Widgets

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από την «1η ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» - ΜΝΗΜΟΝΙΑ & ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ και ΒΟΛΕΜΑ για τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ


Νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο στον ορίζοντα μετά τον Αύγουστο του 2018

Όσο κι αν επιθυμεί η κυβερνητική προπαγάνδα να διαψεύσει την τραγική πραγματικότητα, έρχεται η τελευταία να συνθλίψει τα ψέματα της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης με εκκωφαντικό τρόπο. Μπορεί οι προβολείς της δημοσιότητας να έχουν πέσει στο σήριαλ της «εξόδου της Ελλάδας στις αγορές», μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν οι προβλέψεις των διεθνών χρηματοοικονομικών οίκων ότι η Ελλάδα δεν θα αποφύγει ένα νέο Μνημόνιο με επιπλέον μέτρα λιτότητας μετά την λήξη του σημερινού προγράμματος τον Αύγουστο του 2018.

Μετά το πρακτορείο Reuters, το οποίο σε προχθεσινό ρεπορτάζ του προέβλεπε ότι η Ελλάδα, ακόμη και αν δανειστεί από τις αγορές νωρίτερα από την λήξη του προγράμματος, θα αναγκαστεί στο τέλος, υπό την πίεση και των δανειστών, να προσφύγει την προληπτική γραμμή πίστωσης του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) και να αποδεχθεί νέους όρους και δεσμεύσεις, χθες και η Goldman Sachs εκτίμησε ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αποδεχθεί ένα νέο Μνημόνιο με επιπλέον μέτρα λιτότητας.

Ειδικότερα, η μεγάλη αμερικανική τράπεζα, σε ανάλυσή της για την Ελλάδα, εκτιμά ότι η μεγάλη συζήτηση για το χρέος θα αρχίσει την άνοιξη του 2018, ενώ τα όποια μέτρα ελάφρυνσης θα συνοδεύονται από ένα νέο Μνημόνιο που θα προβλέπει πρόσθετα μέτρα λιτότητας. Όσο για την προοπτική ένταξης των ελληνικών ομολόγων ένταξης των ελληνικών ομολόγων στην ποσοτική χαλάρωση του Ντράγκι (QE), η Goldman Sachs θεωρεί ότι ίσως να μην επιβεβαιωθεί ποτέ.

Άλλος ένας κρίκος προστίθεται στην μακρά αλυσίδα των Μνημονίων, αποδεικνύοντας εκ νέου την ταύτισή του με την λογική της κινούμενης άμμου. Όσο περισσότερο κινείσαι μέσα στην ροή των Μνημονίων τόσο πιο πολύ βουλιάζεις μέσα σ’ αυτά.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
Εντολές ΔΝΤ σε υποτακτικούς των Αθηνών: Ξεχάστε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις - Να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί!

Η συμφωνία ΔΝΤ και της υποτακτικής μνημονιακής κυβέρνησης, ώστε να πάρει την περιβόητη δόση για να συνεχίζει να πληρώνει παράνομα τοκοχρεολύσια επιφυλάσσει και άλλες αρνητικές εκπλήξεις για τους Έλληνες, ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους.

Όπως προκύπτει από την έκθεση των τεχνοκρατών του ΔΝΤ, οι μισθοί στην Ελλάδα εάν συνδεθούν με την παραγωγικότητα, δεν έχουν υποστεί και τόσο μεγάλες μειώσεις (!) και μάλιστα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα προ κρίσης, άρα -σημειώνει το ΔΝΤ – δεν υπάρχει «υπερβολική προσαρμογή μισθών».

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τη έκθεση θα πρέπει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, κάτι το οποίο θα καταφθάσει μόνο μέσω της προσέλκυσης επενδύσεων. Όμως το ΔΝΤ προχωρά ένα βήμα παραπέρα και τονίζει ότι ο ιδιωτικός τομέας θα πρέπει να προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση του κόστους λειτουργίας του με τον ευκολότερο, φυσικά, τρόπο για να γίνει αυτό να είναι η μείωση μισθών.

Επιπλέον, οι συλλογικές διαπραγματεύσεις είναι «επικίνδυνες» για την οικονομία. Εάν υπάρξει επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων το πρώτο που θα δυσκολέψει ή ακόμη και θα... καταργηθεί, σημειώνει το ΔΝΤ, είναι η δυνατότητα των εταιρειών να στραφούν στο μέσο των επιχειρησιακών διαπραγματεύσεων.

Ως εκ τούτου κυρίως οι μικρές επιχειρήσεις θα αναγκαστούν να «φορτωθούν» μεγαλύτερο μισθολογικό κόστος κάτι το οποίο θα περιορίσει την ικανότητά τους να προχωρήσουν τόσο σε αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων τους όσο και σε αύξηση της απασχόλησης. «Επομένως το κόστος επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων «διαγράφει» τα όποια οφέλη μπορεί να προέλθουν από αυτήν την κίνηση».

