Widgets

ΟΡΓΗ και ΣΙΧΑΜΑΡΑ για την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΙΚΩΝ τους ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.. ΣΤΑ 4 και στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

Η μεγάλη μπίζνα του «ανθρωπισμού»: 2.500 αργομισθίες σε ΜΚΟ και hot spot μόνο για συριζαίους

Έχουμε πολλές φορές γράψει για τους «αλληλέγγυους» που πληρώνονται με το κεφάλι για κάθε λαθρομετανάστη που φιλοξενούν σε καταλήψεις και άλλες παράνομες δραστηριότητές τους. Επίσης έχουμε γράψει για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχουν διοχευτετεί από τον κρατικό προϋπολογισμό και την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να δημιουργηθούν δομές φιλοξενίας για τους λαθρομετανάστες.


Μία νέα πρακτική που αποκαλύπτεται, όμως, δείχνει την συνέχεια του πελατειακού κράτους της ΝΔ και του Πασόκ στην εποχή του Σύριζα. Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία που έγινε στο κοινοβούλιο από βουλευτές του Σύριζα (προφανώς γιατί δεν τους ειδοποίησαν να διορίσουν και τους δικούς τους), έχουν ήδη γίνει 2.500 προσλήψεις σε προγράμματα ΜΚΟ σε συνεργασία με δήμους, οι οποίοι πληρώνονται για να κάθονται.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 17.523.136 ευρώ, εκ των οποίων τα 10.951.960 ευρώ προέρχονται από συγχρηματοδοτούμενη δαπάνη του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και τα 6.571.176 ευρώ από πόρους του ΟΑΕΔ.

Τι συμβαίνει τώρα με αυτούς τους ανθρώπους; Εκ των 2500 που προσελήφθησαν για να προσφέρουν έργο στα hot spot, οι περισσότεροι εξ αυτών είτε είναι εξαφανισμένοι και απλώς πληρώνονται, είτε βρίσκονται στους δήμους, απασχολούμενοι σε άλλες εργασίες. Κοινώς οι συριζαίοι βρήκαν έναν καινούργιο τρόπο για διορισμούς στο δημόσιο, που δεν είχαν σκεφτεί προηγουμένως οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες.   Το πελατειακό κράτος έχει, όντως,  συνέχεια! ΠΗΓΗ

Εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης: Οργίστηκε (!) επειδή ο Ιλχάν Αχμέτ «τον πούλησε» για το κλεφτο-Πασόκ!

Ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» δείχνει «το ποιόν» τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και του πρωταθλητή – γυρολόγου της εγχώριας πολιτικής σκηνής μουσουλμάνου βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ. Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

«Η πληροφορία είναι γκαραντί και δεν επιδέχεται διάψευσης: Ένα οργισμένο sms λέγεται ότι έστειλε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης προς τον μουσουλμάνο βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της προσχώρησής του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη της Φώφης Γεννηματά. Ακούγεται ότι οι επαφές του Ιλχάν με τη Ν.Δ., για προσχώρηση στο κόμμα του οποίου υπήρξε βουλευτής στο παρελθόν, ήταν προχωρημένες και ότι η απόφασή του να πάρει μετεγγραφή στη Φώφη προκάλεσε έκπληξη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΚΟΥΛΗΣ Μητσοτάκης θα συνεχίσει σταθερά και απαρέγκλιτα την μνημονιακή πολιτική του Τσίπρα

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Το ότι ο Ιλχάν Αχμέτ φαίνεται ότι είχε δώσει κι αλλού «τον λόγο του» για το που θα προσχωρούσε, αφού εγκατέλειπε το ολοένα και περισσότερο βυθισμένο μόρφωμα του Θεοδωράκη, ή, πολύ χειρότερα, το ότι ο Μητσοτάκης δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να στεγάσει πολιτικά στη ΝΔ έναν επαγγελματία γυρολόγο της πολιτικής, ο οποίος στο παρελθόν με κατά καιρούς δηλώσεις του, όπως για «Μειονότητα (με το «Μ» κεφαλαίο) διαφορετικής καταγωγής στη Ροδόπη» και για αποκλειστική χρήση της τουρκικής γλώσσας στα μειονοτικά σχολεία, έχει δείξει την άμεση διασύνδεσή του με το προξενείο και το ανοιχτά φιλότουρκο DEB;

