Widgets

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ το ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ για την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ


Η μόνη απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης είναι η συστράτευση με την Χρυσή Αυγή

Μπορεί η κυβερνητική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρεί να αποδομήσει με τον πλέον θρασύ τρόπο την πραγματικότητα, δεν υπήρχε όμως Έλληνας ο οποίος να μην γνωρίζει ότι τα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα των δύο προηγούμενων Μνημονίων όχι μόνο παρέμειναν άθικτα στην ολότητά τους, αλλά προστέθηκαν σ΄αυτά τα ακόμη πιο σκληρά μέτρα του τρίτου Μνημονίου, τα οποία έκαναν την κατάσταση περισσότερο δύσκολη και αβίωτη για τον Ελληνικό Λαό.
Το «σήριαλ» της διαπραγμάτευσης για την δεύτερη αξιολόγηση του Μνημονίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (με την σύμπραξη, βεβαίως, και των υπολοίπων κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου») έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση: επέκταση του μνημονιακού καθεστώτος για μερικά χρόνια ακόμη. Αυτό που απομένει για να μάθουμε είναι οι λεπτομέρειές του. Αν θα νομοθετήσουν τα μέτρα ή απλώς θα το περιγράψουν, αν θα προχωρήσουν σε κάποιου είδους περιγραφή των λεγόμενων μεσοπρόθεσμών μέτρων για το χρέος ή θα την αφήσουν για το 2018.

Το περιεχόμενο του κάδρου είναι δεδομένο και απομένουν μόνο μερικές πινελιές, οι οποίες δεν έχουν καμία σημασία ως προς την ουσία αυτού του περιεχομένου. Το χρέος ήταν και παραμένει εργαλείο κατάργησης της Εθνικής Κυριαρχίας, αποικισμού της Χώρας, σκληρής λιτότητας, φτωχοποίησης και δημιουργίας καθεστώτος γαλέρας στις εναπομείνασες εργασιακές σχέσεις. Σε αυτά τα κοινά στοιχεία συναντώνται τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων με την ανάγκη των συριζοανελέων να παραμείνουν στην εξουσία.

Όλες οι κυβερνήσεις της τελευταίας επταετίας υπηρέτησαν πιστά τους σκοπούς των τριών (μέχρι στιγμής) Μνημονίων, ασχέτως αν μερικές εξ΄αυτών παρίσταναν τις αντιμνημονιακές μέχρι να ανέλθουν στην εξουσία. Όλες αυτές οι κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της νυν, δεν παραλείπουν να παίζουν το θέατρο της «σκληρής διαπραγμάτευσης», τάζοντας ταυτόχρονα και μελλοντικούς επίγειους παραδείσους, την ίδια στιγμή που εφαρμόζουν αδίστακτα και ανελέητα την μνημονιακή πολιτική, επεκτείνοντας την χρονικά ολοένα και περισσότερο.
Επομένως, το ξεπούλημα είναι προκαθορισμένο και προδιαγεγραμμένο.
Η ελπίδα, η πραγματική ελπίδα, της Πατρίδας και του Λαού για την αντίσταση και την ανατροπή αυτής της εφιαλτικής κατάστασης βρίσκεται όχι στην ηττοπάθεια, την απόγνωση και την μιζέρια, αλλά στην συμπόρευση και την συστράτευση κάθε Έλληνα και Ελληνίδας με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε έναν σκληρό, ανυποχώρητο και ασυμβίβαστο αγώνα για την Ελευθερία της Ελλάδας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 4ο ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να ΜΕΙΝΟΥΝ στην ΕΞΟΥΣΙΑ - ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»


Έτοιμοι για μια ακόμη μνημονιακή κυβίστηση: Και με τα δυο χέρια υπογράφουν οι Συριζαίοι τις αιματηρές απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών

Επειδή το υπέρτατο αγαθό για την αριστερή μνημονιακή κυβέρνηση είναι η διατήρηση στην εξουσία, ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος, ο Χουλιαράκης και οι λοιποί... επαναστάτες των Βρυξελλών είναι έτοιμοι για μια ακόμα τεράστια κυβίστηση και να υπογράψουν και με τα δυο χέρια τα νέα αιματηρά μέτρα των δανειστών.
Όπως μεταφέρει το σχετικό ρεπορτάζ: "Μονόδρομος είναι πλέον η νομοθέτηση δέσμης μέτρων προκειμένου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και από το Μέγαρο Μαξίμου τροποποιούν εμφανώς τη ρητορική τους για να γίνουν κατά το δυνατό πιο εύπεπτες οι αλλαγές στις… κόκκινες γραμμές.
Ο πρωθυπουργός  στον απόηχο των επαφών του στη Μάλτα αναμένεται να έχει συσκέψεις για τα επόμενα βήματα και τις κινήσεις που θα ακολουθήσει το κυβερνητικό στρατόπεδο. Πληροφορίες θέλουν τον κ. Τσίπρα να εμμένει στη θέση του για «συνολική συμφωνία». Όπερ και σημαίνει, ότι η Αθήνα είναι διατεθειμένη να κάνει υποχωρήσεις, αφού εξασφαλίσει ότι θα ανοίξει η συζήτηση των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος και προσδιοριστεί το ύψος των  πλεονασμάτων για μετά το 2018.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν διέψευσε το ενδεχόμενο μείωσης του αφορολόγητου, παρά επέλεξε να απαντήσει μέσω ελιγμών, λέγοντας πως «δεν υπάρχει καμία συμφωνία για μείωσή του». Στο σημείο αυτό, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συζητήσει η κυβέρνηση ένα μηχανισμό εγγυήσεων, ο οποίος- όπως είπε- δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να εφαρμοστεί.
Τέλος, υπογράμμισε ότι «από μόνα τους τα μεσοπρόθεσμα μέτρα δεν αρκούν» ώστε η κυβέρνηση να υποχωρήσει και να νομοθετήσει μέτρα, πλην όμως απέφυγε τις πομπώδεις εκφράσεις τύπου «δεν ψηφίζουμε».
Η μεγάλη μνημονιακή κυβίστηση - δεν είναι και η πρώτη- έρχεται! Σύντροφοι, βο(υ)λευτές υπογράψτε, γιατί χανόμαστε... ΠΗΓΗ


Μνημόνια διαρκείας: Η Ελλάδα θα είναι δέσμια των διεθνών τοκογλύφων μέχρι το 2040 - Αλλαγή πολιτικής τώρα!

