Widgets

ΜΝΗΜΟΝΙΑ για ΠΑΝΤΑ! ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ Για να ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ την ΜΑΣΑ ΑΥΤΟΙ και οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ τους!


Με συμφωνία τελείωσε το Eurogroup χθες το βράδυ και βγήκαν ευθύς αμέσως οι συριζαίοι να πανηγυρίσουν. Μια συμφωνία που όπως τους κάρφωσε ο Σόιμπλε την έχουν αποδεχθεί εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά καθυστέρησαν σκοπίμως να την ανακοινώσουν για... επικοινωνιακούς λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Aν αναλάμβανε κυβέρνηση ένας Ηγέτης;

Πέρα από τα non paper και τους διάφορους «κύκλους του Μαξίμου» που είπαν πολλά και διάφορα, ο ίδιος ο Τσίπρας στο twitter του ανακοίνωσε ότι:

«Σήμερα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Έχουμε μια συμφωνία που ανταποκρίνεται στις θυσίες του ελληνικού λαού. Με ενότητα και αποφασιστικότητα προχωράμε μπροστά για τη δίκαιη ανάπτυξη και την επούλωση των πληγών της κρίσης».

Τι υπέγραψε, όμως, ο Τσίπρας που οδήγησε σε αυτήν την ομολογουμένως πανηγυρική ανακοίνωση; Υπέγραψε, λοιπόν, ότι θα υπάρχουν πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και πάνω από 2% μέχρι το 2060.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε ότι οι μεικτές χρηματοδοτικές δαπάνες θα πρέπει να μειωθούν στο 15% του ΑΕΠ μεσοπρόθεσμα και να παραμείνουν χαμηλότερα από το 20% του ΑΕΠ μακροπρόθεσμα.
Κοινώς, θα έχουμε εποπτεία και πολύ σκληρή λιτότητα μέχρι το 2060 και… βλέπουμε.

Ανάλγητοι και επικίνδυνοι: Υπέγραψαν εθνοκτόνο μνημόνιο μέχρι το 2060 και πανηγυρίζουν!
Όσον αφορά την περιβόητη ρύθμιση του χρέους στην ουσία πέρασε η πρόταση Σόιμπλε που ορίζει πως η παράταση και η επιμήκυνση των ωριμάνσεων των δανείων θα είναι από 0 έως 15 χρόνια και η όποια ουσιαστική συζήτηση θα γίνει μετά το 2018 και αν αυτό είναι απαραίτητο. 

Με απλά λόγια, οι συριζαίοι ως νέοι νεοδημοκράτες και φανατικοί μνημονιακοί πανηγυρίζουν την μνημονιακή λαίλαπα που εξαπολύουν εναντίον του Ελληνικού Λαού. 

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: "Ο Τσίπρας υπέγραψε την υποδούλωση της Ελλάδος μέχρι το 2060 χωρίς καμία απολύτως ελάφρυνση χρέους και με μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας. 

Μόνη λύση η ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και μία εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που θα εκμεταλλευθεί τον εθνικό μας πλούτο προς όφελος των Ελλήνων." ΠΗΓΗ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ! 370.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ!

Εκτός από την ανεργία γενικά και την ανεργία των νέων ειδικότερα, η Ελλάδα των Μνημονίων έχει κι άλλο ένα σχετικό θλιβερό πανευρωπαϊκό ρεκόρ: είναι πρώτη και στους μακροχρόνια άνεργους!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία για την ανεργία που προέκυψαν από έρευνα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, οι μακροχρόνια άνεργοι (για διάστημα πάνω από 12 μήνες) καλύπτουν το 70% του συνόλου, ενώ το 33,1% από αυτούς δεν μπορούν να βρουν δουλειά πάνω από τέσσερα χρόνια!

Παράλληλα η ανεργία των νέων κινείται στο 60%, ενώ η μία στις δύο νέες θέσεις εργασίας είναι με μισό ωράριο και μισό μισθό.

