Widgets

ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ! 4ο ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


Σε πλήρη σύμπνοια κυβέρνηση και δανειστές οδηγούν τη Χώρα σε τέταρτο Μνημόνιο

Σε καθημερινή βάση αυξάνονται τα στοιχεία και οι ενδείξεις που συνηγορούν ότι η Χώρα βαδίζει ολοταχώς σε ένα νέο τέταρτο (ακόμη πιο σκληρό) Μνημόνιο.Μετά την επιβεβαίωση πάνω στο ζήτημα αυτό του κεντρικού τραπεζίτη Γιώργου Προβόπουλου, άλλοι τρεις βασικές παράμετροι οδηγούν σε ανάλογο συμπέρασμα:

 α) το θολό τοπίο που διέπει το πότε θα ληφθούν τα μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά μέτρα για το χρέος και οι χαμηλότεροι στόχοι για το πρωτογενές πλεόνασμα, 

β) το κάλεσμα του προχθεσινού Eurogroup προς την Ελλάδα να λάβει όλα τα σκληρά μέτρα στα εργασιακά, στο Ασφαλιστικό και στα δημοσιονομικά, ώστε να ικανοποιηθεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και να ενταχθεί πλήρως στο ελληνικό πρόγραμμα, και 

γ) τις νεότερες εκτιμήσεις, εντός και εκτός κυβέρνησης, ότι οι αποφάσεις για τα δύσκολα μέτρα θα ληφθούν εντός του 2017, δηλαδή έναν χρόνο προτού λήξει το υφιστάμενο π[πρόγραμμα.

Σε αυτά έρχονται να προστεθούν οι έξωθεν πιέσεις για να κλείσει άρον άρον η δεύτερη αξιολόγηση του 3ου Μνημονίου και στο επόμενο Eurogroup, στις 5 Δεκεμβρίου, να «κλειδώσουν» τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους.Επί της ουσίας, όμως, ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται, καθώς ένα ακόμη πιο αιματηρό, απάνθρωπο και αντεθνικό Μνημόνιο θα προστεθεί στα τρία προηγούμενα, συνεχίζοντας την αποικιοποίηση της Χώρας, την καταλήστευση της δημόσιας περιουσίας και την «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Πρόβες “μεγάλης συγκυβέρνησης” ενόψει τέταρτου Μνημονίου


Νέα σφαγή στο ΕΚΑΣ με περικοπές έως 40% ετοιμάζει η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ

Με το καλημέρα η νέα υπουργός Εργασίας θα χρειαστεί να δείξει την απόλυτη προσήλωσή της στην εξυπηρέτηση της μνημονιακής πολιτικής, καθώς περικοπές στο ΕΚΑΣ, που μπορεί να φτάσουν έως και το 40%, θα αναγκαστεί να αποδεχτεί και να υπογράψει η νέα υπουργός Εργασίας.
Η Αχτσιόγλου καλείται να υπογράψει τουλάχιστον 20 Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν τη λειτουργία του ΕΦΚΑ από 1/1/17, αλλά και μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, όπως αυτά θεσμοθετήθηκαν με διατάξεις στον νέο ασφαλιστικό νόμο (ν. 4387/2016).
Σύμφωνα με τη μνημονιακή δέσμευση, το ΕΚΑΣ πρέπει να υποχωρήσει κατά 439.000.000 ευρώ για το 2017, ποσό σχεδόν διπλάσιο από τα 230.000.000 ευρώ που περικόπηκαν φέτος και προκάλεσαν απώλεια του συγκεκριμένου επιδόματος για περίπου 166.000 δικαιούχους χαμηλοσυνταξιούχους.

