Widgets

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: «ΑΦΑΝΙΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ»


Προς δημογραφικό αφανισμό οδηγείται η Ελλάδα

Το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα της Ελλάδας, η υπογεννητικότητα, επανέρχεται στο προσκήνιο, ύστερα από τα νέα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα και τα οποία κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος.

Προς δημογραφικό αφανισμό οδηγείται η ΕλλάδαΜιλώντας για το συγκεκριμένο ζήτημα ο προϊστάμενος του Τμήματος Φυσικής και Μεταναστευτικής Κίνησης Πληθυσμού της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Κωνσταντίνος Βούλγαρης έκανε λόγο για «μη αναστρέψιμη σε έναν βαθμό» εικόνα, προσθέτοντας ωστόσο ότι η μετανάστευση (!) και η αύξηση των γεννήσεων ενδεχομένως να μπορούν να αντισταθμίσουν εν μέρει την κατάσταση.
Σύμφωνα με τον Βούλγαρη, η μείωση των γεννήσεων στην Ελλάδα άρχισε τη δεκαετία του ’80. Την περίοδο εκείνη περιορίστηκαν οι γεννήσεις σε 100.000 ετησίως, από 150.000 που ήταν έως τότε. Περίπου το 2000 υπήρξε ενθαρρυντική άνοδος στον αριθμό (120.000 ετησίως), όμως δεν κράτησε πολύ, αφού σήμερα οι γεννήσεις δεν ξεπερνούν τις 90.000 τον χρόνο, «κάτι που δημιουργεί πρόβλημα γήρανσης του πληθυσμού».

Όπως σημειώνει ο Βούλγαρης: «Τα τελευταία χρόνια οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις. Πριν από το 2010 η αναλογία αυτή μπορούσε να καλυφθεί από τη μετανάστευση, αφού οι άνθρωποι που έρχονταν στη χώρα ήταν περισσότεροι από εκείνους που την εγκατέλειπαν».Ο ίδιος καταλήγει: «Σήμερα η εικόνα που παρουσιάζει η Ελλάδα είναι αυτή του φαινομένου της “αρνητικής μετανάστευσης”». Παρόμοιες δυσοίωνες προβλέψεις είχαν προκύψει προ μηνός και από έρευνα του οργανισμού διαΝΕΟσις, σύμφωνα με την οποία το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδας υπολογίζεται πως θα είναι μειωμένος κατά 800.000 έως 2.500.000 σε σχέση με σήμερα (από 8.300.000 έως 10.000.000). Στην ίδια έρευνα αναφερόταν ακόμα πως οι ανήλικοι κάτω των 14 ετών δεν θα ξεπερνούν το 14% του συνολικού πληθυσμού, μετατρέποντας την Ελλάδα σε «έρημη χώρα με άδεια σχολεία και χώρους εργασίας».

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν είναι ενδεικτικά του τεράστιου προβλήματος για την επιβίωση του Έθνους που συνιστά η υπογεννητικότητα. Και φυσικά, η (λαθρο)μετανάστευση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει την λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα, θυμίζοντας τις ανάλογες «προτάσεις - λύσεις» του Μουζάλα, του Ξυδάκη και άλλων εθνομηδενιστών, στο πλαίσιο της προσπάθειας της μετατροπής του εθνικά ομοιογενούς Λαού της Χώρας σε ετερογενή πληθυσμό αλλοδαπών.

Αλλά σε μια Χώρα όπου τα παιδιά καταμετρώνται ως… τεκμήρια φορολόγησης, όλα τα απίθανα είναι πιθανά πλέον. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΝΤΟΥ από ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ του ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ από τους ΖΑΠΛΟΥΤΟΥΣ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ»ΤΟΞΟΥ - ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την ΙΔΙΑ τους την ΠΑΤΡΙΔΑ για να ΣΩΘΟΥΝ
..

Η απόλυτη ξεφτίλα: Επιθεώρηση λαθρομεταναστών στο αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ! Δεν ήταν loux, σηκώθηκαν κι έφυγαν!

