Widgets

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ του SYRIZA ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ Ν.Δ.Μητσοτάκης: Να καταστραφεί η Ελλάδα για να σωθεί η ΝΔ

Σε πολιτικό αδιέξοδο έχει περιπέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι εσωκομματικές περιπέτειες που το ταλανίζουν δε φαίνεται να είναι ούτε λίγες ούτε πρόσκαιρες. Σε αυτό ασφαλώς παίζουν ρόλο οι επιλογές και η στρατηγική που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος υποτίθεται ότι αποτελεί «κεφάλαιο» για την παράταξη και τις έξω από τη ΝΔ προσωπικότητες που εκφράζονται από την φιλοσοφία που τον διέπει ως άτομο και ως πολιτικό αρχηγό.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ !!! => ΣΥΡΙΖΑ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Δύο κόμματα, μια πολιτική! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Με την ακραία νεοφιλελεύθερη ρητορεία του και με την επιβολή στυγνής λογοκρισίας στα εσωκομματικά της ΝΔ δια της απαγόρευσης έκφρασης αντίθετης γνώμης από την επίσημη κομματική γραμμή ο Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει μια νοσηρή κατάσταση όπου η πολυφωνία χαρακτηρίζεται ως πράξη ενάντια στα συμφέροντα της ΝΔ και η ταύτιση με τις προσωπικές του επιδιώξεις ως ωφέλιμη και ώριμη πράξη.

 


Η μακρά αναμονή για επάνοδο της ΝΔ στην εξουσία έχει δημιουργήσει τριβές και σύγχυση, που ο Μητσοτάκης δε μπορεί να διαχειριστεί, κάτι που αποδεικνύεται από τις αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις του για μείζονα θέματα και από την στάση του απέναντι στην κυβέρνηση. Ως εκ τούτου η υποτιθέμενη αρραγής ενότητα που χαρακτηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι παρά η βιτρίνα πίσω από την οποία η ΝΔ προσπαθεί να στηρίξει την επιβίωση της στα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στις δικές της δυνάμεις, ως κόμμα έτοιμο να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.Για του λόγου το αληθές αρκεί να διαβάσει κανείς τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητσοτάκη σχετικά με την αξιολόγηση, τα νέα μέτρα και τις εκλογές για να αντιληφθεί ότι η στρατηγική που ακολουθεί αφορά την ενδυνάμωση της ΝΔ μέσα από την πλήρη διάλυση των πάντων, της οικονομίας, της κοινωνίας, της χώρας ολόκληρης. Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η δήλωση του ότι «Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει ούτε τα μέτρα αλλά ούτε και τα αντίμετρα και θα συνεχίσει να ζητά εκλογές» όταν τίποτα από αυτά δεν έχει τηρήσει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!! => Έλληνες Γιατροί: Υπό κατάρρευση η πρωτοβάθμια υγεία σε ολόκληρη τη χώρα

Τα μέτρα, ως γνωστόν, τα ψήφισε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ ήδη από το καλοκαίρι του 2015. Για τα αντίμετρα ξέρουμε πως δεν είναι δικός της ρόλος να αποφασίσει τι θα πράξει, εφόσον για τις «μονομερείς ενέργειες» τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχουν οι τοκογλύφοι δανειστές. Για τις εκλογές, πως και με ποιο τρόπο τις ζητάει, όταν άπαντες γνωρίζουν ότι τις τρέμει επειδή θα βρεθεί στη θέση να διαχειριστεί ένα θέμα (το μνημόνιο) για το οποίο όλα όσα έχει διακηρύξει θα πρέπει να αναιρέσει;

