Widgets

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ το ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ από την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ»


Αισχρή ομολογία Μουζάλα για ρατσισμό κατά των Ελλήνων: Στους λαθρομετανάστες δίνουμε περισσότερα από ότι στους Έλληνες

Αισχρή ομολογία Μουζάλα για ρατσισμό κατά των Ελλήνων: Στους λαθρομετανάστες δίνουμε περισσότερα από ότι στους Έλληνες
Αποτροπιασμό προκαλούν τα λεγόμενα του αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα, σε συνέντευξή του σε αριστερίστικη ιστοσελίδα, αφού εντός των λεγομένων του περιλαμβάνεται πλήρης ομολογία του ρατσισμού κατά των Ελλήνων. 

Έχουμε όλοι δει την «φιλανθρωπία» της κυβερνήσεως απέναντι στους Έλληνες άστεγους, για τους οποίους διέθεσε ένα... ολόκληρο χαλί της ημέρες του χιονιά. Από την άλλη πλευρά, στην συνέντευξή του ο Μουζάλας είπε σχετικά με τους λαθρομετανάστες: 

«Επιπλέον, έχουμε αρχίσει να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις και να δίνουμε μερικώς μετρητά. Οι άνθρωποι έχουν τρεις φορές την ημέρα φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δευτεροβάθμια περίθαλψη, έχουν wi-fi σε όλα τα στρατόπεδα, έχουν θέρμανση. Για όνομα του θεού. Πολλά από αυτά που σας λέω δεν τα έχουν ελληνικές οικογένειες.» 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ => ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Όντως, πέρα από τους Έλληνες άστεγους, υπάρχουν πολλές ελληνικές οικογένειες που δεν έχουν μετρητά, τρεις φορές τη μέρα φαγητό, θέρμανση και wi fi. Πολλοί μάλιστα πεθαίνουν από τα μαγκάλια, την ίδια ώρα που στα Hot Spot εξεγείρονται επειδή τo wi fi δεν έχει καλό σήμa.. ΠΗΓΗ

Συμμαχία με τον Λαό και όχι με το κατεστημένο

H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ – ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: ΣΕ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ! 


Είναι αλήθεια και δεν διστάζουν πλέον να το ομολογούν και οι ίδιοι οι συριζαίοι εκτελεστές του (που δεν είναι οι μόνοι…), ότι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ελλάδα, προβλέπει να γίνουν οι Έλληνες μειονότητα στον τόπο τους!

Η κυνική ομολογία έγινε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο, σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης “North 98”. Ιδού τι μας ετοιμάζουν οι νεοταξίτες, αφενός μεν με την οικονομική κρίση που αναγκάζει τα ελληνόπουλα να φεύγουν στο εξωτερικό, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης και αφετέρου δε με ορδές των δήθεν «προσφύγων» που μας κουβαλάνε αβέρτα: «Τα περιθώρια είναι εξαιρετικά δύσκολα και ως χώρα θα κινδυνεύσουμε να μην είμαστε κοινωνικά βιώσιμοι. Σε 20 ή 30 χρόνια οι Έλληνες στην Ελλάδα θα είναι μειονότητα αφού τα παιδιά μας και τα παιδιά τους, αν δεν λύσουμε εμείς το πρόβλημα θα είναι στο εξωτερικό και η Ελλάδα θα χάσει την ιστορική της συνέχεια»Και βέβαια, με όσα ομολόγησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχεται –εμμέσως πλην σαφώς- ότι αυτά που λέμε εμείς οι χρυσαυγίτες εδώ και τόσα χρόνια, είναι η πικρή ΑΛΗΘΕΙΑ, κι όχι… συνωμοσιολογίες και… κινδυνολογίες! Και πως μόνο η Χρυσή Αυγή, με το πρόγραμμά της, μπορεί να αποτρέψει την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους! ΠΗΓΗ

Οι σύλλογοι Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Νέου Ικονίου Περάματος συνεχίζουν δυναμικά τον Αγώνα για την ασφάλεια και την Υγεία των παιδιών τους


Οι σύλλογοι των Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος κοινοποίησαν σήμερα έγγραφο προς όλους τους αρμοδίους αναφορικά με την ενσωμάτωση παιδιών λαθρομεταναστών στα σχολεία, φέρνοντας τους προ των ευθυνών τους.


Ακολουθεί αυτούσιο το έγγραφο: Πέραμα, 24-1-2017

ΑΙΤΗΣΗ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος


ΠΡΟΣ

Την Κα Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου του Νέου Ικονίου Περάματος
Την Ένωση Γονέων Περάματος
Τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιώς
Τον Κο Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς
Τον Κο Δήμαρχο Περάματος
Τον Κο Υπουργό Παιδείας
Τον Κο Γενικό Γραμματέα Μετανάστευσης
Τον Κο Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ
Τον Κο Α/ΓΕΕΘΑ
Τους Κους Βουλευτές της Εκλογικής Περιφέρειας Β’ Πειραιώς
Τον Κο Μητροπολίτη Νίκαιας

Δυνάμει της υπ’ αριθμ. 1400/ΓΔ4/2017 (ΦΕΚ 6/Β/9-1-2017) Υπουργικής Απόφασης καθορίστηκε ως σχολική μονάδα υποδοχής για την εκπαίδευση προσφύγων, για το σχολικό έτος 2016-2017 το σχολείο μας. Για τα παραπάνω ουδεμία ενημέρωση υπήρξε προς τους γονείς, με αποτέλεσμα τα γεγονότα της 17-1-2017, με την αντίδραση των γονέων λόγω ελλείψεως ενημέρωσης προς αυτούς. Η ως άνω απόφαση όμως αφορά αποκλειστικά και μόνο τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο δημοτικό μας σχολείο. Καμία από τις ερωτήσεις που θέσαμε δεν απαντήθηκε από τους αρμόδιους. Για τους λόγους αυτούς σας θέτουμε τις παρακάτω ερωτήσεις και αναμένουμε τις προσήκουσες έγγραφες απαντήσεις σας έως την Πέμπτη, 26-1-2017, με παράλληλη ενημέρωση από υμάς – ως αρμόδιοι φορείς – άλλως θα προβούμε στις από τον νόμο προβλεπόμενες ενέργειες. Συγκεκριμένα:....>>>>
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

Έρευνα εισοδήματος για το 2016 πραγματοποίησε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, τα αναλυτικά αποτελέσματα της οποίας παρουσιάζονται σήμερα σε συνέντευξη τύπου.

Σε γενικές γραμμές, η έρευνα πιστοποίησε ότι το 75% των Ελλήνων είδε τα εισοδήματά του να μειώνονται, σε σχέση με το 2015, ενώ το 35% των ζει με εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, το πιο χειρότερο είναι άλλο… Όπως προέκυψε, δύο στους τρεις νέους δηλώνουν την πρόθεση να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη – και να προστεθούν έτσι στους 427.000 Έλληνες, ηλικίας 15-45 ετών, που το έχουν πράξει ήδη, λόγω Μνημονίων!

