Widgets

ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ? ΠΑΡΕ ΝΑ΄ΧΕΙΣ ΤΩΡΑ....ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΗΝΟΜΟΝΙΑ για ΠΑΝΤΑ και ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!Μνημόνιο για πάντα: Καμία ελάφρυνση χρέους και αιώνια λιτότητα για την Ελλάδα σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο του ESM

Ψηφίσανε οι συριζαίοι το νέο τους μνημόνιο, εξαπολύοντας και πάλι υποσχέσεις ότι «τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν αν δεν πάρουμε την ρύθμιση του χρέους». Μάλιστα ο Τσίπρας είχε δηλώσει αισιόδοξος, λέγοντας ότι πλησιάζει η ώρα για να φορέσει γραβάτα, υπονοώντας ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς όσον αφορά την ρύθμιση του χρέους.

Ένα απόρρητο έγγραφο του ESM, το οποίο αποκάλυψε το Reuters, δείχνει όμως ότι τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων για την Ελλάδα, όχι μόνο δεν περιλαμβάνουν την οποιαδήποτε ρύθμιση του χρέους, αλλά – αντιθέτως – προϋποθέτουν αιματηρή λιτότητα για… πάντα.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο του ESM εξετάζει τρία σενάρια. Στο πρώτο σενάριο λέγεται ότι δεν θα χρειαστεί καμία ρύθμιση του χρέους αν η Αθήνα διατηρήσει πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ ή υψηλότερο, έως το 2032 και πάνω από το 3% έως το 2038! Το δεύτερο σενάριο κάνει λόγο για ένα μέσο όρο πλεονασμάτων στο 2,2% για μία περίοδο μέχρι το… 2060. Το τρίτο σενάριο αποτελεί μία συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πρώτων.Αναλυτές της Citigroup εκτιμούν, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στο «μέτωπο» του ελληνικού χρέους, ότι η πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα αυξάνουν τις πιθανότητες να χρειαστεί η Ελλάδα ένα νέο μνημόνιο. «Η πιθανότητα να γίνει αναγκαίο ένα τέταρτο πρόγραμμα διάσωσης μετά το 2018 αυξάνεται, κατά την άποψή μας» ΠΗΓΗΠαρακάλια κομμουνιστή Βίτσα προς Ευρωπαίους τοκογλύφους: Σώστε μας από την Χρυσή Αυγή! Παρακάλια κομμουνιστή Βίτσα προς Ευρωπαίους τοκογλύφους: Σώστε μας από την Χρυσή Αυγή!
Επίσκεψη στα Τρίκαλα έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης - του… εθνικόφρονος Καμμένου- κομμουνιστής Βίτσας, προκειμένου να μιλήσει (όχι στον λαό των Τρικάλων –κορόϊδο είναι;- αλλά στα συντρόφια του…) για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την ψήφιση του 4ου Μνημονίου, του 2ου αριστερού.

Κι εκτός των άλλων, στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά την προς τα συντρόφια ομιλία του, αναφέρθηκε και στον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο, όχι μόνον για τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους, αλλά και για ολόκληρο το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα:Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net   ΠΗΓΗ

Μνημόνιο και λιτότητα μέχρι το 2060 αντί για ρύθμιση χρέους πήρε ο Τσίπρας στο Eurogroup

Πάλι κορόιδα πιαστήκανε οι συριζαίοι. Υπογράψανε βαρύ μνημόνιο με φόντο υποσχέσεις και ευχολόγια για μία «διευθέτηση» του χρέους και τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα.

Μας είχε πρήξει ο Τσίπρας να λέει ότι «προϋπόθεση για την ψήφιση των μέτρων είναι το χρέος». Τελικά η κυβέρνηση ψήφισε τα μέτρα, έκανε τις απαραίτητες σταλινικές μεθοδεύσεις, αλλά τελικά στο Eurogroup δεν κατάφερε να πάρει τίποτα.

Δεν κατάφερε να κλείσει ούτε καν την αποταμίευση της επόμενης δόσης, η οποία επίσης αναβάλλεται παρά την ψήφιση των μέτρων, γιατί το ΔΝΤ δεν έχει συνυπογράψει ακόμα. Επιπλέον αυτού δεν προβλέπεται άμεση σύγκληση του Eurogroup, αφού κάτι τέτοιο δεν αναφέρθηκε ούτε καν ως σενάριο.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι υιοθετήθηκε πλήρως η γραμμή Σόιμπλε, έτσι η όποια συζήτηση για το χρέος μετατίθεται για όταν και αν απαιτηθεί. Στο μόνο που κατάφεραν να συμφωνήσουν είναι ότι η Ελλάδα θα παραμείνει σε σκληρή λιτότητα, με πλεονάσματα 3,5%, ως το τέλος του 2022, ενώ για την συνέχεια προβλέπονται (αν όλα πάνε όπως περιμένουν) πλεονάσματα ύψους 2% - 2,5% μέχρι το… 2060.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: 