Αυτή λοιπόν η σύγχυση και το θολό τοπίο μέσα στο οποίο συνειδητά πορεύεται η ΝΔ δείχνει ότι η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μια θέση που δε της αρμόζει και που την χρησιμοποιεί ως άλλοθι για την κομματική κι εκλογική της ενδυνάμωση, με κόστος την ταυτόχρονη κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας μέσω της επιβολής σκληρότερων μέτρων από την κυβέρνηση Τσίπρα. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην εξουσία κι αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΝΔ τότε έχει καλώς. Πάνω στα ερείπια θα μπορεί ο φυγόμαχος Μητσοτάκης να κατηγορεί τους προκατόχους του κι αντί να αναλογιστεί τις ευθύνες που του αναλογούν στην διάλυση της χώρας θα παριστάνει ανενόχλητος τον εθνοσωτήρα. Εξάλλου, τι άλλο ξέρει να κάνει η ΝΔ πέρα από το να δίνει μάχες εξ αποστάσεως και να επανέρχεται στο πολιτικό προσκήνιο ως ήρωας; ΠΗΓΗ 

Η Λαγκάρντ ξεμπρόστιασε τους φουστανελάδες των Αθηνών

Outing” στους… φουστανελάδες των Αθηνών (ηρωική διαπραγμάτευση, κόκκινες γραμμές, Κούγκια, κι έτσι…) έκανε η αφέντρα τους η Λανγκάρντ, με συνέντευξή της στην γαλλική “Le Parisien”.
Αποκαλύπτοντας, πως όλες αυτές οι… λεβέντικες δηλώσεις κομισαρίων του ΣΥΡΙΖΑ και της δήθεν… εθνικοπατριωτικής του τσόντας, περί ανάγκης αποχώρησης του… ευαγούς ΔΝΤ από το «πρόγραμμα» (διάβαζε Μνημόνιο), γιατί «δεν είναι απαραίτητο», «μας πιέζει αφόρητα», κ.τ.λ., είναι παραμύθια για εσωτερική κατανάλωση.
«Για να δεσμευθούμε δίπλα στην Ελλάδα -πράγμα που μου έχει ζητήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός…».  Άιντε ψευταράδες και μασκαράδες!
Σε διαχωρισμό της Εκκλησίας από το Κράτος προχωρά η κυβέρνηση - Ένοχη σιωπή από την ΝΔ


Την σαφή πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στον διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους έδειξε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Υποστήριξε ότι το ζήτημα αυτό είναι μια συζήτηση την οποία έχει αναλάβει η επιτροπή για τον δημόσιο διάλογο εν όψει της αναθεώρησης του Συντάγματος και οι τελικές θέσεις της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα γίνουν γνωστές, όταν αυτός ο διάλογος ολοκληρωθεί.
«Σε κάθε περίπτωση η βασική αρχή είναι ότι θα πρέπει να γίνουν βήματα εκσυγχρονισμού του ελληνικού Συντάγματος στην κατεύθυνση του σαφούς προσδιορισμού των διακριτών ρόλων μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας» κατέληξε ο Τζανακόπουλος.
Είναι γνωστή η διαχρονική θέση των κάθε λογής μπολσεβίκων για τον διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους. Την ίδια, όμως, πάγια θέση έχουν και οι φιλελεύθεροι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προχωρώντας μάλιστα και σε υλοποίηση της σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως π.χ. της Γαλλίας.
Με δεδομένο ότι η φιλελεύθερη ΝΔ δεν έχει πάρει επίσημη θέση επί του θέματος και δεν έχει ξεκαθαρισμένη άποψη, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να «στριμωχθεί» και να τοποθετηθεί επιτέλους για το πολύ σημαντικό αυτό θέμα. Έχοντας υπόψη την θέση της ΝΔ για το τζαμί και το σύμφωνο συμβίωσης μπορούμε να αντιληφθούμε και την άποψή της για το θέμα του χωρισμού ή μη της Εκκλησίας από το Κράτος.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ξεσκεπαστεί πλήρως ο ανθελληνικός και αντιορθόδοξος  ρόλος της και να πάψουν πια τα διάφορα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια να παραμυθιάζουν τον κόσμο για την «πατριωτική» ΝΔ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που θα ΨΗΦΙΣΕΙΣ το ΙΔΙΟ με τον ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ


Νέα μνημονιακή σφαγή: Μετατροπή της σύνταξης σε φιλοδώρημα ύψους 152 (!) ευρώ τον μήνα


Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση το κατάφερε αυτό. Να μετατρέψει, δηλαδή, τις συντάξεις σε φιλοδώρημα. Και αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση σχήμα λόγου, αλλά το θλιβερό αποτέλεσμα της πλήρους διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης και της νέας παραχώρησης γης και ύδατος προς τους διεθνείς τοκογλύφους..>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά των πρακτόρων της Άγκυρας, του DEB και του ψευδομουφτή για την ανθελληνική τους δράση


Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά κατά του μειονοτικού «κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας», του πρόεδρου του Μουσταφά Αλή Τσαβούς και του«ψευδομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, για τη δράση τους, σε συνεργασία με το τουρκικό προξενείο, κατά της ελληνικής κυριαρχίας και υπέρ των τουρκικών βλέψεων στη Θράκη μας...>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
ΒΟΛΟΣ: Κράτος και λαγοί του παρακράτους ενωμένοι - Τίποτα δεν σταματά την Χρυσή Αυγή!

Εγκληματικές συμμορίες του αριστερού παρακράτους, με δολοφονικά σύνεργα, ρόπαλα και κράνη, επιχείρησαν να εισβάλλουν στο στούντιο και να διακόψουν την συνέντευξη. Με την απόλυτη ανοχή και την κάλυψη της αστυνομίας, επιχειρήθηκε για μία ακόμη φορά δολοφονική επίθεση σε βάρος εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού..>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!!
Οι συνέπειες των Μνημονίων: 450 χιλιάδες Έλληνες έφυγαν από την Χώρα τα τελευταία 8 χρόνια

Ο αριθμός πραγματικά σοκάρει, καθώς περισσότεροι από 450.000 (!) Έλληνες εγκατέλειψαν την Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, την περίοδο μεταξύ 2008 και 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν για την αγορά εργασίας και τη μετανάστευση του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Όπως πιστοποιούν οι αριθμοί, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί σε μια χώρα γερόντων (το 2030 το 1/3 του πληθυσμού της θα είναι άνω των 60 ετών) την ώρα που διευρύνεται το φαινόμενο της «διαρροής εγκεφάλων».

Ειδικότερα, τα τελευταία οκτώ χρόνια 450.000 Έλληνες μετανάστευσαν σε άλλες χώρες, κυρίως στην Αγγλία και την Γερμανία, αποδίδοντας στις οικονομίες τους 50 δισ. ευρώ!

Πρόκειται για Έλληνες στην πλειονότητα τους κάτω των 45 ετών, γεγονός το οποίο φανερώνει την κρισιμότητα της κατάστασης, καθώς συμπατριώτες μας οι οποίοι βρίσκονται στην πιο παραγωγική φάση της ζωής τους αναγκάζονται να ξενιτευτούν.

Την ίδια ώρα, βεβαίως, κατά την οποία εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αναγκάζονται να ξενιτευτούν, οι «φωστήρες» που (άμεσα ή έμμεσα) ελέγχουν τις τύχες της Χώρας όχι μόνο την γεμίζουν με αναρίθμητους λαθρομετανάστες, αλλά στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας και της αυτόματης μείωσης των Ελλήνων που μαστίζει την Πατρίδα μας προτείνουν ως «λύση» την νομιμοποίηση των παράνομα εισερχομένων στην Ελλάδα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια δικαστική απόφαση - ράπισμα στους σταλινίσκους της ΕΡΤ