Να αναγκάζονται να φεύγουν οι γηγενείς και να παίρνουν τη θέση τους τα «προσφυγάκια»! Αυτό είναι το σατανικό ανθελληνικό σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που μέχρι στιγμής πετυχαίνει πλήρως! ΠΗΓΗ

Πρόκληση εναντίον των πατροπαράδοτων ηθών: Φεστιβάλ παρακμής υπό την αιγίδα του Σύριζα

«Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα» διατείνονται οι διοργανωτές του φεστιβάλ παρακμής, το οποίο φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους Έλληνες τα «νέα φύλα», δηλαδή τα διάφορα άγνωστα και αφύσικα αρχικά της LGGBTQQIAAPPK κοινότητας. Όποιος μπορεί να τα οριοθετήσει και να τα κατηγοριοποιήσει, ας το κάνει.

Πρόκειται για μία ακόμα επίθεση εναντίον των πατροπαράδοτων ηθών, της Ελληνικής Οικογένειας και της Θείας Δημιουργίας, που επιχειρεί να παρουσιάσει ως φυσιολογικές καταστάσεις, οι οποίες είναι προφανείς στρεβλώσεις.

Μάλιστα, κοιτώντας κανείς την «προοδευτικότητα» αυτών των απόψεων, δεν μπορεί παρά να θυμηθεί τις δηλώσεις καταδικασμένου παιδεραστή στην εκπομπή της Τατιάνας (γιατί στην Τατιάνα, οι παιδεραστές έχουν άποψη, ενώ οι Χρυσαυγίτες όχι...), ο οποίος έλεγε ότι η δίκη του σε μερικά χρόνια θα θεωρείται παρωδία, εννοώντας ότι έτσι όπως πάει η κοινωνία μας όλα αυτά θα θεωρούνται φυσιολογικά.

Θα πει κανείς, βεβαίως, ότι το φεστιβάλ αυτό δεν θα έπρεπε να απασχολεί την κοινή γνώμη, αφού αποτελεί «δικαίωμα» του καθενός η σεξουαλική επιλογή, όπως και το αν θα παρακολουθήσει αυτό το φεστιβάλ, το οποίο όπως μας λένε θα παρουσιάζει μία... drag queen.

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι αυτή η εκδήλωση χρηματοδοτείται και μάλιστα αφειδώς από ξένες πρεσβείες όπως η αμερικανική, η πρεσβεία του Ισραήλ, της Σουηδίας, της Νορβηγίας και άλλες. Για ποιό λόγο όλες αυτές οι πρεσβείες εμπλέκονται σε ζητήματα εντός Ελλάδος;

Θα έλεγε κάποιος αφελής ότι θα έπρεπε η κυβέρνηση να θέσει αυτές τις πρεσβείες προ των ευθυνών τους και να τις αποτρέπει από το να χρηματοδοτούν εκδηλώσεις που προκαλούν την κοινή γνώμη των Ελλήνων και το περί ήθους αίσθημά τους.

Όμως, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη, αφού συνδιοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης είναι η ίδια η κυβέρνηση διά του πολιτιστικού ιδρύματός του Σύριζα, του ιδρύματος Rosa Luxemburg.

Και εδώ προκύπτει και άλλη μία ζοφερή σύγκριση που αναδεικνύει την πραγματικότητα της σημερινής Ελλάδος, αφού από τη μία το ίδρυμα του Σύριζα χρηματοδοτεί από τον κρατικό προϋπολογισμό τέτοιες αισχρές εκδηλώσεις και από την άλλη το ίδρυμα «ΑΙΓΙΣ», με σωρεία πολιτιστικών εκδόσεων και εκδηλώσεων που αφορούν την Γεωπολιτική, την Ιστορία, τις Επιστήμες, τα Γράμματα και τις Τέχνες στερείται την πρέπουσα χρηματοδότηση, ελέω ενός αντισυνταγματικού νόμου της Νέας Δημοκρατίας, που ψήφισε ολόκληρο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο». ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: Αρχές Φεβρουαρίου η εβδομάδα «τρανφοβίας» στα σχολεία!

Τα μνημόνια αποτελούν συνειδητή επιλογή ολόκληρου του «συνταγματικού τόξου»Η ουσία της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει φέρει την Πατρίδα και τον Λαό (και) η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει τις ρίζες της στο καλοκαίρι του 2015. Την συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρίτο Μνημόνιο την έχει συμφωνήσει ο Τσίπρας στο Eurosummit της 12ηςπρος 13ης Ιουλίου, εκείνης της χρονιάς. Τότε, που πήρε το Υπερήφανο "ΟΧΙ" του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και το μετέτρεψε άμεσα σε ταπεινωτικό "ΝΑΙ". ..>>> 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!

Νέα στοιχεία της φτωχοποίησης των Ελλήνων έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Νέα στοιχεία της φτωχοποίησης των Ελλήνων έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Η φτωχοποίηση και η μετατροπή των εργασιακών σχέσεων σε συνθήκες που θυμίζουν Μεσαίωνα αποδεικνύονται, για πολλοστή φορά, μέσα από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για το 2016, το 22,48% των εργαζομένων (176.256 άτομα) εισπράττει μισθό έως 600 ευρώ, 143.328 εργαζόμενοι έχουν μηνιαίες αποδοχές που δεν υπερβαίνουν τα 700 ευρώ και ακόμη 147.583 άτομα αμείβονται με 701-800 ευρώ. Ταυτόχρονα, υπάρχουν 8.652 εργαζόμενοι (ουσιαστικά άνεργοι) οι οποίοι απασχολούνται μόνο δύο ώρες την εβδομάδα και άλλοι 22.245 που απασχολούνται έως τέσσερις ώρες την εβδομάδα. 

Οι περισσότεροι Έλληνες, δηλαδή, εργάζονται με αποδοχές κάτω των 800 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι με συμβάσεις μερικής ή εκ περιτροπής απασχόλησης και με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 500 ευρώ αυξήθηκαν μέσα σε έναν χρόνο κατά 19.019 άτομα. 

