Widgets

2017 και ΑΧ ΚΟΥΛΗ ! - ΑΧ ΑΛΕΞΗ ! ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η Ν.Δ. ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΜΠΟΝΑΜΑΣ! των Τσίπρα και Μητσοτάκη στους Έλληνες: Λίστα με τις μνημονιακές ανατιμήσεις και περικοπές που εφαρμόζονται από την αρχή του χρόνου

Καινούργια χρονιά, καινούργια μέτρα. Καινούργιοι φόροι και παράλληλα καινούργιες περικοπές μισθών και συντάξεων, «δώρο» του πολιτικού συστήματος στους Έλληνες πολίτες. 

Αξίζει να θυμήσουμε, επειδή οι πολιτικάντηδες είναι πονηροί και θα προσπαθήσουν να φορτώσουν όλο το πολιτικό κόστος στην κυβέρνηση ότι τα εν λόγω μέτρα έχουν ψηφιστεί από το σύνολο των πολιτικών, πλην βεβαίως της Χρυσής Αυγής. Ήταν η εποχή που ο Μητσοτάκης και η ΝΔ ούρλιαζε «συμφωνία να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι» 




Δείτε την λίστα με τα όσα έχουν ήδη ψηφιστεί να υποστεί ο Έλληνας το 2017: 

Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στη βενζίνη θα αυξηθεί 3 λεπτά το λίτρο, από 0,67 σε 0,70 ευρώ, ενώ στο πετρέλαιο κίνησης κατά 8 λεπτά, από 0,33 σε 0,41 ευρώ. Ο ΕΦΚ στο υγραέριο κίνησης θα αυξηθεί 10 λεπτά το λίτρο, από 0,33 σε 0,43 ευρώ. 

Μια οικογένεια που κινείται με πολλή οικονομία και διανύει 10.000 χλμ. τον χρόνο με ένα ή περισσότερα αυτοκίνητα (μέση κατανάλωση 8 λίτρα στα 100 χλμ.) χάνει περίπου 50 ευρώ τον χρόνο σε επιπλέον φόρους. Αν χρησιμοποιεί πετρέλαιο κίνησης, μπορεί να καταναλώνει μόλις 5 λίτρα ανά 100 χλμ. Η αύξηση φόρου όμως είναι υπερδιπλάσια σε σχέση με τη βενζίνη και η απώλεια ξεπερνά τα 50 ευρώ. 




Πικρός θα είναι από την Πρωτοχρονιά ο καφές. Θα επιβληθεί φόρος κατανάλωσης 2-3 ευρώ ανά κιλό στον καβουρντισμένο και 4 ευρώ στον στιγμιαίο καφέ (και στα εκχυλίσματα, αποστάγματα ή συμπυκνώματά του). Μαζί με τον ΦΠΑ η αύξηση φτάνει στα 2,5-5 ευρώ το κιλό. Η επιβολή του φόρου θα επιβαρύνει περίπου 20% τις λιανικές τιμές του καφέ. Ο σερβιριζόμενος καφές σε καφενείο θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο, 50-90 λεπτά το φλιτζάνι! Από 1,5 ή και 2 ευρώ θα αυξηθεί σε 2-2,90 ευρώ και η επιβάρυνση φτάνει στα 150-250 ευρώ τον χρόνο για έναν καφέ ημερησίως (πολλαπλάσια για περισσότερους). 
Θα αυξηθούν και οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης στα τσιγάρα και στα υπόλοιπα καπνικά προϊόντα. Ο φόρος κατανάλωσης στον λεπτοκομμένο καπνό θα αυξηθεί από 156,70 σε 170 ευρώ ανά κιλό. Ο αναλογικός φόρος θα αυξηθεί από 20% σε 26% της λιανικής τιμής πώλησης. Επομένως, οι λιανικές τιμές πώλησης θα αυξηθούν 0,50 ή μέχρι και 1 ευρώ το πακέτο. Κάθε νοικοκυριό χάνει 180-360 ευρώ τον χρόνο, αν ένα μόνο μέλος του καπνίζει ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα (360 μέρες Χ 0,5 ή 1 ευρώ επιπλέον). 

Θα επιβληθεί ειδικός φόρος 10 ευρώ ανά ml στα υγρά ανταλλακτικά στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Τα 5 ml, που ισοδυναμούν με 1 πακέτο τσιγάρα, θα ακριβύνουν μισό ευρώ. 

