Widgets

Σταλινικός κομισάριος Γαβρόγλου: Υποχρεωτική η παρακολούθηση των μαθημάτων “τρανσοφοβίας” στα σχολεία


Ενώ οι κομμουνιστές (και συνοδοιπόροι…) κομισάριοι υπουργείου (Α)Παιδείας ετοιμάζονται για την λεγόμενη «θεματική εβδομάδα» (τα μαθήματα ομοφυλοφιλίας…), ειδοποιήθηκαν από τους διεθνείς εντολοδότες τους, ότι στις δημοκρατικές χώρες της Δύσεως οι γονείς που θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τον καταιγισμό της προπαγάνδας της ανωμαλίας, έχουν ανακηρύξει την «θεματική εβδομάδα» ως «εβδομάδα ξεκούρασης» και δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία. 

Επειδή δε το τριτομνημονιακό προτεκτοράτο Ελλαδιστάν δεν υπάγεται στις δημοκρατικές χώρες (λόγω του ότι είναι η τελευταία κομμουνιστική δικτατορία της Ευρώπης- αλλά με καπιταλιστική οικονομία…), ο σταλινικός κομισάριος Γαβρόγλου διευκρίνισε ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων ομοφυλοφιλίας θα είναι υποχρεωτική:  

«Το πρόγραμμα της Θεματικής Εβδομάδας το είχε επεξεργαστεί η προηγούμενη ηγεσία. Θα γίνει στα γυμνάσια και είναι υποχρεωτικότατο να γίνει. Η μια εβδομάδα δίνει τεράστια ευελιξία στον σύλλογο καθηγητών. Όμως, κανένας γονέας δεν θα μπορεί να αποσύρει τα παιδιά του. Έχουμε εξαιρετικές ενδείξεις από τους εκπαιδευτικούς που έχουν πάρει το πρόγραμμα στην πλάτη τους…».

Τα σχόλια δικά σας…

Εθνικισμός


Το Υπουργείο Παιδείας επιβεβαιώνει: Λαμόγια από ΜΚΟ θα κάνουν τα μαθήματα... τρανσοφοβίας στα σχολεία!


Όπως γράψαμε τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν καταγγελίες ακόμα και από την ΟΛΜΕ ότι τα λαμόγια των ΜΚΟ, που τρώνε με χρυσά κουτάλια από όλες τις πλευρές, θα επιχειρήσουν να μπουκάρουν στα σχολεία, προκειμένου να δηλητηριάσουν τα μυαλά των παιδιών μας με φαντασιακές έννοιες όπως οι «έμφυλες ταυτότητες», κατ’ εντολή του υπουργείου παιδείας των ανθελλήνων του Σύριζα.

Περί αυτών των καταγγελιών μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Γεράσιμος Κουζέλης, στέλεχος του Σύριζα, που είδαμε τις προάλλες στις φρικιαστικές αποκαλύψεις για τους ανθέλληνες που γράφουν τα νέα βιβλία ιστορίας και διορισμένος καρεκλοκένταυρος στο Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Ο Κουζέλης, αντί να κρυφτεί και να επιχειρήσει να διαψεύσει τις καταγγελίες, αντίθετα έσπευσε να επιβεβαιώσει, λέγοντας ότι «έχουν επιλεγεί περίπου 60 φορείς κυβερνητικοί και μη κυβερνητικοί προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές όλης της χώρας για τα σχετικά θέματα», ενώ διευκρινίζει ότι εντός των 60 φορέων βρίσκονται περίπου 10 ΜΚΟ, που «δραστηριοποιούνται στους τομείς της πρόληψης, της ισότητας των φύλων, της καταπολέμησης των διακρίσεων με βάση το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό κ.α.».

Και όλα αυτά επί ενός θέματος, το οποίο δεν είναι αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα, παρά μόνο έχει κατασκευαστεί στα εργαστήρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να δηλητηριάσει τα παιδιά μας. Έτσι εξηγείται και ο απολυταρχισμός Γαβρόγλου, ο οποίος έλεγε ότι αυτά τα «μαθήματα» θα είναι υποχρεωτικά, την ίδια ώρα που τα Θρησκευτικά είναι προαιρετικά και σε λίγο θα μετατραπούν σε «θρησκειολογία».

www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 3559021735268436538

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item