Έτσι αντιλαμβάνεται τον «νέο πατριωτισμό» η ΝΔ; Να επιζητεί στην κοινοβουλευτική της ομάδα και στα μετέπειτα ψηφοδέλτιά της άτομα με στάση ευθέως απέναντι στα Εθνικά μας συμφέροντα; Κι όλα αυτά για μερικά ψηφαλάκια παραπάνω;
Ας είναι, όμως, σίγουρος ο Μητσοτάκης πως, αφού αντιλαμβάνεται τα πάντα με γνώμονα τις ψήφους, ό,τι ενδεχομένως κερδίσει στην Ροδόπη θα το χάσει σε πολλαπλάσιο βαθμό στην υπόλοιπη Ελλάδα, με τέτοιες απαράδεκτες, ανεύθυνες και κυρίως Εθνικά επικίνδυνες πρωτοβουλίες, καθώς ασχέτως αν «πήγε στράφι» η προσπάθεια προσεταιρισμού του μουσουλμάνου βουλευτή το γεγονός της κίνησης παραμένει.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: «ΑΦΑΝΙΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ»

Η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης με αριθμούς: Στην Ελλάδα είχαμε εξαπλασιασμό του μουσουλμανικού πληθυσμού!

Ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά μουσουλμανικού πληθυσμού έχει αποκτήσει η Ελλάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη ελέω των πολιτικών που ακολούθησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια η ΝΔ και το Πασόκ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center, η Ελλάδα βρίσκεται στην 9η θέση της θλιβερής αυτής κατάταξης σε απόλυτους αριθμούς, έχοντας – επισήμως και χωρίς να μετράμε τους «πρόσφυγες» - 610.000 μουσουλμάνους στο έδαφός της. Σε ποσοστό επί του συνολικού πληθυσμού βρισκόμαστε στην 7η θέση της κατάταξης με ένα ποσοστό 5,3%, το οποίο είναι εντυπωσιακό.

Μία απαραίτητη διευκρίνιση που πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο είναι ότι δεν γίνεται ο λόγος για τους Έλληνες πομάκους, βεβαίως. Σύμφωνα με την απογραφή του 1991, ο μουσουλμανικός πληθυσμός στην Θράκη μας ανερχόταν στις 98.000, ενώ τώρα μιλάμε για 610.000! ...>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΔΩ!!!

Ο βουλευτής του Σύριζα Ζεϊμπέκ και ο ψευδομουφτής Ξάνθης επισκέφθηκαν “σχολείο νεογενίτσαρων” στην Αδριανούπολη

Μια πολύ σημαντική καταγγελία εναντίον τόσο του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ όσο και του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ κάνει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο «Τουρκία: Εκπαίδευση “νεογενίτσαρων” από τη Θράκη!» γράφει τα εξής:
«Εκπαιδεύουν στην Τουρκία τα Ελληνόπουλα της Θράκης για να γίνουν νεογενίτσαροι! Εστία φοιτητών στην Αδριανούπολη, όπου φοιτούν δεκάδες μουσουλμανόπαιδα της Θράκης, φαίνεται ότι λειτουργεί σαν «βιτρίνα», πίσω από την οποία οι ανθελληνικοί μηχανισμοί φανατίζουν και εκπαιδεύουν τα παιδιά σε  στρατιωτικές τακτικές!...>>> H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


«Χαστούκι» του ΣτΕ στους μνημονιακούς: Αντισυνταγματική η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές
«Χαστούκι» του ΣτΕ στους μνημονιακούς: Αντισυνταγματική η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Παράνομη και αντισυνταγματική έκρινε το ΣτΕ την ρύθμιση που είχε προωθήσει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με την οποία δινόταν η δυνατότητα να ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές σε κάποιες περιοχές της χώρας.
Η ρύθμιση αυτή ήταν στην κατεύθυνση της παροχής διευκολύνσεων στις πολυεθνικές εταιρείες, προκειμένου αυτές να παράσχουν εργασιακό μεσαίωνα στους εργαζομένους και ταυτόχρονα να συντρίψουν τον όποιο ανταγωνισμό γνωρίζουν από τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!

