Widgets

Η ΣΑΠΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Τα ΜΑΤ έκαναν «ντου» στον Βοτανικό - Άμεση παρέμβαση της Χρυσής Αυγής!


Αυτό που ουδέποτε έχει συμβεί στις εκατοντάδες καταλήψεις που έχουν δημιουργήσει για εγκληματικούς σκοπούς οι πάσης αριστερής προελεύσεως αριστεροί παρακρατικοί, συνέβη πριν από λίγη στον Βοτανικό και ενάντια στην προσπάθεια κάποιων κατοίκων της περιοχής να βοηθήσουν τους συνέλληνές τους
.
Τα χαράματα, πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ πραγματοποίησαν επιχείρηση για την εκκένωση του χώρου, που φιλοξενούσε Έλληνες άστεγους και προσήγαγαν αρκετά άτομα...>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

“Ωραιόκαστρα παντού”! Κατάληψη αποφάσισαν οι Έλληνες γονείς στην Λαμία ενάντια στην ενσωμάτωση “προσφυγόπουλων” στα σχολεία

Και στην Λαμία έφτασε το κύμα αγανάκτησης γονέων και μαθητών που αντιδρούν στην υποχρεωτική γειτνίαση με τα «προσφυγόπουλα». Έτσι, λοιπόν, κατάληψη στα σχολεία, όπου πρόκειται από την ερχόμενη Δευτέρα να ξεκινήσουν μαθήματα τα 90 παιδιά «προσφύγων» που φιλοξενούνται στις Θερμοπύλες, αποφάσισαν γονείς μαθητών των σχολείων που έχουν επιλεγεί για τη φιλοξενία των «προσφυγόπουλων», καθώς δηλώνουν αιφνιδιασμένοι από αυτές τις αποφάσεις και σημειώνουν πως δεν υπήρξε ουσιαστικός διάλογος από τους επιτελείς της εκπαίδευσης.Τα «προσφυγόπουλα» για φέτος θα πηγαίνουν σχολείο ξεχωριστά από τις 14:00 το μεσημέρι μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Ωστόσο, στα σχολεία που έχει προγραμματίσει η αρμόδια διεύθυνση εκπαίδευσης να πάνε τα «προσφυγόπουλα» υπάρχει κλίμα αναστάτωσης και αντιδράσεις, παρά την αρχική συναίνεση, με συνέπεια να είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσουν την επόμενη Δευτέρα ή αν θα υπάρξει κάποια αναβολή.
Τα σχολεία που έχουν επιλέγει είναι το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Μοσχοχωρίου και το 6o Δημοτικό σχολείο της Λαμίας. Στα σχολεία οι γονείς είναι ανάστατοι και υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων χωρίς να ερωτηθούν. Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε Γενική Συνέλευση των γονέων στο 6o Δημοτικό σχολείο της Λαμίας, όπου κλήθηκαν οι αρμόδιοι παράγοντες της εκπαίδευσης και επικράτησε αναστάτωση, αφού οι γονείς επιτέθηκαν φραστικά στον Διευθυντή του σχολείου, αλλά και τον Διευθυντή της περιφερειακής Εκπαίδευσης. Τελικά οι γονείς του 6ου Δημοτικού Λαμίας αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη στο σχολείο τη Δευτέρα, ενώ την Κυριακή το απόγευμα έχουν συνέλευση οι γονείς στο Μοσχοχώρι, οι οποίοι είναι επίσης ανάστατοι για να πάρουν αποφάσεις.Χωρίς, δηλαδή, να ερωτηθούν οι γονείς των μαθητών για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που αφορά αυτούς και τα παιδιά τους βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι. Βεβαίως, οι «αντιρατσιστές», οι «αλληλέγγυοι» και όλο το φάσμα των οπαδών της «πολιτικής ορθότητας» δεν χρειάζεται να ανησυχεί.
Η κρατική καταστολή στην περιοχή του Βοτανικού δείχνει τον δρόμο που μπορεί να ακολουθηθεί και σ΄αυτή την περίπτωση. Αν οι γονείς και οι μαθητές συνεχίζουν να αντιδρούν, τότε με μια αστυνομική παρέμβαση «το πρόβλημα» θα λυθεί και οι «δημοκράτες» θα θριαμβεύσουν και πάλι…ΠΗΓΗ


Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι του Βροντάδου Χίου κατά της κατασκευής “hot spot” στην περιοχή τους
Για μια ακόμα φορά, η συγκυβέρνηση του κομμουνιστή Τσίπρα και του συνοδοιπόρου του Καμμένου αποφασίζουν και διατάσσουν τη δημιουργία ενδιάμεσου προαναχωρησιακού κέντρου στο Μερσινίδι της Χίου με σκοπό τη μεταφορά των παραβατικών λαθρομεταναστών στην περιοχή, αγνοώντας τις θελήσεις της τοπικής κοινωνίας, της Δημοτικής Κοινότητας Βροντάδου, του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου και της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα.

