλη την ΕλλάδαΜια ακόμη προκλητική και καθ’ όλα ρατσιστική παροχή μόνο για λαθρομετανάστες ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου οι φιλοξενούμενοι του «δημοκρατικού» τόξου στην Ελλάδα να ζήσουν τον μύθο τους στη χώρα μας…
Συγκεκριμένα, την παροχή έκτακτης βοήθειας ύψους 209 εκατομμυρίων ευρώ προς την ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενίσχυση η οποία βεβαίως αφορά ΜΟΝΟ σε λαθρομετανάστες.
Στόχος της ρατσιστικής αυτής ενέργειας είναι να στεγαστούν λαθρομετανάστες σε όλη την ελληνική επικράτεια και επιπλέον, να τους διατεθούν χρεωστικές κάρτες δια των οποίων θα καλύπτουν τις υπόλοιπες ανάγκες τους!
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, θα παρέχει 22.000 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε διάφορες πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και περίπου 2.000 σπίτια στα νησιά. Η Κομισιόν δε, ανακοίνωσε ότι «στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των προσφύγων που ζουν σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Ελλάδα στους 30.000 μέχρι τα τέλη του 2017».
Για να μην καλλιεργούνται μάλιστα αυταπάτες και ψεύδη, σαν εκείνα στα οποία ειδικεύονται οι εκπρόσωποι του «δημοκρατικού» τόξου περί «φιλοξενίας των προσφύγων και όχι μόνιμης εγκατάστασης», ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την ανθρωπιστική βοήθεια, Χρήστος Στυλιανίδης, δήλωσε: «στόχος αυτών των νέων προγραμμάτων είναι να φύγουν οι πρόσφυγες από τις εγκαταστάσεις και να έχουν κανονική στέγη και να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν μια πιο ασφαλή και φυσιολογική ζωή»Την ίδια στιγμή, οι λαθρομετανάστες θα λαμβάνουν μία χρεωστική κάρτα με συγκεκριμένο ποσό μηνιαίως.
Αποδεικνύεται συνεπώς πέραν πάσης αμφιβολίας και επιφύλαξης πως «δημοκρατικό» τόξο και Ε.Ε. προσφέρουν αιματηρά Μνημόνια στους Έλληνες και πλήθος προνομίων στους λαθρομετανάστες, σε βαθμό μάλιστα τέτοιο ώστε πολλοί συμπατριώτες μας να συνειδητοποιούν πως η ζωή τους στο μνημονιακό προτεκτοράτο θα βελτιωθεί μονάχα… εάν δηλώσουν λαθρομετανάστες!  ΠΗΓΗ


Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Μόνο για τους Έλληνες απαιτείται «πόθεν έσχες» για την αγορά ακινήτων

Το ότι ο μόνος υπαρκτός ρατσισμός στην Ελλάδα είναι αυτός που υφίστανται οι Έλληνες φαίνεται και από το παρακάτω δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», το οποίο υπό τον τίτλο «Το “πόθεν έσχες” στα ακίνητα» αναφέρει τα εξής:
«Δεν απαιτείται “πόθεν έσχες” στις αγορές ακινήτων από αλλοδαπούς, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών. Η κτηματαγορά χρειάζεται ενέσεις και η οικονομία την κτηματαγορά για να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη. Δυστυχώς, στην Ελλάδα έχει επιβληθεί ένας “φορολογικός σταλινισμός”, όπου όλοι θεωρούνται ένοχοι και πρέπει να αποδείξουν τη φορολογική τους αθωότητα. Η μη επιβολή “πόθεν έσχες” για κατοικίες μέχρι ενός ποσού πρέπει να επεκταθεί και στους Έλληνες φορολογούμενους, ώστε να διοχετευθούν κεφάλαια στην κτηματαγορά. Εκτός εάν θεωρούμε λογικό να υπάρχει φορολογική ασυλία για τους ξένους αγοραστές αλλά όχι για τους Έλληνες».
Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι από την δική μας πλευρά; Όταν ακόμη και οι πλέον καθεστωτικές και «προοδευτικές» εφημερίδες ομολογούν ξεκάθαρα ότι υπάρχει μια σαφής διάκριση σε βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι σε αντίθεση με τους αλλοδαπούς πρέπει να δηλώνουν “πόθεν έσχες” για τις αγορές ακινήτων;
Όσο για το τι θεωρεί ως «λογικό» η συγκεκριμένη εφημερίδα, στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου», του αναιτιολόγητου «αντιρατσισμού» και του επιλεκτικού «δικαιωματισμού» καθετί το φυσικό και λογικό έχει πάει προ πολλού «για περίπατο»…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Κυβέρνηση “Ρουβίκωνα”! Με εντολή Βούτση απελευθερώθηκαν οι παρακρατικοί που εισέβαλαν στην βουλή

