Widgets

ΣΑΤΑΝΙΚΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ (με απόλυτη συνενοχή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»;

Δύο διαφορετικές και φαινομενικώς άσχετες μεταξύ τους ειδήσεις, υπάρχουν αυτές τις μέρες στην ειδησεογραφία. Η πρώτη, αφορά χιλιάδες σπίτια φορολογουμένων που αδυνατούν να πληρώσουν το φόρο κληρονομιάς, με το υπουργείο Οικονομικών να είναι έτοιμο να ενεργοποιήσει τον νόμο, βάσει του οποίου προβλέπεται ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που αδυνατεί να πληρώσει τον φόρο κληρονομιάς, να το παραχωρεί στο Δημόσιο.

Και τι θα τα κάνει όλα αυτά τα σπίτια του κοσμάκη το Δημόσιο, δηλαδή η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων; Η μία εκδοχή είναι να τα πουλήσει –«κοψοχρονιά»!- στα ντόπια και ξένα κοράκια, που παραμονεύουν. Όμως, υπάρχει και μια άλλη εκδοχή, που έχει σχέση με την δεύτερη είδηση: ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας ανακοίνωσε χθες την «μετεγκατάσταση» των λεγομένων «προσφύγων» σε διαμερίσματα, τα οποία θα ενοικιαστούν για τον σκοπό αυτό – όπως είπε.  


Μήπως, όμως, επειδή στην πορεία θα διαπιστωθεί ότι το κόστος ενοικίασης (συν η πληρωμή των λογαριασμών, συν τα χρήματα που θα δίνουν στα «προσφυγάκια» για φαγητό, συν τα υπόλοιπα έξοδα…) είναι πολύ μεγάλο, θα τα εγκαταστήσουν «προσωρινά» στα σπίτια που θα χάνουν οι μη προνομιούχοι Έλληνες, λόγω αδυναμίας καταβολής του φόρου κληρονομιάς; Κι όπως γνωρίζετε, στη χώρα αυτή «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Μήπως, εν τέλει, αυτό είναι το σχέδιό τους ευθύς εξ’ αρχής και δεν το μαρτυράνε; Να πάρουν τα σπίτια από τους Έλληνες για να εγκαταστήσουν μέσα «προσφυγάκια»;   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μνημείο κοροϊδίας η ομιλία Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο: Ούτε λέξη για τη σφαγή στις συντάξεις, την εγκληματική φορολόγηση και το ξεπούλημα της χώρας


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κοινότητες λαθρομεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα σχεδιάζει η κυβέρνηση - Θα βάλουν χίλιους “πρόσφυγες” σε κάθε πόλη της επαρχίας !

Την μεταφορά λαθρομεταναστών σε κάθε πόλη της ελληνικής υπαίθρου, σε αναλογία 10% επί του πληθυσμού σχεδιάζει η κυβέρνηση. Πρότυπο σε αυτόν τον σχεδιασμό η πόλη της Λιβαδειάς, όπου η ντόπια συριζαία δήμαρχος επέτυχε να τοποθετήσει έναν ανάλογο πληθυσμό στην πόλη της, με αντάλλαγμα τους ανάλογους διορισμούς για τους «ημέτερους».
Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει πόλεις της επαρχίας με πληθυσμό από 10 έως 15 χιλιάδες κατοίκους, οι οποίες θα δεχτούν να στεγάσουν έναν αντίστοιχο πληθυσμό λαθρομεταναστών από 500 έως 1500 άτομα η καθεμία. Αυτό, στο μυαλό των συριζαίων θα οδηγήσει στην αποσυμφόρηση των hot spot από περίπου 20.000 άτομα, ενώ αντίστοιχα θα ανοίξει περίπου 240 θέσεις για διορισμούς συριζαίων, με υψηλότατους μισθούς.
Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που παρουσίασε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ένα στέλεχος που εργάζεται αυτή τη στιγμή ως συντονιστής έργου στις δομές της Λιβαδειάς θα λαμβάνει ετησίως 24.933,33 ευρώ, ο οικονομικός διευθυντής του προγράμματος προσωρινής στέγασης θα λαμβάνει 22.666,66 ευρώ, ενώ οι αμοιβές είναι ανάλογου ύψους και για τις θέσεις διευθυντή Προσωπικού, Παροχών και Προμηθειών, λογιστών κ.λπ. Οι προσλήψεις που προωθούνται μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν γίνονται με βάση την εντοπιότητα των στελεχών, αλλά αφορούν «αλληλέγγυους» και πρώην ή νυν στελέχη ΜΚΟ.
Αυτό, στο μυαλό των συριζαίων θα δημιουργήσει μία «πολυπολιτισμική κοινωνία» σε κάθε πόλη της ελληνικής υπαίθρου, όπου θα υπάρχει τουλάχιστον ένα 10% του πληθυσμού (οι λαθρομετανάστες), που θα ψηφίζουν Σύριζα άσχετα από τα μνημόνια και την καταστροφική πολιτική. Στην πραγματικότητα, αυτό θα τοποθετήσει σε κάθε πόλη της ελληνικής υπαίθρου έναν ωρολογιακό μηχανισμό καταστροφής, βίας, εγκληματικότητας και ισλαμικής τρομοκρατίας, όπως έχει γίνει και σε άλλες πόλεις ή προάστια ευρωπαϊκών πόλεων που έγιναν κέντρα λαθρομεταναστών και αργότερα φυτώρια τζιχαντιστών. ΠΗΓΗ