Η απόλυτη ξεφτίλα: Επιθεώρηση λαθρομεταναστών στο αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ! Δεν ήταν... loux, σηκώθηκαν κι έφυγαν!

Είχαμε γράψει για την πρωτοφανή προσβολή Καμμένου προς τις Ένοπλες Δυνάμεις να στείλει ολόκληρο αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού για να μετατραπεί σε Hot Spot!
Η εν λόγω κίνηση Καμμένου πέρα από προσβλητική ήταν και επικίνδυνη γιατί, αλήθεια, τι θα γινόταν αν σημειωνόταν εξέγερση εντός ενός πολεμικού πλοίου;

Τελικώς, η ξεφτίλα πήγε σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα, αφού «επιτροπή» λαθρομεταναστών, σε ρόλο Α/ΓΕΝ, ανέβηκε στο αρματαγωγό και το... επιθεώρησε.
Και επιπλέον αυτού, δήλωσαν ότι... δεν τους ικανοποιούν οι συνθήκες και έτσι απποχώρησαν, δίνοντας παράλληλα εντολή να μην ανέβει κανείς άλλος.

Φαίνεται ότι οι συνθήκες δεν ήταν αρκετά... λούξ, σε σύγκριση με τα Hot Spot που υποτίθεται ότι ξεπαγιάζουν και έτσι αρνήθηκαν να επιβιβαστούν. Ευτυχώς, βεβαίως, αφού όπως προείπαμε η ανεύθυνη κίνηση Καμμένου θα μπορούσε να έχει πολύ μεγάλες επιπτώσεις. ΠΗΓΗΠρώτη και στην ανεργία η Ελλάδα των μνημονίων: Στο 23,1% το ποσοστό για τον Σεπτέμβριο

Πρώτη και στην ανεργία η Ελλάδα των μνημονίων: Στο 23,1% το ποσοστό για τον Σεπτέμβριο
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην ανεργία! Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων, παλιών και νέων, ψοφοδεξιών κι αριστερών!

Μετά από σχεδόν 7 χρόνια μνημονίων η Εθνική οικονομία εξακολουθεί να οδεύει προς την ολοκληρωτική καταστροφή, χωρίς καμία ελπίδα ανάκαμψης, συμπαρασύροντας τον Ελληνικό Λαό στην ανεργία και στην μετανάστευση.

Στο 23,1% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον μήνα Σεπτέμβριο, ελαφρώς μειωμένο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (23,3%) και κατά 1,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2015 (24,7%), σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιεί σήμερα η Eurostat.

Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση σε ό,τι αφορά την ανεργία, τόσο στο συνολικό ποσοστό, όσο και στην ανεργία των νέων, η οποία διαμορφώθηκε στο 46,1%.

Ακολουθεί η Ισπανία με 19,2% και 44,4% αντίστοιχα, με στοιχεία, όμως, του Νοεμβρίου 2016. Τα μικρότερα ποσοστά ανεργίας τον Νοέμβριο καταγράφηκαν στην Τσεχία (3,7%) και τη Γερμανία (4,1%).

Συνολικά στην Ευρωζώνη το ποσοστό ανεργίας για τον μήνα Νοέμβριο διαμορφώθηκε στο 9,8%, σταθερό σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2016. ΠΗΓΗ

Ένας χρόνος Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αγαπημένο παιδί της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας γιορτάζει τα νεοφιλελεύθερα επιτεύγματά του

Έκλεισε ήδη ένας χρόνος από τότε που ο ακραία νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη ύστερα από σωρεία τραγελαφικών καταστάσεων στην ηγεσία της ψευτοδεξιάς.

Η αναρρίχησή του στην προεδρία της ΝΔ υπήρξε διακαής πόθος των συστημικών ΜΜΕ, των εγχώριων νταβατζήδων και κυρίως της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας, της οποίας αποτελεί το αγαπημένο παιδί.

Ας μην ξεχνάμε πως τα διαπιστευτήριά του στους ξένους δανειστές τα είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν χρημάτισε υπουργός Εσωτερικών, αλλά και στις 14 Αυγούστου 2015 όταν μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν το τρίτο αριστερό Μνημόνιο του Σύριζα.

