Widgets

ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ, Αυτή είναι η Αριστερά του χαβιαριού! Ζάπλουτοι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ τους!Μία Αριστερά της μπουρζουαζίας φέρνουν στην επιφάνεια οι δηλώσεις των πόθεν έσχες των πολιτικών για το 2013 και το 2014, που δόθηκαν στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Γενικά, το υπουργικό συμβούλιο αποδεικνύεται ότι αποτελείται από πολλά «γερά πορτοφόλια», ενώ και γενικά η πολιτική τάξη της χώρας φαίνεται ότι έχει τον τρόπο της να περνά καλά. Άλλοι είτε τον διαθέτουν αυτόν τον τρόπο εκ των προτέρων και άλλοι τον αποκτούν χάρη στην ενασχόλησή τους με την πολιτική, καθώς ακόμα και η βουλευτική αποζημίωση αποτελεί για τους σημερινούς καιρούς ένα διόλου ευκαταφρόνητο εισόδημα. Σημειωτέον, ότι ο μέσος όρος της αποζημίωσης ξεπερνά τις 70.000 ετησίως για κάθε βουλευτή.

Υπουργοί όπως ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύζυγός του, Ράνια Αντωνοπούλου, αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης, που συμμετείχε στην «πρώτη φορά αριστερά», μόνο στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα δεν ανήκουν. Τουναντίον, διαθέτουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια, με εισοδήματα, ακίνητη περιουσία, τραπεζικούς λογαριασμούς και, ορισμένοι εξ αυτών, επενδύσεις.

Σε ορισμένες περιπτώσεις πάντως είναι εμφανές ότι χρειάζεται περαιτέρω αποσαφήνιση, έστω και αν οι ελεγκτές δεν διαπίστωσαν παραβάσεις. Είτε γιατί πρόκειται για εκκωφαντικά ερωτηματικά (όπως τι έγιναν οι υψηλές καταθέσεις προηγούμενων ετών που είχε ο Γιώργος Σταθάκης), είτε γιατί κάποια δεδομένα προσκρούουν στην λογική, καθώς είναι ένα θέμα πώς γίνεται να έχει κανείς εισόδημα εκατοντάδων ή δεκάδων χιλιάδων ευρώ και να διατηρεί σχεδόν ανύπαρκτες καταθέσεις.Ακόμη πιο εύγλωττα είναι τα πολιτικά ερωτήματα που προκύπτουν για μία κυβέρνηση που πλασάρεται ως ευαίσθητη για τα κοινωνικά προβλήματα και διατείνεται ότι προστατεύει τους αδυνάτους έναντι της πλουτοκρατίας και στην πραγματικότητα η ίδια αποτελείται από εκπροσώπους των πάνω διαζωμάτων της κοινωνικοοικονομικής διαστρωμάτωσης.

Φαίνεται μάλιστα ότι μετά και την απομάκρυνση της αριστερής πτέρυγας, το 2015, από τον ΣΥΡΙΖΑ, το μέσο οικονομικό μέγεθος των κορυφαίων συριζαίων και ιδίως των κυβερνητικών στελεχών ανέβηκε σημαντικά, ιδίως με την προσθήκη ανθρώπων με εντυπωσιακή οικονομική επιφάνεια (π.χ. ο Δημήτρης Παπαδημητρίου).
Με διαφορά οι πιο πλούσιοι της κυβέρνησης είναι ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύζυγός του, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου. Ο πρώτος με εισόδημα 337.104 δολάρια και η δεύτερη με 161.326 ευρώ μόνο για το 2014. Ποσό 1,8 εκατ. δολάρια εισέπραξαν από πώληση ακινήτου στην Αμερική, ενώ έχουν ακόμα 4 ακίνητα. Διατηρούν χαρτοφυλάκιο μετοχών και αμοιβαίων 241.051 δολ. και 103.711 ευρώ, αντίστοιχα. Ο κ. Παπαδημητρίου έχει καταθέσεις 2,45 εκατ. δολαρίων σε Ιδιωτικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιπες τραπεζικές καταθέσεις εξωτερικού (HSBC, JP Morgan κ.α.) φτάνουν στα 3,14 εκατ. δολάρια!

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε το δικό του εισόδημα το 2014 (75.000 περίπου από τη βουλευτική αποζημίωση), αλλά σε αυτό προστέθηκαν και τα 135.000 ευρώ της συζύγου του. Το 2014 πούλησε αμοιβαία κεφάλαια περίπου 103.000 ευρώ, ενώ αγόρασε με τη σύζυγό του άλλα, ύψους άνω των 200.000 ευρώ. Εκείνη τη χρονιά είχε καταθέσεις 205.983 ευρώ, 16.279 λιρών Αγγλίας και 532 δολαρίων.
Στο πόθεν έσχες του κ. Κατρούγκαλου αξιοσημείωτες είναι οι καταθέσεις (κοντά στα 300.000 ευρώ), ενώ δεν είναι απολύτως διευκρινισμένο τι γίνεται με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, καθώς διατηρούσε δικηγορικό γραφείο.

Υψηλή οικονομική επιφάνεια έχει και η Όλγα Γεροβασίλη, καθώς δήλωσε εισοδήματα ύψους 223.213,15 ευρώ το 2013 και 166.108,16 ευρώ το 2014, καθώς συμμετέχει ως ομόρρυθμος εταίρος σε ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στην Άρτα. Με τον σύζυγό της δηλώνει και ακίνητη περιουσία, όχι εξωφρενικών αξιών πάντως. Ωστόσο, κατά έναν περίεργο τρόπο οι καταθέσεις της είναι πενιχρές.