Θα επιβληθεί νέο φορολογικό τέλος 5% επί των καθαρών τηλεπικοινωνιακών τελών κάθε λογαριασμού. Θα επιβάλλεται εν συνεχεία και ΦΠΑ 24%. Η τελική επιβάρυνση θα φτάσει το 6%. 

Θα καταργηθεί από την Πρωτοχρονιά η έκπτωση 30% του ΦΠΑ που έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου (εξαιρέθηκαν για φέτος η Λέσβος, η Χίος και η Σάμος). Αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση 50% του φόρου (από 17% σε 24% στα περισσότερα είδη, από 9% σε 13% στα τρόφιμα και από 4% σε 6% στα φάρμακα). Οι κάτοικοι των νησιών χάνουν αυτομάτως περίπου το 5% των εισοδημάτων τους, δηλαδή 150-500 ευρώ τον χρόνο για τους περισσότερους που ζουν ετησίως με μόλις 5.000-10.000 ευρώ.  ΠΗΓΗ

Επιπλέον έχουμε: 
431.000.000 από την περικοπή ΕΚΑΣ 
132.400.000 από πλαφόν 
86.000.000 από κύριες συντάξεις 
33.100.000 από συντάξεις θανάτου 
27.000.000 από επικουρικές συντάξεις 
26.400.000 από την εφαρμογή κόφτη σε συντάξεις τραπεζικών 
10.600.000 από περικοπές σε οικογενειακά επιδόματα

Οι Έλληνες πεινάνε και ο “φιλολαϊκός” Μητσοτάκης κατεβαίνει με σλάλομ τις χιονισμένες βουνοπλαγιές

Μεγάλη «επιτυχία» γνωρίζει η προσπάθεια του επικοινωνιακού επιτελείου του Κυριάκου Μητσοτάκη να καταφέρει να στήσει ένα φιλολαϊκό προφίλ στον δράκουλα τζούνιορ των απολύσεων.

Βεβαίως ο κόσμος ακόμα δεν έχει «τσιμπήσει» και τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας παραμένουν στάσιμα. Γι’ αυτό και επιχειρήθηκε άλλη μία επικοινωνιακή «επίθεση» του γνωστού επιτελείου, με την επίσκεψη Μητσοτάκη σε... ταπεινό χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο, όπου όπως σημειώνουν «περίμενε κανονικά στην ουρά για να ανέβει στα λιφτ, χωρίς να παρακάμψει κανέναν σκιερ».

Ας μην ανησυχούν οι σκιέρ. Μπορεί να μην τους πήρε τη σειρά, αλλά αν βγει πρωθυπουργός θα τους πάρει τη δουλειά.

Και μετά θα πάει σε ένα επίσης  ταπεινό σαλέ για τζακούζι, χαβιάρι και όποιος πεινάει να φάει παντεσπάνι...>>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

Το μνημόνιο σκοτώνει! Εφημερίδα “Guardian”: Ασθενείς πεθαίνουν στα νοσοκομεία της Ελλάδας λόγω της λιτότητας, της υποστελέχωσης και των ελλείψεων

Την εικόνα του συστήματος Υγείας που «απολαμβάνουν» οι Έλληνες στον καιρό του Μνημονίου, σκιαγραφεί δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Guardian».

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα «τα ποσοστά θνησιμότητας που ανεβαίνουν, οι απειλητικές για τη ζωή νοσοκομειακές λοιμώξεις που αυξάνονται και η έλλειψη προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού αποδυναμώνουν το σύστημα υγείας στην Ελλάδα, καθώς η λιτότητα στη χώρα πλήττει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες».

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα , τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων αποκάλυψαν ότι περίπου το 10% των ασθενών στην Ελλάδα ήταν σε κίνδυνο να αναπτύξουν δυνητικά θανατηφόρες νοσοκομειακές λοιμώξεις, με κατ' εκτίμηση 3.000 θανάτους που αποδίδονται σε αυτές.

Πέρα από τις ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά και την ελλειπή συντήρηση των μηχανημάτων, υπάρχει και έλλειψη προσωπικού, αφού «για κάθε 40 ασθενείς υπάρχει μόνο μία νοσοκόμα» και «οι περικοπές είναι τέτοιες που ακόμα και στις μονάδες εντατικής θεραπείας έχουμε χάσει 150 κρεβάτια».

