Widgets

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΑνοίγοντας το χρονοντούλαπο του παρελθόντος, ανακαλύπτουμε καθημερινά και εμβαθύνουμε σε γεγονότα και προσωπικότητες που σημάδεψαν καθοριστικά την Ιστορία του τόπου και του έθνους μας γενικότερα. Γιατί...η Ιστορία είναι φιλοσοφία μέσω παραδειγμάτων. Δεν είναι ένα φορτίο για τη μνήμη, 
αλλά μια φώτιση για την ψυχή.

15 Μαρτίου

/ Τα σημαντικότερα γεγονότα για τον απανταχού Ελληνισμό

415.—Τυφλωμένος από την οργή όχλος από μερικούς χριστιανούς με πρωτοστάτη τον αναγνώστη Πέτρο κατά τη μαρτυρία του Σωκράτους του Σχολαστικού, επιτέθηκε και σκότωσε την Υπατία στις 15 Μαρτίου το 415. Λέγεται ότι ο βάρβαρος όχλος είχε επηρεαστεί από ένα φλογερό κήρυγμα του Αγίου Κυρίλλου. Δεν κατηγορήθηκε ποτέ από κανένα σύγχρoνό του ως ηθικός αυτουργός για το φριχτό φόνο. Η κατηγορία αυτή του προσάφθηκε πολύ αργότερα από κάποιος ψευδοϊστορικούς. 963.—Πεθαίνει αιφνίδια ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ρωμανός Β΄ και αφήνει ως Βασιλείς, τους ανήλικους γιους του, Βασίλειο Β’ [Βουλγαροκτόνο] και Κωνσταντίνο Η’.


1311.—Οι Καταλάνοι επιδρομείς, οι οποίοι διέσχισαν ως λαίλαπα την Βόρεια Ελλάδα, καταστρέφοντες και ερημώνοντες τα πάντα, συντρίβουν στην μάχη της Κωπαϊδος ή του Κηφισού, τους Φράγκους ιππότες. Ο Καταλώνιος χρονογράφος Μουντάνερ, αναβιβάζει τους νεκρούς σε 20.000. Εκ των 700 Γάλλων Ιπποτών με χρυσούς πτερνιστήρες, σώθηκαν μόνο δύο. Δυστυχώς αυτοί διατηρήθηκαν στον τόπο μέχρι το 1387.


1792.—Οι τούρκοι της Χίου κατασφάζουν ως αμνό τον Άγιο Νεομάρτυρα Μανουήλ από τα Χανιά.


1797.—Οι γενίτσαροι σφάζουν ανηλεώς τους Έλληνες της Σμύρνης και πυρπολούν τις συνοικίες τους. Αφορμή των σφαγών και των βανδαλισμών ήταν ο φόνος γενίτσαρου, ο οποίος απεδόθη σε Έλληνα από την Ζάκυνθο. Μεταξύ πολλών άλλων ελληνικών κτιρίων, πυρπολήθηκε και το ελληνικό νοσοκομείο Σμύρνης. 
1821.—Το μεσημέρι της 15ης Μαρτίου, ο προύχων της Κερπινής Ασημάκης Ζαΐμης, συνέτρωγε με τον Ασημάκη Φωτήλα, έχοντας στο πλευρό του δύο αφοσιωμένους σε αυτόν Κλέφτες, τον Χονδρογιάννηνκαι τον Πετιώτη. Ο πρώτος είπε: «Αύριο περνάει για την Τριπολιτσιά με γρόσια του δημοσίου ο σπαής (εισπράκτωρ) Σεϊδής Λαλιώτης κι αν είναι με τη γνώμη της αφεντιάς σου, να τους βαρέσωμε και να πάρωμε τα γρόσια για το Γένος». Ο Ζαΐμης κοίταξε στα μάτια τον Χονδρογιάννη και τον Πετιώτη, τους είπε να βάλουν στο ποτήρι του κρασί και ήπιε «στην υγειά της πατρίδας». Έπειτα προσέθεσε: «Στην ευχή μου, παιδιά». Οι δυο Κλέφτες, μαζί με μερικούς συντρόφους των, καιροφυλάκτησαν στην Χελωνοσπηλιά και πυροβόλησαν τον Σεϊδή, ο οποίος, όμως, κατόρθωσε να διαφύγει.


