Widgets

H «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΑΠΙΛΑ. ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ-ΑΥΞΗΣΕΙΣ-ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ για την ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ... ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΠΡΟΝΟΜΙΑ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΞΟΝΤΩΣΗ για τους ΕΛΛΗΝΕΣΠρόκληση από τους «εθνοπατέρες»: Εξαιρούνται οι βουλευτές από την μείωση των συντάξεων

Ο νέος νόμος για τον υπολογισμό των συντάξεων, που για άλλη μία φορά οδηγεί σε μειώσεις και περικοπές δεν αφορά τους «άρχοντες» της «δημοκρατίας» μας, τους σύγχρονους «Καίσαρες» που για άλλη μία φορά εξαιρούνται.


Συγκεκριμένα, μετά την απόφαση της Βουλής να μειώσει την εισφορά αλληλεγγύης που πληρώνουν οι βουλευτές, έρχεται ο νόμος 4387/2016 που νομοθετεί τον «επανυπολογισμό» των συντάξεων και την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς, ο οποίος όμως δεν αναφέρεται στους βουλευτές, τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες. 
Το άρθρο 4 του νόμου στην παράγραφο 1 αναφέρει ποια είναι τα πρόσωπα που διέπονται από το συνταξιοδοτικό καθεστώς του Δημοσίου και από 1/1/2017 υπάγονται για κύρια σύνταξη στο συνταξιοδοτικό καθεστώς του ΕΦΚΑ. Απαριθμούνται, λοιπόν, όλες οι κατηγορίες, πλην μίας: των αιρετών της Βουλής και των ΟΤΑ, Α’ και Β’ βαθμού.

Για άλλη μία φορά, λοιπόν, οι «εθνοπατέρες» νομοθετούν για λογαριασμό τους, δημιουργώντας ένα δεύτερο καθεστώς εξαιρέσεων στην πολιτική ζωή του τόπου. Το πρώτο ήταν το «πλην Χρυσής Αυγής» που αφορά την φίμωση και τον αποκλεισμό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Το δεύτερο είναι το «πλην βουλευτών» που αφορά τις μνημονιακές πολιτικές, τις περικοπές και τη λιτότητα, από την οποία εξαιρούνται οι βουλευτές. ΠΗΓΗ

Στην Μνημονιακή Ελλάδα της τεράστιας ανεργίας θα προσλαμβάνονται λαθρομετανάστες στο ΕΣΥ!

Η προσπάθεια ένταξης των μεταναστών (εκτός Ε.Ε.) στην Χώρα μας και κυρίως η νομιμοποίηση - μονιμοποίησή τους στην προσπάθεια μετατροπής του Ομοιογενούς Λαού της Ελλάδος σ’ έναν ετερογενή πληθυσμό περνάει μέσα από διάφορες παραμέτρους.

Σε μια απ’ αυτές αναφέρεται δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», όπου υπό τον τίτλο «Προσλήψεις αλλοδαπών (εκτός ΕΕ) στο ΕΣΥ», διαβάζουμε τα εξής: «Το πράσινο φως για την πρόσληψη στα δημόσια νοσοκομεία, στα νοσηλευτικά ιδρύματα και τα κέντρα υγείας αλλοδαπών και εκτός χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχουν εμπειρία στον χώρο της εστίασης, της φύλαξης και της καθαριότητας, δίνει το υπουργείο Υγείας με τροπολογία που κατέθεσε χθες στη Βουλή».
Όπως, επίσης, διαβάζουμε πιο κάτω «οι προϋποθέσεις για τους υποψήφιους εργαζομένους είναι να διαθέτουν νομιμοποιητικά έγγραφα, ήτοι άδεια παραμονής, ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που τους δίνει ο δικαίωμα της νόμιμης διαμονής στη χώρα και πρόσβασης στην αγορά εργασίας για την παροχή εξαρτημένης εργασίας κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης. Να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και να έχουν εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τέσσερα έτη».
Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά με πόση ευκολία δίνονται αυτά τα «νομιμοποιητικά έγγραφα», είναι ολοφάνερη η πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης (με την σύμφωνη γνώμη του υπόλοιπου «συνταγματικού τόξου») να «ενσωματώνει» τους αλλοδαπούς από κάθε γωνιά της υφηλίου που θα έρχονται στην Πατρίδα μας.
Και όπως πολύ σωστά επισημαίνει η «Δημοκρατία», σε νεώτερη αναφορά της στο συγκεκριμένο ζήτημα, «είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τον νέο “θεσμό” που δημιουργείται στο υπουργείο Υγείας θα ακολουθήσουν και οι άλλοι τομείς του Δημοσίου. Οι Έλληνες είναι ανεπιθύμητοι στην πατρίδα τους. Το μόνο που απαιτεί το κράτος από αυτούς είναι να πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτούν τις διώξεις εναντίον τους».
Η ρήση του Ίωνος Δραγούμη «Ζήτω το Έθνος, κάτω το κράτος» γίνεται περισσότερο επίκαιρη και σωστή από ποτέ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

«Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»! Το αδιέξοδο του Μνημονίου: 1,6 δισ. ευρώ οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές του Ιανουαρίου
Για άλλη μία φορά η αρχαία Γραμματεία καθίσταται επίκαιρη, αφού η είδηση που θα διαβάσετε παρακάτω, θυμίζει έντονα το έργο του Λουκιανού, Νεκρικοί Διάλογοι, όπου ο κυνικός φιλόσοφος Μένιππος αναφέρεται ως ο μόνος που διέσχισε ποτέ τον Αχέροντα χωρίς να πληρώσει τον οβολό στο Χάρο - αφού δεν είχε. Στο διάλογο αυτόν εμφανίζεται για πρώτη φορά και η ρήση "ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος" (δεν μπορείς να πάρεις από αυτόν που δεν έχει), η οποία έμεινε παροιμιώδης. 

Μπορεί οι διεθνείς τοκογλύφοι, από κοινού με τους ντόπιους εντολοδόχους τους, συριζαίους και νεοδημοκράτες, να σκαρφίζονται συνεχώς νέους φόρους, όμως αυτό δεν σημαίνει επ’ ουδενί λόγω ότι αυτοί πρόκειται να εισπραχτούν, πολύ απλά διότι «δεν μπορείς να πάρεις από αυτόν που δεν έχει». 

Έτσι, παρά το γεγονός ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τον Ιανουάριο κατάφερε μετά από άγριο φοροκυνηγητό να μειώσει κατά 2 δισ. ευρώ το «βουνό» των ληξιπρόθεσμων χρεών προς την εφορία, από τα 95,29 δισ. ευρώ στο τέλος Δεκεμβρίου 2016, σε 93,4 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο φέτος, τον Ιανουάριο προστέθηκαν 1,6 δισ. ευρώ «φρέσκα» ληξιπρόθεσμα χρέη από φόρους που έμειναν απλήρωτοι τον Δεκέμβριο -που ήταν μάλλον ένας «ήσυχος» μήνας πάντως καθώς για τα νοικοκυριά έληγε για να πληρώσουν μόλις μία δόση ΕΝΦΙΑ. 

Κάπως έτσι, οι οφειλέτες προς την εφορία ανήλθαν στους 4.173.206, δηλαδή περίπου οι μισοί Έλληνες, από τους οποίους 1,672 εκατομμύρια ή 1 στους 3 τελούν υπό αναγκαστικά μέτρα είσπραξης και οι μισοί εξ αυτών τα έχουν ήδη υποστεί (851.818 ΑΦΜ). 

Και κάπως έτσι, προαναγγέλλονται ουσιαστικά τα νέα μέτρα ύψους 1,6 δισ. ευρώ, τα οποία επίσης δεν πρόκειται να εισπραχθούν και με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε περαιτέρω φτωχοποίηση των λιγοστών Ελλήνων, που ΑΚΟΜΑ έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Μέχρι κανείς να μην μπορεί να πληρώσει και τότε θα έρθουν οι... «επενδυτές» να αγοράσουν... φτηνά, όπως έλεγε και ο ΓεωργιάδηςΑΥΤΗ ΗΤΑΝ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... Να τον ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τον ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ! --- ΕΡΧΑΝ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ: «Ας είναι χαρμόσυνη η νίκη της 18ης Μαρτίου του Τσανάκκαλε που δημιούργησε ένα έθνος και μια πατρίδα. Τιμάμε με ευγνωμοσύνη τους μάρτυρες μας.» ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ» της Ν.Δ.
Υπό διωγμό η ιδιοκτησία από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις
Το πώς οι καπιταλιστές - μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, ως φυσική συνέχεια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, επιχειρούν να χτυπήσουν την ριζωμένη στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού ιερή έννοια της ιδιοκτησίας, φαίνεται και από το ζήτημα αποποίησης κληρονομιάς ενός απίστευτα μεγάλου αριθμού συμπατριωτών μας.

Οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιδρομές στις οποίες με ζέση επιδίδεται η κυβέρνησις του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας εν προκειμένω το έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, οδηγούν την μεσαία τάξη σε εξαφάνιση. Τα αποκαλυπτικά στοιχεία που ήλθαν χθες στην δημοσιότητα δείχνουν τον Αρμαγεδδώνα που εξελίσσεται εις βάρος των περιουσιών των μεσοαστικών στρωμάτων, τα οποία πιέζονται πανταχόθεν, προκειμένου να συρρικνωθεί και να υποβαθμισθεί έτι περαιτέρω το επίπεδο διαβιώσεώς τους αλλά και οι περιουσίες τους.

Τα στοιχεία δείχνουν μεγάλη αύξηση στις αποποιήσεις κληρονομιών (170.637 από το 2013 έως το 2016), εξαιτίας της αδυναμίας των Ελλήνων να πληρώσουν τους φόρους. Συγκεκριμένα, οι σχετικές αιτήσεις αποποιήσεως κληρονομιάς από τα κατά τόπους Ειρηνοδικεία ήταν 29.199 το 2013, ανήλθαν στις 41.388 το 2014, πήγαν στις 45.628 το 2015, για να φθάσουν επί αριστερής κυβερνήσεως το 2016 στις 54.422.

Είναι σαφής η τάση αποκοπής των Ελλήνων από την κληρονομιά των προγόνων τους, η οποία προκαλείται από την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ως μια αναμενόμενη συνέχεια των πολιτικών που ακολούθησαν και οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις. Το χτύπημα στην ιδιοκτησία και στην νοοτροπία της αποτελεί μια σαφή αναβίωση των μπολσεβικικών μεθόδων, όπου επί της γης επιβλήθηκε η πανούκλα του κομμουνισμού.

Στην Ελλάδα του 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνον) φροντίζει για την εξαφάνιση της ιδιοκτησίας διά μέσου της απίστευτα υψηλής φορολογίας της.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας - Καμμένος - Μητσοτάκης, οι τελευταίοι σύμμαχοι του Ερντογάν


Ανθελληνικό παραλήρημα υπέρ του σφαγέα Κεμάλ και της καταστροφής της Σμύρνης από τούρκους οπαδούς

Το παραμύθι της ελληνοτουρκικής φιλίας καταρρέει για ακόμη μια φορά σαν χάρτινος πύργος μετά από όσα συνέβησαν χθες στις κερκίδες γηπέδου στην Κωνσταντινούπολη, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην τουρκική Μπεσίκτας και τον Ολυμπιακό. Οι  καλοί γείτονες τούρκοι υποδέχτηκαν την ελληνική ομάδα με ένα αισχρό και κατάπτυστο σύνθημα που υμνεί την σφαγή στην Σμύρνη και τον αιμοσταγή Κεμάλ....>>>> ΟΛΟΚΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!


Λύνοντας το πρόβλημα της απογοήτευσης, συνεχίζουμε τον Αγώνα κατά των εθνοκτόνων Μνημονίων
Ανεξαρτήτως από το αν δόθηκε εντολή από τους διεθνείς τοκογλύφους προς τους εγχώριους υποτακτικούς τους ότι δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χρόνος για «προετοιμασία» του Ελληνικού Λαού, ή αν θα υπάρξει ένας ακόμη γύρος «εμπλοκής», που θα «σπρώξει» την τελετή υπογραφής ενός (άτυπου μεν ουσιαστικού δε) τέταρτου Μνημονίου πιο πίσω χρονικά, αυτό το οποίο πρέπει να γίνει κατανοητό και αντιληπτό αφορά το ότι ο προορισμός της διαδρομής είναι καθορισμένος. Το τρίτο Μνημόνιο θα παραταθεί για μερικά ακόμη χρόνια και η νέα κατοχή της Χώρας, με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το σαφές αντιλαϊκό μνημονιακό πλαίσιο που οδηγεί στην φτωχοποίηση, θα επαυξηθεί με νέα φοροληστρικά, αντιασφαλιστικά και αντεργατικά μέτρα..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Η εμμονή του Μητσοτάκη: Το μόνο πρόβλημα στην Ευρώπη είναι οι Εθνικιστές!