Αν είναι δυνατόν! πακιστανοί στο Μενίδι εξέτρεφαν, έσφαζαν και έτρωγαν σκυλάκια
Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να διέθεταν το κρέας στην αγορά

Μια ομάδα πακιστανών συνελήφθη στο Μενίδι μετά από καταγγελία ότι εξέτρεφαν σκυλιά τα έσφαζαν και τα έτρωγαν. Μάλιστα, όταν οι άνδρες της ΟΠΚΕ μπήκαν στο χώρο όπου διέμεναν ανατρίχιασαν ανοίγοντας το ψυγείο το οποίο βρισκόταν στην αυτή. Μέσα υπήρχαν κομμάτια κρέατος και κόκαλα τα οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής προσέρχονται από σκύλο. Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, το σημείο θυμίζει χωματερή.

Παντού υπάρχουν πετάμενα αντικείμενα, σκουπίδια και διάσπαρτοι νεκροί αρουραίοι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρκετά ζωντανά σκυλιά τα οποία μεταφέρθηκαν σε ασφαλές καταφύγιο από μέλη φιλοζωικής οργάνωσης. Όπως λένε χαρακτηριστικά οι εθελοντές, τα τρομοκρατημένα ζωάκια μπήκαν από μόνα τους μέσα στο τζιπάκι τους. Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο χώρο οι πακιστανοί ενέχεται να φύλαγαν τα σκυλιά. Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! ΠΗΓΗ

«Σικάγο» έγιναν τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με σωρεία κλοπών και ληστειών!

Μέχρι πρότινος, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήταν οάσεις ησυχίας, χωρίς αδικήματα όπως ληστείες, κλοπές και τα λοιπά. Κι όταν που και που γινόταν καμμιά μικροκλοπή (για ληστεία ούτε λόγος…) ήταν είδηση.

Μέχρι που πλάκωσαν τα «προσφυγάκια» και η εγκληματικότητα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στα άλλοτε ασφαλή νησιά μας.

Ρίξτε μια ματιά στο χθεσινό αστυνομικό δελτίο, για να καταλάβετε τι τραβάνε οι νησιώτες…>>> ΕΔΩ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΝΤΟΥ από ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ του ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ από τους ΖΑΠΛΟΥΤΟΥΣ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ»ΤΟΞΟΥ - ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την ΙΔΙΑ τους την ΠΑΤΡΙΔΑ για να ΣΩΘΟΥΝ 

Καθημερινές οι συγκρούσεις στο λιμάνι της Χίου: μαροκινοί και αλγερινοί βγάζουν μαχαίρι με το παραμικρό 


Την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά -και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες- στο λιμάνι της Χίου, περιέγραψε ο απελπισμένος Χιώτης ιδιοκτήτης καφετέριας Κώστας Τομάζος στην κάμερα του politischios.gr. Ιδού τι κατήγγειλε:

«Δυστυχώς η κατάσταση δεν πάει καθόλου καλά. Υπάρχουν πρόσφυγες όπως οι Σύριοι οι οποίοι είναι κύριοι, σε σέβονται και δεν δημιουργούν πρόβλημα. Όμως υπάρχουν και άλλοι όπως οι Μαροκινοί και οι Αλγερινοί που για το παραμικρό βγάζουν τα μαχαίρια και τα ξύλα. Προχθές είχαν στον δρόμο έναν μετανάστη και τον βαρούσαν 7 άτομα. Μετά τις 9 -10 το βράδυ μαζεύονται εδώ και δημιουργούν προβλήματα.

Με έχουν κατακλέψει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κρύβω τα ουίσκι, κρύβω τις σοκολάτες, κρύβω τα πάντα. Έχω υποστεί μεγάλη ζημιά, ο κόσμος πια δεν έρχεται στο μαγαζί μου. Όλη η πελατεία μου έχει φύγει».

Και βέβαια, για όλη αυτή την κατάσταση υπάρχουν ΕΝΟΧΟΙ. Μην ξεγελιέστε, δεν είναι τα «προσφυγάκια». Αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν – γιατί δεν κάνουν τέτοια κόλπα και στην Τουρκιά; Και οι ΕΝΟΧΟΙ είναι οι κυβερνητικοί κι όλα τα υπόλοιπα κόμματα του κατεστημένου, καθώς και οι «αλληλέγγυοι».