Όλα αυτά, φυσικά και δεν αποτελούν κεραυνό εν αιθρία, αλλά το αναμενόμενο αποτέλεσμα των έξι περίπου χρόνων απάνθρωπης μνημονιακής πολιτικής, η οποία όχι μόνο δεν πρόκειται να χαλαρώσει στο εγγύς μέλλον, έστω και ελάχιστα, αλλά θα σκληρύνει ακόμη περισσότερο.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Νέα πρόταση Τσακαλώτου στους δανειστές με επώδυνα μέτρα: Ο Σύριζα δέχεται τον «κόφτη» και για μετά το 2018!5


Σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ουσιαστικά αποδέχτηκε ότι η ίδια η κυβέρνηση προτίθεται να προτείνει την επέκταση του λεγόμενου «κόφτη» και για μετά το 2018 σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος του 3,5% σε πρωτογενή πλεονάσματα.
Όπως συγκεκριμένα είπε, «είμαστε διατεθειμένοι να περιγράψουμε κάποιες κατηγορίες μέτρων τα οποία κατά την άποψη των δανειστών ενδεχομένως να χρειαστούν μετά το τέλος του προγράμματος», αναφερόμενος στο θέμα της επεκτάσεως του «κόφτη».
Αυτό που αποκλείει ο Τσακαλώτος, αλλά εν τέλει θα αποδεχτεί στο τέλος είναι η εκ των προτέρων νομοθέτηση αυτών των μέτρων, γεγονός που όπως λέει το απαιτεί μονάχα το ΔΝΤ, ενώ αυτός θεωρεί απίθανο ότι θα χρειαστούν αυτά τα μέτρα.
Όλοι γνωρίζουμε, βεβαίως, πως ότι θεωρείται «απίθανο» από τους μνημονιακούς υπουργούς οικονομικών διαχρονικά, εν τέλει καθίσταται ζοφερή πραγματικότητα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες πολίτες.
Όπως σημειώνει ο Τσακαλώτος, όλο το μυστικό σε αυτή του την πεποίθηση είναι η πρόταση που θα καταθέσει για το κλείσιμο της αξιολόγησης, σύμφωνα με την οποία αντί για το 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα, που έχουν ήδη υπογράψει, θα απαιτεί 2,5% πρωτογενές πλεόνασμα συν 1%, το οποίο θα δίδεται για την ανάπτυξη. Βεβαίως, ο Τσακαλώτος επιχειρεί έτσι να χαμηλώσει τον πήχη, μπας και καταφέρει να τον περάσει, γνωρίζοντας βεβαίως ότι το 3,5% είναι ανέφικτο.
Ακόμα και αν το αποδεχτούν αυτό οι διεθνείς τοκογλύφοι, γεγονός που θα σημαίνει ότι οι Έλληνες θα πρέπει να ξεχάσουν για αρκετό χρονικό διάστημα την ανάπτυξη, η κυβέρνηση και πάλι θα αναγκαστεί να ενεργοποιήσει τον κόφτη. Αυτό διότι η ύφεση στην οποία έχει οδηγηθεί η Ελληνική Οικονομία από την διαδικασία εσωτερικής υποτίμησης των μνημονίων δεν αναστρέφεται με την υπερφορολόγηση που απαιτούν τα πρωτογενή πλεονάσματα ακόμα και της τάξεως του 2,5%. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΔΗΠΟΤΕ => ΟΡΓΗ και ΣΙΧΑΜΑΡΑ για την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΙΚΩΝ τους ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.. ΣΤΑ 4 και στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

Δύο χρόνια κυβέρνηση Σύριζα: Δύο χρόνια ξεπουλήματος, μνημονιακής απάτης και παράνομης εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνοντας 36,34% και, με την σύμπραξη των ΑΝΕΛ, πραγματοποίησε την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση.
Το βράδυ των πανηγυρισμών στα Προπύλαια αποτέλεσε στην πραγματικότητα την απαρχή ενός κύκλου μνημονιακής προσαρμογής και προσήλωσης, ο οποίος οδήγησε όχι μόνο στην αφομοίωση των δύο πρώτων Μνημονίων, αλλά και στον ερχομό ενός τρίτου, πολύ χειρότερου, Μνημονίου. Μέσα σε μόλις επτά μήνες οι προεκλογικές εξαγγελίες για «σκίσιμο των Μνημονίων», για «κατάργησή τους μ’ έναν νόμο», όπως και η υπόσχεση ότι θα «χτυπάμε τα νταούλια να χορεύουν οι αγορές» είδαμε πού οδήγησαν τελικά.
Οδήγησαν στην απόλυτη συνθηκολόγηση της 13ης Ιουλίου 2015 στο Eurosummit και το ψήφισμα του τρίτου Μνημονίου στις 14 Αυγούστου του ιδίου έτους, αφού προηγουμένως, με τον πιο ελεεινό και τρισάθλιο τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το Υπερήφανο «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και το μετέτρεψε σε ταπεινωτικό «ναι». Και τυπικά, η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση έγινε το ένα και το αυτό με τις μέχρι τότε μνημονιακές δυνάμεις του υπόλοιπου «Συνταγματικού τόξου», καθώς η πλήρης και ταχύτατη εφαρμογή (και) του τρίτου Μνημονίου αποτέλεσε τον νέο «εθνικό στόχο» για όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ο Ελληνικός Λαός όχι μόνο βλέπει τα πράγματα να χειροτερεύουν ολοένα και περισσότερο, αλλά στο βάθος να προβάλει ακόμη πιο εφιαλτικό και ένα τέταρτο Μνημόνιο, το οποίο έρχεται για να αποτελειώσει τα πάντα.
Δύο χρόνια μετά την 25η Ιανουαρίου 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ, κινούμενος στα γνώριμα βρώμικα νερά της πολιτικάντικης αγυρτείας και αλητείας, προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι «τίποτα διαφορετικό δεν ήταν δυνατόν να γίνει», ότι υπέγραψε «με το πιστόλι στον κρόταφο», ότι «εκβιάστηκε» κ.ο.κ. Το μόνο ζητούμενο πλέον για τους συριζοανελαίους είναι να παραμείνουν στην (τόσο γλυκιά για τα δικά τους στενά συντηρητικά συμφέροντα) εξουσία για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό και είναι διατεθειμένοι, για μια ακόμη φορά, να παραχωρήσουν ό,τι τους ζητηθεί από τους διεθνείς τοκογλύφους.
Η μόνη λύση πολιτικής αντίστασης απέναντί τους δεν είναι σε καμία περίπτωση η επιστροφής στις δοκιμασμένες «λύσεις» αποτυχίας της ΝΔ, που οδηγούν ακόμη βαθύτερα στον βάλτο των Μνημονίων, αλλά η συνειδητή συνταύτιση κάθε Έλληνα και Ελληνίδας στο μαχητικό μετερίζι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Πανικός και ταραχή στην φυλλάδα των Ιών από την παρουσία ανώτατων δικαστικών στις γραμμές της Χρυσής Αυγής 
Πανικό και ταραχή στην "φυλλάδα των Ιών" προκάλεσε η ενεργός παρουσία δύο λαμπρών και εντίμων πρώην ανωτάτων δικαστικών στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Και μέσα στον πανικό και την ταραχή τους, προτείνουν –για… χιλιοστή φορά- «Μέτωπο κατά του φασισμού».