.—Κατά την ίδια ημέρα, ένοπλοι Έλληνες πυροβόλησαν τον βοεβόδαν των Καλαβρύτων Ιμβραήμ Αρναούτογλου, ο οποίος μετέβαινε επίσης στην Τρίπολη, και φόνευσαν δύο από τους ανθρώπους του.


1826.—Δύναμη 2.000 ανδρών, υπό τον Χατζημιχάλη Νταλιάνη, εκστρατεύει με 14 καράβια στον Λίβανο. Ο Άραβας εμίρης Μπεσήρ που τους είχε καλέσει, αρνείται να τους βοηθήσει και αναγκάζονται να αναχωρήσουν.


1831.—Κυκλοφορεί το πρώτο Ελληνικό περιοδικό «Αιγιναία», στην απελευθερωμένη Αίγινα. Αρχικός τίτλος του ήταν «Εφημερίς φιλολογική, επιστημονική, τεχνολογική, εκδιδομένη άπαξ του μηνός, υπό Αποστολίδου Κοσμητού» και είχε διάρκεια μόλις μέχρι τον Οκτώβριο του ιδίου έτους. 
1832.—Λήξη της Ε’ Εθνικής Συνελεύσεως των Ελλήνων στο Ναύπλιο.


.—Ο Αυγουστίνος Καποδίστριας, αδελφός του εκλειπόντως Ιωάννη, εκλέγεται προσωρινά στην θέση του Κυβερνήτη.


1835.—Πρώτες δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα αρχίζουν. Διήρκεσαν 5 ημέρες (15 – 20 Μαρτίου).


1836.—Ο Λουδοβίκος Α΄ [πατέρας του Όθωνα] και ο Γκαίρτνερ αναχωρούν για το Μόναχο. Την επίβλεψη της ανέγερσης του κτηρίου αναλαμβάνουν οι ανθυπολοχαγοί Σλότερ (Schloter) και Χοχ (Hoch). Στο Μόναχο ο Γκαίρτνερ επεξεργάζεται και ολοκληρώνει τα σχέδια των Ανακτόρων.


1838.—Διάταγμα του Βασιλέα Όθων, προβλέπει τον επίσημο εορτασμό της Εθνεγερσίας την 25ην Μαρτίου. («…Θεωρήσαντες ότι η ημέρα της 25ης Μαρτίου είναι λαμπρά και καθ’ εαυτήν εις πάντα Έλληνα διά την αυτή τελουμένην εορτήν του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, είναι προσέτι λαμπρά και χαρμόσυνος διά την κατ’ αυτήν την ημέραν έναρξιν του περί της ανεξαρτησίας αγώνος του ελληνικού Έθνους, καθιερούμεν την ημέραν ταύτην εις το διηνεκές ως ημέραν εθνικής εορτής…». 
1854.—Ενώ οι στην Αθήνα ξένοι πρεσβευτές προβαίνουν σε αλλεπάλληλα πιεστικά διαβήματα, για να εξαναγκάσουν τον Όθωνα να μείνει αμέτοχος στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και τουρκίας, η Αμαλία λέγει στους υπουργούς, έπειτα από ένα θυελλώδες υπουργικό συμβούλιο : «Τι θα μας κάμουν; Θα καταλάβουν τας Αθήνας; Ας έλθουν! Ιδού, τους αφήνομεν το παλάτι μας, δεν αγγίζομεν τίποτε. Ας έλθουν ν’ αναπαυθούν εδώ. Ημείς αναχωρούμεν διά την Θεσσαλίαν… Θα μας καύσουν μερικάς πόλεις ή τα πλοία; Καί εις την επανάστασιν του 1821 τα έκαυσεν όλα, αλλ’ η Ελλάς τα ξανάκαμε. Η ζημία είναι μόνον υλική. Δεν έχομεν χρήματα; Ας φάμε χόρτα ! Δίνω πρώτη το παράδειγμα» Ο ίδιος ο Όθων ήθελε να ηγηθεί εκστρατείας αλλά εμποδίστηκε από συμβούλους του.