Οι καναλάρχες, των οποίων αποτελεί το καλύτερο φερέφωνο, αλλά και οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων λάτρεψαν τον "Κούλη", στον οποίο έδωσαν από την πρώτη στιγμή προβάδισμα νίκης και τον έχρισαν μνημονιακό πρωθυπουργό εν αναμονή.
Βέβαια, αυτό που ξεχνούν να αναδείξουν οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδόλως ανεβαίνει ή κερδίζει ψήφους, απλά ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί ραγδαία καθοδική πορεία και ο Σύριζα εξαϋλώνεται.

Τέλος, να σημειώσουμε τα σημαντικότερα νεοφιλελεύθερα επιτεύγματα της ΝΔ επί Μητσοτάκη σε σημείο που ο Πάγκαλος έχει γίνει ο πιο φανατικός ψηφοφόρος τους.
Η ψευτοδεξιά χέρι - χέρι με τον Σύριζα ψήφισε το "σύμφωνο συμβίωσης", την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, την διάλυση της Εθνικής Παιδείας και κάθε νομοθέτημα υπέρ των λαθρομεταναστών και εναντίον των Ελλήνων.
Αν λοιπόν αλλάξει χέρια η σκυτάλη από τον ένα μνημονιακό πρωθυπουργό στον άλλο, μετά και από τις ευλογίες της "καγκελαρίας", τι θα έχει αλλάξει;

Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! ΠΗΓΗ

Σχεδόν 200 χρόνια μετά και πάλι η πράσινη σημαία του Ισλάμ στον αθηναϊκό ουρανό: Σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο το τζαμί στον Βοτανικό

Τέλος Απριλίου θα είναι έτοιμο προς χρήση το τζαμί στον Βοτανικό, όπως διέρρευσαν στην «Καθημερινή» οι «κύκλοι» του Μεγάρου Μαξίμου.
Το τέμενος κατασκευάζεται στην έκταση αυτή των 17 στρεμμάτων που έχει παραχωρήθηκε από τον Καμμένο στο υπουργείο Υποδομών.

 Σήμερα, έχουν ήδη κατεδαφιστεί δύο από τα οκτώ συνολικά κτήρια το χώρου, ενώ όπως αναφέρει η Καθημερινή,
ολοκληρώθηκε η σκυροδέτηση της θεμελίωσης του κτηρίου που θα ανεγερθεί. Πάντως θα έχει ορισμένες διαφοροποιήσεις από το αρχικό σχέδιο: Το οικόπεδο θα χωριστεί με δρόμο από το υπόλοιπο που εξακολουθεί να ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό και μάλιστα φιλοξενεί κάποιες δραστηριότητές του, το κτήριο θα είναι μια καινούρια εντελώς, μεταλλική κατασκευή και όχι τροποποίηση υπάρχουσας αποθήκης, ενώ τέλος θα κατεδαφιστούν όλα τα εγκαταλελειμμένα κτήρια του χώρου και στην θέση τους θα δημιουργηθεί εκτενής κήπος για περισυλλογή και κήρυγμα.

Θα δημιουργηθούν δύο χώροι για τους ισλαμιστές. Ένας χώρος για γυναίκες και ένας χώρος για άντρες, ενώ δεν υπάρχει πρόβλεψη για σιίτες και σουνίτες ή όλες τις άλλες σέχτες του Ισλάμ. Προφανώς αυτά είναι αιτήματα που θα ικανοποιηθούν με περισσότερα τζαμιά, τώρα που πήρε φόρα η κυβέρνηση.

Την ώρα, λοιπόν, που σε ολόκληρη την Ευρώπη ανακαλύπτουν ότι εντός των τζαμιών επωάζονται οι πυρήνες των τζιχαντιστών και ενώ στην Ελλάδα έχουμε κρούσματα διδαχής της τζιχάντ σε τζαμιά ισλαμιστών, ήρθε η ώρα της κατασκευής ενός τεμένους στην Αθήνα, για να απλωθεί η φωνή του μουεζίνη και να κυματίσει η πράσινη σημαία του Ισλάμ στην Αθήνα μετά από 200 περίπου χρόνια. ΠΗΓΗ

Έρχονται από παντού οι λαθρομετανάστες: Ενεργοποιεί από Μάρτιο την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ η Γερμανία!


