Widgets

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ σε ΞΕΝΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ από τον ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


Μητσοτάκης προς Μέρκελ: Θα είμαι πιο υποτακτικός από τον Τσίπρα – Δεν θα καθυστερώ τις μεταρρυθμίσεις
Επί μία ώρα μίλησαν στην Γερμανία ο Μητσοτάκης και η Μέρκελ, χωρίς να βγάλουν πρακτικά, παρά μόνο ξεχωριστές διαρροές, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν.
Βεβαίως, δεν χρειάζονται πρακτικά για να γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε. Είχε σπεύσει με δηλώσεις του ο Μητσοτάκης να τα πεί και από πριν. Σας τις παραθέτουμε:
«Όταν πείσουμε πρώτα-πρώτα τους εαυτούς μας, όταν πείσουμε τους Έλληνες πολίτες ότι έχουμε ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο, θα μπορέσουμε στη συνέχεια, φίλες και φίλοι, να πείσουμε την Ευρώπη ότι αξίζουμε καλύτερη συμπεριφορά.»
Κοινώς, ο Μητσοτάκης θέλει να είμαστε «καλά παιδιά», να εφαρμόσουμε κατά γράμμα το Μνημόνιο και τις «μεταρρυθμίσεις» και ακολούθως να πάμε στους διεθνείς τοκογλύφους παρακαλώντας να μας λυπηθούνε.
Σε πλήρη επίρρωση των παραπάνω, οι «διαρροές» της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι ο Μητσοτάκης «υπεραμύνθηκε της ανάγκης επιτάχυνσης των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών» και «εξέφρασε την εκτίμηση πως οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στο θέμα της αξιολόγησης οδηγούν τους πιστωτές σε υπερβολικές απαιτήσεις»Είναι να απορεί κανείς αν τις δηλώσεις Μητσοτάκη τις έγραψε ο Σόιμπλε...
Στην συνάντηση επίσης συζητήθηκε το «προσφυγικό», στο οποίο επίσης δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προσδοκίες. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι προσφάτως ο Μητσοτάκης είχε πάρει συγχαρητήρια από την Μέρκελ επειδή δεν κάνει αντιπολίτευση στην εθνοκτόνα πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Από τότε, η ΝΔ έφτασε μέχρι να στηρίζει ΜΚΟ που στήνουν Hot Spot. Και πράγματι, όπως διαρρέει η Νέα Δημοκρατία, ο Μητσοτάκης δεν έφερε καμία ουσιαστική αντίσταση και απλώς ζήτησε «πολιτική αλλά και υλική στήριξη από το Βερολίνο».
Είναι απολύτως σαφές ότι ο Μητσοτάκης ενώπιον της Μέρκελ απλώς πλειοδότησε σε δουλοπρέπεια, τονίζοντας ότι συμφωνεί αναφανδόν με το σύνολο των πολιτικών που καταστρέφουν την Ελλάδα, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι αυτός θα είναι πιο υποτακτικός, πιο πειθήνιο όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕτοιμαστείτε για ακόμα χειρότερα μέτρα: Οι Rothschild αναλαμβάνουν την διαχείριση του δημοσίου χρέους

Οι γερμανικές εφημερίδες «καρφώνουν» τον Κυριάκο: Ο Μητσοτάκης είναι ο εκλεκτός του Σόιμπλε για να συνεχίσει την πολιτική Τσίπρα

Οι γερμανικές εφημερίδες «καρφώνουν» τον Κυριάκο: Ο Μητσοτάκης είναι ο εκλεκτός του Σόιμπλε για να συνεχίσει την πολιτική Τσίπρα

