Widgets

Η διαδικασία της Γενεύης είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ με τη συμμετοχή Αγγλίας, Τουρκίας και... Ελλάδας
Η Τουρκία απαιτεί να γίνει αμέσως δεκτή στην ΕΕ

Οι Έλληνες πολίτες, σε Κύπρο και Ελλάδα, πρέπει να συνεγερθούν, πριν να είναι αργά!!!

Μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο, ο Πρωθυπουργός της χώρας Binali Yildirim είπε, αναφερόμενος στην εν εξελίξει Διεθνή Διάσκεψη για την Κύπρο, ότι «μιλάμε για μια ενωμένη Κύπρο. Άπαξ και διασφαλισθεί αυτή η συμφωνία, η Τουρκία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως να είναι μέλος της ΕΕ».


Η Διεθνής Διάσκεψη για την Κύπρο είναι μια παράνομη επιχείρηση, στην οποία δυστυχώς συνεργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Γραμματεία του ΟΗΕ, κατά πλήρη αθέτηση των Συνθηκών της ΕΕ και του Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 


Τρεις ξένες χώρες, η Βρετανία, η Ελλάδα και η Τουρκία, δύο εξ αυτών εμπλεκομένων στο παρελθόν σε αιματηρούς πολέμους εναντίων των Κυπρίων, συζητούν τώρα στη Γενεύη τις εθνικές διαμάχες σε μια τέταρτη χώρα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Στις συνομιλίες είναι παρόντες εκπρόσωποι της ελληνοκυπριακής πλειονότητας του πληθυσμού (82%) και της τουρκοκυπριακής μειονότητας (18%), αλλά όχι το Κυπριακό κράτος.

Είναι ένα μεταμοντέρνο, αλλά είναι ένα πραγματικό πραξικόπημα, οργανωμένο από τις πιο ακραίες δυνάμεις εντός του διεθνούς οικοδομήματος, που στοχεύουν στο να παρακαμφθεί η ετυμηγορία των ίδιων των Κυπρίων στο δημοψήφισμα του 2004. 

Ένας δεύτερος στόχος αυτής της επιχείρησης είναι να γίνει αντιληπτή η επί δεκαετίες στρατηγική των ΗΠΑ και των Βρετανών να φέρουν την Τουρκία μέσα στην ΕΕ, παρά τις ενστάσεις πολλών ευρωπαϊκών εθνών. 

Η επίλυση που θέλουν να επιβάλλουν στους Κυπρίους, προβλέπει 50-50% κατανομή των αποφάσεων μεταξύ της πλειονότητας και της μειονότητας, παρέχοντας έτσι στην Άγκυρα δικαίωμα βέτο και επίσης με μια κυριαρχική επιρροή στην ψήφο της Κύπρου στους κόλπους της ΕΕ και της Ευρωζώνης.


Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος
Γεωπολιτικός Αναλυτής

Πηγή: www.defenddemocracy.press

Θερμή παράκληση προς όλους - Ακούστε το - Δ. Κωνσταντακόπουλος : Νέο Προτεκτοράτο το «θαύμα» της Γενεύης (Ηχητικό)


Να ακούμε και να σκεφτόμαστε και κυρίως ότι τα σωστά βρίσκονται συνήθως στα αντίθετα από όσα μας υπόσχεται πολιτικό σύστημα και μας σερβίρουν τα ΜΜΕ, για τα μεγάλα θέματα του ελληνισμού, όπως τα μνημόνια ή το Κυπριακό, λέει στον 9.84 ο αρθρογράφος και γεωπολιτικός αναλυτής Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος. Στη Κύπρο όπως είπε, η Γενεύη «πέτυχε το θαύμα», ουσιαστικά τη θεμελίωση ενός νέου προτεκτοράτου, που αυτοκαταργείται η Κυπριακή Δημοκρατία , η μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη κρατική οντότητα, με ευθύνη τριών χωρών της Ελλάδας που έχει καταστεί οικονομικό προτεκτοράτο, της Αγγλίας με τα ζωτικά συμφέροντα των βάσεων της στη Κύπρο και της Τουρκίας με τη εισβολή, κατοχή και εποικισμό στο βόρειο τμήμα του νησιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ 3142723900708718456

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item