Widgets

Ο οθωμανικός - σιωνιστικός άξονας αποφασίζει για την Κύπρο


Η Κύπρος είναι σήμερα αυτό που ήταν η Μάλτα κάποτε για την Βρετανική Αυτοκρατορία, τουτέστιν ένα νησί μεγίστης στρατηγικής σημασίας στην γεωπολιτική αντιπαράθεση. Όποιος ελέγχει την Κύπρο ελέγχει ταυτόχρονα μαζί με το Ισραήλ τα τεράστια υποθαλάσσια ενεργειακά κοιτάσματα της περιοχής και τους αγωγούς φυσικού αερίου που θα κατασκευαστούν για να τροφοδοτούν μέσω Τουρκίας την Ευρώπη, ενώ οι στρατιωτικές βάσεις της Μεγαλονήσου είναι μεγάλης βαρύτητας για την στρατηγική ισορροπία στην Μέση Ανατολή.

Για τις ΗΠΑ του απερχόμενου Ομπάμα και την εκπρόσωπο του στην Ευρώπη Βικτόρια Νούλαντ υπάρχει όμως και ένας άλλος ιδιαίτερος λόγος για να τεθεί η Μεγαλόνησος υπό τουρκο-ισραηλινή επιστασία. Η Κύπρος μετά τις απανωτές ήττες της Ουάσιγκτον στην Γεωργία, στην Ουκρανία, στην Κριμαία και στην Συρία είναι  το τελευταίο μεγάλο οχυρό της Ευρασίας το οποίο πάση θυσία πρέπει να μείνει απόρθητο από τον άξονα αντίστασης κατά του διεθνούς Σιωνισμού και της Παγκοσμιοποίησης.

Υπό την οπτική γωνία της Δύσης η Κύπρος είναι η τελευταία ευκαιρία να πληγεί η Ρωσία στο υπογάστριο της, αφού η διάλυση της Συρίας και του Ιράκ μέσω των ισλαμοσυμμοριτών απέτυχε παταγωδώς. Εφόσον η Δύση μέσω της κατάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, σχέδια που εκκολάπτονται την παρούσα χρονική περίοδο στην Γενεύη, καταφέρει να ελέγξει το νησί έχοντας ως επιστάτες Τούρκους και Ισραηλινούς, τότε η Ρωσία θα αντιμετωπίσει μια σοβαρή απειλή για την ναυτική βάση της Ταρτούς και την αεροπορική βάση της Λατάκια (Χμεϊμίμ) της Συρίας, βάσεις οι οποίες είναι σημαντικότατες για τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Παρ’ ότι η Κύπρος είναι εδώ και αρκετά χρόνια μέλος της ΕΕ, έως τώρα η Ουάσιγκτον αλλά και το ΝΑΤΟ δεν είχαν καταφέρει παρ’ όλες τις προσπάθειες τους να θέσουν το νησί υπό τον έλεγχο τους, τουτέστιν να το κάνουν προτεκτοράτο τους. Οι πραγματικοί Κύπριοι, δηλαδή οι Έλληνες του νησιού, αντιστάθηκαν πάντα στα σχέδια κατάλυσης του κράτους τους, αντιστάθηκαν στο σχέδιο «Ανάν», η αποδοχή του οποίου θα σήμαινε την τουρκοποίηση του νησιού

Το τελευταίο διάστημα όμως, κυρίως από τον Δεκέμβριο και μετά, η Ουάσιγκτον, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ επιταχύνουν τις διαδικασίες εξεύρεσης λύσης στο κυπριακό πρόβλημα, λύση βέβαια που θα πρέπει να είναι συμβατή με την απώλεια της ελληνικής κυριαρχίας στο νησί. Προς αυτή την κατεύθυνση τα νήματα στο παρασκήνιο της διάσκεψης της Γενεύης, όπου συναντώνται τις τελευταίες ημέρες τα ενδιαφερόμενα μέρη, τα κινούν οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Τουρκία και το Ισραήλ, ενώ η Ελλάδα του συνταγματικού τόξου είναι ο εντολοδόχος που θα κληθεί την τελευταία στιγμή να υπογράψει ότι αποφασίσουν αυτοί.

Αυτό που πρέπει να έχουμε υπόψη μας είναι ότι στα σαλόνια της Γενεύης δεν συζητούν για την αποκατάσταση της κυριαρχίας σε όλο το νησί της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στην Γενεύη εκκολάπτεται η επικύρωση του προαποφασισμένου οθωμανικού-σιωνιστικού σχεδίου που έχει ως βάση την ομοσπονδοποίηση της Κύπρου (United Federal Cyprus), το δικαίωμα αρνησικυρίας της τουρκικής μειοψηφίας σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης, την εκ περιτροπής προεδρία Ελλήνων και Τούρκων στην Λευκωσία και βέβαια την παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων στο νησί υπό την σημαία αυτή την φορά του ΝΑΤΟ. Το νέο κράτος μπορεί να προσφέρει στην Τουρκία την ένταξη της στην ΕΕ, κάτι που εξακολουθεί να είναι βασικός στόχος του άξονα των Σιωνιστών και της Παγκοσμιοποίησης.

Υπό τις παρούσες συνθήκες η μόνη ρεαλιστική απάντηση στα κυοφορούμενα οθωμανικά-σιωνιστικά σχέδια, αφού η «συνταγματική» ηγεσία της Ελλάδας και της Κύπρου αποτελείται από προδότες πολιτικούς που έχουν κουρελιάσει την αμυντική ισχύ του ελλαδικού χώρου, είναι μέσω του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί στην Κύπρο για την αποδοχή των συμφωνηθέντων στην Γενεύη. Ο ελληνικός λαός πρέπει να βρει την δύναμη και το κίνητρο να αντιταχθεί στην γεωπολιτική πίεση του οθωμανικού-σιωνιστικού άξονα και στους εκβιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, αλλιώς πολύ σύντομα «θα βρεθούμε όλοι οι Έλληνες σε συλλογική αναζήτηση της ιστορικής ευθανασίας, υπό τον όρο να σκηνοθετηθούν έτσι τα πράγματα, ώστε κανείς να μην έχει την άμεση ευθύνη (Παν. Κονδύλης)».

Η ιστορία αρχές του 2017 μας θέτει και πάλι προ των ευθυνών μας. Το ελληνικό έθνος πρέπει να βρει την δύναμη να αντιμετωπίσει μια υπαρξιακή απειλή, διότι η προαποφασισμένη από τον οθωμανικό-σιωνιστικό άξονα "λύση" του Κυπριακού προβλήματος είναι απειλή για την επιβίωση μας ως έθνος.

Γ. Λιναρδής

www.xryshaygh.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 3595637583967452114

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item