Widgets

S.O.S. από ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ! «ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ»


Ικεσίες Τσίπρα σε Μέρκελ: Βοήθεια! Ραγδαία η άνοδος της Χρυσής Αυγής και των Εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη

Ικεσίες Τσίπρα σε Μέρκελ: Βοήθεια! Ραγδαία η άνοδος της Χρυσής Αυγής και των Εθνικιστών σε ολόκληρη την ΕυρώπηΤον «μπαμπούλα» της «ακροδεξιάς» χρησιμοποίησε για ακόμα μια φορά ο Τσίπρας ενώπιον της Μέρκελ στην προσπάθειά του να την πείσει για την επίτευξη «πολιτικής λύσης» στο οικονομικό πεδίο, που ήταν και το αντικείμενο των σημερινών συνομιλιών τους στο Βερολίνο.
Αμέσως μετά την «σφαλιάρα» από την Μέρκελ, η οποία παρέπεμψε το ζήτημα του χρέους και των εξαγγελιών Τσίπρα στους «θεσμούς», ο πρωθυπουργός έσπευσε να «θυμίσει» στην Μέρκελ την απειλή που συνιστά η άνοδο των Εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη για την κυριαρχία των διεθνών τοκογλύφων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αφαίμαξη των Ευρωπαϊκών Λαών.
Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας είπε: «Κοινή μας απειλή είναι η ραγδαία άνοδος των ρατσιστικών, ακροδεξιών φωνών στην Ευρωπή που αποτελεί κοινή απειλή για το ευρωπαϊκό μας μέλλον και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αποφασιστικά από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις στην Ευρώπη»
Ο κάθε Έλληνας οφείλει να σκεφτεί το εξής: Ο Τσίπρας και η Μέρκελ που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την οικονομική κρίση και την κατάντια της Ελλάδας στο λεγόμενο «προσφυγικό» είναι οι «δημοκρατικές δυνάμεις» που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν «αποφασιστικά» τους Εθνικιστές.
Η θέση των Ελλήνων ποιά πρέπει να είναι; Με αυτούς που τους καταπιέζουν, τους πίνουν το αίμα και τους υποβαθμίζουν τη ζωή ή με τους «δημοκράτες».

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: «O Τσίπρας συνεχίζει την πολιτική υποταγής στην Μέρκελ και βυθίζει την χώρα σε οικονομικό και κοινωνικό χάος εφαρμόζοντας πιστά τα αντιλαϊκά μέτρα που του υπαγορεύουν οι διεθνείς τοκογλύφοι για μνημόνιο και λαθρομετανάστες». ΠΗΓΗΣιωνιστική Δικτατορία: Ο Σόρος θα αποφασίζει για εσάς, χωρίς εσάς τι είναι αλήθεια στο διαδίκτυο! 

Σιωνιστική Δικτατορία: Ο Σόρος θα αποφασίζει για εσάς, χωρίς εσάς τι είναι αλήθεια στο διαδίκτυο!Προ ημερών ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, γνωστός για το μένος του κατά της Χρυσής Αυγής, Ρόναλντ Λόντερ είχε εκφράσει τα συγχαρητήριά του προς παγκόσμιες πολυεθνικές εταιρείες για τις νέες εφαρμογές που θα λογοκρίνουν το διαδίκτυο, αποφασίζοντας για το «τι είναι αλήθεια» και τι όχι, έτσι ώστε μόνο οι «εγκεκριμένες» ειδήσεως να φτάνουν στο κοινό.
Όπως αναφέρουν οι New York Times, τουλάχιστον στην περίπτωση του Facebook, ο «έλεγχος» των ειδήσεων θα γίνεται από έναν συνασπισμό ομάδων. Σε ελεύθερη μετάφραση, αυτές οι «ομάδες» θα αποφασίζουν τι θα διαβάζετε στο διαδίκτυο, θα αποτελούν τους ανώτατους κριτές που θα αποφασίζουν για την «αλήθεια», το «δίκαιο» και άλλα πολλά...>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

Πανικός στον ΔΟΛ από την άνοδο της Χρυσής Αυγής: Αφιέρωμα - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για την αντιμετώπιση των Ελλήνων Εθνικιστών 
Προ ολίγων ημερών η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδος «Το Βήμα» είχε απευθύνει προειδοποίηση προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όπως προσφύγει τάχιστα σε εκλογές, προκειμένου να αποτρέψει την κατάληψη της θέσεως της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως από την Χρυσή Αυγή και την επακόλουθη κατάρρευση του συστήματος της κλεπτοκρατίας.
Πανικός στον ΔΟΛ από την άνοδο της Χρυσής Αυγής: Αφιέρωμα - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για την αντιμετώπιση των Ελλήνων ΕθνικιστώνΣήμερα, η εβδομαδιαία έκδοση της ναυαρχίδας του ΔΟΛ φιλοξενεί πολυσέλιδο αφιέρωμα για την αντιμετώπιση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Εκεί φιλοξενούνται πλείστες περισπούδαστες αναλύσεις των πολιτικών δρωμένων, αλλά και των τακτικών που προκρίνει η ιδιοκτησία του ΔΟΛ με την πλειάδα των σκανδάλων, προκειμένου να μην επέλθει η πολυπόθητη, από τον Ελληνικό Λαό, κάθαρση του πολιτικού βίου του τόπου.