Στην Ελλάδα των Μνημονίων: Δύο στα τρία νοικοκυριά βγάζουν λιγότερα από 1.000 ευρώ τον μήνα
Στην Ελλάδα των Μνημονίων: Δύο στα τρία νοικοκυριά βγάζουν λιγότερα από 1.000 ευρώ τον μήνα.   Τα θλιβερά αποτελέσματα επτά ετών προσαρμογής της Χώρας στην μέγγενη των Μνημονίων έρχονται στην επιφάνεια, κάθε φορά που μια έρευνα δημοσιοποιεί τα στοιχεία που συνέλεξε. Έτσι, λοιπόν, μεγάλη μείωση των εισοδημάτων των Ελλήνων αποκαλύπτουν τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων του 2016. Το 31,8% των πολιτών δεν πλήρωσε κανέναν φόρο, καθώς δύο στα τρία νοικοκυριά της χώρας δήλωσαν μηνιαίο εισόδημα κάτω από 1.000 ευρώ!

Μάλιστα, το ποσοστό όσων δηλώνουν εισόδημα χαμηλότερο από 1.000 ευρώ τον μήνα έχει αυξηθεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας από το 49% στο 64,11%, με την τάση να είναι ανοδική. Παράλληλα, περισσότεροι από 470.000 ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωσαν πέρυσι μέσο εισόδημα 9.699 ευρώ...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Διοριστείτε “σύντροφοι”: 265 διορισμοί “αλληλέγγυων” στα hot spot

Μια ωραιότατη φάμπρικα έχουν βρει οι Τσιπροκαμμένοι για να κάνουν αβέρτα διορισμούς στο –αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο, σε περίοδο μεγάλης κρίσης: τα hotspots!Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης…) Μουζάλας, εγκρίθηκε η πρόσληψη 265 συντρόφων που θα προσληφθούν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο της δράσης «Ενίσχυση υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ), με ανθρώπινο δυναμικό» του εθνικού προγράμματος του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Η προκήρυξη για την πλήρωση των θέσεων αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.  Συντρόφια προσέλθετε! ΠΗΓΗ


Νέα σφαγή στις συντάξεις, με μειώσεις από 20 έως 25%

Μετά την Λαμπρή έρχεται (νέα) σφαγή των συντάξεων και μάλιστα από το πρώτο κιόλας ευρώ, όπως προβλέπει η συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών, προκειμένου να εξοικονομηθεί περίπου 1% του ΑΕΠ ή 1,8% δισ. ευρώ εντός του 2019.

Από την «προκρούστεια κλίνη» δεν θα γλιτώσουν ούτε οι κατώτατες συντάξεις του ΙΚΑ, των 443,77 ευρώ, οι δικαιούχοι των οποίων μπορεί σήμερα να εισπράττουν το ΕΚΑΣ, όμως από το 2019 θα χάσουν οριστικά το επίδομα, μαζί με τμήμα της σύνταξής τους. Το μεγαλύτερο βάρος των νέων περικοπών θα επωμιστούν χιλιάδες συνταξιούχοι από το πρώην ΤΕΒΕ, λόγω του «μπόνους» των 220 ευρώ που το Ταμείο ενσωμάτωνε σε όλες τις κατηγορίες των συντάξεων, συμπεριλαμβανομένων και των κατώτατων. Επίσης, θα επιβαρυνθούν δημόσιοι υπάλληλοι που αποχώρησαν με 35ετία, πανεπιστημιακοί, γιατροί του ΕΣΥ και ένστολοι.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, από το 2019 θα «κουρευτεί» ένα ποσοστό 20-25% όλων των συντάξεων που εμφανίζουν «θετική προσωπική διαφορά», ενώ δεν θα γλιτώσουν ούτε οι επικουρικές, αφού -καθώς φαίνεται- δεν θα υπάρξει «δίχτυ» προστασίας για κανέναν. Μάλιστα, το σχέδιο εξοικονόμησης του 1,8 δισ. ευρώ θα επιμεριστεί στις επικουρικές συντάξεις (κατά 180.000.000 ευρώ) και στις κύριες (κατά 1,62 δισ. ευρώ).