Προκλητική ανοχή και προστασία προς τους αναρχοκομμουνιστές και αριστερούς τρομοκράτες επέδειξε για μια ακόμη μια φορά η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, η οποία έσπευσε να απλώσει "δίχτυ προστασίας" στους παρακρατικούς που εισέβαλαν χθες στην βουλή.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» μπούκαραν χθες στο προαύλιο της βουλής για να διαμαρτυρηθούν για την φυλάκιση της περιβόητης Ηριάννας, η οποία έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Πυρήνες της φωτιάς".... >>>>
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


57 κρούσματα ελονοσίας από την αρχή του έτους: Λαθρομετανάστες “εισάγουν” την ξεχασμένη ασθένεια στην Πατρίδα μας

Μια ασθένεια, η οποία φαινόταν ότι αποτελούσε οριστικά παρελθόν στην Χώρα μας, επανήλθε και μάλιστα με αυξημένα κρούσματα.Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα ελονοσίας του ΚΕΕΛΠΝΟ, μέχρι τις 21 Ιουλίου έχουν εκδηλωθεί στην Ελλάδα 57 κρούσματα ελονοσίας, από τα οποία τα 53 έχουν χαρακτηρισθεί εισαγόμενα, έχουν προσβληθεί δηλαδή σε χώρα του εξωτερικού.

Από τα 53 εισαγόμενα κρούσματα ελονοσίας, τα 47 αφορούσαν σε "μετανάστες" που ήρθαν από ενδημικές χώρες (36 από χώρες της Ινδικής χερσονήσου και 11 από χώρες της Αφρικής), και τα 6 αφορούσαν σε ταξιδιώτες που επέστρεψαν από ενδημικές χώρες της Αφρικής....>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
ΤΡΕΜΟΥΝ την ΛΑΪΚΗ ΕΚΡΗΞΗ - ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (Στηρίξτε μας για να μην έρθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εξομοιώνουν με κατάπτυστη τροπολογία Σώματα Ασφαλείας και λαθρομετανάστες!

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας
Με  τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση (κατά την συνηθισμένη πλέον αντισυνταγματική και αντικοινοβουλευτική πρακτική της)  στο σχέδιο Νόμου «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις», παρατείνεται το διάστημα ισχύος της διάταξης του άρθρου 132 παρ. 6 του Ν. 4270/2014, προκειμένου να επιλυθούν τα θέματα ομαλού εφοδιασμού των Σωμάτων Ασφαλείας με υλικά πρώτης ανάγκης.
Στην πράξη, με την τροπολογία αυτή, υποτίθεται ότι λύνονται θέματα διοικητικά, θέματα προμηθειών που αφορούν σε υλικά και μέσα των Σωμάτων Ασφαλείας. Ως εδώ, κάποιος που το διαβάζει θα πει, όλα καλά.
Όμως, οι συριζαιοι, μέσα στην τροπολογία εισάγουν και ζητήματα για τους τους λαθρομετανάστες (Ειδικός Φορέας 07-593). Δηλαδή στα υπαρκτά προβλήματα εφοδιασμού των Σωμάτων Ασφαλείας, βάζουν και τα θέματα  λαθρομεταναστών (σίτιση κλπ). Στο ίδιο πλαίσιο λοιπόν οι πραγματικές ανάγκες των Σωμάτων Ασφαλείας και το πώς θα σιτίζονται οι λαθρομετανάστες, την ίδια στιγμή που  συμπολίτες μας που έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης, εξαιτίας της μνημονιακής λαίλαπας και σιτίζονται από τα συσσίτια της Εκκλησίας.
Η τακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γνωστή. Επειδή αυτή η τροπολογία θα καταψηφιστεί από τον «Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή», αυτό θα αναδειχθεί στα συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών, προκειμένου να ανακοπεί η δυναμική που έχει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στα Σώματα Ασφαλείας. 
Μάταια προσπαθούν. Οι Έλληνες Εθνικιστές πάντα βρισκόντουσαν και θα βρίσκονται δίπλα στους άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας, που μάχονται καθημερινά υπό αντίξοες συνθήκες το έγκλημα και την παρανομία και που έχουν πληγεί από την μνημονιακή πολιτική των εθνομηδενιστικών κυβερνήσεων.
Παρά την όποια ιδεολογική τρομοκρατία ων κυβερνώντων και τις μεθοδεύσεις κυβερνητικών συνδικαλιστών, οι Έλληνες Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί στηρίζουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.
Την ύπουλη ψηφοθηρική μεθόδευση και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης απέναντι στους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας ανέδειξε στην σημερινή του ομιλία στην Βουλή ο Συναγωνιστής Γερμενής. ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 689208202316820426

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item