Το περιεχόμενο των αναλύσεων δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού ένα αφιέρωμα που ξεκινάει ονομάζοντας ως «χιλτερικό» τον Αρχαιοελληνικό Μαίανδρο σίγουρα προέρχεται από ανθρώπους αμόρφωτους των οποίων οι «απόψεις» απηχούν και έχουν ως εφαλτήριο συμφέροντα. Αλλιώς, ο στοιχειώδης σεβασμός στο πνεύμα και τα σύμβολα του Ελληνισμού θα τους είχαν οδηγήσει να αποτρέψουν τον επιλογέα της «λεζάντας» να προβεί σε τέτοια απρέπεια.

Η ανάλυση και οι προτροπές ξεκινούν με την έκκληση της γνωστής αντιχρυσαυγίτισσας Βασιλικής Γεωργιάδου, η οποία αναλύει τις μεθόδους που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν για να «περιοριστεί η επιρροή της Άκρας Δεξιάς χωρίς να θεωρηθεί παραβίαση της λαϊκής θέλησης» ή αλλιώς πως γίνεται να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή χωρίς να ξυπνήσουν τα πρόβατα και αντιληφθούν ότι ζουν μέσα σε μία δικτατορία των πλουτοκρατών.

Οι αναλύσεις συνεχίζονται με τον Αντώνη Τριφύλλη, τέως στελέχους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ο οποίος σημειώνει ότι «η οικονομική πολιτική που υπαινίσσεται η Χρυσή Αυγή για κλειστή και εθνικά υπερήφανη Ελλάδα, στραμμένη στον πρωτογενή τομέα και στην αυτάρκεια... είναι η σημαντικότερη πολιτική τους θέση... μοντέλο που οδηγεί στην επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος».

Με απλά λόγια, καλεί τους Έλληνες να δεχτούν την καταστροφή τους από τα μνημόνια και την «ανοιχτή» οικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που οδήγησε στην αποψίλωση της αγροτικής και βιομηχανικής παραγωγής της χώρας.

Όπως προείπαμε δεν έχουν σημασία τα φληναφήματα των αρθρογράφων. Οι έτσι και αλλιώς παράλογες και αντιφατικές τους θέσεις για μία «δημοκρατία» των απαγορεύσεων και μία «οικονομία» χωρίς παραγωγή είναι προφανώς απορριπτέες και καταδικάζονται από ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του εκλογικού σώματος, για να χρησιμοποιήσουμε μία ορολογία που αποδέχονται οι κατ’ επίφαση «δημοκράτες».

Αυτό που έχει σημασία είναι να φανταστούμε ποια είναι τα πραγματικά δημοσκοπικά δεδομένα που οδηγούν την εν λόγω φυλλάδα, του εν λόγω οργανισμού παραπληροφόρησης των Ελλήνων να συντάξει ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα για την αντιμετώπιση του Εθνικισμού, σε πλήρη συγχορδία με συνεχείς δηλώσεις σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, από Ομπάμα και Μέρκελ μέχρι Τσίπρα;

Το αντιλαμβάνονται ότι τα συμφέροντά τους φτάνουν στο τέλος. Ότι η πολιτική εξουσία θα πάψει απλώς να είναι υπηρέτης τους και θα στραφεί προς τον Λαό από όπου και προέρχεται. Αντιλαμβάνονται ότι στενεύουν τα περιθώρια χειραγώγησης του κόσμου και... άξαφνα οι «δημοκράτες» ονειρεύονται απαγορεύσεις. Άξαφνα πέφτουν οι μάσκες και πίσω από τους «δημοκράτες» αποκαλύπτονται οι αρχιερείς του ψεύδους σε όλη τους την ζοφερή μεγαλοπρέπεια. Αποκαλύπτονται ταυτόχρονα και τα πήλινα πόδια του οικοδομήματός τους!