Εάν τηρηθεί η δέσμευση ότι το ΕΚΑΣ δεν θα χαθεί για κανέναν από τους εναπομείναντες δικαιούχους, αυτό σημαίνει ότι τα ποσά που χορηγούνται θα είναι κατά πολύ μικρότερα. Υπολογίζεται ότι η μείωση μπορεί να φτάσει έως και το 40%.
Παράλληλα αναμένονται Υπουργικές Αποφάσεις για τις εισφορές που θα κληθούν να καταβάλλουν από 1/1/17 και μετά οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι.
Είναι ολοφάνερο ότι μιλάμε για μια ακόμη πραγματική σφαγή στο ΕΚΑΣ, την οποία θα υπογράψει με τα χεράκια της η άξια διάδοχος του Κατρούγκαλου στο υπουργείο Εργασίας, ο οποίος δημιούργησε αυτό το αντιασφαλιστικό έκτρωμα που εξοντώνει επί της ουσίας τους νυν συνταξιούχους και εξαφανίζει κάθε προοπτική σύνταξης για τις επόμενες γενιέςΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ομολογία Προβόπουλου: Πάμε σε τέταρτο αιματηρό Μνημόνιο!


Με συνέντευξή του στο bankingnews.gr ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης, Γιώργος Προβόπουλος, επιβεβαίωσε πλήρως τις εκτιμήσεις της Χρυσής Αυγής περί των οικονομικών και πολιτικών πραγμάτων.
Συγκεκριμένα, ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης είπε: «Θεωρώ ότι είναι πολιτικά πολύ δύσκολο, για να μην πω ανέφικτο, να δοθούν επιπλέον χρήματα στην Ελλάδα, ύστερα από τρία μνημόνια που απορρόφησαν πρωτοφανούς ύψους κονδύλια και μάλιστα με μερική μόνον επιτυχία, όπως τουλάχιστον το βλέπουν πολλές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Προβλέπω όμως ότι η διευθέτηση του δημόσιου χρέους μετά το 2017 θα συνδυαστεί με την υποχρέωση υλοποίησης εκ μέρους μας συγκεκριμένων στόχων και μάλιστα με ορίζοντα πολυετή
Αυτό το μεσομακροχρόνιο πρόγραμμα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα τέταρτο μνημόνιο.
Θα περιλαμβάνει δηλαδή τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η χώρα έναντι των παραχωρήσεων που θα κάνουν οι πιστωτές μας στο θέμα του χρέους (Conditionality). Εκτιμώ μάλιστα ότι οι δεσμεύσεις αυτές κάθε άλλο παρά ανώδυνες θα είναι»
Αυτό που ουσιαστικά λέει ο Προβόπουλος είναι ότι η συζήτηση για το χρέος που ευαγγελίζονται οι συριζαίοι, θα έρθει υπό την μορφή ενός νέου μνημονίου. Οι αξιωματούχοι των διεθνών τοκογλύφων δηλώνουν πως ήδη γίνονται διαπραγματεύσεις. Οι συριζαίοι διαψεύδουν αυτές τις πληροφορίες, όμως είναι αξιωματικά βέβαιο πως κινούμαστε προς το τέταρτο μνημόνιο.
Και το «κέρδος» με το οποίο θα προσπαθήσουν οι κυβερνώντες να εξαπατήσουν τους Έλληνες θα είναι μια αναδιάρθρωση του τεράστιου δημόσιου χρέους, δηλαδή μία μετακύλιση προς τις νεότερες γενιές, η οποία για να γίνει εφικτή θα φέρει νέα αιματηρά μέτρα.

Τα όσα λέει ο Προβόπουλος, συμφωνώντας επί της ουσίας με τους διεθνείς τοκογλύφους, διαψεύδει την κυβερνητική ρητορεία περί εξόδου από την κρίση και επιβεβαιώνει ότι η χώρα θα κινείται από μνημόνιο σε μνημόνιο, όσο δεν δίδεται μία συνολική λύση στα πλαίσια μίας Εθνικής Κυβερνήσεως, η οποία θα διαγράψει το υπέρογκο και παράνομο χρέος ΠΗΓΗ

