Widgets

ΤΡΟΜΟΣ & ΠΑΝΙΚΟΣ στους ΣΑΠΙΟΥΣ και τα «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ» ΒΟΛΕΜΕΝΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ, «Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙΚΑ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»


Τρόμος στον Περισσό και σε ολόκληρο το κατεστημένο: Μεγάλη η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία

Στην ξεκάθαρη ομολογία ότι οι Εθνικιστικές Ιδέες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν ιδιαίτερη ανάπτυξη και απήχηση στην Ελληνική Νεολαία προέβη ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα, νυν αρχισταλινίσκος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, στην τελική ομιλία του στο 20ο συνέδριο του συγκεκριμένου ιδεολογικοπολιτικού μορφώματος. Συγκεκριμένα, σε ένα μέρος της «και τώρα μπορείτε να πάτε να κοιμηθείτε» ομιλίας του, ο τρόφιμος του Περισσού δήλωσε τα εξής: 

«Πρέπει πιο πολύ να γνωρίσουμε βαθύτερα πλευρές που αφορούν νεολαία, μικρές και πολύ μικρές ηλικίες. Χρειάζεται καλύτερα να μάθουμε να αξιολογούμε, να ιεραρχούμε ζητήματα. Ιδιαίτερα πρέπει να σκύψουμε σε απόψεις και τάσεις που αναπτύσσονται μέσα στη νεολαία. Ποια ακριβώς επίδραση έχει το φασιστικό ρεύμα, η Χρυσή Αυγή και όχι μόνο, οι αντιδραστικές απόψεις μέσα στη νεολαία». 

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια προβληματισμένη όσο και απελπισμένη παραδοχή του νυν διεκπεραιωτή των υποθέσεων αυτού του κομματικού μαγαζιού, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ισχυρή επίδραση στους χώρους της Νεολαίας, ακόμη και στις μικρές ηλικίες. Φυσικά, δεν μας είπε κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε ο «γλείφτης» του Στάλιν, καθώς αποτελεί μια αναμφισβήτητη διαπίστωση. 


Έχει, όμως, άλλη αξία και σημασία να αναγνωρίζεται αυτό από τον εκφραστή ενός απόλυτα συστημικού φορέα, ο οποίος παρατηρεί με ανησυχία και κρυφή οργή ότι η λάσπη και η συκοφαντία του καθεστώτος που ο ίδιος και το κόμμα του υποστηρίζει με σθένος όχι μόνο δεν πτοούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά αντιθέτως δίνουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την αίσθηση και την αίγλη της πραγματικής αντισυστημικής και επαναστατικής δύναμης που μπορεί να εκφράσει την Ελληνική Νεολαία.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Υποκρισία ΝΔ και λοιπών “δημοκρατικών δυνάμεων” για την ψήφο των Ομογενών: Τρέμουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής!Σε ένα επικοινωνιακό σόου και ρεσιτάλ πολιτικής υποκρισίας προέβησαν οι επικεφαλής της ΝΔ και του ανύπαρκτου Ποταμιού, Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην σημερινή μεταξύ τους συνάντηση συζητήθηκε και θέμα της ψήφου των Ελλήνων Ομογενών και συμφωνήθηκε να κατατεθεί σχετική πρόταση νόμου από το "Ποτάμι", η οποία θα στηριχθεί από τη ΝΔ. Τόσα χρόνια γιατί κωφεύουν και εθελοτυφλούν στις προτάσεις και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής για το μείζον αυτό εθνικό θέμα; .>>>>> 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ σε ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ κι ΕΣΥ τους ΨΗΦΙΖΕΙΣ - Ο Mr.Alexis ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ και ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ!

Σταθερά πρωταθλήτρια ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Ελλάδα

Παρότι η ανεργία στην ευρωζώνη έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα επταετίας, εν τούτοις στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά.