Έτσι, απαξιώντας έστω να ενημερώσουν τους κατοίκους, συνεργεία του αναδόχου ξεκίνησαν τις εργασίες, με το έτσι θέλω! Μάλιστα, ο χώρος είναι της Ιεράς Μονής Μερσινιδίου, με εκπροσώπους της οποίας είχε υπογραφεί σύμβαση παραχώρησης, αλλά με τον όρο να ενημερώνεται και να συναινεί η Μονή με τις όποιες αλλαγές χρήσης αποφασίζονται, κάτι που δεν συνέβη.
Μην έχοντας άλλη επιλογή, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής απέκλεισαν την πρόσβαση στον χώρο, δηλώνοντας ότι δεν θα επιτρέψουν τη δημιουργία τέτοιου κέντρου στον τόπο τους!
Τελικά έπειτα από την κινητοποίηση των κατοίκων, η Μονή κατάφερε να εξασφαλίσει την προσωρινή διακοπή των εργασιών λαμβάνοντας δικάσιμο για τις 22 Νοεμβρίου οπότε και θα κριθεί η τύχη του ενδιάμεσου προαναχωρησιακού κέντρου. ΠΗΓΗ
Τέσσερα τζαμιά έκλεισαν στην Γαλλία λόγω προώθησης μίσους και βίας - Στην Ελλάδα ετοιμάζονται για το μεγάλο ισλαμικό τέμενος!

Η είδηση έρχεται από την Γαλλία και σίγουρα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις. Οι γαλλικές αρχές προχώρησαν στην απαγόρευση λειτουργίας τεσσάρων τζαμιών στο Παρίσι, εξαιτίας της προώθησης ακραίας ισλαμικής ιδεολογίας. Η Γαλλία, άλλωστε, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Bernard Cazeneuve ενέκρινε την άρση της άδειας λειτουργίας των τζαμιών, ενώ με επίσημη ανακοίνωση τόνισε πως: «Τα τζαμιά έκλεισαν εξαιτίας της προώθησης μίσους και βίας. Κάτω από την κάλυψη εκδηλώσεων και τελετών σε αυτά τα μέρη πραγματοποιούνταν συγκεντρώσεις που είχαν ως στόχο τη διάδοση ακραίων ιδεολογιών, οι οποίες είναι αντίθετες στις αξίες της γαλλικής πολιτείας και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του κοινού».
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι διάφοροι ψευτοανθρωπιστές, «προοδευτικοί», «αντιρατσιστές» και οπαδοί της «πολιτικής ορθότητας» κάνουν ό,τι μπορούν για να γεμίσει η Χώρα μας με τζαμιά. 
Αρχικά με ένα κεντρικό στον Βοτανικό, για «συμβολικό λόγο» όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι διαμένοντες (οι περισσότεροι παράνομα) στην Ελλάδα μουσουλμάνοι και μετέπειτα με αρκετά σ΄όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Μόνο που αν φτάσουμε στο σημείο να γίνονται τότε δηλώσεις ανάλογες μ΄αυτές του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας, τότε θα είναι πλέον πολύ αργά…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΝΤΟΥΓΡΟΥ για το ΝΕΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο4 - ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!


Χάος στο Παρίσι με οδομαχίες στους δρόμους από λαθρομετανάστες που επελαύνουν με καδρόνια και μαχαίρια στους δρόμους

«Τα καλά» των πολυπολιτισμικών κοινωνιών εμφανίστηκαν για μια ακόμη φορά, με επίκεντρο στην προκειμένη περίπτωση το Παρίσι.
Όπως διαβάζουμε σε καθεστωτική ιστοσελίδα κάτω από τον τίτλο «Οδομαχίες στο Παρίσι: Μετανάστες με καδρόνια και μαχαίρια επελαύνουν στους δρόμους» γράφονται τα εξής: «Σε «εμπόλεμη ζώνη» έχουν μετατρέψει οι μετανάστες τους δρόμους γύρω από τον σταθμό Stalingrad του Μετρό, στο Παρίσι.
Μεγάλες ομάδες με καδρόνια, μαχαίρια και άλλα όπλα, επιτίθενται σε όποιον πλησιάζει στην περιοχή και εφορμούν στις γύρω περιοχές, με τις συμπλοκές και τους άγριους ξυλοδαρμούς να βρίσκονται στην καθημερινή αναφορά. Οι μετανάστες που μένουν σε σκηνές στη μέση του δρόμου συγκεντρώνουν «πολεμικό υλικό» και φορώντας κουκούλες και σκούφους στο κεφάλι, έχουν μετατρέψει την περιοχή σε κανονικό γκέτο...>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛA  ΕΔΩ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΑΣΔΗΠΟΤΕ => Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ των ΖΑΜΠΛΟΥΤΩΝ-ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!Έρχεται η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών: Το Capital.gr ομολογεί πως γίνεται μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ Σύριζα και Χρυσής Αυγής
Μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση δημοσιεύεται στο Capital.gr, η οποία με το περιεχόμενό της βάζει κυριολεκτικά φωτιά στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό!