Τρόμος στο παγκόσμιο σύστημα από τον θρίαμβο του Τραμπ: Έρχεται και η ώρα της Ευρώπης και των Ελλήνων ΕθνικιστώνΣε βαριά κατάθλιψη και περισυλλογή έχουν πέσει από τα ξημερώματα οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εγχώρια τσιράκια τους που όλο αυτόν τον καιρό προπαγάνδιζαν υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον.Με μια επική ανατροπή και ενάντια σε όλες τις προβλέψεις και τις στημένες δημοσκοπήσεις ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ εξασφαλίζοντας 290 εκλέκτορες και το 47,8% των ψήφων του αμερικανικού λαού.Ακόμα και την τελευταία στιγμή, την ώρα που είχαν ήδη ανοίξει οι κάλπες και είχε διαφανεί το ρεύμα της νίκης υπέρ του Τραμπ, τα μεγάλα εκδοτικά και τηλεοπτικά συγκροτήματα παγκοσμίως μιλούσαν για νίκη της Κλίντον και έδειχναν ποσοστά σε πολιτείες όπου προηγούνταν η υποψήφια των Δημοκρατικών.
Τελικά, το πρωί βρήκε τα παπαγαλάκια να κλαίνε με μαύρο δάκρυ! Οι εγχώριοι προπαγανδιστές της Κλίντον που αποκήρυσσαν με βδελυγμίας το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ και έκρυβαν επιμελώς το γεγονός πως η Ελληνική Ομογένεια σύσσωμη ψήφισε τον Τραμπ, ξαφνικά ανακάλυψαν τις ανθελληνικές και φιλοτουρκικές θέσεις της Χίλαρυ.
Να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που επιδοκίμασε την υποψηφιότητα Τραμπ ήταν η Χρυσή Αυγή λόγω των θέσεων του κατά της λαθρομετανάστευσης, για τις διεθνείς αγορές και την αναθέρμανση των σχέσεων με την Ρωσσία.
Όπως σημειώνει και η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: "Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα."  ΠΗΓΗ


Με μαύρο δάκρυ κλαίνε Τσίπρας και Μητσοτάκης - Πόνος στο ΣΚΑΪ για Τραμπ και Χρυσή Αυγή! 

Το έδαφος κάτω από τα πόδια τους έχουν χάσει στα επιτελεία του Τσίπρα και του Μητσοτάκη μετά την νίκη του Τραμπ, καθώς είχαν επενδύσει πολιτικά στην επικράτηση της Χίλαρυ Κλίντον.
Ακόμα και μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών τα στρατόπεδα του Σύριζα και της ΝΔ παραμένουν μουδιασμένα, καθώς δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο αμερικανικός λαός θα πήγαινε αντίθετα στην βούληση των σιωνιστικών κέντρων του Σόρος και της προπαγάνδας από τα συστημικά ΜΜΕ.
Καθ΄όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου Σύριζα και ΝΔ σε αγαστή συνεργασία με τους εγχώριους ολιγάρχες είχαν επιδοθεί σε εκστρατεία λάσπης εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και τώρα προσπαθούν να συμμαζέψουν... τα ασυμμάζευτα.