Τι άλλο χρειάζεται για να γίνει αντιληπτό ότι έχει χαθεί πλήρως η Εθνική κυριαρχία και τα δικαιώματα των Ελλήνων με τα Μνημόνια στην χώρα μας;  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι διεθνείς τοκογλύφοι ως απόλυτα κυρίαρχοι στην Χώρα μας

Σοκ σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους προκαλούν τα εκκαθαριστικά - Στα 1.260 ευρώ ο κατά κεφαλήν φόρος!

Σοκ σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογουμένους προκαλούν τα εκκαθαριστικά σημειώματα της Εφορίας τα οποία όχι απλώς είναι «τσουχτερά» αλλά αυξημένα έως και 50% σε σχέση με πέρυσι.
Η πορεία εκκαθάρισης δείχνει ότι ο λογαριασμός που πληρώνουν οι φορολογούμενοι όλο και ανεβαίνει με τον κατά κεφαλήν φόρο να διαμορφώνεται σε 1.260 ευρώ από 1.100 ευρώ που ήταν πριν από λίγες ημέρες.
Μέχρι χθες είχαν εκκαθαριστεί 5.570.012 φορολογικές δηλώσεις από τις οποίες οι 2.265.309 ή 40,67% του συνόλου ήταν χρεωστικές με τον πρόσθετο φόρο να φθάνει τα 2,9 δισ. ευρώ...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Το 33% των Ελλήνων αναζητεί εργασία στο Εξωτερικό!

Την ίδια ώρα που η Χώρα μας έχει μετατραπεί σε ένα ξέφραγο αμπέλι, με την λαθρομετανάστευση να κάνει πραγματικά θραύση, συνεχίζεται η διαρροή Ελλήνων στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ένας στους τρείς Έλληνες συνεχίζει να αναζητά εργασία στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας την τάση του “brain drain” που εντάθηκε στην Χώρα μας τα χρόνια της κρίσης. Η ανοδική τάση που παρουσιάζει η εργασιακή μετανάστευση φαίνεται ότι συνεχίζεται σταθερά, καθώς το σχετικό ποσοστό ανήλθε σε 11% το 2015, έφτασε το 28% το 2016 και άγγιξε φέτος το 33%!.

Αυτό αναφέρει έρευνα της Adecco Ελλάδας με τίτλο «Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2017», η οποία εξετάζει και τα αίτια της αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια.

γεγονός ότι ένας στους τρείς Έλληνες επιζητεί εργασιακή διέξοδο στο εξωτερικό είναι πραγματικά εφιαλτικό. Συνδυαζόμενο μάλιστα με την ολοένα και αυξανόμενη ροή λαθρομεταναστών στην Χώρα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει τις απαραίτητες σκέψεις για το πώς οραματίζονται κάποιοι την Ελλάδα του μέλλοντος. Έναν χώρο και όχι Χώρα, με πληθυσμό και όχι Λαό.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Τα αποτελέσματα των Μνημονίων: Συνεχίζει να πλουτίζει η Γερμανία σε βάρος της Ελλάδος

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Deutsche Welle τα ιδιωτικά νοικοκυριά στη Γερμανία είναι συνολικά πιο πλούσια από ποτέ αφού η ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική που ασκεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα καθοδηγείται πλήρως από τα συμφέροντα της Bundesbank στην Φρανκφούρτη. Για την ακρίβεια το Deutsche Welle εκτιμά την προσωπική περιουσία των Γερμανών, εκτός των ακινήτων, σε 5676 δις ευρώ!

Αναλυτικά σε σύγκριση με το τελευταίο τρίμηνο του 2016 η χρηματική περιουσία των Γερμανών αυξήθηκε κατά 1,5%, ποσοστό που μεταφράζεται σε 84 δις ευρώ. Το Deutsche Welle εκτιμά ότι η κύρια αιτία για αυτήν την άνοδο είναι η ανθεκτική αγορά εργασίας και οι πραγματικές αυξήσεις των εργασιακών αμοιβών που επιτρέπουν σε πολλά άτομα να βάζουν περισσότερα χρήματα στην άκρη.
Φυσικά η σωστή εξήγηση είναι η μεγάλη πτώση των επιτοκίων δανεισμού της Γερμανίας που συμβαίνει λόγω της αφαίμαξης της Ελλάδας με τα απανωτά μνημόνια που υπογράφουν τα πειθήνια εγχώρια όργανα τους με αρχή την Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ και σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