Δεν μας έφταναν οι όσοι λαθρομετανάστες έχουμε ήδη στην Ελλάδα, αλλά και αυτοί που περιμένουν στα τουρκικά παράλια για να μεταφερθούν στον «σοσιαλιστικό παράδεισο» του Αλέξη, του Κυριάκου και του Πάνου, όπου οι Έλληνες πεινάνε για να τρώνε πλουσιοπάροχα οι απρόσκλητοι, αλλά έρχονται και άλλοι πολλοί εκ Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung, που επικαλείται επιστολή του γερμανού υπουργού Εσωτερικών, από τις 15 Μαρτίου θα αρχίσει να εφαρμόζεται και πάλι η Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ.

Κοινώς, όποιος λαθρομετανάστης καταφέρνει να αποδράσει από το Ελλαδιστάν και καταφέρει να φτάσει Γερμανία, τότε θα απελαύνεται πίσω στην Ελλάδα.

Και μην νομίζετε ότι μιλάμε για «γυναικόπαιδα» ή μορφωμένους, αφού για αυτούς θα εγκρίνεται η αίτηση ασύλου και θα μένουν στην Γερμανία. Στην Ελλάδα θα επιστρέφει η... «αφρόκρεμα», δηλαδή βιαστές, ληστές, εγκληματίες και φυσικά τζιχαντιστές. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ -> 2017 και ΑΧ ΚΟΥΛΗ ! - ΑΧ ΑΛΕΞΗ ! ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η Ν.Δ. ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

«Αλληλέγγυου» Καμμένου έργα: Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού θα στεγάσει τα “προσφυγάκια” της Λέσβου

Τελικά, ευρέθη λύση για τα χειμαζόμενα «προσφυγάκια» της Λέσβου. Και σιγά να μην τα έπαιρναν σπίτια τους, οι «αλληλέγγυοι» του νησιού!

Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, λοιπόν, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα κομφόρ, αποστέλλεται σήμερα στη Λέσβο, για να στεγάσει τα «προσφυγάκια».

Πάλι… καθάρισε ο υπερ-σούπερ-ντούπερ «αλληλέγγυος» υπουργοπάνος, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της συγκυβέρνησης: «Η απόφαση ελήφθη μετά από επικοινωνία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο».

Αυτή είναι άραγε η αποστολή των Ενόπλων μας Δυνάμεων; Αυτός είναι ο προορισμός των πολεμικών μας πλοίων, που έχουν χρυσοπληρωθεί από το υστέρημα του ελληνικού λαού;

Και γιατί δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα κάτι ανάλογο με τους χιλιάδες Έλληνες αστέγους, που κοιμούνται στα παγκάκια – κι άλλοι, πιο «τυχεροί», μέσα σε αυτοκίνητα-σαράβαλα;
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε σχετικά: "Καμμένος και Τσίπρας, αφού κατασπατάλησαν δισεκατομμύρια ευρώ για τους λαθρομετανάστες, έφτασαν στο επαίσχυντο σημείο να μετατρέπουν πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού σε ξενοδοχεία αλλοδαπών". ΠΗΓΗ


Στο “hot spot” της Χίου έκοψαν το ρεύμα από τους χώρους των αστυνομικών για να έχουν οι λαθρομετανάστες!

Μπορεί σ’ ολόκληρη τη χώρα να υπάρχουν προβλήματα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, όπως διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά σ’ ένα μόνο μέρος υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις: στο "hot spot" της Χίου!

Έτσι, όταν αποφασίστηκε η εκ περιτροπής ηλεκτροδότηση των δύο τμημάτων του "hot spot", λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησης όλου του χώρου, επειδή ήταν αυξημένη η κατανάλωση ρεύματος από θερμαντικά σώματα, τα «προσφυγάκια» αγρίεψαν και αρχικά έκλεισαν τη μία είσοδο του hot spot. Στη συνέχεια δε, άρχισαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς.

