Widgets

Το σύνθημα «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ» αποτελεί την μόνη εφαρμόσιμη και ουσιαστική λύσηΤο σύνθημα «Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!» αποτελεί την μόνη εφαρμόσιμη και ουσιαστική λύση για να ξεφύγουμε από την μέγγενη των ΜνημονίωνΤο τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια μετακίνηση των πολιτικών τεκτονικών πλακών της Ευρώπης. Η περίπτωση της Ιταλίας ήταν το πιο πρόσφατο παράδειγμα, καθώς τα αποτελέσματα του πρόσφατου δημοψηφίσματος αποτέλεσαν την απόδειξη της συνειδητοποίησης του Ιταλικού Λαού, ότι από τότε που η χώρα τους υιοθέτησε το ευρώ μπήκε ταυτόχρονα στον οικονομικό αναπνευστήρα. Οι Ιταλοί είπαν καθαρά, και θα το πράξουν ακόμα καθαρότερα στις επερχόμενες εκλογές, αυτό που είχαν πει νωρίτερα οι Βρετανοί με το Brexit και οι Έλληνες στις 5 Ιουλίου 2015: «Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!». Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη περίπτωση της Ιταλίας, η οικονομική κατάσταση δεν άφηνε περιθώριο λάθους.


Έτσι, το ποσοστό, σ’ αντίθεση με το Brexit, ήταν τόσο καθαρό, αν και έμμεσο φυσικά. Η Βρετανία έχει το δικό της νόμισμα, οπότε τα οικονομικά επιχειρήματα υπέρ και κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφορούσαν το μέλλον. Αντιθέτως, στην περίπτωση της Ιταλίας, η οποία υιοθέτησε το ευρώ και οι συγκρίσεις ήταν χειροπιαστές, η ευρωπροπαγάνδα ήταν χαμένη εξ αρχής. Επρόκειτο ουσιαστικά για ένα χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου, καθώς από τότε που η Ιταλία μπήκε στην ζώνη του ευρώ παγιδεύτηκε (κι αυτή) σε μόνιμη υπανάπτυξη και ανεργία. 


Η δε εικόνα του Σόιμπλε να κουνάει, την παραμονή του δημοψηφίσματος, με τον πλέον αναιδή τρόπο, το δάχτυλο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του Ιταλικού Λαού. Καμία συνταγή που αφαιρεί, αντί να προσθέτει, ευημερία δεν μπορεί να μακροημερεύσει, έχοντας την συναίνεση των πολιτών. 

Τέλος, δήλωσε εμφατικά πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα σύμπλευσης με τον μαρξιστικό ΣΥΡΙΖΑ.Και η ευρωσυνταγή, έχει αποδειχθεί περίτρανα, υπονομεύει και την ευημερία και (πολύ περισσότερο) την ανεξαρτησία ενός κράτους. Και δεν χρειάζεται να πάει κανείς στην Ιταλία για να καταλάβει, παρά την συστηματική προπαγάνδα των ευρωμισθωμένων καθεστωτικών ΜΜΕ, το μέγεθος της καταστροφής. Για κάθε Έλληνα, η καταστρεπτική πολιτική των εθνοκτόνων Μνημονίων και η μειωμένη εθνικής συνείδησης στάση των ευρωλάγνων του «Ευρώπη με κάθε κόστος», αποτέλεσε πραγματικό εφιάλτη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤοποθετήσεις Συναγωνιστών Ηλιόπουλου και Σαχινίδη για ισλαμική τρομοκρατία, εθνικό χωροταξικό σχεδιασμό και επέκταση του τζόγου - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Στα χρόνια της εφαρμογής της ευρωσυνταγής, η οποία υποτίθεται ότι θα αποτελούσε το κλειδί της εξόδου από την κρίση, οι περιουσίες των Ελλήνων μειώθηκαν κατά 587 δισ. ευρώ, δηλαδή κάθε νοικοκυριό έχασε 67.300 ευρώ περίπου, ενώ το ΑΕΠ, εάν όλα «πάνε καλά», θα επιστρέψει στα προ κρίσης επίπεδα το… 2047. Ας γίνει, επιτέλους, αντιληπτό ότι η Πατρίδα και ο Λαός θα βιώνουν τον ίδιο αργό θάνατο όσο θα συνεχίζουν στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο που τους έφερε μέχρι εδώ.