Ενώ οι γερμανοί απολαμβάνουν συνολικά αποθέματα σε ασφάλειες, συνταξιοδοτικά προγράμματα και τραπεζικές καταθέσεις της τάξεως των 2136 δις ευρώ, στην Ελλάδα λεηλατήθηκαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, εκμηδενίστηκαν οι συντάξεις και επεβλήθησαν περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) με καταστροφικές συνέπειες για τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Συμπερασματικά η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος δεν θα μπορούσε να είχε καν ξεκινήσει εάν δεν βρίσκονταν στην εξουσία το κλεπτοκρατικό τόξο της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Όλα αυτά τα κόμματα σφετερίστηκαν την θέληση για ευημερία του Ελληνικού Λαού υποσχόμενα προεκλογικά ότι θα έσχιζαν τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, αλλά τελικά  ακολούθησαν μια πολύ διαφορετική πολιτική που ωφελούσε μόνο την διατήρηση τους στην εξουσία με κάθε οικονομικό και κοινωνικό κόστος προς τον Έλληνα πολίτη.  ΠΗΓΗ

Επίσημη δέσμευση της ΝΔ για εφαρμογή των σκληρών πολιτικών που επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ


Οι πρόσφατες σκηνοθετημένες κοινοβουλευτικές αψιμαχίες ανάμεσα στην συγκυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση σε συνδυασμό με τις ατέρμονες διαδικασίες για την διερεύνηση «ευθυνών» για παρελθόντα σκάνδαλα μέσα από ανούσιες εξεταστικές επιτροπές έχει διαμορφώσει ένα περιβάλλον, εντός του οποίου τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου έχουν επιλέξει τον επιθυμητό ρόλο ώστε να παρουσιάζονται ως τα μόνα ικανά να αντικαταστήσουν μία «επικίνδυνη για τη χώρα κυβέρνηση».

Υπάρχει όμως κάτι μακράν επικινδυνότερο από την αναλγησία της μνημονιακής συγκυβέρνησης και αυτό ακούει στο όνομα υποκρισία. Στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας, όμως, ακόμα και αυτή η (άγνωστη) λέξη σε αυτούς λέξη είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την κοροϊδία και τον εμπαιγμό που δείχνουν απέναντι στον ελληνικό λαό, τον οποίο επιχειρούν να χειραγωγήσουν με επικοινωνιακά τεχνάσματα....>>> ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Ωμή παρέμβαση Κοντονή στην Δικαιοσύνη: Αποφυλακίστε την καταδικασμένη Ηριάννα - Βάλτε μέσα τον Ν. Μιχαλολιάκο κι ας μην υπάρχουν στοιχεία!
Οι σχέσεις των συριζαίων με την εγχώρια τρομοκρατία και με την παρακρατική αριστερά φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα από την απόφαση που εκδόθηκε για την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ «Ηριάννα».
Εκτός εαυτού βγήκαν οι συριζαίοι και έφτασαν στο σημείο να εξαπολύουν μύδρους κατά της Δικαιοσύνης. Έφτασε, μάλιστα, ολόκληρος «υπουργός Δικαιοσύνης» να κάνει λόγο για «λάθος απόφαση» (!) μιλώντας από βήματος Βουλής, προβαίνοντας σε μία αδιανόητη παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.
Αυτοί που ξεπέρασαν όμως τα όρια ήταν το περιβόητο «Τμήμα Δικαιωμάτων» του Σύριζα, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση που είχε τίτλο: «Οι Μιχαλολιάκοι βγαίνουν, οι Ηριάννες μπαίνουν φυλακή».
Πιασιάρικος ο τίτλος, «σύντροφοι», μόνο που έχει ως μειονέκτημα ότι είναι γραμμένος από εμπαθείς και απευθύνεται σε ηλιθίους.
Η αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και πλειάδας βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου ήταν αποτέλεσμα παρέλευσης του δεκαοχταμήνου, του ανώτατου ορίου προφυλακίσεως κατά το Σύνταγμα, ενώ η προφυλάκισή τους ήταν αποτέλεσμα πολιτικής σκευωρίας του κυκλώματος Σαμαρά και ενός πορίσματος που στερείται οποιασδήποτε νομικής βάσεως, όπως αποδεικνύεται σε κάθε δικάσιμο συνεδρίαση.
Σε πλήρη αντιδιαστολή η «Ηριάννα» είναι καταδικασμένη πρωτόδικα για τρομοκρατία, απόρροια στοιχείων και το γεγονός ότι συμμετείχε σε εκδηλώσεις του Σύριζα προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί από την δικαιοσύνη ούτε καν ως ελαφρυντικό, πόσω μάλλον ως στοιχείο που να παραγράφει τα αδικήματα.
Το γεγονός πως η οργισμένη και αψυχολόγητη αντίδραση του υπουργού, αλλά και του «Τμήματος Δικαιωμάτων» του Σύριζα, συνάδει με τις όμοιες αντιδράσεις των παρακρατικών που έσπασαν τον Άρειο Πάγο, αλήθεια, πώς αξιολογείται;


Νέες μνημονιακές περικοπές και χαράτσια στους συνταξιούχους και τους επαγγελματίες 
Συνεχίζοντας «επάξια» το έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φροντίζει να τηρεί στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις υποδούλωσης απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους. Περικοπές και χαράτσια χωρίς τέλος για συνταξιούχους και επαγγελματίες επιφυλάσσουν οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση απέναντι στους πιστωτές με την συμφωνία της δεύτερης αξιολόγησης.