1884.—Γεννιέται στην Λευκάδα ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός. Η αρχαιοελληνική πνευματική ατμόσφαιρα, απασχόλησε βαθιά τον Σικελιανό και συνέλαβε την ιδέα να δημιουργηθεί στους Δελφούς ένας παγκόσμιος πνευματικός πυρήνας, ικανὸς να συνθέσει τις αντιθέσεις των λαών [«Δελφικὴ Ιδέα»]. Με την συμπαράσταση και οικονομικὴ αρωγή της γυναίκας του, Εύας Πάλμερ, έδωσε πλήθος διαλέξεων και δημοσίευσε μελέτες και άρθρα. Για αυτές τις πρωτοβουλίες, το 1929, η Ακαδημία Αθηνών του απένειμε αργυρό μετάλλιο. Από το φιλόδοξο αυτό σχέδιο, το μόνο που τελικά πραγματοποιήθηκε, ήταν οι Δελφικές Εορτές.


1903.—Δολοφονείται ο Μακεδονομάχος Αγ. Χαρτζιτζής.


1905.—Οι επαναστατημένοι Κρήτες κηρύσσουν εκ νέου την ένωση με την Ελλάδα.


1907.—Ο μακεδονομάχος Λάζος Δογιαμάς, πολέμησε εναντίον του αρχικομιτατζή Μπόρη Σαρακίνωφ, του οποίου η ομάδα υπέστη σοβαρότερες απώλειες.


1909.—Η Ιταλία προτείνει την πραγματοποίηση ευρωπαϊκής διάσκεψης για τα Βαλκάνια.


1913.—Η Αδριανούπολη καταλαμβάνεται από τα βουλγαρικά στρατεύματα.


1914.—Οι αριθμητικά υπέρτερες δυνάμεις των αλβανών, υπό την διοίκηση Ολλανδών και Ιταλών Αξιωματικών, δέχονται θυελλώδη επίθεση του Βορειοηπειρωτικού Στρατού στην περιοχή της Κλεισούρας που είχαν καταλάβει. Οι αλβανοί αναγκάζονται να υποχωρήσουν, αφήνοντας στο πεδίο της μάχης πολλούς νεκρούς και τραυματίες.


1916.—Η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναφερόμενη στον άγριο βομβαρδισμό της Θεσσαλονίκης από γερμανοβουλγαρικά  αεροσκάφη, στις 14/3, που άφησε πίσω του αρκετούς νεκρούς και τραυματίες, γράφει : «Η χθεσινή άγρια και δολοφονική επιδρομή γερμανοβουλγαρικών αεροπλάνων κατά της πόλεως και των περιχώρων. Υπερπεντήκοντα βόμβαι εναντίον της Θεσσαλονίκης – θλιβερός απολογισμός: νεκροί και τραυματίαι υπέρ τους εβδομήκοντα.  Η πράξις αύτη, αναιρούσα και την στοιχειωδεστάτην ιδέαν του πολιτισμού και ποδοπατούσα αυτόν τούτον τον ανθρωπισμόν, ενέχει όλα τα στοιχεία μιας στυγεράς δολοφονικής επιθέσεως, ήτις πλήττει αθώους και ανυπόπτους. Οι γερμανοβούλγαροι επιδρομείς, ως δολοφόνοι προστατευόμενοι υπό του πρωινού ημίφωτος, ενέσκηψαν άνωθεν της κοιμωμένης πόλεως και εσκόρπισαν εν αυτή τον θάνατον και την φρίκην πλήξαντες εν τω ύπνω γέροντας, γυναίκας και νήπια, αλλά και Έλληνας στρατιώτας, και απειλήσαντες μνημεία λατρείας και τέχνης». 
1920.—Ο Ελληνικός στρατός Μ.Ασίας δέχεται μικροεπιθέσεις τουρκικών αποσπασμάτων.