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας την μέθοδο της σαλαμοποίησης, προσπαθεί να επιτύχει τους σκοπούς της με όσο το δυνατόν λιγότερους κραδασμούς. Έτσι, ενώ εκ των προτέρων είχε συμφωνήσει σε περικοπές 1,8 δισ. στις συντάξεις, αρχικά άφησε να διαρρεύσει ότι αυτές θα αφορούν μόνο όσους λαμβάνουν πάνω από 1.000 ευρώ. Αυτή η διαρροή δεν συνάντησε ιδιαίτερες αντιδράσεις, λόγω του όσοι λαμβάνουν τέτοια ποσά θεωρούνται ως «προνομιούχοι».

Στην συνέχεια διέρρευσε ότι το μέτρο θα αφορά μόνο όσους εισπράττουν πάνω από 700 ευρώ, ενώ τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι περικοπές θα αφορούν όλους όσοι εμφανίζουν «θετική προσωπική διαφορά», έστω κι αν λαμβάνουν μόλις 443,77 ευρώ. Η σύνταξη μετατρέπεται πλέον σε φιλοδώρημα κοινωνικής προνοίας, χάνοντας την ουσία της ύπαρξής της ως το αμοιβαίο αποτέλεσμα δεκάδων ετών εργασίας για αξιοπρεπή γηρατειά, με την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση να συνεχίζει, με ακόμη μεγαλύτερη σαδιστική επιτυχία, το σχέδιο εξόντωσης (και) των συνταξιούχων που ξεκίνησαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΟΛΑ ΟΚ! ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ και θα ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!

Ενωμένο το κλεπτοκρατικό τόξο εναντίον των Ελλήνων: Συστηματική φτωχοποίηση από το 2011 μέχρι σήμεραΜε μοχλό την εφορία και δικαιολογία τα μνημόνια το αριστερό νεοφιλελεύθερο κλεπτοκρατικό τόξο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ καταστρέφει βάσει σχεδίου την Ελληνική μεσαία τάξη για να μπορέσει να επιτύχει την πλήρη διάλυση της Πατρίδας μας...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Με το “καλημέρα”: 5580% αύξήση στα τέλη αεροδρομίου για τις άγονες γραμμές από την Fraport
Οι γερμανοί αποικιοκράτες της Fraport αποφάσισαν για δώρο του Πάσχα να αυξήσουν το τέλος αεροδρομίου των χαρακτηρισμένων ως άγονων γραμμών κατά πεντέμισι χιλιάδες ογδόντα τοις εκατό (5580%)!
Με άμεση ισχύ από 11 Απριλίου 2017 οι γερμανοί της εταιρίας Fraport ανακοίνωσαν ότι οι αναχωρούντες επιβάτες από όλα τα αεροδρόμια που ελέγχει θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν αυξημένο φόρο (τέλος αεροδρομίου) ανά επιβάτη.
Τα αεροδρόμια που έχουν εισέλθει κάτω από την κατοχή της γερμανικής αποικιοκρατικής Fraport είναι του Ακτίου, της Ζακύνθου, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, της Κω, της Λέσβου, της Μυκόνου, της Ρόδου, της Σάμου, της Σαντορίνης, της Σκιάθου και των Χανίων.
Ιδιαίτερα στα δρομολόγια των χαρακτηρισμένων ως άγονων γραμμών, δηλαδή σε τακτικές αεροπορικές γραμμές στις οποίες έχει επιβληθεί υποχρέωση παροχής δημόσιας υπηρεσίας στο εσωτερικό της Ελλάδος, η Fraport αυξάνει το τέλος αεροδρομίου από €0,30 σε €16,74, δηλαδή αύξηση της τάξης του 5580%!
Επίσης στα υπόλοιπα δρομολόγια η Fraport αποφάσισε αύξηση αυτού του φόρου κατά δεκατρία περίπου τοις εκατό (13%), δηλαδή από €12,30 το  νέο τέλος αεροδρομίου σκαρφαλώνει στα €13,86.
Οι άγονες γραμμές είναι εικοσιοχτώ (28), όπως αναφέρονται και στον διαδικτυακό τόπο της Υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας, και οι έντεκα τουλάχιστον από αυτές θα υποστούν αυτή την άδικη αύξηση. Άδικη επειδή η ιδιαιτερότητα της μορφολογίας και των καιρικών συνθηκών της Ελλάδος επιβάλλουν μια βοήθεια από το κράτος για την παροχή μετάβασης των Ελλήνων στα νησιωτικά ή απομονωμένα μέρη της Πατρίδας τους. Υπενθυμίζουμε ότι η άγονη γραμμή με τον αριθμό 27 είναι η  Ρόδος- Καστελόριζο.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται μια διάλυση της εθνικής πολιτικής για τη δυνατότητα πρόσβασης των Ελλήνων στα νησιά τους κάτω από το ξεπούλημα του κλεπτοκρατικού τόξου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ. ΠΗΓΗ