"Ο Τσίπρας είπε ένα ακόμη τερατώδες ψέμα: πως αν δε λυθεί το πρόβλημα του χρέους, δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα! Και σήμερα εξοντώνει τον λαό με τα μέτρα, αλλά και με τους τόκους του παράνομου και επαχθούς χρέους."  ΠΗΓΗ
Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την υπερψήφιση του νέου αριστερού μνημονίου από τους συριζαίους και ήδη κατέθεσαν τροπολογία για να καταργηθεί μία διάταξη από αυτές που ψήφισαν.

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται που προβλέπει απελευθέρωση των απολύσεων εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά σχολεία, που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό κανονικά θα αποδείκνυε ότι οι συριζαίοι είναι γελοίοι και ότι δεν διάβασαν αυτό που ψήφισαν, όπως στο παρελθόν έκαναν τόσοι και τόσοι.
Όμως, η περίπτωση των συριζαίων είναι ακόμα χειρότερη, αφού αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες διατάξεις του νομοσχεδίου, που ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στην ΚΟ του Σύριζα.

Πρόκειται για την διάταξη που είχε προκαλέσει την διαφοροποίηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία είχε σπεύσει να δηλώσει ότι το «Παρών» που ψήφισε αφορά μόνο την συγκεκριμένη διάταξη, σε μνήμη του αδερφού της, και δεν συνιστά αμφισβήτηση της συγκυβερνήσεως και του αριστερού μνημονίου. Επί της διαφοροποιήσεως αυτής είχε ενημερωθεί η ΚΟ του Σύριζα και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά.

Αφού, λοιπόν, ήξεραν την συγκεκριμένη τροπολογία και την ψήφισαν με χέρια και με πόδια, προς τι η σημερινή τροπολογία; Πολύ απλά, οι άνθρωποι δεν είναι απλώς ανίκανοι και εκτελεστές εντολών από ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Είναι στυγνοί και αναίσχυντοι πολιτικάντηδες, άξιοι κληρονόμοι της μνημονιακής παρακαταθήκης της ΝΔ και του ΠαΣοΚ. ΠΗΓΗ

Στοιχεία σοκ: 1.200.000 Έλληνες ζουν με σύνταξη μέχρι 500 ευρώ!

Η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και ιδίως των συνταξιούχων προκύπτει μέσα από τα στοιχεία που έρχονται συνέχεια στο φως της δημοσιότητας και τα οποία αποδεικνύουν την καταστροφική φύση των Μνημονίων. Κάτι τέτοιο δείχνουν και (όντως σοκαριστικά) στοιχεία που δημοσιοποίησε σε έκθεση του το πληροφοριακό σύστημα «Ήλιος» για τον Δεκέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με την έκθεση, σχεδόν 1.200.000 συνταξιούχοι ζουν με κύρια σύνταξη κάτω από 500 ευρώ, ενώ άλλοι 962.466 συνταξιούχοι λαμβάνουν μηνιαίως από 500 έως 1.000 ευρώ! Δηλαδή από το σύνολο των 2.892.000 συνταξιούχων, οι 2.150.000 (ποσοστό 74%) είναι υποχρεωμένοι να τα βγάλουν πέρα με συντάξεις που δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ.

Η μέση κύρια σύνταξη ανέρχεται στα 722 ευρώ τον μήνα, η μέση επικουρική σύνταξη διαμορφώνεται στα 170 ευρώ μηνιαίως, ενώ το μέσο μέρισμα των συνταξιούχων του Δημοσίου φτάνει τα 97 ευρώ τον μήνα.

Από τους 1.252.000 πολίτες που λαμβάνουν επικουρική σύνταξη, οι 9001.000 εισπράττουν έως 200 ευρώ τον μήνα. Όσον αφορά τους συνταξιούχους του Δημοσίου που λαμβάνουν μερίσματα, οι 237.000 από τους 410.000 βάζουν στην τσέπη τους μηνιαίως έως 200 ευρώ.

