Widgets

ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ - ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ - ΓΗ και ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Κυβέρνηση ανθελλήνων: Κανονικά το επίδομα στους λαθρομετανάστες - Κόβεται το επίδομα ανεργίας για τους Έλληνες με… ένα μεροκάματο!

Μόνο ως πρόκληση απέναντι στον Ελληνικό Λαό μπορεί να εκληφθεί η εγκύκλιος που εξέδωσε το αρμόδιο υπουργείο για το επίδομα ανεργίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται ακόμα και ένα ένσημο το μήνα θα έχει ως αποτέλεσμα να μην δίνεται το επίδομα ανεργίας με αποτέλεσμα πολλοί Έλληνες που έχουν βρεθεί εκτός της αγοράς εργασίας να χάνουν ουσιαστικά και το δικαίωμα της σποραδικής απασχόλησης.

Αντιθέτως, το επίδομα που δίνεται στους λαθρομετανάστες συνεχίζει κανονικότατα, ασχέτως αν αυτοί απασχολούνται νομίμως ή παρανόμως, σποραδικά, μαύρα, σε οποιαδήποτε απασχόληση.Αυτό, ως ένα ακόμα δείγμα της βάναυσης ρατσιστικής, εναντίον των Ελλήνων, πολιτικής που ακολουθεί η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: "ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ και ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε «ΕΛΛΗΝΕΣ»"

Αποκάλυψη προέδρου Eurogroup: 45 χρόνια ακόμα μνημόνιο έχουν συμφωνήσει οι πολιτικάντηδες σας!

  Όλο ακούμε από τον Σύριζα και παλιότερα από τους ψεύτες της Νέας Δημοκρατίας, ότι «συντόμως βγαίνουμε από τα μνημόνια», δηλώσεις που υπονοούν το «λίγη υπομονή ακόμα».
Πώς θα δικαιολογήσουν τις τωρινές δηλώσεις του προέδρου του Euro Working Group Τόμας Βίζερ, ο οποίος με κοινή συνέντευξή του στις αυστριακές εφημερίδες Salzburger Nachrichten και Ober Nachrichten, είπε:
«Μετά από μακρές διαπραγματεύσεις υπάρχει ένα οικονομικό πρόγραμμα για την Αθήνα, το οποίο αποδέχονται όλες οι πλευρές. Περιλαμβάνει όπως πάντα μία ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους, την οποία όμως οι Ευρωπαίοι πιστωτές και το ΔΝΤ προσεγγίζουν πολύ διαφορετικά.
Οι βασικές παράμετροι είναι ο ρυθμός ανάπτυξης και το πρωτογενές πλεόνασμα για τα επόμενα 45 χρόνια. Δεν πρόκειται για προγνώσεις, αλλά για υποθέσεις, οι οποίες όμως και με ελάχιστες αποκλίσεις οδηγούν σε τεράστιες διαφορές».
Κοινώς, έχει ήδη επέλθει συμφωνία προκειμένου να βρισκόμαστε υπό εποπτεία και μνημόνια για τα επόμενα 45 χρόνια. Δηλαδή… μια μεταπολίτευση και βάλε.
Γι’ αυτό ας γίνει αντιληπτό ότι οι επιλογές είναι δύο: Ή Χρυσή Αυγή ή μνημόνιο μέχρι τελικής πτώσεως!  Μέχρι το 2062 και… βάλε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαχαριάδης και Σκουρλέτης ομολόγησαν την υποταγή της συγκυβέρνησης στους διεθνείς τοκογλύφους
Τελικά φέσι θα φορέσει ο Τσίπρας! «Χαστούκι» και από το ΔΝΤ για την ρύθμιση του χρέους
Τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση είχε σταματήσει τις καταγγελίες σχετικά με το ΔΝΤ και έκανε συνεχείς «επιθέσεις» φιλίας, προκειμένου να τύχει της ευμένειας του Ταμείου στο ζήτημα του χρέους και με γνώμονα πως ο συγκεκριμένος οργανισμός το χαρακτήριζε «μη βιώσιμο». Μάλιστα, ο Τσίπρας είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει και κλίμα αισιοδοξίας κάνοντας το γνωστό αστείο του με την γραβάτα.