Γιατί; Επειδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, η ανάλυση παρουσιάζει να γίνεται μια μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο “Μάχη για τη δεύτερη θέση ΣΥΡΙΖΑ με Χρυσή Αυγή;”, γράφονται, συν τοις άλλοις, τα εξής:

“Αν στο άξονα Global Local (Παγκοσμιοποίηση- Προστατευτισμός ή μια εκδοχή του Ευρώ –δραχμή) η ΝΔ του Μητσοτάκη εκφράζει το Global ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει την άλλη πλευρά. Πολύ περισσότερο εκφράζει τον προστατευτισμό η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ, η Πλεύση Ελευθερίας κλπ. Αν συνυπολογίσουμε την παράμετρο του προσφυγικού- μεταναστευτικού, πολύ πιο εύκολα θα μπορούσε να εκφράσει αυτόν τον πόλο η ΧΑ ή κάποιο άλλο νέο ακροδεξιό σχήμα.

Αν η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη και ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς το 10% δεν είναι απίθανο να δούμε σύντομα το πολιτικό δίπολο με τη ΝΔ από τη μια πλευρά και με κάτι δεξιό σαν δεύτερο κόμμα”.

Ο αρθρογράφος του Capital.gr ουσιαστικά ομολογεί ότι η ραγδαία κοινωνική επιδείνωση, με την οικονομική ανέχεια να μεγαλώνει και την λαθρομετανάστευση να εξαπλώνεται ακόμη περισσότερο, θα οδηγήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (γιατί άλλος λαοφιλής και σοβαρός “ακροδεξιός” πολιτικός σχηματισμός δεν υφίσταται) να ξεπερνά τον ΣΥΡΙΖΑ εκλογικά, κατακτώντας ακόμα και την δεύτερη θέση στο πολιτικό στερέωμα.

Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, μια πρόσφατη δημοσκόπηση της Marc, η οποία έδειχνε ότι οι διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν μεγαλύτερες απ' ό,τι στο ΚΚΕ ή στο κόμμα της Κωνσταντοπούλου, δείγμα της ευρείας απήχησης του αυθεντικά λαϊκού και αντιμνημονιακού αγώνα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Επίσης, η γιγάντωση της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και η ολοκληρωτική συνταύτιση της ΝΔ με την κυβερνητική πολιτική στο ζήτημα αυτό (με τελευταίο κρούσμα την απαράδεκτη τοποθέτηση Κουμουτσάκου για την κατάληψη Ελλήνων στον Βοτανικό) οδηγεί κι αυτή με την σειρά της στην περαιτέρω εξάπλωση της κοινωνικής και εκλογικής επιρροής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ραγδαία αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα είναι αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής και ο διαμορφωτής των εξελίξεων.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Συγκέντρωση εκατοντάδων κατοίκων στην Σάμο ενάντια στην λαθρομετανάστευση - Παρακρατικοί έκαναν αντισυγκέντρωση και τους έσωσαν τα ΜΑΤ 

Η Σάμος είπε ΟΧΙ στη λαθρομετανάστευση! Τα ΜΑΤ έσωσαν τους αριστεριστές από την οργή των κατοίκων
Μέσα σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών ενάντια στην λαθρομετανάστευση στην πόλη της Σάμου. Την συγκέντρωση διοργάνωσε η πρωτοβουλία πολιτών Σάμος SOS με ανοιχτό κάλεσμα προς τον κόσμο και τους φορείς. Όσοι πήραν τον λόγο και εστίασαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εγκλωβισμένοι λαθρομετανάστες αλλά και η τοπική κοινωνία και οικονομία που πιέζεται πολλαπλά.
Την ώρα της συγκέντρωσης στην πλατεία Πυθαγόρα μια μικρή ομάδα "αντιρατσιστών" στάθηκε στο απέναντι της πλατείας πεζοδρόμιο με συνθήματα κατά των κατοίκων. Τα συνθήματα αυτά έδωσαν την αφορμή να κλιμακωθεί η ένταση και τα ΜΑΤ έσωσαν αριστεριστές από την οργή των κατοίκων..>>>>ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛ Α ΕΔΩ!!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ επιλεκτική “αντιρατσιστική” ευαισθησία ξαναχτυπά: Παρέμβαση εισαγγελέα ζητάνε για την κατάληψη στον Βοτανικό