Και όπως λέει ο Guardian, κανένας άλλος τομέας δεν έχει επηρεαστεί τόσο έντονα από την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα. Από το 2009, οι δαπάνες για τη δημόσια υγεία έχουν μειωθεί κατά σχεδόν ένα τρίτο -πάνω από 5 δισ. ευρώ- σύμφωνα με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

Μέχρι το 2014, οι δημόσιες δαπάνες είχαν μειωθεί στο 4,7% του ΑΕΠ, από ένα προ κρίσης επίπεδο που ήταν στο 9,9%. Μάλιστα, περισσότεροι από 25.000 εργαζόμενοι έχουν απομακρυνθεί και τα νοσοκομεία πολλές φορές ξεμένουν από φάρμακα, γάντια, γάζες, ακόμα και από σεντόνια.

Μόνη λύση η Χρυσή Αυγή που έχει παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη ενός Εθνικού Συστήματος Δωρεάν Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας προς τον Ελληνικό Λαό για να πάψουν οι τριτοκοσμικές εικόνες στα δημόσια νοσοκομεία. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστολή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τον πρωθυπουργό για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συναντήσεις για το Κυπριακό

Μνημονιακή κοροϊδία ολκής από τον Μητσοτάκη: Γκρινιάζει για την αύξηση στον καφέ που ο ίδιος ψήφισε!

Μνημονιακή κοροϊδία ολκής από τον Μητσοτάκη: Γκρινιάζει για την αύξηση στον καφέ που ο ίδιος ψήφισε!Ως χαχόλους συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους πολίτες οι υποτακτικοί πολιτικάντηδες του Μνημονίου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Ο επίδοξος μνημονιακός πρωθυπουργός ανέβασε στο facebook φωτογραφία με τον ίδιο να απολαμβάνει το καφεδάκι του σε μια χλιδάτη καφετέρια και το πικρόχολο σχόλιο: "Πρώτος καφές του χρόνου! Προλάβαμε πριν αυξηθεί ο φόρος! ".
Ζορίστηκε δηλαδή ο Μητσοτάκης με την αύξηση φόρου στον καφέ...
Βρε, Κυριάκο αφού σε ενοχλούν τα μνημόνια και οι φόροι, γιατί στις 14 Αυγούστου 2015 ψήφισες μαζί με τον Σύριζα και το υπόλοιπο "συνταγματικό τόξο" το τρίτο Μνημόνιο; Δεν ξέρεις ότι οι αυξήσεις σε καύσιμα, καφέ και λοιπά είδη είναι συνέπειες της δικής σου ψήφου, όπως και της υπόλοιπης μνημονιακής Νέας Δημοκρατίας; Ποιον νομίζεις ότι κοροϊδεύεις;  ΠΗΓΗ

Μαύρες γιορτές έκαναν οι καταστηματάρχες: Μεγάλη πτώση του τζίρου - Έρχονται λουκέτα!

«Μαύρες» ήταν οι φετινές γιορτές για τους καταστηματάρχες, καθώς ο τζίρος Δεκεμβρίου ήταν ο χαμηλότερος των τελευταίων ετών -κάτω των 4 δισ. ευρώ, έναντι των 4,1 δισ. ευρώ το 2015 και των 6,43 δισ. ευρώ τζίρου το 2009.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) της ΕΣΕΕ, η συνολική πτώση του χριστουγεννιάτικου τζίρου τα χρόνια της κρίσης έφτασε το 38% και οι απώλειες εξαετίας σε χρήμα τα 2,43 δισ. ευρώ.

Βέβαια, η νέα πτώση φέτος, ήταν εν πολλοίς αναμενόμενη, καθώς υπήρχε μια πληθώρα φορολογικών υποχρεώσεων των Ελλήνων πολιτών, ύψους 4 δισ. ευρώ που έπρεπε να διευθετηθούν έως το τέλος του έτους. Ήτοι, η τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος, η προτελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ, η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2017, οι δόσεις στο πλαίσιο ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, η καταβολή παρακρατούμενων φόρων από τις επιχειρήσεις, ΦΠΑ και ΦΜΥ.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ημνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ πανηγυρίζει που ήπιε το αίμα του ελληνικού λαού και χιλιάδες μαγαζατόρων (που δεν ανήκουν στην εν δυνάμει εκλογική τους δύναμη, όπως το κηφηναριό του δημοσίου…) ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο! ΠΗΓΗ

Ενεργοποίηση του «κόφτη» και νέες περικοπές τα επιτεύγματα της «διαπραγμάτευσης» των μπολσεβίκων

Εάν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο φαντάζει γοητευτική η Αριστερά σε όσους δεν μπαίνουν στον κόπο να μελετήσουν σε βάθος τις ιδεολογικές της ρίζες, τότε αυτό είναι το φιλολαϊκό και φιλεργατικό της προφίλ και ο υποτιθέμενος διαρκής αγώνας της ενάντια σε κάθε τι καταπιεστικό. 

