Widgets

No 1 KΙΝΔΥΝΟΣ για ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ των ΣΑΠΙΩΝ η ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟΣ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΧρυσαυγιάδα made in USA! Περιοδικό Newsweek: «Κίνδυνος η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής» - Πανικός στο παγκόσμιο κατεστημένο

Η νέα «Χρυσαυγιάδα» που ξέσπασε στα εγχώρια ΜΜΕ της διαπλοκής τις τελευταίες ημέρες δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Την ίδια ώρα, η ναυαρχίδα του διεθνούς οικονομικοπολιτικού κατεστημένου, το περιβόητο Newsweek της Νέας Υόρκης, αφιερώνει δύο σελίδες στην Χρυσή Αυγή, σε ένα τεύχος οχετό κατά του Donald Trump και των ανερχόμενων Πατριωτικών Κινημάτων..>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ=> ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ σε ΞΕΝΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ από τον ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ 

Η Νέα Δημοκρατία παρακαλάει να μείνει ο Τσίπρας: Να ψηφίσει τα μέτρα, να κλείσει η αξιολόγηση και μετά εκλογές

Αποκαλύπτονται σιγά σιγά οι παρασκηνιακές κινήσεις πίσω από την οπερέτα των πολιτικάντηδων, με φόντο την αξιολόγηση και την νομοθέτηση επαχθών προληπτικών μέτρων.
Η ΝΔ μπορεί να λέει ότι διαφωνεί και πιθανότατα να μην ψηφίσει τα μέτρα που θα έρθουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τις επόμενες μέρες στη Βουλή, όμως επί της ουσίας πρόκειται για ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι της ψευτοδεξιάς.
Παριστάνει ότι «αντιστέκεται» και ενίοτε ζητάει και εκλογές για να χαίρονται οι ψηφοφόροι της, όμως στην πραγματικότητα επιδιώκει να ψηφιστούν όσο περισσότερα μέτρα γίνεται τώρα, πριν αναλάβει ο Μητσοτάκης της διακυβέρνηση της χώρας.
Σκοπός της Νέας Δημοκρατίας είναι να κλείσει κανονικά η αξιολόγηση, να νομοθετηθούν όσα είναι να νομοθετηθούν και αυτή να παριστάνει την «αντιμνημονιακή». Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι δηλώσεις των βουλευτών της.
Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε: «προέχει το εθνικό συμφέρον και η ολοκλήρωση της αξιολόγησης» προσθέτοντας ότι «όσο δεν ολοκληρώνεται η αξιολόγηση, καθώς υπάρχει ένα παιχνίδι διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να δοθεί λύση. Και οι λύση είναι οι εκλογές».
Αντίστοιχα η Ντόρα Μπακογιάννη στην Real News είπε: «εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κλείσει η αξιολόγηση και αφού κλείσει να πάμε σε εκλογές και να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία»
Βλέποντας τις δηλώσεις των στελεχών της ΝΔ, περιμένει βεβαίως κανείς να ψηφίσει τα όποια μέτρα θα απαιτηθούν. Όμως το σχέδιο είναι να μην τα ψηφίσει, αλλά απλώς να τα διατηρήσει την επόμενη μέρα, λέγοντας ότι τα «κληρονόμησε».
Το πολιτικό παίγνιο αυτό το έχουν χαμπάρι και οι συριζαίοι, οι οποίοι αντιλαμβάνονται το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται. Ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα, Κούλογλου, σε μία δήλωση που καταδείκνυε το αδιέξοδο που βιώνει σήμερα το κόμμα του δήλωσε: «ήταν στρατηγικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά και δεν την άφησε να κλείσει την αξιολόγηση» ΠΗΓΗ
Το μόνο που ανησυχεί το ΔΝΤ είναι η άνοδος των Εθνικιστών

Μπορεί στην Ελλάδα ο Τσίπρας κάθε μήνα να «διώχνει» το ΔΝΤ και ακολούθως να το υποδέχεται πάλι πίσω, όμως όλες αυτές οι παλινωδίες φαίνεται να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφού όπως παραδέχτηκε η ίδια η Κριστίν Λαγκάρν, σε συνέδριο στο Ντουμπάι, όπου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εκλογές σε Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία είπε: «Ανησυχώ, όπως όλοι μας, για κάποιες από αυτές τις εκλογές»

Και στις τρεις εκλογικές διαδικασίες υπάρχει κίνδυνος... ατυχημάτος για το παγκόσμιο κατεστημένο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Στη Γαλλία υπάρχει η Λεπέν, η οποία παρότι έχει αποδεχτεί ορισμένες συνιστώσες της συστημικής σκέψεως και πρακτικής, εντούτοις έχει υποσχεθεί να βγάλει τη Γαλλία από το ευρώ. Στην Ολλανδία ο Γκέερτ Βίλντερς βρίσκεται ψηλά στις δημοσκοπήσεις, ενώ στην Γερμανία παρά τις προσπάθειες να αναδειχτεί μία πολωτική κόντρα των κομμάτων που συγκυβερνούν, το AfD συνεχώς ανεβάζει τα ποσοστά του.

Ακόμα χειρότερα, το ΔΝΤ αναμένει τους ανθρώπους της διακυβέρνησης Τράμπ, που αν λάβουμε υπόψη τις προεκλογικές εξαγγελίες του τελευταίου, δεν θα συμφωνούν με την συνεχή παρέμβαση του ταμείου σε ολόκληρο τον κόσμο, η οποία διενεργείται με τα χρήματα των φορολογούμενων, με αντικειμενικό σκοπό την καταστροφή οικονομιών, ώστε να κερδοφορούν συγκεκριμένοι πλουτοκράτες.

Η ανησυχία του ΔΝΤ, φυσικά, δεν είναι οικονομικής φύσεως, αφού όπως ομολογεί η Λαγκάρντ, υπάρχει λόγος για αισιοδοξία σχετικά με την οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ, που θα μπορούσε να ενισχυθεί από τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις και τις δαπάνες για υποδομές, τις οποίες σχεδιάζει ο Τραμπ.