Άλλη μια τρανή απόδειξη ότι οι συντάξεις (οι οποίες αντιστοιχούν στις κρατήσεις των κόπων μιας ολόκληρης ζωής για τα «τιμημένα γηρατειά», όπως έλεγε και ο αλήστου μνήμης λαοπλάνος Ανδρέας Παπανδρέου) μετατρέπονται πλέον μέσα από τις μνημονιακές ρυθμίσεις σε φιλοδωρήματα και επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας, γυρνώντας μας στις πιο βάρβαρες εποχές του παρελθόντος.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΕΝ ΨΥΧΡΏ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - Το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ-ΖΑΠΛΟΥΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 

Συνθήκες εργασιακής γαλέρας: Μεροκάματα των 15 ευρώ, ανασφάλιστη εργασία, καθυστέρηση μέχρι και 15 μήνες στις πληρωμέςΣυνθήκες εργασιακής γαλέρας: Μεροκάματα των 15 ευρώ, ανασφάλιστη εργασία, καθυστέρηση μέχρι και 15 μήνες στις πληρωμέςΣυνθήκες γαλέρας επικρατούν στην αγορά εργασίας με μισό εκατομμύριο ανασφάλιστους εργαζομένους με πλήρη ωράρια που δηλώνονται και ως μερικώς απασχολούμενοι, αλλά και μισθούς πείνας που καταβάλλονται με καθυστέρηση ως και 15 μήνες. 

Τα στοιχεία-σοκ για το καθεστώς ζούγκλας που επικρατεί στην αγορά εργασίας φέρνει στην δημοσιότητα νέα επιστημονική μελέτη, παράλληλα με τις επιπτώσεις που έχει στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης η έκρηξη των ευέλικτων μορφών απασχόλησης.

Η παρατεταμένη ύφεση και η υψηλή ανεργία στις συνθήκες βίαιης ανατροπής των εργασιακών σχέσεων που βίωσε η ελληνική οικονομία έχουν μετατρέψει σε ζούγκλα την αγορά εργασίας. Η αγορά φαντάζει με «εφιάλτη» γεμάτο φτωχούς εργαζομένους που υποκύπτουν σε μισθούς κάτω από το όριο της φτώχειας και αποδέχονται δουλειές του… ποδαριού για ένα μεροκάματο που δεν ξεπερνά τα 15 ευρώ! Εργασία λίγων ωρών, πλήρης απασχόληση αλλά με 10ωρα και χαμηλά ημερομίσθια είναι οι νέες εργασιακές συνθήκες… επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα έρευνας από μέλη του Παντείου Πανεπιστημίου δείχνουν ότι:
Α) Η μερική απασχόληση αποτελεί κατά το 2016, το 50,3% των νέων προσλήψεων.
Β) Η ανασφάλιστη εργασία αφορά 1 στους 5 εργαζομένους (500.000) άτομα.  ΠΗΓΗ

Προσηλωμένος στο Μνημόνιο και στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων ο Μητσοτάκης

Την σαφή προσήλωσή του ως εντολοδόχος των διεθνών τοκογλύφων έδειξε, για μια ακόμη φορά, (και) ο νυν αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Βορείου Ελλάδος είπε ότι «Τα μέτρα, όμως, δεν είναι κάτι σαν τις 10 Εντολές. Μπορεί να αλλάζουν».Αυτό που προφανώς δεν αλλάζει στη ΝΔ είναι η αντίληψη νομιμοποίησης της μνημονιακής κατοχής της Χώρας και της καταλήστευσης της δημόσιας περιουσίας με την φτηνή όσο και υπόδουλη λογική «Το κράτος έχει συνέχεια». Τα μόνο που… υπόσχεται ο Μητσοτάκης είναι «επαναδιαπραγμάτευση» με τους δανειστές, κάτι όμως που γνωρίζουμε από την πείρα του πρόσφατου παρελθόντος τι ακριβώς κατάληξη θα έχει.

Συνεχίζοντας τα ψέματά του και σε ερώτηση για το διαρκές αίτημά του για εκλογές, ο πρόεδρος της Ν.Δ. απάντησε: «Όχι μόνο δεν μετανιώνω, λοιπόν, αλλά επιμένω πως η πολιτική αλλαγή ήταν και είναι αναγκαία για την Ελλάδα. Αν είχαν γίνει οι εκλογές τώρα, δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ… Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του λαού μας με αλήθεια, θετικές προτάσεις και έναν νέο πατριωτισμό».Εάν πραγματικά ο Μητσοτάκης ήθελε εκλογές μπορούσε να τις προκαλέσει οδηγώντας σε παραίτηση όλη την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Δεν το έκανε, όμως, γιατί στην πραγματικότητα ούτε αυτός επιθυμεί τώρα εκλογές.Όσο για τον «νέο πατριωτισμό» που επικαλείται και ο οποίος σημαίνει τον σεβασμό και την αποδοχή στην μνημονιακή κατοχή, τον «αντιρατσιστικό» νόμο, το τζαμί στον Βοτανικό, το «σύμφωνο συμβίωσης», την αναφορά στην «πολυπολιτισμική Θράκη» και στο γενικότερο κοσμοπολίτικο φιλελεύθερο πνεύμα που διακατέχει αυτόν και το κόμμα του, ούτε τον γουστάρουμε ούτε θα τον πάρουμε.
Εθνικισμός, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΑρμαγεδδώνας για τους συνταξιούχους το νέο αριστερό μνημόνιο

Μόνο οι συνταξιούχοι ηλικίας 101 ετών και βάλε, δηλαδή αυτοί που θα μπορέσουν να επιβιώσουν 34 ακόμη χρόνια μετά το όριο των 67 χρόνων της πλήρους συντάξεως, θα μπορούν να κάνουν απόσβεση των ασφαλιστικών τους εισφορών.