Η Ώρα των Εθνικιστών πλησιάζει να το γκρεμίσουν και να οδηγήσουν στην Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ-> ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΝΤΟΥ από ΠΑΝΤΟΥ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» ΤΟΞΟΥ

Στυγνή κοροϊδία Τσίπρα στους νησιώτες με την αναστολή του ΦΠΑ: Αρνήθηκε να συζητήσει την τροπολογία της Χρυσής Αυγής που δίνει λύση στο πρόβλημα

Κατατέθηκε η τροπολογία για την περιβόητη αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά σύμφωνα με τις εξαγγελίες Τσίπρα. Όπως μπορεί να δει κανείς από την ανάγνωση της επίμαχης τροπολογίας πρόκειται για μία στυγνή κοροϊδία απέναντι στους νησιώτες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα «φιλοδώρημα» εφάμιλλο με αυτό που «δόθηκε» στους συνταξιούχους, αφού η αναστολή της αυξήσεως του ΦΠΑ ισχύει για ένα και μόνο χρόνο και εξαιρώντας την Ρόδο και την Κάρπαθο.
Σε πλήρη αντίθεση με τις κοροϊδίες Τσίπρα, η Χρυσή Αυγή – θυμίζουμε – έχει καταθέσει πλήρως τεκμηριωμένη τροπολογία που θα έδινε πραγματικά διέξοδο στο πρόβλημα, αλλά η κυβερνώσα αριστερά αρνήθηκε να την συζητήσει, παρά προτίμησε να καταθέσει την δική της, που συνιστά όμως μία προεκλογική απάτη και μόνο.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της τροπολογίας: 

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής, Ρυθμίσεις για την Κοινωνική Αλληλεγγύη και Εφαρμοστικές Διατάξεις του ν. 4387/2016 (Α΄ 85)»

ΘΕΜΑ: «Επαναφορά μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά».>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Χρυσής Αυγής: Η κυβέρνηση διαγράφει σκάνδαλο 30 εκατομμυρίων ευρώ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός ξεμπρόστιασε την κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ, αλλά και το υπόλοιπο "συνταγματικό τόξο" που με ανήκουστες νομοθετικές ρυθμίσεις διαγράφουν σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ.ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τον πτωχευτικό κώδικα και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές - 4 ΒΙΝΤΕΟ
ΔΕΙΤΕ το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Με φτηνά κόλπα η κυβέρνηση παίρνει πίσω το φιλοδώρημα από 240.000 συνταξιούχους


Το ποια θα είναι η πραγματική κατάληξη του φιλοδωρήματος που δίνει στους συνταξιούχους η κυβέρνηση θα φανεί τις επόμενες ημέρες, καθώς περικοπή-σοκ 40% στο ΕΚΑΣ έρχεται την επόμενη εβδομάδα σε 240.000 συνταξιούχους, την ίδια περίοδο δηλαδή που θα δοθεί και ο χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» της 13ης σύνταξης. Ουσιαστικά η κυβέρνηση παίρνει πίσω το «δώρο» από 24.000 δικαιούχους, επισπεύδοντας το ψαλίδισμα του ΕΚΑΣ, το οποίο σημειωτέον θα καταργηθεί έως το 2019!

Το νέο τσεκούρωμα του ΕΚΑΣ έρχεται με τις συντάξεις Ιανουαρίου, οι οποίες θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από 20 έως 22 Δεκεμβρίου. Με βάση τις προβλέψεις του Κρατικού Προϋπολογισμού φέτος πρέπει να εξοικονομηθούν από το ΕΚΑΣ πάνω από 430.000.000 ευρώ.

Την ίδια εβδομάδα που θα δοθεί σε 1.600.000 συνταξιούχους το έκτακτο επίδομα των 300 ευρώ, η κυβέρνηση, με τη νέα περικοπή του ΕΚΑΣ, θα αφαιρέσει από 250.000 εξ αυτών ποσά που κυμαίνονται από 23 έως 92 ευρώ τον μήνα. Αθροιστικά, καθ΄όλη την διάρκεια του έτους, αυτοί οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα χάσουν από 276 έως 1.104 ευρώ. Ωστόσο, επειδή τα ποσά δεν βγαίνουν, δηλαδή με αυτές τις περικοπές δεν εξοικονομείται το σύνολο των 430.000.000 ευρώ, είναι πιθανόν το «μαχαίρι» να μπει τελικά βαθύτερα, σε σημείο που κάποιοι δικαιούχοι να το χάσουν και τελείως.

Σε κάθε περίπτωση, μια μείωση του ΕΚΑΣ κατά 40% θα θίξει και όσους λαμβάνουν σύνταξη χαμηλότερη των 664 ευρώ τον μήνα, καθώς φέτος το ΕΚΑΣ καταργήθηκε για όσους συνταξιούχους έπαιρναν σύνταξη πάνω από 664 ευρώ τον μήνα.