1921.—Στο μέτωπο Μ. Ασίας, η ΧΙ Ελληνική Μεραρχία προσπαθεί να εκβιάσει στην στενωπόν Γκεϊβέ άνευ αποτελέσματος, καθότι οι τούρκοι αμύνονται λυσσωδώς.


.—Το Γ’ σώμα στρατού συνεχίζει την σκληρή μάχη Δορυλαίου.


.—Το Α’ σώμα στρατού μάχεται με οπισθοφυλακές των τούρκων παρά το Αφιόν Καραχισάρ.


1922.—Η Ελληνική Στρατιά στη Μ. Ασία μάχεται εναντίον τουρκικών αποσπασμάτων και ληστών.


1924.—Η γενική συνέλευση των μελών του ΠΑΟ, επικυρώνει τη μετονομασία του συλλόγου από Πανελλήνιος Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος, σε Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος.


1926.—Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ναύαρχος Κουντουριώτης, παραιτείται διαμαρτυρόμενος για τις αυθαιρεσίες του δικτάτορα Θ.Πάγκαλου.
.—Την αυτή ημέρα, ο δικτάτορας Θεόδωρος Πάγκαλος εκλέγεται Πρόεδρος της Ελλάδος, άνευ αντιπάλου. 


1927.—Οι Άγγλοι απαιτούν υπέρογκες αποζημιώσεις για κτήματα υπηκόων τους που απαλλοτριώθηκαν σε Θεσσαλία και Μακεδονία.


1941.—Οι ιταλικές επιθέσεις στο αλβανικό μέτωπο εξασθενίζουν βαθμιαίως προ της ακαταβλήτου αντιστάσεως του Έλληνος στρατιώτου. Ο εχθρός, παρά τις λυσσώδεις προσπαθείες του, δεν σημειώνει πρόοδο εις ουδέν σημείον, υφίσταται δε τρομακτικές απωλείες.


1943.—Η Κορβέττα «Σαχτούρης» καταρρίπτει εχθρικό τορπιλλοπλάνο.


.—Αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη ο πρώτος συρμός με Έλληνες και Εβραίους με προορισμό το Άουσβιτς. Συνολικά πάνω από 48.000 Ελληνοεβραίοι εκτοπίστηκαν στο Άουσβιτς, στο Μπιργκενάου και στο Μπέργκεν-Μπέλσεν. Μόνο 2.000 τελικά θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά το τέλος του πολέμου. Κατά την διάρκεια της κατοχής, πολλές ελληνικές οικογένειες έκρυψαν με κίνδυνο της ζωής τους Εβραίους, και τους βοήθησαν να επιβιώσουν.
1951.—Πεθαίνει ο αστρονόμος με καριέρα στην Νότια Αφρική, Ιωάννης Παρασκευόπουλος. Με σπουδές φυσικομαθηματικής, μετά το τέλος των Βαλκανικών πολέμων και του Α’ Παγκοσμίου πολέμου στους οποίους συμμετείχε, προσλήφθηκε στο Αστεροσκοπείο Αθηνών, αλλά λίγο αργότερα αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα· αναχώρησε για τις ΗΠΑ έχοντας κερδίσει μία υποτροφία. Εργάσθηκε στα Αστεροσκοπεία Yerkes του Πανεπιστημίου του Σικάγου, και του όρους Wilson, επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα για να αναλάβει τον έλεγχο του Αστρονομικού Τμήματος του Εθνικού Αστεροσκοπείου, αλλά απογοητευμένος από τις συνθήκες, έφυγε οριστικά για να καταλήξει τελικά στην Νότιο Αφρική. Η διεθνής αστρονομική κοινότητα τον τίμησε, δίνοντας το όνομά του σε έναν κρατήρα της σελήνης, τον “Paraskevopoulos Crater”.