Εν τέλει, όμως, η κυβέρνηση έφαγε «χαστούκι» και από το ΔΝΤ και έτσι η συζήτηση για το χρέος μετατίθεται σε απώτερο μέλλον.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Handelsblatt η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ είπε: «Εάν οι πιστωτές της Ελλάδας δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αποδεχθούν τις εκτιμήσεις μας, εάν χρειάζονται περισσότερο χρόνο, τότε μπορεί να τους δοθεί περισσότερος χρόνος. Μπορεί λοιπόν να υπάρξει ένα πρόγραμμα όπου η εκταμίευση χρημάτων θα γίνει μόνον όταν οι πιστωτές σκιαγραφήσουν με σαφήνεια τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους».
Αυτό σημαίνει ότι το ΔΝΤ αποδέχτηκε πλήρως τις θέσεις της Γερμανίας και του Σόιμπλε, θέτοντας οριστικό τέλος στις όποιες συζητήσεις για ελάφρυνση του χρέους, αφήνοντας την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ στα κρύα του λουτρού, χωρίς να έχει κάτι να παρουσιάσει ως αντίβαρο για το μνημόνιο που μόλις υπέγραψε, το τέταρτο συνολικά και δεύτερο αριστερό.

Εμπρός στην πλήρη κατάρρευση της επικοινωνιακής τακτικής του Σύριζα, ο Τσίπρας συγκάλεσε προς ενημέρωση (και για να κλάψουν όλοι μαζί) την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Αυτό που δεν μας λέει ούτε ο Σύριζα, ούτε η ΝΔ, ούτε φυσικά τα κανάλια, είναι ότι το ζήτημα του χρέους που επιχειρούν να παρουσιάσουν ως πανάκεια στην πραγματικότητα είναι μονάχα μία επιμήκυνση του χρέους, δηλαδή μια μετάθεση των μνημονίων για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Για να χρησιμοποιήσουμε και τα λόγια της Λαγκάρντ: «Αυτό δεν σημαίνει κούρεμα του χρέους, αλλά μια εκτεταμένη παράταση της διάρκειας (των δανείων) και της αποπληρωμής των τόκων»

Κοινώς, το όλο ζήτημα που αν τελικά επιτευχθεί θα παρουσιάζει ο Σύριζα ως «μεγάλη επιτυχία» και αν δεν επιτευχθεί θα το παρουσιάζει η ΝΔ ως «καταστροφή» είναι μια άνευ ουσίας «διευκόλυνση» που μεταθέτει χρονικά τα μνημόνια στις νέες γενιές, καταδικάζοντάς τις και αυτές. ΠΗΓΗ

Σε κατάσταση εξαθλίωσης 8 στους 10 συνταξιούχους

Σε κατάσταση παρατεταμένης εξαθλίωσης και προμελετημένης εξόντωσης βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων όπως προκύπτει από έρευνα του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ), στην οποία οκτώ στους 10 απόμαχους της εργασίας δηλώνουν πως έχουν φτάσει στο στάδιο της εξαθλίωσης, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τα φάρμακά τους και τους λογαριασμούς ρεύματος και τηλεφώνου.
Τα αριθμητικά στοιχεία για την φτωχοποίηση των συνταξιούχων είναι αποκαλυπτικά. Περίπου 1.500.000 συνταξιούχοι έχουν εισόδημα 4.500 ευρώ τον χρόνο, ενώ οι νέες περικοπές στις σημερινές συντάξεις το 2019 θα οδηγήσουν σε συνολική μνημονιακή απώλεια εισοδημάτων για τους συνταξιούχους έως 70%. Κάθε μήνα από 1/1/2017 αφαιρούνται περίπου 848.000.000 ευρώ από τις τσέπες των συνταξιούχων λόγω των περικοπών του νόμου Κατρούγκαλου. Οι επικουρικές συντάξεις αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση, καθώς οι εφτά μειώσεις που μεσολάβησαν τα χρόνια των Μνημονίων οδήγησαν στην περικοπή τους έως και 78%. Όσο για τις νέες κύριες συντάξεις, προβλέπεται πως δεν θα υπερβαίνουν τα 655 ευρώ.

