Widgets

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ


Νέα εθνική προδοσία Σύριζα! Ο Κατρούγκαλος άνοιξε τον δρόμο για συγκεντρώσεις υπέρ του Ερντογάν σε ελληνικό έδαφος!

Την υποτακτικότητά τους έναντι των τούρκων έδειξαν για άλλη μια φορά οι συριζαίοι, μέσω δηλώσεων του σφαγέα του ασφαλιστικού και νυν αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών (γιατί κανένας δεν χάνεται), Γ. Κατρούγκαλου.

Συγκεκριμένα, ο Κατρούγκαλος, στον απόηχο των επεισοδίων και της σκληρής στάσης που τήρησε η Ολλανδία, δήλωσε:

«Δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις άλλων χωρών, αλλά ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις. Το μόνο πρόβλημα που τίθεται είναι εκείνο της δημόσιας ασφάλειας. Εμείς προσπαθούμε πάντοτε οι σχέσεις μας με την Τουρκία να είναι φιλικές. Έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη. Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύσουμε την επικοινωνία μαζί τους, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τροφοδοτήσουμε μια ένταση, που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ευρώπη και κινδυνεύει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση μας».

Κοινώς, θα επιτραπούν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις για το τουρκικό δημοψήφισμα στη Θράκη. Το ερώτημα προκύπτει αβίαστα: Σε ποιούς ακριβώς θα μιλήσουν οι τούρκοι αξιωματούχοι, από την στιγμή που οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες; 


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξω τα τουρκικά από τα σχολεία της Θράκης! Η Χρυσή Αυγή έφερε το θέμα στην Βουλή
Αυτό που επικαλείται ως επιχείρημα ο Κατρούγκαλος ότι «έχουν γίνει και στο παρελθόν επισκέψεις», δεν είναι στην πραγματικότητα επιχείρημα. ΚΑΚΩΣ έχει επιτραπεί στο παρελθόν να σουλατσάρουν στην Θράκη μας τούρκοι αξιωματούχοι, παρέα με τα πρακτοράκια τους. Και ΚΑΚΩΣ θα επιτραπούν και τώρα οι δημόσιες συναθροίσεις ανθελλήνων εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Το μεν πρώτο είναι ευθύνη του Σύριζα, των Ανέλ, αλλά και του Πασόκ και της ΝΔ, οι οποίοι δεν δικαιούνται να ομιλούν και το δεύτερο αποκλειστικά και μόνο ευθύνη της σημερινής συγκυβέρνησης, η οποία δημιουργεί επικίνδυνα τετελεσμένα εις βάρος της Πατρίδος μας.

Ένα άλλο που προκύπτει ως ερώτημα είναι το εξής: Στην Ελλάδα τελικά επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις πρακτόρων ξένης δύναμης και οι μόνες συγκεντρώσεις που απαγορεύονται (με σύμπραξη κράτους και παρακράτους) είναι οι συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής.  ΠΗΓΗ
Βόμβα στην Θράκη από τον Πασόκο πράκτορα της Άγκυρας, Ιλχάν Αχμέτ: Ζητά διεξαγωγή δημοψηφίσματος για να επιβληθεί η Σαρία!

Ο Ιλχάν Αχμέτ είναι ένας τουρκόφρων βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, ο οποίος ξεκίνησε την «καριέρα» του από την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία στις εκλογές 2004, επί προεδρείας Κωνσταντίνου Καραμανλή, του “playstation”. Πέρασε από την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, μετά στην ΔΗΜΑΡ, κατάφερε να εκλεγεί με το «Ποτάμι» και εσχάτως μετακόμισε στο ΠαΣοΚ.

Πρόκειται, κοινώς, για έναν πολιτικό γυρολόγο, ο οποίος ψάχνει κοινοβουλευτικό θώκο για να προωθήσει τα συμφέροντα της τουρκίας. Καθόλου τυχαίο, άλλωστε, πως συχνά πυκνά κάνει βόλτες και από τα γραφεία του DEB, για να δηλώσει την στήριξή του στο τουρκοκόμμα....>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!


Στοιχεία - σοκ: Ένα στα τρία νοικοκυριά ζει στα όρια της εξαθλίωσης

Κάθε έρευνα που έρχεται στην δημοσιότητα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώνει στον χειρότερο βαθμό την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Πατρίδα και ο Λαός. Μια νέα έρευνα, λοιπόν, δείχνει ότι ένα στα τρία Ελληνικά νοικοκυριά ζει πλέον κάτω από τα όρια της φτώχειας! Στο δραματικό αυτό συμπέρασμα καταλήγει η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, στην οποία αποτυπώνονται με μελανά χρώματα οι επιπτώσεις των απανωτών Μνημονίων. 

Συγκεκριμένα, ο δείκτης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού αυξήθηκε από 27,7% το 2010 σε 35,7% το 2015! Όπως ήταν αναμενόμενο, το μεγαλύτερο ποσοστό εντοπίζεται στους ανέργους, το οποίο αυξήθηκε την περίοδο 2010-2015 κατά 14,3%. Το ποσοστό φτώχειας στους μισθωτούς εργαζομένους αυξήθηκε σημαντικά μετά το 2011, και το 2015 βρίσκεται κοντά στο 18%. Όσον αφορά τις υπόλοιπες πληθυσμιακές ομάδες, εμφανίζουν αύξηση στο ποσοστό φτώχειας μέσα στην κρίση, με εξαίρεση τους συνταξιούχους, οι οποίοι παρουσιάζουν μείωση της τάξης των 2,2 ποσοστιαίων μονάδων μεταξύ 2010-2015. Το γεγονός ότι οι συνταξιούχοι αποτελούν μία από τις πολυπληθέστερες κοινωνικές ομάδες συνέβαλε σημαντικά στην συγκράτηση του συνολικού ποσοστού φτώχειας. 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ποσοστό των εργαζομένων στο όριο της φτώχειας που έχουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου είναι περίπου τριπλάσιο από εκείνο των εργαζομένων με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Επίσης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έκθεση, 