Η έκθεση του ΔΝΤ σχετικά με την ελληνική οικονομία ακόμα δεν έχει παραδοθεί πλήρως στην δημοσιότητα, όμως κομμάτια της διαρρέουν για να δημιουργήσουν το ανάλογο κλίμα υποδοχής του.Έτσι, σύμφωνα με την τελευταία διαρροή, η Ελλάδα στην καλύτερη των περιπτώσεων θα χρειαστεί αιματηρά μέτρα μέχρι το 2040, προκειμένου τα επίπεδα διαβίωσης των Ελλήνων να φθάσουν περίπου στο 77% του ευρωπαϊκού μ.ο., όσο ήταν το 2009 δηλαδή.Αυτή είναι η καλύτερη των περιπτώσεων, το πιο αισιόδοξο σενάριο, αφού σύμφωνα με το βασικό σενάριο η ελληνική οικονομία θα καταγράφει μακροπρόθεσμα ανάπτυξη μόλις 1% το χρόνο! Την ίδια στιγμή εκτιμούν ότι την περίοδο 2022 - 2040 ο ευρωπαϊκός μ.ο. ανάπτυξης θα είναι 1,3%. Κοινώς, δεν θα επιστρέψουν ποτέ στα πρό κρίσεως επίπεδα.Ακόμα χειρότερο είναι το απαισιόδοξο σενάριο, που πάντα είναι και το επικρατέστερο για πραγματοποίηση, σύμφωνα με το οποίο η αύξηση του ΑΕΠ για φέτος είναι μόλις 1,1% και ακολούθως οι επιδόσεις για τα επόμενα χρόνια υποδεέστερες της βασικής εκτίμησης. Σε αυτή την περίπτωση, το Ταμείο, εκτιμά ότι τα επίπεδα διαβίωσης των Ελλήνων θα συνεχίσει την πτωτική του πορεία, αφού η «ψαλίδα» με την υπόλοιπη Ευρώπη θα συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να φθάσουν το 2040 το 55% του ευρωπαϊκού μ.ο.
Αυτή δείχνει το αδιέξοδο των πολιτικών του μνημονίου, που συνιστούν μία βάναυση εσωτερική υποτίμηση, άνευ ουσιαστικού νοήματος. Μοναδική διέξοδος η ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους και η χάραξη μίας εθνικής αναπτυξιακής πολιτικής, που μόνο η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει και μπορεί να υλοποιήσει. ΠΗΓΗ

Πρωταθλήτρια της Ευρώπης και στην ανεργία η Ελλάδα των μνημονίων


Ο επταετής μνημονιακός δρόμος της Χώρας έχει εξασφαλίσει σ’ αυτήν όλες τις αρνητικές και θλιβερές πρωτιές. Το πιο πρόσφατο «παράσημο» πρωτιάς αφορά (και πάλι) την ανεργία, και μάλιστα με τη βούλα της Eurostat.
Στο 23% μετρήθηκε τον Οκτώβριο η ανεργία στη χώρα μας, με δεύτερη την Ισπανία με 18,4%, όταν στην ΕΕ των 28 παρέμεινε τον Δεκέμβριο σταθερή στο 8,2% και στην Ευρωζώνη στο 9,6%! Τα χαμηλότερα ποσοστά έχουν η Τσεχία με 3,5% και η Γερμανία με 3,9%. Ειδικότερα, στην Ελλάδα το ποσοστό της ανεργίας στους άνδρες διαμορφώθηκε στο 19,2% και στις γυναίκες στο 27,7%.
Τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας των νέων στην ΕΕ καταγράφονται στην Ελλάδα (44,2%), στην Ισπανία (42,9%) και στην Ιταλία (40,1%) και τα χαμηλότερα στη Γερμανία (6,5%). Τον Δεκέμβριο η ανεργία των νέων στην Ευρωζώνη διαμορφώθηκε στο 20,9% και στην ΕΕ στο 18,6%. Συνολικά, τον Δεκέμβριο καταγράφονται 20,065 εκατ. άνεργοι στην ΕΕ και 15,57 εκατ. στην Ευρωζώνη.
Να σημειωθεί ότι η μια στις δύο προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα είναι με ευέλικτες μορφές απασχόλησης (τρίμηνα, τετράμηνα, κ.α.). τα στοιχεία του ΙΝΕ – ΓΣΕΕ είναι σοκαριστικά:
- Κάθε άνεργος είναι άνεργος περισσότερο από 2,5 έτη.
- Σε 350.000 οικογένειες δεν υπάρχει εργαζόμενο μέλος.
- Η μακροχρόνια ανεργία (πάνω από 12 μήνες) κινείται στο 73%.
- Η ανεργία πλήττει κυρίως τους νέους και τις νέες (18 – 24 ετών), όπου ο ένας στους δύο είναι άνεργος.
- Οι 9 στους 10 ανέργους βρίσκονται στο περιθώριο και δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ, ούτε ως επίδομα ανεργίας ούτε ως επιδότηση απασχόλησης.
- Η πραγματική ανεργία στερεί από το ασφαλιστικό σύστημα πάνω από 7 δισ. ευρώ.
- Θα χρειαστούν τουλάχιστον 20 χρόνια (έως το 2036) ώστε η ανεργία να επιστρέψει στο 7,3% του Μαΐου του 2008, πριν αρχίσει η οικονομική κρίση.