Μπορεί όλοι οι οικονομικοί αναλυτές να σημειώνουν με νόημα ότι δεν υφίσταται ζήτημα GRexit, γνωρίζοντας ότι ο Τσίπρας είναι υποτακτικός της Μέρκελ και έτσι δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από την εφαρμογή των μνημονίων, όμως υπάρχουν ακόμα φωνές - προσκείμενες κυρίως στον Σόιμπλε – που συντηρούν μία τέτοια ρητορεία.
Καθόλου τυχαίο το γεγονός πως την ίδια πομφόλυγα χρησιμοποιεί και η Νέα Δημοκρατία και τα προσκείμενα σε αυτήν ΜΜΕ, διανθισμένη φυσικά με μπαρούφες ολκής, όπως το ότι «θα μας συλλαμβάνουν στα σύνορα» αν τολμήσουμε και αμφισβητήσουμε το «κοινό νόμισμα».
Μία εξαιρετικά πειστική ερμηνεία αυτού του πολιτικού παραδόξου φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, η οποία - αξίζει να σημειωθεί – πρόσκειται στο κόμμα της Μέρκελ και συνεπώς είναι εκ των έσω πληροφορημένη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Πιόνι των τοκογλύφων δανειστών ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης
Σε άρθρο με τίτλο «Θέλει ο Σόιμπλε να κυβερνήσει την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης;» η εφημερίδα αποκαλύπτει τους σχεδιασμούς της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας, ξετυλίγοντας έναν προβληματισμό που ξεκινάει από το ερώτημα «Γιατί ο έμπειρος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας μιλάει δημόσια για το Grexit; Υπάρχει πραγματική διένεξη ή κρύβεται προεκλογική τακτική;».
Και συνεχίζει λέγοντας ότι: «Εάν η καγκελάριος και ο υπουργός Οικονομικών διαθέτουν χρόνο, σημαίνει πως δεν πρόκειται για κάτι δευτερεύον. Και πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια συνάντηση μεταξύ μελών της οικογένειας των συντηρητικών κομμάτων. Σε τελική ανάλυση γιατί οι πιο σημαντικοί πολιτικοί της Γερμανίας να συναντήσουν έναν ξένο αρχηγό της αντιπολίτευσης όταν οι επόμενες κανονικές εκλογές είναι το 2019; Η λέξη κλειδί είναι "κανονικές". Πράγματι υπάρχουν συζητήσεις για πρόωρες εκλογές, όχι μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ. Το θέμα συζητείται από συνήθως καλά πληροφορημένες πηγές. Ο λόγος είναι η ισχνή πλειοψηφία του Τσίπρα καθώς και η αντίσταση του ΣΥΡΙΖΑ για επιπλέον μέτρα λιτότητας. Νέες απαιτήσεις από την πλευρά των δανειστών θα μπορούσαν να αυξήσουν την αντίσταση και να κάνουν πιο πιθανές τις εκλογές».
Κοινώς, ο Σύριζα «κάηκε» από τα συνεχή μέτρα και γι’ αυτό στο Βερολίνο ήδη αναζητούν τον διάδοχό του για να συνεχίσει την εξόντωση των Ελλήνων. Και αυτόν τον... διάδοχο τον βρήκαν στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έτσι εξηγείται και το γεγονός πως ο Μητσοτάκης μετέβη στη Γερμανία και είπε στην Μέρκελ ότι θα εφαρμόσει τα πάντα και μάλιστα χωρίς καθυστερήσεις! ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: «ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ»
Ο Μητσοτάκης ως επόμενος εντολοδόχος της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων
Ο Μητσοτάκης ως επόμενος εντολοδόχος της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφωνΆρθρο του Γιώργου Μάστορα στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» στην στήλη «Το Μυστικό του Ατσαλιού»
Αφήστε με να κυβερνήσω την Ελλάδα και εγώ θα κλείσω την αξιολόγηση μέσα σε μια μέρα! Αυτό υπόσχεται στους δανειστές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι κάθε μέρα που δεν ψηφίζονται τα νέα μέτρα επιβαρύνονται οι πολίτες και γι’ αυτό ζητάει εντολή για να εφαρμόσει τις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούν οι δανειστές με συνοπτικές διαδικασίες.
«Μέχρι πρόσφατα, οι σειρήνες του λαϊκισμού έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι υπήρχε άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση, μέσα από την αμφισβήτηση των δανειστών. Όλα αυτά δοκιμάστηκαν και απέτυχαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχει λύση πέρα από τον μονόδρομο των νέων μέτρων.

Η επικοινωνιακή τακτική του Μητσοτάκη είναι να επαναλαμβάνει διαρκώς ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρέπει να φύγει και να ζητάει εκλογές χωρίς αυτό να ταυτίζεται απαραίτητα με τις πραγματικές του επιδιώξεις. Δεν είναι τυχαία η σχετικά πρόσφατη δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ, ότι «Η Ελλάδα βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση, αυτό που είναι απαραίτητο είναι η πολιτική σταθερότητα», στέλνοντας ουσιαστικά το εξής μήνυμα: αφήστε τον Τσίπρα να κυβερνήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα των μνημονίων συνεχίζεται η μείωση του κατώτατου μισθού! Αυξήθηκε όμως σε όλα τα άλλη κράτη - μέλη της ΕΕ