- το 51,6% των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα λαμβάνει μισθό κάτω από 800 ευρώ τον μήνα (συγκεκριμένα, το 15,2% αμείβεται με ποσά έως 499 ευρώ, το 23,6% μεταξύ 500-699 ευρώ και το 12,8% μεταξύ 700-800 ευρώ),
- το 17,3% αμείβεται με αποδοχές μεταξύ 800-999 ευρώ,
- το 17,8% παίρνει μισθό άνω των 1.000 ευρώ (11,1% μεταξύ 1.000-1.299 ευρώ και 6,7% άνω των 1.300 ευρώ) 

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι με βάση την «θρησκευτική» προσήλωση των εγχώριων κυβερνήσεων στις επιταγές των συνεχιζόμενων μνημονιακών πολιτικών μια νέα έρευνα, ύστερα από λίγο χρονικό διάστημα, θα έδειχνε ακόμη χειρότερα την κατάσταση, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά αυτό το οποίο εδώ και χρόνια υποστηρίζουμε ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι δηλαδή, τα Μνημόνια κινούνται σύμφωνα με την λογική της κινούμενης άμμου, καθώς όσο περισσότερο κινούμαστε μέσα σ’ αυτά τόσο περισσότερο βουλιάζουμε μέσα σ’ αυτά. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Ε ναι, λοιπόν, μας έκαναν Βουλγαρία!

Επί έτη πολλά και με το αίμα να τρέχει ποτάμι, η κομμούνα προσπαθούσε λυσσωδώς να μας κάνει Βουλγαρία. Το 1941-1949 δεν τα κατάφεραν, τα κατάφεραν όμως στις μέρες μας οι πολιτικοί απόγονοι των συμμοριτών – και οι υπόλοιποι μνημονιακοί βρυκόλακες! 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία της Eurostat για την υλική αποστέρηση των πολιτών στις χώρες της Ευρώπης (εννοώντας ως «υλική αποστέρηση» την αδυναμία των καταναλωτών να αγοράσουν βασικά είδη ανάγκης), το 40,8% των Ελλήνων αδυνατεί να αποκτήσει τέτοια είδη, φέρνοντας την Ελλάδα στη δεύτερη χειρότερη θέση μεταξύ των χωρών της ΕΕ. Η αρνητική πρωτιά ανήκει στη γειτονική μας Βουλγαρία, όπου το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει το 49,1%.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντάισελμπλουμ γκρεμίζει την ρητορική των συριζαίων: Αντίμετρα μετά το 2019 και αν έχετε ξεπεράσει το 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα
Τρίτη είναι η Ρουμανία, που βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» από την Ελλάδα με ποσοστό 39,5%. Στις προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες, τα αντίστοιχα ποσοστά είναι κάτω του 10% (σε Ολλανδία και Αυστρία 8,2% αμφότερες), στην Δανία 8,1%, στην Φινλανδία 7,7%, στο Λουξεμβούργο 4,9%, στην Σουηδία 2,8% και ούτω καθεξής.
Μπράβο συντρόφια, τα καταφέρατε! Ο Ζαχαριάδης θα είναι ήσυχος στον τάφο του! ΠΗΓΗ
Μετά τους νέους φόρους η κυβέρνηση εγκαινιάζει και νέα διόδια! Δεν είναι λίγες οι φορές που η Χρυσή Αυγή ανέδειξε εντός του κοινοβουλίου ζητήματα που άπτονται της οικονομικής φιλοσοφίας που διέπει την αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα, φιλοσοφία που είναι ξεκάθαρα τοκογλυφική, φοροεισπρακτική και χωρίς καμία λογική, αφού κριτήριο των επιλογών της δεν είναι η κοινωνική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα αλλά η αποταμίευση εσόδων με κάθε δυνατό τρόπο προς ικανοποίηση των απαιτήσεων των δανειστών.

Σκανδαλώδεις διορισμοί, τροπολογίες που καλύπτουν ή δημιουργούν κακοδιαχειρίσεις δημοσίου χρήματος, ευνοϊκοί «φωτογραφικοί» νόμοι για την βόλεψη ημετέρων κι άλλα συναφή είναι τα έργα και οι ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ κατά τους λίγους μόνο μήνες που βρίσκεται στην εξουσία...>>.> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! =>> Αφορολόγητο έως και το 77% του εισοδήματος των βουλευτών: Το είχε αποκαλύψει η Χρυσή Αυγή πριν από τέσσερα χρόνια - Τώρα το γράφουν συστημικές εφημερίδες

Να γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι ψηφίζουν αβέρτα Σύριζα

Στοιχεία - μεταξύ των άλλων- και για τις αμοιβές, φέρνει στο φως η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Σύμφωνα, λοιπόν, με την επεξεργασία των μισθών το β΄ τρίμηνο του 2016, στον ιδιωτικό τομέα κάτω από 800 ευρώ εισπράττει το 51,6% των απασχολούμενων, δηλαδή περισσότεροι από τους μισούς.
Πιο συγκεκριμένα, το 15,2% των εργαζομένων λαμβάνει μέχρι 499 ευρώ, το 23,6% μεταξύ 500-699 ευρώ, το 12,8% μεταξύ 700-800 ευρώ, το 17,3% μεταξύ 800-999 ευρώ. Άνω των 1.000 ευρώ λαμβάνει το ποσοστό 17,8% (11,1% μεταξύ 1.000-1.299 ευρώ και 6,7% άνω των 1.300 ευρώ).