Πρόκειται για μέτρα που θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται σταδιακά από το ερχόμενο φθινόπωρο, αρχής γενομένης από τις περικοπές των κοινωνικών επιδομάτων, θα συνεχισθούν το 2018 με το νέο χαράτσι στις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών και θα κλιμακωθούν στις αρχές του 2019 με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς για τη συντριπτική πλειονότητα των συνταξιούχων, μαζί με το οριστικό τέλος του ΕΚΑΣ.
Στο σύνολό τους τα μέτρα αυτά εκτιμάται ότι θα πλήξουν 2.240.000 εκατομμύρια συνταξιούχους και επαγγελματίες και αφορούν την δέσμη μέτρων λιτότητας που ψήφισε προκαταβολικά η κυβέρνηση για να κλείσει η αξιολόγηση. Είναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με τις κυβερνητικές εκτιμήσεις-όπως αυτές αποτυπώνονται στον νέο νόμο 4472/17- το σύνολο των νέων παρεμβάσεων στους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης θα ανέλθει το 2019 στα 2,6 δισ. ευρώ, το 2020 στα 2,7 δισ. ευρώ και το 2021 στα 2,8 δισ. ευρώ.
Με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο επισημοποιείται, για μια ακόμη φορά, η μετατροπή της σύνταξης σε φιλοδώρημα, με την τρύπα στο βαρέλι όχι μόνο να μην  κλείνει, αλλά να φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει πάτος στο πλήρες «ξεπουπούλιασμα» των κόπων μιας ολόκληρης ζωής, οι οποίοι δεν μεταφράζονται σε αξιοπρεπή γηρατειά για τους απόμαχους της Εργασίας, αλλά σε κατάπτυστη αφαίμαξη και κοροϊδία.
Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τους επαγγελματίες, καθώς προορίζονται κι αυτοί να αποτελέσουν εξιλαστήρια θύματα στον βωμό της εξαπάτησης των αδηφάγων ορέξεων των διεθνών τοκογλύφων και της τυφλής υποταγής απέναντί τους από τους εγχώριους εντολοδόχους ολάκερου του «συνταγματικού τόξου». ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΜνημονιακή ξεφτίλα: Ένας στους δύο Έλληνες νέους ζει ακόμα με το «χαρτζιλίκι» των γονιών του!

Η δυσχερής φάση στην οποία βρίσκονται ολοένα και περισσότεροι συμπατριώτες μας αποτυπώνεται στα στοιχεία μιας νέας έρευνας που βλέπει το φώς της δημοσιότητας. Με το «χαρτζιλίκι» από τους γονείς συντηρείται ένας στους δύο «30αρηδες» της Ελλάδας, που εμφανίζονται ιδιαίτερα απογοητευμένοι από το βιοτικό επίπεδό τους και για αυτούς τους λόγους στρέφουν το βλέμμα  τους στο εξωτερικό.Μελανά για τη νεολαία είναι τα συμπεράσματα της έρευνας της διαΝΕΟσις, η οποία διενεργήθηκε από την MRB στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού  έργου CUPESSE.Ειδικότερα, πρώτη πηγή χρηματοδότησης για τους νέους ηλικίας 18-35 ετών είναι σε ποσοστό 48% η «οικονομική στήριξη από γονείς ή άλλους συγγενείς», αφήνοντας στη δεύτερη θέση  με ποσοστό 45% την «μισθωτή εργασία». Επιπλέον, οι άνεργοι νέοι Έλληνες είναι αρκετά απαισιόδοξοι, καθώς μόνο το 15% από αυτούς θεωρεί πιθανό να βρει δουλειά τους επόμενους έξι μήνες.....>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Πωλητήριο μέχρι και στην Ακρόπολη θα βάλει ο Μητσοτάκης που τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως... “εναλλακτική”

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσπαθούν να παρουσιάσουν ως «εναλλακτική» οι φυλλάδες, τα κανάλια της διαπλοκής και τα υπόλοιπα μέσα που διαθέτουν οι πολιτικάντηδες για να επηρεάζουν την κοινή γνώμη.