Αντιλαμβανόμενη η κυβέρνηση τους συνταξιούχους ως «ποντικούς» θεωρεί ότι με το «τυρί» του έκτακτου επιδόματος θα μπορέσει να τους πιάσει στην «φάκα» των δικών της πολιτικάντικων συμφερόντων. Οι αντιδράσεις, όμως, των συνταξιούχων σχεδόν στο σύνολό τους, δείχνει ότι δεν πρόκειται να πέσουν στην παγίδα (και) αυτών των στυγνών εξουσιαστών.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Η Ε.Ε. παρέτεινε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας εμ την σύμφωνη γνώμη των Τσίπρα - Καμμένου βεβαίωςΗ Ε.Ε. παρέτεινε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας... με την σύμφωνη γνώμη των Τσίπρα - Καμμένου βεβαίωςΠαρότι η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ανοίγει νέους ορίζοντες στις αμερικανο-ρωσσικές σχέσεις, η Ε.Ε. επιμένει σε ψυχροπολεμικές λογικές.
Έτσι, οι «ηγέτες» των 28 κρατών – μελών της ΕΕ συμφώνησαν να παρατείνουν κατά 6 μήνες τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσσίας (που έληγαν στο τέλος του τρέχοντος έτους) για την στάση της στην διαμάχη στην ανατολική Ουκρανία και την προσάρτηση της Κριμαίας – η οποία έγινε με ελεύθερο δημοψήφισμα.
Κι όταν λέμε οι 28, εννοούμε και τον λακέ τον διεθνών τοκογλύφων mister Tsipra – και κατ’ επέκτασιν και τον χοντρό κυβερνητικό του εταίρο, Καμμένο.
Οι οποίοι, στο εσωτερικό της χώρας εμφανίζονται ξεδιάντροπα ως… φίλοι της Ρωσσίας.
Αυτά, για να μην υπάρχουν απορίες και για την πρόσφατη ρωσσο-τουρκική προσέγγιση… ΠΗΓΗ

Στην Ελλάδα των Μνημονίων: 125.000 Έλληνες ζουν με «μισθό» κάτω από 100 € το μήναΗ νέα Υπουργός Εργασίας του τόπου παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο και παρουσίασε τα στοιχεία περί της απασχόλησης στην Πατρίδα μας, προκειμένου προφανώς για να πείσει περί της δραματικότητας της καταστάσεως.

Βεβαίως, μία τέτοια κίνηση είναι και υποκριτική και ανώφελη, αφού φυσιολογικά θα έπρεπε αυτά τα στοιχεία να τα παρουσιάσει στον Πρωθυπουργό ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ του να υπάρξει πλήρης ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους, αντί να χαριεντίζεται στο Βερολίνο με αυτούς. Επιπλέον αυτού αν θεωρεί ότι θα συγκινηθούν με αυτά οι διεθνείς τοκογλύφοι, μάλλον έχει επιλέξει λάθος «επάγγελμα» για να την διορίσουν οι «σύντροφοί» της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα στοιχεία έχουν την αξία τους για να αντιληφθούμε α) τι αναίσθητοι μας κυβερνάνε που επιτρέπουν σε αυτά τα στοιχεία να είναι πραγματικότητα και β) ποια είναι η κατάσταση στην Πατρίδα μας με βάση τα επίσημα στοιχεία, συνεπώς να φανταστούμε πόσο χειρότερη είναι η πραγματικότητα:

125.000 εργαζόμενοι αμείβονται με λιγότερα από 100 ευρώ το μήνα και ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι αμείβονται με λιγότερα από 1.000 ευρώ το μήνα! Ο κατώτατος μισθός μειώθηκε κατά 22%, και κατά 32% για τους νέους κάτω των 25 ετών. Επομένως η Ελλάδα είναι πλέον μία χώρα με χαμηλό κατώτατο μισθό σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, με μία ιδιαίτερα απορρυθμισμένη αγορά εργασίας.

Οι μειώσεις στους κατώτατους μισθούς δεν βοήθησαν στην επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας, αντιθέτως αύξησαν τα ποσοστά της ανεργίας, από 7% το 2009 στο 27,9% το 2013, και η ανεργία των νέων διαμορφώνεται περίπου στο 50% στο 2016.

Οι συνέπειες ήταν η σημαντική αύξηση της μετανάστευσης υψηλά καταρτισμένου νεανικού εργατικού δυναμικού, οι δραματικές επιπτώσεις στην καταναλωτική ζήτηση και η μεγάλη αύξηση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης. Περισσότερο από το 50% των προσλήψεων το 2015 αφορούν ευέλικτες μορφές απασχόλησης, με αποτέλεσμα να αυξηθεί δραματικά ο αριθμός αυτών που ονομάζουμε «φτωχοποιημένοι εργαζόμενοι», ενώ επίσης αυξήθηκε κατά πολύ και η αδήλωτη εργασία. Από το 2010 έχουν γίνει αρκετές «μεταρρυθμίσεις» στον τομέα των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα ήταν η κατάρρευση του συστήματος των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Αυτή την στιγμή υπάρχουν εν ισχύ μόνο οκτώ κλαδικές συμβάσεις εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι οι ατομικές συμβάσεις εργασίας ορίζουν τους κανόνες για την πλειοψηφία των εργαζομένων.