Οι θεαματικές κωλοτούμπες της ακροαριστερής συνείδησης του Σύριζα
Τον θυμάστε εκείνον τον παλικαρά βουλευτή Μανιό (της ακροαριστερής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ), που πριν από λίγο καιρό έσκιζε… γάτες και απέκλειε νέα μέτρα με μειώσεις στο αφορολόγητο και στις συντάξεις;

Επειδή μπορεί να μην θυμάστε τι έλεγε, σας θυμίζουμε εμείς, που κρατάμε «τεφτέρια» (συνέντευξη του στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, 22 Φεβρουαρίου 2017): «Δεν συμφωνήθηκαν μέτρα, μειώσεις στο αφορολόγητο κλπ. Το τι θα έρθει εμείς δεν έχουμε εικόνα, έχουμε την εικόνα την επίσημη να βγαίνει ο Ντάισελμπλουμ και να λέει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Μείωση στις συντάξεις, ή άλλο, είναι πακέτο λιτότητας. Άρα αυτό δεν μπορεί να υπάρχει γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί από την ελληνική κυβέρνηση. Αν προσδοκούν να έρθει μια άλλη κυβέρνηση να τα ψηφίσει τότε ας αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους».Ίσα ρε μάγκα!

Αχ, πώς περνάει ο καιρός και πως αλλάζουν τα πράματα! Μιλώντας, λοιπόν, στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, προχθές, είπε η ακροαριστερή συνείδηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι, οι περικοπές των συντάξεων δεν είναι προσφορά. Οι περικοπές των συντάξεων είναι αναγκαστικό μέτρο για να επιβιώσουμε. Για πρώτη φορά στην ιστορία των μνημονίων παίρνουμε λογιστικά ίδιου μεγέθους δημοσιονομικό αντίμετρα που θα βοηθήσει την οικονομία». ΠΗΓΗ Τσου ρε Λάκη!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επιλεκτικός ανθρωπισμός της Αριστεράς, το μεγάλο φαγοπότι και οι ΜΚΟΔήλωση - βόμβα Μουζάλα: Θα δοθούν διαμερίσματα και χρήματα στους “πρόσφυγες”!


Επιβεβαιώνοντας την υποψία μας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας παραδέχθηκε την μακροχρόνια παραμονή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας χθες το νέο πρόγραμμα προσωρινής στεγάσεως σε διαμερίσματα που έχει αναπτύξει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Ο Μουζάλας τόνισε πως το πρόγραμμα στοχεύει στο κλείσιμο των κέντρων φιλοξενίας και την μετεγκατάσταση των ανθρώπων σε κατοικίες στις πόλεις.
Το πρόγραμμα αφορά 10.000 «πρόσφυγες» για το 2017 και άλλους 10.000 το 2018 και θα είναι σε εθελοντική βάση. Οι «πρόσφυγες» θα λαμβάνουν οι ίδιοι χρήματα για την διατροφή τους αντί για συσσίτια. Όσοι διαθέτουν κενό διαμέρισμα στην περιοχή που υπάρχουν «πρόσφυγες» θα μπορούν να τους το νοικιάσουν, καθώς το πρόγραμμα καλύπτει την διαμονή, την πληρωμή των λογαριασμών, πρωτοβάθμια φροντίδα και άλλα.
Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της κυβέρνησης να μονιμοποιήσει και να νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες που έρχονται στην Χώρα μας. Το παραμύθι για την «προσωρινή φιλοξενία των προσφύγων» μας τελείωσε από νωρίς και τώρα στον ορίζοντα φαίνονται οι αληθινές προθέσεις της κυβέρνησης για μόνιμη εγκατάστασή τους.
Θα τους δοθούν, μάλιστα, δωρεάν διαμερίσματα και χρήματα, την ίδια στιγμή που όχι απλώς η ανεργία και η ανέχεια έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη αλλά αυξάνεται καθημερινά και ο αριθμός των ανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για οτιδήποτε! Άλλη μια απόδειξη ότι αν κάποιος δηλώσει «πρόσφυγας» βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα από αρκετούς Έλληνες μέσα στην ίδια τους την Χώρα.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔιαλύουν τον Ελληνικό Στρατό οι συριζαίοι και ο Καμμένος: Νομοθετούν νέους τρόπους αποφυγής της στράτευσης!