Ωστόσο, στο δημόσιο, η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική! Εκεί, μισθούς πείνας κάτω των 800 ευρώ παίρνει μόνο το 11%, ενώ άνω των 1.000 ευρώ λαμβάνει το 54,4% των υπαλλήλων (38,5% μεταξύ 1.000-1.299 ευρώ και 15,7% άνω των 1.300 ευρώ)!

Μην απορείτε, λοιπόν, που οι δημόσιοι υπάλληλοι ψηφίζουν αβέρτα ΣΥΡΙΖΑ (το νέο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ…) και δευτερευόντως νουδούλα! ΠΗΓΗ

Σε 19.000 αλλοδαπούς έδωσε «ελληνική ιθαγένεια» ο Σύριζα μέσα στο 2016

Νομίζετε ότι επί Σύριζα δεν δουλεύει τίποτα και όλα καταρρέουν; Μεγάλο λάθος, αφού υπάρχει μία και μόνη δημόσια υπηρεσία που διαρκώς εντείνει τους ρυθμούς δουλειάς της και την αποτελεσματικότητά της.

Ο λόγος για την υπηρεσία που έχει επιφορτιστεί την υπηρεσία που έχει αναλάβει την δημιουργία ψηφοφόρων του Σύριζα, δηλαδή την υπηρεσία που έχει αναλάβει να εφαρμόσει την παράνομη και αντισυνταγματική επανάληψη του νόμου Ραγκούση, που νομοθέτησε ο Σύριζα το 2015.

Σύμφωνα, λοιπόν, με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εν λόγω υπηρεσία, η απόδοση «ιθαγένειας» σε αλλοδαπούς εκτοξεύτηκε. Από 305 που πήραν την «ιθαγένεια» το 2015, φτάσαμε στους... 19.032 το 2016 και η δημιουργία ψηφοφόρων, εις βάρος του Έθνους, συνεχίζεται.


Όπως δήλωσε ο πρώην πολιτευτής του Σύριζα, έμμισθος του Σόρος και υπηρέτης των τουρκικών συμφερόντων (είχε χαρακτηρίσει «τουρκικό πράγμα» την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης), Δημήτρης Χριστόπουλος, «το 2016 είναι ουσιαστικά η πρώτη χρονιά που η μεταρρύθμιση του δικαίου της ιθαγένειας, η οποία ξεκίνησε το 2010 και ολοκληρώθηκε το 2015 άρχισε να αποδίδει καρούς, παρά τα πολλά προβλήματα».

Βεβαίως, τσάμπα χαρτί χαλάνε στην εν λόγω υπηρεσία, αφού ουσιαστικά λειτουργούν βάσει αντισυνταγματικών διατάξεων, προκειμένου να κατασκευάσουν ψηφοφόρους για την αντεθνική αριστερά. Συντόμως, όλες αυτές οι διαδικασίες και οι άδειες θα επανεξεταστούν και θα επανέλθει η νομιμότητα, που προστάζει ότι μονάχα μέσω της καταγωγής ορίζεται ο Ελληνισμός. ΠΗΓΗ


Στην Ευρώπη παίρνουν μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και στην Ελλάδα υπέρ!

Μια απόφαση κόλαφος ενάντια στους νεοταξίτες και την παγκοσμιοποίηση και σε όλους τους αλληλέγγυους ψευτοανθρωπιστές απέναντι στην αθρόα λαθρομετανάστευση βάζει απόφαση Βέλγικου δικαστηρίου.
Η απόφαση του δικαστηρίου αφορά την υπόθεση μιας οικογένειας Σύρων από το Χαλέπι που έκαναν αίτηση για βίζα προκειμένου να διαμείνουν με γνωστούς τους στο Βέλγιο τον Οκτώβριο. Οι βελγικές αρχές αρνήθηκαν τη χορήγηση βίζας, οδηγώντας σε δικαστική διαμάχη.
«Τα κράτη-μέλη δεν είναι υποχρεωμένα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, να χορηγήσουν άδεια εισόδου για ανθρωπιστικούς λόγους σε άτομα που θέλουν να εισέλθουν στα εδάφη τους με στόχο να υποβάλουν αίτηση ασύλου, αλλά συνεχίζουν να διατηρούν το δικαίωμα να το πράξουν βάσει της εθνικής τους νομοθεσίας», ανακοίνωσε το δικαστήριο.
Ο υπουργός Μετανάστευσης του Βελγίου είχε δηλώσει τότε ότι μια απόφαση υπέρ της χορήγησης άδειας εισόδου για ανθρωπιστικούς λόγους θα «άνοιγε διάπλατα τις πύλες» για τους αιτούντες άσυλο.
Όπως βλέπουμε η μία μετά την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες παίρνουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν και να περιορίσουν στο ελάχιστο την λαθρομετανάστευση. Μόνο στην χώρα μας οι ψευτοανθρωπιστές της αριστεράς και οι ψευτοπατριώτες που τους στηρίζουν νομοθετούν υπέρ των λαθρομεταναστών, είτε με την χορήγηση ιθαγένειας ,είτε ακόμη χειρότερα με την πριμοδότησή τους, που αποτελούν ουσιαστικά προσκλητήριο εισόδου στην χώρα μετατρέποντας την σε ένα απέραντο ισλαμικό τέμενος
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή μίλησε για κλείσιμο και φύλαξη των συνόρων μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις και για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστώνΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Νέα ανθελληνική προπαγάνδα από το DEB και άλλους τουρκόψυχους φορείς: Μέχρι και τα Δωδεκάνησα βάλαν στο μάτι!