Το κυρίαρχο σύνθημα του 8ου Συνεδρίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω» δεν είναι απλώς επίκαιρο ξανά, αλλά αποτελεί την μόνη εφαρμόσιμη και ουσιαστική λύση για να ξεφύγουμε από την μέγγενη των Μνημονίων και το ξεζούμισμα από τους διεθνείς τοκογλύφους.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: S.O.S. από ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ! «ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ» 


Εξαθλίωση στην εποχή των Μνημονίων: 9 στους 10 ανέργους δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη - Ούτε επίδομα ανεργίας!
 
Η μέγγενη των Μνημονίων όχι μόνο δημιουργεί συνεχώς στρατιές ανέργων, αλλά φροντίζει για την μονιμοποίηση τους στην κατάσταση αυτή. Μακροχρόνια άνεργοι είναι οι επτά στους δέκα ανέργους, δηλαδή 820.000 άτομα!

Ο εφιάλτης της ανεργίας κυριαρχεί στην κοινωνία και οι περισσότερες οικογένειες θα περάσουν μαύρες γιορτές, αφού έχουν και έναν άνεργο ανάμεσά τους. Τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, για την ανεργία είναι συγκλονιστικά. Οι μακροχρόνια άνεργοι (όσοι αναζητούν από 12 μήνες και άνω εργασία, ανεξάρτητα από το αν έχουν εργαστεί στο παρελθόν) αποτελούν το 73,8% των ανέργων. 
Μάλιστα, οι 9 στους 10 ανέργους βρίσκονται στο περιθώριο και δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ, ούτε επίδομα ανεργίας, ούτε επιδότηση απασχόλησης. Μόνο το 10% των ανέργων λαμβάνει επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, ενώ το πρόσθετο επίδομα των 200 ευρώ τον μήνα το λαμβάνει μόλις το 1,5% του συνόλου των εγγεγραμμένων μακροχρόνια ανέργων.

Επίσης:
- Την τελευταία εξαετία η ανεργία έχει οδηγήσει στο εξωτερικό περίπου 300.000 νέους υψηλής εξειδίκευσης.
- Κάθε άνεργος είναι άνεργος περισσότερο από δυόμισι χρόνια.
- Σε 350.000 οικογένειες δεν υπάρχει εργαζόμενο μέλος.
- Το ποσοστό ανεργίας των γυναικών (27,2%) είναι σημαντικά υψηλότερο από των αντρών.
- Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται στους νέους ηλικίας 15-24 ετών (46,9%).
- Την 4ετία των δύο Μνημονίων (2010-2014) καταγράφηκε αύξηση κατά 45% στον αριθμό των εγγεγραμμένων άνεργων και μείωση κατά 47% στον αριθμό των δικαιούχων του επιδόματος ανεργίας.
- Η πραγματική ανεργία στερεί από το ασφαλιστικό σύστημα πάνω από 7 δισ. ευρώ.

Όλα αυτά, βεβαίως, αποτελούν την λογική προέκταση της μνημονιακής λαίλαπας που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από το 2010 μέχρι και σήμερα. Με τρία Μνημόνια «στην πλάτη» του Ελληνικού Λαού και ένα τέταρτο να βρίσκεται στα σκαριά, η κατάσταση ανεργίας που ταλανίζει ολοένα και περισσότερους Έλληνες τρέφεται και πολλαπλασιάζεται ακριβώς από την ίδια την αδηφάγο φύση αυτών των Μνημονίων, καθώς το περιεχόμενό τους είναι αντεθνικό, αντιλαϊκό και απάνθρωπο.   
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η ομιλία του οποίου για πρώτη φορά στα χρονικά δεν μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Η Χρυσή Αυγή στην Ρωσική Πρεσβεία τίμησε την Μνήμη του Πρέσβη Αντρέι Καρλόφ - Φωτογραφίες, Βίντεο


ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!!

ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ-ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Πλησιάζουν πλέον το ένα εκατομμύριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στην Ελλάδα των Μνημονίων!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του άνεργοι έφτασαν τους 913.042 τον μήνα Νοέμβριο, περισσότεροι κατά 28.713 σε σχέση με τον Οκτώβριο – αύξηση κατά 3,25%.