Η φυλλάδα των Συντακτών επιτέθηκε στους Έλληνες αγρότες για την συνάντησή τους με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Με ένα κείμενο το οποίο δείχνει κι αυτό ότι η συγκεκριμένη φυλλάδα έχει μετατραπεί στο ανεπίσημο κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, η «Εφημερίδα των Συντακτών» παίρνει σαφή θέση υπέρ της κυβέρνησης και εναντίον των Αγροτών. Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Φώναξαν αλλά δεν μίλησαν» η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγροτών χαρακτηρίζεται «σχεδόν σαν σόου» (!), ενώ επίσης ως «απαραίτητο σόου» χαρακτηρίστηκε και το κάψιμο σημαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα θεματάκι με τα σόου φαίνεται να το έχει η εν λόγω φυλλάδα…
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η φράση «Πετροπόλεμος αντί για διάλογο», που χρησιμοποιεί η φυλλάδα στον υπότιτλο του άρθρου, είναι ενδεικτική της στάσης που κρατεί. 
Οι «φταίχτες» προφανώς και είναι οι Αγρότες, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν διάλογο με τον πρόθυμο υπουργό...>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» στην ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΣ - ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΞΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ των ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΩΝ-ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ - ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ για τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ!


ΣΟΚ στον Alpha! Κρητικός αγρότης: Η Αθήνα γέμισε μουσουλμανικές μαντήλες, πακιστανούς και τζαμιά Μετά την δυναμική αγροτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα, εκπρόσωπος των Κρητικών αγροτών μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τα αιτήματά τους και παράλληλα εξιστόρησε αυτά που είδε στην πρωτεύουσα.Ο Κρητικός αγρότης μεταξύ άλλων εξέφρασε δημόσια την στεναχώρια του που αντίκρισε πακιστανούς, κινέζους, μουσουλμανικές μαντήλες, τα τζαμιά και τον χότζα που θα κάνει σε λίγο καιρό την «λειτουργία», με τον δημοσιογράφο του σταθμού να προσπαθεί εναγωνίως να αλλάξει την ροή της συζήτησης.  ΠΗΓΗ


Πανικός στον Σύριζα για την απήχηση της Χρυσής Αυγής - Οδυρμός Αποστόλου για την συνάντηση του Ν. Μιχαλολιάκου με τους Κρητικούς αγρότες
          Τον πανικό του για την ολοένα αυξανόμενη απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στον αγροτικό κόσμο και την αμέριστη συμπαράστασή των Ελλήνων Εθνικιστών στα δίκαια αιτήματα των αγροτών εξέφρασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του Σύριζα, Αποστόλου.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Σύριζα, "στο κόκκινο" αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στις κινητοποιήσεις των αγροτών μίλησε για "τραμπουκισμούς και βανδαλισμούς που αμαυρώνουν το αγροτικό κίνημα και για συναντήσεις των αγροτών με ακραία πολιτικά στοιχεία".

Προφανώς ο υπουργός του Σύριζα δεν αντιλαμβάνεται ότι σύσσωμη η ελληνική κοινωνία έχει καταλάβει τα κυβερνητικά ψέματα, τους έχει γυρίσει την πλάτη και συστρατεύεται με την μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης, την Χρυσή Αυγή!

Είναι λογικό και επόμενο οι αγωνιζόμενοι αγρότες να προτιμούν να συνομιλούν με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο παρά να ακούνε για ακόμα μια φορά τα ψέματα του Σύριζα. ΠΗΓΗ
Οργή στην τοπική συνέλευση στο Πελόπιο Ολυμπίας: 98% των κατοίκων ενάντια στην μεταφορά λαθρομεταναστών

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΑΦΓΑΝΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ…Ένταση και αγανάκτηση επικράτησε σε τοπική συνέλευση κατοίκων του δ.δ. Πελοπίου του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, όπου κακήν κακώς έδιωξαν εκπρόσωπο Μ.Κ.Ο. που προσπάθησε με αισχρά ψέματα να δικαιολογήσει στους κατοίκους, ότι στο νέο hotspot που επιβάλλουν εντός της κατοικημένης περιοχής του Πελοπίου, θα στεγαστούν αφγανοί λαθρομετανάστες και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα! Κάνεις κάτοικος, παρά τις συνεχόμενες πιέσεις προς τις τοπικές αρχές, δεν πήρε απάντηση, στο γιατί βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων αφού οι τοπικές αρχές και ο εκμισθωτής, γνώριζαν εδώ και μήνες, για τη δημιουργία του συγκεκριμένου hotspot στο πρώην Γηροκομείο της περιοχής.