Από την μια μεριά, ο Μητσοτάκης «δεν κρατιέται» να δείξει ότι είναι πολιτικά πρόθυμος για όλα«Το μεγαλύτερο πολιτικό κόστος είναι εκείνο είναι εκείνο της ατολμίας, της ακινησίας, της αντίληψης της εξουσίας ως αυτοσκοπού. Είμαστε έτοιμοι να επωμιστούμε τις βαριές αυτές ευθύνες», δήλωσε σε παρουσία του σε εκδήλωση προβολής βιβλίου.
Από την άλλη, όμως, επειδή ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι προς όφελός τους να αφήσουν τον Τσίπρα να πάρει όσα περισσότερα μέτρα μπορεί και για μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Με αυτό τον τρόπο, ο νυν επικεφαλής της ΝΔ θα χρησιμοποιήσει το γνωστό αφήγημα του «χάους» που άφησε πίσω της η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση.
Το μέχρι στιγμής πρόβλημα (αν μπορεί να ειπωθεί έτσι) είναι ότι ο Μητσοτάκης, μέχρι στιγμής, δεν έχει πείσει τους διεθνείς τοκογλύφους ότι μπορεί να απορροφήσει ανώδυνα της κοινωνικούς κραδασμούς με την ίδια αποτελεσματικότητα που έχει ο σημερινός πρωθυπουργός. ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ το ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ για την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ


Στο όνομα της «Δημοκρατίας» οι κλέφτες, στο όνομα της Πατρίδος οι Εθνικιστές!

Μετά από μια σειρά αντισυνταγματικών μέτρων και διώξεων εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στο διάβα τεσσάρων ετών, ήρθε η εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και μέσων ενημέρωσης και κυρίως τα αποτελέσματα αυτής για να επιβεβαιώσουν ξανά πως τα μεγαλύτερα μεταπολιτευτικά εγκλήματα σ’ αυτή τη χώρα έγιναν στο όνομα της «δημοκρατίας».
Ποια είναι όμως αυτή η «δημοκρατία» την οποία επικαλούνται άπαντες οι αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής και στο όνομα της οποίας διαπράττουν τα ανομήματά τους; Πίσω από το «δημοκρατικό» προσωπείο των κατηγόρων, των υβριστών και συκοφαντών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, κρύβεται μια στυγνή και αμείλικτη οικονομική δικτατορία η οποία πλουτίζει αφενός υπηρετώντας τις εντολές του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου και αφετέρου απομυζώντας το αίμα του Λαού μας....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!


ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ»Σάμπως άρεσαν πολύ τα μνημόνια στο συριζοψεκασμένο λεχριταριό, και αποφάσισαν να υπογράφουν μνημόνια και τα υπουργεία μεταξύ τους.

Έτσι, μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψουν τα υπουργεία ΠΡΟ-ΠΟ και Παιδείας, με τον εξής σκοπό: «Παρεμβάσεις στα σχολεία, από εκπαιδευτικούς και αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. είναι στα «σκαριά», προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για θέματα ξενοφοβίας, ναρκωτικών, ρατσισμού και τροχαίων ατυχημάτων». Προφανώς, δεν είναι τόσο πειστικοί οι μαρξιστές ινστρούχτορες που παριστάνουν τους καθηγητές κι έτσι επιστρατεύονται για προπαγάνδα κι από άλλες επαγγελματικές τάξεις!

Μάλιστα, το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης συνεργάζονται ήδη με σκοπό να δημιουργηθεί το εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση του εγχειρήματος – ας χρησιμοποιήσουν κείμενα από το indymedia και την «Αυγή», για να μην… κουράζονται κιόλας.

Το επόμενο βήμα θα είναι η συγκρότηση μητρώου αξιωματικών, «κατάλληλα καταρτισμένων» για να μεταδώσουν σε μαθητές γνώσεις γύρω από αυτά τα θέματα, για πρώτη φορά. Προφανώς, οι «κατάλληλα καταρτισμένοι» θα προέρχονται από την διαβόητη «Αντιρατσιστική» Υπηρεσία και θα είναι μαρξιστές!