Όλα αυτά, βεβαίως, αποτελούν τα απολύτως αναμενόμενα αποτελέσματα της εφαρμογής των τριών Μνημονίων στην Πατρίδα μας, τα οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν σε μια συνεχιζόμενη όξυνση της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Τα Μνημόνια όχι μόνο δεν έβαλαν την Ελλάδα «στον σωστό δρόμο», αλλά αντιθέτως παγίωσαν μια κατάσταση εξαθλίωσης και φτωχοποίησης, η οποία δεν δείχνει το παραμικρό σημείο ανάκαμψης. Αντιθέτως, η ολοένα και πιο πιθανή έλευση ενός ακόμη (τέταρτου) Μνημονίου δείχνει ότι το μόνο περιθώριο αλλαγής στην ήδη δυσχερή κατάσταση είναι προς το ακόμη χειρότερο. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας προς αγρότες: Μην διαδηλώνετε για τα προβλήματά σας και αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση Τσίπρα!

Την ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση ως ουρά του Σύριζα εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Ιωάννινα.
Απαντώντας σε ερώτηση περί των νέων αγροτικών κινητοποιήσεων μετά την προδοσία των κόκκινων αγροτοπατέρων, ο Κικίλιας δήλωσε:
«Εμείς έχουμε δηλώσει καθαρά ότι αναγνωρίζουμε τα προβλήματα της αγροτιάς ενώ δεν είμαστε υπέρ των κινητοποιήσεων που να δημιουργούν προβλήματα σε άλλες κοινωνικές ομάδες».
Κοινώς, εφόσον το λέει το Μνημόνιο οι αγρότες να καθίσουν να πεθάνουν χωρίς μάλιστα να αντιδρούνε. Μην αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση Τσίπρα και αναγκαστεί η νουδούλα να υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο και βρεθεί σε ποσοστά του θυμίζουν Πασόκ... ΠΗΓΗ
Τα σκάνδαλα του ζεύγους Μητσοτάκη έφερε στην Βουλή η Χρυσή Αυγή - Στοιχεία φωτιά!

Την διαπλοκή και τα σκάνδαλα του ζεύγους Κυριάκου Μητσοτάκη - Μαρέβα Γκραμπόβσκι έφερε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή με ερώτηση που κατέθεσε πρόσφατα ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Στην ερώτηση ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομίας και Δικαιοσύνης για τα 2 ΑΦΜ της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, για τις συναφείς αγοραπωλησίες με το "δίδυμο Siemens" Χριστοφοράκου - Δενδρινού, για τις σχέσεις με την offshore Mystras Holding Ltd και για μεταβιβάσεις ακινήτων με χαμηλότερο τίμημα από την πραγματική τους αξία....>>>.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ


Το Σύριζα καταφέρεται εναντίον των καθαριστριών, τις οποίες προεκλογικά είχε μετατρέψει σε «σημαία»

Εάν υπήρχε για τον ΣΥΡΙΖΑ μια «σημαία» την οποία κουνούσε επιτακτικά και επιδεικτικά κατά την περίοδο που βρισκόταν στην αντιπολίτευση, αυτή αναμφίβολα ήταν η περίπτωση των καθαριστριών του ΟΣΥ.
Οι χθεσινές εικόνες στην Ηρώδου του Αττικού, με τα ΜΑΤ να απομακρύνουν τις καθαρίστριες του ΟΣΥ, οι οποίες διαμαρτυρόντουσαν επειδή παραμένουν απλήρωτες εδώ και επτά μήνες, αποδεικνύουν ότι ακόμη και αυτού του είδους την «σημαία» ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να την μετατρέψει σε κουρελόπανο και… σφουγγαρίστρα. Κι όμως, οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών αποτέλεσαν για τον ΣΥΡΙΖΑ το κυριότερο ηθικό στοιχείο, την προμετωπίδα της αντιπολιτευτικής του επιχειρηματολογίας, κατά την περίοδο όπου παρίστανε το αντιμνημονιακό κόμμα.
Τότε, που «έσκιζε» τα Μνημόνια, «μ΄ ένα νόμο και μια υπογραφή», υποσχόμενος ότι η αποκατάσταση των καθαριστριών θα ήταν από τις πρώτες προτεραιότητές του, όταν θα αναλάμβανε την εξουσία.
Δύο χρόνια μετά, η βίαιη απομάκρυνση των συναδέλφων τους στις συγκοινωνίες από το Μέγαρο Μαξίμου αποτελεί την οριστικοποίηση της μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σ΄ένα κόμμα το οποίο μεταμορφώθηκε  σ΄έναν φορέα που κάνει ως κυβέρνηση πράξεις όλα όσα ως αντιπολίτευση κατήγγειλε.
Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση φρόντισε να αποκαθηλώσει ακόμη και το πιο επιβλητικό «τοτέμ» της προεκλογικής περιόδου, αποδεικνύοντας ότι ως γνήσια «λιγούρια της εξουσίας» δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την Πατρίδα και τον Λαό, αλλά μόνο για το όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παραμονή τους στη εξουσία προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους στενά συντηρητικά συμφέροντα και τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Οι Γονείς του Νέου Ικονίου Περάματος απαντούν στον απολυταρχισμό της κυβέρνησης: Μαζική αίτηση μετεγγραφής των παιδιών τους για να τα σώσουν από τον κίνδυνο!