Από το Μαξίμου διαρρέουν ότι είχαν προετοιμαστεί και για τα δύο ενδεχόμενα. Η αλήθεια είναι όμως ότι είχαν προετοιμαστεί μόνο για την νίκη της Κλίντον και τώρα η όλη επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων.
Στην ίδια ακριβώς γραμμή ήταν η ΝΔ του Μητσοτάκη και η δήλωση του Κουμουτσάκου: «It's the end of the world as we know it. Σκέψη. Περισυλλογή. Δράση. Καλημέρα σε όλες και όλους» φανερώνει την μαύρη πλερέζα που φόρεσαν στα γραφεία της ψευτοδεξιάς.
Το μόνο κόμμα που στήριξε από την πρώτη στιγμή και ξεκάθαρα την πατριωτική επιλογή Τραμπ ήταν η Χρυσή Αυγή και αυτό είναι κάτι που πόνεσε το σύστημα, όπως παραδέχτηκαν στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή τους ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.
Ο Παπαδημητρίου μάλιστα δεν μπόρεσε να παραδεχτεί πως το μόνο αντισυστημικό κόμμα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, η Χρυσή Αυγή και ψέλλισε κάτι μπούρδες για... ΚΚΕ! ΠΗΓΗΕπεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Σάμου, όταν ομάδα λαθρομεταναστών επιτέθηκε σε νεαρούς ντόπιους, όπως υποστηρίζουν οι τελευταίοι, με αποτέλεσμα ένας νεαρός Σαμιώτης να οδηγηθεί με θλαστικό τραύμα στο νοσοκομείο, ενώ ένας λαθρομετανάστης τραυματίστηκε στο κεφάλι...>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Μια από τα ίδια Στάχτη έκαναν πάλι οι λαθρομετανάστες το “hot spot” της Χίου!Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός μηνός οι λαθρομετανάστες του "hot spot" της Χίου τα έσπασαν όλα και μετά έβαλαν και φωτιά.Όλα άρχισαν όταν για άγνωστη αιτία ομάδα «προσφύγων» έσπασε τα τζάμια των κοντέινερ, την ώρα που μέσα σε αυτά βρίσκονταν οι εργαζόμενοι! Λίγα λεπτά αργότερα τους έβαλαν και φωτιά, η οποία εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων εξαπλώθηκε γρήγορα και στους διπλανούς χώρους που έγιναν στάχτη....>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

Έλληνες Γιατροί: Θερίζουν οι ασθένειες στους καταυλισμούς λαθρομεταναστών

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό των άθλιων συνθηκών υγιεινής στα κέντρα κράτησης παρανόμων μεταναστών είναι η εμφάνιση, με μορφή επιδημίας, πλείστων μεταδοτικών ασθενειών, όπως η ψώρα ή η ανεμοβλογιά. Και αν αυτές οι ασθένειες δεν αποτελούν ευθεία απειλή για την ανθρώπινη ζωή, εντούτοις η διάδοσή τους είναι εύκολη και αποτελεί άλλη μια απόδειξη της κρατικής αδιαφορίας για την δημόσια ασφάλεια.

Πιο συγκεκριμένα, στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ έδειξαν κρούσματα ύποπτα για ψώρα σε περισσότερα από 16 κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, ενώ επιδημιολόγοι αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα καταγράφηκαν στους χώρους κράτησης πάνω από 30 νέα περιστατικά. Παράλληλα, περίπου στα ίδια υψηλά επίπεδα κυμαίνονται και τα περιστατικά ανεμοβλογιάς, ενδεικτικό των μέτρων υγιεινής που τηρούνται στις συγκεκριμένες δομές.

Εν ολίγοις, ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στις ιδεοληψίες και τις εμμονές του, συνεχίζει την αδιέξοδη πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της συσσώρευσης λαθρομεταναστών σε κέντρα κράτησης, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι συντείνει στην δημιουργία μια υγειονομικής βόμβας για τους Έλληνες πολίτες.
ΠΗΓΗ