Α ρε καημένα παιδιά, τι σας έμελλε να πάθετε! Να πέφτετε από ινστρούχτορα σε ινστρούχτορα, να σας δηλητηριάζει με την μαρξιστική προπαγάνδα!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος! ΠΗΓΗ
Άρχισε ήδη να παρέχεται μισθός στους λαθρομετανάστες: Για τους Έλληνες έχει μόνο Μνημόνια και φόρους

Σε αντίθεση με τους Έλληνες που ακόμα περιμένουν ο Τσίπρας να «σκίσει» τα μνημόνια και να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, οι υποσχέσεις προς τους λαθρομετανάστες υλοποιούνται άμεσα και αποφασιστικά. Συγκεκριμένα, η παροχή μισθού προς τους λαθρομετανάστες άρχισε ήδη να υλοποιείται.

Συγκεκριμένα, η καταβολή των μετρητών προς λαθρομετανάστες άρχισε να υλοποιείται ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου και παρέχεται μέσω προπληρωμένων καρτών, που θα ανατροφοδοτούνται κάθε μήνα, με ένα ποσό που υπολογίστηκε με βάση την κάλυψη των βασικών εξόδων στην Ελλάδα (εκτός του ενοικίου/και του ποσού διαμονής), σύμφωνα με τα οριζόμενα κριτήρια που συμφωνήθηκαν από την κυβέρνηση.

Όπως εξαρχής είχαμε τονίσει αυτό το βοήθημα που υποτίθεται θα υποκαθιστούσε την προσφορά φαγητού στα Hot Spot, τελικά γίνεται ΕΠΙΠΛΕΟΝ της παροχής του φαγητού, αφού όπως τονίσει σε ανακοίνωσή της η Ύπατη Αρμοστεία ο μισθός παρέχεται: «ως ανθρωπιστική βοήθεια, να υποστηρίξει μεμονωμένα άτομα και οικογένειες να καλύψουν τις πιο βασικές ανάγκες τους, όπως συμπληρωματικό φαγητό, επικοινωνία, προϊόντα καθαρισμού, συγκοινωνία, ρουχισμό και εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά. Αυτό το πρόγραμμα θα αντικαταστήσει το μεγαλύτερο μέρος της άμεσης βοήθειας σε είδος που παρέχονταν μέχρι τώρα στους αιτούντες άσυλο, στα νησιά».

Να σημειώσουμε ότι το ύψος της ενίσχυσης θα εξαρτάται από την οικογενειακή κατάσταση και θα θα φτάνει έως περίπου 500 ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής το συνολικό ποσό για τους ευρισκόμενους στη μονάχα Χίο εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται από 150.000 έως 200.000 ευρώ μηνιαίως για αρχή.
 ΠΗΓΗ

Αλβανοί οι ληστές ζεύγους ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων στην Μαγνησία

Μια ακόμα ληστεία ζεύγους ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, έγινε από «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες»!

Πρόκειται για ληστεία που έγινε στον Αλμυρό Μαγνησίας, εις βάρος ενός 86χρονου και της 82χρονης συζύγου του. Οι τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους βρήκαν ανοιχτή την είσοδο του σπιτιού και όρμησαν μέσα αιφνιδιάζοντας τους δύο ηλικιωμένους, τους οποίους μάλιστα δεν δίστασαν να γρονθοκοπήσουν

Αμέσως μετά, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν 1.700 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 86χρονου, με το οποίο διέφυγαν. Μετά από έρευνα, ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες ένας 40χρονος Αλβανός, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να αναγνωριστούν οι δυο συνεργοί του…

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! ΠΗΓΗ


Γεωργιανοί «έγδυναν» κεραίες κινητής τηλεφωνίας - Προκάλεσαν προβλήματα επικοινωνίας σε περιοχές της Μακεδονίας


Αιτία για τα προβλήματα στις επικοινωνίες μέσω κινητών σε περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, ήταν μια συμμορία Γεωργιανών «κυνηγών» χαλκού που ρήμαζαν τους σταθμούς βάσης των κεραιών αρπάζοντας αντικείμενα απαραίτητα για την λειτουργία τους. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν 24 κλοπές και η προανάκριση συνεχίζεται...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Ακάθεκτος ο συριζαίος τουρκοπράκτορας Ζεϊμπέκ παίζει το παιχνίδι της Άγκυρας στην Θράκη