Το επίπεδο της ανεργίας στην Χώρα μας παρέμεινε σταθερό στο 23,1% τον Δεκέμβριο του 2016 (σε σχέση με τον Νοέμβριο), καθώς δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2017. Συνολικά, τον Φεβρουάριο καταγράφηκαν 19.750.000 άνεργοι στην Ε.Ε. και 15.440.000 άνεργοι στην ευρωζώνη.

Τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας στην Ε.Ε. καταγράφονται στην Ελλάδα (23,1% τον Δεκέμβριο του 2016) και την Ισπανία (18%), ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά σημειώθηκαν στην Τσεχία (3,4%) και τη Γερμανία (3,9%). Ειδικότερα, στην Ελλάδα ο αριθμός των ανέργων τον Δεκέμβριο διαμορφώθηκε σε 1.101.000, με τις γυναίκες να αναδεικνύονται πρωταθλήτριες με ποσοστό 27,6% και τους άντρες να κατέχουν ποσοστό 19,5%.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η Ελλάδα παραμένει πρωταθλήτρια στον θλιβερό τομέα της ανεργίας, δείχνοντας έτσι την τραγική επίπτωση που έχουν 7 χρόνια συνεχιζόμενης μνημονιακής πολιτικής, με την όλη κατάσταση μάλιστα να προορίζεται να γίνει ακόμη χειρότερη. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Κυβερνητικός βουλευτής αποκαλύπτει: Στα 5.600 το αφορολόγητο!

Το αφορολόγητο θα υποχωρήσει στα 5.600 ευρώ για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες χωρίς παιδιά, με κλιμάκωσή του υψηλότερα έως και τα 5.900 ανάλογα με τον αριθμό των τέκνων.

Την αποκάλυψη ότι το αφορολόγητο για τους άγαμους θα διαμορφωθεί στα 5.600 ευρώ έκανε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Οδεύουμε στο κλείσιμο της τεχνικής συμφωνίας με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια», είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στον Realfm και πρόσθεσε ότι το αφορολόγητο θα πέσει στα 5.900 ευρώ για τους παντρεμένους και στα 5.600 ευρώ για τους άγαμους.

Ενδεικτικά έγγαμος με εισόδημα 15.000 ευρώ, σήμερα πληρώνει στην εφορία 1.400 ευρώ. Με τη μείωση του αφορολογήτου στα 5.900 ευρώ, και με φορολογικό συντελεστή 20%, ο φόρος που θα πρέπει να πληρώσει είναι 1.820 ευρώ.

Έγγαμος με ετήσιο εισόδημα 19.000 ευρώ, με τα τωρινά δεδομένα πληρώνει 2.280 ευρώ, με αφορολόγητο όριο στα 5.900 και 20% φορολογικό συντελεστή, θα πληρώσει 2.620 ευρώ. ΠΗΓΗ