Ο Γιώργος Σταθάκης, εκ των πλουσιοτέρων με βάση τις προηγούμενες δηλώσεις του, στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει μόλις τις βουλευτικές αποζημιώσεις, ενώ στη δήλωση του 2014 δεν υπάρχει καμία αναφορά για τις καταθέσεις ύψους περίπου 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, που εμφάνιζε σε παλαιότερες δηλώσεις του. Πάντως, με την σύζυγό του εμφανίζει ακίνητη περιουσία 51 ακινήτων.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος δηλώνει εισοδήματα 125 χιλιάδες ευρώ, έχει 6 ακίνητα, 3 αυτοκίνητα και ένα φουσκωτό σκάφος 8,3 μέτρων. Δεν εμφανίζει αξιοσημείωτες καταθέσεις στις τράπεζες.

Ευκατάστατος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο οποίος δηλώσεις εισοδήματα 75.000 ευρώ και καταθέσεις άνω των 50.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του, με εισόδημα 82.000 ευρώ, έχει καταθέσεις σε αγγλικές και ισπανικές τράπεζες ύψους 116.229 ευρώ και 27.231 στερλινών.

Άνετος οικονομικά ήταν και ο Γιάννης Βαρουφάκης, λίγο πριν αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών το 2015. Εμφάνιζε εισόδημα 89.840 ευρώ -πριν γίνει βουλευτής- ενώ άλλα 32.108 ευρώ δήλωνε η σύζυγός του. Οι καταθέσεις τους είναι ξεπερνούν τις 70.000 σε τράπεζες της Ελλάδας, στην HSBC και στην Bank of America. ΠΗΓΗ

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΕ 62 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 34 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ! 

bouleutis-suriza-thrinw-alla-tha-psifisw-ta-metra-w_l

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 62 ακίνητα έχει –σύμφωνα με την δήλωση πόθεν έσχες του- ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (προερχόμενος από τους Οικολόγους Πράσινους) Γιώργος Δημαράς. Μάλιστα, τα 24 εξ’ αυτών είναι πάρκινγκ!

Επιπροσθέτως, έχει 34 (!!!) τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ άλλους 5 έχει η γυναίκα του.

Να τα εκατοστήσει –και τα ακίνητα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς- ο σύντροφος Δημαράς! Και καθόλου να μην αμφιβάλλετε πως θα τα καταφέρει! ΠΗΓΗ


Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη: Ζαλίζουν οι καταθέσεις και οι επενδύσεις των συριζαίων

Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη: Ζαλίζουν οι καταθέσεις και οι επενδύσεις των συριζαίωνΓνωρίζαμε ότι, κατά Τρότσκι, ο επαναστάσης δύναται να προέρχεται από την πιο βαθιά μπουρζουαζία, όμως κοιτώντας κανείς τα πόθεν έσχες των συριζαίων δεν μπορεί παρά να βάλει τα γέλια και ακολούθως να εξοργιστεί.
Συγκεκριμένα, πρώτο στον πλούτο της «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστερά», είναι το ζεύγος του υπουργού Οικονομίας Παπαδημητρίου και της συζύγου του, αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου.
Ο πρώτος με εισόδημα 337.104 δολάρια και η δεύτερη με 161.326 ευρώ μόνο για το 2014. Ποσό 1,8 εκατ. δολάρια εισέπραξαν από πώληση ακινήτου στην Αμερική, ενώ έχουν ακόμα 4 ακίνητα. Διατηρούν χαρτοφυλάκιο μετοχών και αμοιβαίων 241.051 δολλαρίων  και 103.711 ευρώ, αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, ο Παπαδημητρίου έχει καταθέσεις 2,45 εκατ. δολαρίων σε Ιδιωτικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιπες τραπεζικές καταθέσεις εξωτερικού (HSBC, JP Morgan κ.α.) φτάνουν στα 3,14 εκατ. δολάρια!

Ο σύντροφος Σταθάκης δήλωσε μόνον τις βουλευτικές αποζημιώσεις και… εξαφάνισε καταθέσεις ύψους περίπου 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, που εμφάνιζε σε παλαιότερες δηλώσεις του. Ο Εισαγγελέας δεν κινήθηκε για αυτή την περίεργη μεταβολή, οπότε συμπεραίνουμε ότι προφανώς τα έκανε... σουβλάκια. Και ο... μπαγάσας ούτε κιλό δεν πήρε! Επιπροσθέτως, κατέχει και 51 ακίνητα.


Αυτά καθαρά ενδεικτικά για να αντιληφθεί ο καθένας πόσο υποκριτική είναι η «σκληρή διαπραγμάτευση» και πως τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα για τον Ελληνικό Λαό.

Και για όσους αφελείς πιστεύουν ότι θα φέρει αλλαγή ο Μητσοτάκης, απλά να τονίσουμε ότι η αδερφή του έχει 355 χιλιάδες ευρώ σε επενδύσεις, 2,5 εκατ. ευρώ σε καταθέσεις και 26 ακίνητα. ΠΗΓΗ


Λεφτά υπάρχουν, δίνουν επίδομα λαθρομετανάστευσης, 400€ σε όποιον μπαίνει παράνομα στην χώρα

%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%b1

Την ώρα που ο λαός  πένεται και υποφέρει !Συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ενώ πολλοί δεν έχουν καν τα προς το ζην!
Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες, που ζουν με 400 € το μήνα και με αυτά πληρώνουν ενοίκιο, λογαριασμούς και φαγητό. Και προσπαθούν να επιβιώσουν. Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση, σπίτια χωρίς φάρμακα και χωρίς τροφή.