Σύμφωνα με την συστημική εφημερίδα "Καθημερινή" ο νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων μετά την ψήφιση του 4ου μνημονίου υποχρεώνει τους συνταξιούχους να πληρώσουν περίπου 6,1 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 40 % των μέτρων της εξαετίας 2015-2021!

Η μείωση των εισοδημάτων των συνταξιούχων έχει συντελεστεί καθαρά με συστηματική εξαπάτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος χρόνου. Για παράδειγμα ενώ ο Κατρούγκαλος το 2016 υποσχόταν καμία μείωση των συντάξεων, τελικά ο κάθε συνταξιούχος μπορεί να χάσει έως και το 18% των αποδοχών του ή σε ορισμένες περιπτώσεις έως και δυο ολόκληρες συντάξεις.

Η αμοιβαιότητα είναι μια σχέση αυξημένης εμπιστοσύνης για συνεργασία μεταξύ δύο πλευρών η οποία έχει τα θεμέλια της στην ανεμπόδιστη επικοινωνία, την πλήρη αλληλοκατανόηση και τον αμοιβαίο σεβασμό. Σε αυτή την περίπτωση το φορομπηχτικό παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με προαλειφόμενους συνεχιστές του την Νέα Δημοκρατία του 30% των στημένων δημοσκοπήσεων δεν αναγνωρίζει την συμβολή όλων αυτών των εργαζόμενων που δούλεψαν μια ζωή για να μπορούν να έχουν αξιοπρεπή διαβίωση στην τρίτη τους ηλικία.

Και η έννοια της ανταποδοτικότητας διέπει τον βαθμό της ομοιότητας των αξιών που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο πλευρών. Σε αυτή την περίπτωση το φορομπηχτικό παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνει ληστρικά μέρος των κεκτημένων αμοιβών τους έτσι ώστε να μην μπορούν να επιβιώσουν πια στην ίδια την Πατρίδα τους και τα δίνει στους ξένους τοκογλύφους.

Το κλεπτοκρατικό τόξο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ προτάσσει την απάτη των "αντίμετρων" για να κατευνάσει την κοινή γνώμη. Μα κατ αρχήν αν όλη αυτή η προσπάθεια των τριών πρώτων αλλά και του πρόσφατου 4ου μνημονίου δεν αποσκοπούσε στην φτωχοποίηση των Ελλήνων, τότε γιατί να αρχίσει να διεκπεραιώνεται από το παρακράτος των αριστερο-νεοφιλελεύθερων κοσμοπολίτων κομμουνιστών του Τσίπρα και του Μητσοτάκη; 
Προς απόδειξη δεν έχουμε παρά να συγκρίνουμε τα μέτρα που είναι μείωση συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων και την λεγόμενη "αντιστάθμιση" τους με "κοινωνική προστασία", "επενδύσεις", "απασχόληση" και "υγειονομική περίθαλψη". Δηλαδή τα "αντίμετρα" των απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ είναι αερολογίες μεγίστου βαθμού ενώ τα "μέτρα" είναι χειροπιαστές αποκοπές κεκτημένων εισοδημάτων.

Συμπερασματικά είναι σίγουρο ότι εάν διατηρηθεί το σημερινό φορομπηχτικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ στην εξουσία σύντομα θα επέλθει και 5ο και 6ο μνημόνιο για να συμβάλλει στην ολοκληρωτική εξαθλίωση των Ελλήνων.