Εξ’ αυτών, περισσότεροι από τους μισούς (485.787) είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών, με τις γυναίκες να αποτελούν την πλειοψηφία με ποσοστό 62,35%.
Όσον αφορά την ηλικιακή ομάδα, το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από 30 έως 44 ετών με 40,34%, ενώ ευρύτερα από 30 έως 54 ετών οι άνεργοι αποτελούν σχεδόν το 65%.


Επίσης, όσοι είναι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποτελούν το 47,81%.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων, νέων και παλιών!  ΠΗΓΗ

Ο Γιάννης Λαγός για τον ΦΠΑ στα νησιά, την χρήση πλαστικού χρήματος και τους εργαζομένους στο καζίνο της Πάρνηθας Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός κατά την ομιλία του για τον πτωχευτικό κώδικα αρχικά χαρακτήρισε νίκη της Χρυσής Αυγής την απόσυρση της διάταξης σχετικά με την διαγραφή σκανδάλου 30 εκατ. ευρώ του οργανισμού "Αθηνά 1997". ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Νίκη Χρυσής Αυγής απέναντι στην διαφθορά: Η κυβέρνηση απέσυρε την τροπολογία που διέγραφε σκάνδαλο 30 εκατομμυρίων ευρώ
Άρον - άρον προσέτρεξε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει την σκανδαλώδη τροπολογία 56α, με την οποία το "συνταγματικό τόξο" ξέπλενε την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του "Αθήνα 1997", η οποία φέσωσε το ελληνικό κράτος με 30 εκατομμύρια ευρώ!Την αποκάλυψη για την διαγραφή αυτού του σκανδάλου μεγατόνων, το οποίο είχε επιβεβαιώσει το Ελεγκτικό Συμβούλιο του κράτους, έκανε την περασμένη Παρασκευή από βήματος Βουλής ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός


Μετά από τις αποκαλύψεις του Συναγωνιστή Λαγού, ο αρμόδιος υπουργός έτρεξε να αποσύρει την εν λόγω τροπολογία. Πρόκειται για μια ακόμη Νίκη της Χρυσής Αυγής απέναντι στην διαφθορά, καθώς παραμένουμε πιστοί στην δέσμευση: "Οι κλέφτες στην φυλακή και τα κλεμμένα να επιστραφούν στον Λαό"!  Δείτε ξανά την ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, με την οποία ξεμπρόστιασε το "συνταγματικό τόξο": ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στην “Καθημερινή”: «Μόνο αντισυστημικό κόμμα η Χρυσή Αυγή - Ενισχύεται και αγγίζει διψήφια ποσοστά»!

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ… Μετά την καταιγίδα δηλώσεων (στημένων ή μη…) αρχίζει να επικρατεί νηνεμία στις σχέσεις της συγκυβέρνησης και των λεγομένων «δανειστών». Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Μέγας θαυμαστής του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα που πέρασε από τον τόπο, του Άντριου Παπάντριου, είναι αυτό το… κακαντράκι ο Τσίπρας και ως εκ τούτου μιμείται το ίνδαλμά του, που δε χάλαγε με τίποτα τα μπάνια και τα γιορτινά τραπέζια του ελληνικού λαού.

Πάμε, λοιπόν, για μετά τις γιορτές.

Άλλωστε, δεν υπάρχει βιασύνη από καμμία πλευρά. Αυτό φαίνεται κι από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Κομισιόν στην «Καθημερινή», που τοποθετεί χρονικά την συμφωνία για την β΄ αξιολόγηση «μέσα στους επόμενους μήνες»!

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες επιμένουν πως όλα είναι ζητήματα σκοπιμοτήτων και πως η τελική απόφαση για συμφωνία ή για… ηρωική έξοδο της συγκυβέρνησης και εκλογές, θα ληφθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Όπου, κατά σύμπτωση, συμπληρώνεται διετία διακυβέρνησης της χώρας από την «πρώτη φορά αριστερά» και τους ψεκασμένους ελαφροδεξιούς συνοδοιπόρους της… ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ-> ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΝΤΟΥ από ΠΑΝΤΟΥ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» ΤΟΞΟΥ

Πακιστανός ή Αφγανός που πέρασε ως “πρόσφυγας” ο δράστης του χθεσινού μακελειού σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Γερμανία

Γράφαμε για την επίθεση που σημειώθηκε σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Γερμανία στα πρότυπα της Νίκαιας, δηλαδή με φορτηγό που πέφτει πάνω σε πλήθος σκορπώντας τον θάνατο.