Κατά την ψηφοφορία δια ανάτασης χειρός όπως απαίτησαν οι τοπικές αρχές, το αποτέλεσμα ήταν ότι το 98% των κατοίκων τάχθηκε κατά της μεταφοράς και στέγασης λαθρομεταναστών στην περιοχή. Να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο δημοτικό διαμέρισμα Πελοπίου, η Ελληνική Αυγή στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήρθε πρώτη παράταξη σε ψήφους.

Αυτοί είναι οι «δημοκράτες»: Περιφρονούν την λαϊκή θέληση όταν δεν τους βολεύει και φέρνουν Αφγανούς στην ιερή γη της Ολυμπίας για να εξυπηρετήσουν τις ΜΚΟ και την κυβέρνηση της αριστεράς!  
T.O. Ηλείας


O “Guardian” αποκαλύπτει το μεγάλο φαγοπότι με τους λαθρομετανάστες: 70% των εκατομμυρίων που έχουν δοθεί, «εξαφανίστηκαν»O “Guardian” αποκαλύπτει το μεγάλο φαγοπότι με τους λαθρομετανάστες: 70% των εκατομμυρίων που έχουν δοθεί, «εξαφανίστηκαν»

Σε μία άκρως αποκαλυπτική δημοσίευση προέβη η γνωστή βρετανική εφημερίδα “The Guardian”. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα από το 2015 έως σήμερα έχουν δοθεί στην Ελλάδα 803 εκατ. δολάρια για λεγόμενο «προσφυγικό». Από αυτά τα χρήματα φαίνεται ότι έχουν καταφέρει να απορροφηθούν τα 541 εκατ. δολάρια.

Αυτά τα χρήματα δόθηκαν με το σκεπτικό ότι από την Ελλάδα έχουν περάσει 1.030.000 άνθρωποι. Όμως, αφού – σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία – έχουν απομείνει 57.000 – 60.000, αυτό σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δώσει 14.088 δολάρια για κάθε έναν από αυτούς. Δηλαδή, μονάχα από κοινοτικούς πόρους θα μπορούσαν να υπάρχουν οι υποδομές, τα σχολεία μέσα στα hot spot, το φαγητό τους και όλα.       

Όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το 70% αυτών των χρημάτων φέρεται να έχουν εξαφανιστεί. Με απλά λόγια, εισπράχτηκαν από την κυβέρνηση και έχουν διοχετευτεί σε σκοπούς που δεν είναι εμφανείς· προφανώς στις τσέπες κάποιων αριστερών και «αλληλέγγυων», οι οποίο – σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων – έκαναν ατελείωτα πάρτι στην Λέσβο και τα λοιπά νησιά.

Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι παρότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πληρώσει για υποδομές εκπαίδευσης, παρόλα αυτά η κυβέρνηση βάζει τα ΜΑΤ για να μεταφέρει τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία των Ελλήνων. Πέρα από το σχέδιο ισλαμοποίησης, οι συριζαίοι έχουν λερωμένη τη «φωλιά» τους, αφού «έφαγαν» τα λεφτά. ΠΗΓΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσίπρας δίνει εν κρυπτώ την «μπίζνα» με τα hot spot «ανηλίκων» στον Καμμένο - Ακόμα και τις επισκευές θα βάζουν να κάνει ο Στρατός