Εν τέλει, αποκαταστάθηκε η ρευματοδότηση και στα δύο τμήματα του hot spot, εκτός από τον χώρο των γραφείων, όπου παρέμενε η αστυνομική δύναμη. Με λίγα λόγια, έκοψαν το ρεύμα στους χώρους που βρίσκονταν οι αστυνομικοί, για να έχουν συνέχεια ρεύμα οι λαθρομετανάστες!!!

Προφανώς με τη λογική, ότι οι αστυνομικοί που ξεπάγιαζαν δεν θα πετούσαν πέτρες σε κανέναν! ΠΗΓΗ

Μισό δισ. ευρώ έχουν τσεπώσει συριζαίοι και οι “αλληλέγγυες” ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες - 1.3 δισ. ευρώ ο λογαριασμός στον Έλληνα φορολογούμενο!

1.3 δισ. ευρώ φεύγουν από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου για τους λαθρομετανάστες!

Έχουμε πολλές φορές αναφέρει ότι οι συριζαίοι και οι λοιποί «αλληλέγγυοι» επιμένουν στα "ανοιχτά σύνορα" και στην καταστροφή της Ελληνικής Κοινωνίας, διότι πολύ απλά πληρώνονται και μάλιστα με το κεφάλι. Ζαλίζουν, λοιπόν, τα νούμερα σχετικά με τα χρήματα που έχουν διατεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την κυβέρνηση και τις ΜΚΟ που διαχειρίζονται το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα.

Συγκεκριμένα, έχουν ήδη διατεθεί 481,9 εκατ. ευρώ από το συνολικό ποσό του 1,059 δισ. ευρώ που έχει δεσμευθεί έως το 2020. Αναλυτικότερα...>> ΟΛΑ ΕΔΩ!!


Αποκλειστικό: Νέες άρσεις ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής - Έχασαν τον “μπούσουλα” στην Επιτροπή Δεοντολογίας οι καθεστωτικοίΤελειωμό δεν έχει ο μηχανισμός των άρσεων ασυλίας και των καταχρηστικών διώξεων του πολιτικού συστήματος κατόπιν αγαστής συνεργασίας εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Έντρομο το σύστημα θωρεί την ανοδική πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει προσκόμματα και να φοβίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μη μπορώντας να κατανοήσει την υπερβατικότητα της Πίστεως προς την Πατρίδα, την Πίστη στις Ιδέες και την δύναμη της θέλησης που έχουν οι Εθνικιστές, η οποία μπορεί να κινήσει βουνά αντιστάσεως..>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιστολή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, οι «δημοκράτες» του Τύπου και η Ελλάδα που ξυπνά!

Μεγάλη Νίκη του Ε.ΛΑ.Μ. και της Χρυσής Αυγής: Ρήγμα στην πολιτική συνοχή του κατεστημένου στην Κύπρο - Αποχώρησαν τέσσερα κυπριακά κόμματα από την συμφωνία της προδοσίας!


Εδώ και πολύ καιρό όλα τα κόμματα του κατεστημένου στην μητροπολιτική Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο μας ήταν συντονισμένα στην στήριξη των προσπαθειών Ανα(ν)στασιάδη για την επίτευξη μίας προδοτικής λύσης για το Κυπριακό, που θα οδηγήσει σε πλήρη τουρκοποίηση της νήσου και μία έμμεση είσοδο της τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι μόνοι που ήταν αντίθετοι σε όλο αυτό τον συρφετό της εθνοπροδοσίας ήταν οι Έλληνες Εθνικιστές του Ε.ΛΑ.Μ. και της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι από την αρχή αντιτάχθηκαν με κάθε τρόπο στην προδοσία.