Αυτό που κινδυνεύει στην πραγματικότητα είναι το παγκοσμιοποιημένο μοντέλο της οικονομίας, που ευνοούσε το διεθνές χρηματιστηριακό κεφάλαιο και άλλα πολυεθνικά παράσιτα, που εκμεταλλευόντουσαν την φιλελευθεροποίηση της οικονομίας, ώστε να συντρίβουν μέσω του ανταγωνισμού τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και να εγκαθιδρύουν τα νέα φέουδα της κυριαρχίας τους, που αυτή τη φορά δεν εκτείνονταν επί ορισμένων περιοχών γης, αλλά επί ορισμένων κλάδων του εμπορίου. Κινδυνεύουν επίσης οι διεθνείς οργανισμοί που έπαιρναν τα λεφτά των φορολογουμένων και τα χρησιμοποιούσαν για να προωθούν την πολιτική της παγκοσμιοποίησης.

Η νέα εποχή που ανατέλλει στην διαχείριση της οικονομίας, προσθέτει ακόμα έναν λόγο για εφαρμογή του προγράμματος της Χρυσής Αυγής για επιστροφή στην Εθνική Οικονομία και Παραγωγή. Αυτό που στην εποχή των μνημονίων ήταν το μοναδικό φάρμακο για έξοδο από την κρίση και θωράκιση της χώρας μας από τις επιθέσεις των διεθνών οικονομικών δολοφόνων, τώρα θα είναι το επίκεντρο της παγκόσμιας οικονομίας.

Έτσι, με την ποιότητα και διαφορετικότητα των Ελληνικών Προϊόντων, η Ελλάδα μπορεί να καταλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της διεθνούς αγοράς και να καταφέρει να εξέλθει με βήμα γοργό από τα Μνημόνια και την επιτροπεία. Ανατέλλει μία νέα εποχή, όπου τα Έθνη θα είναι Κυρίαρχα επί των κρατών τους και η Χρυσή Αυγή μπορεί να διαβεβαιώσει ότι η Ελλάδα θα συμβαδίζει με τις διεθνείς εξελίξεις.Κώστας Αλεξανδράκης
Έτοιμοι δηλώνουν οι βουλευτές του Σύριζα για την υπερψήφιση των νέων μέτρων - Μπαράζ μνημονιακών δηλώσεωνΈτοιμοι δηλώνουν οι βουλευτές του Σύριζα για την υπερψήφιση των νέων μέτρων - Μπαράζ μνημονιακών δηλώσεων

Ακόμα δεν έχουν προσδιοριστεί τα νέα μέτρα που θα απαιτήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, όμως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σύριζα είναι ήδη έτοιμη να τα υπερψηφίσει.
Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας χτες στο κανάλι «Ε» δήλωσε: «Ο συμβιβασμός ο οποίος θα έρθει από τον κ. Τσίπρα, τον κ. Χουλιαράκη και τον κ. Τσακαλώτο κατά την γνώμη μου θα εγκριθεί και έτσι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας. Αυτή είναι η δουλειά της κυβέρνησης»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοροϊδία - σκάνδαλο της κυβέρνησης: Μόλις 13% θα είναι το «κούρεμα» των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων

Διεθνείς τοκογλύφοι προς Συριζαίους: Ψηφίστε προκαταβολικά μέτρα λιτότητας για να επιστρέψει η τρόικα

Την βούληση των διεθνών τοκογλύφων εν όψει του σημερινού Eurogroup μετέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Euroworking Group, Τόμας Βίζερ, σε σχετικές δηλώσεις του.
Σύμφωνα με τον Βίζερ, για να μπορέσουμε να μιλήσουμε περί κλεισίματος της αξιολόγησης θα πρέπει πρώτα να γίνουν αποδεκτά νέα μέτρα λιτότητας και μάλιστα να προνομοθετηθούν από τώρα για το 2018. Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν μειώσεις συντάξεων και αφορολογήτου.
Εφόσον νομοθετηθούν αυτά και κάποια άλλα εκκρεμή ζητήματα, όπως οι ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα της ενέργειας, τότε θα μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση που είναι η επιστροφή της τρόικα. Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι ένα εντελώς ξεχωριστό ζήτημα που βρίσκεται μετά από αυτό το πρώτο βήμα και πιθανόν να έχει και άλλα μέτρα ως προαπαιτούμενο.
Αυτά πέρα από τα 12 εκκρεμή προαπαιτούμενα (από τα συνολικά 15) που θα έλθουν με διαδικασίες εξπρές στην Βουλή προς ψήφιση και υιοθέτηση. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: «ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ»

Γερμανός επίτροπος ΕΕ: Yπό τον Τσίπρα έγιναν περισσότερες «μεταρρυθμίσεις» από ποτέ
Χθες, ο ξάδερφος του άλλοτε… μνημονιοσχίστη mister Tsipra, Γιώργος Τσίπρας, δήλωσε υπερηφάνως ότι «η δική μας κυβέρνηση πέτυχε τη μεγαλύτερη εφαρμογή του Μνημονίου».
Σήμερα, ήρθε η επιβεβαίωση από την άλλη πλευρά – των διεθνών τοκογλύφων!
Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στην γερμανική έκδοση της Huffington Post, o χριστιανοδημοκράτης (CDU, το κόμμα της φράου Μέρκελ) Γκίντερ Ετινγκερ, Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον προϋπολογισμό και τους ανθρώπινους πόρους, ενέκρινε και… επηύξησε: «Μπορεί οι Έλληνες να μην τήρησαν τα πάντα, αλλά υπό τον Τσίπρα έγιναν περισσότερες μεταρρυθμίσεις στον προϋπολογισμό, την αγορά εργασίας και τις συντάξεις από ποτέ».
Τα… ίδια είχε πει πάνω-κάτω, προ ολίγων ετών, και ο Ιταλός πλουτοκράτης Ανιέλι, περιγράφοντας την χρησιμότητα της αριστεράς για το σύστημα: «Η αριστερά κάνει για μας αυτά που δεν μπορεί να κάνει η δεξιά»ΠΗΓΗ
Από την δική του πλευρά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη μεταξύ άλλων επισήμανε αναφορικά με την αξιολόγηση ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν συλλογικά και όποιος διαφωνεί θα πρέπει να παραιτηθεί από βουλευτής. Συγκεκριμένα τόνισε: «Όποιος δε μπορεί να υποστηρίξει τη συμφωνία παραιτείται».
Τι σου κάνει μια επίσκεψη του Μητσοτάκη στον Σόιμπλε... Δεν πρόλαβε να βρεθεί ανταγωγνιστής, να δηλώσει ότι θα είναι πιο πειθήνιος στην εφαρμογή των μνημονίων και να που αποκαλύπτονται οι συριζαίοι δηλώνοντας εκ προοιμίου έτοιμοι να υπερψηφίσουν και να εφαρμόσουν τα πάντα. ΠΗΓΗ