Ολόκληρη την ουσία της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε σε μία αποστροφή του λόγου ο πρόεδρός της, στην σημερινή ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ψευτοδεξιάς. Εκεί, σε ανύποπτη στιγμή, ο Μητσοτάκης είπε: «Η Ευρώπη, όμως, σήμερα αντιμετωπίζει κινδύνους, διλήμματα και, τελικά, προκλήσεις. Οικονομική κρίση, προσφυγικό, ρατσισμός. Ο ευρωσκεπτικισμός, δυστυχώς, δυνάμωσε. Ο λαϊκισμός παραπλάνησε. Τα άκρα ενισχύθηκαν. Πολλοί Ευρωπαίοι αισθάνονται ότι το κοινό Ευρωπαϊκό όραμα δεν τους αφορά. Αισθάνονται απροστάτευτοι από τους ανέμους της παγκοσμιοποίησης και της τεχνολογικής προόδου.» Με γνώμονα, λοιπόν, το γεγονός ότι η οικονομική πολιτική της ΝΔ ταυτίζεται με αυτήν του Σύριζα, και στο πεδίο του λεγόμενου «προσφυγικού» ο ανταγωνισμός των δύο κομμάτων έγκειται στο ποιος θα προσφέρει πιο λουξ hot spot στους εξ ανατολών απρόσκλητους «φιλοξενούμενούς» μας, το μόνο που απομένει ως πρόβλημα είναι ο «ρατσισμός», δηλαδή οι αντιδράσεις, εκ μέρους των ιθαγενών, προς την κρατική ρατσιστική πολιτική εναντίον τους. Κοινώς, αυτό που είπε ο Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς την κοινοβουλευτική ομάδα της ψευτοδεξιάς, είναι ότι το μόνο πρόβλημα της Ένωσης Κλεπτοκρατών είναι οι Εθνικιστές. Και για τους Λαούς της Ευρώπης, αντιστοίχως, μόνο πρόβλημα είναι οι μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι που τους φτωχοποιούν και ισλαμοποιούν τις γειτονιές τους.  ΠΗΓΗ


Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: 17χρονη λιποθύμησε από την πείνα στην Πάτρα - Δεν ήταν λαθρομετανάστρια να λαμβάνει επίδομα από τον Σύριζα

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση επιδοτεί με μετρητά τους λαθρομετανάστες στα hot spot, διαβάζουμε ότι μία 17χρονη λιποθύμησε στην Πάρα από την πείνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα είχε να φάει τρεις ημέρες. Το πρωί της Τρίτης πήγε στο σχολείο της στην Πάτρα, όμως λίγο μετά την έναρξη του μαθήματος ζήτησε να βγει έξω. Μόλις έκανε δυο βήματα δεν άντεξε, σωριάστηκε στο έδαφος και λιποθύμησε.

Μόλις συνήλθε, το κορίτσι ζήτησε τη μητέρα του, η οποία ήρθε και την πήρε. Λίγο αργότερα η γυναίκα επέστρεψε στο σχολείο για να εξηγήσει στους δασκάλους της κόρης της τι συνέβαινε.

Η ίδια είναι άνεργη και εργάζεται μόνο περιστασιακά ως καθαρίστρια. «Ξέρετε έχουμε πρόβλημα με το φαγητό των τριών παιδιών μου», ήταν τα λόγια της, που σόκαραν όσους την άκουσαν. Διάφορα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν της επιτρέπουν να παρέχει στα τρία παιδιά της τα βασικά για τις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα η μεγάλη της κόρη να μην αντέξει.

Ακόμα και μετά την αποκάλυψη του ανθρώπινου δράματος, μονάχα οι γείτονες της οικογένειες ευαισθητοποιήθηκαν για να παράσχουν μια κάποια βοήθεια.