Μέχρι χθες οι "αντιρατστιστικές" υπηρεσίες της Γερμανίας φρόντιζαν να αποκρύπτουν την εθνικότητα του δράστη, προκειμένου να μην "ανέβει η ακροδεξιά". Τελικώς, χθες αργά το βράδυ αρχικώς παραδέχτηκαν, κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, ότι δεν επρόκειτο για δυστύχημα, αλλά για τρομοκρατική επίθεση. 12 νεκροί και 48 τραυματίες, εκ των οποίων οι 7 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά οι αρχές επιμένουν στην "αντιρατστισική πρακτική" για πολιτικούς λόγους.

Αργότερα, διέρρευσαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης είναι Αφγανός ή Πακιστανός, ο οποίος είχε περάσει ως "προσφυγάκι" στην Γερμανία και σίγουρα τις επόμενες μέρες θα μάθουμε για την στάση που έκανε στα ελληνικά νησιά για να "λιαστεί".

Το παρακάτω ομολογουμένως σκληρό βίντεο δείχνει που οδηγεί η πολιτική των "ανοιχτών συνόρων" και της "ανοχής" που μας επιβάλλουν οι εγχώριοι λούστροι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. ΠΗΓΗ

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε Λαθρομετανάστες από την Κούβα, το Κονγκό, την Μπουργκίνα Φάσο και την Χιλή (!) ήρθαν σε ένα διήμερο στην Λέσβο


Ο πλήρης εξευτελισμός και η ανάλογη απομυθοποίηση του λεγόμενου «προσφυγικού» φαίνεται από τα εθνοτικά χαρακτηριστικά των περισσοτέρων ανθρώπων οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στην Χώρα μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία ήρθαν στην δημοσιότητα, σχετικά με τα στοιχεία εθνικότητας των ατόμων που έφτασαν στην Λέσβο την Κυριακή και την Δευτέρα, έχουμε εισροή λαθρομεταναστών απ΄όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου.Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν έντεκα λαθρομετανάστες από χώρες της Λατινικής Αμερικής και ειδικότερα: οκτώ από τη Δομινικανή Δημοκρατία, και από ένας από την Κούβα, τη Βενεζουέλα και τη Χιλή! Αντίθετα, μόλις 12 ήταν Ασιάτες, 9 από το Αφγανιστάν και τρεις από το Πακιστάν.Όλοι οι υπόλοιποι - 145 τον αριθμό - ήταν Αφρικανοί, γεγονός που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές μεταφράζεται σε ύπαρξη ενός οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος μεταφοράς «οικονομικών μεταναστών» από την Αφρική στην Ευρώπη, που έχει ενεργοποιηθεί στη Τουρκία και μεταφέρει κόσμο σε αυτήν διαμέσου των νησιών του Αιγαίου.

Ειδικότερα, από τους 145 αυτούς λαθρομετανάστες που καταγράφηκαν, οι 38 είναι από το Κονγκό, 34 από την Αλγερία, 20 από την Ερυθραία, 11 από τη Σιέρα Λεόνε, 10 είναι Αιθίοπες, 8 από τη Ζιμπάμπουε, 5 από την Τυνησία, 4 από την Ακτή του Ελεφαντοστού, 3 από τη Γκάνα, το Μαρόκο και τον Νίγηρα, δυο από το Μάλι και από ένας από τη δυτική Σαχάρα, το Καμερούν, τις νήσους Κομόρες, τη Μπουρκίνα Φάσο.Στο μεταξύ το πρωί της Τρίτης καταγράφηκαν άλλες 80 νέες αφίξεις λαθρομεταναστών και «προσφύγων» στη Λέσβο.Αυτό το οποίο παρατηρούμε είναι ότι κανείς από αυτούς τους παράνοα εισερχόμενους στην Χώρα μας και στην Λέσβο δεν μπορεί να έχει την ιδιότητα του πρόσφυγα.