Οι άθλιοι που μας κυβερνούν μοιράζουν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στους λαθρομετανάστες, καθώς αντικαθιστούν  το συσσίτιο που δίδεται στους λαθρομετανάστες με χρήματα, ‘όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Τι να το κάνουν το φαγητό τα προσφυγάκια;  Αφού πολλές φορές το πετούν γιατί είναι εκλεκτικά, έτσι είπαν να τους γεμίσουν με χρήματα για να μην έχουν παράπονο.
Ο Μουζάλας  έφθασε μάλιστα στο σημείο να κάνει και… διευκρινίσεις για να… ηρεμήσει τους Έλληνες, διευκρίνισε λοιπόν πως δεν θα είναι ανώτερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στην χώρα, το οποίο για τις ελληνικές οικογένειες είναι τα 400 ευρώ.

Το πρόγραμμα διανομής μετρητών «θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, για παράδειγμα τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες», παρατήρησε ο υπουργός και διευκρίνισε: «Δεν είναι δυνατόν μια ελληνική οικογένεια να παίρνει 400 ευρώ και να δώσουμε στους μετανάστες 500 ευρώ».

Δεν μας είπε όμως ο ανεκδιήγητος κομμουνιστής που τολμά να συγκρίνει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες, τι πληρώνουν με αυτά το 400 € οι Έλληνες, δεν μας είπε ότι τους τα δίνουν με το έναν χέρι και τους τα παίρνουν με το άλλο μέσω της φορολογίας για να τα δώσουν στους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες.

Τα άθλια υποκείμενα που μας κυβερνούν, οι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων , επιδοτούν με αυτό τον τρόπο την λαθρομετανάστευση, από σήμερα κιόλας αναμένονται νέες ορδές λαθρομεταναστών πολλαπλάσιες από τις προηγούμενες ημέρες  καθώς με όλα πληρωμένα και 400€ ευρώ  στην τσέπη μια χαρά θα περάσουν. Όσο για τους Έλληνες, θα τους κάνουν δώρο άλλο ένα μνημόνιο ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ =>>> ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! (και) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! από ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Ν.Δ, και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!Αίσχος λαθρολάγνε Μουζάλα: “Θα δίνουμε στους ξένους, όσα και στους Έλληνες!” - Πόσα αρπάζουν από τους Έλληνες, ξέρουν οι απατεώνες του Σύριζα;

Σε ένα ακόμη ξέσπασμα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας κατά του ελληνικού λαού προέβη ο λαθρολάγνος Μουζάλας.
Την ώρα που έρχονται στο φως οι αμύθητες περιουσίες και τα εκατομμύρια που έχουν παρκάρει σε ξένες τράπεζες τα κοράκια του Σύριζα, ο Μουζάλας εμπαίζει και ειρωνεύεται τους Έλληνες: «Το επίδομα για τους πρόσφυγες θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, για παράδειγμα τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες. Δεν είναι δυνατόν μια ελληνική οικογένεια να παίρνει 400 ευρώ και να δώσουμε στους μετανάστες 500 ευρώ».

Η ελληνική οικογένεια που παίρνει 400 ευρώ, αφελληνισμένε Μουζάλα, δίνει τα διπλάσια για φως, νερό, τηλέφωνο, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας και για να πληρώνει τα κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα που διόρισε η συμμορία του Τσίπρα. Ο λαθρομετανάστης που θα αρπάξει τα 400 ευρώ έχει ήδη τσάμπα στέγη, ρεύμα, ψύξη-θέρμανση και όλες τις ανέσεις που του παρέχει το ανθελληνικό κράτος των συριζομούρηδων και των ψεκασμένων.
Η ξεπουλημένη κυβέρνηση, που προσκυνάει τους ξένους τοκογλύφους και τους λαθροεισβολείς, αποτελεί τεράστια πληγή για την Πατρίδα μας. Χέρι-χέρι με τον Τσίπρα και το μνημονιακό τσίρκο του Μητσοτάκη, που έκανε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με... "προσφυγόπουλα".
Μόνη λύση η κυριαρχία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή: Για να απαλλαγούμε από την ξενοκρατία και να ανήκει πραγματικά η Ελλάδα στους Έλληνες!  ΠΗΓΗ

Η βουλγάρα συριζαία Κούνεβα έχει καταθέσεις πάνω από 340.000 ευρώ σε Βέλγιο και Γαλλία! Πληρώνετε ΕΝΦΙΑ κορόιδα ψηφοφόροι της!

Εκτός από τα φανερά ταλέντα της αριστεράς και του χρήματος, οι δηλώσεις πόθεν έσχες αποκάλυψαν κι ένα… κρυφό. Πρόκειται για την Βουλγάρα πρώην καθαρίστρια και νυν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η οποία είχε το 2014 καταθέσεις που ξεπερνούσαν τα 340.000 ευρώ, σε τράπεζες του Βελγίου, της Γαλλίας και της Βουλγαρίας – σιγά να μην εμπιστευόταν τις ελληνικές τράπεζες, είπαμε, αριστερή είναι, δεν είναι κορόϊδο…

Πού τα βρήκε; Από δωρεές, όπως ισχυρίστηκε!