Το «ήθος» των πολιτικών απατεώνων του Σύριζα

Η τραγωδία της μεταπολιτευτικής περιόδου φαίνεται ότι ολοκληρώνει τον κύκλο της με την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση και τα ασύστολα πολιτικάντικα ψεύδη που χρησιμοποιεί, όχι μόνο για να ανέλθει στην εξουσία αλλά και για να παραμείνει (όσο το δυνατόν περισσότερο) σ΄αυτήν. Μόνο την ΔΕΗ αν θυμηθούμε (μιας και είναι ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα της επικαιρότητος) και τους πύρινους λόγους «αντίστασης στο ξεπούλημα» που έβγαζαν ως αντιπολίτευση οι «αντιμνημονιακοί» του ΣΥΡΙΖΑ για «την υπεράσπιση της περιουσίας του ελληνικού λαού», μπορεί άνετα ο καθένας να αντιληφθεί για τι μέγεθος αδίστακτων πολιτικών απατεώνων πρόκειται.
Αυτός ο πολιτικός απατεωνισμός εκφράζεται συνειδητά (και) από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε κι αυτός με πύρινο λόγο εναντίον του ξεπουλήματος της ΔΕΗ, για να υποστηρίξει στην συνέχεια ότι πρόκειται για ένα στημένο παιχνίδι (και άλλα παρόμοια ευτράπελα), για να επακολουθήσει (μια ακόμη) θεαματική κωλοτούμπα λέγοντας ότι δεν θα πράξει όπως θα ήθελε ο ίδιος προσωπικά, αλλά όπως θα αποφασιστεί συλλογικά, ψηφίζοντας δηλαδή (την κατ΄αυτόν στημένη)συμφωνία που θα έρθει στην Βουλή!
Είναι προφανές, και απ΄αυτή την περίπτωση, ότι το περιεχόμενο του περιβόητου «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς» βασίζεται στην παραδοχή ότι το Εθνικό συμφέρον βασίζεται - ταυτίζεται με το κομματικό συμφέρον του ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο η διατήρηση στην εξουσία (και τα «παρελκόμενά» της) είναι υπεράνω του οποιουδήποτε συμβιβασμού. Αυτό το «ήθος» φαίνεται ότι κληρονόμησε ο Σκουρλέτης και στον γιο του, προκειμένου αυτός να συμπλέει με τις παρακρατικές «αντιφασιστικές» συμμορίες που δρουν παραβατικά ως μαντρόσκυλα της ανθελληνικής εξουσίας... Κινούμενοι οι συριζαίοι σ΄ένα σχιζοφρενικό πολιτικά ρυθμό δεν διστάζουν να είναι ταυτόχρονα κυβέρνηση και την ίδια ώρα να παριστάνουν τους αντιπολιτευόμενους στα μέτρα που οι ίδιοι παίρνουν.
Την ίδια ώρα οι συριζαίοι φροντίζουν να είναι και σε κάτι συνεπείς από τα όσα προεκλογικά υποστήριζαν, έστω και σε δευτερεύοντα βαθμό για ευνόητους λόγους. Συνεχίζουν την προσπάθεια πλήρους αποδόμησης της Εθνικής Ταυτότητας, δίνοντας μάχες «κατά του φασισμού και του ρατσισμού», όπως βαφτίζουν κάθε επιθυμία και προσπάθεια Έλληνα πολίτη να αντισταθεί στην επιχείρηση μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό. Και όλα αυτά, βεβαίως, με το καλοτάισμα κρατικοδίαιτων ΜΚΟ «αντιφασιστικού» χαρακτήρα, οι οποίες σιτίζονται από το υστέρημα των φορολογουμένων, τους οποίους ονομάζουν συλλήβδην ως «ρατσιστές».   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΧτύπησε κόκκινο ο αντιχριστιανισμός των συριζαίων: “Κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου” το Άγιο Φως για τον Μπαλαούρα!

Το μένος των ανθελλήνων συριζαίων για το Έθνος και την Ορθόδοξη Πίστη είναι γνωστό.

Όσο και να προσπαθεί ο άθεος Τσίπρας (που δεν έχει τελέσει θρησκευτικό γάμο, ούτε έχει βαφτίσει τα παιδιά του) να πείσει για το αντίθετο με τις υποκριτικές επισκέψεις του σε εκκλησίες και μοναστήρια, δεν μπορεί να κρυφτεί ο εθνομηδενισμός και ο αντιχριστιανισμός του Σύριζα.Κλασικό παράδειγμα άθεου μπολσεβίκου ο... χαμηλοσυνταξιούχος Μπαλαούρας, ο οποίος ανερυθρίαστα επιμένει στην πολιτική του θέση για κατάργηση της έλευσης του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο στην Ελλάδα.
Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για την θέση του αυτή, εμμένει και δηλώνει: "είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο. Και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό κόστος".