Συνεχίζουν την αντίστασή τους οι γονείς του Περάματος απέναντι στον απολυταρχισμό της κυβέρνησης των ανθελλήνων, οι οποίοι με το «έτσι θέλω» και παρά την με 86 – 0 ψηφοφορία των γονέων αποφάσισαν να βάλουν «προσφυγόπουλα» στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο του Νέου Ικονίου Περάματος.
Έτσι αφότου μάθανε ότι η βούλησή τους να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τα όσα θα επακολουθήσουν θα απαντηθεί από την «πρώτη φορά αριστερά» με ΜΑΤ και χημικά, οι 115 από τους συνολικά 120 γονείς του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου υπέβαλλαν αίτηση μετεγγραφής για να μεταφέρουν τα παιδιά τους μακριά από τον κίνδυνο.
Έτσι πλέον μπορούμε να πούμε ότι η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, με την συμπαράσταση Πασόκ – Νέας Δημοκρατίας και των υπολοίπων κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, κλείνουν σχολεία για τα Ελληνόπουλα και τα μετατρέπουν σε σχολεία λαθρομεταναστών.
Και όλος αυτός ο απολυταρχισμός επειδή τα κονδύλια που δόθηκαν για την δημιουργία δομών εκπαιδεύσεως μέσα στα hot spot τα έφαγαν κάποιοι επιτήδειοι στις ΜΚΟ και η κυβέρνηση καλύπτει το σκάνδαλο, προφανώς με το... αζημίωτο.
Η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται στον δίκαιο Αγώνα των Ελλήνων Γονέων για τα παιδιά τους και καταγγέλλει σε όλους τους τόνους τον απολυταρχισμό των δήθεν «δημοκρατών», οι οποίοι δεν σέβονται την με καθολική ψηφοφορία απόφαση των Γονέων. ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερη Ώρα: Η Χρυσή Αυγή σταθερά στο πλευρό των Ατόμων με ειδικές ανάγκεςΑυτά είναι τα “προσφυγόπουλα” που στέλνουν στα Ελληνικά σχολεία: Ανήλικος λαθρομετανάστης βίασε 10χρονο ομοεθνή του στο “hot spot” της Θεσσαλονίκης!Από την πρώτη στιγμή που η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα, λειτουργώντας ως άθυρμα των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ του Σόρος", έβαλε μπρος το σχέδιο της ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών στα σχολεία, η Χρυσή Αυγή στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων Γονέων που δίνουν Αγώνα για την Υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τους.Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά η Χρυσή Αυγή δυστυχώς δικαιώθηκε, καθώς ένα κρούσμα σεξουαλικής επίθεσης στο "hot spot" στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε τις προειδοποιήσεις μας.


Όπως έγινε μόλις χθες γνωστό και δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό Τύπο, ένας ανήλικος (κατά δήλωσή του) "πρόσφυγας" από την Συρία βίασε έναν 10χρονο ομοεθνή του! Η αδιανόητη σεξουαλική επίθεση πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου σε δομή στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης.

Ο ανήλικος (;) πρόσφυγας συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απολογήθηκε σε τακτικό ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης!

Αυτά είναι λοιπόν τα παιδιά των λαθρομεταναστών που βάζει με το έτσι - θέλω η κυβέρνηση του Σύριζα στα ελληνικά σχολεία παρά τις έντονες διαφωνίες των Γονέων.

Και από Σεπτέμβρη το σχέδιο της ανθελληνικής κυβέρνησης και των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ είναι να πηγαίνουν σχολείο μαζί με τα ελληνόπουλα! ΠΗΓΗ
Γροθιές από “προσφυγόπουλο” σε αστυνομικό - Στο... τσακ γλίτωσε ο Μουζάλας! Πάρτε τους στα σπίτια σας και όχι στα σχολεία μας 

Ανθρώπινη ασπίδα από βρέφη τοποθέτησαν οι «πρόσφυγες» και οι «αλληλέγγυοι» εναντίον των αστυνομικών
Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την επίσκεψη Μουζάλα στο hot spot του Ελληνικού, προκειμένου να επιληφθεί της καταλήψεως και της «απεργίας πείνας» που υποτίθεται ότι πραγματοποιούν οι εκεί «πρόσφυγες», ύστερα από κάλεσμα σε στάση στο οποίο έχουν προβεί παρακρατικές συμμορίες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ και βλέπουμε στο βίντεο, οι «πρόσφυγες» προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο του Μουζάλα στο χώρο τοποθέτησαν ανθρώπινη ασπίδα από έφηβους, «έφηβους» και βρέφη, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο του υπουργού. ΠΗΓΗ
Ιδιαίτερη ανατριχίλα προκαλείται από την επίθεση ενός «προσφυγόπουλου» εναντίον αστυνομικού, τον οποίο γρονθοκοπεί ανηλεώς. Αυτό το επεισόδιο που πραγματοποιείται από «προσφυγόπουλο» προς έναν ενήλικο και δη ένστολο μας δίνει, βεβαίως, να καταλάβουμε τι πρόκεται ακριβώς να συμβεί στην περίπτωση που αυτοί οι έφηβοι βρεθούν συμμαθητές των Ελληνόπουλων στα σχολεία.
Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Τρίτεκνων Πολύτεκνων : Ανακοίνωση από την ένωση “ΓΟΝΕΙΣ”

Μπορεί τα κανάλια να έχουν ρίξει «μαύρο» στην Χρυσή Αυγή, αποσιωπώντας κάθε δραστηριότητα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όμως αυτό δεν συμβαίνει από τον απλό Λαό, ο οποίος αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο σύμμαχός του σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Ενδεικτική είναι η μεγάλη αποδοχή που γνώρισε η ανακοίνωση του συλλόγου ΓΟΝΕΙΣ, που ήλθε αμέσως μετά την ανακοίνωση Τσακνή ότι θα λογοκρίνει σταλινικά την ΕΡΤ, την οποία και σας παραθέτουμε:
«Η Χρυσή Αυγή δια μέσω του βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγού, τασσόμενη υπέρ στην δίκαιη και νόμιμη διαμαρτυρία του νομικού προσώπου μη κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΓΟΝΕΙΣ, κατέθεσε ερώτηση στο κοινοβούλιο προς το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Υπουργείο Οικονομικών απαιτώντας να εξαιρεθούν τα επιδόματα Στήριξης Τέκνων, καθώς και το Ειδικό Επίδομα Στήριξης σε Τρίτεκνες – Πολύτεκνες οικογένειες από τα εισοδηματικά κριτήρια όπως αυτά καθορίζονται με το υπ’ αριθμ. 128/24-1-2017 ΦΕΚ, εφαρμόζοντας τον νόμο 4254/2014 ώστε να μην βυθισθούν οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες στην απόλυτη πτωχοποίηση και ανέχεια.