Φαίνεται πως οι φίλοι της, εκτός από πλούσιοι είναι και… ανοιχτοχέρηδες!
Κατά τα άλλα, τα κοροϊδάκια που την ψήφισαν έχουν ακόμα μια μέρα (την αυριανή) για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τον ΕΝΦΙΑ. Ας σπεύσουν να προλάβουν!
Και να θυμούνται, πως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο –και την κάλπη- ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! ΠΗΓΗ

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Φιλόδωρημα για μία φορά στους συνταξιούχους – Μόνιμο μισθό στους λαθρομετανάστες


Σταματημό δεν έχει ο ανθελληνικός κατήφορος της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, που σε συνδυασμό με τον διακαή τους πόθο για εξουσία, τους κάνει να φαίνονται γελοίοι. Είδαμε προ ημερών τις μετά τυμπανοκρουσιών εξαγγελίες Τσίπρα για ένα εφάπαξ φιλοδώρημα στους Έλληνες συνταξιούχους, το οποίο οδήγησε στην επιστολή Τσακαλώτου προς τους διεθνείς τοκογλύφους με την γλοιώδη επιχειρηματολογία που μας θύμισε τις πιο βαθιές επικύψεις Γεωργιάδη.

Αυτά, όμως, περάσανε και έτσι τώρα η κυβέρνηση μέσω δηλώσεων Μουζάλα έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα δώσει μισθό στους λαθρομετανάστες! Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου κακού αστείου, αλλά περί μίας ζοφερής πραγματικότητας, αφού ο Μουζάλας περιχαρής ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα καταργηθεί το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που ανά οικογένεια θα ανέρχεται στα 400 ευρώ.

Το σκεπτικό πίσω από αυτή την πρωτοφανή απόφαση είναι ότι η παροχή συσσιτίου συνήθως κατέληγε στα σκουπίδια ή δημιουργούσε άλλα προβλήματα και έτσι η παροχή ρευστού θα βολέψει, θεωρούν, καλύτερα. Δυστυχώς, και αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον, αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα και εν τέλει η κυβέρνηση θα παράσχει και τον μισθό και το συσσίτιο.
ΠΗΓΗ

Χειρότερος κι από τον Τσίπρα: Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, συνέχεια με «προσφυγόπουλα» ο Μητσοτάκης! 

Μία επίσκεψη σε Έλληνες άστεγους δεν έχει κάνει. Σε ένα ίδρυμα που φιλοξενούνται ελληνόπουλα δεν έχει πάει. Σε Έλληνα άνεργο δεν τολμάει να μιλήσει, αλλά τα «προσφυγόπουλα» τα έβαλε μέσα στη Βουλή και σήμερα πήγε σε κέντρο φιλοξενίας που έχει στήσει ΜΚΟ στην Παιανία.

Ο λόγος δεν γίνεται για τον ανεκδιήγητο Τσίπρα των «ανοιχτών συνόρων» και του εθνομηδενισμού, αλλά για τον δήθεν «αντιπολιτευόμενο» Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος φρόντισε να σοκάρει τους εναπομείναντες πατριώτες που ψηφίζουν κατά λάθος ακόμα το εν λόγω αντεθνικό μόρφωμα, μπάζοντας στην Βουλή «προσφυγάκια», στην πραγματικότητα μαντράχαλους ισλαμιστές πάνω από 20 χρονών.

Τώρα επισκέφτηκε το Κέντρο Φιλοξενίας «Ελαία», στην Παιανία και πάλι φωτογραφήθηκε με μαντράχαλους ισλαμιστές.

Στις δηλώσεις του μάλιστα προέτρεψε στην δημιουργία περισσότερων και καλύτερων hot spot σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Υ.Γ. Τι έχει να πει για τις φωτογραφίες ο «σκληρός» αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης;
Υ.Γ. 2: Ο Μητσοτάκης μοίρασε στα "προσφυγόπουλα" και τις γνωστές διεθνιστικές εορταστικές του κάρτες, όπου αντί για "Καλά Χριστούγεννα" λέει "Καλές Γιορτές" ή έκανε γκάφα αλά Τσίπρας;  ΠΗΓΗ

Ανθελληνικό παραλήρημα από στενή συνεργάτιδα του Μητσοτάκη: Να ανεγερθούν τεμένη, να πέσουν οι 10.000 τρούλοι των εκκλησιών και να πλακώσουν τον πιο άχρηστο λαό

Ένα πολύ ενδιαφέρον, απ΄όλες τις απόψεις, άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Εστία», με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Η σχιζοφρένεια της Νέας Δημοκρατίας». Ιδού τα πιο χαρακτηριστικά σημεία αυτού του άρθρου: «Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε πρόσφατη εκδήλωση στην Κομοτηνή διέκοψε σύνθημα ΟΝΝΕΔιτών, το οποίο κατέληγε στη φράση «να φύγει η Αριστερά» και τους είπε «μην ταυτίζετε παρακαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ με την Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν». Τώρα, το αν εννοεί «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν, όχι η Αριστερά» ή αν εννοεί «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν. Αριστερά είμαστε λίγο-πολύ όλοι μας», είναι δευτερεύον..>>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

Θεσσαλονίκη: Παρακρατικοί του Σύριζα πυρπόλησαν Ιερό Ναό - Εκκωφαντική σιωπή από ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα7

Τι θα γινόταν, άραγε, αν κάποιοι έκαιγαν ένα από τα παράνομα τζαμιά που βρίσκονται διάσπαρτα στην Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδος ή αν ο στόχος τους ήταν κάποια εβραϊκή συναγωγή και μετά αναλάμβαναν την ευθύνη; Σίγουρα θα προξενούνταν (και δικαίως) σάλος, με όλα τα ΜΜΕ να ζητούν την σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, ενώ η γνωστή «κασέτα» της «Ισλαμοφοβίας» και του «αντισημιτισμού» θα έπαιζε και πάλι από τους μόνιμους βαρετούς και προβλέψιμους «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές». 