Δολοφονική επίθεση από αριστερά τάγματα εφόδου στο Ωραιόκαστρo: Καμιά σύλληψη - Ασύδοτο το παρακράτος του Σύριζα 

Ένταση σημειώθηκε στο 1ο δημοτικό του Ωραιοκάστρου καθώς μεταφερόμενες οργανωμένες συμμορίες αναρχικών προπηλάκιζαν γονείς και κατοίκους της περιοχής, που διαμαρτύρονται και αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους.   
Μάλιστα 6 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε έναν πολίτη μέσα στο σχολείο όπου θα φοιτήσουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Οι παρακρατικοί τον χτύπησαν με μπουκάλια σιδερόβεργες και άλλα δολοφονικά αντικείμενα ενώ η αστυνομία δεν προέβη σε καμία σύλληψη. Στη συνέχεια στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο. ΠΗΓΗ

Τρόμος στη Νέα Τάξη Πραγμάτων: Απέτυχε η σκευωρία και τώρα τα ορφανά του Σόρος οργανώνουν ψήφισμα για να βγει εκτός νόμου το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών


Πανικός έχει προκληθεί στους ταγούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ιδιαιτέρως στον γνωστό ιουδαίο πλουτοκράτη George Soros από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής. Έτσι από νωρίς σήμερα το πρωί έχουν επιστρατευτεί τα «μεγάλα μέσα» και συγκεκριμένα ο οργανισμός που εξόπλισε τους τζιχαντιστές κανίβαλλους στη Συρία, προκειμένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή.
Ο λόγος για την οργάνωση Avaaz, η οποία υπερηφανεύεται στην ιστοσελίδα της ότι: «πριν ακόμη επιτραπεί στα διεθνή ΜΜΕ να εισέλθουν στη χώρα, 60.000 από εμάς συγκεντρώσαμε και στείλαμε στους διαδηλωτές εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια και εξοπλισμό επικοινωνιών, δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο δημοσιογραφίας των πολιτών για να σταματήσουμε τη συσκότιση της πληροφόρησης των βιαιοπραγιών του Άσαντ από τον ίδιο, το οποίο απέδωσε δεκάδες χιλιάδες ειδήσεις και άρθρα».
Αυτή η οργάνωση, λοιπόν, από το πρωί έχει βάλει μπρός ένα ψήφισμα και έναν τεράστιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την συλλογή ψευδών υπογραφών με αίτημα «να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή». Ο τρόπος που λειτουργεί αυτό το ψήφισμα είναι πανομοιότυπος με τις ηλεκτρονικές επιθέσεις που γίνονται κατά καιρούς εναντίον της ιστοσελίδας μας. Υπολογιστές από όλον τον κόσμο δημιουργούν ψεύτικα email μέσω υπηρεσιών του διαδικτύου και «υπογράφουν» χωρίς να χρειάζεται να δώσουν κανένα παραπάνω στοιχείο..>>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!!


Η κυβέρνηση μετέτρεψε τη λευκή επιταγή Τσακαλώτου σε σημαία αντίστασης κατά του ΔΝΤ

Ο ψύχραιμος σχολιασμός της επικαιρότητας σε ότι αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το μείζον θέμα της αξιολόγησης, είναι, ίσως, το δυσκολότερο εγχείρημα ακόμα και για τον πλέον μεροληπτικό υπέρ της κυβέρνησης αρθρογράφο. 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανησυχία των τοκογλύφων για το μέλλον της Ευρώπης


Τα πληρωμένα δημοσιεύματα με τα οποία ο ελεγχόμενος Τύπος επιχειρεί να παρουσιάσει την κυβέρνηση ως ανάχωμα απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις των ξένων δανειστών ωχριούν μπροστά στο αδιέξοδο στο οποίο αυτή έχει περιπέσει, εξαιτίας της ανείπωτης δουλικής στάσης της προς ικανοποίηση κάθε αιτήματος των θεσμών.>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ: Γονυπετείς οι συριζαίοι εκλιπαρούν να επιστρέψει η τρόικα - Αποδέχτηκαν την λήψη προληπτικών μέτρων, μείωση συντάξεων και αφορολογήτου