Ακολουθεί η ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.>>>> ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣIndependent: «Ο Τραμπ δίνει νέα ώθηση στη Χρυσή Αυγή»!ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ: ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ


Την (άλλοτε κόκκινη…) Σάμο επισκέφθηκε σήμερα ο πάμπλουτος –όπως αποδεικνύει το Πόθεν Έσχες του- κομμουνιστής υφυπουργός (κομισάριος) Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) Μπαλάφας και για κακή του τύχη κάποιος πολίτης τον αναγνώρισε μέσα σε μια καφετέρια και τόλμησε να του εκφράσει τα παράπονά του, για τον ΕΝΦΙΑ και τις συντάξεις πείνας. Ο -πάμπλουτος!- αλαζόνας κομμουνιστής θυμήθηκε την… Μακρόνησο και απάντησε θρασύτατα στον διαμαρτυρόμενο πολίτη – και πιθανότατα πρώην ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στη δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;».

«Δεν είμαι τραμπούκος, εγώ δεν προσκύνησα ούτε τη ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, είμαι αγανακτισμένος» ανταπάντησε ο πολίτης, για να ακούσει το παλιό γνωστό… επιχείρημα των εξουσιαστών αυτού του τόπου: «άντε πάενε από δω ρε»…Ωστόσο, στάθηκε τυχερός, γιατί ο διαμαρτυρόμενος δεν του απάντησε όπως θα του άξιζε. Αλλά –με δεδομένη την οργή του λαού για το συριζοψεκασμένο λεχριταριό- την επόμενη φορά θα σταθεί το ίδιο τυχερός – αυτός και οι όμοιοί του; ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ το ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ από την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ»

Προκαλεί και πάλι το αλβαναριό: “Είμαστε υπερήφανοι αλβανοί” - ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!


Δηλώσεις στο Star έδωσε ένας εκ των αλβανών σοβινιστών που προσέβαλλαν την στολή του Έλληνα Στρατιώτη, σχηματίζοντας τον αλβανικό «αετό» εντός του στρατοπέδου στο Μεσολόγγι.

Προκαλεί και πάλι το αλβαναριό: “Είμαστε υπερήφανοι αλβανοί” - ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!


Οι δηλώσεις του προκαλούν σοκ, αφού όπως ισχυρίζεται ο ίδιος δεν ήταν μόνο οι «7» που τιμωρήθηκαν έστω και επιεικώς. Όπως δήλωσε «Ποιοι επτά, εδώ είμασταν έτοιμοι να το κάνουμε 400 άτομα»!

Επιπλέον, ο συγκεκριμένος δήλωσε υπερήφανος αλβανός και ότι «μετάνιωσε μόνο για τους δικούς του». Κοινώς, το μόνο πράγμα που οδηγεί στη μετάνοια είναι η αναστάσωση που προκλήθηκε στους δικούς του. Η προσβολή της στολής του Έλληνα Στρατιώτη, το κενό ασφαλείας στον Ελληνικό Στρατό και όλα αυτά προφανώς δεν τον απασχολούν καθόλου.

Είναι άμεση η ανάγκη της κάθαρσης του Ελληνικού Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας από τέτοια στοιχεία που θα λειτουργήσουν ως "δούρειος ίππος" την στιγμή που θα διαταχθούν από τους ομοεθνείς τους. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονική επίθεση τζιχαντιστή στο Μουσείο του Λούβρου: Κράδαινε σπαθιά και φώναζε: “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος”! Φωτογραφίες, Βίντεο
Ξεφτιλίστηκε ο Μητσοτάκης: Τον άφησαν επί ώρες να ασκεί κριτική σε δικό του “hot spot”!