Γνωρίζοντας οι νεομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι Έλληνες ουδέποτε κυβερνήθηκαν από μία κυβέρνηση της Αριστεράς και με το «αντίπαλο δέος» να έχει κυριολεκτικά καταρρεύσει υπό το βάρος των αιματηρών μέτρων που επέβαλλε σωρηδόν σε δύο μόλις χρόνια, στήριξαν όλη την επικοινωνιακή τους πολιτική πάνω σε αυτό το μύθο, ότι δηλαδή θα καταργούσαν όταν αναλάμβαναν την εξουσία κάθε νόμο που συντέλεσε στη διόγκωση της μνημονιακής κρίσης.

Το διάστημα που μεσολάβησε από την ημέρα ανάληψης της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα που αναμένεται η ολοκλήρωση της αξιολόγησης ο προαναφερόμενος μύθος κατέρρευσε μαζί με τα προεκλογικά ψέματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης, ο οποίος αντικαταστάθηκε από άλλους, νέους μύθους με σκοπό τη διαιώνιση του ψευδούς ότι εγχειρείται μία σκληρή διαπραγμάτευση για το καλό της χώρας.

Έτσι λοιπόν από την κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο φτάσαμε στο ευεργετικό των μέτρων και στην πεποίθηση ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση τόσο πιο συμφέρον είναι αυτό για τους δημοσιονομικούς μας στόχους, επομένως και για τους Έλληνες που θυσιάζονται επτά συναπτά έτη για χάρη τους. Δυστυχώς γι’ αυτούς ο μύθος της αξιολόγησης κατέρρευσε πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, καθώς αμέσως μετά την παροχολογία Τσίπρα για την καταβολή «13ης σύνταξης» και τις αντιδράσεις των Βρυξελλών περί μονομερούς ενέργειας χωρίς την πρότερη ενημέρωση τους, η περίφημη αξιολόγηση μετατίθεται μετά τις γιορτές, κατά πάσα πιθανότητα για τα μέσα Ιανουαρίου, ημέρα συνεδρίασης του Eurogroup.

Αυτό που εξετάζουμε δεν είναι το κατά πόσο η ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά στην απεμπλοκή από τα μνημόνια, πρώτον γιατί αυτό δεν στέκει και δεύτερον επειδή η αξιολόγηση θα γίνει με όρους παραμονής εντός του μνημονίου και επίτευξης των στόχων που αυτό οριοθετεί. Αυτό που θέλουμε να καταδείξουμε είναι η υποκρισία του Τσίπρα που έπαιξε όλα τα χαρτιά που του απέμειναν που τώρα αναγκάζεται να παρουσιάζει σαν θρίαμβο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης «στο προσεχές διάστημα».

Αυτό, όπως γράψαμε παραπάνω, είναι θέμα ανοιχτό σε ερμηνείες και προβλέψεις αφού είναι ξεκάθαρο πως χρησιμοποιείται ως μέσο εκβιασμού για την επιβολή νέων μέτρων, όπως κι έγινε: η κυβέρνηση Τσίπρα δήλωσε παραίτηση από τις διαπραγματεύσεις μέσω της ενεργοποίησης του «αυτόματου κόφτη» δηλαδή την άνευ όρων και οριζόντια περικοπή σε μισθούς και συντάξεις, όπως και την παράλληλη ενεργοποίηση και εφαρμογή προηγούμενων διατάξεων του μνημονίου, που ισοδυναμούν ουσιαστικά σε νέα μέτρα.

Κι όμως, μετά απ’ όλα αυτά οι μπολσεβίκοι πανηγυρίζουν επειδή έσωσαν τη χώρα κι επειδή με τους χειρισμούς τους επετεύχθη... συμφωνία. Τις ωφελείται, όμως, από αυτήν; ΠΗΓΗ


Δήλωση ΣΟΚ από γνωστή αριστερή ηθοποιό: Οι τοκογλύφοι δανειστές ήθελαν κυβέρνηση που να περνά όλα τα μέτρα - Το μόνο ζόρι που τραβάνε είναι με την Χρυσή Αυγή!