Θυμάστε που ο Καμμένος διαπληκτιζόταν με τον Μητσοτάκη για το ποιος θα προτείνει πρώτος την υποχρεωτική στράτευση στα 18, που αποτελεί πάγια θέση της Χρυσής Αυγής;
Ε, λοιπόν, μετά τα πολλά «ταράτατζουμ» και τις τυμπανοκρουσίες, ήρθε η ώρα της κωλοτούμπας. Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ, Δημήτρης Βίτσας, ετοιμάζεται νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις και περιλαμβάνει τα ακριβώς αντίθετα.
Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Βίτσας, στις νέες πρωτοβουλίες εντάσσονται «και ρυθμίσεις που προωθούμε, για μείωση του ηλικιακού ορίου εξαγοράς του υπολοίπου των στρατιωτικών υποχρεώσεων από το 35 έτος που είναι σήμερα στο 33 έτος, εφόσον καταταγούν και προηγουμένως εκπληρώσουν ένοπλη στρατιωτική υποχρέωση 20 ημερών. Επίσης, προωθούμε χορήγηση αναβολής κατάταξης ενός έτους σε όσους αποκτούν την ελληνική Ιθαγένεια, καθώς και ειδικές ρυθμίσεις για τους ομογενείς».
Κοινώς, όχι μόνο δεν καθιερώνεται η στράτευση στα 18, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ελαστικά ως προς την αποφυγή στράτευσης. Μάλιστα δίδεται και δυνατότητα αναβολής στους λαθρομετανάστες, που πλέον εισάγονται κανονικότατα στον Ελληνικό Στρατό, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Προκειμένου, να μην τους πάρουν με τις τομάτες, ανακοίνωσαν και κάποια άλλα πράγματα, όπως σύστημα πιστοποιήσεων. Αυτό θα ήταν ομολογουμένως θετικό αν δεν υπήρχε ήδη. Συγκεκριμένα, παλιότερα ο Στρατός εξέδιδε πιστοποιήσεις στους στρατιώτες που υπηρετούσαν στις τάξεις του, ανάλογα με την ειδικότητά τους. Αυτό, όμως, σταμάτησε όταν μειώθηκε η θητεία και ο χρόνος της δεν αρκούσε για να εκδοθεί πιστοποίηση, ούτε καν για τους οδηγούς. Συνεπώς, πως θα το κάνουν τώρα οι συριζαίοι και ο Καμμένος; Πολύ απλά, δεν θα το κάνουν και οι μόνες διατάξεις θα είναι για την αποψίλωση του στρατεύματος και ίσως περισσότερες δυνατότητες στους συνδικαλιστές του Στρατού για να διαλύουν τον Στρατό. ΠΗΓΗΗ Χρυσή Αυγή έθεσε το θέμα της κακοποίησης των ζώων στη Βουλή και επιτέλους βγήκε εγκύκλιος από τον Άρειο Πάγο

Την αυστηρή τήρηση δύο παλαιότερων εγκυκλίων της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου (2013 και 2014) για την προστασία των ζώων, παρήγγειλε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στους εισαγγελείς εφετών και εκείνοι με τη σειρά τους στους εισαγγελείς πρωτοδικών.Με την παραγγελία αυτή ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση, τον βασανισμό, τη χρησιμοποίησή τους για κερδοσκοπία, κλπ.

Παράλληλα, στην εισαγγελική παραγγελία αναφέρεται ότι δεν πρέπει να διαφεύγουν από την ποινική δίωξη και την τιμωρία τα παραβατικά άτομα και ειδικά εκείνα των οποίων οι πράξεις τους εμφανίζονται με επαναλαμβανόμενη ένταση. Και στις περιπτώσεις αυτές πρέπει να ακολουθείται η διαδικασία της σύλληψης και του αυτοφώρου. Βεβαίως, τέτοιες εγκύκλιοι έχουν βγει και στο παρελθόν και έχουν μείνει στα χαρτιά και ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακριβώς αυτό το ζήτημα είχε τεθεί στη Βουλή από την Χρυσή Αυγή και την Βουλευτή Β’ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια, η οποία σε ερώτησή της στις 16 Απριλίου 2016 έκανε λόγο για την από τις 27/08/2014 έκδοση νέων και επικαιροποιημένων εντολών και οδηγιών προς τις Αστυνομικές Διευθύνσεις για το θέμα της διαχείρισης της προστασίας των ζώων και των καταγγελιών που γίνονται σε περιπτώσεις κακοποίησης τους και ρωτούσε τον αρμόδιο υπουργό «ποιος είναι ο έλεγχος που ασκείται στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, ώστε να υπάρχει βεβαιότητα εφαρμογής του νόμου, και να μην ενεργεί ο κάθε υπάλληλος αυθαιρέτως».