Στο περιβόητο "hot spot" στη Μόρια της Λέσβου βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ασκήσει μικροπολιτική επί του ζητήματος των λαθρομεταναστών, θεωρώντας προφανώς ότι οι Έλληνες έχουν «κοντή μνήμη» ή ότι «τρώνε κουτόχορτο».
Εκεί στηλίτευσε την παρουσία τόσων χιλιάδων ανθρώπων σε μία δομή που σχεδιάστηκε για 600 και έκανε λόγο για αποσυμφόρηση, παραλείποντας να αναφερθεί στο «πώς» θα γίνει αυτή η αποσυμφόρηση. Επίσης, είπε ότι «ξεναγήθηκε» στο χώρο από το περίκλειστο κομμάτι του παλιού στρατοπέδου, όπου δημιουργείται ο νέος χώρος καταγραφής, καθώς αν έμπαινε «θα έπρεπε να συνοδεύεται από δυο διμοιρίες αστυνομικών».
Γενικώς πολλές ήταν οι παρατηρήσεις που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πολλά είπε τόσο στις κάμερες, όσο και στους τοπικούς άρχοντες που έσπευσαν να του κάνουν διαφήμιση, τώρα που ο Σύριζα καταρρέει. Και δεν βρέθηκε ένας, ούτε ένας από αυτύς που συνάντησε να του πει να μην κάνει τόσο «απλόχερα» κριτική, γιατί πολύ απλά το συγκεκριμένο "hot spot" το διαχειρίζονται «δικοί του άνθρωποι».
Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στον ιστότοπο της ΜΚΟ, Praksis«από τον Οκτώβριο 2015, η PRAKSIS και η SAVE THE CHILDREN INTERNATIONAL βρίσκονται στη Λέσβο και αναπτύσσουν δράσεις για την υποστήριξη και προστασία ανηλίκων που εισέρχονται στο νησί μέσω των μεταναστευτικών και προσφυγικών ρευμάτων. Πιο συγκεκριμένα στους δύο κύριους χώρους συγκέντρωσης των προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια και στο Καρά Τεπέ, δραστηριοποιούνται οργανωμένες ομάδες της PRAKSIS»
Ποιοί, όμως, στηρίζουν την συγκεκριμένη ΜΚΟ; Θυμίζουμε την πρόσφατη αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας:
«Θα περίμενε κανείς ότι κανένα ελληνικό κόμμα δεν θα υποστήριζε ανοιχτά μία τέτοια οργάνωση. Σίγουρα αρκετές από τις ΜΚΟ που υποστηρίζουν το έργο της συγκεκριμένης ΜΚΟ πρόσκεινται σε κόμματα. Οι περισσότερες μάλιστα σίγουρα έχουν σχέση με τον Σύριζα. Όμως υπάρχει ένα και μόνο κόμμα που στηρίζει την συγκεκριμένη οργάνωση ανοιχτά: Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη!»
Ιδού και η απόδειξη:


H Χρυσή Αυγή στο πλευρό των διωκόμενων μοναχών της Ι.Μ. Εσφιγμένου - Θερμή υποδοχή των βουλευτών μας
“Όχι στην κάρτα του πολίτη = 20 χρόνια κάθειρξη. Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου”
Πορεία στο κέντρο της Αθήνα με διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εξωτερικών, στο Σύνταγμα, πραγματοποίησαν υποστηρικτές των μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, σε ένδειξη συμπαράστασης για τη άδικη ποινή κάθειρξης 20 ετών στον ηγούμενο Μεθόδιο και σε έναν ακόμη μοναχό.>>>> ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
Όπως είναι γνωστό, ο μπολσεβίκος κομισάριος της ΕΡΤ (την οποία πληρώνουμε ΟΛΟΙ μας, με ειδικό χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ…), Τσακνής, αποφάσισε να συστήσει επιτροπή λογοκρισίας, σταλινικού τύπου, η οποία θα ελέγχει τις δηλώσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (εάν είναι… ρατσιστικού περιεχομένου ή εάν προτρέπουν σε… βία) και θα αποφαίνεται εάν είναι… μεταδόσιμες!!! Αλλά, αυτοί οι οποίοι θα λογοκρίνουν τις δηλώσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στο δελτίο τους δείχνουν -προφανώς όχι τυχαία, μιας και τα βίντεο που «παίζουν» σε δελτία ειδήσεων ελέγχονται προηγουμένως- πανό αριστερών παρακρατικών συμμοριών, το οποίο αναγράφει την ευθύτατη και πολύ συγκεκριμένη προτροπή σε βία: «τσακίστε τους φασίστες της Χρυσής Αυγής».Αυτό είναι το ψευδοκράτος της αριστεράς! Το οποίο μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να γκρεμίσει! Δείτε το βίντεο =>>>> εδώ
Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων προς ανθέλληνες Συριζαίους: Μπήκε η... τρανσοφοβία στα σχολεία και αφαιρέθηκε η «Αντιγόνη» και ο «Επιτάφιος»!

Σαν τα  μούτρα τους έχουν κάνει την εν Ελλάδι Παιδεία οι ανθέλληνες του Σύριζα, γεγονός που μπορεί να αντιληφθεί ακόμα και ο πιο αδαής. Είχαμε γράψει στο παρελθόν για την λογοκρισία του «Επιτάφιου» του Περικλέους επειδή αυτός δεν... ταιριάζει στα νέα δεδομένα της πολιτικής ορθότητας, της παγκοσμιοποίησης και του εθνομηδενισμού.
Τώρα, με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων (ΠΕΦ) εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για το κατάντημα της Ελληνικής Παιδείας, όπου από την μία κρίνεται «υποχρεωτική» η εβδομάδα διδασκαλία για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και τρανσέξουαλ, αλλά καταργείται η διδασκαλία της «Αντιγόνης» του Σοφοκλέους.
Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, αφού την ώρα που εισάγεται μία φαντασιακή έννοια όπως οι «έμφυλες ταυτότητες» προς διδασκαλία έχουν «κοπεί» η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και του Μικρασιατικού Ελληνισμού, ενώ προωθήθηκαν αλλαγές για να διδάσκονται συνοπτικά και να μην εξετάζονται στην Α' Λυκείου κεφάλαια για τον Μινωικό και τον Μυκηναϊκό Πολιτισμό.
Καθόλου δεν είναι να απορεί κανείς με όλα αυτά που συμβαίνουν. Διοικούμαστε από ιδεοληπτικούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν προσήλωση στην προώθηση της παρακμής σε όλα τα επίπεδα. Ας γρηγορούν οι γονείς για την πλύση εγκεφάλου την οποία θα υποστούν τα παιδιά τους!
Πάντως ένα σημείο στο οποίο έχουν δίκιο οι συριζαίοι είναι ότι όντως δεν ταιριάζει ο Θουκυδίδης, ο Σοφοκλής και η Ελληνική Ιστορία στο "σχολείο" που οραματίζονται. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει ότι σε αυτό το "σχολείο" δεν ταιριάζουν ούτε τα παιδιά των Ελλήνων και συνεπώς είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν.
Υ.Γ. Το υπουργείο Παιδείας διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα για "κόψιμο" της Αντιγόνης, όμως ισχύει το "κόψιμο" του Επιταφίου. Σε κάθε περίπτωση δεν διέψευσαν την κατάντια της Ελληνικής Παιδείας που είναι και το μείζον.  ΠΗΓΗ


ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ: Απόρρητο έγγραφο ΦΩΤΙΑ αποδεικνύει την δράση τούρκων πρακτόρων στην Ελληνική Θράκη

Ένα απόρρητο έγγραφο του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγκυρο ιστολόγιο tourkikanea, σύμφωνα με το οποίο το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής πραγματοποιεί φακέλωμα των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας και ακολούθως στέλνει αναφορές στην τουρκία.
Το παρόν έγγραφ που αποτελεί πρόκληση εναντίον της χώρας μας, την οποία αποκαλεί «ελληνική διοίκηση», αποτελεί άλλον έναν λόγο για είσοδο Εισαγγελέα στο χώρο του τουρκικού προξενείου για να υπάρξει σχετική έρευνα για διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων εναντίον της χώρας και ακολούθως το σφράγισμα του κτηρίου και την απέλαση διπλωματών και πρακτόρων της MIT.Σας παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα του tourkikanea:.>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!


«Κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» εκ Βουλγαρίας διέρρηξε 18 αυτοκίνητα στην Χερσόνησο Ηρακλείου

Εφιάλτης είχε γίνει από τον περασμένο Ιούνιο για τους ιδιοκτήτες οχημάτων στην περιοχή της Χερσονήσου ένας νεαρός Βούλγαρος, που είχε διαρρήξει 18 αυτοκίνητα και είχε αποπειραθεί να «ανοίξει» άλλα τρία! Τα ίχνη του 28χρονου αλλοδαπού εντοπίστηκαν τελικά στον Άγιο Νικόλαο, όπου συνελήφθη.
Κατά την διάρκεια επιχείρησης από αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου και της τοπικής Ασφαλείας, ο δράστης συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν μετρητά, κοσμήματα, φορητοί υπολογιστές, κινητά, ένας ενισχυτής στερεοφωνικού συστήματος αυτοκινήτου, πορτοφόλια και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Στην προανάκριση προέκυψε ότι ο 28χρονος είχε κλέψει ακόμη διαβατήρια, διπλώματα οδήγησης και πιστωτικές κάρτες που δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Τις τελευταίες, μάλιστα, τις χρησιμοποιούσε για την αγορά διαφόρων προϊόντων και η έρευνα για να διαπιστωθεί πόσες ήταν αυτές βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! ΠΗΓΗ
Στην Ελλάδα του μνημονιακού Σύριζα μετέφεραν τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο πάνω σε παντζούρι!

Για την κατάσταση στην Υγεία δήλωνε περήφανος και ευχαριστημένος  πριν λίγες ημέρες ο τσάμπα μάγκας αρμόδιος υπουργός.
Ένα Ελληνόπουλο που τραυματίστηκε χρειάστηκε να μεταφερθεί πάνω σε ένα παντζούρι (!) λόγω έλλειψης ασθενοφόρων στο νησί της Ρόδου. Για αυτήν την κατάσταση είναι ευχαριστημένος ο Πολάκης.
«Μαζί με τη βοήθεια του γιατρού, τρέξαμε σε μια κοντινή οικοδομή, βρήκαμε το παντζούρι, βάλαμε το παιδί επάνω στο παντζούρι,το ανεβάσαμε στη καρότσα του αγροτικού και το μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας», υποστηρίζει ο θείος του παιδιού.
Η τραγελαφική  ιστορία δείχνει την τραγική εικόνα στην οποία βρίσκεται, όχι μονάχα το ΕΣΥ , αλλά και ολόκληρη η χώρα της πρώτης φοράς αριστεράς. 
Υ.Γ. Μπορεί ο Πολάκης να δηλώνει περήφανος και ευχαριστημένος, αλλά εμείς ντρεπόμαστε για την κατάντια που έχουν φέρει οι κομμουνιστές την χώρα. ΠΗΓΗ

Οι «αντιρατσιστές» ζητούν την αθώωση των ανθελλήνων που σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό»


Δικαιώνοντας, για μια ακόμη φορά, τον γενιτσαρισμό που την διέπει, η γνωστή ολιγομελής γκρούπα, που παριστάνει το «αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα» και αποτελεί πιστή και μόνιμη συνεργάτιδα των πακιστανών, έβγαλε μια νέα ανακοίνωση ύμνο στον εθνομηδενισμό και τον ανθελληνισμό, με αφορμή την γνωστή πρόσφατη ιστορία με τους αλβανικής καταγωγής οπλίτες, οι οποίοι σχημάτισαν το σύμβολο του αλβανικού εθνικισμού. Με μια πραγματικά κατάπτυστη ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Να αθωωθούν ο επτά νέοι στρατιώτες και να πάψει η πειθαρχική δίωξη τους», αυτοί οι ανθέλληνες λένε, μεταξύ άλλων, τα εξής απίστευτα και όμως ειπωμένα: >>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

Κυνική ομολογία Μπουμπούκου για το παραδικαστικό της ΝΔ: Καίει Σαμαρά και την συμμορία των σκευωρών ο τηλε-σανοπώλης! 

"Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την Αλήθεια" λέει ο σοφός λαός... και από κωλοτούμπα πολιτικό θα προσθέταμε εμείς, που μέσα στον οίστρο του να πουλήσει βιβλία ή να πουλήσει αντιπολίτευση, ομολογεί μεγάλες Αλήθειες, που καίνε τον ίδιο και την πολιτική του συμμορία..>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Οι τούρκοι έχουν πάρει στο ψιλό Τσίπρα και Καμμένο: Με πόλεμο απειλεί βουλευτής του κόμματος ΕρντογάνΝέα παραλήρημα προκλητικότητας από βουλευτή του κόμματος Ερντογάν, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε την Ελλάδα να μην παίζει με την Τουρκία το παιχνίδι των Ιμίων, γιατί θα δεχτεί χτύπημα!