Η καθημερινή ενίσχυση των ποσοστών του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή είναι καθαρή απόδειξη της θέλησης των Ελλήνων για επιβίωση και αντίσταση στην λαίλαπα των μνημονίων. ΠΗΓΗΣε συνθήκες εξαθλίωσης πάνω από το 50% των ανέργων στην Ελλάδα των Μνημονίων
Κάθε έρευνα, της οποίας τα αποτελέσματα έρχονται στην δημοσιότητα, αποδεικνύει το πού έχουν οδηγήσει επτά χρόνια μνημονιακής διαχείρισης. Τα νέα στοιχεία έρευνας δείχνουν ξεκάθαρα ότι κολλημένο σε δυσθεώρητα ύψη συνεχίζει να βρίσκεται το ποσοστό των μακροχρόνια ανέργων στη χώρα μας, ενώ αυξάνεται ο αριθμός όσων αναζητούν εργασία χωρίς αποτέλεσμα.
Στα στοιχεία του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού αποτυπώνεται η τραγική κατάσταση με την οποία αντιμετωπίζουν οι άνεργοι την Ελλάδα. Ο αριθμός των μακροχρόνια ανέργων που καλούνται να ζήσουν σε συνθήκες εξαθλίωσης ξεπερνά το 54,5% του συνόλου. Αυτό σημαίνει ότι 496.349 άτομα είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και μεγαλύτερο των 12 μηνών, ενώ 368.860 είναι εγγεγραμμένα λιγότερο από 12 μήνες.
Παράλληλα, ο αριθμός των ανέργων που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας αυξήθηκε κατά 14.387 άτομα, καθώς τον Απρίλιο του 2017 αυτοί που ψάχνουν για δουλειά έφθασαν στα 865.209 άτομα, από 851.596 που ήταν πέρυσι τον ίδιο μήνα, δηλαδή καταγράφηκε αύξηση 1,5% μεταξύ Απριλίου 2016 και Απριλίου 2017.
Τα μεγαλύτερα θύματα της ανεργίας είναι, για ακόμη μία φορά, τα πιο παραγωγικά τμήματα της κοινωνίας, δηλαδή οι πολίτες με ηλικία από 30 έως 44 ετών (381.482 άτομα ή 39,31% του συνόλου), και οι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (451.178 άτομα ή 46,49%). Την ίδια στιγμή, μόλις ένας στους οκτώ ανέργους -και συγκεκριμένα 116.085 από τους συνολικά 970.328- λαμβάνει επίδομα ανεργίας.
Επτά χρόνια Μνημονίων δημιούργησαν την παραπάνω εφιαλτική κατάσταση, με τις προοπτικές να προμηνύονται ακόμη χειρότερες, καθώς η πρόσφατη ψήφιση του τετάρτου Μνημονίου δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το τι πρόκειται να ακολουθήσει από εδώ και πέρα.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο μακελάρης του ISIS που αιματοκύλισε το Μάντσεστερ: 22χρονος “ενσωματωμένος” μετανάστης από την Λιβύη


Οι ραγιάδες του Σύριζα ανοίγουν τον δρόμο για την άμεση ανέγερση του ισλαμικού τεμένους - Ψεύτικη αντίδραση από τους Ανέλ!
Με ένα ακόμη υποτακτικό και προδοτικό νομοσχέδιο η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ προωθεί την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.
Συγκεκριμένα με το άρθρο 5 του τελευταίου νομοσχεδίου για την Παιδεία προβλέπεται η διευκόλυνση των διεργασιών για την ανέγερση του Ισλαμικού τεμένους. Αυτό που εξάγεται με μια πρώτη ματιά είναι ότι τον συριζαίικο συρφετό διαποτίζει ένας μεγάλος ζήλος να υπακούσουν στις υποδείξεις των μουσουλμάνων και να ανεγερθεί άμεσα το ισλαμικό τέμενος...>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Ιδού ο “δεξιός” Γεωργιάδης: Το πολυπολιτισμικό μοντέλο και η ανοιχτή κοινωνία είναι οι αξίες μας!
Το πόσο επικίνδυνοι πολιτικοί ψεύτες και απατεώνες είναι οι «εθνικόφρονες» και «σκληροί δεξιοί» της ΝΔ φάνηκε (και) από την αντίδρασή τους για την σχετική τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστή στο Μάντσεστερ.
Ο «πολύς» Σπύρος - Άδωνις Γεωργιάδης με… διάγγελμά του στο YouTube έδειξε πόσο «λίγος» είναι για να αγγίξει, έστω και ελάχιστα, τον τίτλο του εθνικά σκεπτόμενου και δρώντα Έλληνα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αποκαλούμενος ως «Μπουμπούκος» από την σύζυγο του, δήλωσε ότι: «Για πρώτη φορά πιστεύω στα σοβαρά ότι, αν οι κυβερνήσεις μας δεν βρουν τον τρόπο να επαναφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας στους Ευρωπαίους πολίτες, τότε… με συγχωρείτε, ό,τι και γλυκανάλατα να λέμε, το πολυπολιτισμικό μας μοντέλο, η ανοιχτή κοινωνία και όλες οι αξίες οι οποίες πιστεύουμε θα πάνε γρήγορα περίπατο».