Είναι όλοι τους λαθρομετανάστες και αποδεικνύουν ότι κάτω από τον μανδύα του «προσφυγικού» η Πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών. Την ίδια στιγμή, το «ελληνικό» κράτος όχι μόνο συνεχίζει την εθνικά καταστροφική πολιτική των ανοιχτών συνόρων, αλλά ταυτόχρονα επιμένει διά μέσου των καθεστωτικών ΜΜΕ να μιλάει για «μετανάστες και πρόσφυγες», παραχαράσσοντας πλήρως την πραγματικότητα, καθώς οι «μετανάστες» είναι ξεκάθαρα λαθραίοι, λόγω του παράνομου τρόπου εισόδου τους, ενώ οι «πρόσφυγες» είναι είτε ανύπαρκτοι είτε ελάχιστοι κάθε φορά.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Έκοψε τα Χριστούγεννα από τις κάρτες της ΝΔ ο Μητσοτάκης! Έπιασε πάτο η ψευτοδεξιά μετά το ΝΑΙ στο τζαμί και το σύμφωνο συμβίωσης

Έκοψε τα Χριστούγεννα από τις κάρτες της ΝΔ ο Μητσοτάκης! Έπιασε πάτο η ψευτοδεξιά μετά το ΝΑΙ στο τζαμί και το σύμφωνο συμβίωσης

Θέλει ο κοσμοπολίτης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει!

Ο λόγος για τον νυν αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ακόμα και στην ευχετήρια κάρτα που έστειλε ενόψει των Χριστουγέννων, έδειξε ότι δεν τον συνδέει τίποτα με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα του Ελληνικού Λαού. «Καλές Γιορτές! Χρόνια Πολλά! Το 2017 να φέρει την αναγέννηση της πατρίδας μας» ήταν το περιεχόμενο της ευχετήριας κάρτας του Μητσοτάκη.

Είναι προφανές ότι «το παλτό» αυτό, που φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας για να παραλάβει την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από τον Τσίπρα, κινείται στο πνεύμα του Φίλη περί… «ουδετεροθρησκείας». Την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού παραμένει (παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες κάποιων) πιστή στην Ορθοδοξία, ο Μητσοτάκης δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στην ευχετήρια κάρτα του για τα Χριστούγεννα.

Ακολουθεί κι αυτός το δόγμα των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, όπου η ευχή «Καλά Χριστούγεννα» θεωρείται ως «μη πολιτικά ορθή», καθώς… προσβάλλει τους εβραίους, τους μουσουλμάνους και τις άλλες θρησκείες, αλλά και τους άθεους. Γι αυτό, το «Καλά Χριστούγεννα», το οποίο παραπέμπει στην κατεξοχήν Χριστιανική Γιορτή, αντικαταστάθηκε από το γενικό και αόριστο «Καλές Γιορτές».

Την ίδια ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωνε με νόημα στις ΗΠΑ (την «πρωτεύουσα» της «πολιτικής ορθότητας») ότι «πλέον μπορούμε να λέμε “Καλά Χριστούγεννα”», ο Μητσοτάκης ταυτίζεται απόλυτα με τις επιδιώξεις εκείνων που θέλουν να εξαφανίσουν από τον χάρτη ό,τι αντιτίθεται στο χυλό της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας.
Τα θλιβερά «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ να χαίρονται τον… ηγέτη τους, τον πολέμιο «του Εθνικισμού και του λαϊκισμού», τον εκλεκτό της λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Γιώργος Μάστορας 

ΠΡΟΒΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς των τζιχαντιστών και η Ευρώπη των «ανοιχτών συνόρων»Πολλές φορές η Χρυσή Αυγή και οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν σημάνει τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την παρουσία τζιχαντιστών εντός των προσφυγικών ροών. Ειδικότερα η Europol είχε προειδοποιήσει για έντονη κινητικότητα των ισλαμιστών εξτρεμιστών μέσα στις γιορτές, ελέω και του μίσους τους για τον Χριστιανισμό...>>>
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Οργιάζει το παρακράτος του Σύριζα! Πυρπόλησαν τρία τρόλεϋ στο Πολυτεχνείο και έκαναν λαμπόγυαλο τον ΗΣΑΠ Κηφισιάς


Ανενόχλητοι οι αναρχοσυριζαίοι καίνε την πρωτεύουσα - Καμία σύλληψη δεν έγινε, μη τυχόν και πέσουν πάλι σε γιο συριζαίου υπουργού   Φωτιά σε τρία τρόλεϊ έξω από το Πολυτεχνείο αυτή την ώρα. Πολυμελής ομάδα κουκουλοφόρων αναρχικών σταμάτησε τα τρία οχήματα, κατέβασαν κάτω τους επιβάτες και αφού περιέλουσαν τα τζάμια με εύφλεκτο υλικό πέταξαν βόμβες μολότοφ και τα
πυρπόλησαν.