Όντως Μπαλαούρα υπάρχει ένα σημαντικό κόστος από την στιγμή και οι λοιποί σου σύντροφοι δεν άφησαν ευρώ στα δημόσια ταμεία  
Αλλά ποιος έχασε την ντροπή ή τον σεβασμό στα όσια και ιερά της Πίστεως, για να την βρει ο Μπαλαούρας; ΠΗΓΗ

Πρόβα εξέγερσης λαθρομεταναστών στην Μόρια - Άγρια επεισόδια με πετροβολισμούς, ένας αστυνομικός τραυματίας

Μετά από το κλείσιμο δρόμου στους πολίτες της Λέσβου, τα καθοδηγούμενα από το «αλληλέγγυο» αληταριό - που πολύ τους… αγαπάει, αλλά δεν τους παίρνει σπίτι του - «προσφυγάκια» έκαναν «διαδήλωση» ζητώντας να φύγουν από την Λέσβο.

Την ίδια στιγμή, κάποιοι εξ’ αυτών άρχισαν να καταστρέφουν τους χώρους του hot spot (τους οποίους χρυσοπλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι) με αποτέλεσμα να γίνει επέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ.

Ακολούθησε πετροπόλεμος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο κεφάλι!

Τυχαία η «κινητικότητα» που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην Μόρια; Δεν νομίζουμε! Κάτι ετοιμάζουν οι «αλληλέγγυοι» και βάζουν μπροστά τους δυστυχείς!  ΠΗΓΗ

30 εκατομμύρια αφρικανοί λαθρομετανάστες αναμένονται στην Ευρώπη τα επόμενα 10 χρόνια!

Μια είδηση που διαβάσαμε στην «Δημοκρατία» δημιουργεί έντονους προβληματισμούς για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά φυσικά και της Χώρας μας.

Κάτω από τον τίτλο «Φόβοι για 30.000.000 Αφρικανούς μετανάστες» διαβάζουμε και τα εξής: «Έως και 30.000.000 Αφρικανοί (!) θα φτάσουν ως πρόσφυγες στην Ευρώπη τα επόμενα 10 χρόνια, εξαιτίας της βίας, των εμφύλιων σπαραγμών και της φτώχειας που μαστίζουν την Αφρική, εκτιμά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, σημειώνοντας ότι ασφάλεια, τρομοκρατία και μετανάστευση αποτελούν σήμερα τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την Ευρώπη. “Η Ευρώπη καλείται να καταπολεμήσει τις δύο μεγαλύτερες προκλήσεις, την τρομοκρατία και τη μετανάστευση, που ως φαινόμενα συνδέονται μεταξύ τους” σημείωσε ο Ταγιάνι, μιλώντας στην “Die Welt”.
Τόνισε, μάλιστα, ότι το Ισλαμικό Κράτος (Ι.Κ.) αναζητά τρόπους να “αναμείξει” τρομοκράτες με πρόσφυγες. “Η Αφρική βρίσκεται σε τραγική κατάσταση – η γεωργία της φθίνει λόγω της ερημοποίησης των εδαφών, Νιγηρία και Νίγηρας υποφέρουν από φτώχεια και η Σομαλία πλήττεται από χάος και εμφύλιους πολέμους” σημείωσε ο Ταγιάνι, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη θα πρέπει να χαράξει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για την ήπειρο».
Ο Ταγιάνι μόνο ως «δικός μας» δεν μπορεί να θεωρηθεί. Τονίζει, όμως, το τεράστιο πρόβλημα της μετανάστευσης από την Αφρική, όπου αν συνυπολογίσουμε και την αντίστοιχη περίπτωση της Ασίας τότε καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε έχει σώας τας φρένας ότι το πρόβλημα είναι κάτι πολύ παραπάνω από απλώς μεγάλο.
Λέμε «σώας τας φρένας» γιατί ως γνωστόν δεν λείπουν οι συνειδητοί μισητές της Εθνικής Ταυτότητας (ή απλώς ηλίθιοι), οι οποίοι με ασυναρτησίες του τύπου «ανοιχτά σύνορα» ευλογούν τέτοιου είδους επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ταυτόχρονα, η σύνδεση της ισλαμικής τρομοκρατίας με τους «πρόσφυγες» κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη αντιμετωπίσεως αυτής της κατάστασης, ακριβώς για να μην έχουμε ένα ζοφερό μέλλον για την Ελλάδα και την Ευρώπη.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Οι εγχώριοι «αντιφασίστες» προωθούν επίσημα τα γεωπολιτικά συμφέροντα των τούρκων