Επανεμφάνιση μηνιγγίτιδας: Η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει για την ανάγκη εμβολιασμών, αλλά ο υπουργός του Σύριζα δεν καταδέχτηκε να απαντήσει
Με αφορμή το τραγικό συμβάν του ακρωτηριασμού ενός 5χρονου κοριτσιού στο Καματερό, το οποίο νόσησε με μηνιγγίτιδα τύπου Β΄ και εκδήλωσε μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία, ήρθε στο προσκήνιο το μείζον ζήτημα της Υγείας των Ελλήνων και τις μνημονιακές περικοπές που γίνονται στους εμβολιασμούς των παιδιών.
Το 5χρονο κοριτσάκι διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα τύπου Β΄ στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ωστόσο η εξέλιξη της νόσου ήταν ραγδαία και οδήγησε σε εισαγωγή σε ΜΕΘ. Το παιδί διέφυγε τελικά τον κίνδυνο, ωστόσο η μηνιγγίτιδα τύπου Β΄ είχε προκαλέσει εκτεταμένες νεκρώσεις στην περιοχή της φτέρνας και των δαχτύλων του παιδιού. Οι γιατροί του Παιδιατρικού νοσοκομείου έχουν προγραμματίσει τον μερικό ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της 5χρονης και την προσθήκη τεχνητού άκρου!
Να επισημάνουμε πως η Χρυσή Αυγή από τον Οκτώβριο είχε αναδείξει το ζήτημα της ανάγκης εμβολιασμών λόγω επανεμφάνισης της μηνιγγίτιδας, έχοντας καταθέσει σχετική ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό.
Φυσικά, ο υπουργός Υγείας δεν καταδέχτηκε να απαντήσει! Και τι να πει άλλωστε;
Ότι οι περικοπές που βάζουν σε κίνδυνο την Υγεία των Ελλήνων έχουν γίνει κατ΄ εντολή των διεθνών τοκογλύφων που με υποτέλεια υπογράφουν οι εγχώριοι πολιτικάντηδες;
Ακολουθεί η σχετική ερώτηση του βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγού:..>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Εγκάθετοι του τουρκικού προξενείου μαζί με συριζαίους σε αντισυγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ξάνθη από μεταφερόμενους παρακρατικούς, με την αρωγή της κυβερνήσεως διά της παρουσίας βουλευτών της και των αστυνομικών αρχών που τους μετέφεραν από όλες τις γωνιές της Μακεδονίας και είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή των περιουσιών των Ξανθιωτών και μίας μεγαλόπρεπης τρύπας στο νερό, όσον αφορά την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, η οποία διεξήχθη κανονικότατα και με πλήρη επιτυχία.

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι τώρα ήταν ότι την συγκέντρωση σιγόνταρε και το τουρκικό προξενείο, το οποίο έστειλε για... συμπαράσταση τους γνωστούς θαμώνες του, δηλαδή τους εκπροσώπους του τουρκο – «κόμματος» DEB, οι οποίοι προπαγανδίζουν την απόσχιση της Θράκης μας και επιχειρούν την τουρκοποίηση της Ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας.
Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε μεταφρασμένο από το tourkikanea στην Ελληνική, το σχετικό δελτίο τύπου που έβγαλαν οι τουρκόφρωνες που ακόμα και τα δελτία τύπου τους τα βγάζουν στην τουρκική:
«Στις 5 Νοεμβρίου οργανώθηκε στην Ξάνθη αντιρατσιστική και  αντιφασιστική διαδήλωση.
Στην διαδήλωση που οργανώθηκε από την ΚΕΕΡΦΑ με την στήριξη κάποιων φορέων και πολιτικών κομμάτων, εκ μέρους του DEB μετείχαν ο αντιπρόεδρος του Οζάν Αχμέτογλου, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Μουσταφά Σάργκο, Ομέρ Μουζαφέρογλου, Αλή Σαλίχογλου, Αχμέτ Μουσταφά και ο σύμβουλος του προέδρου ο Μπαχρί Μπέλτσο.

Ενώ η Χρυσή Αυγή αυξάνει τις προκλήσεις της κατά της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, των εκπροσώπων της μειονότητας και του κόμματος μας, στην διαδήλωση που έγινε στην Ξάνθη κατά την μέρα των εγκαινίων των γραφείων της, υπήρχαν πανό ενάντια στον ρατσισμό, τον φασισμό, την ξενοφοβία και την ισλαμοφοβία.