Η Συναγωνίστρια, επίσης, σε συνέντευξή της σε τοπικό μέσον της Πιερίας είχε προτείνει να μετατραπεί σε κακούργημα η κακοποίηση των ζώων με σκοπό να εξαλειφτεί αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο. ΠΗΓΗ


Πάνω από 200 λαθρομετανάστες μέσα σ’ ένα 24ωρο πέρασαν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Ένα προμήνυμα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν ο καιρός θα είναι ήρεμος στην θάλασσα, αποτέλεσε το προηγούμενο 24ωρο, καθώς στην Λέσβο, την Χίο και την Σάμο αποβιβάστηκαν από τα παράλια της Τουρκίας περισσότεροι από 200 λαθρομετανάστες.
Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή του συντονιστικού για το μεταναστευτικό, στην Λέσβο έφτασαν 46 άτομα, στην Σάμο 38 και την Χίο 120. Φυσικά, όλοι αδιακρίτως αυτοχαρακτηρίζονται ως «πρόσφυγες», φροντίζοντας να έχουν το απαραίτητο άλλοθι και ταυτόχρονα «διαβατήριο» για την περαιτέρω παραμονή τους και την μελλοντική μονιμοποίηση-νομιμοποίησή τους στην Χώρα μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό το «φούσκωμα» στο κύμα της λαθρομετανάστευσης το τελευταίο 24ωρο δεν οφείλεται σε ενδεχόμενη πληροφόρησή τους για τις κυβερνητικές εξαγγελίες του Μουζάλα, ότι δηλαδή οι «πρόσφυγες» θα μένουν σε δωρεάν διαμερίσματα και θα λαμβάνουν μετρητά…  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το “μαγείρεμα” των στοιχείων για την λαθρομετανάστευση - Τους... λείπουν 8.393 “προσφυγάκια”


Ατελείωτη ρεμούλα με τους λαθρομετανάστες: Ξόδεψαν 250.000 ευρώ για “hot spot” που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ!


Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «πέταξε» 250.000 ευρώ για τη δημιουργία ενός "hot spot", το οποίο τελικώς ουδέποτε λειτούργησε. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθεστωτικής εφημερίδας, πρόκειται για τη δομή στο Χωρύγι του νομού Κιλκίς, όπου θα έμπαιναν 220 οικίσκοι, για να στεγάσουν 1.000 άτομα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο συγκεκριμένος χώρος μισθώθηκε έναντι 10.000 ευρώ το μήνα το καλοκαίρι του 2016 και έχει δεσμευμένα κονδύλια για ενοίκια μέχρι τον επόμενο Ιούνιο.
Ωστόσο, εκτός από το ποσό των 100.000 ευρώ που αφορά στα ενοίκια, στη «Διαύγεια» έχουν δημοσιευθεί αποφάσεις πληρωμής για τα εξής:
• 24.838 ευρώ για χωματουργικά έργα διαμόρφωσης του χώρου
• 16.004 ευρώ για διαμόρφωση οδικής πρόσβασης
• 68.936 ευρώ για αναβάθμιση των εσωτερικών δικτύων εξυπηρέτησης
• 37.390 ευρώ για υποσταθμό της ΔΕΗ και μετασχηματιστές μεσαίας τάξης
Το ζήτημα, όμως είναι ότι ο συγκεκριμένος χώρος, για τον οποίο ξοδεύτηκαν συνολικά 250.000 ευρώ δεν έχει λειτουργήσει καθόλου.
Μάλιστα, ο ίδιος ο Δημήτρης Βίτσας σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ του Κιλκίς δήλωσε πως ήρθε σε συνεννόηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ώστε να σταματήσουν οι εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μετά τον Μπαλαούρα ακόμα ένα άθεος βουλευτής του Σύριζα εναντιώθηκε στην έλευση του Αγίου Φωτός

Άδωνις Γεωργιάδης: Να πουλήσουμε νησιά ακόμα και στους τούρκουςΣε ένα εμετικό νεοφιλελεύθερο παραλήρημα προέβη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra έκανε σαν λυσσασμένος, σαν να πουλάει τα βιβλία του, λέγοντας ότι πρέπει να πουλήσουμε νησιά, παραλίες, τα πάντα, προκειμένου να «αναπτυχθεί» η οικονομία.Ακόμα και στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν αυτό αφορά και την πώληση στους τούρκους (!), αυτός ανέφερε ως παράδειγμα την μαρίνα του Φλοίσβου, ουσιαστικά λέγοντας ότι θα πρέπει να πωληθούν και στους τούρκους, λέγοντας χαρακτηριστικά «και τι έγινε».Αυτή είναι η «πατριωτική» Νέα Δημοκρατία, του Κυριάκου Μητσοτάκη!Δείτε το παραλήρημα: ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χαστούκι” και από την Παγκόσμια Τράπεζα στους συριζαίους: “Υπογράψτε το Μνημόνιο και μετά βλέπουμε για δάνειο και από εμάς”

«Ευπαθείς» λήστεψαν βουλευτή του Σύριζα στη Βοιωτία - Οι δράστες βρέθηκαν, αλλά τους άφησε ελεύθερους ο συριζαίος για να ληστέψουν κι άλλους!