Μόνη λύση για να λύσει -ολικώς ή τουλάχιστον μερικώς- ο κοσμάκης των νησιών το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημά του, είναι η μαζική τιμωρία όλων των κομμάτων του κατεστημένου και η υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής. Όσο μεγαλύτερα θα είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, τόσο καλύτερα για τους νησιώτες! ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ -> 2017 και ΑΧ ΚΟΥΛΗ ! - ΑΧ ΑΛΕΞΗ ! ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η Ν.Δ. ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Μπουτάρης: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας» - Και οι Έλληνες ντρέπονται που είσαι δήμαρχος!

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του γνωστού... πνευματώδους δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, σε μία εκδήλωση για σύσταση κόμματος από παλιά ρετάλια του Πασόκ (στην ουσία διάσπαση της εγκληματικής οργανώσεως), όπου είπε:

«Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας γιατί όταν πάω στο εξωτερικό με αντιμετωπίζουν σαν λεπρό».

Πριν αναφερθούμε στην συνέχεια της δήλωσής του, απλά να του πούμε ότι και οι θεσσαλονικείς ντρέπονται που έφτασε να είναι δήμαρχος αντί απλώς ένα λούμπεν γραφικό αξιοθέατο της πόλης τους, αλλά... αυτά έχει η ζωή.

Τουλάχιστον αυτός έχει την επιλογή να απαλλαγεί της ιθαγενείας και να μεταναστεύσει στο Αμέρικα ή στο τουρκεστάν άμα δεν του αρέσει εδώ πέρα.

Η συνέχεια της δήλωσής του είχε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον:

«Πάμε για μία καινούρια Ελλάδα. Και με σαλαμούρα το καινούριο δεν γίνεται. Είμαστε όλοι με χάπια. Πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να φτιάξουμε τα καινούρια. Νέοι είμαστε ακόμα».

Όταν εννοεί «καινούργια» ο Μπουτάρης προφανώς εννοεί τα μνημεία των εχθρών του Ελληνισμού που φροντίζει με αυτά να γεμίζει την Θεσσαλονίκη. Επειδή μάλιστα αυτή η δήλωση έγινε σε εκδήλωση της Διαμαντοπούλου, του Ραγκούση και του Φλωρίδη, μάλλον τα «καινούργια» του Μπουτάρη είναι τα απόβλητα της παλιάς πασοκαρίας, που κατέστρεψε την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε, Μπαρμπα Γιάννη κανατά, αλλά δεν θα πάρουμε! ΠΗΓΗ

Χωρίς χημειοθεραπείες κινδυνεύουν να μείνουν οι καρκινοπαθείς στο «Θεαγένειο» - Πλήρης αδιαφορία από τον συριζαίο Πολάκη

Μην περιμένετε ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας, αποταθείτε στο προφίλ του facebook του πολύ Πολάκη

Κατόπιν αποφάσεως, οι νοσηλευτές του Θεαγενείου από τη διάλυση των κυτταροστατικών φαρμάκων (που χρησιμοποιούνται για τις χημειοθεραπείες) θα αποσυρθούν από τα τέλη του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με δήλωση της προέδρου του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, θα γίνουν προσπάθειες ώστε οι άρρωστοι να μη στερηθούν τη θεραπεία τους.

Σε ανακοίνωση που εξεδόθη από το σωματείο εργαζομένων αναφέρεται ότι οι νοσηλευτές θέλουν την άμεση λειτουργία της Κεντρικής Μονάδας Διάλυσης Φαρμάκου στην ευθύνη του νοσοκομειακού φαρμακείου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αρρώστων για να μην ταλαιπωρούνται και να παρέχεται το υψηλότερο επίπεδο νοσηλείας έτσι όπως το δικαιούται ο κάθε άρρωστος, με τη σύγχρονη επιστημονική γνώση και την τεχνολογική πρόοδο.

Ο διοικητής του Θεαγενείου από τη μεριά του εκφράζει τη βαθειά του πίστη για επίλυση του ζητήματος και ότι παράλληλα αναμένεται απάντηση από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας σχετικά με τον καθορισμό του αρμόδιου φορέα, δηλαδή των φαρμακοποιών ή των νοσηλευτών.