Πακιστανοί οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα - Την κοπάνησαν στο εξωτερικό! 


Πακιστανοί οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα - Την κοπάνησαν στο εξωτερικό!Ένα ακόμα αιματηρό έγκλημα λαθρομεταναστών εξιχνιάστηκε σήμερα. Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές δράστες της δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα είναι δυο πακιστανοί 28 και 33 ετών.

Στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές δείχνουν ότι οι δυο δολοφόνοι έφυγαν από την Ελλάδα την ίδια μέρα που διαπράχθηκε το έγκλημα.

Στα ίχνη των δύο ανδρών έφτασαν οι αστυνομικοί μετά από εξονυχιστικές έρευνες και πλέον τους αναζητούν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ιερέας είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, στην οδό Ναυπλίου 5, στο Γέρακα, αργά το βράδυ της Δευτέρας (13/02/2017).
Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η εγκληματική πολιτική των "ανοιχτών συνόρων", την οποία στηρίζουν όλα τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" και η οποία επιτρέπει σε λαθρομετανάστες δολοφόνους να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στην Πατρίδα μας. ΠΗΓΗ

Ιδού ο νιγηριανός που βασάνισε τουλάχιστον 14 ηλικιωμένες γυναίκες - Τον είχε αποφυλακίσει ο Σύριζα!

Ένα ανθρωπόμορφο κτήνος από την Νιγηρία είναι ο αδίστακτος εγκληματίας, ο οποίος βασάνιζε και έκλεβε ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες γυναίκες. Η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες του 32χρονου Amechi Prince, προκειμένου να τον αναγνωρίσουν κάποιοι από τους δεκάδες ηλικιωμένους που έπεσαν θύματα πρωτοφανούς κακοποίησης από τα χέρια του σκληρού κακοποιού.

Ο αδίστακτος Νιγηριανός ληστής συνελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου στην Κυψέλη μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς, κατηγορούμενος ότι ξυλοκόπησε ανελέητα και τραυμάτισε σοβαρά τουλάχιστον 14 ηλικιωμένες γυναίκες για να τις ληστέψει. Από τις αρχές του έτους οι καταγγελίες των κακοποιημένων γυναικών που λήστευσε έκαναν λόγο για έναν αλλοδαπό δράστη αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος χρησιμοποιούσε υπερβολική βία για να τους αρπάξει χρήματα, ακόμη και τα κοσμήματα που φορούσαν...>>Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Από Τετάρτη ξεκινάει η εφαρμογή του Δουβλίνο ΙΙ: Λεφούσια θα έρχονται οι λαθρομετανάστες από όλες τις πλευρές


Εδώ και καιρό η Ελλάδα δεχόταν λαθρομετανάστες μόνο από την Τουρκία και παρόλα αυτά η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να ελέγξει την κατάσταση, αφού πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες έφτασαν στην Ελλάδα.

Την Τετάρτη, λοιπόν, αίρονται οι ειδικές συνθήκες που "πάγωναν" το Δουβλίνο ΙΙ και με βάση τις οποίες τα ευρωπαϊκά κράτη δεν είχαν την δυνατότητα να επιστρέψουν πίσω στη χώρα πρώτης υποδοχής, δηλαδή την Ελλάδα, λαθρομετανάστες που αιτούνται άσυλο.
Έτσι θα έχουμε τα κύματα των λαθρομεταναστών, που θα έρχονται κανονικά από την τουρκία, θα έχουμε και εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες να επιστρέφουν από όλες τις γωνιές της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα hotspots! Οδηγίες στους Στρατιωτικούς να προσέχουν για την προσωπική τους ασφάλεια!
Και αν ο πληθυσμός των λαθρομεταναστών από την τουρκία είναι σχεδόν... τυχαίος, αυτός από την υπόλοιπη Ευρώπη θα αποτελείται αποκλειστικά από εγκληματικά στοιχεία, μαχαιροβγάλτες, τζιχαντιστές, βιαστές και το κακό συναπάντημα, των οποίων η αίτηση ασύλου δεν θα εγκρίνεται, ασχέτως της καταγωγής τους, εξαιτίας της εγκληματικής δράσεώς τους.

Η όλη κατάσταση, όπως είναι λογικό, προκαλεί μικτά συναισθήματα. Τρόμο στους Έλληνες των οποίων οι γειτονιές και τα σχολεία θα πλημμυρίσουν από λαθρομετανάστες και... φαγούρα στα χέρια των «αλληλέγγυων», αφού ως γνωστόν τα «ανθρωπιστικά» κονδύλια πάνε «με το κεφάλι».ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που θα ΨΗΦΙΣΕΙΣ το ΙΔΙΟ με τον ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

Hot spot 5 αστέρων για τους «πρόσφυγες» στη Θήβα!

Με τον Ελληνικό Λαό να πνίγεται στα χρέη και να ασφυκτιεί υπό το βάρος των ολοένα και αυξανόμενων φορολογικών βαρών, το αντεθνικό Κράτος προχώρησε μετά τυμπανοκρουσιών στα εγκαίνια "hot spot" στη Θήβα, το οποίο πρόκειται να στεγάσει άγνωστο για την ώρα αριθμό «προσφύγων».