Αυτά στην Ελλάδα των Μνημονίων που έφερε το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να εδραιώσει για πάντα ο νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΧΑΜΟΣ με ΛΕΒΕΝΤΗ, ΟΛΑ στη ΦΟΡΑ!: Καταγγελία από πρώην υποψήφιο του ότι του ζήτησε χρήματα προκειμένου να τοποθετηθεί ψηλά στην λίστα!

Προωθούν την αποχριστιανοποίηση: Το ανθελληνικό υπουργείο Υγείας αποκαθηλώνει τα σύμβολα της Πίστης από τα νοσοκομεία, για να μην εξεγείρονται οι ισλαμιστές

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανίερο σχέδιο της ανθελληνική κυβέρνησης για αποχριστιανοποίηση και ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας. Οι μαρξιστές εθνομηδενιστές του Σύριζα που μισούν την Ορθοδοξία στρώνουν το χαλί για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εντολή που ήρθε από το υπουργείο Υγείας προς τους Έλληνες ιατρούς να αφαιρούν τα χριστιανικά σύμβολα από τα νοσοκομεία, για να μην εξεγείρονται οι ισλαμιστές!.>>>
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΔΩ!!!

ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ 

diamartyria2

Εδώ οι τζιχαντιστές, εκεί οι τζιχαντιστές, που είναι οι τζιχαντιστές – που υποτίθεται πως τους ψάχνουν οι αστυνομίες και οι μυστικές υπηρεσίες όλου του κόσμου;

Ε, λοιπόν, οι εν Ελλάδι τζιχαντιστές εμφανίστηκαν χθες στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, όπου έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του προέδρου της Συρίας Άσσαντ και της Ρωσσίας Πούτιν και κατά της απελευθέρωσης του Χαλεπίου, την οποία χαρακτήρισαν «έγκλημα πολέμου»....>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
«Προσφυγάκια» στην Λέσβο τράβηξαν μαχαίρι σε Αστυνομικούς - Νέος βασανισμός παιδιού σε hot spot της Θεσσαλονίκης!


Από τότε που πλάκωσαν τα «προσφυγάκια», το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο, στο άλλοτε ήσυχο νησί της Λέσβου.

Όταν, λοιπόν, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυτιλήνης θεώρησαν ύποπτους έναν 44χρονο Σύρο  και έναν 18χρονο Ιρακινό και τους σταμάτησαν για να τους ελέγξουν, εκείνοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τους και μάλιστα ο 44χρόνος έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του και απείλησε με αυτό τους αστυνομικούς!
Τελικά, μετά από μάχη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τα δύο… κουτσαβάκια-«προσφυγάκια» και να τους πάρουν το μαχαίρι. 
Βέβαια, έτυχε. Σε κάποια άλλη περίπτωση, μπορεί να μην τύχει και να θρηνήσουμε θύματα. Άραγε, ποιος θα φταίει τότε; Οι Τσίπρας και Καμμένος ξέρουν την απάντηση;
Ατελείωτο φαίνεται πως είναι το δράμα των μικρών «προσφυγόπουλων». Έτσι, λίγες ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μικρού παιδιού από τον πατέρα του (;), στο hot spot της Χίου, ένας ακόμα ξυλοδαρμός «προσφυγόπουλου» σε hot spot βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας.
Πρόκειται για ένα 13χρονο «προσφυγόπουλο», που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε hot spot της Θεσσαλονίκης, από τον πατέρα του, την μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδερφό του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης.
Ο 45χρονος πατέρας, η 43χρονη μητέρα και ο 19χρονος αδελφός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, απ’ όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πως είπατε; Ζήτω ο πολυπολιτισμός;  ΠΗΓΗ

Ισλαμιστές έκαψαν και βεβήλωσαν Ιερό Ναό στην Κρήτη

 
Στην περιοχή του Λαγολιού Τυμπακίου «άγνωστοι» έκαψαν το μικρό εκκλησάκι του Μιχαήλ Αρχάγγελου γράφοντας συνθήματα στα αραβικά: "Η εκκλησία σας πέθανε - Ο Αλλάχ είναι μεγάλος".Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αναφέρουν ότι στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν ομάδα λαθρομεταναστών αραβικής καταγωγής.

Η βεβήλωση του Ιερού Ναού έγινε από τις 3:00 έως τις 5:00 το απόγευμα, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές. Ήδη αυτή την ώρα στο Τυμπάκι βρίσκεται Αστυνομική δύναμη και άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου που ερευνούν την υπόθεση.

Ο Ιερός Ναός του Μιχαήλ Αρχαγγέλου είναι σημαντικό προσκύνημα για την ευρύτερη περιοχή και συγκεντρώνει πάρα πολλούς πιστούς στο πανηγύρι του...>>>ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ!!!