Από το 2008 ανατέθηκε προσωρινώς η διάλυση και παρασκευή χημειοθεραπειών στους νοσηλευτές. Κατά το σωματείο, αυτό οδήγησε σε παράνομη ενασχόληση των νοσηλευτών και καταγγέλλουν την υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους ασθενείς. Παράλληλα τονίζουν τα πολλαπλά οφέλη που θα προκύψουν από την ύπαρξη εξειδικευμένου προσωπικού, μεταξύ των οποίων και η εξοικονόμηση πόρων. Όμως τόσο η διοίκηση όσο και το αρμόδιο υπουργείο αδιαφορούν.

Η ουσία όμως είναι ότι οι ασθενείς αγωνιούν για το μέλλον τους και τη ζωή τους. Διότι εκατέρωθεν των πλευρών γίνεται αναφορά σε ευχές και ελπίδες για επίλυση, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις. Για μια ακόμη φορά ο Έλληνας πολίτης είναι καταδικασμένος να εξαρτάται από ένα ανύπαρκτο σύστημα υγείας που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Αποτέλεσμα, για πολλοστή φορά, είναι ο κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές εξαιτίας της αναλγησίας που χαρακτηρίζει όλο το κλεπτοκρατικό τόξο που καταδυναστεύει την πατρίδα μας τα τελευταία σαράντα τρία χρόνια και της εξάρτησης του νυν Υπουργού Υγείας στους διαδικτυακούς τσακωμούς προς ενίσχυση του αριστερού-«επαναστατικού» του προφίλ. ΠΗΓΗ

Η ΕΡΤ υποστηρίζει τους παρακρατικούς: “Πολίτες” χαρακτήρισε τους αναρχοκομμουνιστές που επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βέροια
150 μισθαρνά όργανα του παρακράτους με την συνοδεία και διακριτική επίβλεψη της αστυνομίας επιτέθηκαν τα ξημερώματα στα άδεια γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βέροια, λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια, και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Φυσικά δεν κατάφεραν τίποτα, καθώς λίγο μετά οι Συναγωνιστές αποκατέστησαν τις ζημιές και τα εγκαίνια αυτού του νέου κάστρου του Εθνικισμού πραγματοποιήθηκαν κανονικά και με την συμμετοχή εκατοντάδων Εθνικιστών.
Η ΕΡΤ στο ρεπορτάζ της όμως για τα εν λόγω επεισόδια πώς χαρακτήρισε τους συγκεκριμένους ποινικούς παρακρατικούς; Απλά... πολίτες!


Είναι λογικό και επόμενο από την στιγμή που η Αστυνομία κατόπιν των γνωστών εντολέων δεν προχωρά σε ΚΑΜΙΑ προσαγωγή ή σύλληψη οι αναρχοκομμουνιστές που προκαλούν ζημιές, απειλούν, επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες και διοργανώνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις να χαρακτηρίζονται από την κρατική ΕΡΤ ως "πολίτες"!
Αυτή είναι η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη, η ισονομία και η πολυφωνία στην Ελλάδα του Μνημονίου!  Δείτε το εξοργιστικό "αντικειμενικό" ρεπορτάζ: ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκατοντάδες Έλληνες και στην Σκύδρα: Μήνυμα Νίκης από την δυναμική Εθνικιστική συγκέντρωση - Φωτορεπορτάζ

Βέροια: Οι “πολίτες” της ΕΡΤ έσκισαν και ποδοπάτησαν την Ελληνική Σημαία - Αυτούς καλύπτει το Σύριζα 

Οι Αστυνομικές Δυνάμεις αν και ήταν μπροστά στο περιστατικό δεν επενέβησαν καθώς για ακόμη μια φορά ακολούθησαν τις εντολές που τους δίνουν οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι.
Στην παράνομη αυτοσυγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής στην Βέροια την οποία στήριξαν με ανακοινώσεις τους όλα τα ανθελληνικά κόμματα και αποκόμματα της Αριστεράς (Σύριζα, ΛΑΕ, Ανταρσία, Πασόκ, Συνδικαλιστές και άλλοι), παρακρατικοί με κουκούλες (και χωρίς) έσκισαν και ποδοπάτησαν τη Ελληνική Σημαία μπροστά στο Δημαρχείο της Βέροιας.