Την ίδια λοιπόν περίοδο κατά την οποία Έλληνες αυτοκτονούν, χάνουν τις περιουσίες τους, μεταναστεύουν στο εξωτερικό εξαιτίας του μνημονιακού φορο-τυφώνα που σκεπάζει τη χώρα εδώ και επτά έτη, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ με την συγκατάθεση και της ΝΔ προχωρά στην παραχώρηση προνομίων προς τους λαθρομετανάστες, προνόμια τα οποία οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες δεν βλέπουν ούτε με το κιάλι… ΠΗΓΗ

Ο συνοδοιπόρος Καμμένος κλείνει όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων της χώρας για να τα κάνει hotspots!
Σας είχαμε ενημερώσει προ ολίγων ημερών για την απόφαση του «κόκκινου Πάνου», θλιβερού συνοδοιπόρου των κομμουνιστών, να κλείσει όλα τα στρατόπεδα της Πελοποννήσου μέχρι τον Ιούλιο, προκειμένου να γίνουν hotspots για τις αναμενόμενες καλοκαιρινές… καραβιές των «προσφύγων».
Όπως φαίνεται, δεν θα κλείσει μόνο αυτά της Πελοποννήσου, αλλά ολόκληρης της χώρας!
Όπως δήλωσε, λοιπόν, σε συνέντευξή του στον Real FM, μιλώντας για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων: «Μελετάται η δυνατότητα να εκπαιδεύονται κατ’ ευθείαν οι νεοσύλλεκτοι στις Μονάδες που θα υπηρετήσουν, να μην χάνονται δηλαδή αυτές οι 45 ημέρες».
Μπούρδες, αυτά για τις 45 ημέρες που «χάνονται»! Hotspots θέλει να τα κάνει, επειδή οι χώροι είναι έτοιμοι για να δεχθούν κόσμο! Οπότε, ας γνωρίζει ο κόσμος των περιοχών που σήμερα υπάρχουν στρατόπεδα νεοσυλλέκτων, πως μετά τον Ιούλιο θα πλακώσουνε «προσφυγάκια», κι ας αντισταθεί όσο είναι καιρός! ΠΗΓΗΑλβανικές συμμορίες ρημάζουν τα χωριά του Πωγωνίου Ιωαννίνων - Το ανθελληνικό κράτος αδιαφορείΕγκαταλελειμμένοι πλήρως από το κράτος των Αθηνών, οι κάτοικοι των ακριτικών χωριών του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων (μια ανάσα από τα σύνορα με την Αλβανία) βρίσκονται έρμαια στις αδηφάγες ορέξεις των συμμοριών που έρχονται από την Αλβανία. Σε Αγία Μαρίνα, Χαραυγή, Αργυροχώρι, Μερόπη, Παλαιόπυργο, Καστάνιανη, Περιστέρι και στα υπόλοιπα χωριά του Πωγωνίου οι επιδρομές των κακοποιών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων και τοπικών φορέων, η ευρύτερη περιοχή έχει μετατραπεί σε μια απέραντη… χασισοφυτεία.

«Η ελλιπής αστυνόμευση έχει ανοίξει την… όρεξη διαρρηκτών, εμπόρων ναρκωτικών και μαστροπών από την Αλβανία, που έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στην περιοχή. Καταστρέφουν περιουσίες, αρπάζουν ό,τι βρουν και δεν διστάζουν να ασκήσουν βία σε όποιον έχει την ατυχία να βρεθεί μπροστά τους» λέει ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης. Το περασμένο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν τρεις διαρρήξεις στο χωριό Περιστέρι, ενώ τις προηγούμενες ημέρες στο στόχαστρο των κακοποιών βρέθηκαν σπίτια στις Ποντικάτες και στο Βασιλικό. «Οι κάτοικοι, στην πλειονότητά τους ηλικιωμένοι, συνήθως δεν καταγγέλλουν τα περιστατικά, επειδή φοβούνται ότι οι συμμορίες θα βλάψουν τις οικογένειές τους».

«Η Αστυνομία δεν διαθέτει προσωπικό, οι περιπολίες έχουν σταματήσει. Μόνο η Δίωξη Ναρκωτικών έκανε αισθητή την παρουσία της το τελευταίο διάστημα, εντοπίζοντας δύο τόνους ναρκωτικών» αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Πωγωνίου Γρηγόρης Άρμπιρος.
Στην περιοχή των ελληνοαλβανικών συνόρων λειτουργούν σήμερα μόλις δύο συνοριακά και τρία στρατιωτικά φυλάκια (έναντι έξι και πέντε, αντίστοιχα, μέχρι πριν από λίγα χρόνια). «Τα μισά φυλάκια έκλεισαν και όσα διασώθηκαν είναι υποστελεχωμένα. Το Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης αποδυναμώθηκε.

Οι συνοριοφύλακες μετατάχθηκαν στην Αστυνομία και αποσπάστηκαν-οι περισσότεροι- σε άλλες υπηρεσίες, ενώ οι κυβερνητικές υποσχέσεις για ενίσχυση των στρατιωτικών φυλακίων έμειναν στα χαρτιά. Ελπίζουμε να εγκριθεί τουλάχιστον η πρότασή μας για τοποθέτηση θερμικών καμερών στα σύνορα, που θα αποθαρρύνουν τους κακοποιούς» καταλήγει ο κ. Άρμπιρος.

Δεν είναι η πρώτη φορά (και δυστυχώς, απ’ ό,τι φαίνεται, ούτε η τελευταία) που οι κάτοικοι των ορεινών και απομονωμένων αυτών χωριών παραπονιούνται για την κατάσταση φόβου και εγκατάλειψης που επικρατεί στην περιοχή. Το αθηνοκεντρικό κράτος του «συνταγματικού τόξου» τους έχει αφήσει στην τύχη τους, αδιαφορώντας πλήρως για τον τρόμο που νιώθουν αυτοί οι Έλληνες σε καθημερινή βάση, εξαιτίας του ότι οι αλβανικές συμμορίες αφήνονται εντελώς ανενόχλητες στην εγκληματική τους δράση. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πλήρης αποτυχία η «ημερίδα» των αντιχριστιανών της Ένωσης Αθέων: Τρεις και ο Φίλης παρέστησαν σ’ αυτήν!