Νέα αντεθνική δήλωση Βαρβιτσιώτη: Η Ελλάδα δημιουργεί πολεμικό κλίμα στο Αιγαίο - Να δώσουμε το μισό θέλει η Νέα Δημοκρατία; 


«Ξαναχτύπησε» ο νεοδημοκράτης Βαρβιτσιώτης, που στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα» το να καίει κανείς την Ελληνική Σημαία. Τώρα, εκφράζοντας την θέση της Νέας Δημοκρατίας, είπε ουσιαστικά ότι θα πρέπει να δώσουμε το μισό Αιγαίο στους τούρκους για να μην υπάρχουν προβλήματα.Σε εμφάνισή του στην εκπομπή του Αναστασιάδη, ερωτώμενος για το ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας, είπε ουσιαστικά ότι η Ελλάδα θα πρέπει να «κατεβάσει τα παντελόνια» και να αποποιηθεί των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.
Συγκεκριμένα, είπε ότι «η Ελλάδα δημιουργεί πολεμικό κλίμα» (!), ότι «δεν μπορεί να βλέπει στρατιωτικές ασκήσεις», αφού με αυτόν τον τρόπο «κερδίζουν οι έμποροι όπλων».
ΠΗΓΗ
Θα περίμενε κανείς αυτές τις απόψεις να τις ακούσει από κάποια συνιστώσα του Σύριζα, από αυτές που ακόμα και σήμερα διατρανώνουν ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του».Όμως ακούγονται σήμερα από την νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία, η οποία συναγωνίζεται σε αριστερισμό την ΚΟΕ, την ΟΑΚΚΕ και τις λοιπές φράξιες της αριστεράς. Ας δούμε και την παλαιότερη δήλωσή του:

Παράνομη κατάληψη του κεντρικού δρόμο της Μυτιλήνης από λαθρομετανάστες αναστάτωσε την ζωή των κατοίκων! 


Παράνομη κατάληψη του κεντρικού δρόμο της Μυτιλήνης από λαθρομετανάστες αναστάτωσε την ζωή των κατοίκων!Για άλλη μια φορά αναστατώθηκε η ζωή των κατοίκων της πολύπαθης Μυτιλήνης όταν ομάδα λαθρομεταναστών, αφρικανών κυρίως, που διαμένουν στον καταυλισμό της Μόριας. έκαναν κατάληψη του κεντρικού δρόμου που συνδέει τη Μυτιλήνη με την ανατολική πλευρά του υπόλοιπου νησιού .
Η κατάληψη έγινε στο ύψος του καταυλισμού του Καρά Τεπέ και οι λαθρομετανάστες κρατώντας στα χέρια τους αυτοσχέδια πλακάτ που έγραφαν «στοπ στις απελάσεις» και «ελευθερία» ζήτησαν να μην επιστραφούν στην Τουρκία.

Υ.Γ.1  Δεν βρέθηκε βέβαια κανένας εισαγγελέας να κινηθεί αυτεπάγγελτα για παρακώλυση συγκοινωνιών όπως ορίζει το σύνταγμα, δεν είναι χρυσαυγίτες θα μου πείτε

 Υ.Γ. 2 Δεν εμφανίστηκε βέβαια κανένας αλληλέγγυος της μάσας που τόσους έχει η Μυτιλήνη να πάρει στο σπίτι του έστω και έναν από δαύτους.  ΠΗΓΗ