«Έφαγαν πόρτα» από τους ξενοδόχους στην Χίο οι «αλληλέγγυοι» των ΜΚΟ


Την πόρτα της εξόδου από το νησί έδειξαν οι ξενοδόχοι της Χίου στους πάσης φύσεως «αλληλέγγυους» και στους λαθρομετανάστες που καταστρέφουν τον τόπο τους.Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Χίου αντέδρασε μετά την τελευταία απόπειρα ιδιοκτήτη τουριστικής μονάδας στην Αγιά Φωτιά να προσεγγίσει την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ προτείνοντας ενοικίαση των δωματίων του, τονίζοντας ότι:

«Είναι δεδομένο ότι κανένας από εμάς ή τους συναδέλφους μας δεν είναι ρατσιστής ή μισάνθρωπος. Όμως τους προτρέπουμε να μην παραχωρούν τα καταλύματά τους για τον συγκεκριμένο σκοπό διότι θα φθάσουμε στο σημείο να υποτιμήσουμε μόνοι μας το τουριστικό μας προϊόνΠοιος τουρίστας θα πάει σε μία περιοχή όπως ο Καρφάς ή η Αγιά Φωτιά ξέροντας ότι τα ξενοδοχεία ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν καταληφθεί για τον συγκεκριμένο σκοπό. Και σε εμένα και σε άλλους συναδέλφους έχουν προτείνει πολλές φορές την ενοικίαση των δωματίων μας. Φυσικά αρνηθήκαμε διότι πρώτοι εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε τον τουριστικό προορισμό που λέγεται Χίος»
Σε αντίστοιχη ανακοίνωση του Συλλόγου Ξενοδόχων του νησιού αναφέρεται ότι: «Το θέμα μας απασχόλησε στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε αυτή πήραμε την απόφαση να μην ενοικιάζουμε τις μονάδες μας για τον συγκεκριμένο σκοπό και αυτό προτρέπουμε τα μέλη μας
Είναι εξόχως μεγάλης σημασίας το γεγονός ότι αυτές οι αποφάσεις έρχονται σε αντίθεση με την πάγια τακτική να κοιτάει ο κάθε κλάδος το δικό του συμφέρον και να αδιαφορεί για όλους τους υπόλοιπους. Όπως τονίζεται από όλους τους επαγγελματίες του νησιού, η τακτική που καταδίκασαν οι ξενοδόχοι από τη μία ωφελεί οικονομικά μερίδα επαγγελματιών του κλάδου, από την άλλη καταστρέφει το τουριστικό προϊόν της Χίου.
Αυτό δείχνει ότι οι Έλληνες πολίτες εμπρός στην καταστροφή της χώρας, φτύνουν κατάμουτρα το λεγόμενο «ταξικό συμφέρον» και κοιτούν το εθνικό συμφέρον. Αυτό είναι εξόχως ελπιδοφόρο και αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι μια κοινωνία με συνοχή, όπως είναι η Ελληνική, δεν είναι πρόσφορο έδαφος για τις μαρξιστικές και φιλελεύθερες ιδεοληψίες της παγκοσμιοποίησης. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ=> Το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ από τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ «ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Πάνω από 500 Έλληνες δάσκαλοι τίμησαν με την ψήφο τους το Εθνικιστικό Μέτωπο ΕκπαιδευτικώνΜέσα στην μαρξιστοκρατούμενη πρωτοβάθμια εκπαίδευση και παρά την τρομοκρατία και τις δυσκολίες αναδεικνύεται μια δύναμη Εθνικής Αντίστασης.
Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους Έλληνες δασκάλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους.>>> >> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
Ιρανός παιδόφιλος ασελγούσε σε ανήλικους μαθητές στην Άρτα - Απόπειρα βιασμού 23χρονης υπαξιωματικού από λαθρομετανάστες στην Σάμο!