Δεν πήγαν οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας! Βλέπετε εκεί δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά κονδύλια για να μασαμπουκιάσουν οι "αλληλέγγυοι".    ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που θα ΨΗΦΙΣΕΙΣ το ΙΔΙΟ με τον ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

Αμετανόητοι και επικίνδυνοι: Το ΚΚ€ προαναγγέλλει νέο Συμμοριτοπόλεμο

Ολοσέλιδο αφιέρωμα στο επικείμενο 20ο Συνέδριο του KK€ φιλοξενεί η εφημερίδα «Το Βήμα», που είχε φτάσει μέχρι του σημείου να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για «απόπειρα ανατροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Σε ένα σημείο του αφιερώματος γίνεται αναφορά στις θέσεις του κόμματος για έναν ενδεχόμενο μελλοντικό πόλεμο. Εκεί, λοιπόν, οι κομμουνιστές γράφουν και μεταδίδει «Το Βήμα»:

“«σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο και σε ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί στην οργάνωση της εργατικής – λαϊκής πάλης για να βγει η Ελλάδα από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο», κάτι που προϋποθέτει «όχι μόνο να ηττηθεί ο όποιος πιθανός ιμπεριαλιστής εισβολές, αλλά να ηττηθεί ολοκληρωτικά και η ίδια η εγχώρια αστική τάξη», διότι «μόνο έτσι μπορεί να γίνει εφικτό το πέρασμα της εξουσίας στην εργατική τάξη».”

Οι γνωρίζοντας, έστω και επιφανειακά, ιστορία αναριγούν, φυσικά, στην ανάγνωση των παραπάνω γραμμών, αφού οι κουκουέδες κάνουν λόγο για την λειτουργία μίας εσωτερικής πέμπτης φάλαγγας και έναν επακόλουθο νέο Συμμοριτοπόλεμο. Θυμόμαστε, φυσικά, την διαλυτική δράση των κατσαπλιάδων του ΚΚ€, οι οποίοι «όχι μόνο δεν λυπήθηκαν για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρά Ασία, αλλά και την επιδίωξαν», αλλά και αργότερα όταν εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η Ελλάδα είχε εξέλθει από μακροχρόνια κατοχή εξαπέλυσαν έναν νέο πόλεμο, προκειμένου να καταλάβουν την εξουσία και να κάνουν τη χώρα μας μία μπανανία του Σοβιετικού μπλόκ.

Βεβαίως, το πλάνο των κουκουέδων έχει ένα μειονέκτημα, αφού η Σοβιετική Ένωση, από την οποία περίμεναν βοήθεια οι συμμορίτες, έχει ψοφήσει εδώ και δεκαετίες, όμως και πάλι το γεγονός ότι ένα κόμμα έχει στις επίσημες θέσεις του το αιματοκύλισμα της Ελλάδος και την προδοσία εν ώρα πολέμου, όφειλε να έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Εισαγγελία και όχι να τυγχάνει και διαφήμισης από τις φυλλάδες. ΠΗΓΗ

Απειλές και από τον τούρκο υπουργό Εσωτερικών: Θα σας στέλνουμε 15.000 λαθρομετανάστες τον μήνα


Οι τούρκοι βρίσκονται σε παροξυσμό γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα από τις συνεχείς απειλές στις οποίες προβαίνουν οι αξιωματούχοι τους, από τον σουλτάνο Ερντογάν, μέχρι τους αγάδες υπουργούς του.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του τούρκου υπουργού εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος δεν έμεινε στα περί ιερού πολέμου ή πολέμου μεταξύ Σταυρού και ημισελήνου, αλλά έκανε λόγο για τα μέσα διεξαγωγής αυτού του ιερού πολέμου, ήτοι τους λαθρομετανάστες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Το παιχνίδι αυτό γίνεται για να μην καταστεί ισχυρή η Τουρκία στο μέλλον. Είναι ένα παιχνίδι για να μπορέσουν να επιβάλλουν την δική τους απόφαση, την δική τους βούληση. Επειδή με το Γκεζί, με την περίοδο17-25 Δεκεμβρίου, με τα γεγονότα 6-7 Οκτωβρίου και με την 15η Ιουλίου δεν μπόρεσαν να βάλουν τους διανομείς τους, τώρα επεμβαίνουν στην διαδικασία και προσπαθούν να παρέμβουν. Ολλανδία και Γερμανία δεν καταλαβαίνουμε; Μήπως εκεί κάνουμε εκλογές, εκείνων το σύνταγμα θα αλλάξει; Αυτό είναι εσωτερικό μας θέμα, εσάς τι σας νοιάζει; Μήπως πήρατε την Τουρκία στην Ε.Ε. ή συμβάλλατε στον αντιτρομοκρατικό αγώνα; Εάν το επιθυμείτε πολύ, ξέρετε έχουμε και μια συμφωνία επανεισδοχής, να σας στέλνουμε κάθε μήνα 15 χιλιάδες πρόσφυγες, να χάσετε τα μυαλά σας»