Πωλητήριο στην Ακρόπολη θα βάλει ο Μητσοτάκης
Το κατά πόσο ο Μητσοτάκης είναι «εναλλακτική» το βεβαιώνει μία πρόσφατη δήλωσή του σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, την οποία και σας παραθέτουμε ευθύς αμέσως:.>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Συριζαίικο τσίρκο - Μπαλάφας: Μας λένε ευεργέτες στον δρόμο! ΒΙΝΤΕΟ

Σε παράκρουση βρίσκονται οι συριζαίοι και νομίζουν ότι ο κόσμος τους χαιρετάει στο δρόμο, ύστερα από δύο μνημόνια.Τρανό παράδειγμα ο Μπαλάφας, ο οποίος σε συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Με σταματάει ένα μηχανάκι στο δρόμο, είναι γεγονός, σας διαβεβαιώ, του ανοίγω το αυτοκίνητο και μου λέει σας θεωρούν ευεργέτες»
Έχουν μπερδευτεί, προφανώς, οι συριζαίοι και δεν βλέπουν τα… ανοιχτά δάκτυλα στις «χαιρετούρες» των Ελλήνων. ΠΗΓΗ


Συνέταιροι στην προδοσία: Πλήρης η σύμπλευση ΝΔ και Σύριζα στο ξεπούλημα των Εθνικών Θεμάτων

Δεν είναι μόνο τα ζητήματα που αφορούν τις πάσης φύσεως, προελεύσεως «μειονότητες» που παρατηρείται μία πλήρης συμφωνία μεταξύ ΝΔ και ΣύριζαΔεν είναι μονάχα το Σύμφωνο Συμβίωσης, τα gay pride, τα τζαμιά και τα νομοθετήματα υπέρ των λαθρομεταναστών που ενώνουν την ανθελληνική αριστερά με την κοσμοπολίτικη ψευτοδεξιά.
Η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα έχουν ουσιαστικά τις ίδιες ακριβώς θέσεις στα Εθνικά Θέματα. Τελευταίο «κρούσμα» σύμπλευσης η θέση της Νέας Δημοκρατίας για το Κυπριακό. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία όπως και ο Σύριζα είναι θιασώτης της «Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας», που θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της νήσου και νομιμοποιεί τους τούρκους εισβολείς.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μητσοτάκης είχε πει: «Σκοπός είναι η επανένωση του νησιού και η επίτευξη μιας λύσης βιώσιμης, δίκαιης και λειτουργικής, στο πλαίσιο διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας»
Επιπρόσθετα, σε πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, η Νέα Δημοκρατία τάχθηκε κατά του ανοίγματος του Φακέλου της Κύπρου, προφανώς για να μην βγουν στη φόρα τα ντοκουμέντα της προδοσίας από τον «Εθνάρχη». Και αυτό ασχέτως που «εξαφανίστηκαν» σημαντικότατες μαρτυρίες, προφανώς για τον ίδιο λόγο.
Δείτε το βίντεο και οργιστείτε ελεύθερα:
Ερχόμενοι στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, αξίζει να θυμηθούμε τις επίσης πρόσφατες δηλώσεις Μητσοτάκη στη Βουλή, τις οποίες και σας παραθέτουμε: «επίσημη και επικυρωμένη θέση από την ελληνική αντιπροσωπεία υπάρχει και είναι η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις, όπως αποτυπώθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή το 2007και μετά τις διαπραγματεύσεις στο Βουκουρέστι».
Όσον αφορά το διαιωνιζόμενο πρόβλημα με τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αφού η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει ως κυβέρνηση στην προδοσία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Είτε με τον Σαμαρά και την ουσιαστική εξίσωση των βορειοηπειρωτών με τους αλβανούς και την επακόλουθη πλημμυρίδα αλβανών λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας, είτε σε όλη της την διαδρομή με την αδιαφορία της για την καταπίεση που υφίστατο και υφίσταται ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός από τους αλβανούς δεσμώτες του.  ΠΗΓΗ
Η σύμπλευση Νέας Δημοκρατίας - Σύριζα δεν περιορίζεται στα μνημόνια: Κοινές θέσεις για λαθρομετανάστευση και αποδόμηση της κοινωνίας

Η σύμπλευση Νέας Δημοκρατίας - Σύριζα δεν περιορίζεται στα μνημόνια: Κοινές θέσεις για λαθρομετανάστευση και αποδόμηση της κοινωνίας

Μόνο ως «κεραυνός εν αιθρία» δεν μπορεί να θεωρηθεί η πρόσφατη συνάντηση (συνοδευόμενη μάλιστα από φωτογραφία, όπου το χαμόγελο του Μητσοτάκη έφτανε «μέχρι τα αυτιά», κατά την λαϊκή έκφραση) του νέου αρχηγού της ΝΔ με αντιπροσώπους 8 (!) ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεων.
Για όσους παρακολουθούν προσεκτικά την ροή των πολιτικών εξελίξεων, η συνάντηση αυτή δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα ακόμη βήμα-δείγμα της ολοκληρωτικής φιλελευθεροποίησης της ΝΔ σε ζητήματα κοινωνικής ατζέντας, στα οποία ταυτίζεται πλήρως με την διεθνιστική αριστερά. Πριν συνεχίσουμε, ας δούμε μια σχετική αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα από «Τα Νέα» του περασμένου Σαββάτου:..>>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!