Σήμερα η μέση κύρια σύνταξη ανέρχεται στα 722 ευρώ τον μήνη, η μέση επικουρική σύνταξη διαμορφώνεται στα 170 ευρώ μηνιαίως, ενώ το μέσο μέρισμα των συνταξιούχων ρου Δημοσίου φτάνει τα 97 ευρώ τον μήνα.
Σχεδόν 1.200.000 συνταξιούχοι «βουλιάζουν» στην φτώχεια, καθώς ζουν με κύρια σύνταξη κάτω από 500 ευρώ, ενώ άλλοι 962.466 δικαιούχοι λαμβάνουν μηνιαίως από 500 έως 1.000 ευρώ. Δηλαδή το 74% των Ελλήνων συνταξιούχων είναι υποχρεωμένο να τα βγάλει πέρα με συντάξεις που δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ.
Όσο για το μέλλον, προμηνύεται ακόμη πιο δραματικό, καθώς με τις νέες περικοπές του 2019, λόγω της μείωσης της «προσωπικής διαφοράς» σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και της κατάργησης των οικογενειακών επιδομάτων συζύγου και τέκνων, οι συνταξιούχοι θα χάσουν έως και τρεις συντάξεις. Επιπλέον το «πάγωμα» των αυξήσεων σε όλες τις συντάξεις μέχρι το 2022 και η κατάργηση του ΕΚΑΣ για 280.000 χαμηλοσυνταξιούχους εκτιμάται πως θα δώσουν την χαριστική βολή τους απόμαχους της εργασίας.
Η διαδικασία φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους συνταξιούχους να αποτελούν ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα για τις ακόμα πιο δύσκολες και τραγικές που θα φέρει στην Χώρα όλο το φάσμα του «συνταγματικού τόξου».ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ? ΠΑΡΕ ΝΑ΄ΧΕΙΣ ΤΩΡΑ....ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΗΝΟΜΟΝΙΑ για ΠΑΝΤΑ και ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!


Επίδειξη θράσους από την υπουργό Εργασίας: Δεν κόβουμε συντάξεις, απλώς… παγώνουμε τις αυξήσεις τους!

Κανείς πλέον δεν γνωρίζει τα όρια της πολιτικής ανηθικότητας και αλητείας που διέπουν την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, καθώς το θράσος της αποδεικνύεται πραγματικά απύθμενο.
Το νέο δείγμα γραφής της αήθους κυβερνητικής συμπεριφοράς προέρχεται από την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία «το τερμάτισε» πλήρως, μιλώντας στην Βουλή και υποστηρίζοντας ότι «Είναι ουσιώδης η τροπολογία για το πάγωμα αύξησης συντάξεων και για το 2022» για να προσθέσει στην συνέχεια πως «Δεν είναι περικοπή, αλλά πάγωμα στην αύξηση»(!), βαφτίζοντας πραγματικά το κρέας ψάρι.
Έτσι και αλλιώς, στην Οργουελιανή κοινωνία της «πολιτικής ορθότητας» που ζούμε οι λέξεις χάνουν την αληθινή ερμηνευτική τους ιδιότητα και «χάνονται στην μετάφραση».
Τα όσα, με όντως απίστευτη αναισθησία και αναλγησία, υποστήριξε η Αχτσιόγλου, δίχως να αισχύνεται στο ελάχιστο, δείχνουν ότι τα «λιγούρια της εξουσίας» του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μοναδικά χυδαίο βαθμό αδίστακτοι ως προς το να μπορέσουν να πετύχουν το μόνο πράγμα το οποίο τους ενδιαφέρει πραγματικά: η όσο το δυνατόν περισσότερη χρονική διατήρησή τους στους κυβερνητικούς και εξουσιαστικούς θώκους, σε βάρος πάντοτε της Πατρίδας και του Λαού.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαγωνισμός γραφικότητας παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ των διαφόρων βο(υ)λευτών της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης. Αυτή την φορά, την σκυτάλη της φαιδρότητας πήρε ο βο(υ)λευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης, ο οποίος απεδείχθη πραγματική… μορφή με τα όσα ανέφερε για τους νέους σταθμούς διοδίων.
Σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχαν οι τοπικοί βο(υ)λευτές με τον Χρήστο Σπίρτζη την Τρίτη στη Βουλή. Ο βο(υ)λευτής είπε ότι «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών», οπότε αυτοί θα εγκατασταθούν σε αυτήν τη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα!
Το μόνο το οποίο με σιγουριά έχει ξηλωθεί είναι η σοβαρότητα, με τις λεκτικές «μπούρδες» (και) του συγκεκριμένου κυβερνητικού βο(υ)λευτή. Λόγοι στοιχειώδους ευθιξίας αποκλείουν κάθε απόπειρα απάντησης στον θρασύτατο εκπρόσωπο μιας εξίσου θρασύτατης κυβέρνησης, η οποία αφού πήρε αρκετούς Έλληνες «στο λαιμό της» με το ελεγχόμενο απ΄αυτήν «κίνημα» με τον τίτλο «δεν πληρώνω», τώρα στήνει παντού διόδια, ακόμη και στα πλέον απίθανα σημεία της Εγνατίας Οδού, με αποτέλεσμα οι 8 σταθμοί που λειτουργούν σήμερα να γίνουν 38, δηλαδή σχεδόν πέντε φορές παραπάνω!
Το μόνο το οποίο μπορεί να συναγωνισθεί το θράσος αυτών των ελεεινών και τρισάθλιων πολιτικών απατεώνων είναι το πάθος τους για την παραμονή τους όσο το δυνατόν περισσότερο στην τόσο προσοδοφόρα γι΄ αυτούς καρέκλα της εξουσίας.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ομολογία Μουζάλα: “Hot spot” η Ελλάδα - Εδώ θα μείνουν 23.000 λαθρομετανάστες!