Μετά τα κόμματα ούτε οι συστημικές εφημερίδες είδαν την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Χθες πραγματοποιήθηκε μια θρασύτατη τρομοκρατική επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής από ομάδα αναρχοκομμουνιστών με τσεκούρια, ρόπαλα, βόμβες μολότωφ και άλλα δολοφονικά όργανα.
Να σημειωθεί ότι η παρακρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Λεωφόρο Μεσογείων και σε απόσταση αναπνοής από τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας και Δικαιοσύνης! Οι τρομοκράτες έφυγαν σαν... κύριοι, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε καμμία σύλληψη!
Σήμερα το υπουργείο Προ - Πο του Τόσκα αντί να συλλάβει τους εγκληματίες - τρομοκράτες συνέλαβε έναν αθώο πολίτη, ώστε να στηθεί ακόμα μία Χρυσαυγίαδα και ένα προπαγανδιστικό σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια και τις συστημικές φυλλάδες.
Χθες, όπως επισήμανε και με δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ΚΑΝΕΝΑ κόμμα του "δημοκρατικού τόξου" δεν καταδίκασε την επίθεση. Προφανώς δεν είδαν τίποτα, επειδή ήταν πολύ απασχολημένοι με το "μέγα ζήτημα" της... εγκληματικής ενέργειας του Συναγωνιστή Σαχινίδη που μοίρασε αναμνηστικά και ιστορικά βιβλία σε μαθητές Γυμνασίου.
Σήμερα τον στρουθοκαμηλισμό του σάπιου πολιτικού συστήματος μιμήθηκαν οι συστημικές εφημερίδες. ΚΑΜΙΑ φυλλάδα λοιπόν δεν είδε το βίντεο της επίθεσης, δεν είδε τις σπασμένες τζαμαρίες, τα καμμένα βιβλία και όλα όσα άφησαν πίσω τους τα τσιράκια του αριστερού παρακράτους. Ούτε είδαν τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την επίθεση στα γραφεία.
Δεν πειράζει! Ο Ελληνικός Λαός έχει μάτια και βλέπει και την κατάλληλη στιγμή θα τους δώσει την απάντηση που τους αρμόζει.

Οι μόνες εφημερίδες που έσπασαν την ένοχη συνωμοσία της σιωπής και αναφέρθηκαν στην παρακρατική επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα ήταν το "Εμπρός", η "Δημοκρατία", η "Ελεύθερη Ώρα" και η "Εστία".   ΠΗΓΗ
Αμέτρητες φορές τα ΜΜΕ και διάφοροι αλληλέγγυοι, προσπαθώντας να περάσουν την προπαγάνδα τους περί αντιρατσισμού, προβάλλουν εικόνες από μικρά παιδιά προσφύγων θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουν την ελληνική κοινωνία, ώστε να υποδεχθεί τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που καταφθάνουν καθημερινά στην Πατρίδα μας. Μάταια όμως, μιας που το σίγουρο είναι ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα μιας που οι ίδιοι φροντίζουν καθημερινά μαζί με τα «αθώα» παιδιά τους να δείχνουν το πόσο ανθέλληνες είναι και πόσο αγνώμονες απέναντι στο ελληνικό κράτος και τους πολίτες του.
Πρόσφατο παράδειγμα στο Μοσχοχώρι Λαμίας όπου την Παρασκευή κατά τις απογευματινές ώρες σημειώθηκε για ακόμη μια φορά ανθελληνικό παραλήρημα και αυτήν την φορά το προκάλεσε ένα κατατρεγμένο "προσφυγόπουλο". Συγκεκριμένα, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του Μοσχοχωρίου ένα "προσφυγόπουλο" που ήταν στο προαύλιο έσκισε την Ελληνική Σημαία!....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Κοροϊδία Συριζαίων: Και δεύτερος βουλευτής πήρε το βοήθημα για τους συνταξιούχους