Τα έσπασαν όλα οι λαθρομετανάστες στην Λέσβο - Επίθεση με μαχαίρια σε αστυνομικούς! Φωτορεπορτάζ
Έκλεψαν χρήματα από ταμειακές και προκάλεσαν υλικές ζημιές - Λαθρομετανάστες απείλησαν με μαχαίρι αστυνομικούς στο "hot spot" της Μόριας...   Ανάστατη είναι η αγορά της Μυτιλήνης από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες χθες από λαθρομετανάστες που έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού, προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ στο πάρκινγκ, ενώ διέρρηξαν και δυο ταβέρνες στην περιοχή της Επάνω Σκάλας κλέβοντας χρήματα από τις ταμειακές μηχανές
..>>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ!!!

«ΑΓΝΩΣΤΟΙ» (ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ) ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΦΗΜΕΣ 
Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες δυο μέρες μεταξύ των εξ’ Ανατολών προσκεκλημένων των Τσιπροκαμμένων στη Λέσβο, με τη φήμη που κυκλοφόρησε, ότι μέχρι τέλος του χρόνου θ’ ανοίξουν τα σύνορα.

Οπότε, υποτίθεται πως όλοι όσοι βρίσκονται στο νησί θα αφεθούν ελεύθεροι και θα κατευθυνθούν στην Αθήνα κι ύστερα θα φύγουν για την… Ευρώπη.

Μάλιστα, η φήμη ήταν τόσο πειστική, που προκάλεσε έξαλλους πανηγυρισμούς στον καταυλισμό της Μόριας, με εκατοντάδες «προσφυγάκια» να εγκαταλείπουν τις σκηνές τους και να γιορτάζουν την επικείμενη αναχώρησή τους!

Να σημειωθεί εδώ, ότι την Πέμπτη το απόγευμα, συνελήφθη μέσα στον καταυλισμό στη Μόρια, από αστυνομικούς, ένας 33χρονος Έλληνας «αλληλέγγυος» που μοίραζε προκηρύξεις. Ο λεγάμενος συνελήφθη για παράβαση του αδικήματος της διατάραξης οικιακής ειρήνης, ο εισαγγελέας όμως τον άφησε ελεύθερο. Κατά περίεργο τρόπο, η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε τα στοιχεία του, ούτε την οργάνωση την οποία εκπροσωπούσε, ούτε το περιεχόμενο των προκηρύξεων…

Μετά απ’ όλα αυτά, μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες έξω από το χώρο εξέτασης των αιτήσεων ασύλου, με δεκάδες άτομα, κυρίως Πακιστανούς, να διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση της εξέτασης των αιτήσεων ασύλου που έχουν υποβάλλει. Προφανώς, βιάζονται να μη χάσουν το «τραίνο» για τας… Ευρώπας.

Πάντως, εδώ κάτι τρέχει και λογικό είναι να ξεσπάσουν κατά πάντων τα «προσφυγάκια» μόλις θα διαπιστώσουν ότι όλα ήταν ένα παραμύθι  Προφανώς, αυτός είναι ο σκοπός της όλης προβοκάτσιας!

(ΥΓ): Κατά διαβολική σύμπτωση (;) από χθες βρίσκεται στην Λέσβο ο αρχικουκουές Κουτσούμπας. Τυχαίο; Εσείς τι νομίζετε; ΠΗΓΗ

Εκτεταμένες έρευνες σε όλη την Ευρώπη: Κοινός «δάκτυλος» από το Ισλαμικό Χαλιφάτο πίσω από τις εξεγέρσεις λαθρομεταναστών στα hot spot

Την ύπαρξη κοινού «εγκεφάλου» πίσω από τις εξεγέρσεις λαθρομεταναστών στα hot spot εξετάζουν οι ευρωπαϊκές αρχές. Οι υπόνοιες κινούνται γύρω από λαθρομετανάστες αφγανικής καταγωγής, που όλα δείχνουν ότι βρίσκονται πίσω από τις εξεγέρσεις.


Το φαινόμενο είναι εξαιρετικά γνωστό στην Ελλάδα, αφού συνήθως αφγανοί πραγματοποιούν εξεγέρσεις ακόμα και όταν δεν υπάρχει λόγος. Εξεγέρσεις που καταλήγουν σε βανδαλισμό και πλιάτσικο των περιουσιών των Ελλήνω. Αν δε βρεθεί και οπλισμός τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα.

Το γεγονός πως αρκετοί εξ αυτών διατηρούν σχέσεις με το Ισλαμικό Χαλιφάτο έχει θορυβήσει τις αρχές, ενώ υπό αυτό το πρίσμα θωρούμενες εξηγούνται και οι πρόσφατες απελάσεις μονάχα αφγανών από την Γερμανία.

Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι 1 εκ. εξ αυτών των Αφγανών «προσφύγων» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Πακιστάν και συντόμως αναμένεται να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την Ελλάδα, αφού τους έχει δοθεί διορία να εγκαταλείψουν τη χώρα. Είναι απολύτως βέβαιο ότι εκεί βρίσκεται μια μεγάλη ομάδα τζιχαντιστών, που εν τέλει θα καταλήξουν στη χώρα μας.