Πάρτε μια γεύση:

«Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, η φανερή. Η «Εφ.Συν.» αναδεικνύει σήμερα, πέραν του πρωταγωνιστικού ρόλου που έχει αναλάβει ο υπόδικος Λαγός, ακόμα μια πιο ζοφερή εξέλιξη. Ανώτεροι δικαστικοί, ένας απόστρατος στρατοδίκης και ένας επίτιμος αντεισαγγελέας Εφετών, έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ των υπόδικων χρυσαυγιτών, ενώ πρόσφατα εξαπέλυσαν επίθεση κατά συναδέλφων τους με αφορμή τις δίκες της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα εάν οι δύο αυτοί δικαστικοί αποτελούν απλώς εξαιρέσεις στον κανόνα ή την κορυφή του παγόβουνου… Εκ των πραγμάτων, τόσο το αρμόδιο υπουργείο όσο και οι ενώσεις των δικαστικών οφείλουν να τοποθετηθούν με σαφήνεια. Αλλά και να λάβουν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο θεσμός της Δικαιοσύνης να αυτοπροστατευτεί από θυλάκους ακροδεξιού παρακράτους, που επιβουλεύονται συστηματικά τα θεμέλια της δικαιοσύνης και της ίδιας της δημοκρατίας».

Ειλικρινά… λυπούμεθα πολύ που θα… στενοχωρήσουμε τα συντρόφια –και το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο αποδεδειγμένα χρηματοδότησε τον τελευταίο λίβελό τους κατά της Χρυσής Αυγής- αλλά ακόμα δεν έχουν δει τίποτα!

Το μέλλον τους επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις!ΠΗΓΗ

Ένας συριζο-Πάνος στα μπουζούκια - Εις υγείαν των κορόιδων!

Προφανώς και δε θα του βγει σε καλό του συριζοπάνου, η μήνυση που έκανε προσφάτως στα «Παραπολιτικά» και οι συλλήψεις των υπευθύνων τους, καθότι υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του.

Έτσι, το ένθετο περιοδικό “Secret” των «Παραπολιτικών», αποκαλύπτει ότι ο… λαϊκός ηγέτης συριζοπάνος, εκτός όλων των άλλων είναι και… μπουζουκόβιος. Καιο προσφάτως «συνελήφθη» στο «Περιβόλι τ’ Ουρανού», μετά συζύγου, να έχει πιάσει πρώτο τραπέζι πίστα και να πίνει εις υγείαν των κορόιδων που τον ψήφισαν!

(ΥΓ): Βεβαίως, τα νομίσματα έχουν δύο όψεις. Αποκλείεται, δηλαδή, να πήγε στα μπουζούκια ο συριζοπάνος μας, για να πνίξει –στο ουίσκι!- τον καημό του για τα βάσανα του ελληνικού λαού; Για σκεφτείτε το κι αυτό παρακαλώ
 ΠΗΓΗ

Στα χνάρια του αρχισκευωρού: Άνοιγμα μετεκλογικής συνεργασίας του Μητσοτάκη προς το κλεφτοΠασόκ

Αμετανόητος συνεχιστής των πολιτικών του Σαμαρά, με την συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην Βουλή και επαναλαμβάνοντας το (υποτιθέμενο) αίτημά του για εκλογές (τις οποίες στην πραγματικότητα θέλει να αποφύγει), ο νυν αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι «Οι εκλογές δεν είναι πρόβλημα. Είναι μέρος της λύσης του προβλήματος. Η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση να υλοποιήσει την επιστροφή στην κανονικότητα», για να κάνει στην συνέχεια άνοιγμα στις υπόλοιπες «μεταρρυθμιστικές δυνάμεις» της αντιπολίτευσης και δη στο ΠΑΣΟΚ.

«Σήμερα συγκρούονται οι δυνάμεις του μέτρου και της λογικής με τις δυνάμεις της ανευθυνότητας και της αποτυχίας. Αυτή είναι η πραγματική διαχωριστική γραμμή και όλοι, κόμματα και πρόσωπα, κρίνονται από το πώς τοποθετούνται απέναντί της. Ουδετερότητα δεν υφίσταται. Και δεν επιτρέπεται να υφίσταται» ανέφερε με νόημα. «Κι αυτό», συνέχισε, «αφορά ιδιαίτερα κόμματα που παραμέρισαν το πολιτικό κόστος και, παρά τις διαφορές τους, συνεργάστηκαν για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Είναι σαφές ότι ο Μητσοτάκης «κλείνει το μάτι» στο ΠΑΣΟΚ για μια εκ νέου κυβερνητική συνεργασία μετά τις επόμενες εκλογές, προκειμένου να συνεχίσει η Χώρα να κινείται αλυσοδεμένη στους ρυθμούς των Μνημονίων.

Η κίνηση αυτή, μάλιστα, του Μητσοτάκη λίγα μόλις 24ωρα μετά την ουσιαστική επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Παπανδρέου, του αρχιτέκτονα της εισόδου της Ελλάδας στον εφιαλτικό κύκλο των Μνημονίων, είναι ενδεικτική της ολοφάνερης πρόθεσής του να επαναφέρει μετεκλογικά την αμαρτωλή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, η οποία τόσα δεινά προκάλεσε στον Τόπο.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: «ΑΦΑΝΙΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ»

Βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας από τη ΝΔ: Την κάλυψαν με τη μούρη του Μητσοτάκη!
Βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας από τη ΝΔ: Την κάλυψαν με τη μούρη του Μητσοτάκη!

Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις.

Η συγκεκριμένη φράση ταυτίζεται απόλυτα με τα όσα «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός στην κοπή της βασιλόπιτας της Τ.Ο. της ΝΔ στο Κιλκίς. Ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης «ρητόρευε», κάνοντας και χαρακτηριστικές κινήσεις… πειθούς, ενώ από πίσω του η Ελληνική Σημαία, η οποία ήταν κρεμασμένη από την οροφή του κτιρίου, καλυπτόταν από την μούρη του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Κανείς νεοδημοκράτης μέσα στην αίθουσα δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία και την ανάλογη παρατηρητικότητα ώστε να αντιληφθεί το μέγεθος του ατοπήματος. Το να καλύπτει η φάτσα του Μητσοτάκη την Ελληνική Σημαία φάνηκε στους νεοδημοκράτες ως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό.

Και εδώ που τα λέμε, ήταν αναμενόμενη (και) αυτή η βεβήλωση του Ιερού μας Συμβόλου από τη ΝΔ. Από την αξέχαστη (για την αθλιότητά της) σε περιεχόμενο ρήση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ότι «το δικαίωμα στον καθένα να καίει την Ελληνική Σημαία είναι αναφαίρετο», μέχρι το κρέμασμά της ανάποδα σε προεκλογικό περίπτερο του κόμματος και το πέταγμα από νεοδημοκράτες σε σκουπιδοτενεκέδες και στον δρόμο πλαστικών Ελληνικών Σημαιών μετά το τέλος προεκλογικών συγκεντρώσεων, έως το νέο ατόπημα των κομματικών ανθρώπων της ΝΔ κατά του Εθνικού Συμβόλου, ο δρόμος της βέβηλης συνέπειας αυτού του φιλελεύθερου κόμματος είναι σταθερός, συνεχής και συνεπής.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ξεφτιλίστηκαν και πάλι οι «αλληλέγγυοι»: Ψεύτικες και στημένες οι δηλώσεις «γονέων» στην Λάρισα ότι καλοδέχονται τα «προσφυγόπουλα» - Ηχηρή απάντηση των πραγματικών γονέων!