Σήμερα, λοιπόν, ξεκινάει η συνδιάσκεψη της Γενεύης. Ήδη ο Αναστασιάδης αναβάθμισε το ψευδοκράτος, το οποίο μετέχει κανονικά (σαν κανονικό κράτος!) στην διάσκεψη. Μαζί με αυτό μετέχουν και οι Άγγλοι κατακτητές, ομού με τους τούρκους κατακτητές και τον Τσίπρα. Ένας κανονικός τραγέλαφος, δηλαδή, που μυρίζει παλιά αποικιοκρατία και παρωχημένες λογικές ιμπεριαλισμού.Το ευχάριστο νέο σε όλα αυτά είναι ότι υπό την πίεση του γεγονότος ότι τα κόμματα βρίσκονται σε πλήρη αντίφαση με την λαϊκή βούληση, δημιούργησε ένα αρκετά μεγάλο ρήγμα στην πλευρά των κυπριακών κομμάτων, αφού τέσσερα κόμματα αποχώρησαν από τον εθνοπροδοτικό συνασπισμό προσυπογράφοντας την καταγγελία του Ε.ΛΑ.Μ για αναβάθμιση του ψευδοκράτους. ΠΗΓΗ

Νέες απειλές των τουρκόψυχων στην Θράκη που πιέζουν για νομιμοποίηση των ψευτομουφτήδων

Έχοντας πάρει θάρρος και ανθελληνικό θράσος από την παντελή αδιαφορία των εγχώριων αρχών, σε σημείο που να μετατρέπεται σε στήριξή τους, οι πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη έχουν ξεσαλώσει τελείως. Η αλλαγή του τοποτηρητή της μουφτείας Διδυμοτείχου και οι φήμες για αλλαγή στην μουφτεία της Κομοτηνής και της Ξάνθης, οι οποίες διαψεύστηκαν, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των τουρκόψυχων. 


Σε ανακοίνωσή της η «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» αναφέρει ότι «στο θέμα των μουφτειών αγνοούνται η βούληση και η άποψη της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης». Σε ιδιαίτερα επιθετικό ύφος, η ψευτοεπιτροπή αναφέρει στην ανακοίνωση ότι «ο διορισμός τοποτηρητή στη διορισμένη μουφτεία Διδυμοτείχου χωρίς τη γνωμοδότηση της μειονότητας αντιμετωπίζεται με έκπληξη και με ανησυχία».

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά στο περιστατικό στο τζαμί Τσινάρ της Ξάνθης, που την ίδια ημέρα (4 Οκτωβρίου) προσελήφθη και απομακρύνθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων Αχμέτ Ιμάμ μετά τις «πολεμικές ιαχές» των ανθελληνικών μηχανισμών. «Υπάρχει επιδιωκόμενη σύγκρουση. Είναι ξεκάθαρο πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης δεν πρόκειται να αποδεχτεί τετελεσμένα» αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση.

Όταν οι τουρκόψυχοι που υποκινούνται από την «σφηκοφωλιά» του προξενείου της Κομοτηνής διοργανώνουν μέσα στην ίδια την Πρωτεύουσα της Ελλάδας ανθελληνική εκδήλωση, μαζί μ’ άλλους εθνομηδενιστές και η εκδήλωση αυτή νομιμοποιείται πολιτικά από την παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης(!), τότε αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η προκλητικότητά τους.    
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Νέα τουρκοκρατία: Τον θαυμαστή του Κεμάλ, Ρέμο ετοιμάζει για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Μητσοτάκης

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει! Καμιά εντύπωση δεν μας προκαλεί πως ο ακραία νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητά κάθε τυχάρπαστο ή εθνομηδενιστή για να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια της καταρρέουσας ψευτοδεξιάς.Την ώρα λοιπόν που κρίνεται το μέλλον της Κύπρου, ο Μητσοτάκης προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση.

Όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό ο πρόεδρος της ΝΔ συνάντησε σήμερα το απόγευμα τον θαυμαστή του Κεμάλ, Αντώνη Ρέμο στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς.