Ενδεικτικά προς αυτή την κατεύθυνση είναι εξάλλου τα όσα επισημαίνει σε αναφορά του ο επικεφαλής της Κρατικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας της Βουλγαρίας Όλεγκ Πετκόφ. Σύμφωνα με τον βούλγαρο αξιωματούχο οι ταραχές που ξέσπασαν πρόσφατα στον καταυλισμό Χάρμανλι (κοντά στα τουρκοβουλγαρικά σύνορα) «ήταν μέρος από μαζικές ταραχές σε καταυλισμούς σ’ όλη την Ευρώπη και ήταν συντονισμένες με παρόμοια επεισόδια στη Λέσβο, στο Τορίνο της Ιταλίας και στο Καλαί της Γαλλίας».

Η σχετική αναφορά μάλιστα έγινε στο πλαίσιο σύσκεψης των επικεφαλής των βουλγαρικών υπηρεσιών ασφάλειας που συγκάλεσε ο ίδιος ο βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ. Αμέσως δε μετά το τέλος της συγκεκριμένης σύσκεψης, οι βουλγαρικές αρχές αποφάσισαν την άμεση απέλαση 50 αφγανών λαθρομεταναστών που βρίσκονταν στον συγκεκριμένο καταυλισμό, με την προοπτική ο αριθμός τους να αυξηθεί περαιτέρω το επόμενο χρονικό διάστημα. ΠΗΓΗ

Ελλάδα η σύγχρονη Βαβέλ: Πάνω από μισό εκατομμύριο “νόμιμοι” λαθρομετανάστες από 150 διαφορετικά κράτη προέλευσης ζουν στην χώρα μας

Στοιχεία - σοκ είδαν το φως της δημοσιότητας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μεταναστών, μιας που σύμφωνα με καταγραφή που έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2016 περισσότεροι από 577.000 μετανάστες από 150 διαφορετικά κράτη προέλευσης διαμένουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με στοιχεία του Φόρουμ Μεταναστών, οι πέντε πολυπληθέστερες κοινότητες μεταναστών είναι οι αλβανοί (401.402), οι Ουκρανοί (19.850), οι Γεωργιανοί (19.196), οι πακιστανοί (16.964) και οι Ρώσοι (15.207), ενώ μόλις οι 210.167 κατέχουν άδειες διαμονής μακράς διάρκειας. Όσοι από αυτούς είχαν απολέσει το δικαίωμα νόμιμης διαμονής το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φυσικά και δεν απελάθηκαν αλλά τουναντίον τους δίνεται η δυνατότητα νομιμοποίησής τους αν υποβάλουν αίτηση στις αποκεντρωμένες διοικήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως στον εξωφρενικό αριθμό του μισού εκατομμύριου δεν συμπεριλαμβάνονται οι παράνομοι μετανάστες και οι συνεχής λαθρομεταναστευτικές ροές που κατακλύζουν καθημερινά την Πατρίδα μας.Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε έναν σύγχρονο πύργο της Βαβέλ και δεδομένων των κοινωνικών και οικονομικών δυσάρεστων εξελίξεων είναι έτοιμος να καταρρεύσει συμπαρασύροντας τις όποιες θυσίες έχει κάνει ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός κατά τα παρελθόντα έτη αλλά και αυτά των μνημονίων.Να τονίσουμε ότι αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία. Με τα  ανεπίσημα στοιχεία που βιώνουμε καθημερινά αντιλαμβανόμαστε πως ο αριθμός των αλλοδαπών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι σίγουρα πολλαπλάσιος!ΠΗΓΗ


Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα Πλακώθηκαν στο ξύλο μεταξύ τους οι νεοδημοκράτες στην Θεσσαλονίκη

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίσθηκαν την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, δείχνοντας έτσι ότι η περιβόητη «επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ» περιλαμβάνει και τον εμφύλιο σπαραγμό. Τα επεισόδια ξεκίνησαν για το ποιος από τις εσωκομματικές φράξιες θα έχει στην κατοχή του ένα «τραπεζάκι» στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, ενώ υπάρχει και βίντεο 40 περίπου δευτερολέπτων που δείχνει το τι διαδραματίσθηκε....>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!

«Πρόσφυγας» από το Πακιστάν (;) επεχείρησε να βιάσει “αλληλέγγυα” στα Εξάρχεια

Το χάνουν το παιχνίδι της «αλληλεγγύης» τα συντρόφια και ειδικά οι… συντρόφισσες, καθώς τα προστατευόμενά τους «προσφυγάκια» φαίνεται πως την… παρεξηγούν και απαιτούν… άλλα πράγματα. Κι όταν δεν τους προσφέρονται, ορμάνε να τα πάρουν με το ζόρι – όπως άλλωστε επιτάσσουν τα ήθη, τα έθιμα αλλά και η ίδια η θρησκεία τους, από τα «κατώτερα» όντα – όπως θεωρούν τις γυναίκες.