Συγκεκριμένα, ο Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ, βουλευτής Σμύρνης του κυβερνώντος κόμματος AKP, έγραψε τα εξής στο λογαριασμό του στο Twitter: «Προειδοποιώ την Ελλάδα: Το 1996 γλιτώσατε χάρη στη δειλία ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Καρντάκ γιατί θα σας χτυπήσουμε».

Η αντίδραση της κυβέρνησης των Αθηνών στη συνεχή τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων ημερών είναι «μνημειώδης»: σαν καλός τοποτηρητής των γερμανικών συμφερόντων, ο πρωθυπουργός Τσίπρας τηλεφώνησε στην Μέρκελ και την ενημέρωσε πως οι Τούρκοι παρενοχλούν το προτεκτοράτο της.
. ΠΗΓΗ

Πρωθυπουργός τουρκίας: «Υπάρχουν 130 αμφισβητήσιμες βραχονησίδες» - Ιδού πως θα “κοπεί ο βήχας” στους προκλητικούς τουρκαλάδες!

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις που ξεκίνησαν με νέα ένταση από τη στιγμή που ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να μην εκδώσει τους 8 αξιωματικούς που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
Την σκυτάλη χθες πήρε ο τούρκος πρωθυπουργός, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «130 μικρά και μεγάλα κομμάτια βράχων στο Αιγαίο δεν έχουν καν ταυτότητα και δεν είναι φανερό σε ποιον ανήκουν. Από παλιά έτσι ήταν. Το ξεκίνημα του προβλήματος στο Αιγαίο δεν είναι νέο, έχει πολύ βαθιά ιστορία».
Έσπευσε δε να συμπληρώσει και με απειλές λέγοντας: «Δεν μπορούμε να....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Οι τούρκοι ανεβάζουν το επίπεδο των προκλήσεων - Απειλεί με ατύχημα ο Τσαβούσογλου: Άτακτη υποχώρηση των πολιτικάντηδων που αποδέχονται «γκρίζες ζώνες»!

Μόλις χθες ο Βεϊσί Καϊνάκ, αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, σε ένα ντελίριο προκλητικών δηλώσεων, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προσπαθεί «να εκμεταλλευτεί πολλές βραχονησίδες, όπως και τα Καρντάκ (σ.σ.: όπως αποκαλούν οι Τούρκοι τα Ιμια)». Πρόσθεσε δε σε απειλητικό τόνο ότι «η Τουρκία όμως δεν θα επιτρέψει ποτέ στην Ελλάδα να ανοίξει νέους χώρους γύρω από αυτές (σ.σ.: τις βραχονησίδες)».Από την δική του πλευρά ο Πάνος Καμμένος, προέβη στην γνωστή και από άλλα χρόνια ανοησία του να πετάξει χαράματα, σαν τον κλέφτη, πάνω από τα Ίμια προκειμένου να προβεί σε ρίψη στεφάνου. Δεν αντιλαμβάνεται ότι με αυτή του την κίνηση επί της ουσίας αποδέχεται την ρητορική των τούρκων περί «γκρίζων ζωνών»; ..>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Σενάρια τρομολαγνείας: “Μεταφορά έδρας του τελικού μπάσκετ, γιατί... Χρυσαυγίτες οπαδοί θα τα έκανα λαμπόγυαλο στην Ξάνθη”!Σενάρια τρομολαγνείας: “Μεταφορά έδρας του τελικού μπάσκετ, γιατί... Χρυσαυγίτες οπαδοί θα τα έκανα λαμπόγυαλο στην Ξάνθη”!

Έχουν ξεπεράσει και την γελοιότητα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που εκστομίζουν οι διάφοροι κυβερνητικοί ανευθυνο - υπεύθυνοι, θέλοντας να εμπλέξουν σε πιθανά έκτροπα οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Τελευταίο φαινόμενο το σημερινό με την απίστευτη κοτσάνα που εκστόμισε ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης αναφορικά με την διεξαγωγή του κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Ο ανεκδιήγητος Τσαγκρώνης δήλωσε το... καταπληκτικό πως απορρίφθηκε το γήπεδο της Ξάνθης για τον τελικό Κυπέλλου λόγω του κινδύνου επεισοδίων μεταξύ Χρυσαυγιτών (!) με μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας...

Συγκεκριμένα, είπε: «Φοβηθήκαμε το ενδεχόμενο να διεισδύσουν Χρυσαυγίτες στους οργανωμένους στρατούς των δύο ομάδων και να δημιουργηθούν θέματα με τη μουσουλμανική μειονότητα. Επιπλέον, το γήπεδο της Ξάνθης είναι μέσα στην πόλη».

Αναρωτιόμαστε πραγματικά πώς τα σκέφτονται αυτά και δεν ντρέπονται να λένε τέτοιες ανοησίες! Δηλαδή σύμφωνα με τον κ. Τσαγκρώνη θα πηγαίναν οργανωμένοι Χρυσαυγίτες, άλλοι με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και άλλοι με του Άρη και θα προκαλούσαν επεισόδια με τους μουσουλμάνους της Ξάνθης!

Πού; Μέσα στο γήπεδο ή εκτός; Πηγαίνουν δηλαδή και οργανωμένοι μουσουλμάνοι να δουν μπάσκετ;

Καλύτερα να συνέλθει ο κ. Τσαγκρώνης και να σταματήσει τα σενάρια τρομολαγνείας για να καλύψει την ανικανότητα της ΕΟΚ, γιατί έχει ξεπεράσει την γελοιότητα! ΠΗΓΗΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8189913289470443589

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item