Εδώ και χρόνια κάνουμε λόγο για τις συμμορίες «ευπαθών» που λυμαίνονται περιοχές της χώρας. Από την άλλη μεριά ο Σύριζα και οι λοιποί του «συνταγματικού τόξου» αρνούνται να δούνε το πρόβλημα, με αποτέλεσμα ελέω της ανοχής ολόκληρες περιοχές της χώρας να μαστίζονται από την εγκληματικότητα των «ευπαθών».

Τώρα διαβάζουμε ότι ένας από τους υπερασπιστές των «ευπαθών» μετετράπη σε θύμα τους. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του Σύριζα, Νίκος Θηβαίος, έπεσε θύμα ληστείας από συμμορία ανήλικων ρομά, επιστρέφοντας στη Λιβαδειά από την Αθήνα, την Κυριακή των Βαΐων.
Η συμμορία επιτέθηκε με ρόπαλα στα χέρια στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο του βουλευτή και ό πως μεταδίδει το «viotiapluse.gr», χωρίς απειλές, αλλά με πολύ γρήγορες κινήσεις, οι νεαροί άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξαν τη τσάντα του βουλευτή του Σύριζα που είχε το κινητό του και σημαντικά έγγραφα.
Και εδώ είναι που ξεκινά το σκανδαλώδες της υποθέσεως. Όλοι γνωρίζουν ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, το θύμα δεν μπορεί ποτέ να βρει άκρη και εν τέλει καταλήγει να καταθέσει μία μήνυση κατ’ αγνώστων, η οποία παραμένει να μαζεύει σκόνη στο αρχείοΣτην περίπτωση του Βουλευτή του Σύριζα είχαμε μία επανάληψη της υποθέσεως με την μητέρα του Τσίπρα.
Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες και να επιστρέψει τα κλοπιμαία στον Βουλευτή του Σύριζα, ο οποίος αρνήθηκε να καταθέσει μήνυση.
Προφανώς, θα αποζημιώσει ο ίδιος τα επόμενα θύματα της «ευπαθούς» συμμορίας που άφησε ελεύθερη και τα οποία θύματα δεν θα έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη» για να έχουν αποτελέσματα οι έρευνεςΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ σε ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ κι ΕΣΥ τους ΨΗΦΙΖΕΙΣ - Ο Mr.Alexis ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ και ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ!
Λαθρομετανάστες από το hot spot Μαλακάσας εξέδιδαν γυναίκες και διακινούσαν ναρκωτικά - Τρεις συλλήψεις


Κέντρα ανομίας hot spots - Νέες συλλήψεις αλλοδαπών
Στη σύλληψη δύο Αφγανών, ηλικίας 48 και 49 ετών, που διαμένουν στο “Κέντρο Ανοικτής Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών Μαλακάσας”, προχώρησαν οι αρχές.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί εξέδιδαν συστηματικά, έναντι αμοιβής, δύο γυναίκες -μια από το Ιράν και μια από το Αφγανιστάν- οι οποίες διέμεναν στο ίδιο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Ασκούσαν σε βάρος τους ψυχολογική και σωματική βία και τους υπόσχονταν να εξασφαλίσουν τη μετάβασή τους σε άλλη χώρα.
Μάλιστα, για τις ανάγκες της «επιχείρησής» τους χρησιμοποιούσαν διαμέρισμα στην οδό Λιοσίων, στην Αθήνα, στο οποίο επέβαιναν σε καθημερινή βάση. Κατηγορούνται και για διακίνηση ναρκωτικών. Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκίνησαν ύστερα από καταγγελίες. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίσθηκαν και απελευθερώθηκαν οι δύο γυναίκες, στις οποίες παρασχέθηκε προστασία και αρωγή.
Μαζί τους συνελήφθη και ένας 19χρονος, επίσης από το Αφγανιστάν, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης. Αυτός φέρεται να είχε αναλάβει το ρόλο «μπράβου» καθώς μετά από εντολή των δύο συμπατριωτών του, είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες σε άλλον λαθρομετανάστη, που φέρεται να ενοχλούσε τις δύο εκδιδόμενες γυναίκες.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! ΠΗΓΗ

ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΣΕ 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Σύμφωνα με την είδηση που μεταδίδει το Psaxna.gr (την οποία αποφεύγουν να αναπαράγουν τα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ, για προφανείς λόγους…), ένα  ξαναμμένο «προσφυγάκι» από το Πακιστάν παρενόχλησε κατά τις βραδινές ώρες 15χρονο κοριτσάκι από τα Ψαχνά και επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος του.