Επιπροσθέτως, το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ εκτιμά πως το πραγματικό ποσοστό ανεργίας αγγίζει το 30% κι όχι το 24% που παρουσιάζεται. Παράλληλα, σε 350.000 οικογένειες δεν υπάρχει εργαζόμενο μέλος.

Επίσης 9 στους 10 ανέργους βρίσκονται στο περιθώριο και δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ, ούτε ως επίδομα ανεργίας, ούτε ως επιδότηση απασχόλησης.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων, παλιών και νέων!  ΠΗΓΗ


Τσουνάμι «έμμεσων φόρων» από τους κομμουνιστές του Σύριζα για να επιτευχθεί 3,5% πλεόνασμα


Με μείωση εισοδημάτων περιμένουν οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ να αυξηθεί η κατανάλωση για να εισπράξουν έμμεσους φόρους
Τα τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα που συμφώνησε ο Τσίπρας στο πρόσφατο eurogroup να παραδίνει στους γερμανούς τοκογλύφους μέχρι και το 2060 απαιτούν την υπερβολική ετήσια αύξηση της απόδοσης των έμμεσων φόρων, όπως τον φόρο προστιθέμενης αξίας, άρα και την αύξηση της κατανάλωσης των αγαθών και υπηρεσιών σε μια Ελλάδα που περικόπτονται συνεχώς τα εισοδήματα των μισθωτών και των συνταξιούχων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής στις 19 Ιουνίου 2017 η έμμεση φορολογία θα πρέπει να αυξηθεί κατά τουλάχιστον 3,5 δισ. ευρώ σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα έτσι ώστε να επιτευχθεί το πρωτογενές πλεόνασμα του 3,5% που υποσχέθηκε ο Τσίπρας στους τοκογλύφους στο eurogroup της 15ης Ιουνίου ως το 2022 και αντίστοιχα του 2% ως το 2060...>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ - ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ - ΓΗ και ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ Ε.Δ. ΚΑΙ Σ.Α.: ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙΠανηγυρική (ή μήπως πανηγυριτζίδικη;) ανάρτηση στο Facebook για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης, πρώην αντιστράτηγος και υπασπιστής του πασόκου υπουργού Αμύνης Χαραλαμπόπουλου – άρα «μεταγραφή» από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Στην ανάρτηση, ο βολευτής εξήρε το στήσιμο στα τέσσερα της συγκυβέρνησης των ξεπουλημένων και ζήτησε από τα θύματά της να  συνταχθούν με αυτή: «Ας πάψουν πια οι Κασσάνδρες και ας συνταχθούν στην Εθνική προσπάθεια της Χώρας».

Μόλις όμως είδε από κάτω τα άκρως αρνητικά σχόλια των πρώην συναδέλφων του, δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της «σφαγής» των συνταξιούχων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας από τα κομμούνια και τους θλιβερούς συνοδοιπόρους τους:


«Από ότι βλέπω το 80% των σχολίων προέρχεται από απόστρατους πρώην συναδέλφους. Εσάς σας ξέρω δεν χρειάζονται τα σχόλια σας, μια ζωή λιβανιστήρια της δεξιάς και μερικοί της ακροδεξιάς είσαστε».  ΠΗΓΗΞεκίνησε το “τσουνάμι”: 300 λαθρομετανάστες στο Βόρειο Αιγαίο σε μόλις δύο ημέρες