Τα πράγματα το όνομά τους είπε γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής» επ’ ευκαιρίας θεατρικής παραστάσεως στην οποία συμμετέχει.


Ο λόγος για την γνωστή Ελένη Ράντου, η οποία ερωτήθηκε για τα πολιτικά πράγματα της χώρας και δήλωσε:
« - Τι σημαίνει η Αριστερά σήμερα;
Είναι ήδη ξεπερασμένος ο όρος. Δεν υπάρχει και δεν συναντιέται πουθενά. Οτιδήποτε αριστερό, έτσι όπως το ξέραμε, σημαίνει ότι έχει μία τάση να προσπαθεί να απονείμει δικαιοσύνη και να αμβλύνει τις αδικίες, δεν υπάρχει εξ ορισμού. Οποιοσδήποτε φαντάζεται ότι μπορει να δημιουργήσει πυρήνες Κούβας είναι ή αιθεροβάμων ή ανώριμος. Ήταν μια ωραία παγίδα η «Αριστερά», για να εφαρμοστούν οι πιο δεξιές πολιτικές. Πάρτε μια Αριστερά και κάνετε τα πιο συντηρητικά πράγματα. Όπως να συνεχιστούν τα μνημόνια με αυτό τον τρόπο, να αυξηθούν οι φόροι, να έχετε το κεφάλι κάτω. Εάν θέλετε να το κάνετε με μια «Αριστερά», κάντε το με μια Αριστερά. Ό,τι θα γίνει, θα γίνει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
- Δεν έχει σημασία το πρόσημο, δηλαδή;
Έξω το ξέρουν πολύ καλά. Εμείς εδώ δεν το καταλάβαμε. Έξω ήθελαν κυβέρνηση που θα είχε τη δυνατότητα να περνάει τα μέτρα στη Βουλή. Όποια και να ήτανΤο μόνο ζόρι που τραβάνε είναι με την ακροδεξιά»
Εμείς, τι άλλο μπορούμε να προσθέσουμε σε μία τέτοια δήλωση που αποτυπώνει ΠΛΗΡΩΣ το «ζόρι» που «τραβάνε» οι διεθνείς τοκογλύφοι με την Χρυσή Αυγή και οδήγησε στις διαταγές τους προς τη Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει σε διώξεις, δολοφονίες και συκοφαντία;  ΠΗΓΗ

46 λαθρομετανάστες έκαναν ποδαρικό στην Χίο

Παρά τις εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες μια βάρκα με 46 «προσφυγάκια» κατέφτασε στις 04.00 στην παραλία της Αγίας Ερμιόνης Χίου, κάνοντας… ποδαρικό για τον νέο χρόνο.

Η χρονιά που έφυγε ήταν αρκετά… παραγωγική (62.784 λαθρομετανάστες εισήλθαν στην χώρα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του λεγόμενου «Συντονιστικού Οργάνου Αντιμετώπισης Προσφυγικής Κρίσης» – που μονίμως… ψεύδεται, άρα σ’ αυτούς προσθέστε καμμιά δεκαριά χιλιάδες…) κι όπως φαίνεται, ανάλογη θα είναι και η συνέχεια τη νέα χρονιά στη χώρα των «ανοιχτών συνόρων»!  ΠΗΓΗ  Εκτός εάν…





Λαθρομετανάστες λήστεψαν, αλλά ευτυχώς δεν βίασαν νεαρή Ελληνίδα στην Χίο


Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε νεαρή Ελληνίδα (η Αστυνομία δεν έδωσε την ηλικία της – προφανώς ήταν πολύ μικρή κι αυτό θα προκαλούσε μεγαλύτερη αγανάκτηση…) στην Χίο.