1962.—Θόρυβος προκλήθηκε στην Ελληνική Βουλή, από κυβερνητικό νομοσχέδιο που προέβλεπε για την προικοδότηση της πριγκίπισσας Σοφίας, λόγω του γάμου της με τον Χουάν Κάρλος της Ισπανίας. Παρά τις διαφωνίες κομμάτων, το νομοσχέδιο ψηφίζεται.


1969.—Πεθαίνει ο πρόεδρος της ΕΔΑ Γιάννης Πασαλίδης, ενώ βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Με καταγωγή από την Σάντα της Τραπεζούντας του Πόντου, σπούδασε ιατρική στην Οδησσό και την Μόσχα. Μετά την Μικρασιατική καταστροφή εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και το 1923 ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία. Υπήρξε ιδρυτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος, ενός από τους σχηματισμούς του προσχώρησαν στο ΕΑΜ.


1970.—Ο Πολύκαρπος Γιωρκάτζης, δολοφονείται σε ερημική περιοχή κοντά στο χωριό Μια Μηλιά της Λευκωσίας. Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Μακαρίου, προσπάθησε να εγκαταλείψει την Κύπρο, αλλά συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λευκωσίας, λίγο προτού αναχωρήσει για Βηρυτό. 
1975.—Δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του γιού του Αλέξανρου, πεθαίνει σε ηλικία 69 ετών στο Παρίσι ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης. Είχε γεννηθεί στη Σμύρνη στις 15 Ιανουαρίου 1906, και είχε καταγωγή από την Καππαδοκία.

1985.—Ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιάννης Κούρος διανύει 200χλμ σε 15:11.10 στο Montauban της Γαλλίας. Από το 1983 μέχρι το 2000, ο Γιάννης Κούρος θριάμβευσε κόβοντας πρώτος το νήμα σε 53 υπερμαραθώνιους, καταγράφοντας ρεκόρ που συμπεριλήφθηκαν στο βιβλίο Γκίνες.


1986.—Πεθαίνει σε ηλικία 77 ετών ο συγγραφέας Παντελής Πρεβελάκης. Γεννημένος  στο Ρέθυμνο, το 1909, όπου και πέρασε τα σχολικά του χρόνια, σε ηλικία δεκαπέντε χρόνων εξέδωσε μαζί με τον Γ.Ανδρουλιδάκη το λογοτεχνικό περιοδικό Αθηνά, που κυκλοφόρησε για ένα χρόνο. Από την Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου, έφυγε το 1930 για περαιτέρω σπουδές στο Παρίσι, όπου έμεινε για δυο χρόνια και παρακολούθησε μαθήματα στη Σχολή Γραμμάτων της Σορβόννης και στο Ινστιτούτο Τέχνης και Αρχαιολογίας, από όπου αποφοίτησε το 1933. Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα αναγορεύτηκε διδάκτωρ Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πριν την εισβολή των στρατευμάτων του Άξονα, αγωνίστηκε  για τη διαφύλαξη και διάσωση των έργων της Εθνικής Πινακοθήκης και του Εθνολογικού Μουσείου. Στο χώρο της λογοτεχνίας πρωτοεμφανίστηκε το 1928 και το 1938 καθιερώθηκε στο χώρο της πεζογραφίας της γενιάς του ’30, εκδίδοντας  το Χρονικό μιας Πολιτείας. Στο έργο του Πρεβελάκη, ποιητικό και πεζογραφικό κυριαρχεί η εμπλοκή ιστορικής και λογοτεχνικής πραγματικότητας και η εστίασή του σε μεγάλα υπαρξιακά προβλήματα του ανθρώπου.