Αυτοί οι «πολίτες» σύμφωνα με την ΕΡΤ και «δημοκρατικοί πολίτες» σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αριστεράς όχι μόνο δεν συνελήφθησαν για τις δεκάδες παράνομες πράξεις τους αλλά έτυχαν και ευνοϊκής μεταχείρισης από τα ΜΜΕ αφού στο ρεπορτάζ του τοπικού μέσου από όπου πήραμε τα πλάνα ο δημοσιογράφος κρύβει επιμελώς την στιγμή του σκισίματος δείχνοντας μόνο το πριν και το μετά.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκατοντάδες Εθνικιστές στον Ασπρόπυργο έστειλαν δυναμικό μήνυμα για νέους νικηφόρους αγώνες - Φωτορεπορτάζ


Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Παιδί λαθρομεταναστών διαγνώστηκε με ηπατίτιδα Α΄ - Σφοδρή αντιδράση από τους Έλληνες γονείς


Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η Χρυσή Αυγή και οι προειδοποιήσεις που είχε κάνει για τον κίνδυνο ενσωμάτωσης των παιδιών των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία και την πιθανότητα μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων. 

Όπως έγινε γνωστό από ηπατίτιδα Α' νόσησε προσφυγόπουλο που διαμένει σε δομή φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και παρακολουθεί μαθήματα στο 67ο δημοτικό σχολείο, στην Ξηροκρήνη. Το γεγονός προκάλεσε την σθεναρή αντίδραση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "δεν δέχεται να συνεχίσει η λειτουργία του σχολείου ως σχολική δομή για τους πρόσφυγες περαιτέρω". 

Η επιστολή του Συλλόγου γονέων του 67ου Δημοτικού Σχολείου απευθύνεται στην Περιφέρεια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με κοινοποίηση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. 

Υπενθυμίζεται ότι το 67ο Δημοτικό Σχολείο αποφασίστηκε να λειτουργήσει ως σχολική δομή για παιδιά προσφύγων, κάτι που σύμφωνα με τον Σύλλογο Γονέων, "έγινε χωρίς να ακολουθηθεί καμία δημοκρατική διαδικασία, όπως το να ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη του". 

"Η σύμφωνη γνώμη των γονέων δόθηκε, μάλλον απρόθυμα, μετά από τις διαβεβαιώσεις όλων των αρμόδιων ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ή οποιουδήποτε είδους συμβάν στο σχολείο μας", αναφέρεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται πως οι γονείς πρόσφατα πληροφορήθηκαν ότι υπήρξε ένα κρούσμα ηπατίτιδας Α΄ σε έναν από τους μαθητές - πρόσφυγες, "προκαλώντας τους αναστάτωση και ζητώντας να σταματήσει άμεσα η λειτουργία της απογευματινής βάρδιας του σχολείου που εξυπηρετεί τους πρόσφυγες μαθητές". 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προειδοποιεί, τέλος, ότι "για οποιοδήποτε συμβάν στο μέλλον θα ζητήσουν ποινικές ευθύνες από κάθε υπεύθυνο". ΠΗΓΗ

Τσάμπα μαγκιές και απύθμενη ανοησία από τους Συριζαίους: Πάλι «διώχνουν» το ΔΝΤ, επειδή δήθεν έτσι θα γλιτώσουν μέτρα

Τσάμπα μαγκιές και απύθμενη ανοησία από τους Συριζαίους: Πάλι «διώχνουν» το ΔΝΤ, επειδή δήθεν έτσι θα γλιτώσουν μέτρα
Έχουμε χάσει το μέτρημα, πραγματικά, σχετικά με πόσες φορές οι συριζαίοι έχουν «διώξει» το ΔΝΤ και εν τέλει πόσες φορές το έχουν «ξαναδεχτεί» στις διαπραγματεύσεις. Τελευταίο περιστατικό στην όλη παλινωδία έχουμε σήμερα με τις αρχικές δηλώσεις Σόιμπλε ότι άμα φύγει το ΔΝΤ από το πρόγραμμα θα πρέπει να έρθει ένα τέταρτο μνηνόνιο..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Οι πολιτικάντηδες προσκυνούν τους δολοφόνους! Ο «σουλτάνος» απαντά με περισσότερες απαιτήσεις: Η Τουρκία θα μείνει για πάντα στην ΚύπροΣτις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, η ελλαδική αντιπροσώπευση συζητάει επί θέσεων προδοτικών, δείχνοντας έναν φανερό ενδοτισμό.