Τι γίνεται, όμως, όταν καίγονται Εκκλησίες και μάλιστα κοντά στις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, με ό,τι συνεπάγεται αυτό (και) σε συμβολικό επίπεδο; Το ερώτημα δεν είναι υποθετικό, καθώς όντως το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον Εκκλησιών...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Όνειδος η επιστολή Τσακαλώτου - Απόλυτη υποταγή στους δανειστές

Βγήκε επιτέλους στην δημοσιότητα η περιβόητη επιστολή Τσακαλώτου προς τον Ντάισελμπλουμ, που οδήγησε τους διεθνείς τοκογλύφους να άρουν τις δηλώσεις τους περί "παγώματος των μέτρων" για το δημόσιο χρέος και όλα τα υπόλοιπα, που συζητήθηκαν την επαύριο των εξαγγελιών Τσίπρα.

Αυτό που αντιλαμβάνεται ο καθένας διαβάζοντας το περιεχόμενο της επιστολής είναι το "γιατί" οι συριζαίοι δεν ήθελαν με τίποτα να την δώσουν στην δημοσιότητα. Αυτό έγινε διότι πρόκειται για ένα μνημείο δουλοπρέπειας και μειοδοσίας που τους καθιστά και επισήμως λούστρους των διεθνών τοκογλύφων, εφάμιλλων σε γυάλισμα με τους νεοδημοκράτες.Συγκεκριμένα, ο Τσακαλώτος στην επιστολή αναφέρει:..>>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η Αριστερά: Και Ικέτες και Δηλωσίες!
Έρευνα σοκ της ΕΚΤ: Κατά 40% πιο φτωχά έγιναν τα Ελληνικά νοικοκυριά

Έρευνα σοκ της ΕΚΤ: Κατά 40% πιο φτωχά έγιναν τα Ελληνικά νοικοκυριά

Έρχονται συνεχώς στην δημοσιότητα νέα στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι κατά πολύ φτωχότεροι έγιναν οι Έλληνες κατά τη διάρκεια της επταετούς οικονομικής κρίσης, την ίδια στιγμή που Γερμανοί, Αυστριακοί και Φινλανδοί, οι λαοί δηλαδή που οι κυβερνήσεις τους τηρούν τη σκληρότερη στάση απέναντι στην Χώρα μας, έγιναν πλουσιότεροι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τα ελληνικά νοικοκυριά έχασαν τα τελευταία χρόνια το 40% του πλούτου τους. Αντίθετα, ο μέσος όρος του πλούτου στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 10% την ίδια περίοδο, ενώ αύξηση καταγράφηκε επίσης στην Αυστρία, στη Φινλανδία και στο Λουξεμβούργο.

Το παρατεταμένο πρόβλημα χρέους της ευρωζώνης έχει επιδεινώσει τις ανισότητες, καθώς κράτη στην περιφέρεια, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα, αντιμετώπισαν σοβαρές δυσκολίες, ενώ χώρες στον πυρήνα της ζώνης του ευρώ, όπως η Γερμανία, ανέκαμψαν γρηγορότερα.

Άλλη μια απόδειξη ότι οι μνημονιακές πολιτικές όπου εφαρμόζονται όχι μόνο δεν βελτιώνουν, έστω και σε ελάχιστο βαθμό, την κατάσταση, αλλά την χειροτερεύουν ακόμη περισσότερο. Ακόμη, αποδεικνύεται ότι η χρόνια φετιχοποίηση του ευρώ δεν βοηθάει στο παραμικρό την ανάκαμψη της ζωής των Λαών της Ευρώπης που το έχουν υιοθετήσει ως νόμισμα των κρατών τους. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση - κόλαφος για πολιτικάντηδες: 86% των Ελλήνων συντάσσονται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο «προσφυγικό» - 46% θέλουν έξοδο από την Ε.Ε.

Το “Refugees Welcome” ψόφησε, το «Μένουμε Ευρώπη» πνέει τα λοίσθια και οι πολιτικάντηδες παρατηρούν αποσβολωμένοι την άνευ επιστροφής καταστροφή των ονείρων τους για την παγκοσμιοποίηση, που μετατρέπονται σε εφιάλτη.

Σε διαδικτυακή σφυγμομέτρηση WIN/Gallup International σε δείγμα 14.969 ατόμων, οι ψηφοφόροι σε όλη την ΕΕ ερωτήθηκαν για την γενική πορεία της χώρας τους, το λεγόμενο «προσφυγικό» και την τάση για έξοδο της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όσον αφορά την Ελλάδα, τα αποτελέσματα δείχνουν πως οι πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής γνωρίζουν την καθολική αποδοχή και επιδοκιμασία του Ελληνικού Λαού.
Συγκεκριμένα, το 89% των ψηφοφόρων στην Ελλάδα πιστεύουν ότι η χώρα πάει σε λάθος κατεύθυνση. Στο θέμα του «προσφυγικού» το 86% είπαν ότι θα προτιμούσαν να είχαν λιγότερους λαθρομετανάστες, ενώ 46% από 38% των Ελλήνων δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν για να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την ίδια ώρα στην υπόλοιπη Ευρώπη παρατηρείται ένα παρόμοιο κλίμα, με τους πολίτες να δηλώνουν σε μεγάλο ποσοστό απογοητευμένοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ταυτοχρόνως τα στοιχεία όσον αφορά το «προσφυγικό» βρίσκονται σε πλήρη συμφωνία, αποδεικνύοντας ότι η εν λόγω πολιτική θα αποτελέσει και την ταφόπλακα των πολιτικάντηδων.