Παρά τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε ο μεγάλος σεισμός στην Λέσβο, αυξάνονται δραματικά οι λαθρομεταναστευτικές ροές προς τα νησιά του Αιγαίου, καθώς μόνο τις δύο τελευταίες ημέρες έφτασαν 297 άτομα.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15 Ιουνίου έφτασαν στη Λέσβο 103 άτομα και στο Φαρμακονήσι 43 άτομα με μία μηχανοκίνητη λέμβο, για την οποία χρειάστηκε να επέμβει ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού. Την Τετάρτη 14 Ιουνίου αποβιβάστηκαν στην Λέσβο 54 λαθρομετανάστες, στην Χίο 74 και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου 23 άτομα.
Πάντως, ο προβληματισμός στις αστυνομικές αρχές είναι έντονος από τις μαζικές αφίξεις των λαθρομεταναστών το τελευταίο διάστημα, καθώς τους πρώτους μήνες του χρόνου υπήρχαν μειωμένες μετακινήσεις σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με πέρσι, αφού οι διακινητές προτιμούσαν τη θαλάσσια οδό μέσω Ιταλίας.
Τώρα, που οι καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι καλές, φαίνεται πως το Αιγαίο ανεβαίνει στις προτιμήσεις τους.
Με δεδομένη την καλοκαιρία, η οποία θα υπάρχει για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας της θερινής περιόδου, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε σε πόσο ακόμη μεγαλύτερο βαθμό θα φτάσει η λαθρομετανάστευση όλο αυτό το χρονικό διάστημα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή στους πολίτες με χαμηλά εισοδήματα! Συνεχή άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου καταγράφει η CommonView
Τα στοιχεία μιας ιδιαίτερα αποκαλυπτικής έρευνας παρουσιάζει η κυριακάτικη εφημερίδα "Νέα Σελίδα". Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της CommonView ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά και ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας με διαφορά από το τέταρτο ΚΚ€ και σαφείς ανοδικές τάσεις.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω εταιρία δίνει στα 6 κόμματα που θα μπουν στην επόμενη Βουλή:

ΝΔ 29,3%
Σύριζα 20,8%
Χρυσή Αυγή 9,1%.>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!

ΞΕΦΤΙΛΑ: «Άγνωστοι» διέρρηξαν το σχολείο όπου έχασε την ζωή του ο 11χρονος Μάριος


Χυδαία «επίδειξη δύναμης», που ισοδυναμεί με προσβολή στην μνήμη του 11χρονου Μάριου, αποτελεί το γεγονός ότι έγινε διάρρηξη στο σχολείο όπου το παιδί έχασε την ζωή του ύστερα από «άσκοπους» πυροβολισμούς. Οι κάτοικοι της περιοχής εκτιμούν ότι οι ληστές ήθελαν να κάνουν «επίδειξη δύναμης», ότι καμία αστυνομική επιτήρηση δεν μπορεί να τους σταματήσει.
Σε λιγότερο από δέκα λεπτά, οι άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο της διευθύντριας και άρπαξαν τέσσερις φορητούς υπολογιστές και δύο προτζέκτορες. Ανενόχλητοι πήδηξαν τα κάγκελα από την κυρία είσοδο και εξαφανίσθηκαν στο σκοτάδι.
Το περιστατικό αυτό δεν είναι απλώς μια ακόμα αποτυχία του ανεκδιήγητου Τόσκα, αλλά αποτελεί ένα πραγματικό όνειδος γι' αυτόν και τον πολιτικό του προϊστάμενο, καθώς επί της ουσίας προσβάλλεται η μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Οι λέξεις ντροπή και αίσχος είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν τη ανικανότητα του Τόσκα, ο οποίος αντί να παραιτηθεί εντελώς ανερυθρίαστα φέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα. Πώς να μην παραμένουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, όταν βλέπουν ότι τους κοροϊδεύουν με τόσο κραυγαλέο τρόπο μπροστά στα μάτια τους;ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΓΚΕΙ» ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣΑνακοίνωση με αφορμή το Athens Pride εξέδωσε η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρονται τα «επιτεύγματα» της συγκυβέρνησης των συριζοκαμμένων υπέρ των “gay” και προαναγγέλλονται τα επόμενα βήματα, που θα γίνουν προσεχώς, για την πλήρη ικανοποίηση της ροζ «μειονότητας». Ιδού:«… Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν γίνει πολύ θετικά βήματα για την ικανοποίηση πάγιων αιτημάτων της LGBTQI+ κοινότητας. Η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης παρέχει τη δυνατότητα στα ομόφυλα ζευγάρια να δώσουν στη σχέση τους νομικό περίβλημα, απολαμβάνοντας μια σειρά δικαιωμάτων. 