Σε απόλυτο φιάσκο μετατράπηκε, από πλευράς συμμετοχής κόσμου, η αντιχριστιανική «φιέστα», η οποία κάτω από τον μανδύα μιας υποτιθέμενης επιστημονικής ημερίδας προσπάθησε να κρύψει το μένος της για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Ο λόγος για την εκδήλωση το περασμένο Σάββατο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο μιας παρεούλας που αυτοονομάζεται Ένωση Αθέων με τις ευλογίες της διοίκησης του ιδρύματος και του Τμήματος Κοινωνιολογίας.
Με την… δημοκρατική λογική του «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει» διάφοροι εθνομηδενιστές και κοσμοπολίτες συζήτησαν μεταξύ τους για την «αναγκαιότητα» του διαχωρισμού της Εκκλησίας από το Κράτος.
Ανάμεσά τους ο Μιχάλης Σταθόπουλος, ο οποίος ως υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Σημίτη πρωτοστάτησε το 2000 στην πολεμική κατά της Εκκλησίας και επιχείρησε να διχάσει τον Ελληνικό Λαό με την μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αλλά και ο γνωστός «δικαιωματάκιας» Κωστής Παπαϊωάννου, ο οποίος με την σειρά του έβγαλε έναν ακόμη αποθρασυμένο πλήρως λόγο, κι ας μην κατέχει πλέον θεσμικό ρόλο.
Στην εκδήλωση έδωσε… βαρύτητα η «Εφημερίδα των Συντακτών» με δισέλιδη αναφορά, η οποία απέφυγε μεν να δείξει ένα γενικό πλάνο από τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκδήλωση αυτή (για να μην δούμε την… λαοθάλασσα), μια φωτογραφία όμως του… πληθωρικού Νίκου Φίλη, ο οποίος παρευρισκόταν στο κοινό, ήταν ενδεικτική κάποιων πραγμάτων. Ο Φίλης έμοιαζε στην φωτογραφία σαν ένα άτομο που σκέπτεται πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο για να πάει επιτέλους για γουρουνόπουλο, ο καθήμενος από πίσω του έβρισκε τόσο… ενδιαφέρουσα την εκδήλωση, ώστε «έπαιζε» με το κινητό του, ενώ ο ευρισκόμενος στο αριστερό άκρο της φωτογραφίας ακουμπούσε το κεφάλι του στο δεξί του χέρι ετοιμαζόμενος πιθανότατα για ραντεβού με τον Μορφέα… Το σκηνικό της φωτογραφικής κωμωδίας ολοκληρωνόταν με άλλα τρία πρόσωπα και τα υπόλοιπα καθίσματα αδειανά.
Παρότι η εν λόγω φυλλάδα είχε φροντίσει την περασμένη εβδομάδα να προπαγανδίσει μέσω του Δημήτρη Ψαρρά (ποιος άλλος…) με εκτενές κείμενο την «ημερίδα» αυτή, τρεις  και ο… Φίλης παρέστησαν στην εν λόγω εκδήλωση, την οποία κάλυψε δημοσιογραφικά για το έντυπο αυτό ο «αντιφασιστικός» κλώνος του Ψαρρά, Γιάννης Μπασκάκης ολοκληρώνοντας έτσι την τραγωδία της γελοιοποίησης των εθνομηδενιστών, σ’ ένα Σαββατοκύριακο, το οποίο ήταν γενικά «μούσκεμα» για το συνάφι τους, αν υπολογίσουμε τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε Λάρισα και Κατερίνη.
Όση «αβάντα» κι αν έχουν τέτοιου είδους παρακμιακές εκδηλώσεις θα μένουν για πάντα στο περιθώριο της κοινωνίας, καθώς η απόστασή τους από το λαϊκό αισθητήριο και την Πίστη του στο Έθνος και την Ορθοδοξία θα παραμένουν έτη φωτός μακριά.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο άθλιος συριζαίος εθνομηδενιστής που υποστηρίζει ότι ο Παύλος Μελάς ήταν εκπρόσωπος των τσιφλικάδων;
Τουρκόφιλος δημοτικός σύμβουλος στην Θράκη προκαλεί με αφίσα κατά του Χριστιανισμού 