Ξεκάθαρη ομολογία μονιμοποίησης (και ως εκ τούτου νομιμοποίησης;) των «προσφύγων» έκανε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος, σε χθεσινή συνέντευξή του, αποκάλυψε πως 20.000 με 25.000 «πρόσφυγες» θα παραμείνουν στην Ελλάδα υπό την προϋπόθεση να διατηρηθεί η συμφωνία Ευρώπης - Τουρκίας.
Ενδιαφέρον, επίσης, έχει μια ακόμη ομολογία του. Το ότι δηλαδή «το 70% - 80% είναι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγες. Όποιος έρχεται κάνει αίτηση ασύλου και από εκείνη τη στιγμή η υπηρεσία πρέπει να κρίνει αν είσαι οικονομικός μετανάστης ή πρόσφυγας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
25.000 λαθρομετανάστες θα μείνουν σε μόνιμη πλέον βάση στην Χώρα μας (με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό), ενώ καταρρίπτεται και ο μύθος των προσφύγων, καθώς ο ίδιος ο Μουζάλας παραδέχεται ότι το 80% των «προσφύγων» είναι «οικονομικοί μετανάστες», στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή λαθρομετανάστες.

Η αποκάλυψη αληθειών από τον Μουζάλα, οι οποίες ήσαν γνωστές στο ευρύ κοινό εξαρχής, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση τα προβλήματα που γεννά η συνεχώς αυξανόμενη λαθρομετανάστευση, με δεδομένο ότι η στάση μονιμοποίησης -νομιμοποίησης 25.000 «προσφύγων» δίνει ένα σχετικό μήνυμα και σ΄άλλους επίδοξους «επισκέπτες» της Πατρίδας των Ελλήνων.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΣOK στο Μενίδι: Νεκρός 10χρονος μαθητής από αδέσποτη σφαίρα - Σε κοντινό καταυλισμό ρομά οι έρευνες της Αστυνομίας

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο μαθητής που πέθανε μετά από τραυματισμό σε σχολική γιορτή σε δημοτικό σχολείο του Μενιδίου, έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλογριάς.
Η τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη σε δημοτικό σχολείο της Αττικής. Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 10χρονος Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 11:30 το βράδυ. Εκεί οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως να κατορθώσουν να σώσουν το αγόρι.
Όπως είπε ο ιατροδικαστής σε διαδικτυακό μέσο η βολίδα χτύπησε το παιδί στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για βλήμα των 9mm.
Σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας σε κοντινό καταυλισμό ρομά όπου την ώρα της σχολικής γιορτής υπήρχε γλέντι και ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Αμέσως μετά την ενημέρωση από τον ιατροδικαστή η περιοχή στις Αχαρνές που συνέβη το τραγικό συμβάν, αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και διενεργείται έρευνα από την ασφάλεια Αττικής και άνδρες της ΟΠΚΕ - ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και τα ΕΚΑΜ - για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ενώ κατά πληροφορίες έχουν ήδη γίνει προσαγωγές.
Σημειώνεται ότι ο καταυλισμός των ρομά βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σχολείο στο οποίο συνέβη η τραγωδίαΠΗΓΗ