Βέβαια, αν υπήρχαν ηγέτες στην Ευρώπη και όχι γιουσουφάκια, θα είχε δρομολογηθεί η λύση του προβλήματος, για να χάσει τα μυαλά του ο Ερντογάν και όχι οι πολίτες της Ευρώπης που τρέμουν για το επόμενο χτύπημα των τζιχαντιστών του Ερντογάν.  ΠΗΓΗ


Αυξάνονται και πάλι οι λαθρομεταναστευτικές ροές - Πάνω από 330 έφτασαν σε Χίο και Λέσβο το τελευταίο 48ωρο 

Δεν πρόλαβε να ανοίξει ο καιρός και ήδη οι λαθρομεταναστευτικές ροές άρχισαν να αυξάνονται. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επανενεργοποίηση της συνθήκης του Δουβλίνο ΙΙ από τους ευρωπαίους αυτή την εποχή, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί!

Αυξημένες ροές σημειώθηκαν το τελευταίο 48ωρο στα νησιά του βορείου Αιγαίου - Η Χίος έχει σήμερα για πρώτη φορά περισσότερους εγκλωβισμένους αλλοδαπούς από τη Λέσβο
Από το πρωί της Παρασκευής μέχρι και σήμερα Κυριακή το πρωί στη Λέσβο πέρασαν 100 άτομα ενώ 230 άτομα πέρασαν στη Χίο. Στη Σάμο οι ροές ήταν μηδενικές.
Το γεγονός είχε αποτέλεσμα η Χίος να έχει σήμερα για πρώτη φορά περισσότερους από τη Λέσβο εγκλωβισμένους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν ζητήσει να εξετασθεί αίτημα ασύλου που έχουν υποβάλλει.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, συνολικά στα νησιά σε καταυλισμούς και άλλες δομές σήμερα βρίσκονται 8.607 άτομα. Από αυτά 3.390 στη Λέσβο, 3.490 στη Χίο και 1.727 στη Σάμο. ΠΗΓΗ

Τεράστια η οικονομική αιμορραγία της Ελλάδας προς την Αλβανία

Ενώ οι Αλβανοί απειλούν σε κάθε ευκαιρία την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος με ανυπόστατες απειλές και διεκδικήσεις, εν μέσω capital controls στέλνουν προς την Αλβανία τεράστια πόσα από την οικονομία της χώρας μας

Στις 10 Μαρτίου 2017 η Αλβανική Τηλεγραφική Υπηρεσία ανέφερε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του διεθνούς ερευνητικού ινστιτούτου Pew Research για το 2015 η Ελλάδα ήταν η μεγαλύτερη πηγή μεταναστευτικών εμβασμάτων προς την Αλβανία. Άλλωστε σχεδόν 600 χιλιάδες Αλβανοί ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και αποτελούν την πολυπληθέστερη κοινότητα οικονομικών μεταναστών. Και σε αυτό τον αριθμό ξένων υπηκόων δεν συμπεριλαμβάνονται οι αλβανοί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι ενώ το 2015 ήταν η χρονιά εισαγωγής των κεφαλαιακών ελέγχων στην Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με την έρευνα του Pew Research, περίπου 480 εκατομμύρια δολάρια σε εμβάσματα όδευσαν από την Ελλάδα προς την Αλβανία. ΠΗΓΗ

Η Χρυσή Αυγή έφερε στη Βουλή το θέμα με τον χάρτη της Παγκόσμιας Τράπεζας που “χαρίζει” το Αιγαίο στην Τουρκία - Κρύφτηκε επικαλούμενος “φόρτο εργασίας” ο υπουργός 

Για άλλη μία φορά κρύβεται η κυβέρνηση και δεν απαντά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια έθεσε ένα πολύ σοβαρό θέμα στον υπουργό Εξωτερικών και ενώ είχε προγραμματιστεί να απαντηθεί σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου, ο υπουργός προφασίστηκε “φόρτο εργασίας”, λες και δεν είναι στις υποχρεώσεις του να απαντά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο! Η επίκαιρη ερώτηση έχει ως εξής:>>>>>> ΟΛΑ ΕΔΩ


Η νεολαία Σύριζα εγκωμιάζει την βία κατά των «ρατσιστών» και τις κλοπές σε σούπερ μάρκετ μέσω ερωτηματολογίου!