Η χρησιμοποίηση της λέξεως «πιστεύουμε» (σε α΄ πληθυντικό, δηλαδή) δείχνει ότι το «πολυπολιτισμικό μας μοντέλο» και η «ανοιχτή κοινωνία» αποτελούν το πρότυπο όχι μόνο της μαρξιστικής αριστεράς και των σοσιαλδημοκρατών, αλλά τόσο του ίδιου όσο και της φιλελεύθερης δεξιάς γενικότερα. Κι αυτά ειπώθηκαν από έναν τύπο, ο οποίος κάποτε κατέβαινε ως υποψήφιος υπερνομάρχης της Αθήνας με κεντρικό σύνθημα (και σχετική αφίσα) «Όχι στην ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό», έχοντας μάλιστα το απύθμενο θράσος και την ανάλογη αναίδεια να κουνάει το δάχτυλό του και να παραδίδει μαθήματα (ψευτο)πατριωτισμού στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Γεωργιάδης έχει και μια πολύ υψηλή θεσμική εσωκομματική θέση μέσα στη ΝΔ (αυτή του αντιπροέδρου), καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι η αποδοχή του «πολυπολιτισμικού μοντέλου» της «ανοιχτής κοινωνίας» και των άλλων «αξιών» του κοσμοπολιτισμού αποτελούν και επίσημη θέση του εν λόγω κόμματος.
Αυτός είναι ο Γεωργιάδης, αυτή είναι η ΝΔ και όποιος συμπατριώτης μας «φάει το παραμύθι» και τους ψηφίσει είναι άξιος της μοίρας του και ανάξιος του να θεωρηθεί Συνειδητοποιημένος ΈλληναςΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Άγρια επίθεση λαθρομεταναστών σε 34χρονο Έλληνα στην Πάτρα - Τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν 

Άλλο ένα περιστατικό βίαιης εγκληματικής επίθεσης σε βάρος Έλληνα πολίτη είχαμε σήμερα το μεσημέρι.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μέρα-μεσημέρι ένας 34χρονος όταν, την στιγμή που περπατούσε σε έναν δρόμο στην Πάτρα, δέχθηκε άγρια επίθεση από δυο νεαρούς  αλλοδαπούς, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν στο κεφάλι με μαχαίρι για να τον ληστέψουν.

Οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι του θύματος, που είχε μέσα 55 φαρμακευτικά χάπια, το κινητό του και προσωπικά του έγγραφα και το έβαλαν στα πόδια. Όμως, συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Τροχαίας, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της ληστείας και στην κατοχή τους βρέθηκε το μαχαίρι που κατασχέθηκε και παραδόθηκε στην Ασφάλεια ως πειστήριο.

Ο 21χρονος Μαροκινός και ο 28χρονος Αλγερινός παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τυχερός στην ατυχία του μπορεί να χαρακτηριστεί ο 34χρονος Έλληνας, αφού έζησε και δεν είχε την τραγική κατάληξη του συμπολίτη του Θανάση Λαζανά, ο οποίος έπεσε νεκρός πριν από λίγα χρόνια, από δολοφονική επίθεση λαθρομεταναστών.

Εννοείται ότι το όλο ζήτημα πέρασε «στα ψιλά» της ενημέρωσης, καθώς τέτοιου είδους ειδήσεις δεν… συμβάλλουν στην εξάλειψη του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας». Όσο για τους δύο δράστες, Μαροκινής και Αλγερινής καταγωγής, να υποθέσουμε ότι βρίσκονται κι αυτοί στην Χώρα μας ως «άμοιροι πρόσφυγες» και «κατατρεγμένοι του πολέμου», τον οποίο φυσικά ποτέ δεν γνώρισαν στην πραγματικότητα;  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ανεξέλεγκτοι οι αλβανοί κατσαπλιάδες κατέστρεψαν πάλι Ελληνικές σημαίες στην Βόρειο Ήπειρο

Μια ακόμα ελληνική σημαία, αυτή τη φορά στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου, κατέβασαν κι έκαψαν μεγαλοαλβανοί κατσαπλιάδες του «Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία» -παρακρατικά σκυλιά, που δρουν με πρότυπο τους Γκρίζους Λύκους της Τουρκιάς.

Ιδού τι έγραψαν σχετικά στη σελίδα τους:

«Η σημαία είχε αναρτηθεί πριν από μία εβδομάδα από εκπροσώπους εξτρεμιστικών-τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως η Χρυσή Αυγή, ΣΒΕΦΑ, ΠΑΣΥΒΑ και ΕΣ1914, στην οποία συμμετείχε ο ποιητής και συγγραφέας που καταδικάσθηκε το 1994 για τρομοκρατία, Βαγγέλης Παπακίτσος, επίσης στην εκδήλωση των εξτρεμιστών φασιστών Ελλήνων αναρτήθηκε η σημαία της προσάρτησης της νότιας Αλβανίας.

Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, έδρασε και θα δράσει ενάντια σε κάθε πρόκληση και σε κάθε στιγμή και δεν θα επιτρέψει στους σοβινιστές γείτονές μας να θίξουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε πλήρη αμοιβαιότητα προς όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους.

Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, έχει επίσης καταστρέψει το μνημείο του Έλληνα τρομοκράτη Θύμιου Λόλιου... Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net


Ισλαμοποίηση: 34 βουλευτές του Σύριζα επιδιώκουν την δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική

Μπορεί τα άθεα κομμούνια όταν πάνε στον άλλο κόσμο να κάνουν πολιτική κηδεία και στην Αττική να μην έχουν μείνει ελεύθεροι χώροι ούτε για αστείο, αλλά παρ’ όλα αυτά 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «καίγονται» για την δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείο στην Αττική και κατέθεσαν και σχετική ερώτηση στη βουλή.

Στην ερώτηση, ζητούν να ενημερωθούν «αν είναι στους σχεδιασμούς των συναρμόδιων υπουργείων η δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική ή εναλλακτικά η ίδρυση ειδικού μουσουλμανικού τομέα εντός των νεκροταφείων κι αν είναι ενήμερα τα συναρμόδια υπουργεία για ποιο λόγο καρκινοβατεί η αξιοποίηση της πρότασης για την παραχώρηση της έκτασης των 20 στρεμμάτων στο κοιμητήριο Σχιστού.


Ποια είναι, επίσης, η τύχη παρόμοιας πρότασης της Πολιτείας προς την Ιερά Σύνοδο για την παραχώρηση έκτασης στο νεκροταφείο Ευόσμου Θεσσαλονίκης, και αν υπάρχει πρόθεση να προχωρήσει η κυβέρνηση σε έναν εκσυγχρονισμό των ρυθμίσεων που διέπουν τη διαχείριση και λειτουργία των κοιμητηρίων, ώστε να αντιμετωπιστεί -μεταξύ άλλων- το ζήτημα της μεταχείρισης σορών μη ορθοδόξων νεκρών, τη στιγμή που στο λεκανοπέδιο της Αττικής διαβιούν σήμερα σημαντικός αριθμός μουσουλμάνων διαφόρων υπηκοοτήτων και η Αθήνα αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει μεριμνήσει για την ανέγερση μουσουλμανικού νεκροταφείου…».

Όλα τα’ χε η Μαριορή, το μουσουλμανικό νεκροταφείο της έλλειπε!

Όλα για τους μουσουλμάνους - λαθρομετανάστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία - και για τους Ορθόδοξους Έλληνες τίποτα! Και μετά βγαίνουν μερικοί και λένε ότι τα σχέδια ισλαμοποίησης της Ορθόδοξης Ελλάδας μας είναι… «θεωρίες συνωμοσίας»! ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΨΕΥΤΕΣ κ' ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ - ΨΗΦΙΖΟΥΝ 2 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ για να μην ΧΑΣΟΥΝ την ΜΑΣΑ ΑΥΤΟΙ και τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: «Πρόσφυγες» αποκεφάλισαν προβατίνα και έβγαζαν φωτογραφίες με τα κινητά τους! 

Συνελήφθησαν ήδη τρεις λαθρομετανάστες και κατηγορούνται για κακούργημα - Οι έρευνες συνεχίζονται

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστές τρεις «πρόσφυγες» από την Περσία, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Δερβενίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές ιδιοκτήτης αγροικίας της περιοχής οι τρεις αλλοδαποί εισέβαλαν στον αύλειο χώρο της ιδιοκτησίας του και αποκεφάλισαν μια προβατίνα. Νωρίτερα οι δράστες απαθανάτισαν τη στιγμή της εισβολής, βγάζοντας φωτογραφίες τα ζώα αλλά και τους εαυτούς τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr ο ιδιοκτήτης της αγροικίας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα οικόσιτα ζώα του βρίσκονται στο στόχαστρο λαθρομεταναστών από το κέντρο φιλοξενίας «Αλεξίλ», το οποίο βρίσκεται σε απόσταση εκατό μέτρων. Από το βράδυ της Μ. Παρασκευής μέχρι χθες άγνωστοι είχαν εισβάλει ακόμη τρεις φορές.
Χθες το απόγευμα οι κάμερες ασφαλείας της οικίας κατέγραψαν την είσοδο ομάδας πέντε ατόμων στο χώρο όπου βρίσκονται τα οικόσιτα ζώα. Ο ιδιοκτήτης έσπευσε στο σημείο μαζί με την Αστυνομία. Συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών ο οποίος είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Δύο ώρες αργότερα κάτοικοι των γύρω σπιτιών αντιλήφθηκαν εκ νέου παρουσία αγνώστων ατόμων στον αυλόγυρο της αγροικίας. Αστυνομικός από το camp φιλοξενίας συνέλαβε δύο άτομα τα οποία είχαν κρυφτεί έξω από την αγροικία. Κατά τη σύλληψη διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες είχαν αποκεφαλίσει μία προβατίνα. Νωρίτερα είχαν βγάλει φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα τους χώρους της αγροικίας και τα ζώα που ήταν στον αυλόγυρο.