Ναι, αποτελεί γεγονός: ο Μητσοτάκης είχε δίωρη(!) συνάντηση με εκπροσώπους 8(!!) ομοφυλοφιλικών οργανώσεων

Φαίνεται ότι η χθεσινή συνάντηση του νυν  αρχηγού της ΝΔ είχε πολύ ενδιαφέρον για να κρατήσει δύο ολόκληρες ώρες. Μιλάμε βεβαίως για την συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με εκπροσώπους οκτώ οργανώσεων αμφιφυλόφιλων, τρανσέξουαλ και ομοφυλοφίλων στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, με τον πρόεδρό της να δηλώνει την στήριξή του στο νομοσχέδιο που κατατίθεται στην Βουλή και θα αφορά την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Πέραν του Μητσοτάκη, εκ μέρους της ΝΔ στην συνάντηση συμμετείχαν και οι τομεάρχες Δικαιοσύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος και Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο γραμματέας ειδικών πληθυσμιακών ομάδων Γιώργος Σταμάτης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Μακάριος Λαζαρίδης και η αναπληρώτριά του Κύρα Κάπη, καθώς και τα κομματικά στελέχη Νίκος Σωτηρόπουλος και Μαίη Ζανή. Οι οκτώ οργανώσεις που βρέθηκαν στο Μοσχάτο ήταν οι Athens Pride, Thessaloniki Pride, ColourYouth, Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας, Οικογένειες «Ουράνιο Τόξο», Υπερήφανοι Γονείς και Πολύχρωμο Σχολείο.

Το ραντεβού είχε προετοιμαστεί από την περασμένη εβδομάδα, όταν στελέχη της ΝΔ  είχαν αντίστοιχη συνάντηση με το σωματείο υποστήριξης των διεμφυλικών. Το κλίμα στην πρώτη τέτοια συνάντηση από την στιγμή που ανέλαβε ο Μητσοτάκης πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με συμμετέχοντες σε αυτήν, ήταν πολύ καλό και συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο επιτρέπει στα διεμφυλικά άτομα, από 17 ετών και άνω, να μπορούν να προχωρούν σε διόρθωση του φύλου τους σε δημόσια έγγραφα, μέσα σε λίγα λεπτά με μια απλή αίτηση, δίχως να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου ή πραγματογνωμοσύνη ψυχιάτρου.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η ΝΔ δεν κρατάει πλέον το παραμικρό πρόσχημα, πετώντας και το τελευταίο φύλλο συκής ως προς τον αντεθνικό φιλελεύθερο κοσμοπολιτισμό της. Το γνωστό τρίπτυχο «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» αποτελεί πλέον όχι απλώς παρελθοντολογική έννοια για την ΝΔ, αλλά πολύ περισσότερο κάτι το οποίο καταπολεμείται πρακτικά από την «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη».

Τόσο η χθεσινή συνάντηση όσο και η άμεση ή έμμεση στήριξη του νομοσχεδίου για τα διεμφυλικά άτομα στην Βουλή αποτελούν ένα ακόμη αποδεικτικό στοιχείο του πλήρους εκφυλισμού της ΝΔ, αλλά και κατάμουτρα φτύσιμο στα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ που βγάζουν μεροκάματο υβρίζοντας και συκοφαντώντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
ΤΡΕΜΟΥΝ την ΛΑΪΚΗ ΕΚΡΗΞΗ - ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (Στηρίξτε μας για να μην έρθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)


Ο «ρατσιστής» Σπαλιάρας και η χρησιμοποίηση της απαγορευμένης λέξης «λαθρομετανάστες»

Η παράκρουση της «πολιτικής ορθότητας» έχει πολλές οδούς διαδρομής. Ο γνωστός «σελέμπριτυ» Γιάννης Σπαλιάρας αποτελεί τον νέο… αποδιοπομπαίο τράγο της μανίας που διακατέχει τους «αντιρατσιστές», τους «δικαιωματάκηδες» και τους λοιπούς ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας». Ο συμμετέχων στο γνωστό «ριάλιτι» με τίτλο «Survivor» έκανε δηλώσεις, οι οποίες δεν ακούστηκαν καλά στους «σερίφηδες» της άποψης.

Αναφερόμενος στις εμπειρίες που έζησε από την παραμονή του στο «Survivor» είπε ότι «Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη… Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα άλλο εκτός από μία καρύδα».