Αξίζει να τονιστεί ότι η δημοσκόπηση έγινε από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου, πριν την αιματηρή επίθεση με φορτηγό σε πολυπληθή χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου στις 19 Δεκεμβρίου. Οπότε σήμερα που μιλάμε τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα χειρότερα για τους πολιτικάντηδες, τουλάχιστον στην Γερμανία. ΠΗΓΗ


Στα 4 δισ. οι φορολογικές υποχρεώσεις μέχρι την Παρασκευή: Τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος και ΦΠΑ εξανεμίζουν τα εισοδήματα των Ελλήνων
Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν εκατομμύρια πολίτες και επιχειρήσεις, προκειμένου να κλείσουν… επιτυχώς τους φετινούς λογαριασμούς τους με την εφορία.
Μέχρι την Παρασκευή, δηλαδή σε τέσσερις ημέρες, καλούνται να πληρώσουν σημαντικές φορολογικές υποχρεώσεις για να γλιτώσουν από προσαυξήσεις, πρόστιμα, ακόμη και κατασχέσεις. Ο συνολικός φορολογικός λογαριασμός που πρέπει να εξοφληθεί έως το τέλος του έτους ξεπερνά τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με το capital.gr οι φορολογούμενοι καλούνται το αργότερο έως την Παρασκευή να πληρώσουν:
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017. Τα τέλη δεν έχουν αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, εκτός από τις περιπτώσεις εισαγόμενων μεταχειρισμένων, αφού από φέτος ως έτος πρώτης κυκλοφορίας θεωρείται το έτος που πήραν για πρώτη φορά πινακίδες σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το συνολικό ποσό που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι για τα τέλη ανέρχεται περίπου στα 1,2 δισ. ευρώ. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για την εμπρόθεσμη εξόφληση, καθώς η εκπρόθεσμη βαρύνεται με πρόστιμο ισόποσο των τελών που αναλογούν στο όχημα. Έτσι, από την Πρωτοχρονιά και μετά τα τέλη κυκλοφορίας διπλασιάζονται.
Η τέταρτη και προτελευταία δόση του φετινού ΕΝΦΙΑ. Το συνολικό ποσό που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι ανέρχεται στα περίπου 700 εκατομμύρια ευρώ.
Δόση φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων και επιχειρήσεων. Το συνολικό ποσό της δόσης που καλούνται να πληρώσουν ανέρχεται στα περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ.
ΦΠΑ φορολογικής περιόδου Νοεμβρίου των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία.  ΠΗΓΗ

Φιάσκο του Καμίνη με την ρόδα που έβαλε στο Σύνταγμα: Επέμβαση του Εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες!

Όταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης έκανε, πριν από λίγες ημέρες, το (πασίγνωστο πλέον) γλωσσικό «σαρδάμ», με την εκτόξευση της φράσης «μια πόλη του… κώλου», στην πραγματικότητα έκανε αναφορά στα πεπραγμένα του, τα οποία και κατέστησαν την Αθήνα, όντως, μια πόλη των  οπισθίων. Τελευταίο «κατόρθωμα» αυτού του κοσμοπολίτη (για τον οποίο ελπίζουμε να μην μπερδευτεί και φέτος στο μέτρημα των δευτερολέπτων, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου) αποτέλεσε το φιάσκο με την περιβόητη ρόδα του Συντάγματος, η οποία τελικά αποδείχθηκε εντελώς άχρηστη, με αποτέλεσμα την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας!
Με αφορμή την μήνυση εταιρίας και δημοσιεύματα του Τύπου, που έκαναν λόγο για επικινδυνότητα στην χρήση της (αλλά και αδιαφάνεια στην επιλογή της διαχειρίστριας εταιρίας, που μετά τις 15 Ιανουαρίου και για δύο μήνες θα έκοβε εισιτήρια!), ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε χθες την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Μεταξύ άλλων, θα διερευνηθεί εάν υπάρχει θέμα παραβίασης πολεοδομικών όρων που μπορεί να προκαλέσουν έκθεση σε κίνδυνο, καθώς και παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των υπευθύνων, καθώς η ρόδα στήθηκε χωρίς να ληφθεί η απαραίτητη πιστοποίηση ασφάλειας. Σχεδόν ταυτόχρονα με την εισαγγελική παρέμβαση ο Δήμος Αθηναίων επιχειρούσε να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα, ανακοινώνοντας ότι ζήτησε την αποσυναρμολόγηση της ρόδας, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα χθες συνεργάτες του Καμίνη διαμήνυαν ότι θα λειτουργούσε, αλλά χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλεια των πολιτών.