Οι διάφοροι εγχώριοι προωθητές της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη φροντίζουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να δείχνουν την εξάρτηση που έχουν από την γειτονική χώρα και φυσικά από το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Ένα νέο χαρακτηριστικό δείγμα είναι τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία κάτω από τον τίτλο «Θράκη: Πρόκληση με αφίσα κατά του χριστιανισμού», γράφει τα εξής:
“Μία κατάπτυστη αφίσα, που έφερε το κόμμα του Ερντογάν να καλεί τους Τούρκους σε ιερό πόλεμο κατά των χριστιανών, έσπευσε να υιοθετήσει πλήρως «τουρκόψυχος» δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μύκης της Δυτικής Θράκης, επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά ότι υπάρχουν θύλακες στα μειονοτικά χωριά που κατευθύνονται από το προξενείο της Κομοτηνής και στόχο έχουν να καλλιεργήσουν το μίσος κατά της Ελλάδας και βεβαίως των χριστιανών.
Ο Ριντβάν Ντελιχουσεΐν δεν πτοήθηκε, όπως φάνηκε, από το γεγονός ότι το κόμμα του Ερντογάν στο Βέλγιο έσπευσε να αρνηθεί την «πατρότητα» της αφίσας, να διαψεύσει ότι τη διακινεί μέσω της επίσης ιστοσελίδας του και να μιλήσει για προβοκάτσια με στόχο να πληγούν οι μουσουλμανικοί λαοί. Πήρε την αφίσα, η οποία έγραφε στα τουρκικά «ο αγώνας είναι ανάμεσα στην ημισέληνο και στον σταυρό», «Γίνετε ένα κάτω από την ημισέληνο», «Θα είμαστε μεγάλο πλήθος, θα δείτε» και τη δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα διακηρύσσοντας το μίσος κατά των χριστιανών στον Δήμο Μύκης, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι. Στον συγκεκριμένο δήμο υπάγεται και ο Εχίνος, όπως και άλλα χωριά.
Ο «τουρκόψυχος» φανατικός κατά των χριστιανών, όπως φάνηκε, στις τελευταίες εκλογές στον Δήμο Μύκης είχε πάρει ποσοστό 20,79% και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Κατά τα άλλα, οι Τούρκοι έχουν το θράσος να μιλούν για... ισλαμοφοβία στην Ευρώπη και την Ελλάδα, και να αξιώνουν «συνύπαρξη», όταν βαπτίζουν τη μουσουλμανική μειονότητα «τουρκική» και «τρέχουν» το σχέδιο του προξενείου της Κομοτηνής για δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στη Δυτική Θράκη. Να σημειωθεί ότι η επίμαχη αφίσα κυκλοφόρησε με αφορμή τον «πόλεμο» που ξέσπασε μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας”.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης υιοθετεί μια αφίσα με σαφή αντιχριστιανική στάση, σε μια Χώρα όπου οι Χριστιανοί ορθόδοξοι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού. Η αφίσα αυτή, μάλιστα, μιλάει ξεκάθαρα για επικράτηση της ημισέληνου έναντι του Σταυρού, δείχνοντας έτσι το ανοιχτά προκλητικό και εμπρηστικό περιεχόμενό της.
Μπορεί το ίδιο το κόμμα του Ερντογάν να έσπευσε να απαρνηθεί την προκλητική αυτή αφίσα, δεν έκανε όμως το ίδιο και ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος.

Αλήθεια, ο εισαγγελέας κατά του ρατσισμού τι κάνει; Η αφίσα αυτή δεν προτρέπει σε διακρίσεις (ή και κάτι χειρότερο) κατά των Χριστιανών; Ή μήπως τελικά τα μόνα περιστατικά, τα οποία θεωρεί ότι πρέπει να αξίζουν της προσοχής του, είναι ό,τι αφορά μόνο «την ισλαμοφοβία», την διατράνωση του συνθήματος «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και η άρνηση της λαθρομετανάστευσης; Όλα «ωραία και καλά» τα αντιλαμβάνεται σε όσους, άμεσα ή έμμεσα, τάσσονται εναντίον της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας; ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΤο ΚΚ€ τρώει  πόρτα από τους Έλληνες εργαζόμενους και απευθύνεται πλέον μόνο στους λαθρομετανάστεςΓράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Είδαν κι αποείδαν οι τσιφουταραίοι του Περισσού ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη για τα καλά (παρά τις άκρως ευνοϊκές συνθήκες – ένα αριστερό κόμμα στην εξουσία που τσακίζει τον κοσμάκη, θα έπρεπε φυσιολογικά να οδηγούσε τους αριστερόστροφους ψηφοφόρους στο πιο… αυθεντικό ΚΚΕ) και πλέον απευθύνονται μόνο στα «προσφυγάκια» – που δεν τους ξέρουν τι κουμάσια είναι και πως βγάζουν κι από τη μύγα ξίγκι…

Έτσι, οι «Θέσεις της ΚΕ για το 20ο Συνέδριο» μεταφράστηκαν στα  αραβικά, για να μπορεί να τις κατανοήσει το νέο ”target group”, στο οποίο απευθύνεται το κόμμα της  αλλοδαπής εργατιάς. Τι δεν καταλαβαίνετε;

(ΥΓ): Πάντως, συνιστούμε μεγάλη προσοχή στα συντρόφια που επιχειρούν να προσεταιριστούν «προσφυγάκια». Καθότι τα τελευταία είναι –στην συντριπτική τους πλειοψηφία- φανατικοί μουσουλμάνοι κι αν το πάνε το θέμα στα θρησκευτικά ζητήματα, προβλέπονται… αποκεφαλισμοί και πετάγματα στο κενό των συντρόφων ινστρουχτόρων από τις  ταράτσες. ΠΗΓΗ
Από κοινού Σύριζα, ΝΔ και λοιπό «συνταγματικό τόξο» ξεπουλούν την Ελληνική φέτα

Με κείμενό της η εφημερίδα «Δημοκρατία» δείχνει το μέγεθος της υποκρισίας που χαρακτηρίζει τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ στο ζήτημα της (μη) προστασίας της Ελληνικής φέτας.   Συγκεκριμένα, κάτω από τον τίτλο «Παραμένει η σύγχυση για τη φέτα στον ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και στη Ν.Δ.)!» διαβάζουμε τα εξής:...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Αποθεώθηκε η Χρυσή Αυγή στην Λάρισα - Ανεπιθύμητα τα τσιράκια του Μνημονίου!

Πάνω από 500 Εθνικιστές συνέρρευσαν στο ξενοδοχείο Imperial στην Λάρισα για να παρακολουθήσουν την δυναμική πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.>>>> Βίντεο, Φωτορεπορτάζ ΕΔΩ!!