Στην διαδήλωση που οργανώθηκε στην Ξάνθη, μετείχαν πολλά μέλη της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Στην πορεία μετείχαν οι βουλευτές Χουσείν Ζεϊμπέκ, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά και μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος του συλλόγου ΕΠΑΘιτών Ξάνθης Νουρεττίν Κιγιτζί και μέλη της διοίκησης του συλλόγου αυτού, ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Ξάνθης Μπιρόλ Μουμίνογλου και άλλα στελέχη μειονοτικών συλλόγων. Η αντιρατσιστική διαμαρτυρία, μετά από την ολοκλήρωση της πορείας έληξε χωρίς επεισόδια.»
Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός ότι «δεν είδαν» τα επεισόδια για τα οποία κάνει λόγος ολόκληρη η κοινωνία στην Ξάνθη και ανησυχητικό το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας για ανθρώπους που ανοιχτά και δημόσια συμμετείχαν σε μία παράνομη συγκέντρωση, στην οποία – μάλιστα – έλαβαν χώρα και επεισόδια.  ΠΗΓΗ

Η «κατάληψη» του Βοτανικού, η επιλεκτική ενεργοποίηση των νόμων και η υποκρισία της ψευτοδεξιάς

Την ίδια ώρα που οι παρακρατικοί καταληψίες της αριστεράς (και της… προόδου) μένουν ανενόχλητοι (και παίρνουν τα εύσημα από τους εξουσιαστές, για τον… κοινωνικό τους αγώνα), δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή, για «κατάληψη δημοσίου χώρου», οι πατριώτες που είχαν φτιάξει το “Hot Spot μόνο για Έλληνες” στον Βοτανικό.

Όπως βλέπουμε, ο νόμος στην Ελλάδα του συριζοψεκαμένου λεχριταριού, ενεργοποιείται επιλεκτικά και κατόπιν… κομματικών ανακοινώσεων –όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου εξέδωσαν από μία.

Βέβαια, για να ακριβολογούμε, η νουδούλα είχε ζητήσει να σταματήσει το «καθεστώς της ανομίας» στον Βοτανικό αλλά και στα Εξάρχεια, εξισώνοντας  ξεδιάντροπα μια καθαρά πατριωτική πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους μνημονιόπληκτους Έλληνες, που δεν καθοδηγήθηκε από κανένα κόμμα, με την παρακρατική αλητεία που καταλαμβάνει δημόσιους χώρους για να τους μετατρέψει σε γιάφκες.

Και ικανοποιήθηκε κατά το  ήμισυ. Αλλά, δεν επανήλθε στο θέμα, ζητώντας επιβολή του νόμου και στην άλλη πλευρά.

Και γιατί να την ζητήσει, άλλωστε; Σάμπως επί των ημερών της δεν υπήρχαν καταλήψεις αναρχοκομμουνιστικών στοιχείων, χωρίς να τις «πιάνει» ο νόμος;  ΠΗΓΗ

Την έλεγαν Αγγελική... Την σκότωσαν στο όνομα της “δημοκρατίας” αυτοί που πολεμούν τον φασισμό


Δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Όπως φυσικά και του αγέννητου παιδιού της που κάηκε μαζί της στον δολοφονικό εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ στις 5 Μαΐου 2010… Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο. Κανείς δεν έγραψε τραγούδι.
Ο σύζυγος και η οικογένεια της δεν διεκτραγώδησαν τον πόνο τους στην εκπομπή κανενός μεγαλοδημοσιογράφου. Κανένας Πρετεντέρης ή Τρέμη δεν απαίτησαν από τους δικαστές την άμεση προφυλάκιση των δολοφόνων της. Κανένα Μέγκα, Αντένα, Σκάι, Σταρ, Άλφα δεν έκανε αφιέρωμα στην στυγερή δολοφονία της.
Κανένας δεν έκανε δηλώσεις διεθνώς ότι πάταξε το τέρας της ανεξέλεγκτης βίας που οδήγησε στη δολοφονία της. Κανένας δεν συνέλαβε τους δολοφόνους της
Κανένας εισαγγελέας δεν βρήκε μάρτυρες που να αποκαλύψουν μέσα σε μια εβδομάδα την εγκληματική συμμορία που την σκότωσε. Κανένας δήμαρχος δεν μετονόμασε οδό στο όνομά της.
Βλέπετε κανείς δεν ενδιαφερόταν να την κάνει τηλεοπτικό σόου ή να την εκμεταλλευθεί πολιτικά. Γιατί όπως φώναζαν οι δολοφόνοι της προτού πετάξουν τις μολότοφ που την σκοτώσουν: «Να καείτε, να καείτε, στις τράπεζες δουλεύετε».
Κι εκείνη η Αγγελική λίγο προτού ξεψυχήσει, μιλώντας στο κινητό, στον τρομαγμένο σύζυγο της του είπε: «Δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο. Πνίγομαι». Και μαζί της πνίγηκε το αγέννητο παιδί της. Θύματα της διεστραμμένης λογικής κάποιων φανατικών περί δήθεν «κοινωνικών αγώνων».
Μονο οι εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου τίμησαν τους νεκρούς της marfin με πορεία μνήμης μετά από λίγο καιρό.


Όταν η Αχτσιόγλου «έσκιζε» κι αυτή τα Μνημόνια...

Μην ξεφεύγοντας από τον κανόνα της αυτογελοιοποίησης και της διάψευσης των προσδοκιών του Ελληνικού Λαού με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο, που διέπει όλους τους μετέχοντες στην «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, η νέα υπουργός Εργασίας ‘Εφη Αχτσιόγλου βρίσκεται κι αυτή αντιμέτωπη με τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» που χρησιμοποίησε στο παρελθόν, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλθει στην εξουσία.
Επειδή, ως γνωστόν, τόσο τα γραπτά όσο και οι ομιλίες μένουν, μπορούμε να δούμε κάποια χαρακτηριστικά δείγματα του «αντιμνημονιακού» παρελθόντος της Αχτσιόγλου, η οποία στο παρελθόν (;) δεν είχε πρόβλημα τα Σκόπια να ονομάζονται Μακεδονία.
Όπως για παράδειγμα τη δήλωση που έκανε έξω από το εργοστάσιο της Coca – Cola: «Οι μαζικές απολύσεις, η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, το κλείσιμο των εταιριών δεν είναι το δίκιο. Είναι οι νόμοι τους. Το δίκιο το φτιάχνουν οι λαοί και όχι οι τεχνοκράτες της τρόικας. Κι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί είμαστε σκυφτοί, σύντροφοι. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το κεφάλι και τότε αυτοί θα είναι σκυφτοί».
Το ότι τα λόγια της αποτελούν μια παραλλαγή των λεκτικών λεονταρισμών του Τσίπρα, ο οποίος στο τέλος και το κεφάλι έσκυψε και τα παντελόνια του κατέβασε, δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, κι αυτό ακριβώς έχει σημασία και τώρα που θα ακολουθεί κι αυτή τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.
Αξέχαστη θα μείνει και η ομιλία της σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, δύο μέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Εκεί η Αχτσιόγλου «τα έδωσε όλα», για να πείσει όσους περισσότερους μπορεί να ψηφίσουν το κόμμα. «Στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων, επαναφορά 13ης σύνταξης σε χαμηλοσυνταξιούχους έως 700 ευρώ, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μείωση συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, κατώτατος μισθός 751 ευρώ, αποκατάσταση των ΣΣΕ, της μετενέργειας, κατάργηση των μνημονιακών ρυθμίσεων για τις μαζικές απολύσεις», είχε πει τότε.
Γνωρίζοντας πλέον το τι έπραξε στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ γύρω από την υλοποίηση αυτών των υποσχέσεων (και όχι μόνον), αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το ηθικό και πολιτικό υπόβαθρο που διέπει και την εν λόγω συριζαία. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1032101455172030445

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item