Ενώ εκινείτο αμέριμνη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από δυο «προσφυγάκια», τα οποία την ακινητοποίησαν κλείνοντάς της το στόμα και την έριξαν στο έδαφος. Η κοπέλα πανικοβλήθηκε, καθώς φοβήθηκε ότι σκοπός τους ήταν να την βιάσουν, αλλά προφανώς τα «προσφυγάκια» δεν είχαν στη διάθεσή τους πολύ χρόνο, γι’ αυτό αρκέστηκαν να την ληστέψουν και να εξαφανιστούν.
Το θύμα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν δυο «προσφυγάκια» να κινούνται ύποπτα και επιχείρησαν να τα σταματήσουν. Αλλά, τα… ζόρικα «προσφυγάκια» εξύβρισαν και απώθησαν τους αστυνομικούς προσπαθώντας να διαφύγουν, χωρίς να το καταφέρουν

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!! => Αφγανός λαθρομετανάστης στην Αυστρία μαχαίρωσε γυναίκα, επειδή διάβαζε τη Βίβλο σε κέντρο φιλοξενίας


Με ψευδείς καταγγελίες οι “δασκαλεμένοι” λαθρομετανάστες προσπαθούν να κερδίσουν το εισιτήριο για την Ευρώπη

Από το πρωί οι αριστεράντζες και οι «αλληλέγγυοι» φρόντιζαν να διακινούν μία είδηση που «έσπαγε» την μονοτονία του βιασμού Ελληνίδων ή αλληλέγγυων από τους λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ψεύτικη είδηση μία λαθρομετανάστρια βιάστηκε από δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, υπονοώντας ότι οι δράστες ήταν Έλληνες.

Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι το σύνολο των «αλληλέγγυων» υποδέχτηκε την είδηση με πανηγυρισμούς. Γνωρίζαμε και από πριν ότι είναι ανάλγητοι που χαίρονται εμπρός σε ό,τι μπορούν να χρησιμοποιήσουν προπαγανδιστικά.

Τελικώς, όμως οι «αλληλέγγυοι» έμειναν με τη χαρά, αφού οι δυο Αφγανοί μεταφέρθηκαν χθες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου σήμερα ανακρινόμενοι ομολόγησαν ότι τίποτα από τα όσα κατήγγειλαν δεν ήταν αλήθεια!


Είχαν κάνει την καταγγελία προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν από το νησί προς την Αθήνα και στη συνέχεια να διαφύγουν στην Ευρώπη.

Και εδώ πέρα ανακύπτουν ζητήματα:

α) Αν είχε προλάβει να υπάρξει το κατάλληλο δασκάλεμα από τους «νομικούς αλληλέγγυους», οι λαθρομετανάστες θα είχαν κάνει ψευδή καταγγελία ρατσιστικής επιθέσεως, κερδίζοντας «δώρο» και επ’ άπειρον διαμονή στην Ελλάδα.


β) Αν οι αστυνομικοί είχαν αφεθεί να τους κάνουν «πλύση εγκεφάλου» οι αρμόδιες αντιρατσιστικές υπηρεσίες που σύστησε η ΝΔ και επάνδρωσε ο Σύριζα, ακόμα και να γνώριζαν την αλήθεια δεν θα το έλεγαν, όπως κάνουν οι οργανισμοί των «αλληλέγγυων» ανά την Ευρώπη, κουκουλώνοντας τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών.

Ποιος, αλήθεια, μας βεβαιώνει για το πόσες ψευδείς ειδήσεις όπως η συγκεκριμένη έχουν διακινηθεί από τα αργυρώνητα μέσα προκειμένου να καμφθεί η αντίσταση της ελληνικής κοινής γνώμης;  ΠΗΓΗ


Οι βιαστές επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος, στην Κολωνία την νύχτα της Πρωτοχρονιάς 

Οι βιαστές επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος, στην Κολωνία την νύχτα της Πρωτοχρονιάς

Σύμφωνα με το γνωστό αστυνομικό γνωμικό «ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος». Αυτό ακριβώς συνέβη και την νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, με τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» που είχαν διαπράξει -πέρυσι- τις διαβόητες μαζικές σεξουαλικές επιδρομές εναντίον ανυπεράσπιστων κορασίδων.
Ε, λοιπόν, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, τα… ξαναμμένα επέστρεψαν φέτος στον τόπο του περυσινού τους εγκλήματος, έτοιμα να το επαναλάβουν!

Έτσι, μια ομάδα δεκάδων Αφρικανών λαθρομεταναστών εντοπίστηκε από την Αστυνομία κοντά στον σταθμό του τρένου το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στο σημείο που είχαν ξεκινήσει οι περυσινές μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις, ετοιμάζοντας προφανώς ανάλογες επιθέσεις.

Αρχικά, η Αστυνομία τους περικύκλωσε και εν συνεχεία τους έκανε εξακρίβωση στοιχείων, αποθαρρύνοντάς τους. Άλλωστε, η όλη διαδικασία κράτησε αρκετές ώρες και τα «πουλάκια» -τα υποψήφια θύματά τους- είχαν «πετάξει»!