Όμως, καλύτερα είναι να μας περιγράψουν τα γεγονότα τα ίδια τα συντρόφια – από την διαδικτυακή χαβούζα του μπάρμπα-Σόρος:

«Το βράδυ της Κυριακής η συντρόφισσα πηγαίνοντας προς το σπίτι της, στην περιοχή των Εξαρχείων, δέχθηκε επίθεση από άτομο το οποίο την παρακολουθούσε -όπως απεδείχθη από μαγνητοσκοπημένο υλικό- μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει. Το άτομο αυτό της επιτέθηκε με σκοπό την σεξουαλική της κακοποιήση και την ταπείνωση της αξιοπρέπειας της.

Ο θύτης, ήταν μετρίου αναστήματος, μελαμψός και πιθανότατα να μη γνώριζε Ελληνικά καθότι δεν έδειχνε να αντιδρά στις φωνές και τα λόγια του θύματος... ΠΗΓΗ

Μπαχαλάκηδες ξυλοκόπησαν περιπτερά και έκαψαν το περίπτερο του στο “άβατο” των Εξαρχείων

Ό,τι θέλουν κάνουν οι παρακρατικοί μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων στο "Ελλαδιστάν" του Σύριζα, καθώς ο ανεκδιήγητος υπουργός Προ-Πο Τόσκας τους έχει δώσει το ελεύθερο! Νωρίς το απόγευμα στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Πατησιών, στο κέντρο της Αθήνας, τρεις παρακρατικοί έβαλαν φωτιά σε περίπτερο που βρίσκεται στο σημείο.

Συγκεκριμένα, οι δράστες αφού διαπληκτίστηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με τον ιδιοκτήτη, τον ξυλοκόπησαν, τον έβγαλαν με τη βία και στη συνέχεια έκαψαν ολοσχερώς το περίπτερο. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική και πλέον η φωτιά έχει κατασβεστεί. ΠΗΓΗ

Στα πρόθυρα διάλυσης το «Έθνος»: 100 απολύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα και μείωση αποδοχών 20% σ΄όσους μείνουν 

Σκούρα, πολύ σκούρα, τα πράγματα στις εκδόσεις του Μπόμπολα. Στην «Αυγή» διαβάσαμε τη παρακάτω είδηση: «100 απολύσεις στο “Έθνος”. Μειώσεις αποδοχών περί το 20% αλλά και απολύσεις εργαζομένων που θα φτάσουν τις 100 στο επόμενο διάστημα, ανακοινώθηκαν χθες στον Όμιλο Πήγασος («Έθνος», «Ημερησία» κ.ά), χωρίς καμία δέσμευση για οφειλόμενες αμοιβές τεσσάρων μηνών. Οι ανακοινώσεις προκάλεσαν την ανησυχία των εργαζομένων και έκτακτη συνέλευση αργά χθες το απόγευμα, παρουσία μελών του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Το σωματείο κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας αργά χθες το βράδυ, ώρα 7.00 – 10.00».
Πραγματική πανωλεθρία, δηλαδή, για τους υπαλλήλους του Μπόμπολα, οι οποίοι βλέπουν είτε δραστικές περικοπές είτε μαζικές απολύσεις, επειδή έτσι αποφάσισε το αφεντικό τους. Ιδιαίτερα για την φυλλάδα του «Έθνους», η οποία προσπάθησε να μετατρέψει την συκοφαντία και την λασπολογία σε άσκηση πολιτικής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι εμφανές ότι της γύρισαν μπούμερανγκ όλες οι αθλιότητες του παρελθόντος και του παρόντος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Με έκδηλη την μοχθηρία «προφήτευαν» στο «Έθνος» την διάλυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ας ετοιμάζονται, λοιπόν, για το δικό τους λουκέτο, το οποίο δεν δείχνει να αργεί και πολύ…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Κατά το παρελθόν, όταν είχαμε γράψει ξανά ότι το «Έθνος» είναι έτοιμο για λουκέτο, είχαμε αντίδραση από την εφημερίδα. Όχι, όμως, από την διεύθυνσή της, αλλά από δύο συγκεκριμένους υπαλλήλους (!) του Μπόμπολα. Πρώτη φορά βλέπουμε υπαλλήλους να νοιάζονται τόσο πολύ για τα συμφέροντα του αφεντικού τους…


Μπορεί το «Έθνος» να μην έκλεισε ακόμη, αλλά την πόρτα της εξόδου θα την δουν γύρω στα 100 άτομα το επόμενο χρονικό διάστημα. Να υποθέσουμε ότι οι δύο συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι  -υπάλληλοι δεν θα είναι ανάμεσα σ΄αυτούς; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην πάνε άδικα και τα όσα είχαν γράψει στο παρελθόν υπέρ των συμφερόντων του αφεντικού τους…


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7430668944637842446

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item