Η κατάργηση του απαράδεκτου άρθρου 347 Π.Κ. για την παρά φύση ασέλγεια μεταξύ ανδρών διόρθωσε μία αδικία που υπήρχε για χρόνια στον Ποινικό Κώδικα και διαιώνιζε την άνιση μεταχείριση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. Η σύσταση Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας επιτρέπει την απόκτηση συνολικής εποπτείας για το εθνικό και ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο πάνω σε περιστατικά ρατσιστικής βίας. Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας για εισαγωγή της Θεματικής Εβδομάδας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έφερε όλη τη σχολική κοινότητα (δασκάλους, γονείς, μαθητές/τριες) σε επαφή με θέματα ταυτότητας και έκφρασης του φύλου.Παρά τις παραπάνω θετικές εξελίξεις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά στην κατεύθυνση των ΛΟΑΤΚΙ+ διεκδικήσεων και, συνολικά, για τη διαμόρφωση μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας που σέβεται και αγκαλιάζει το διαφορετικό. Η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου και η πρόβλεψη της τεκνοθεσίας για ομόφυλα ζευγάρια συνιστούν δίκαια αιτήματα, για τα οποία πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα ο δημόσιος διάλογος, με ορίζοντα την ικανοποίησή τους…».Κι όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, βρέθηκε κι ο υπουργός που θα προωθήσει όλα τα παραπάνω Κακομοίρα Ελλάδα τι σε περιμένει! ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνέντευξη υπουργών Σύριζα για Μενίδι: Θα βάλουμε ρομά ακόμα και στην Αστυνομία για να εξασφαλίσουμε την ατιμωρησία! ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε φόρα η Νέα Δημοκρατία: Πολυμελές κλιμάκιο της ψευτοδεξιάς στο “Thesalloniki Pride”
Το ετήσιο παρακμιακό “Gay Pride” έγινε χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη, αλλά αυτή τη φορά δεν έδωσαν… ρέστα μόνο οι συριζαίοι –όπως στην Αθήνα. Αλλά και οι νουδούληδες, που εκπροσωπήθηκαν επαρκώς, από πληθώρα στελεχών!

Έτσι, στο ροζ πανηγυράκι παρευρέθησαν από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης, ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, καθώς και πολλά στελέχη του. Από την δε νουδούλα, παρέστησαν...  H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
=>>> 
Διαβάστε περισσότερα στο ΕθνικισμόςΈγραψε η «Δημοκρατία»: Ο Τσακαλώτος πήγε στο “Gay Pride” και όχι στην κηδεία του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι


Μια εύστοχη αναφορά της «Δημοκρατίας», τόσο για το περιβόητο «Gay Pride» όσο και για την κυβερνητική πολιτική στα Μνημόνια, δείχνει το αδιέξοδο όχι μόνο της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, αλλά και της «πολιτικής ορθότητας» γενικότερα. Διαβάζουμε, λοιπόν, στην πολύ καλή στήλη «Ηρεμολόγιο» τα εξής:

“Ουδείς αμφέβαλλε ότι ο Τσακαλώτος είπε την αλήθεια όταν δήλωσε: «Για εμάς είναι εξίσου σημαντική η αυριανή συγκέντρωση του Gay Pride. Εμείς έχουμε κάτι να πούμε και μετά τα Μνημόνια». Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ νοιάζεται για δύο πράγματα: τα Μνημόνια που υπαγορεύουν οι Γερμανοί και το Gay Pride. Και ο Τσακαλώτος το είπε ανοιχτά, και πήγε καμαρωτός καμαρωτός να παρελάσει. Είναι επίσης φως φανάρι ότι τα δύο θέματα ταυτίζονται, είναι «φρούτα» από το ίδιο νεοταξικό καλάθι και από τα Μνημόνια θα μας απεμπλέξουν εκείνοι που δεν θα τους καίγεται καρφί για τα Gay Prides...>>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παραδοχή από Κικίλια: Η ΝΔ συμμετείχε επίσημα στο “gay pride”!