Όχι μόνο κάθονται στο ίδιο τραπέζι με δολοφόνους, όπως ο συνταγματάρχης εν αποστρατεία Χαλίλ Σατραζάμ, που βρίσκεται στο επιτελείο του Ακιντζί και ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την διαταγή για την δολοφονία του Σολωμού Σολωμού.

Όχι μόνο κατατέθηκαν χάρτες, στους οποίους γίνεται αποδεκτό το καθεστώς κατοχής και άρα νομιμοποιούνται οι εισβολείς και κατακτητές.

Όχι μόνο ο Αναστασιάδης δέχτηκε να μην φέρει τον τίτλο του στις διαπραγματεύσεις, θεωρώντας «ομόβαθμό» του τον ηγέτη του ψευδοκράτους.

Επιπλέον αυτών έχουν διακυρήξει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα πράξουν τα πάντα, προκειμένου να επιτευχθεί μία λύση σε αυτή την προδοτική κατεύθυνση.

Εμπρός στις γονυκλισίες από τα γιουσουφάκια, ο σουλτάνος Ερντογάν απάντησε με έναν τρόπο που πραγματικά θα έπρεπε να αποτελέσει μάθημα για τους επιτελείς του ΥΠΕΞ. Αντί να κολακευτεί και να επαναπαυθεί στα έως τώρα κέρδη του, που είναι ομολογουμένως δυσθεώρητα, ο Ερντογάν απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επιτέθηκε στα γιουσουφάκια απαιτώντας ακόμα περισσότερα.

Συγκεκριμένα είπε: «Παρά την ειλικρίνεια των τουρκοκυπρίων, η Ελλάδα πάλι το βάζει στα πόδια από μία λύση για την Κύπρο. Δεν τίθεται θέμα να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο»

και κατόπιν απαίτησε:

- Τα Κόκκινα (Ερένκιοι) μαζί με τη Μόρφου να ενωθούν και να παραμείνουν στην τουρκοκυπριακή πλευρά.

- Τα Βαρώσια (κλειστά και ανοιχτά) πάλι να παραμείνουν στους Τουρκοκυπρίους

«Το σχέδιο Ανάν πλέον δεν έχει ισχύ. Στο θέμα της διοίκησης, μία περίοδος στους τουρκοκύπριους, δύο στους Ελληνοκύπριους. Αν θέλουμε ειρήνη δίκαιη και περιεκτική, αυτά πρέπει να γίνουν». ΠΗΓΗ

Το παραδέχτηκε μέχρι και ο Τσαβούσογλου: Το ΕΛΑΜ εμποδίζει την “λύση”

Στην χθεσινή διάσκεψη στην Γενεύη, παρόλο που το Κίνημά δεν παρουσιάστηκε, ο υπουργός Εξωτερικών της τουρκίας, Τσαβούσογλου, δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο που φαίνεται ότι στην Κύπρο το μοναδικό τους πρόβλημα για να προωθήσουν τα σχέδια τους είμαστε εμείς, αφού όλοι υπόλοιποι έχουν ενδώσει στις εντολές τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Τσαβούσογλου έκανε αναφορές στον εθνικισμό και τον ρατσισμό ο οποίος αυξάνεται, όπως είπε, στο νότιο μέρος της Κύπρου. Υπονοώντας φυσικά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και την είσοδο του στην Βουλή, αλλά και την ραγδαία του άνοδο.

Μάλιστα συνεχίζει ότι το τελευταίο διάστημα έγιναν επιθέσεις εναντίον Τούρκων και δεν υπήρξε καμία τιμωρία. Γι’ αυτό οι τ/κ θέλουν την Τουρκία ως εγγυήτρια, είπε. Σε αυτό το θέμα χρειάζεται περισσότερη τεχνική επεξεργασία να γίνει.

Μιλούν αυτοί που μετρούν εκατόμβες νεκρών με την δράση τους και τις επεκτατικές τους βλέψεις. Αυτοί που κατέχουν 42 χρόνια παράνομα και δια της χρήσης όπλων ξένα εδάφη, προσπαθώντας να ρίξουν αλλού τα βλέμματα και να αποπροσανατολίσουν από το πραγματικό πρόβλημα.