Εκείνο, όμως, που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το θράσος τους! Δείγμα, ότι δεν παίρνουν χαμπάρι από την κατακραυγή του κόσμου κι από τους υφιστάμενους νόμους, άρα χρειάζονται «ειδική μεταχείριση»! ΠΗΓΗ

Πιστοί στην παράδοση οι λαθρομετανάστες στην Γαλλία: Έκαψαν 945 αυτοκίνητα την νύχτα της Πρωτοχρονιάς!

Η… παράδοση που κρατάει στα προάστια του Παρισιού από τις μεγάλες ταραχές του 2005,  με τις πυρπολήσεις αυτοκινήτων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τηρήθηκε και φέτος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Le Parisien», η οποία επικαλείται τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών Πιερ-Ανρί Μπραντε, συνολικά 945 αυτοκίνητα Γάλλων πυρπολήθηκαν ή υπέστησαν ζημιές από τις 17:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Ελλάδας) την 31η Δεκεμβρίου ως τις 05:00 της 1ης Ιανουαρίου, από τους… νέους Γάλλους (καταγόμενους από το Αλγέρι, το Μαρόκο, κ.λπ.).

Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των επεισοδίων αυτού του είδους αυξήθηκε κατά 17,5% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά!

(ΥΓ): Πώς είπατε; Εδώ δε γίνονται τέτοια; Θα’ ρθει και η σειρά μας! Μην ξεχνάτε πως όλες οι μόδες από την Γαλλία ξεκινούν κι έρχονται και δω μετά από μερικά χρόνια! ΠΗΓΗ


.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τις δεύτερες πιο υψηλές αμοιβές σε ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουν οι «εθνοπατέρες» - Πρόκληση απέναντι στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό


Νυχτερινά «ρατσιστικά» επεισόδια μεταξύ “προσφύγων” στο hot spot της πλατείας Βάθης 

Άγρια συμπλοκή μεταξύ «προσφύγων» διαφόρων εθνοτικών ομάδων ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στο hot spot της… πλατείας Βάθης (πρόκειται για το κτίριο του 2ου Λυκείου, μέσα στο οποίο έχουν εδώ και καιρό μπουκάρει «προσφυγάκια», καθοδηγούμενα από «αλληλέγγυους»…).

Η συμπλοκή ξεκίνησε για άγνωστη αιτία και είχε από πετροπόλεμο μέχρι μάχες σώμα με σώμα με ξύλα και άλλα αντικείμενα.
Εν τέλει, μετά από αρκετή ώρα κι αφού είχε προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στη γύρω περιοχή, επενέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ και διέλυσαν τα συμπλεκόμενα «προσφυγάκια».

Ακολουθεί η είδηση όπως μεταφέρθηκε από τα συστημικά μέσα
"Πεδίο μάχης η πλατεία Βάθη: Άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών

Για 20 λεπτά Σύροι και άλλοι μετανάστες πέταγαν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα - Η αστυνομία συνέλαβε μόνο ένα άτομο
Πεδίο μάχης θύμισε για περίπου 20 λεπτά η πλατεία Βάθης στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Τρίτης από συμπλοκή μεταναστών. Όλα συνέβησαν στην περιοχή του πρώην Β΄ Γυμνασίου Αθηνών, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σουμερλή καθώς στο κτήριο του σχολείου έχουν καταλύσει οικογένειες Σύρων προσφύγων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως οι αλλοδαποί εμφανίστηκαν στους Σύρους ως διακινητές, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αντίδρασή τους. Ακολούθησε «πόλεμος» για 20 λεπτά με τις δύο ομάδες να ανταλάσσουν μεταξύ τους πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα. Μετά την εικοσάλεπτη συμπλοκή, πάντως, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και συνελήφθη ένας Σύρος, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση."
ΠΗΓΗ

Από παντού έρχονται λαθρομετανάστες για να ζήσουν στον «παράδεισο» του Τσίπρα και του Μητσοτάκη - Ακόμα και από την Τζαμάικα!