Το φιάσκο αυτό με την ρόδα οδήγησε στην παραίτηση του Χρήστου Τεντόμα, πρόεδρου του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και υπευθύνου για τις εορταστικές εκδηλώσεις. Το «θρίλερ» με την ρόδα άρχισε στις 19 Δεκεμβρίου 2016, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της, οι οποίες ολοκληρώθηκαν δύο ημέρες μετά. Παρά ταύτα, η ρόδα δεν γύρισε ποτέ, προς απογοήτευση όσων περίμεναν με ανυπομονησία την λειτουργία της!

Είναι προφανές, ότι οι εξηγήσεις που πρέπει να δοθούν από τον ανίκανο και επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια Καμίνη είναι αρκετές, ακόμη κι αν χρειαστεί αυτές να δοθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Όπως και να έχει, όμως, αποδεικνύεται, για ακόμη μια φορά, ότι η θητεία του στον δημαρχιακό θώκο δικαιώνει πλήρως την πεποίθηση ολοένα και περισσοτέρων Αθηναίων, ότι πράγματι η πόλη τους έχει μεταμορφωθεί σε μια «πόλη του κώλου»…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Βαρύ πλήγμα στον τουρισμό σε Λέσβο, Σάμο και Χίο λόγω των «προσφύγων» Όπως ήταν αναμενόμενο, ισχυρό πλήγμα δέχθηκε ο τουρισμός της Λέσβου, της Σάμου και της Χίου, λόγω της έκτασης του λεγόμενου «προσφυγικού ζητήματος».

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα σχετικής μελέτης που πραγματοποίησε η εταιρεία V&O για λογαριασμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ακυρώσεις διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία, ακυρώσεις συνεδρίων, προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων και πτήσεων από το εξωτερικό και συρρίκνωση της σεζόν, είναι μερικές μόνο από τις επιπτώσεις από το ισχυρότατο πλήγμα που έχει δεχθεί ο τουρισμός στα νησιά του Β. Αιγαίου. Μάλιστα, σε αρκετά καταλύματα έχει καταγραφεί η τάση διακοπής της λειτουργίας τους τουλάχιστον κατά δύο μήνες νωρίτερα.

Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί: Στη Λέσβο από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο καταγράφηκε πτώση 58,75% στις αφίξεις των πτήσεων charters. Οι επισκέπτες προέρχονταν από την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Δανία, τη Νορβηγία και την Αυστρία.
Στη Χίο σημειώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πτώση στις αφίξεις μέσω πτήσεων charters σε ποσοστό 68,91%. Οι επισκέπτες ήταν Ολλανδοί και Νορβηγοί ενώ Αυστριακοί, Σλοβένοι και Τσέχοι που είχαν από μία εβδομαδιαία πτήση την ακύρωσαν κατά τη φετινή σεζόν. Για το 2017, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν υπάρχει καμία πτήση charter.
Στη Σάμο οι αφίξεις charters μειώθηκαν κατά 23,14%. Οι επισκέπτες προέρχονταν από την Αυστρία, το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, τη Σλοβενία, τη Σουηδία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά και στη Λήμνο καταγράφηκε πτώση κατά 17,6% στις αφίξεις πτήσεων charters.
Πίσω από τις ψευδείς εικόνες και τις ανάλογες εντυπώσεις που καλλιέργησαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με τις γιαγιάδες που «θήλαζαν» (με μπιμπερό…) μωρά «προσφυγόπουλα», κρύβεται η ανασφάλεια, η παραβατικότητα και η κατακόρυφη πτώση του τουρισμού, που αποτελεί σημαντική πηγή βιοπορισμού στα νησιά αυτά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πέντε αλγερινοί «πρόσφυγες» μαχαίρωσαν σύριο στον καταυλισμό της Σούδας στην Χίο - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Με πολλαπλά τραύματα στο άνω μέρος του σώματος, κυρίως στον θώρακα και στα χέρια, τα οποία είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο και κατά πάσα πιθανότητα από μαχαίρι, έφτασε στο νοσοκομείο της Χίου του βράδυ της Κυριακής, 25 Δεκεμβρίου 2016, ένας 26χρονος Σύριος.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές ο 26χρονος έφτασε πεζός στην πύλη του νοσοκομείου όπου και λιποθύμησε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τα τραύματα αν και πολλά ήταν επιπόλαια, αλλά για λόγους ασφαλείας και παρά το γεγονός ότι η κατάστασή του δεν ενέπνεε ανησυχία παρέμεινε και παραμένει μέχρι στιγμής στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας και όπως προέκυψε από την κατάθεσή του και την αστυνομική έρευνα, το ίδιο βράδυ του επιτέθηκαν πέντε άτομα αγνώστων στοιχείων, στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού της Σούδας.

Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 26χρονος Σύριος δήλωσε ότι του επιτέθηκαν Αλγερινοί, χωρίς μέχρι στιγμής η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου, που διενεργεί την προανάκριση να έχει εντοπίσει τους δράστες.
astraparis.gr 


Υ.Γ. Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!   ΠΗΓΗ

Προειδοποίηση από την FRONTEX: οι τζιχαντιστές εξοπλίζουν «πρόσφυγες» για τρομοκρατικές επιθέσεις


Καθώς οι τζιχαντιστές δολοφόνοι του ISIS έχουν στριμωχτεί άγρια στα εδάφη του «Χαλιφάτου», μεταφέρουν το μέτωπο των αιμοσταγών δραστών τους στην Ευρώπη. Έτσι, στρατολογούν μαχητές από αυτούς που ζουν ήδη στην Ευρώπη. Κάθε μέρα και έναν τουλάχιστον. Το αποδεικνύουν τα στοιχεία της Εuropol: Από τον Απρίλιο του 2016 υπήρξαν 300 περιπτώσεις τζιχαντιστών που προσπάθησαν να στρατολογήσουν πρόσφυγες οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει άσυλο στην Ευρώπη, για τρομοκρατικές αποστολές. Και αυτές είναι οι απόπειρες που έγιναν αντιληπτές και σταμάτησαν.