Ομολόγησε ο ρομά δολοφόνος του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: Πυροβόλησα, γιατί γλεντούσαμε... αποφυλάκιση!Συνελήφθη το πρωί 23χρονος ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ο 11χρονος Μάριος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Παράλληλα, έξω από το σπίτι του νεαρού ρομά έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, αλλά όχι κάποιο όπλο, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον.

Σημειώνεται, ότι στο σπίτι του 23χρονου έγινε γλέντι την Πέμπτη, επειδή αφέθηκαν ελεύθερα δύο συγγενικά του πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών. Σήμερα το πρωί, εκτός από τον 23χρονο, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα και έτσι συνολικά οι συλλήψεις έχουν φτάσει τις έξι, ενώ οι προσαγωγές τις τριάντα τέσσερις.

Το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Μόρνου, σε απόσταση 500 μ. από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, στο οποίο έπεσε νεκρός ο 11χρονος Μάριος είχε στηθεί γλέντι για τη μη προφυλάκιση κόρης γνωστού ρομά. ..><<<>>Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εξισλαμισμός: Θα ντύσουν Ελληνόπουλα με μπούργκες για να τιμήσουν τα προσφυγόπουλα!
Η ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας προχωρά με γοργούς ρυθμούς! Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων σήμερα το βράδυ το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού πραγματοποιεί μια... διαφορετική εκδήλωση - παράσταση υπέρ των "προσφύγων".
Σύμφωνα με πληροφορίες του indobserver οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού θα ντυθούν με ισλαμικές ενδυμασίες και με μπούργκες (αντίστοιχα), ενώ θα υπάρχουν και ντυμένοι "στρατιώτες" για να δείξουν τα βάσανα των προσφύγων!
Παράλληλα, θα υπάρχει και video wall οθόνη που -προφανώς- θα δείχνει σκηνές από τους πολέμους στη Συρία.
Όλα γίνονται υπό την οργάνωση της Διεύθυνσης του σχολείου, ενώ υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις μεταξύ των γονέων. Υπήρξαν μάλιστα γονείς που είπανε για ποιο λόγο δεν κάνουν μια παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες;
Φαίνεται πως καλλιεργείται το έδαφος υποδοχής "προσφυγόπουλων" στον Χολαργό.
Υ.Γ. Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από γονείς. Μάλιστα, μία μητέρα τηλεφώνησε επώνυμα και είπε ότι η ίδια πρότεινε να γίνει παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και αντ' αυτού ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες.  ΠΗΓΗ


Εξισλαμισμός: Μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι ζουν στην Πατρίδα μας!

Άκρως ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα "Παραπολιτικά" αναφορικά με την εκρηκτικά αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν με ανεπίσημες καταγραφές οι μουσουλμάνοι ανέρχονται στους 500 χιλιάδες κυρίως αλλοδαποί!
Μιλάμε για μια κανονική απόβαση του Ισλάμ στην Πατρίδα μας, καθώς υπολογίζεται ότι από τις 250 χιλιάδες (!) που ζουν στην Αττική, 90.000 είναι πακιστανοί και ακολουθούν οι Μπαγκλαντεσιανοί, αφγανοί, ιρακινοί, μαροκινοί, αλγερινοί και σομαλοί. Όλες οι φυλές του Ισραήλ!
Το 90% από αυτούς είναι σουνίτες, ενώ αρκετοί από αυτούς διαπνέονται από ακραίες - ριζοσπαστικές απόψεις. Σε όλο αυτό το "μωσαϊκό" του ισλαμικού τόξου εντός των τειχών πρέπει να συνυπολογίσουμε και την αυξανόμενη επιρροή της Άγκυρας, ιδιαίτερα στην Θράκη.
Τέλος, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις συνεχιζόμενες ροές των λαθρομεταναστών, ανάμεσα στις οποίες κρύβονται εξτρεμιστές τζιχαντιστές, έτοιμοι για τρομοκρατικές επιθέσεις.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έχει προ πολλού κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας! ΠΗΓΗ