Τελικά από ό,τι αποδεικνύεται οι βουλευτές του Σύριζα όταν πανηγύριζαν για το επίδομα στους συνταξιούχους, το κάνανε γιατί θα εισέπρατταν οι ίδιοι λίγα ευρώ παραπάνω, λες και δεν τους έφτανε ο παχυλός μισθός τους.
Μετά τον Μπαλαούρα, λοιπόν, έχουμε και τον Μηταφίδη, ο οποίος βγήκε και δήλωσε ότι πήρε και αυτός το επίδομα. Και μην νομίζετε ότι τους έπιασε η φιλαλήθεια και βγήκαν και το είπαν. Πρόκειται για υπόθεση δύο μηνών.
Απλώς τώρα έγιναν τα αποκαλυπτήρια και αναγκάστηκαν να μιλήσουν. Ο δε Μηταφίδης μίλησε μάλλον για να προλάβει τα δικά του αποκαλυπτήρια.
Μάλιστα, για να συμπληρωθεί η γελοιότητα, ρίχτηκε το φταίξιμο στην… Χούντα, αφού όπως είπε με νόημα ο Μηταφίδης, «δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος έχει περάσει τα πάνδεινα τον καιρός της Χούντας» Αυτό θα μείνει στην ιστορία ως το επίδομα του άπορου βουλευτή, το οποίο προφανώς (μην νιώσετε έκπληξη αν το πουν) έβαλε ο χουντικός Παπαδόπουλος για να στοχοποιήσει την «αγία αριστερά». ΠΗΓΗ


ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ… ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ «ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ»

Σκηνές σωβινιστικού και ιεροπολεμικού (τζιχαντιστικού) αμόκ διαδραματίστηκαν σε εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Μικρά πακιστανόπουλα, ντυμένα με στρατιωτικές στολές και κραδαίνοντας ψεύτικα (για την ώρα…) αυτόματα όπλα, ορκίζονταν στον Αλλάχ και επαναλάμβαναν ρυθμικά κάθε λίγο και λιγάκι «Πακιστάν», όταν διέκοπτε τον παραληρηματικό και γεμάτο φανατισμό λόγο του ένα –άριστα!- εκπαιδευμένο παιδάκι! Τι έλεγε δεν ξέρουμε, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε από το αλλόφρων ύφος του, το μάτι του που… γυάλιζε και τις συνεχείς επικλήσεις στον ουράνιο Αλλάχ!

Κι όλα αυτά συνέβησαν υπό την αιγίδα του διαβόητου Τζαβέντ Ασλαμ, εκλεκτού συνεργάτη του πιο… διεθνιστικού τμήματος της –άθεης- ακροαριστεράς (ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡCIA), που μόλις ακούσουν κανέναν να μιλάει για Ελλάδα και Ορθοδοξία, ουρλιάζουν αγανακτισμένοι για «σωβινισμό», «φασισμό», «ναζισμό», «ρατσισμό» και τα τοιαύτα!

Αλλά είπαμε, οι Έλληνες πρέπει να είναι διεθνιστές και «φιλόξενοι» και «αλληλέγγυοι» σ’ όποιον μπουκάρει στο σπίτι τους, την Ελλάδα, γιατί έτσι προστάζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Όλοι οι άλλοι, ας είναι εθνικιστές, δεν πειράζει! Κι ας εκπαιδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση τα παιδιά τους!
(ΥΓ): Δείτε και διαδώστε το βίντεο ΠΑΝΤΟΥ, μπας και ξυπνήσουν οι Έλληνες πριν το σπαθί του Ισλάμ ακουμπήσει τα –τρυφερά!- λαιμουδάκια τους!

«Κατατρεγμένοι» από την αλβανία λήστευαν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες στην Ήπειρο

Η πλήρης κακοποιός δράση μιας ακόμα σπείρας κλεφτών και ληστών, αποκαλύφθηκε από την Αστυνομία. Πρόκειται για σπείρα αποτελούμενη από τρεις «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» από την Αλβανία -δύο εκ των οποίων βρίσκονται ήδη στις φυλακές, ενώ ο άλλος αναζητείται.