Το ότι όμως ακόμα και στην Γενεύη, μας βλέπουν οι κατακτητές στον ύπνο τους, αυτό αποτελεί Τιμή για εμάς, αφού αποτελούμε το μοναδικό πρόβλημα σε μια βάρβαρη χώρα που ακόμα και σήμερα εποφθαλμιά τα εδάφη μας. ΠΗΓΗ


Μετουσιώνεται σε πράξη το σύνθημα μας: Εθνική Αντίσταση είμαστε εμείς!

Όπισθεν ολοταχώς από τους συριζαίους μπρος στον σουλτάνο: Άρον άρον μάζεψαν τις δηλώσεις για τα Ελληνικά νησιά και σιωπηρά αποδέχτηκαν «γκρίζες ζώνες»!

Τις προάλλες παρουσιάζοντας την απάντηση του υφυπουργού Σαντορινιού στην ερώτηση του Συναγωνιστή Κούζηλου για την προοπτική δημιουργίας δομών σε μικρά νησιά και βραχονησίδες του Αιγαίου είχαμε κάνει την πρόβλεψη ότι οι συριζαίοι μετά τους βρυχηθμούς του Ερντογάν θα κάνουν μερικές «ηρωικές» δηλώσεις και τελικά από «λιοντάρια» θα γίνουν «κότες».

Τελικώς, όλα έγιναν όπως ακριβώς τα προβλέψαμε. Αρχικώς, αμέσως μετά την ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ, βγήκε και έκανε δηλώσεις ο Βίτσας, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, είναι όλα κατοχυρωμένα με διεθνείς συνθήκες και βάσει αυτών οργανώνουμε τη στρατηγική μας».


Και αφότου προβλήθηκε η «ηρωική» δήλωση Βίτσα, βγήκε ο Σαντορινιός και τα πήρε όλα πίσω, αποδεχόμενος πλήρως τα όσα ανέφερε το τουρκικό ΥΠΕΞ, λέγοντας ότι η όλη υπόθεση «αφορούσε νησιά του Κεντρικού Αιγαίου» για την... «παρατήρηση σπάνιων ειδών ζώων» και άλλους σκοπούς.

Για να μην φανεί δε τελείως η ενδοτικότητα ενώπιον του σουλτάνου, έσπευσε να πει ότι «αποφάσεις σχετικές με την ανάπτυξη περιοχών της Ελληνικής επικράτειας εμπίπτουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Ελληνικού Κράτους».


Πολύ ωραία! Συνεπώς, ας πάει να στήσει έναν ανδριάντα στα Ίμια για τους τρεις ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού και μία Ελληνική Σημαία. Προφανώς, όμως, δεν θα το πράξει γιατί ένα τέτοιο μνημείο δεν θα βοηθούσε στην παρατήρηση των σπάνιων ζώων, θα έδιωχνε μάλιστα τον σπανιότατο Statessarus Syrizeus τον αποδημητικό, ο πληθυσμός του οποίου συνεχώς μειώνεται, αφού μόνο 145 έχουν απομείνει στην Ελλάδα, ενώ μέχρι τις επόμενες εκλογές αναμένεται να πέσουν σε διψήφιο νούμερο!

Σε κάθε περίπτωση ο Συναγωνιστής Κούζηλος έχει θέσει το θέμα σε επίκαιρη ερώτηση για να απευθυνθεί στον υφυπουργό ζωντανά, με κάμερες και εντός της Ολομέλειας. Ασφαλής πρόβλεψη: Εκείνη την ημέρα τον υφυπουργό θα τον έχει πιάσει αδιαθεσία.


Υ.Γ. Και για να καταλάβετε πόσο μικροπρεπείς είναι οι πολιτικάντηδες, αξίζει να δούμε και ένα άλλο σημείο της δηλώσεως Σαντορινιού, όπου αναφέρεται «σχετικά με το θέμα της από 9/01/17 απάντησής του σε ερώτηση βουλευτή». Για άλλη μία φόρα, λοιπόν, έχουμε τον περιβόητο «ανώνυμο βουλευτή» από το επίσης «ανώνυμο κόμμα». ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3820769385010967116

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item