«Κατεστραμμένοι» πλήρως και «καμένοι στον εγκέφαλο» (για να μιλήσουμε στην γλώσσα που καταλαβαίνουν, αν δηλαδή είναι σε θέση να αντιληφθούν το οτιδήποτε) αποδεικνύονται στα όσα υποστηρίζουν οι οργανωμένοι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκκολαπτόμενοι «κηφήνες» της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, κάνοντας ένα τεστ «επαναστατικότητας» των μελών τους, δια μέσου ενός (ο Θεός να το κάνει) ερωτηματολογίου καλούν τους συνομηλίκους τους να απαντήσουν, πέραν της συμμετοχής τους σε «απαλλοτριώσεις», αν συμμετέχουν σε βίαιες διαδηλώσεις, σε καταλήψεις πολιτικών-κομματικών γραφείων και τραπεζών, καθώς και αν αντιμετωπίζουν βίαια «ρατσιστικές» ομάδες!....ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Πάνω από 360.000 ευρώ δόθηκαν σε ΜΚΟ μέσα σ’ έναν χρόνο από τον Πρόεδρο της Βουλής!

Την στιγμή κατά την οποία η φτωχοποίηση της κοινωνίας «έχει χτυπήσει κόκκινο» η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει να σκορπά άσκοπα τα χρήματα του Ελληνικού Λαού σε αμφιβόλου ποιότητας σκοπούς. Είχαμε αναφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν στην ενέργεια του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, να δώσει το υπέρογκο ποσό των 25.000 ευρώ(!) στην ΜΚΟ «Εταιρεία Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας» ο πρόεδρος της οποίας, Θανάσης Καλαφάτης, ήταν υποψήφιος βουλευτής Λευκάδας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012.

Δεν είναι, όμως, το μόνο κρούσμα, καθώς όπως δείχνει ο σχετικός κατάλογος, που αφορά το χρονικό διάστημα από τις 27 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2016, το συνολικό ποσό που ενέκρινε ο Βούτσης για 31 φορείς ξεπερνά τις 360.000 ευρώ! Και όλα αυτά σε μια εποχή όπου συνάνθρωποί μας ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν φαγητό ή οτιδήποτε άλλο θεωρήσουν χρήσιμο. Για την ακρίβεια, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, συνολικά υπήρξαν 31 αποφάσεις επιχορηγήσεων, ύψους 363.000 ευρώ, από τις οποίες σαφώς προκύπτει μια ιδιαίτερη ενίσχυση ΜΚΟ και σωματείων αλληλέγγυων προς πρόσφυγες, άλλων που δραστηριοποιούνται σε φιλανθρωπικά και κοινωνικά έργα, ενώ δεν λείπουν και χρηματοδοτήσεις καλλιτεχνικών και εκδοτικών δραστηριοτήτων.

Το ζήτημα έχει σημασία όχι τόσο ως προς την νομική του διάσταση (καθώς τέτοιες ενέργειες φαίνεται ότι καλύπτονται στο νομικό του πλαίσιο), αλλά ως προς την ηθική και πολιτική. Ηθική, γιατί δεν μπορούν να σκορπίζονται χρήματα σε αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας «δράσεις», και πολιτική, γιατί ή χρηματοδότηση είναι μονόπλευρη ιδεολογικά και δίδεται κυρίως σε ΜΚΟ με αριστερό και φιλο«προσφυγικό» προφίλ.
Τόσο τις «αγωνιστικές» περγαμηνές της αριστεράς όσο και την επιλεκτική φιλανθρωπική διάσταση των «αλληλέγγυων» δεν μπορεί να τις χρεώνεται από το υστέρημά του ο Ελληνικός Λαός, σε μια τραγική γι’ αυτόν χρονική περίοδο. 

Κάτι τέτοιο, όμως, φαίνεται ότι δεν απασχολεί στο ελάχιστο τόσο τον Πρόεδρο της Βουλής όσο και ευρύτερα την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, καθώς οι «αγαθοεργίες» τους γίνονται πάνω στις πλάτες των «κορόιδων», δηλαδή των Ελλήνων φορολογουμένων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πληρώστε κορόιδα! 3 εκατομμύρια ευρώ για να μάθουν ελληνικά οι αλλοδαποί κρατούμενοι

Έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές, όταν συλλαμβάνονται αλλοδαποί εγκληματίες για «βαριά» εγκλήματα και αποκαλύπτεται ότι και στο παρελθόν έχουν συλληφθεί για τα ίδια, γιατί δεν απελαύνονται – όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες της γης.