Η παρουσία του τραγουδιστή στα γραφεία της Πειραιώς φούντωσαν τις πληροφορίες ότι πιθανώς συζητήθηκε και το όνομα του Αντώνη Ρέμου, να αξιοποιηθεί, όπως έχει ακουστεί και γι΄ άλλους καλλιτέχνες στις εκλογικές λίστες της ΝΔ, όταν προκηρυχτούν εκλογές. ΠΗΓΗ

Εμείς από την πλευρά μας να θυμίσουμε πως ο Ρέμος δίχως κανένα είδος ντροπής δήλωσε σε τουρκικό μέσο πως είναι περήφανος (!) που ο σφαγέας του Ελληνισμού, Κεμάλ γεννήθηκε στον Λαγκαδά.

Μαθήματα «ηθικής» από τη ΝΔ: Υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης

Άλλη μια ένδειξη, ότι ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης όχι μόνο παραμένει «δεξί χέρι» και στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Β΄ Αθηνών, έρχεται στο προσκήνιο.

Μετά τα «Παραπολιτικά», ακόμη μια εφημερίδα δείχνει με δημοσίευμα της ότι ο Νίκος Γεωργιάδης συνεχίζει «να λύνει και να δένει» στο εσωτερικό του κόμματος.

Η εφημερίδα “Documento” γράφει επί του θέματος τα εξής: «Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που μιλάνε με τον αρχηγό – ναι, υπάρχουν και τέτοιοι -, σίγουροι για να κοσμήσουν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές είναι πρώτα πρώτα ορισμένοι που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την ελληνική Δικαιοσύνη.

Όπως, καλή ώρα, ο Νίκος Γεωργιάδης, κολλητός του Κυριάκου, πρώην βουλευτής Κερκύρας, γνωστός ως ακραίος νεοφιλελεύθερος και ακόμη γνωστότερος από την εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας. 

 Θυμίζουμε πως το θέμα αποκάλυψε το Hot Doc. Σύμφωνα με αυτό, ο Ν. Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης κυκλώματος παιδοφιλίας το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη. Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες της δικογραφίας και στοιχεία της έρευνας που διεξάχθηκε το 2011 στη  Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε «πολύ σκληρό σεξ» με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών. Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις παραιτήθηκε από σύμβουλος του Μητσοτάκη, αλλά σε δηλώσεις του αρνήθηκε την ενοχή του, κάνοντας λόγο για πόλεμο λάσπης και «πολιτικές σκοπιμότητες». Τώρα ο Κυριάκος φαίνεται ότι αποφάσισε να τον… αποκαταστήσει και θα τον τοποθετήσει υποψήφιο της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών».

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι εάν αληθεύει το δημοσίευμα της Documento (όπως και των «Παραπολιτικών» παλαιότερα), τότε έχουμε να κάνουμε με ένα ζήτημα τεράστιας ηθικής και πολιτικής σημασίας, το οποίο δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται  την γενικότερη κατάσταση τόσο ο νυν αρχηγός της ΝΔ όσο και το συγκεκριμένο κόμμα συνολικά. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Βγήκαν τα καλάσνικοφ στο κέντρο των Αθηνών: Ένοπλη αριστερή επίθεση εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη

Η επίθεση εναντίον των ΜΑΤ έγινε και πάνω στην αλλαγή της βάρδιας και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά και πιθανόν από θραύσματα στην κοιλιακή χώρα και τον μηρό ένας αστυνομικός, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε από μικρή απόσταση τρεις φορές, πιθανότατα με καλάσνικοφ, εναντίον του λεωφορείου των ΜΑΤ, όπου επέβαινε η πρωινή διμοιρία που μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία, αλλάζοντας τη νυχτερινή βάρδια. 
Δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ του λεωφορείου, ενώ μια καρφώθηκε στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ. Ο ένοπλος πιθανότητα βγήκε από την οδό Αραχώβης και αφού πυροβόλησε τρεις φορές, διέφυγε προς την περιοχή των Εξαρχείων. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν περισυλλεγεί τρεις κάλυκες του όπλου της επίθεσης που βρέθηκαν στην οδό Χ. Τρικούπη 57 και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. ΠΗΓΗ

O αριστερός τρομοκράτης αναζητείται, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν μόνος του ή συμμετείχαν και άλλα άτομα.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5160759658958997680

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item