Εκατοντάδες Εθνικιστές της Κατερίνης, μάχιμοι νεολαίοι στην απόλυτη πλειοψηφία τους, έδωσαν σήμερα βροντερό παρόν στην εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου..>>>>> ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!

Ντοκουμέντο από την εφημερίδα “Δημοκρατία”: Το ανθελληνικό υπουργείο Παιδείας έφερε την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στα σχολεία!

Η λέξη αίσχος είναι δεν είναι αρκετή για να περιγράψει κάποιος αυτά που κάνει ο εθνομηδενιστικός Σύριζα στην Παιδεία. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Δημοκρατία" το ανθελληνικό υπουργείο Παιδείας άνοιξε την πόρτα στην περιθωριακή ΜΚΟ "Πολύχρωμο σχολείο" στα ελληνικά σχολεία.

Η εν λόγω οργάνωση απηύθυνε πρόσκληση σε δασκάλους δημοτικών γυμνασίων και Λυκείων να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου με τίτλο: "Καλές πρακτικές για τη διαμόρφωση συμπεριληπτικού σχολικού πλαισίου πάνω σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου και χαρακτηριστικών φύλου".
Το σεμινάριο έλαβε χώρα στο 66ο δημοτικό σχολείο της Αθήνας στο Μεταξουργείο. Μάλιστα, ο Γ. Γ. του υπουργείο Παιδείας, Γ. Παντής κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να παρακολουθήσουν το εν λόγω προπαγανδιστικό σεμινάριο.
Θεματικές ενότητες του εν λόγω σεμιναρίου ήταν: "πρακτικές διαχωρισμού ως προς το φύλο στο δημοτικό σχολείο" και "συνήθεις αντιδράσεις γονέων στο coming out του ΛΟΑΤΚΙ παιδιού τους"!!!!
Με λίγα λόγια η ΜΚΟ "Πολύχρωμο σχολείο" με αυτήν την κίνηση προωθεί την αναγνώριση ύπαρξης ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι/ες, τρανς, κουίρ, ίντερσεξ) κοινότητας στα σχολεία!
Τέλος, να επισημανθεί ότι μπορεί το υπουργείο να διαψεύδει ότι είχε υπό την αιγίδα του το εν λόγω παρακμιακό σεμινάριο ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας, αλλά το σχετικό έγγραφο του Υπουργείο, τους εκθέτει! ΠΗΓΗ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ο ΣΥΡΙΖΑ φακελώνει τους αστυνομικούς που είναι Εθνικιστές

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ο ΣΥΡΙΖΑ φακελώνει τους αστυνομικούς που είναι ΕθνικιστέςΈνα κείμενο-σχόλιο στην εφημερίδα «Δημοκρατία» είναι ενδεικτικό τόσο της εξουσιαστικής ασυδοσίας που διέπει τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και του «φακελώματος» που κάνει στα πολιτικά φρονήματα των Ελλήνων.

Το σχετικό δημοσίευμα έχει ως εξής: «Απορία αφελούς: Φακελώνει ο ΣΥΡΙΖΑ τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και δεν το ξέρουμε; Διάβασα τη χθεσινή συνέντευξη του βουλευτή Δράμας του κυβερνώντος κόμματος Χρήστου Καραγιαννίδη και εξεπλάγην. Κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα διότι, πρώτον, “δεν έχουν απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα” και, δεύτερον, εδώ δώστε προσοχή διότι “δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις μέσα στα σώματα ασφαλείας”.

Τι σημαίνει αυτό άραγε; Ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα πολιτικά φρονήματα των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και μπορεί να διακρίνει τις ομαδοποιήσεις; Και αν ναι, ποιος είναι αυτός που θα δώσει διαταγή, δημοκράτη κύριε Καραγιαννίδη μου, “να πειραχτούν οι ομαδοποιήσεις”;».

Το δημοσίευμα είναι ξεκάθαρο, καθώς αποκαλύπτει την τακτική της κυβέρνησης να «φακελώνει» τους Αξιωματικούς (και όχι μόνον) της Ελληνικής Αστυνομίας, με βάση την πολιτική τους τοποθέτηση. Μάλιστα, το όλο σκηνικό γίνεται ακόμη πιο προκλητικό, όταν αυτή η διαδικασία περιγράφεται από έναν από τους «σκληρούς» συριζαίους, τον Καραγιαννίδη, ο οποίος ανήκει ολόψυχα σ’ αυτό που ονομάζεται «ΣΥΡΙΖΑ του 4%». Οι απόψεις του για τα Εθνικά θέματα, την Εκκλησία και το συνεχές χάιδεμα των αυτιών των παρακρατικών «αντιεξουσιαστών» είναι χαρακτηριστικές, με πιο πρόσφατη την υπεράσπιση την παράνομων καταληψιών, οι οποίοι είχαν σκορπίσει τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής.

Και όμως, αυτός ο υπερασπιστής των καταστροφέων «αντιεξουσιαστών» έχει το απύθμενο θράσος να κρίνει αρνητικά την ενδεχόμενη προτίμηση των Ελλήνων Αστυνομικών σ’ ένα Νόμιμο και (κυρίως) Έντιμο Πολιτικό Κόμμα. Κατά τ’ άλλα, ο «οργισμένος επαναστάτης» Καραγιαννίδης ας ετοιμαστεί, για μια ακόμη φορά να ψηφίσει, σαν καλός και υπάκουος υποτακτικός των διεθνών τοκογλύφων, τα νέα μέτρα που θα έρθουν σε λίγο καιρό στην Βουλή, έτσι για να δούμε ξανά την αντίσταση «καλσόν» της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6758218854380154032

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item