1993.—H κυβέρνηση αποστέλλει κλιμάκιο των ΜΑΤ με σκοπό την κατάρριψη των κεραιών του τηλεοπτικού σταθμού “Κανάλι 40″ από τον Υμηττό. Το κανάλι, ιδιοκτησίας Γεωργίου Κουρή, ήταν το Κανάλι 67 το οποίο είχε πουλήσει ο Βασίλειος Λεβέντης στον Κουρή. Μετά από 13 χρόνια θα μετονομασθεί σε Extra Channel 3.


1995.—Τρομοκρατική επίθεση με δύο ρουκέτες σημειώνεται κατά των εγκαταστάσεων του “Mega Channel” στην Παιανία, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 20:30, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές. Η έκρηξη άνοιξε στον τοίχο μια τρύπα ενός μέτρου και κατέστρεψε μια αίθουσα σύνταξης.Την ευθύνη ανέλαβε η 17Ν.


1999.—Μεσάνυχτα και κάτω από το βάρος του πορίσματος που καταλογίζει ατασθαλίες, παραιτούνται και τα 20 μέλη της Κομισιόν με επικεφαλής τον πρόεδρο Ζακ Σαντέρ [ίσως και αυτά να τα φάγαμε μαζί …ποιος ξέρει!]. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρέθηκε κάτω από ισχυρή πίεση να υποβάλλει την παραίτηση της, μετά την έκθεση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, η οποία την κατηγόρησε ότι έχασε τον έλεγχο για την απάτη και διαφθορά στις βαθμίδες της. Στα συμπεράσματα της αποτελούμενης από 142 σελίδες έκθεσης, τα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων υποστήριξαν ότι η Επιτροπή στο σύνολό της και οι Επίτροποι προσωπικά πρέπει να φέρουν βαριά ευθύνη για τα φαινόμενα απάτης, οικογενειοκρατίας και οικονομικής κακοδιαχείρισης στα τμήματά τα οποία διηύθυναν. 
2006.—Πεθαίνει σε ηλικία 87 χρόνων ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος Γεώργιος Ράλλης. Πολιτεύθηκε για πρώτη φορά και εκλέχθηκε βουλευτής Αθηνών το 1950. Το 1956-58, επί υπουργίας του στο Δημοσίων Έργων και Συγκοινωνιών, ιδρύθηκε  η Ολυμπιακή Αεροπορία. Στην μεταπολίτευση, έλαβε μέρος στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ως υπουργός Προεδρίας,και από τον Ιούλιο του 1976 ανέλαβε και το υπουργείο Παιδείας όπου εισηγήθηκε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Στις 8 Μαῒου 1980 εκλέχθηκε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και την μεθεπομένη ορκίστηκε πρωθυπουργός. Παραιτήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1981 μετά την ήττα του κόμματος στις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου 1981. Ακολούθησε η παραίτησή του από την προεδρία του κόμματος. Ασχολήθηκε και με την συγγραφή βιβλίων. 

2007.—Υπογράφεται η Διακρατική Συμφωνία για τον Αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας· θα τεθεί σε ισχύ στις 3/7/2007.


2015.—Η περιοχή γύρω από τη Γαλακτοκομική Σχολή έκρυβε τελικά το μυστικό της εξαφάνισης του άτυχου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκηπου συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο Βαγγέλης βρέθηκε τυχαία νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής 15 Μαρτίου, από περαστικούς. Η σορός του εντοπίστηκε σε βαλτώδη περιοχή κοντά στη λίμνη, μεταξύ του γηπέδου της Ανατολής και του Ιχθυογεννητικού Σταθμού της ΔΕΛΙ. Την επομένη, μετά την νεκροψία ανακοινώθηκε πως ήταν αυτοκτονία...Η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Βασική πηγή


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ 7454903596133742003

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item