Γράφαμε προηγουμένως ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι θα απαιτήσουν την προνομοθέτηση μέτρων για τη διετία 2018 – 2019, προκειμένου να ξεκινήσουν καν να συζητάνε για επιστροφή της τρόικα στην Ελλάδα, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της αξιολόγησης, ώστε να διαπιστωθεί πόσα ακόμα μέτρα χρειάζονται για να συνεχίσει η χρημτοδότηση με την επόμενη δόση.
Όπως μεταδίδουν οι ανταποκριτές από τις Βρυξέλλες, σε συμφωνία κατέληξε η συνάντηση στις Βρυξέλλες στην οποία συμμετείχαν από την ελληνική πλευρά οι κ.κ. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης και από την πλευρά των θεσμών, ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, οι Πιέρ Μοσκοβισί, Μάρκο Μπούτι (Κομισιόν), ο Κλάους Ρέγκλινγκ (ESM), ο Τόμας Βίζερ (επικεφαλής EuroWorking Group), ο Μπενουά Κερέ (ΕΚΤ) και οι Ντέλια Βελκουλέσκου, Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ).
Από ό,τι φαίνεται, οι συριζαίοι δέχθηκαν τη λήψη μέτρων για το 2019, ανοίγοντας το δρόμο για την επιστροφή της τρόικα στην Αθήνα μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Για να θυμίσουμε τι ακριβώς είχαν απαιτήσει οι διεθνείς τοκογλύφοι, στην λίστα των μέτρων που συμφωνήθηκε να προνομοθετηθούν είναι η μείωση των συντάξεων και του αφορολογήτου.
Όλα τα δίνουν για να παραμείνουν στις καρέκλες τους για λίγο ακόμα. Παράλληλα η Νέα Δημοκρατία τρίβει τα χέρια της γιατί τα μέτρα θα τα ψηφίσει ο Σύριζα και οι Ανέλ. Και η ζωή συνεχίζεται στο μνημονιακό τσίρκο του πολιτικαντισμού.
Επιπλέον αυτών ήρθε και non paper του Μεγάρου Μαξίμου, όπου ουσιαστικά αποκαλεί ηλίθιους τους Έλληνες. Στο non paper αυτό παραδέχεται τις πληροφορίες για επίτευξη συμφωνίας, ομολογεί ότι «δέχθηκε την νομοθέτηση μεταρρυθμίσεων που θα εφαρμοστούν από 01/01/2019 και μετά» και ακολούθως λέει ότι η «Συμφωνία περιλαμβάνει τελικά τον απαράβατο όρο που έθεσε η ελληνική πλευρά» για «ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα». Σε λίγο θα μας πούνε ότι η μείωση συντάξεων και αφορολογήτου είναι αναπτυξιακά μέτρα. ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Βερναρδάκης σε Τσίπρα: «Κάνε τώρα εκλογές! Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα μας έχει περάσει η Χρυσή Αυγή!»ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Βερναρδάκης σε Τσίπρα: «Κάνε τώρα εκλογές! Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα μας έχει περάσει η Χρυσή Αυγή!»

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί - και επιβεβαιώνει πλήρως όσα λέει εδώ και μήνες η Χρυσή Αυγή - δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Ο έμπειρος πολιτικός αναλυτής Νίκος Σίμος παρουσιάζει στοιχεία από για τις κλειστές κυβερνητικές συσκέψεις, που τις τελευταίες ημέρες έχουν βάλει φωτιά στο επιτελείο του Τσίπρα..... >>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ το ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ για την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Ξάδερφος Τσίπρα: Η κυβέρνηση της “πρώτης φορά αριστερά” πέτυχε την μεγαλύτερη εφαρμογή των Μνημονίων!Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της πλήρους μνημονιακής προσαρμογής του ΣΥΡΙΖΑ από τα λεγόμενα του κυβερνητικού στελέχους Γιώργου Τσίπρα (ξάδερφος του πρωθυπουργού), ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση πέτυχε την μεγαλύτερη εφαρμογή των Μνημονίων.
Συγκεκριμένα, με δήλωσή του το πρωί της Παρασκευής, ο Τσίπρας υποστήριξε ότι «Δεν υπήρξε μεγαλύτερη επιτυχία στην εφαρμογή του προγράμματος στα μνημονιακά χρόνια», για να ολοκληρώσει το σκεπτικό του λέγοντας ότι ακριβώς γι’ αυτό δεν θα πρέπει να ζητούνται «παράλογα μέτρα για την Ελλάδα».
Δεν θα σταθούμε στο ολότελα θλιβερό της απόλυτης μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από τα «γκόου μπακ, μαντάμ Μέρκελ», «θα σκίσουμε τα Μνημόνια με ένα νόμο και μια υπογραφή», «θα χτυπάμε το ντέφι και θα χορεύουν οι αγορές» κ.τ.λ., έφτασε στο να υπογράψει ένα τρίτο, πολύ πιο σκληρό και στυγνό, Μνημόνιο. Αυτό το οποίο αξίζει να επισημάνουμε είναι η παράκληση - υπενθύμιση του εν λόγω συριζαίου προς τους διεθνείς τοκογλύφους, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον πιο πιστό διεκπεραιωτή των υποθέσεών τους στην Χώρα και γι’ αυτό θα έπρεπε οι δανειστές να δείξουν κατανόηση και να μην «ζορίζουν» τόσο πολύ τους τόσο υπάκουους συριζαίους υποτακτικούς τους.

Επί της ουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ εκλιπαρεί για κάποια «ψίχουλα» από την μεριά των δανειστών, ώστε κλείνοντας την περιβόητη αξιολόγηση να θριαμβολογήσει γι’ αυτά τα «ψίχουλα», την ίδια στιγμή που μια νέα δέσμη δυσβάσταχτων μέτρων θα κάνει την όλη ατμόσφαιρα ακόμα πιο αποπνικτική για την Πατρίδα και τον Λαό. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο Αυτονομίας της Ελληνικής Βορείου Ηπείρου: Πορεία και κατάθεση στεφάνου - Βίντεο, Φωτογραφίες
Σχεδόν τα μισά σπίτια της Αθήνας δεν έχουν θέρμανση στον καιρό των μνημονίων