Το νεαρό κοριτσάκι επέστρεφε μόνο στο σπίτι του κατά τις βραδινές ώρες, όταν ο «ξαναμμένος» το πλησίασε έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και άρχισε να το παρενοχλεί σεξουαλικά και να προσπαθεί να ασελγήσει σε βάρος του.Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από περαστικούς και το κοριτσάκι γλίτωσε από τα χειρότερα!

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!  ΠΗΓΗΕίναι επίσημο και τελικό: Ο Σύριζα ξεπούλησε τα αεροδρόμια - Από σήμερα τον έλεγχο έχει η Fraport!

Από τα μεσάνυχτα τον έλεγχο των 14 περιφερειακών αεροδρομίων τον έχει πλέον η Fraport και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ξεπούλημα της αριστεράς, το οποίο αποτελεί συνέχεια των πολιτικών της ΝΔ και του ΠαΣοΚ, που είχαν δρομολογήσει την εν λόγω ιδιωτικοποίηση.

Συγκεκριμένα, με την καταβολή του εφάπαξ τιμήματος 1,23 δισ. ευρώ στο ΤΑΙΠΕΔ, ολοκληρώνεται σήμερα (έως το μεσημέρι) η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη Fraport.

Η πρώτη πτήση, υπό τον έλεγχο της Fraport, έγινε στις 00:20 μετά τα μεσάνυχτα από τη Ryanair, αεροσκάφος της οποίας απογειώθηκε από το "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό τη Σαντορίνη, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στέλεχος της Fraport, επισημαίνοντας πως όλα εξελίσσονται ομαλά και δεν υπάρχουν προβλήματα.

Τα 14 αεροδρόμια είναι Άκτιο, Χανιά, Καβάλα, Κέρκυρα, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος. Περιφερειακά αεροδρόμια περιλαμβάνουν τρεις πύλες στην κύρια χώρα (Θεσσαλονίκη, Άκτιο, Καβάλα) και 11 αεροδρόμια στα νησιά (Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κως, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Ζάκυνθος).

Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την χώρα μας από αυτό το ξεπούλημα, ξεπερνούν την βάναυση ζημία εις βάρος του Δημοσίου που θα ανέρχεται σε περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, με βάση τα απολογιστικά στοιχεία του 2015. Όπως είχε σημειώσει η βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, στην από 6ης Οκτωβρίου 2016 ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής, «με την είσοδο των ιδιωτών ο εναέριος χώρος δεν θα ελέγχεται από κρατικές υπηρεσίες, αλλά από ιδιωτικές εταιρείες. Η εξέλιξη αυτή αποδυναμώνει επικίνδυνα τις κρατικές αρμοδιότητές μας σε θέματα διαχείρισης εναέριων χώρων. Ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η προκλητική πολιτική της γείτονος χώρας έχει υπερβεί κάθε όριο, με τον Ερντογάν να επιζητεί αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης.»

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω άρθρο του αριστερού μνημονίου το είχε ψηφίσει το σύνολο του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου", καθιστάμενο έτσι ένοχο για το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας και του Εθνικού Εναέριου Χώρου, σε έκπτωση. ΠΗΓΗ


Λεφτά υπάρχουν μόνο για το σπίτι του προδότη Μπελογιάννη: Ερείπια τα σπίτια των Παύλου Μελά, Κωστή Παλαμά, Ιωάννη Μακρυγιάννη
Στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου», της παραχάραξης της ιστορικής αλήθειας και της μονόπλευρης λήθης, είναι αναπόφευκτο να εξυμνούνται και να προσέχονται ως «κόρες οφθαλμού» μόνο όλα όσα συνάδουν με την κυρίαρχη αριστερή και διεθνιστική σκέψη. Έτσι, λοιπόν, ενώ το πατρικό σπίτι στην Αμαλιάδα του δολοφόνου αμάχων και εκτελεσθέντα για κατασκοπεία υπέρ ξένης χώρας, Νίκου Μπελογιάννη, χαρακτηρίστηκε διατηρητέο ιστορικό μνημείο και τελικά λειτουργεί ως μουσείο, την ίδια στιγμή οι ανάλογες οικίες Ελλήνων που αγωνίστηκαν πραγματικά για την Ελλάδα βρίσκονται στο έλεος της εγκατάλειψης και στα πρόθυρα της κατάρρευσης....>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 5926942494279543603

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item