Πόσες όμως διέφυγαν της προσοχής των ευρωπαϊκών Αρχών; Το φιάσκο των υπηρεσιών ασφαλείας, με τον μακελάρη του Βερολίνου Ανις Αμρι, που έφυγε λαθραία από την Ιταλία (όπου επίσης βρισκόταν παράνομα), πέρασε στην Γαλλία, μετά στην Γερμανία, όπου στρατολογήθηκε από τον ISIS και μήνες μετά εκτέλεσε αθώους και επέστρεψε στην Ιταλία, για να εξοντωθεί -σχεδόν τυχαία-, δείχνει πόσοι επικίνδυνοι τζιχαντιστές μπορούν να περάσουν κάτω από την μύτη των Αρχών χωρίς αυτές να πάρουν μυρωδιά. Όπως σημειώνουν οι αναλυτές, στην συριακή, σουνιτική προσφυγική διασπορά υπάρχουν αρκετοί ευάλωτοι στην ριζοσπαστικοποίηση, εύκολοι στόχοι των ισλαμιστών στρατολόγων.Μετακινούνται μαζικά -άρα περνούν απαρατήρητοι-, προσπαθώντας να γλιτώσουν από την φρίκη του πολέμου, την πείνα και την ακραία φτώχεια, άρα οι φιλάνθρωποι Ευρωπαίοι τους αντιμετωπίζουν μάλλον με συμπόνοια παρά με καχυποψία. Και μετατρέπονται σε τιμωρούς, εκτελεστές, εκδικητές, πιόνια του ISIS. Το είπε και ο Τσέχος πρόεδρος Μίλος Ζέμαν, πως η υποδοχή μουσουλμάνων μεταναστών που δύσκολα ενσωματώνονται σημαίνει ίσως την δημιουργία ενός φυτωρίου ενδεχόμενων τρομοκρατικών ενεργειών.
Το παραδέχθηκε και η Frontex, που προειδοποιεί ότι το ISIS εξοπλίζει πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται ήδη στο ευρωπαϊκό έδαφος, για να εξαπολύσουν νέες τρομοκρατικές επιθέσεις.Το γεγονός ότι υπάρχουν και οι γνωστοί εγχώριοι «χρήσιμοι ηλίθιοι», οι οποίοι με τα μηδενιστικά και χαοτικά συνθήματα του τύπου «νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες», «ανοιχτά σύνορα» και «καλώς ορίσατε πρόσφυγες» διευκολύνουν την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και φυσικά και την είσοδο εγκληματιών τζιχαντιστών, κάνει την όλη κατάσταση ακόμη πιο επικίνδυνη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΠλήρης μετατροπή της ΝΔ σε νεοφιλελεύθερο κόμμα: Οι μισοί καινούριοι υποψήφιοι έχουν θητεία σε Ποτάμι και Δράση

Η μετατροπή της ΝΔ σε ένα πλήρες νεοφιλελεύθερο κόμμα αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση, μέσα από πολλά παραδείγματα. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από δημοσίευμα της “Real News”, το οποίο λέει τα εξής:

«Περίπου 25 πρόσωπα από τα 1.450 που έστειλαν τα βιογραφικά τους, μέχρι τώρα, πέρασαν τα κρας τεστ και θα είναι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές. Άλλα 150 πρόσωπα ξεχώρισαν ως πολιτικά στελέχη, τα οποία θα αξιοποιηθούν σε τομείς του κοινοβουλευτικού έργου και πιθανόν σε θέσεις του κρατικού μηχανισμού αν η Ν.Δ. κερδίσει τις εκλογές. Αυτά είναι τα αποτελέσματα από τα πρώτα 500 στελέχη που αξιολογήθηκαν. Η διαδικασία συνεχίζεται. Το 42% δεν είναι μέλη της Ν.Δ. Αρκετά προέρχονται από το Ποτάμι και τη Δράση, σύμφωνα με το ηγετικό επιτελείο του Μοσχάτου».

Με απλά λόγια, από το δημοσίευμα της “Real News” φαίνεται ξεκάθαρα ότι μέχρι στιγμής, στους υποψήφιους βουλευτές, καθώς και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον κοινοβουλευτικό τομέα και τον κρατικό μηχανισμό, θα είναι άτομα τα οποία έχουν προηγούμενη θητεία σε ακραιφνή νεοφιλελεύθερα σχήματα – μορφώματα, όπως το Ποτάμι και η Δράση.

Αποτελεί (και) αυτό το περιστατικό μια σαφή ένδειξη του τρόπου με τον οποίο πρόκειται να κυβερνήσει η ΝΔ. Έχοντας κάνει μια ολοκληρωτική πλεύση προς τον νεοφιλελευθερισμό, η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ενισχύσει στο έπακρο τόσο τον εθνομηδενιστικό πολυπολιτισμό όσο και τον κοινωνικό κανιβαλισμό, που από κοινού ενστερνίζεται η πιο «προχωρημένη» εκδοχή του φιλελευθερισμού.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2327347938870532382

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item