Είχε «βουίξει» ο τόπος τις προάλλες με την απόφαση «γονέων» στη Λάρισα να καλοδεχτούν τα «προσφυγόπουλα». Θυμίζουμε ότι εκείνη την περίοδο υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από γονείς με πρώτο το 86 - 0 στο Πέραμα και έτσι ένα επικοινωνιακό αντίβαρο ήταν πλήρως απαραίτητο για την συμμορία των «αλληλέγγυων» και τους πολιτικούς προϊσταμένους τους.
Όπως αποδεικνύεται επρόκειτο για άλλη μία ψευδή είδηση που παρήγαγαν οι «αλληλέγγυοι» και οι διάφοροι κρατικοδίαιτοι του Σύριζα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ένα τεράστιο κύκλωμα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που εισπράττουν ατελείωτο χρήμα από διεθνείς επικυρίαρχους, αλλά και από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Συγκεκριμένα, σύσσωμος ο Τύπος προέβαλε με όλη του την ένταση μίας Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών της Λάρισας ότι δήθεν οι γονείς «βρίσκονται αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες και τα παιδιά τους που έρχονται στα σχολεία».
Όμως, μία κόντρα που ξέσπασε ήρθε να αποκαλύψει την αλήθεια και να γκρεμίσει τα ψέμματα των «αλληλέγγυων». Διαβάζουμε, λοιπόν, σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας ότι «άτομα που σχεδόν μόνιμα διατείνονται ότι εκπροσωπούν κάποιους συλλόγους, έχουν δημοσιεύσει στα ΜΜΕ μία σειρά άρθρων με γενικό τίτλο: "Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί καλωσορίζουν με ανοιχτή αγκαλιά τα προσφυγόπουλα στα σχολεία της Λάρισας"».
Κοινώς, οι σχετικές ανακοινώσεις δεν αφορούν τους γονείς, οι οποίοι «με συντριπτική πλειοψηφία (94%), μετά από πολύ μεγάλη συμμετοχή των γονέων σε μυστική ψηφοφορία» αποφάσισε αρνητικά σχετικά με την «φοίτηση προσφυγόπουλων στο σχολείο μας».
Το ξεφτίλισμα των «αλληλέγγυων» από τους γονείς, κινητοποίησε την διευθύντρια του σχολείου, η οποία επικοινώνησε με τους γονείς προσπαθώντας να ελέγξει τις αποφάσεις τους. Όταν εν τέλει απέτυχε προέβη σε δημόσια καταγγελία, όπου μιλάει για «ρατσισμό», κοινώς χρησιμοποιεί την πάγια τακτική των ρουφιάνων του Σύριζα να απειλεί με τον «αντιρατσιστικό» νόμο όποιον έχει διαφορετική άποψη.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερμανός υπουργός Εσωτερικών: Πάρτι εκατομμυρίων στις “αλληλέγγυες” ΜΚΟ - Στην Ελλάδα ετοιμαστείτε για επιστροφή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών

Συναγωνιστές Παππάς και Μπαρμπαρούσης: Θα ξαναπάμε στην Κακαβιά, θα υπερασπιζόμαστε την Βόρειο Ήπειρο με οποιοδήποτε κόστος! 

Σε μια ακόμη παράνομη και καταχρηστική άρση ασυλίας κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προχωρά το "συνταγματικό τόξο", αποδεικνύοντας πως οι πολιτικές διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζονται..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Η ανύπαρκτη σοβαρότητα του ΚΚΕ και η μόνιμα προδοτική του στάση

Κατά κάποιο τρόπο, πρόκειται και για σύναξη «βρυκολάκων» και «φαντασμάτων του παρελθόντος». Ο λόγος για το σταλινικό απολίθωμα του ΚΚΕ, το οποίο διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας «Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Συνάντηση» με θέμα «100 χρόνια από τη Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση. Καπιταλισμός – μονοπώλια – Ευρωπαϊκή Ένωση φέρνουν μόνο κρίσεις, πολέμους, φτώχεια. Ο σοσιαλισμός επίκαιρος και αναγκαίος».

Δεν θα ασχοληθούμε με το φαιδρό περιεχόμενο των νοσταλγών της πιο εγκληματικής ιδεολογίας του 20ου αιώνα, αλλά με το γενικό «αλαλούμ» που διέκρινε την συγκεκριμένη μάζωξη, καθώς σε μια σειρά από χώρες συμμετείχαν περισσότερα του ενός κομμουνιστικά κόμματα ή οργανώσεις. Από Βουλγαρία, Γαλλία, Δανία, και Ρωσία συμμετείχαν από τρία κόμματα με το κομμουνιστικό στον τίτλο. Από Λευκορωσία και Ουκρανία συμμετέχουν αντίστοιχα από δύο κομμουνιστικά κόμματα.

Το ΚΚΕ δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσει και να συνομιλεί με δύο (!) ή και τρία (!!) κομμουνιστικά σχήματα απ’ άλλες χώρες, δείχνοντας την (ανύπαρκτη) σοβαρότητά του. Όσο για το ότι στην συνάντηση αυτή συμμετείχε το Κομμουνιστικό Κόμμα «Μακεδονίας» και το Κομμουνιστικό Κόμμα Αλβανίας, με ό,τι και όσα συνεπάγονται αυτά για τις άριστες σχέσεις του ΚΚΕ με τους σφετεριστές της Μακεδονίας ΜΑΣ και τους αμετανόητους νοσταλγούς του σφαγέα και βασανιστή των Βορειοηπειρωτών Ενβέρ Χότζα, απλώς δείχνει το απόλυτα μηδενικό περιεχόμενο στον πατριωτισμό αυτού του αιώνια προδοτικού παραρτήματος της αλήστου μνήμης Σοβιετικής Ένωσης.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Νέο κρούσμα “αλβαναρίας” στον Ελληνικό Στρατό: Του έδωσαν και όπλο! Δείτε το προφίλ του στο Facebook 


Ο ίδιος ο δράστης είχε ανεβάσει προκλητικά την συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook!

Με περίσσιο θράσος ξεσαλώνουν οι ανθέλληνες αλβανοί στον Ελληνικό Στρατό, επιδεικνύοντας σε φωτογραφίες τον "αετό της Μεγάλης Αλβανίας".