«Φοβάμαι ότι οι δράστες επέστρεψαν μετά τη σύλληψη του τσιλιαδόρου για να στείλουν κάποιο μήνυμα. Για ποιο λόγο να αποκεφαλίσουν το ζώο. Σας το τονίζω! Δεν το έσφαξαν απλά. Το αποκεφάλισαν» δήλωσε στο thestival.gr o ιδιοκτήτης της αγροικίας.

Οι τρεις συλληφθέντες πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Λαγκαδά, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Σημειωτέον ότι το αδίκημα της ζωοκτονίας θεωρείται κακούργημα.  ΠΗΓΗ

«Ευπαθείς» μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το νοσοκομείο της Καλαμάτας


Ούτε τα νοσοκομεία δεν σέβονται κάποιοι εκ των λεγομένων «ευπαθών»… Δύο οικογένειες «ευπαθών», λοιπόν, μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Όλα άρχισαν όταν την ώρα που ήταν έτοιμη να γεννήσει μια νεαρή γυναίκα, εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της που είχε μόλις αποφυλακιστεί και επέμενε να μπει στην Γυναικολογική κλινική για να τη δει, παρ’ όλο που αυτή είχε κάνει σχέση με άλλον!

Οι συγγενείς της προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και ήρθαν αντιμέτωποι με την οικογένεια του νεαρού, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με λοστούς και ρόπαλα, υπό τα έντρομα μάτια ασθενών και επισκεπτών. Τελικά, τα επεισόδια έληξαν με επέμβαση της Αστυνομίας, οι άνδρες της οποίας δεν έκαναν το «λάθος» να συλλάβουν τους ταραξίες.Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανύπαρκτο και επικίνδυνο κράτος: Άφησαν ελεύθερο πακιστανό δολοφόνο, ο οποίος καταζητείται από την Ιντερπόλ


Προσωπική πορεία επιχειρεί ο «λίγος» Δένδιας, για να είναι έτοιμος στην μεταμητσοτακική ΝΔ


Πλήρης επιβεβαίωση των συμπερασμάτων μας, ότι ο δευτεροτριτοκλασάτος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας έστησε το γνωστό επεισόδιο στην Βουλή για την δική του επικοινωνιακή προβολή και την εξυπηρέτηση των στενών προσωπικών συμφερόντων του, αποτέλεσε η συγκέντρωση που διοργάνωσε στην Αθήνα, την ίδια ώρα μάλιστα που ο νυν αρχηγός του βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη σε άλλη εκδήλωση.

Εντύπωση, καταρχάς, προκάλεσε το γεγονός ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επέκρινε τον πρώην αρχηγό της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, εμμέσως πλην σαφώς, για το γεγονός ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θυμάστε τις λυσσαλέες επιθέσεις του λαϊκισμού στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το ΄90 - ΄93; Θυμάστε πώς έπεσε εκείνη η κυβέρνηση; Δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ».

Σε μια ομιλία που είχε θέμα τον λαϊκισμό, ο Δένδιας κατέγραψε εμμέσως την διαφωνία του με το γεγονός ότι η Ν.Δ. ακολουθεί κατά βάση την γραμμή του Σπύρου -  Άδωνη Γεωργιάδη, παρουσία του έτερου αντιπροέδρου του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και άλλων σημαινόντων στελεχών του κόμματος από διάφορες πτέρυγες. Καθόλου τυχαία ζήτησε τη σύγκρουση με τον λαϊκισμό, απ΄όπου κι αν προέρχεται «όπως και αν μασκαρεύεται, όπου κι αν καταφύγει, ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι».

Είναι ολοφάνερο ότι στόχευε τον «Μπουμπούκο», ο οποίος άλλωστε μπορεί να αποτελέσει αντίπαλό του στην μεταμητσοτακική εποχή. Μπορεί, βεβαίως, ο εκ των βασικών ενορχηστρωτών της πολιτικής σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι μπορεί να αξίζει να είναι κάτι παραπάνω από ένας ακόμη απλός βουλευτής ή υπουργός στη ΝΔ, όμως το πολιτικό του βάρος είναι λειψό σ΄όλους τους τομείς για να μπορεί να θεωρεί ότι έχει βάσιμες ελπίδες στην επόμενη ημέρα της ΝΔ.

Όσο κι αν έχει τις επαφές που «πρέπει», ως δικηγόρος των Ρότσιλντ, χρειάζονται κι άλλα προσόντα, τα οποία είναι ολοφάνερο ότι δεν τα διαθέτει. Γι΄ αυτό και θα παραμείνει πάντοτε ένας δευτεροτριτοκλασάτος βουλευτής και τίποτα παραπάνω.   ΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3822744396823634530

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item