Ε, λοιπόν, όχι μόνο δε θέλουν να τους διώξουν από τη χώρα, αλλά αντιθέτως δημιουργούν και τις προϋποθέσεις να μείνουν για πάντα εδώ! 

Μέχρι και την ελληνική γλώσσα θα τους μαθαίνουν – δωρεάν φυσικά!
Έτσι, ο υπουργός «δικαιοσύνης» Κοντονής, επισκεπτόμενος τις φυλακές Διαβατών ανακοίνωσε ότι η συγκυβέρνηση των κομμουνιστών και των… υπερ-εθνικοφρόνων συνοδοιπόρων της, θα εφαρμόσει πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικών για αλλοδαπούς κρατούμενους σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας!

Με κόστος για τους Έλληνες φορολογούμενους –κρατηθείτε!- 3 εκατομμύρια ευρώ!!!

Εδώ κάθε σχόλιο είναι περιττό!   ΠΗΓΗ

Οι ανθέλληνες “αντιφασίστες” βεβήλωσαν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη


Σε μια νέα ελεεινή και τρισάθλια πρόκληση εις βάρος των Ιερών και των Οσίων του Έθνους μας προχώρησαν δύο γνωστοί επαγγελματίες «αντιρατσιστές», μαζί με άλλες δύο «συντρόφισσες» τους. Χωρίς να τους εμποδίσει κανείς, έστησαν τραπεζάκι με τις σκουπιδοαφίσες τους απέναντι ακριβώς από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι ανθέλληνες αυτοί όχι μόνο δεν πτοήθηκαν από την υπόδειξη των ανδρών της Προεδρικής Φρουράς, που τους είπαν ότι δεν είναι σωστό να βρίσκονται μ΄αυτόν τον τρόπο στο σημείο, αλλά πόζαραν και με υπεροπτικό ύφος! Με δεδομένο ότι δεν πήραν από κανέναν άδεια (πώς θα μπορούσαν άλλωστε) να στήσουν τα «σκουπίδια» τους στα πέριξ του Ιερού αυτού Χώρου, τι θα γινόταν άραγε αν κάποιος αγανακτισμένος Έλληνας αντιδρούσε βλέποντας αυτό το αίσχος και έστελνε τις καρέκλες, τα τραπεζάκια και τις αφίσες στο φυσικό περιβάλλον τους, δηλαδή τους κάδους ανακύκλωσης και τους σκουπιδοτενεκέδες; Το πιο πιθανό θα ήταν να συνελάμβαναν αυτόν…

Σίγουρα, πάντως, οι θρασύδειλοι αυτοί τύποι θα ωρυόντουσαν για «φασιστική πρόκληση», ενώ διόλου απίθανο να μιλούσαν και για «χρυσαυγίτικη εγκληματική ενέργεια». Αποθρασυνόμενοι πλήρως από την κρατική - κυβερνητική ανοχή και προστασία απέναντί τους, οι ανθέλληνες αυτοί προκαλούν συνεχώς με την μόνιμα άθλια συμπεριφορά τους. Αρκεί να θυμηθούμε τις κατά καιρούς τοποθετήσεις τους, οι οποίες είναι πάντοτε εναντίον των Εθνικών μας συμφερόντων και βολεύουν την Τουρκία, την Αλβανία, τα Σκόπια.
Έχοντας, μάλιστα, υπόψη την λύσσα με την οποία αυτοί οι πολιτικοί υπηρέτες των κάθε εθνικότητας λαθρομεταναστών αντιμετωπίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αντιλαμβανόμαστε γιατί ζητούν επιτακτικά την εξόντωση μας.

Δεν θα τους περάσει! Στους λίγους ξευτιλισμένους αυτούς ανθέλληνες, των οποίων οι συγκεντρώσεις μαζεύουν πάντοτε το πολύ μερικές δεκάδες ομοίων τους και λαθρομεταναστών, αντιπαρατίθεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, με τις εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές του.

Όσο για τον «λαλίστατο» Νίκο Τόσκα, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι (ως απόστρατος αντιστράτηγος ΤΘ) είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομίας, το γεγονός ότι δεν έδωσε εντολή για άμεση απομάκρυνση των φαιδρών αυτών τύπων και σύλληψή τους, εάν δεν υπάκουαν στην εντολή, δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται τον πατριωτισμό και την νομιμότητα. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6649712012676009309

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item