Μετά το κρούσμα με τους νεοσύλλεκτους στο Μεσολόγγι, το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία άλλου αλβανού, o οποίος φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη σχηματίζει με τα χέρια του την σημαία της μεγάλης αλβανίας, μπροστά από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Κύπρο.

Είναι πράγματι εξωφρενικό ότι ο εν λόγω ανθέλληνας υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ και φέρει όπλο! Είναι προφανές πως οι αλβανοί λειτουργούν ως "Δούρειος Ίππος" μέσα στον Ελληνικό Στρατό.

Η Χρυσή Αυγή εμμένει στην θέση της - όπως και για τους προκλητικούς τουρκαλβανούς στο Κ.Ε.Ν. Μεσολογγίου: Να τους αφαιρεθεί άμεσα η ελληνική ιθαγένεια και να απελαθούν! ΠΗΓΗ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: αλβανοί κατατάχθηκαν στον Ελληνικό Στρατό και φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον “αλβανικό αετό”

Ομάδα αλβανών "ποζάρει" σχηματίζοντας με τα χέρια τον "αλβανικό αετό" σύμβολο όσων υποστηρίζουν την μεγάλη αλβανία

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα το ΓΕΣ διέταξε έρευνα και οι αλβανοί εντοπίστηκαν.

Όπως προέκυψε την φωτογραφία τράβηξαν και δημοσιοποίησαν νεοσύλλεκτοι οι οποίοι παρουσιάστηκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου, ενώ πρόκειται να διερευνηθούν τυχών ποινικές διοικητικές ευθύνες για το συμβάν.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαίδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).

2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.

3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες. ΠΗΓΗ

ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ: Έξω τα αλβανικά κοπρόσκυλα από τον Ελληνικό Στρατό - Αφαίρεση υπηκοότητας και άμεση απέλαση! Έφερε το θέμα στη βουλή η Χρυσή Αυγή«Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας».
Αυτά τα… όμορφα γράφει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (προφανώς κατόπιν συνεννόησης με την πολιτική «ηγεσία» του υπουργείου, δηλαδή με τον συριζοπάνο…), για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι εφτά… μετέχοντες της ελληνικής παιδείας, αλβανοί στρατιώτες του… Ελληνικού Στρα τού, που φωτογραφήθηκαν φτιάχνοντας με τα χέρια τους το σήμα της Μεγάλης Σκιπεταρίας!

Κατά το κοινώς λεγόμενον, «θα τους κάνουν "τα μούτρα κρέας»"!

Εδώ, είναι προφανές ότι οι εφτά «ενσωματωμένοι» έδρασαν ως ομάδα και αποτελούν εθνικό κίνδυνο, λειτουργώντας ως Δούρειος Ίππος. Κι όπως αποδεικνύεται από άλλη παρόμοια φωτογραφία, του 2015, δεν είναι οι μόνοι. Επιβάλλεται, λοιπόν, η εδώ και τώρα ΚΑΘΑΡΣΗ του Ελληνικού Στρατού από τέτοια στοιχεία. Ήτοι, να απομακρυνθούν άμεσα από τον Στρατό, να τους αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα και να απελαθούν στην πραγματική τους πατρίδα!

Και βέβαια, να καταργηθεί ο αντεθνικός και κατάπτυστος νόμος περί ιθαγένειας, που εκτρέφει τέτοια εθνικώς επικίνδυνα φαινόμενα!

(ΥΓ) 1: Αλλά, από ποιους περιμένουμε να τα κάνουν όλα αυτά; Από τους συριζοκαμμένους και τους μητσοτακομπουμπουκους; Κλάφτα Χαράλαμπε!

(ΥΓ) 2: Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

Σχετικά με το θέμα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε άμεσα ερώτηση προς το Υπουργείο Άμυνας
"Για την αντιμετώπιση των αλβανικών, ανθελληνικών στοιχείων σε Μονάδες του Ελληνικού Στρατού"

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός

1) Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι αλβανοί σοβινιστές που ντρόπιασαν την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη με τις άθλιες ανθελληνικές τους χειρονομίες;

2) Γιατί στην ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρεται ότι θα "χαϊδέψουν" τα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας; Υπάρχει κυβερνητική κάλυψη στα κυκλώματα των αλβανών ιμπεριαλιστών που αποτελούν πέμπτη φάλαγγα μέσα στον Ελληνικό Στρατό;

3) Σκοπεύει η κυβέρνηση να αφαιρέσει την υπηκοότητα και να απελάσει άμεσα από την χώρα τα μέλη της εν λόγω αλβανικής συμμορίας - όπως οφείλει - καθ' ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα εκφράζουν τον αλβανικό επεκτατισμό;

4) Τι μέτρα θα λάβει ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά τέτοια φαινόμενα στον Ελληνικό Στρατό;

Ηλίας Κασιδιάρης Βουλευτής Αττικής Χρυσής Αυγής


Ανθελληνικό θράσος από αλβανό βουλευτή εναντίον της Πατρίδας μας

Ανθελληνικό θράσος από αλβανό βουλευτή εναντίον της Πατρίδας μαςΤην ώρα που στην δημοσιότητα έρχονται και νέες φωτογραφίες με οπλίτες του Ελληνικού Στρατού αλβανικής καταγωγής να σχηματίζουν τον αετό της αλβανικής σημαίας, η χώρα αυτή προχωρεί σε μια νέα ανθελληνική έξαρση. Ο αλβανός βουλευτής Πύρο Λουτάι, εξαπολύει επίθεση εναντίον της Χώρας μας, με αφορμή τις προκλητικές φωτογραφίες των συγκεκριμένων στρατιωτών και την αντιμετώπιση που αυτοί είχαν από την Ελληνική πλευρά.
Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για πολλοστή φορά, το ελληνικό ρατσιστικό κράτος παίρνει τέτοια ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του, χωρίς να σέβεται τις βασικές ελευθερίες που προβλέπονται όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές και τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και από την εσωτερική του νομοθεσία. Οι Αρχές του υπουργείου Άμυνας, δεν είχαν κανένα λόγο να θεωρήσουν επικίνδυνο, το σχηματισμό του συμβόλου του αετού από τους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής. Είναι σαν οι αλβανικές αρχές να λαμβάνουν μέτρα εναντίον δεκάδων ελληνικών σημαιών, οι οποίες έχουν αναρτηθεί παντού σε σπίτια Αλβανών υπηκόων, κυρίως στην νότια περιοχή της χώρας...».
Η κατάλληλη απάντηση στην θρασύτητα του αλβανού βουλευτή είναι οι ρήσεις «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» και «Κοίτα ποιος μιλάει». Το αλβανικό κράτος, ακόμα και επί «δημοκρατίας» συνεχίζει να παραβιάζει τα στοιχειώδη δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, οι οποίοι βρίσκονται στον χώρο αυτό επί 3000 έτη και δεν είναι «φυτευτοί», όπως οι σημερινοί αλβανοί. Χαιρόμαστε, πάντως, που ο ανιστόρητος και αναιδής αλβανός ομολογεί, επί της ουσίας, ότι Έλληνες Βορειοηπειρώτες δεν υπάρχουν μόνο στην περιβόητη «μειονοτική ζώνη» που είχε θεσπίσει ο δικτάτορας Ενβέρ Χότζα και του οποίου το έργο συνεχίζουν οι «δημοκράτες» διάδοχοί του.
Αυτό το «κυρίως στην νότια περιοχή της χώρας…» αποτελεί σαφή παραδοχή ότι Ελληνικής καταγωγής κάτοικοι του δημιουργημένου από τις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής κρατιδίου της Αλβανίας βρίσκονται σ’ όλη την επικράτεια της συγκεκριμένης χώρας.
Όσο για τα «παράπονά του» για την αντιμετώπιση των αλβανικής καταγωγής οπλιτών, η περίπτωση των οποίων αποτελεί την αποθέωση της απάτης της «πολιτικής ορθότητας» και της πλήρους διαστρέβλωσης του νοήματος της γνωστής ρήσης του Ισοκράτη για την Ελληνική παιδεία, αν υπήρχε ένα πραγματικά Εθνικό Κράτος θα τους έστελνε με συνοπτικές διαδικασίες απέλασης πίσω στην Αλβανία όλους αυτούς τους μη Έλληνες, ούτε στην καταγωγή ούτε στην συνείδηση, προκειμένου να κλαίνε από κοινού μαζί του την μοίρα τους…ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Νέα επίθεση κρανοφόρων αριστεριστών κατά Ελλήνων γονέων σε Δημοτικό Σχολείο στο Κερατσίνι 