Πλήρης επιβεβαίωση της είδησης που δημοσιεύσαμε ότι η ΝΔ εκπροσωπήθηκε επίσημα στο “Pride” των ομοφυλοφίλων το περασμένο Σάββατο αποτέλεσαν οι δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος Βασίλη Κικίλια, ο οποίος διευκρίνισε ότι η ΝΔ εκπροσωπήθη στο “Gay Pride” από τον γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων του κόμματος, Γιώργο Σταμάτη και την αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου, Κύρα Κάπη.
Αυτά, για να μην βγαίνουν τα διάφορα θλιβερά εθνικόφρονα παπαγαλάκια της ΝΔ και παραπληροφορούν τον κόσμο για δήθεν «μη συμμετοχή» της ΝΔ στο «πανηγύρι» της 10ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.
Οριστικά και αμετάκλητα, η ΝΔ αποτελεί ένα κόμμα το οποίο είναι βουτηγμένο στον εθνομηδενισμό, την πολυπολιτισμικότητα, την αποδόμηση της Θρησκείας και της Οικογένειας και την ηθική παρακμή «μέχρι το κόκκαλο».  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔελφίνος Δένδιας: Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή γιατί μας κόβει ψηφαλάκια!

«Μαϊντανός» έχει καταντήσει ο Δένδιας, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει υπόσταση και να κινήσει για δελφίνος δεν έχει αφήσει στασίδι για στασίδι που να μην χύσει δηλητήριο για την Χρυσή Αυγή, δείχνοντας στα αφεντικά πόσο πειθήνιο όργανο είναι, πιο πειθήνιο κι απ’ τον Μητσοτάκη, τον οποίο θα τρέξει να αμφισβητήσει όταν έρθει η κρίσιμη ώρα.

Έτσι αυτή την φορά έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις», όπου αναφέρθηκε και πάλι στο αγαπημένο του ζήτημα, την Χρυσή Αυγή. Άλλωστε ο συγκεκριμένος είναι τόσο φαιδρός και ανυπόστατος που μοναδικό σημείο στο βιογραφικό του έχει την συμμετοχή του στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέντευξή του ανέφερε ότι θέλει να συζητηθεί στην αναθεώρηση του Συντάγματος το εάν θα πρέπει να τίθενται εκτός νόμου κόμματα που αμφισβητούν τη δημοκρατία. Όχι, δεν εννοεί το ΚΚΕ που ανοιχτά στις θέσεις του κηρύττει την ανατροπή της αστικής δημοκρατίας και πιθανόν την διεξαγωγή ενός νέου συμμοριτοπολέμου, αν τους δοθεί η ευκαιρία.

Όπως τόνισε ομιλεί αποκλειστικά και μόνο για την Χρυσή Αυγή και ξεκαθάρισε ότι τίθεται υπέρ της «απόλυτης καταδίκης της Χρυσής Αυγής και του νεοναζισμού».

Τον έχει φάει η ζήλια που ο έτερος δικηγόρος των Ρότσιλντ έφτασε να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας και δεν μετράει τα λόγια του ο Δένδιας. Φυσιολογικά αυτός που έχει καταλύσει την δημοκρατία, παραβιάζοντας κάθε έννοια Δικαίου και στήνοντας μια άθλια σκευωρία, νοθεύοντας στοιχεία και γενόμενος ρεζίλι φτάνοντας μέχρι του σημείου να ψάχνει τι τατουάζ έχουν οι αστυνομικοί, θα έπρεπε να ψάξει να βρει άλλο επιχείρημα από αυτό, προκειμένου να διαφημίσει την ακροαριστερή κοινοτοπία «να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή».  ΠΗΓΗ
Χωρίς τέλος οι αλβανικές πρόκλησεις: «Σκλαβωμένη τσαμουριά» οι Φιλιάτες!