Τα επίσημα στοιχεία για την είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα κατά τον μήνα Δεκέμβριο αναδεικνύουν τα λάθη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, που έχουν καταστήσει τη χώρα παράδεισο των λαθρομεταναστών, με ανοιχτά σύνορα, πολυτελή hot spot, ψύξη – θέρμανση, μισθό και όλα εις βάρος των κορόιδων, των Ελλήνων φορολογούμενων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, λοιπόν, από τους 1075 που επισήμως μπήκαν στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο (ο πραγματικός αριθμός είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερος), μονάχα 131 ήταν από την Συρία και αυτοί είναι άνθρωποι που προσπαθούν να διαφύγουν από το καθεστώς Άσαντ, που κερδίζει στη Συρία, κοινώς είναι κατά πάσα πιθανότητα τζιχαντιστές.


Από κει και πέρα έρχονται λαθρομετανάστες κυρίως από την Αφρική και συγκεκριμένα 186 από Αλγερία, 132 πό Κονγκό, Ερυθραία, Γκάνα, Γουινέα κλπ. Αλλά δεν λείπουν και λαθρομετανάστες από άλλους προορισμούς πιο εξωτερικούς, όπως Κούβα, Μπαγκλαντές, Νεπάλ, Τζαμάικα και Χιλή.


Μάθανε σε όλες τις πλευρές του πλανήτη ότι η Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη είναι ο παράδεισος των λαθρομεταναστών και έρχονται μαζικά από όλες τις γωνιές του πλανήτη για να φάνε και να πιουν εις βάρος των κορόιδων. ΠΗΓΗ

Τους καλύτερους έχει μαζέψει ο Μητσοτάκης: Φανατικός νεοδημοκράτης πλέον ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Σε βαρυσήμαντες πολιτικές δηλώσεις προέβη ο... πολύς Θεόδωρος Πάγκαλος που έλεγε ότι στα Ίμια την Σημαία την πήρε ο... αέρας και αργότερα ισχυριζόταν ότι «μαζί τα φάγαμε».

Σε συνέντευξή του, λοιπόν, ρωτήθηκε σχετικά με το τι θα ψηφίσει στις εκλογές και ήταν ομολογουμένως... αφοπλιστικός. Ιδού τι είπε:

«Εγώ θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία, όπως ψήφισα και τις προηγούμενες φορές. Εδώ έχουμε ένα πολιτειακό θέμα. Αν θα έχουμε μια οικονομία ελεύθερη και μια κοινωνία ελεύθερη, όπως αποφάσισε μετά το τέλος του Εμφύλιου Πολέμου ο ελληνικός λαός κατά πλειοψηφία, ή κομμουνιστική δικτατορία, μετά το τέλος του κομμουνισμού, γιατί δεν ξέρω και τι είδους κομμουνισμό θέλουν να κάνουν αυτά τα παιδιά. Το άλλο ερώτημα είναι ποιος είναι χειρότερος: ο Βαγγέλης Βενιζέλος ή η Φώφη Γεννηματά; Δεν με ενδιαφέρει αυτό το ερώτημα.»

Να τον χαίρεται ο Μητσοτάκης, να τον βάλει και υποψήφιο. Πέρα, όμως, από το αστείο του όλου πράγματος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Νέα Δημοκρατία και το παλιό σκληρό κλεπτοκρατικό ΠΑΣΟΚ έχουν πλέον πλήρη ταύτιση. Μάλιστα, για να επικαλεστούμε την ορολογία των δημοσκόπων, ο Πάγκαλος δεν είνα περιστασιακός ψηφοφόρος της ΝΔ. Δεν είναι δηλαδή "ψήφος διαμαρτυρίας" για την πτώση του ΠΑΣΟΚ. Είναι ενσυνείδητη ψήφος στην πιο σάπια παράταξη της κλεπτοκρατίας  ΠΗΓΗ

Πανικόβλητος ο Σόρος από την παγκόσμια επέλαση των Εθνικιστών: Καλεί σε εγρήγορση πολιτικάντηδες, δημοσιογραφίσκους και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις

Ομολογουμένως ο διεθνής ιουδαίος πλουτοκράτης George Soros δεν μπορεί να θεωρεί ότι το 2016 ήταν μία ιδιαιτέρως επιτυχημένη χρονιά για αυτόν και τους σκοπούς του, μάλλον το αντίθετο.

Τις ανησυχίες του αυτές κατέγραψε, λοιπόν, με άρθρο στην πληρωμένη ιστοσελίδα της παγκοσμιοποίησης, Project Syndicate, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την επέλαση των Εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη, τις συνεχείς προσωπικές του ήττες από τον πρόεδρο της Ρωσίας, Πούτιν, και την εκλογή Τράμπ..>>>>
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!



ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1798480266508117760

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item