Όσο αυξάνονται οι αντιδράσεις των γονέων τόσο δυναμώνουν οι επιθέσεις των παρακρατικών

Αυτή την φορά κατά την διάρκεια της συνέλευσης γονέων και κηδεμόνων στο 5ο δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι ομάδες κρανοφόρων αριστεριστών και αλληλέγγυων μετέβησαν στον χώρο για να τρομοκρα,τήσουν τους γονείς που αντιδρούν στην φοίτηση των αλλοδαπών και αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους.
Οι Έλληνες γονείς απώθησαν μόνοι τους επιτιθέμενους αριστεριστές ενώ η αστυνομία δεν έκανε τίποτα απολύτως παρόλο που το περιστατικό συνέβη μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων.

Βέβαια στην περίπτωση αυτή, όπου οργανωμένες ομάδες παρακρατικών επιτέθηκαν σε γονείς ελληνόπουλων δεν υπήρξε καμία καταδίκη του περιστατικού από κανέναν!
Επιπλέον όταν οι γονείς στο Πέραμα προσκάλεσαν την Χρυσή Αυγή, τέτοιες ομάδες αριστεριστών προκάλεσαν παρόμοια επεισόδια και μάλιστα τα ΜΜΕ όχι μόνο τους βάφτισαν «δασκάλους» αλλά τους συνεχάρησαν δημόσια για την επίθεση που έκαναν κατά εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 21/01 το απόγευμα στα ρεπορτάζ των ΜΜΕ οι επιτιθέμενοι αριστεριστές χαρακτηρίστηκαν «μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων» και την επόμενη μέρα το μεσημέρι χαρακτηρίστηκαν «γονείς που θέλουν τα προσφυγόπουλα».


Ακολουθούν φωτογραφίες των κρανοφόρων «γονέων»…>>>>> ΕΔΩ!!!

Έχασαν το μέτρημα στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ: Μια χούφτα γραφικούς αριστεριστές τους μέτρησαν για 1500!Από θαύμα σε θαύμα το πάει η ΕΡΤ... Μετά τους αναρχοκομμουνιστές παρακρατικούς που επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βέροια τους οποίους βάφτισε "πολίτες", τώρα έχασε το μέτρημα στο Πέραμα.
Συγκεκριμένα, σήμερα μια χούφτα κρατικοδίαιτοι αριστεριστές συνδικαλιστές έκαναν βόλτα στους δρόμους του Περάματος, διαδηλώνοντας ενάντια στο αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων Γονέων να αποφασίζουν για τα παιδιά τους, αφού προωθούν με το έτσι - θέλω την ένταξη των παιδιών των λαθρομεταναστών στα δημοτικά σχολεία της περιοχής.
Αυτούς λοιπόν τους 50 επαγγελματίες "αλληλέγγυους" διαδηλωτές, η ΕΡΤ τους μέτρησε για 1500! ΠΗΓΗ
Δείτε το βίντεο όπου η εικόνα διαψεύδει το "αντικειμενικό" ρεπορτάζ της δημοσιογράφου:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνε να στήσουμε στα μουλωχτά και δεύτερο hot spot στην Χίο!

Εφιάλτης ζεύγους ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων στα χέρια αλβανών κακοποιών: Τους έκλεψαν, τους έδεσαν και άφησαν την παροχή υγραερίου ανοιχτή για να πεθάνουν


Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία, έζησε ζευγάρι ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων στον Φουρνέ Χανίων, αλλά εν τέλει σώθηκε μέσω Skype.


Πιο συγκεκριμένα, δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», ηλικίας 32 και 36 χρόνων, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού (88χροπνου και 81χρονης), κι αφού τους ακινητοποίησαν τους έδεσαν με σύρμα πισθάγκωνα και στη συνέχεια τους φίμωσαν με ένα ύφασμα που κρατούσαν μαζί τους.

Στη συνέχεια, ερεύνησαν όλο το σπίτι κι έκλεψαν από μέσα χρήματα, έναν χρυσό σταυρό, μία βέρα και άλλα τιμαλφή συνολικής αξίας 1.200 ευρώ. Έπειτα, πήραν τα κινητά τηλέφωνα των ηλικιωμένων ξήλωσαν το σταθερό, άνοιξαν την παροχή του υγραερίου, κλείδωσαν πόρτες και παράθυρα και την κοπάνησαν.

Ωστόσο, η 81χρονη κατάφερε να λυθεί από τα σύρματα που την είχαν δέσει και άνοιξε το λάπτοπ που υπήρχε στο σπίτι (το οποίο προφανώς δεν το πρόσεξαν οι δράστες…) και κάλεσε – μέσω skype – συγγενικό της πρόσωπο που μένει στην Αυστραλία.
Του εξήγησε τι είχε συμβεί κι εκείνος με την σειρά του τηλεφώνησε σ’ έναν από τους γιους του ζευγαριού που έσπευσε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία. ΠΗΓΗ

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ! Συνεχίζουν να προκαλούν και να τρομοκρατούν τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, οι κατσαπλιάδες της «Μεγάλης Αλβανίας» – εφόσον δεν βλέπουν καμμία αντίδραση από τους ψόφιους των Αθηνών!  Έτσι, παρακρατικοί συμμορίτες του «Κινήματος για Ενωμένη Αλβανία», εισήλθαν στο ελληνικό χωριό Δρόπολη της Βορείου Ηπείρου και κατέβασαν την ελληνική σημαία που κυμάτιζε δίπλα σε παρεκκλήσι και στη συνέχεια την έσκισαν, ανεβάζοντας το «κατόρθωμά» τους στην ιστοσελίδα τους.