Ως γνωστόν, από την αρχή του έτους, υπήρξε και νέα αύξηση στις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης, κάνοντας ακόμα πιο μεγάλη… πολυτέλεια αυτό το απαραίτητο για την ζωή των ανθρώπων στοιχείο!
Όμως, τι συνέπειες έχουν οι απανωτές αυξήσεις;
Αξιοποιώντας τα στοιχεία φορέων του (ψευδο)κράτους, δύο αρχιτέκτονες-πολεοδόμοι, διδάκτορες του ΕΜΠ, κατήρτισαν χάρτες της ενεργειακής ένδειας ανά δημοτικό διαμέρισμα στον δήμο Αθηναίων. Και ιδού τα αποτελέσματα στα οποία κατέληξαν:
«Με την εργασία αυτή επιδιώξαμε να διαμορφώσουμε μια πρώτη μακροσκοπική εικόνα των χωροκοινωνικών διαστάσεων της ενεργειακής φτώχειας, εστιάζοντας στον Δήμο Αθηναίων. Η έρευνα διαπιστώνει ότι η πλειονότητα των κτιρίων είναι πολυκατοικίες χτισμένες κατά τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες. Στις περισσότερες δεν έχουν γίνει παρεμβάσεις συντήρησης με αποτέλεσμα να διαθέτουν ανεπαρκή μόνωση. Σε αυτό το τοπίο το 33% των πολυκατοικιών στην Αθήνα δεν χρησιμοποίησε κεντρική θέρμανση την περίοδο 2012-2013, αριθμός που έφτασε το 44% τον χειμώνα του 2013-2014. Η εικόνα συμπληρώνεται από τα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ: Όπως αναφέρεται στην έρευνα, η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ των ετών 2008 και 2015 μειώθηκε σημαντικά, με εξαίρεση μικρούς θύλακες στο κέντρο της πόλης.
Σε Ομόνοια, Μεταξουργείο, πλατεία Βάθη, Ψυρρή, Γεράνι η κατανάλωση κατέγραψε πτώση από 25% έως 40%, ενώ σημαντικές μειώσεις εντοπίστηκαν και στις περιοχές ανάμεσα στον άξονα της Πατησίων και τη γραμμή του ΗΣΑΠ, σε Σεπόλια, Κυψέλη, στην περιοχή του Μουσείου, στην Πλάκα και στο Κολωνάκι. Αντιθέτως χαμηλότερη μείωση παρατηρείται στις βόρειες παρυφές του Δήμου Αθηναίων, δηλαδή στα Άνω Πατήσια, στη Ριζούπολη, στην περιοχή Προμπονά αλλά και στο Πολύγωνο, στο Γηροκομείο και τους Αμπελοκήπους…».
Αλήθεια, αυξήθηκαν τα έσοδα του δημοσίου, από τις απανωτές αυξήσεις στις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης – αυτό ήταν άλλωστε το επιχείρημα των αυξήσεων; Όπως βλέπουμε, προφανώς συνέβη το αντίθετο, εφόσον μειώθηκε δραστικά η κατανάλωση. Οπότε, επανερχόμαστε στο κλασσικό ερώτημα: αφού χάνουν, γιατί συνεχίζουν να το κάνουν; Μήπως γιατί ο σκοπός τους είναι να βυθίσουν στην απόλυτη φτώχεια την Ελλάδα και τους Έλληνες, για να δεχθούν αδιαμαρτύρητα –ως υστάτη λύση- το γενικό ξεπούλημα της χώρας και του ενεργειακού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) που αποδεδειγμένα διαθέτει; ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 4ο ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να ΜΕΙΝΟΥΝ στην ΕΞΟΥΣΙΑ - ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

Σταλινικές πρακτικές στο 1ο Δημοτικό Ωραιοκάστρου: Συνέλαβαν τους γονείς που αντέδρασαν στο σόου αλληλέγγυων και λαθρομεταναστών!


Μέλη Σύριζα και ανθελληνικών οργανώσεων κατά Ελλήνων γονέων στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου. Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από την είσοδο του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου όπου θα υποδεχόταν τα πρώτα παιδιά λαθρομεταναστών ενάντια στην απόφαση των Ελλήνων γονέων.

Μάλιστα υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των γονέων και των μεταφερόμενων εξωσχολικών του Σύριζα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν αρκετούς γονείς, ώστε εξελιχθεί ομαλά μπροστά στις κάμερες το σόου "αλληλέγγυων" και λαθρομεταναστών...>>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

Τραγέλαφος: Το «Έθνος» του Μπόμπολα «αποκάλυψε» την... τεθωρακισμένη μεραρχία της Χρυσής Αυγής - Ηχηρή διάψευση από το ΓΕΣ γελοιοποιεί τους λασπολόγους

Δεν περιμέναμε τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από την φυλλάδα του Μπόμπολα. Για αυτούς οποιοσδήποτε έχει αρκετά ζωηρή φαντασία, είτε είναι ληστής, είτε είναι κακοποιό στοιχείο κάθε είδους, είτε είναι... αγκαλιά με υπουργό της ΝΔ, είναι ευπρόσδεκτος να πει τις μπούρδες του στην φυλλάδα τους, αρκεί αυτές να είναι εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα, λοιπόν, στο «Έθνος» έχουμε την «αποκάλυψη» της «τεθωρακισμένης μεραρχίας» της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι βεβαίως και πάλι... φωτογραφική. Όπως αναφέρει η φυλλάδα, ένας κατηγορούμενος για ληστεία που υποτίθεται ότι υπήρξε στέλεχος της Χρυσής Αυγής και διώχθηκε αμέσως αφότου αποδείχτηκε τι είναι, έδωσε στο «Έθνος» φωτογραφίες που φαίνεται ο ίδιος και άλλοι να φωτογραφίζονται πάνω σε ένα άρμα μάχης...>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Γιατί “έκοψαν” την απάντηση της Χρυσής Αυγής για τις ύβρεις κατά του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη; 

Επί ημέρες τα ΜΜΕ της διαπλοκής συκοφαντούν και υβρίζουν την Χρυσή Αυγή, χωρίς να μας δώσουν καμία δυνατότητα απαντήσεως. Αναπαράγουν συγκεκριμένα δύο άθλια μυθεύματα:

1) Ότι μέλη της Χρυσής Αυγής προξένησαν υλικές ζημιές στο Εφετείο, παρ' όλο που όλες οι καταστροφές έγιναν από την πλευρά των αναρχικών (όπως μαρτυρεί το πλούσιο φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό) ενώ στην πτέρυγα της Χρυσής Αυγής δεν υπήρξε η παραμικρή φθορά..>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


Ράπισμα στην συστημική προπαγάνδα: Το 80% των Ελλήνων δεν θέλει τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες!Μια αποκαλυπτική έρευνα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Δημοκρατία" αναφορικά με την γνώμη των Ελλήνων για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Αντίθετα λοιπόν με την προπαγάνδα των "αλληλέγγυων" και των λοιπών προπαγανδιστικών οργάνων του Σόρος η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν επιθυμεί την παρουσία των ισλαμιστώς λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

Ο ερευνητής Α. Τραμουντάνης παρουσιάζοντας σχετική έρευνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών δηλώνει πως: "το γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι Έλληνες είναι επιφυλακτικοί τόσο ως προς τς οικονομικές συνέπειες της μετανάστευσης όσο και με τις συνέπειες σε ζητήματα εθνικής ταυτότητας και πολιτισμικής ομοιογένειας. Οι ερωτώμενοι θεωρούν ότι η χώρα ΔΕΝ γίνεται καλύτερη λόγω της παρουσίας προσφύγων και μεταναστών".