Την ίδια ώρα επεισόδια σημειώθηκαν και στον ΗΣΑΠ στην Κηφισιά όπου οι γνωστοί-άγνωστοι αναρχοσυριζαίοι για ακόμη μία φορά έχουν προκαλέσει εκτεταμένες υλικές ζημιές. ...>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ!!

Τούρκοι πράκτορες δημιούργησαν «κυβέρνηση της Δυτικής Θράκης εν εξορία»! Πλήρης αδράνεια του ανθελληνικού κράτους στην τουρκική προπαγάνδα


Τούρκοι πράκτορες δημιούργησαν «κυβέρνηση της Δυτικής Θράκης εν εξορία»! Πλήρης αδράνεια του ανθελληνικού κράτους στην τουρκική προπαγάνδα
Γνωρίζοντας πολύ καλά την πλήρη αδράνεια του «ελληνικού» κράτους, το οποίο όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει στο ελάχιστο την προπαγάνδα των εγχώριων πρακτόρων της Τουρκίας, αλλά τους διευκολύνει στο έπακρο, οι εντολοδόχοι της Άγκυρας προχωρούν ένα βήμα παραπέρα.  
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο: «Έφτιαξαν μυστική κυβέρνηση της Δυτικής Θράκης εν εξορία» γράφει τα εξής:
«Τουρκόφιλοι πράκτορες έχουν φτιάξει μυστική "κυβέρνηση της Δυτικής Θράκης εν εξορία" την οποία "διαφημίζουν" υπογείως σε διεθνή fora και οργανισμούς! Μάλιστα, επιχειρηματίας με καταγωγή από την Θράκη, ο οποίος ζει μόνιμα στην Τουρκία και διατηρεί επιχείρηση στη Μάνδρα Αττικής, σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι η εν εξορία κυβέρνηση σύντομα θα έχει επιλέξει το λογότυπό τηςΣυγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο επιχειρηματίας κάνει λόγο για «προσωρινή διοικούσα της εν εξορία κυβέρνησης της Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης», προχωρώντας με αυτόν τον τρόπο σε μια πρωτοφανή πρόκληση κατά της Ελλάδας!
«Υπάρχουν τους τελευταίους μήνες πληροφορίες για σκιώδη κυβέρνηση από Τούρκους πράκτορες, τις οποίες μαθαίνουμε από πηγές σε διεθνή fora και οργανισμούς. Αναμένουμε στο άμεσο μέλλον να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση και από το κόμμα-πιόνι της Τουρκίας στη Θράκη, το DEB, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποσχιστικές πολιτικές που εφαρμόζονται» αναφέρει πρώην στρατιωτικός στη "δημοκρατία".
Προς αυτή την κατεύθυνση, τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν σε εξέλιξη διαδικασία επιλογής στελεχών που αναμένεται να επανδρώσουν τη σκληροπυρηνική ψευδοκυβέρνηση της «Τουρκικής Δυτικής Θράκης», στα πρότυπα της κατεχόμενης Κύπρου. Σε πρώτη φάση, αναμένεται να απαρτίζεται από επιχειρηματίες της περιοχής και ανθρώπους του προξενείου της Κομοτηνής, χωρίς ωστόσο διάθεση να «καούν» επιφανή πρόσωπα.»
Μόνο ως μη πραγματοποιήσιμα δεν μπορούν να  θεωρηθούν τα εξωφρενικά που διαβάσαμε παραπάνω. Όταν το ίδιο το κράτος αφήνει τους τουρκόφιλους να διοργανώνουν ανθελληνική εκδήλωση σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (!) και πολύ χειρότερα τη «νομιμοποιεί» πολιτικά, με την παρουσία κυβερνητικού στελέχους (Μαρία Γιαννακάκη), είναι αναμενόμενο να αποθρασυνθούν ακόμη περισσότερο οι πράκτορες της Τουρκίας και να φτιάχνουν «εξόριστες κυβερνήσεις».
Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έμπρακτα και νόμιμα, διατρανώνει την αντίθεσή της στα σκοτεινά σχέδια των τουρκόφιλων και ξεσκεπάζει τις ανθελληνικές τους δράσεις.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8459606101114054109

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item