Μαζική εισαγωγή ναρκωτικών από αλβανία: Κατασχέθηκαν πάνω από 500 κιλά χασίς - Συνελήφθησαν οι «κατατρεγμένοι»

Κατασχέθηκαν πάνω από 500 κιλά ναρκωτικών σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές - Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν αρκετούς αλβανούς και έναν… σύριο!
Στην πρώτη και πιο σημαντική περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην εθνική οδό Ιωαννίνων– Κοζάνης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με δυο επιβάτες, που πάτησαν γκάζι όταν επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ακολούθησε καταδίωξη, οι δράστες το εγκατέλειψαν και διέφυγαν πεζοί στο πυκνό δάσος. Το εσωτερικό και το πορτ μπαγκάζ του οχήματος ήταν γεμάτα με 174 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 335 κιλών και 50 γραμμαρίων...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρασύτατη τουρκική διαμαρτυρία για την Γενοκτονία των Ποντίων


Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους του Πωγωνίου: Ζούμε μέσα στον φόβο αντιμέτωποι με ληστρικές επιδρομές!

Η κραυγή αγωνίας της Ακριτικής Ελλάδας καθρεφτίζεται στην επιστολή που έστειλε ο δήμαρχος Πωγωνίου, Κωνσταντίνος Καψάλης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και με την οποία του ζητάει να σεβαστεί επιτέλους η πολιτεία όσους «φυλάνε Θερμοπύλες».
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής: «Εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση και ανησυχία μας για τα συνεχή και πολλαπλά κρούσματα ληστειών και κλοπών στα χωριά του Δήμου Πωγωνίου.
Οι κάτοικοι των απομακρυσμένων και παραμεθορίων χωριών ζουν υπό το φόβο των επιθέσεων καθώς έρχονται, σχεδόν καθημερινά, αντιμέτωποι με ληστρικές επιδρομές. Η έλλειψη  επαρκούς αστυνόμευσης και φύλαξης αυξάνει την αγωνία των κατοίκων οι οποίοι, σε κάποιες περιπτώσεις, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις περιουσίες που απέκτησαν με κόπο στην προσπάθειά τους να προφυλάξουν τη ζωή τους.
Τα κρούσματα έγιναν ακόμη πιο έντονα τους τελευταίους μήνες ενώ σας υπενθυμίζουμε ότι το 2013, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κατοίκων πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή τη ελλιπή φύλαξη της περιοχής.
Απαιτούμε η πολιτεία να δώσει την πρέπουσα σημασία στην παραμεθόρια περιοχή και να επιδείξει το δέοντα σεβασμό στους κατοίκους που «φυλούν Θερμοπύλες». Μια καθημερινότητα με ασφάλεια και ηρεμία, χωρίς ληστρικές επιδρομές και θανατηφόρες επιθέσεις είναι δικαίωμα όλων των πολιτών. Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας στην κατεύθυνση εμπέδωσης του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους».
Είναι κάτι παραπάνω από κατανοητή και σεβαστή η κραυγή αγωνίας και απόγνωσης του δημάρχου Πωγωνίου. Το να περιμένει, όμως, ουσιαστική αντίδραση από έναν ανεκδιήγητο υπουργό, ο οποίος όχι μόνο δεν μπορεί να περιορίσει την αυξημένη εγκληματικότητα στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά αντιθέτως επιθυμεί και επιδιώκει… διάλογο με τους παρακρατικούς μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων, αποτελεί (δυστυχώς) όνειρο θερινής νυκτός.
Οι κάτοικοι της περιοχής του Πωγωνίου θα συνεχίσουν να παραμένουν έρμαια στις εγκληματικές διαθέσεις των (κυρίως) αλλοδαπών στοιχείων που λυμαίνονται την περιοχή, αφού οι ζωές και οι περιουσίες των Ελλήνων  φαίνεται ότι δεν αξίζουν το παραμικρό ενδιαφέρον και την ανάλογη προστασία του υδροκέφαλου αθηνοκεντρικού κράτους, που δεν μπορεί να εξασφαλίσει την τάξη και την ασφάλεια ούτε καν στην ίδια του την πρωτεύουσα. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7285484379228323511

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item