Στην συνέχεια ο κ. Τραμουντάνης προσθέτει: "Κυριαρχεί το στερεότυπο ότι οι μετανάστες δεν συμβάλλουν θετικά στην οικονομία της χώρας και ότι παίρνουν δουλειές από τους γηγενείς".

Αποδεικνύεται λοιπόν και με τον πιο επιστημονικό τρόπο ότι η συστημική προπαγάνδα δεν αγγίζει τους πολίτες, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ταυτίζεται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. ΠΗΓΗΠεριστέρι: Τέσσερις «ευπαθείς» από 9-12 ετών λήστεψαν φαρμακείο με την απειλή ξύλινων κονταριών


Με «όπλο» τα ξύλινα ρόπαλα που κρατούσαν, δύο 9χρονοι και δύο ακόμη ανήλικοι- 11 και 12 ετών- λήστεψαν φαρμακείο στο Περιστέρι.Οι τέσσερις ανήλικοι ρομά εισέβαλαν στο φαρμακείο, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, στις 10 το πρωί του Σαββάτου και με την απειλή των ξύλινων κονταριών ακινητοποίησαν την 32χρονη ιδιοκτήτρια και απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό.
Τους δράστες εντόπισαν λίγο αργότερα στην περιοχή αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα ξύλινα κοντάρια και ένας αναπτήρας ομοίωμα όπλου.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! ΠΗΓΗ


Στην Ελλάδα των Μνημονίων: 25.000 θέσεις εργασίας χάθηκαν τον Ιανουάριο - Αρνητικό ρεκόρ τετραετίας

Νέα στοιχεία, τα οποία έρχονται στην δημοσιότητα, δείχνουν ότι το μέγεθος της ανεργίας έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Χώρα μας, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται αρνητικό ρεκόρ τετραετίας στις θέσεις εργασίας τον Ιανουάριο.
Συγκεκριμένα: αρνητικό κατά 25.000 θέσεις εργασίας θα είναι το ισοζύγιο προσλήψεων-απολύσεων του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ που αναμένεται να ανακοινωθεί από το υπουργείο Εργασίας. Tον Ιανουάριο του 2017 χάθηκαν 25.000 θέσεις εργασίας αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ το ισοζύγιο προσλήψεων - απολύσεων, αποχωρήσεων είναι αρνητικό.
Σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2016 που τότε είχαν χαθεί 9.000 θέσεις εργασίας φαίνεται ότι το ισοζύγιο είναι αισθητά χειρότερο. Δηλαδή, τον Ιανουάριο του 2017 σχεδόν τριπλασιάστηκαν οι χαμένες θέσεις εργασίας σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΓΑΝΗ, οι ευέλικτες μορφές εργασίας συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος, έναντι της πλήρους απασχόλησης, με τη μερική και εκ περιτροπής απασχόληση να καλύπτουν έξι στις δέκα νέες θέσεις εργασίας.
Η φτωχοποίηση και ο συσχετισμός των εναπομεινάντων εργασιακών σχέσεων με μια σύγχρονη γαλέρα με όσο με όσο το δυνατόν λιγότερα δικαιώματα, αποτελεί την αναμενόμενη κατάληξη των τριών (μέχρι στιγμής) Μνημονίων, που έχουν επιβάλει οι διεθνείς τοκογλύφοι και το εγχώριο υπηρετικό πολιτικό και δημοσιογραφικό προσωπικό τους στην Πατρίδα και τον Λαό.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΝΔ υπέρ ισλάμ και κατά Ορθοδοξίας! Με εντολή Μητσοτάκη απέσυραν ερώτηση για το “Τάμα του Έθνους” - Από το 2013 είχε φέρει το θέμα στη βουλή η Χρυσή ΑυγήΌταν πρόκειται για το ισλαμικό τέμενος ή για το σύμφωνο συμβίωσης η πατριδοκάπηλη ΝΔ σπεύδει να στηρίξει νόμους και τροπολογίες, συναγωνιζόμενη με τους άθεους της αριστεράς για το ποιος εκ των δύο είναι περισσότερο «προοδευτικός». Όταν όμως πρόκειται για την εκπλήρωση του Τάματος του Έθνους, τότε με εντολή του ίδιου του προέδρου της, Κούλη Μητσοτάκη, γυρνά επιδεικτικά την πλάτη στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία!
Με αφορμή λοιπόν απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος το 2012 την οποία πρώτη έφερε στη βουλή η Χρυσή Αυγή το 2013, βουλευτές της ΝΔ υπέγραψαν ερώτηση αναφορικά με την πραγματοποίηση του Τάματος του Έθνους.
Υπογραφές όμως τις οποίες απέσυραν μόλις μια μέρα μετά την υποβολή της ερώτησης, καθώς λησμόνησαν να πάρουν την άδεια του Κούλη! Σε έξαλλη κατάσταση ο τελευταίος απαίτησε και διέταξε να πάρουν πίσω τις υπογραφές τους, πράγμα το οποίο έπραξαν τα πρόβατα της Κ.Ο. της μασονοδεξιάς.
Τι είναι όμως, το Τάμα του Έθνους;  Αφορά «την ανέγερση μεγάλου Συνοδικού Πνευματικού Κέντρου Βυζαντινής Παραδόσεως, με μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό, αφιερωμένο στον Σωτήρα Χριστό, μάλιστα εις εκπλήρωσιν του Τάματος του Έθνους, με χρονικό ορίζοντα αποπερατώσεως του έργου το έτος 2021, δηλαδή διακόσια χρόνια μετά την εθνική παλιγγενεσία»!