Και μόνο η αναφορά στην απαγορευμένη από την ιερά εξέταση της «πολιτικής ορθότητας» λέξη «λαθρομετανάστες» ήταν αρκετή για να ενεργοποιήσει τα εξαρτημένα αντανακλαστικά των εκτός τόπου και χρόνου «ανθρωπιστών». Έκανε το… λάθος να εκφέρει την λέξη που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων για τους παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα μας και όχι «πρόσφυγες», «μετανάστες», «κατατρεγμένοι συνάνθρωποί μας» και άλλες λέξεις βγαλμένες από το λεκτικό οπλοστάσιο της καθεστωτικής πλύσης εγκεφάλου.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι πουθενά στην ροή της δήλωσής του δεν αναφέρθηκε με λόγια συμπόνιας, στοργής και αγάπης για τα «ταξικά αδέρφια» των εγχώριων «αλληλέγγυων» των Βορείων Προαστίων και άλλων παρόμοιων σε δομή περιοχών, η θέση του… χειροτέρεψε σφόδρα.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί μια ανηλεή επίθεση από τους εκ του ασφαλούς «καθωσπρεπιστές», οι οποίοι «νιώθουν» τα βάσανα των «προσφύγων» από απόσταση ασφαλείας και μέσα από την άνεση των ευρύχωρων σπιτιών τους. Ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι το επόμενο θύμα της «πολιτικής ορθότητας», η παράνοιά της είναι πραγματικά απερίγραπτη.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Οργή έχουν προκαλέσει φωτογραφίες από ανάρτηση ενός χρήστη στο facebook που δείχνει καφάσια γεμάτα συσκευασμένο φαγητό πεταμένα στα σκουπίδια από λαθρομετανάστες που δεν τα ήθελαν ή δεν τους άρεσαν.
Οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν πριν 2 εβδομάδες στο facebook από χρήστη που τις ανέβασε, ενώ μόλις προχτές ένα άλλος χρήστης επιβεβαίωσε ότι μερικοί από τους μετανάστες πουλούν τα τρόφιμα για 10 ευρώ!  Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Η ανθελληνική κυβέρνηση μετέφερε 72 λαθρομετανάστες στην Κω - Έξαλλη η τοπική κοινωνία


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να δείξει σε πόση δυσαρμονία βρίσκεται με την λαϊκή βούληση, φροντίζοντας να την προκαλεί (και) στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Τα νέα «κατορθώματα» της κυβέρνησης αφορούν τα όσα συμβαίνουν στην Κω, όπου ενώ όλα έδειχναν ότι υπήρχε αύξηση της τουριστικής κίνησης κατά 25%, με τους φορείς του νησιού και τους εργαζόμενους στον τουρισμό να θεωρούν ότι έχουν ησυχάσει από τον εφιάλτη της λαθρομετανάστευσης, ήρθε η κυβερνητική πρωτοβουλία για μεταφορά λαθρομεταναστών από άλλα νησιά της Χώρας στην Κω να δημιουργήσει εκ νέου προβλήματα....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΜΝΗΜΟΝΙΑ για ΠΑΝΤΑ! ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ Για να ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ την ΜΑΣΑ ΑΥΤΟΙ και οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ τους!