Λεφτά υπάρχουν! Αύξηση 80% στα συντρόφια του ΟΔΔΗΧ

Την ώρα που οι τσιπροκαμμένοι ετοιμάζονται να υπογράψουν νέο μνημόνιο, μέσω του παραμυθιού που το λένε αξιολόγηση και θα βυθίσουν την ελληνική κοινωνία σε ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση, οι άθλιοι που μας κυβερνούν μοιράζουν πακτωλό χρημάτων στους κομματικούς της νομενκλατούρας του ΣΥΡΙΖΑ.
Μέτα την υπόθεση του συντρόφου της ΔΕΣΦΑ, που εξασφάλισε για τον εαυτό του «χρυσό εφάπαξ» 258.000 ευρώ νέα σκανδαλώδης διάταξη διπλασιάζει τους μισθούς των διευθυντών του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.
Συγκεκριμένα κατά 3.684 ευρώ ή κατά 79,55%, από τα 4.631 στα 8.315 ευρώ, αυξάνονται οι μισθοί του Γενικού Διευθυντή και του αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού.
Είναι απλά κομμουνισμός… Ο λαός στην πεινά, αλλά τα δικά μας παιδιά στην χλιδή και τον πλούτο. ΠΗΓΗ

Λεφτά υπάρχουν (για τα χρυσά εφάπαξ των συντρφων που συνταξιοδοτούνται)!

Μπορεί να μην υπάρχουν λεφτά για τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς, τους ανέργους, την Παιδεία, την Υγεία και ούτω καθεξής, αλλά αντιθέτως υπάρχουν για τα χρυσά εφάπαξ των συντρόφων που βγαίνουν σε σύνταξη!

Ο ευτυχής σύντροφος είναι ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, που εξασφάλισε για τον εαυτό του «χρυσό εφάπαξ» 258.000 ευρώ.

Κανονικά, το εφάπαξ που θα έπαιρνε ο λεγάμενος για τον βαθμό που κατείχε ήταν κατά 100 χιλιάδες λιγότερο απ’ αυτό που τελικά εισέπραξε, αλλά λίγες ημέρες πριν βγει στη σύνταξη έδωσε προαγωγή στον εαυτό του (και μάλιστα κατά δύο βαθμίδες, στο βαθμό του Διευθυντή Δραστηριότητας –Γενικού Διευθυντή- και στο 5ο μισθολογικό κλιμάκιο, που είναι το ανώτερο) κι έτσι το εφάπαξ… αυγάτισε! Κονομήστε σύντροφοι, κονομήστε και μετά  αλλάζετε τον κόσμο!
 ΠΗΓΗ

Απίστευτο! Πέντε αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, επειδή ο ρομά που συνέλαβαν τους κατήγγειλε για δήθεν κακοποίηση


Το πόσο έχουν αποθρασυνθεί διάφοροι τύποι, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί ότι το περιεχόμενο της «πολιτικής ορθότητας» τους δίνει το δικαίωμα να «ξεσαλώσουν» τελείως, φαίνεται από το παρακάτω δημοσίευμα συστημικής εφημερίδας, όπου υπό τον τίτλο «Έκανε δύο διαρρήξεις μετά την καταγγελία για βασανισμό» και υπότιτλο «Ο ρομά που έστειλε 7 αστυνομικούς στο εδώλιο εισέβαλε σε κρεοπωλείο και δημαρχείο», διαβάζουμε τα εξής απίστευτα και όμως αληθινά:
“Απτόητος συνεχίζει τη δράση του ο 43χρονος Ρομά, ο οποίος κατάφερε να κάνει με τις καταγγελίες του στο Εσωτερικών Υποθέσεων… άνω κάτω την Αστυνομία.>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Το σπίτι του Παλαμά καταρρέει: Δυστυχώς γι΄ αυτόν δεν λέγεται Μπελογιάννης για να σπεύσει το ανθελληνικό κράτος

Ένα Έθνος το οποίο δεν τιμά το παρελθόν του όπως του αρμόζει δεν μπορεί να έχει μέλλον. Τα όσα θλιβερά συμβαίνουν με το σπίτι στο οποίο «έφυγε» από την ζωή ο Κωστής Παλαμάς μόνο θλίψη προκαλούν σε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα.

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο της «Εστίας» με τίτλο «Καταρρέει το σπίτι του Παλαμά», όπου ανάμεσα σ΄άλλα ενδιαφέροντα διαβάζουμε και τα εξής:....>>>
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 117290330102247644

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item