Το ζήτημα της εκπλήρωσης του Τάματος, έφερε στη βουλή από τον Απρίλιο του 2013 η Χρυσή Αυγή δια του βουλευτού Επικρατείας Χρήστου Παππά, ζήτημα στο οποίο επανήλθε ο ίδιος το 2014.
Περίμενε κάποιος συμπατριώτης μας διαφορετική στάση στο ζήτημα της εκπλήρωσης του Τάματος του  Έθνους, από το κόμμα-Ντροπή του Έθνους; Αυτή ήταν, είναι και θα είναι για όσο ακόμη υπάρχει η φιλελεύθερη και διεθνιστική ΝΔ, των τζαμιών, των λαθρομεταναστών και του συμφώνου συμβίωσης: η Ντροπή του Ελληνικού Έθνους! ΠΗΓΗ

Τρόμος στην Νέα Μανωλάδα: Λαθρομετανάστης από το Μπαγκλαντές επεχείρησε να βιάσει τυφλή γυναίκα και την κόρη της!

Ένα νέο κρούσμα παραβατικής συμπεριφοράς με δράστη λαθρομετανάστη ήρθε στο φως της δημοσιότητας με επίκεντρο περιοχή του νομού Ηλείας και συγκεκριμένα την Νέα Μανωλάδα, στην οποία διαδραματίστηκαν απίστευτες σκηνές όταν ένας λαθρομετανάστης από το Μπανγκλαντές επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ σε μια γυναίκα με σοβαρά προβλήματα όρασης και στην κόρη της και προσπάθησε να τις βιάσει!
Ο αλλοδαπός εγκληματίας κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι με το οποίο επιχείρησε να αναγκάσει τις δύο γυναίκες να βγάλουν τα ρούχα τους, αλλά εκείνες έβαλαν τις φωνές τρομοκρατημένες. Για να τις βοηθήσουν, έτρεξαν ομοεθνείς του δράστη, όμως εκείνος τραυμάτισε με το μαχαίρι στην κοιλιά έναν από αυτούς, που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.
Ευτυχώς, εκείνη την στιγμή περνούσε ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και κατάφερε να αφοπλίσει με τη βοήθεια περαστικών τον εκτός εαυτού λαθρομετανάστη, που κρατείται στο τμήμα της Βάρδας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση.
Το ζητούμενο στην όλη υπόθεση είναι το πώς ο πολύ επικίνδυνος αυτός τύπος όχι μόνο βρέθηκε στην Χώρα μας, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι τώρα. Ο «ξαναμένος» μπαγκλαντεσιανός και «ταξικός αδερφός» των επαγγελματιών «αλληλέγγυων» και «αντιρατσιστών» δεν δίστασε να μαχαιρώσει ακόμη και συμπατριώτη του στην απόπειρα βιασμού που επιχείρησε.
Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε μέχρι πού θα ήταν αποφασισμένος να φτάσει, αν οι δυο γυναίκες δεν έβαζαν τις φωνές. Βεβαίως και η όλη ιστορία θα περάσει «στα ψιλά» της σερβιρισμένης ενημέρωσης των καθεστωτικών ΜΜΕ, παρότι ακόμη και ομοεθνείς του μπαγκλαντεσιανού αποπειράθηκαν να τον σταματήσουν. Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος σε μια υπόθεση βιασμού, η οποία αν ταυτιστεί με την νοοτροπία απέναντι στις γυναίκες των «απίστων», που έχει ένα μέρος των μουσουλμάνων, επεξηγεί και την συγκεκριμένη επιθετική συμπεριφορά του εν λόγω μπαγκλαντεσιανού, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την «πολιτικά ορθή» πληροφόρηση των αποπροσανατολιστικών από την πραγματικότητα ΜΜΕ.
Να σημειωθεί πως ο 19χρονος (κατά δήλωσή του...) δράστης εισέβαλε παράνομα στην χώρα μας πριν ένα μήνα. Νέας εσοδείας λαθρομετανάστης...ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σύντροφος Μπουκάλας: Την πατήσαμε - Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν την εγκαταλείπουν με τίποτα!

Είναι προφανές, ότι οι -σκιτζήδες!- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ του γνωστού βίντεο (μισό μαυρόασπρο και μισό έγχρωμο – ούτε μια προβοκάτσια της προκοπής δε μπορούν να στήσουν, τζάμπα χρυσοπληρώνονται!), επεδίωκαν τη φευγάλα ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής απ’ το Κίνημα.
Κατά πόσο το κατάφεραν; Σύμφωνα με τον σύντροφο Μπουκάλα, έκαναν μια… τρύπα στο νερό:   
«Δικαιούμαστε άραγε να ελπίζουμε ότι αν δουν το βίντεο της ναζιστοσύναξης όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, κάποιοι θα κλονιστούν, θα ξανασκεφτούν το θέμα και θα πάρουν, έστω αργοπορημένα, τις αποστάσεις τους από ένα κόμμα που τα πρωτοκλασάτα στελέχη του υβρίζουν τον Εθνικό Ύμνο, μουντζώνοντάς τον με τη ναζιστικά υψωμένη παλάμη της ακροδεξιάς τους; Σίγουρα ορισμένοι θα νιώσουν ότι προσβάλλονται και οι ίδιοι από την ύβριν, και από την πλήρη ταύτιση της χρυσαυγίτικης ηγεσίας με Γερμανούς περήφανους για τις βαρβαρότητες των παππούδων τους. Φοβάμαι όμως πως οι περισσότεροι θα αδιαφορήσουν. Ακόμα και γι’ αυτό».
Ας το πάρουν απόφαση, λοιπόν, κι ας ασχοληθούν με τίποτα άλλο οι μανιασμένοι διώκτες της Χρυσής Αυγής, πως «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»!
(ΥΓ): Έχει πλάκα, όταν σεσημασμένοι μαρξιστές -όπως ο λεγάμενος- προσπαθούν να εμφανιστούν ως… πατριώτες, για τις ανάγκες του  ρόλου τους! Πολύ πλάκα! ΠΗΓΗ

1.285 λαθρομετανάστες μας προτίμησαν τον χιονισμένο Ιανουάρι

Σύμφωνα με τα στοιχεία των μετεωρολόγων, ο φετινός Ιανουάριος στην Ελλάδα ήταν ο χειρότερος των τελευταίων 100 ετών, με χιόνια σ’ ολόκληρη τη χώρα και πολικές θερμοκρασίες. Παρ’ όλα αυτά, 1.285 «προσφυγάκια» μας  προτίμησαν, ακόμα και υπ’ αυτές τις συνθήκες, σύμφωνα με στοιχεία του κλάδου ασφαλείας και αστυνόμευσης του Λιμενικού Σώματος, που δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Τα στοιχεία αυτά, αφορούν μόνο τους δια θαλάσσης απρόσκλητους…