Όσο περνά ο καιρός τόσο πιο έντονη γίνεται η παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται στη Θράκη με τη συμμετοχή ανθρώπων του τουρκικού προξενείου και, φυσικά, του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε.
Το προηγούμενο Σάββατο, ο Σύλλογος Νεολαίας Μύκης διοργάνωσε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον γενικό πρόεδρο του τουρκοκόμματος DEB, Μουσταφά Αλή Τσαβούς.
Πρώτο τραπέζι... πίστα βρέθηκαν επίσης ο ψευδομουφτής και ο υποπρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, οι οποίοι άκουσαν τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς να επαναλαμβάνει το γνωστό λογύδριό του για την εκπαίδευση στη Θράκη. Ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, προφανώς μη θέλοντας να δώσει το στίγμα του απολύτως εμφανώς, φρόντισε να εξαφανιστεί από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν την ώρα της ομιλίας του προέδρου του DEB. 
Πλην, όμως, δεν ξέφυγε από τον πειρασμό να... ποζάρει με όλους τους διοργανωτές και ομιλητές στα γραφεία του συλλόγου, ακριβώς δίπλα από τον ψευδομουφτή και πολύ κοντά στον τούρκο υποπρόξενο. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Φίλης, η συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ και η αγωνία των συριζαίων για παραμονή στην εξουσία

Νέες προκλητικές ενέργειες του τούρκου πρόξενου στην Κομοτηνή

Μια γκάφα ολκής του Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής οδήγησε σε νέες αποκαλύψεις για τον βρώμικο και σκοτεινό ρόλο του τουρκικού προξενείου στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε με πρωτοβουλία του φορέα το θεατρικό έργο «Άντρες με πιτζάμες» από τη “Σκηνή Πλατείας Ιστανμπούλ” μια παράσταση για το μουσουλμανικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.
Ωστόσο, την ευκαιρία … άδραξε μία ακόμη φορά ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής Αλί Πιζά Ακιντζί, ο οποίος εκφώνησε μια μικρή ομιλία με το τέλος της παράστασης, στο πλαίσιο της οποίας ευχαρίστησε τους ηθοποιούς και τους εμπλεκόμενους φορείς. Η κίνηση αυτή, ωστόσο, δικαιολογημένα έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα των πολιτών της Θράκης, οι οποίοι κάνουν λόγο για σοβαρό φάουλ.
«Ο δήμος και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν σαφέστατη αντίληψη για τις πρακτικές του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Παρ΄ όλα αυτά, έδωσαν βήμα σε ένα πρόσωπο που δεν κούνησε ούτε το … δαχτυλάκι του, δίνοντας του την ευκαιρία να παρουσιάσει εαυτόν ως ηγέτη των μουσουλμάνων της Θράκης», αναφέρουν με αγανάκτηση τοπικοί πατριωτικοί φορείς, ενώ υπήρχαν και έντονες διαμαρτυρίες και από πλευράς των μουσουλμάνων, που καταδικάζουν την εμφάνιση του Ακιντζί στο θεατρικό σανίδι.
Όλα αυτά, στο πλαίσιο μιας συντονισμένης κίνησης του τουρκικού προξενείου τα τελευταία χρόνια για προσπάθειες μεταστροφής των Ελλήνων μουσουλμάνων στην τουρκική κουλτούρα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, συχνά πυκνά διοργανώνονται πολιτιστικά δρώμενα, κυρίως στα Πομακοχώρια και λιγότερο στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, όπου μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις.
«Μετά τα τουρνουά ποδοσφαίρου, υπό τη σημαία της ανεξάρτητης δυτικής Θράκης και τις διάφορες εκδηλώσεις που χρηματοδοτεί το τουρκικό προξενείο, παρατηρούμε σταδιακά προσπάθειες και για άλλου είδους πολιτιστικές ενέργειες» αναφέρουν τοπικές πηγές, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα σχέδια του τουρκικού επεκτατισμού στην Θράκη. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ το ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ από την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ» 
Σχολείο τζιχαντιστών στην τουρκία προετοίμαζε τους μελλοντικούς συμμαθητές των παιδιών μας