Μάλιστα, ο αρχισυμμορίτης Ταχίρ Βελίου δεν δίστασε να αναλάβει την ευθύνη στην επίσημη ιστοσελίδα του LBSh – δείγμα ότι δεν φοβάται κανέναν «νόμο», επειδή πρόκειται για παρακρατικό: «Εφόσον οι αυτόχθονες αλβανοί στην Τσαμουριά δεν έχουν δικαίωμα να διδαχθούν και να μιλάνε την μητρική τους γλώσσα και μάλιστα συλλαμβάνουν κρατικούς υπαλλήλους με την δικαιολογία πως μοιράζουν αλφαβητάρια στην αλβανική γλώσσα , όταν στους αλβανούς τους αρνούνται τα στοιχειώδες ανθρώπινα δικαιώματα, όταν συνεχίζεται ο επαναπατρισμός του αλβανικού πληθυσμού στην Τσαμουριά, όταν στην Τσαμουριά δεν βρίσκεις ούτε μία ταμπέλα γραμμένη στα Αλβανικά για να μην μιλήσουμε για αλβανική σημαία, είναι απαράδεκτο η ελληνική σημαία να κυματίζει στα όρια της Αλβανικής Δημοκρατίας».

Και βέβαια, βρίσκουν και τα κάνουν οι κατσαπλιάδες! Αν υπήρχε Εθνική Κυβέρνηση στην Ελλάδα και σε κάθε πρόκληση τους έστελνε «πακέτο» μερικές δεκάδες χιλιάδες από τους Αλβανούς λαθρομετανάστες που κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα, θα τολμούσαν να τα κάνουν; ΠΗΓΗ

Ο Μπόμπολας και το “Έθνος” καλούν τις «δημοκρατικές δυνάμεις», κόμματα και ΜΚΟ, να «απομονώσουν» την Χρυσή Αυγή!


Το κύριο άρθρο της συν ένα δισέλιδο αφιέρωμα φιλοξενεί η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», το γνωστού Μπόμπολα, σήμερα σχετικά με τα γεγονότα στο Δημοτικό Σχολείο στο Πέραμα.
Στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα διατηρεί μία επιθετική γραμμή, που προφανώς έχει ως ελατήριό της τα συμφέροντα της ιδιοκτησίας της, που απορρέουν τόσο από την ύπαρξή της στην κοινοπραξία για την κατασκευή του τεμένους, όσο και στα κονδύλια που διαθέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να μετατρέψει την χώρα μας σε έναν χώρο απόθεσης των λαθρομεταναστών.
Εκεί καλούνται οι «δημοκρατικές δυνάμεις», κόμματα, ΜΚΟ και λοιπά λαμόγια να «απομονώσουν» την Χρυσή Αυγή. Ευχαρίστως να μας «απομονώσουν», λέμε εμείς, αφού στην ίδια απομόνωση έχουν βάλει και τον Ελληνικό Λαό, που εν τέλει θα γκρεμίσει την κυριαρχία τους.
Στο δισέλιδο αφιέρωμα επιχειρείται μία αντιστοίχηση προσώπων, προκειμένου να πείσει η συγκεκριμένη φυλλάδα για το επιχείρημα του κυρίου άρθρου, ότι δηλαδή οι Συναγωνιστές πήγαν εκεί ακάλεστοι. Βεβαίως εμείς ουδέποτε αρνηθήκαμε ότι πήγε εκεί επιτελείο με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό, οπότε οι αντιστοιχίσεις φωτογραφιών είναι μάλλον άνευ περιεχομένου. Το αν ήμασταν «ακάλεστοι» πιστοιποείται από το 86 – 0 που προφανώς «έτσουξε» και επικυρώθηκε και αργότερα από την παρουσία γονέων σε όλα τα κανάλια, προκειμένου να υπερασπιστούν την επιλογή τους να μην διακινδυνεύσουν την υγεία των παιδιών τους.
Πάντως, κοιτώντας το δισέλιδο αφιέρωμα και την φανερή επιμέλεια να μην εμφανιστούν πρόσωπα, μας κάνει να θυμόμαστε την περίοδο που η συγκεκριμένη εφημερίδα δημοσιοποιούσε ακόμα και προσωπικά δεδομένα βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να τους θίξει την προσωπικότητα.
Με βάση αυτή την αλλαγή, προτείνουμε να στηθεί ανδριάντας της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία του «Πήγασου», αφού με δυο – τρεις ακόμα αγωγές και καταδικαστικές αποφάσεις, όπως αυτή για την συκοφαντία εναντίον του Συναγωνιστή Γρέγου, μπορεί να γίνουν όλοι αυτοί και κανονικοί δημοσιογράφοι ή έστω να καταφέρνουν να φαίνονται ως κανονικοί. ΠΗΓΗ
Υ.Γ. Και επειδή το "Έθνος" αρνείται στην Χρυσή Αυγή το τεκμήριο της αθωότητας, επικαλούμενο "αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις", απλά να θυμήσουμε ότι αυτό είναι ψέμμα, συκοφαντία και πως ουδεμία καταδικαστική απόφαση υπάρχει για την Χρυσή Αυγή. Η μόνη αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση που γνωρίζουμε αφορά το "Έθνος" και τις συκοφαντίες του εναντίον της Χρυσής Αυγής.

H κυρά (ΛΑΘΡΟ)Τατιάνα και η παρέα της


Κάθε μεσημέρι, ο καθημαγμένος από τα χίλια προβλήματα που έχουν εγκύψει στη ζωή του νεοέλληνας, έχει να αντιμετωπίσει και έναν συνεχή βομβαρδισμό τηλεοπτικών μηνυμάτων, αποτέλεσμα της συντονισμένης και κατευθυνόμενης προσπάθειας μετακένωσης ξένων πολυπολιτισμικών προτύπων στη χώρα μας, μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Προτύπων τα οποία προφανώς καμιά σχέση δεν έχουν με τον πολιτισμό και τους ιστορικούς εθισμούς των Ελλήνων και βρίσκονται κυριολεκτικά στον αντίποδα όλων όσων όρισε το ελληνικό πολιτιστικό παράδειγμα.

Προεξάρχουσα θέση στη μεσημεριανή αυτή επιχείρηση, η οποία αποσκοπεί στην επιβολή ενός ξενόφερτου και ανθελληνικού τρόπου θέασης της πραγματικότητας,..>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3966186307765412680

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item