Φανταστείτε τι «πανηγύρι» έχει να γίνει όταν θ’ αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός!  ΠΗΓΗ


Δηλώσεις σοκ - εγκληματική οργάνωση Πάγκαλου: “Έχω 100 άτομα με μπαστούνια και μαχαίρια, θα χυθεί αίμα!” ΒΙΝΤΕΟ
Ο λαλίστατος κ. "μαζί τα φάγαμε" Πάγκαλος προέβη σήμερα σε μια κυνική ομολογία για τα τάγματα εφόδου του "συνταγματικού τόξου".
Σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο ψηφοφόρος της ΝΔ και οπαδός του νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη αποκάλυψε πώς λειτουργεί η εγκληματική οργάνωση Πασόκ και πώς οργανώνονται τα τάγματα εφόδου του συνταγματικού τόξου.
Αναφερόμενος σε ένα γιαούρτωμα που είχε φάει από συριζαίους πριν κάποια χρόνια δήλωσε αυτολεξεί:
"Αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος, θα χυνόταν αίμα! Γιατί είχα μέσα στο χωριό αυτό 100 ανθρώπους με 5 τηλέφωνα θα ερχόντουσαν εκεί οπλισμένοι με μπαστούνια και με μαχαίρια για να με υπερασπιστούν"!
Αυτοί οι διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης έχουν ακόμη το θράσος να υβρίζουν και να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή.
Ακόμα να κινηθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας;  ΠΗΓΗ
Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης - Θερμή υποδοχή έξω από την βουλή!


Κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής συναντήθηκε με εκπροσώπους των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης έξω από την βουλή και άκουσε τα δίκαια αιτήματά τους. Οι διαμαρτυρόμενοι πυροσβέστες υποδέχθηκαν με θέρμη τους βουλευτές μας, οι οποίοι δεσμεύθηκαν ότι με την θεσμική τους θέση θα πιέσουν για να σταματήσει αυτή η κοροϊδία...>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!

Σοκαριστικά στοιχεία: 150.000 εκτρώσεις τον χρόνο πραγματοποιούνται στην Ελλάδα


Η μάστιγα της υπογεννητικότητας, που αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για το Έθνος μας, έχει «παραμέτρους» οι οποίες επεξηγούν το γιατί η Πατρίδα μας έχει φτάσει στο τραγικό αυτό σημείο. Μια τέτοια παράμετρος είναι και οι εκτρώσεις, καθώς τείνουν να εξελιχθούν σε πραγματική επιδημία στην χώρα μας.

Ετησίως, περισσότερα από 30.000 κορίτσια (!) ηλικίας κάτω των 16 ετών καταφεύγουν σε έκτρωση προκειμένου να διακόψουν μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ο συνολικός ετήσιος αριθμός των εκτρώσεων στην Χώρα μας αγγίζει τις 150.000, γεγονός που αποδεικνύει την τραγική κατάσταση υπογεννητικότητας στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

Κάθε χρόνο, δηλαδή, ένας πραγματικά εντυπωσιακός αριθμός Ελληνόπουλων δεν γεννιούνται, γεγονός το οποίο συμβάλλει και αυτό στην δραματική συρρίκνωση του Ελληνισμού.

Από την άλλη μεριά, το ότι δεκάδες χιλιάδες ανήλικες κοπέλες οδηγούνται στην έκτρωση δείχνει την πλήρη έλλειψη ουσιαστικών προγραμμάτων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πρόληψης, τα οποία φυσικά δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τα μαθήματα κατά της «τρανσφοβίας» που τα «σαΐνια» του υπουργείου Παιδείας σχεδιάζουν για τους μαθητές.

Και βεβαίως, την ίδια στιγμή που κάθε χρόνο αναρίθμητα Ελληνόπουλα δολοφονούνται -στην πραγματικότητα- δια μέσω των εκτρώσεων, η «λύση» στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας για κάποιους «προοδευτικούς» έγκειται στη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών…ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διεθνής έρευνα κατατάσσει την Ελλάδα στην δεύτερη θέση παγκοσμίως στην διατήρηση της Εθνικής Ταυτότητας

Καταγγελίες υπαλλήλων του Μπόμπολα ότι τους οφείλει μισθούς 4,5 μηνών!
Γίγαντας με πήλινα πόδια αποδεικνύεται (και) το εκδοτικό συγκρότημα Πήγασος του Μπόμπολα. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ο Πήγασος το οδηγούν, όπως δείχνουν τα πράγματα, στην ίδια δυσοίωνη μοίρα με τον ΔΟΛ.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της «Αυγής» γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, όπου και γράφονται τα εξής: “«Φτώχεια» στο συγκρότημα Πήγασος… Οφειλές στην καταβολή μισθοδοσία, που φτάνουν τους4,5 μήνες, καταγγέλλουν εργαζόμενοι στον Πήγασο («Έθνος», «Ημερησία» κ. ά.). Καταγγέλλουν επίσης ό,τι, αν και είχε εκδοθεί ανακοίνωση για την καταβολή ενός δεκαπενθημέρου χθες Τετάρτη, με νέα ανακοίνωση οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως για «τεχνικούς» λόγους το δεκαπενθήμερο θα είναι διαθέσιμο στους τραπεζικούς λογαριασμούς από τις 8 το πρωί της Πέμπτης, σήμερα”.
Το «Έθνος» αποτελεί ένα ακόμη ρυπαρό έντυπο, το οποίο με τις δημοσιευμένες αθλιότητές του, τις οποίες ονομάτιζε ως «αποκαλύψεις», συνέβαλε κι αυτό στην ανήθικη και παράνομη σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Σήμερα, όμως, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δυναμώνει ολοένα και περισσότερο, σε αντίθεση με το «Έθνος» το οποίο βυθίζεται στον βούρκο των προβλημάτων του, με την λάσπη που τον περιβάλλει να μην μπορεί να βοηθήσει την εν λόγω φυλλάδα στο ελάχιστο… ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8472880550463391974

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item