Μια αποκάλυψη μεγατόνων περιελάμβανε η επιχείρηση που διεξάγουν εδώ και λίγο καιρό οι τουρκικές αρχές για να αντιμετωπίσουν το κύμα της ισλαμικής τρομοκρατίας, που πλέον αρχίζει και πλήττει και τους ίδιους.
Όπως, λοιπόν, αναφέρεται σε δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας το Ισλαμικό Χαλιφάτο είχε συστήσει σχολείο ιδεολογικής εκπαιδεύσεως σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης. Στο σχολείο αυτό τα παιδιά φωτογραφίζονταν με καλάσνικοφ και κεντρικό σύνθημα ήταν το: «Για να ετοιμαστείς για τζιχάντ δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεσαι στο μέτωπο»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν ένα σχολείο που «βρήκαν» οι τουρκικές αρχές, οι οποίες ως τώρα εθελοτυφλούσαν και επέλεγαν να αγνοούν αυτά τα πράγματα, επειδή συνέφερε την πολιτική εξουσία του «σουλτάνου». Επενέβησαν μονάχα όταν οι εσωτερικές ταραχές έπρεπε να παύσουν και τα τρομοκρατικά χτυπήματα, που τόσο συνέφεραν τον Ερντογάν για να εκκαθαρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους, να σταματήσουν.
Είναι προφανές ότι τα αντίστοιχα «σχολεία τζιχαντιστών» που λειτουργούν στις παράλιες πόλεις για τα «προσφυγόπουλα» που έρχονται στην Πατρίδα μας, για να γίνουν συμμαθητές των παιδιών μας, με τις ευλογίες ΝΔ και Σύριζα, δεν πρόκειται να τα «βρουν» οι τουρκικές αρχές.  ΠΗΓΗΠλήρης η διαστρέβλωση των γεγονότων στο Εφετείο από τα συστημικά ΜΜΕ - Χρεώνουν τα επεισόδια των αναρχικών στους Χρυσαυγίτες!Σε μια ακόμη επική διαστρέβλωση των πρωτοφανών επεισοδίων που προκάλεσαν σήμερα οι παρακρατικοί "αντιφασίστες" προχώρησε το σύνολο των συστημικών ΜΜΕ...>
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!


Σε διατεταγμένη υπηρεσία οι φυλλάδες της παραπληροφόρησης: Τα επεισόδια τα έκαναν οι Χρυσαυγίτες!


Στην συνηθισμένη τους τακτική επιδόθηκαν οι πληρωμένες γραφίδες του συστήματος, μετατρέποντας για ακόμη μια φορά το άσπρο σε μαύρο. Το σύνολο του Τύπου περιέχει σήμερα "αντικειμενικά" ρεπορτάζ για τα πρωτοφανή επεισόδια που εκτυλίχτηκαν χθες στο Εφετείο, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.
Με μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία λάσπης και παραπληροφόρησης οι... έγκυροι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για συμπλοκή, αντεγκλήσεις, ρίψεις αντικειμένων, λεκτικές επιθέσεις, προκλήσεις, επεισόδια ανάμεσα σε Χρυσαυγίτες και "αντιφασίστες" κτλ.
Βέβαια, αυτό που επιχειρούν να κρύψουν επιμελώς και θέλουν σκοπίμως να εμπλέξουν μέσα στον βόθρο της παραπληροφόρησης και του "αντιφασισμού" είναι ότι ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ έγιναν από τους παρακρατικούς της αριστεράς.
Τα μίσθαρνα όργανα του ψέματος και της συκοφαντίας έχουν μάλλον πρόβλημα όρασης και ακοής, καθώς δεν άκουσαν τα εμετικά συνθήματα για "φασίστες" και "κρεμάλες" ούτε και την περιύβριση των νεκρών Συναγωνιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Δεν άκουσαν τον μάρτυρα Ruben Sanz Rodriguez, ο οποίος απαίτησε να εισβάλλουν όλοι οι αναρχικοί σύντροφοί του στην δικαστική αίθουσα. Δεν άκουσαν τις βρισιές, τις προκλήσεις και τα συνθήματα του αναρχοαριστερού συρφετού μέσα στο δικαστήριο κατά της Χρυσής Αυγής.
Επιπλέον, δεν είδαν τα τσιράκια του αριστερού παρακράτους να πετούν φωτοβολίδα, να ρίχνουν μπουκάλια, να γρονθοκοπούν αστυνομικούς, να ξηλώνουν ξύλα και να αδειάζουν πυροσβεστήρα μέσα στο Εφετείο! Αυτά δεν τα είδαν, γιατί τα επεισόδια... έγιναν από τους Χρυσαυγίτες!
Όμορφα και περίτεχνα τα ψέματά σας προπαγανδιστές του συστήματος, αλλά κανείς δεν σας πιστεύει! Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και μετά θα ψάχνετε πάλι τρόπους να παραποιήσετε την πραγματικότητα. ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 949576047526118598

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item