Αφρικανή γυναίκα κατέστρεψε αρχαίες επιγραφές και επιτύμβιες στήλες ανεκτίμητης αξίας στο Μουσείο της Βεργίνας!
Αρχαία αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας καταστράφηκαν από γυναίκα αφρικανικής καταγωγής στο Μουσείο των Βασιλικών Tάφων της Βεργίνας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια αφρικανή επισκέπτρια του μουσείου με χαρακτηριστικά αφροαμερικανικά ή κρεολικά με έθνικ αμφίεση και φορώντας τουρμπάνι και κελεμπία, το μεσημέρι της 10ης Μαΐου εισήλθε στον χώρο του Μουσείου των Βασιλικών Τάφων των Αιγών στην Βεργίνα κρατώντας ένα μικρό ψεκαστήρα που δεν έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους-φρουρούς του χώρου.
Σύμφωνα με αναφορές η επισκέπτρια ψέκασε με άχρωμο κι ελαιώδες υλικό τις πώρινες βάσεις περισσοτέρων από 10 επιτύμβιων στηλών, δημιουργώντας μεγάλους «λεκέδες» στα αρχαία αντικείμενα. Ακόμη ψέκασε με το ίδιο ελαιώδες υγρό μεγάλο αριθμό ενημερωτικών επιγραφών και φωτογραφιών του χώρου. 
Όταν οι υπεύθυνοι του μουσείου στην Βεργίνα κι η ΕΛΑΣ εντόπισαν τις αλλοιώσεις από τις ψεκασμένες επιτύμβιες στήλες αναζήτησαν το υλικό από τις κάμερες. Κι έτσι οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας ανακάλυψαν ποια προξένησε τις φθορές στα αρχαία αντικείμενα. Οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να την εντοπίσουν σε όλη την επικράτεια και να ανακαλύψουν τα κίνητρα της.
Αναρωτιόμαστε αν στην γυναίκα-δράστη του συγκεκριμένου βανδαλισμού (ελπίζουμε να συλληφθεί το ταχύτερο δυνατόν) θα αποδοθούν ρατσιστικά κίνητρα για την καταστροφή των αρχαίων αντικειμένων, αν αποδειχθεί ότι οι ενέργειές της έχουν να κάνουν με την αντίθεσή της στα επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι ήταν Λευκοί, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό στο μυαλό της.
Γιατί αυτό που διαπιστώνουμε από την επίσημη κρατική πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι ο ρατσισμός αφορά ως αρνητικό φαινόμενο όλους τους άλλους εκτός από την Ελλάδα, τους Έλληνες και την Ιστορική διαδρομή τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΥΓ. Να σημειώσουμε πως αν η εν λόγω είχε βανδαλίσει κάποιο μνημείο για το Ολοκαύτωμα των εβραίων, θα ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα συστημικά κανάλια, ο Σύριζα και οι λοιπές δημοκρατικές και "αλληλέγγυες" πολιτικές δυνάμεις θα είχαν εκδώσει σχετικά καταγγελτικά Δελτία Τύπου και θα καταζητούνταν παντού! Τώρα που καταστράφηκε η πολιτική μας κληρονομιά δεν αγχώνονται και πολύ....
ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ… ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ «ΟΥΡΑΝΟΥΣ» ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!
Ενώ οι δολοφόνοι του 11χρονου Μάριου εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να οπλοφορούν, συνεχίζεται η βροχή από… σφαίρες στο Μενίδι! Οι οποίες σφαίρες, καταλήγουν στα πιο απίθανα σημεία!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την καταγγελία που έγινε στην οδό Βαρδουσίων ακούστηκαν πυροβολισμοί. Οι ένοικοι πολυκατοικίας που βρίσκεται στο σημείο κατέβηκαν να δουν τι είχε συμβεί και διαπίστωσαν ότι ένα αυτοκίνητο έφερε σημάδι βολίδας στον «ουρανό» του, και λίγα μέτρα μακρύτερα στον δρόμο υπήρχε ένα βλήμα πυροβόλου όπλου.


Είναι προφανές, ότι κάποιοι συνεχίζουν να «παίζουν» με τα –φονικά!- όπλα που κατέχουν παράνομα. Γιατί; Διότι δεν τους ενοχλεί κανείς! Κι όταν θα θρηνήσουμε κι άλλο θύμα, θα βγουν στα κανάλια οι υπουργάρες της «πρωτοδεύτερης φοράς αριστερά» και θα πουν πάλι πως ήταν… «μια στραβή»! ΠΗΓΗ


Κέρκυρα: Πυροσβέστες έσβηναν φωτιά και ομάδες Ρομά τους έκλεβαν τα αυτοκίνητα!

Θύματα κλοπών έπεσαν χτες το απόγευμα πυροσβέστες στην Κέρκυρα, όταν πήγαν να σβήσουν φωτιά σε ξερά χόρτα, που βρίσκονταν σε εξέλιξη, στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, για ακόμα μια φορά οι πυροσβέστες δέχτηκαν την άρνηση μερικών Ρομά, οι οποίοι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να σβήσουν την φωτιά. Επίσης προπηλάκισαν ακόμα και τον Διοικητή των Πυροσβεστών.
Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας. Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό. Πολλές φορές οι Πυροσβέστες που σπεύδουν να σβήσουν φωτιές, έχουν δεχθεί παραβατικές συμπεριφορές από Ρομά που βρίσκονται στην περιοχή.
Υπενθυμίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια σε επιχειρήσεις, το κλιμάκιο των πυροσβεστών συνοδεύονταν από αστυνομικούς. Η καταγγελία έγινε από τους Πυροσβέστες, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.   ΠΗΓΗ
Νέα εξέγερση λαθρομεταναστών πραγματοποιήθηκε στο hot spot της Μόρια στην Λέσβο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγιναν περισσότερες από 30 συλλήψεις Αφρικανών και υπάρχουν τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί τραυματισμένοι, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα έχουν υποστεί ζημιές.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2 το μεσημέρι, όταν Αφρικανοί λαθρομετανάστες προχώρησαν για ακόμα μια φορά σε διαμαρτυρία μπροστά στην υπηρεσία ασύλου. Το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσει η εξέταση αιτημάτων ασύλου αφού οι ειδικοί υπάλληλοι αποχώρησαν, όπως παγίως πράττουν επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας. Εναντίον αυτού του γεγονότος άρχισαν να διαμαρτύρονται κυρίως Αφγανοί οι οποίοι και θέλουν να εξετάζονται αιτήματα ασύλου και να μην παρακωλύεται από τους Αφρικανούς η όλη διαδικασία...>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2191315741941978562

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item