Πιο συγκεκριμένα, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί και από την αξιοποίηση των αποτυπωμάτων, προέκυψε ότι τα «κατατρεγμένα» μπουμπούκια, είχαν ληστέψει στις 7 Δεκεμβρίου 2015 με την απειλή τσεκουριού μια 86χρονη αφού διέρρηξαν την είσοδο του σπιτιού της στο Βασιλικό Ιωαννίνων και άρπαξαν χρήματα και ένα χρυσό δακτυλίδι.

Παράλληλα, από τα τέλη του 2014 ως το Μάρτιο του 2016, είχαν διαρρήξει 14 σπίτια στα χωριά Τεριάχι, Παλαιόπυργος, Μερόπη, Κακόλλακος, Άγιος Κοσμάς, Βασιλικό και Αηδονοχώρι Ιωαννίνων.

Η προηγούμενη δράση τους ήταν η εξής:

Είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή όπλων στο Βασιλικό Ιωαννίνων δυο αδελφές ηλικίας 62 και 64 χρόνων και τους είχαν αρπάξει 600 ευρώ στις 15 Ιανουαρίου 2016, ενώ την 1η Μαρτίου 2016 λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού και με χτυπήματα έναν 84χρονο και την 78χρονη σύζυγό του στην ίδια περιοχή και άρπαξαν από το σπίτι τους μετρητά, ένα χρυσό κόσμημα και δύο κινητά.

Ακόμη, είχαν ταυτοποιηθεί ως δράστες 18 διαρρήξεων σε σπίτια στα χωριά Κορίτιανη, Κρυσταλλοπηγή, Κοκκινιά, Καλλιθέα, Κάμπο Παραμυθιάς και Ελαία και σε δύο καφενεία στην Κορίτιανη και στο Παλαιοχώρι Θεσπρωτίας.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!  ΠΗΓΗ


Εκτός τόπου και χρόνου οι συριζαίοι: «Παράγει αποτελέσματα» ο νόμος Παρασκευόπουλου που έχει αποφυλακίσει όλους τους εγκληματίες!
Δεν έχει όριο η αναλγησία ή η ανοησία των κυβερνώντων, οι οποίοι κάνουν οτιδήποτε δυνατό ή αδύνατο προκειμένου να επιφέρουν ακόμα περισσότερα δεινά στην δοκιμαζόμενη Ελληνική Κοινωνία, δηλώνοντας παράλληλα υπερήφανοι για τα «ανδραγαθήματά» τους.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο "νόμος Παρασκευόπουλου" περί της αποσυμφορήσεως των φυλακών, ο οποίος έχει αποδεδειγμένα βγάλει στο δρόμο στυγερούς εγκληματίες, κυρίως αλλοδαπούς, και έχει προκαλέσει έκρηξη στην εγκληματικότητα...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Οι ψευτοδεξιοί της ΝΔ εξυμνούν τον σφαγέα και προδότη της Ελλάδας, Μπελογιάννη

Ο ιδεολογικός, (ο ποιος;) πολιτικός και ηθικός κατήφορος της ΝΔ, με την ίδια να στήνεται «στα τέσσερα» και να παραδίδει πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης σε κάθε είδους κομμουνιστές, πραγματικά δεν έχει τελειωμό. Η δειλία της (και) με την υπόθεση Μπελογιάννη δείχνει γιατί αποτελούν τους «δεξιούς της φάπας» και τους πολιτικούς καρπαζοεισπράκτορες, καθώς και γιατί με την στάση τους δικαιώνουν την γνωστή ρήση του Λένιν για τους αστούς και το σκοινί με το οποίο οι ίδιοι θα φροντίσουν να προμηθεύσουν αυτούς που θα τους κρεμάσουν. Δύο νέες χαρακτηριστικές περιπτώσεις επιβεβαιώνουν αυτή την μαζοχιστική τάση των νεοδημοκρατών....>>>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7892157746564657148

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item