Σε μία ακόμη απίστευτη πρόκληση προχωρά η κυβέρνηση της Αλβανίας σε πλήρη συνεργασία και ευθυγράμμιση με το κόμμα των Τσάμηδων.

Ο δήμαρχος των Τιράνων, πολιτικό τέκνο του πρωθυπουργού Ράμα, προχώρησε στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της αλβανικής πρωτεύουσας, ετοιμάζοντας μάλιστα εγκαίνια, τα οποία αναμένεται να εξελιχθούν σε προεκλογική φιέστα του σοσιαλιστικού κόμματος.

Οι αλβανοί λοιπόν, έκαναν γνωστό, ότι στην πλατεία αυτή τοποθέτησαν μία πέτρα από κάθε σημείο των αλβανικών εδαφών, μεταξύ των άλλων και από τους Φιλιάτες, καθώς για αυτούς αποτελεί «τμήμα της σκλαβωμένης Τσαμουριάς» αναφέρει το epiruspost.gr.

Η ελληνική πρεσβεία φέρεται να αντέδρασε άμεσα, ενημερώνοντας συνάμα και την Αθήνα, η οποία επισήμως κρατά σιγή ιχθύος. Η αντίδραση δεν έπιασε τόπο και την σκυτάλη από τους σοσιαλιστές την πήραν οι Τσάμηδες, οι οποίοι επιδίδονται τις τελευταίες ώρες σε ένα πραγματικό παραλήρημα.

Ο επικεφαλής του κόμματος των Τσάμηδων Σφετίμ Ιντρίζι έσπευσε να δηλώσει ότι η Τσαμουριά είναι κομμάτι της Αλβανίας, το οποίο έχει καταληφθεί δια της βίας από την Ελλάδα.

«Αποτελεί μεγάλη έκπληξη που η Ελλάδα έχει το στόμα να παραπονιέται, γνωρίζοντας ότι όχι μόνο έχει καταβροχθίσει αλβανικά εδάφη και αρνείται τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων, αλλά συνεχώς τροφοδοτεί άλλες αξιώσεις στο αλβανικό έδαφος. Αρκεί να δούμε τα ονόματα των πόλεων της Δημοκρατίας της Αλβανίας, που είναι σκαλισμένα στο τοίχο του Κοινοβουλίου, στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, για να καταλάβουμε ότι η σοβινιστική όρεξη της Μεγάλης Ιδέας εξακολουθεί να είναι ζωντανή στην ελληνική πολιτική», είπε ο Ιντρίζι, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι «η επιστροφή της «τσαμουριάς» [Θεσπρωτίας] στους Αλβανούς είναι μόνο θέμα χρόνου».

Εξ ίσου προκλητικός και ο αναπληρωτής δήμαρχος των Τιράνων, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε επιβεβαίωσε πλήρως ότι στην πλατεία έχουν τοποθετηθεί και πέτρες από τους Φιλιάτες για λόγουςσυμβολικούς.«Αυτή είναι η πλατεία όλων των αλβανών, όπου και αν βρίσκονται και όλες οι ομάδες των αλβανών εκπροσωπούνται σε αυτό το τετράγωνο. Είναι το τετράγωνό μας και έχουμε κρίνει ότι αυτό είναι σωστό. Φυσικά υπάρχουν λίθοι από την «τσαμουριά», υπάρχει ένας λίθος από τις Φιλιάτες», είπε.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής ύστερα από ερώτηση του Συναγωνιστή Γερμενή: Ακυρώθηκε ο «τουρκοδιαγωνισμός» του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7411414186091799456

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item