Στιγμές τρόμου έζησαν τέσσερις ανήλικοι μαθητές στην Άρτα, όταν τους πλησίασε ένας αδίστακτος Ιρανός παιδόφιλος, ο οποίος έκανε σε όλους τους ασελγείς χειρονομίες και μάλιστα στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να τους προτείνει να συνευρεθούν ερωτικά.
Ο 26χρονος αλλοδαπός κινήθηκε σε διαφορετικά σημεία της πόλης και παρενοχλούσε διαδοχικά τέσσερα αγόρια ηλικίας 15 και 16 χρόνων με τις σεξουαλικές επιθέσεις του! Κάθε φορά, οι μαθητές το έβαζαν στα πόδια καταφέρνοντας να του ξεφύγουν, αλλά εκείνος επέμεινε να αναζητά θύματα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Μετά τις καταγγελίες των τεσσάρων παιδιών, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον Ιρανό, τον συνέλαβαν και στην κατοχή του βρήκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια. Ο 26χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή ναρκωτικών.
Πέρα από το αναμφίβολο της αθλιότητας στις πράξεις του Ιρανού παιδεραστή, το ενδιαφέρον έγκειται στις συνθήκες υπό τις οποίες αυτός ο επίδοξος καταστροφέας των ζωών μικρών παιδιών βρίσκεται στην Χώρα μας. Είναι άραγε κι αυτός κάποιος “πρόσφυγας” από το Ιράν, το οποίο φυσικά και δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση; Εκτός κι αν ισχυριστεί ότι είναι “πρόσφυγας” για... πολιτικούς λόγους.
Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο δημοσιοποιήθηκε η είδηση δεν μας ξεκαθαρίζει αν μετά την οδήγηση του στον εισαγγελέα και την άσκηση δίωξης εναντίον του ο ανώμαλος αυτός τύπος προφυλακίστηκε ή όχι. Είναι δυνατόν να υπάρχει και η παραμικρή περίπτωση να έχει αφεθεί ελεύθερος μετά από τέτοια πράξη; Επειδή στην Ελλάδα του “συνταγματικού τόξου” έχουν συμβεί και τα πλέον απίθανα πράγματα, ας μην εκπλαγούμε αν δούμε κι αυτό.
Παράλληλα, από την Σάμο έρχεται μια είδηση, η οποία "θάφτηκε" και αυτή επιμελώς από το σύνολο του Τύπου. Επίθεση από πέντε λαθρομετανάστες δέχτηκε πρόσφατα μία γυναίκα, στις 10:30 το βράδυ, την ώρα που περπατούσε στο στενό του ΙΚΑ, πίσω από το ξενοδοχείο "Αeolis" στο Βαθύ της Σάμου.
Η 23χρονη γυναίκα, στρατιωτικός στο επάγγελμα, κάλεσε σε βοήθεια, ωστόσο ένα διερχόμενο αυτοκίνητο ήταν αυτό που έτρεψε σε φυγή τους πέντε λαθρομετανάστες.
Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί, ενώ η υπαξιωματικός κατήγγειλε το περιστατικό στην ΑστυνομίαΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πανικός στους τουρκοπράκτορες από το Εθνικό Έργο της Χρυσής Αυγής στην Θράκη μας

Ακόμα συνεχίζει ο απόηχος της εθνικής δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής στην ταλανιζόμενη από τους τουρκοπράτορες περιοχής της Θράκης μας.
Θυμίζουμε ότι πριν από την προκλητική συγκέντρωση των τουρκοφρόνων στην Κομοτηνή, οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής στην περιοχή είχαν ενημερώσει τις αρχές για την κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης προσφώνηση της Ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας ως δήθεν «τουρκικής» από τον οργανισμό που παρουσιάζουν ως «κόμμα» οι τουρκόφρονες και είχαν καταθέσει μήνυση κατά του «προέδρου» και του «αντιπροέδρου» του εν λόγω «κόμματος» καθώς και παντός άλλου υπευθύνου.
Ο αρμόδιος Εισαγγελέας ξεκίνησε έρευνες σχετικά με τα καταγγελόμενα στις 3 Αυγούστου και από ό,τι φαίνεται η υπόθεση συνεχίζει να ταλανίζει τους τουρκόφρονες, αφού στα τέλη Σεπτέμβρη, με συνοδοιπόρο τον γνωστό ανθέλληνα Παναγιώτη Δημητρά, έφεραν στη Θράκη Ευρωβουλευτές και λομπίστες και τους περιέφεραν στους τουρκοσυλλόγους.
Οι σκοποί αυτής της επισκέψεως γνωστοποιήθηκαν μόλις αυτές τις ημέρες, αφού ο πρόεδρος (ο πρόεδρος της EFA François Alfonsi) ενός εκ των οργανισμών που συμμετείχαν στην περιοδία αυτή, έβγαλε σχετική δήλωση στην οποία αναφέρε: «Η έρευνα που ξεκίνησε ο Εισαγγελέας Κομοτηνής εις βάρος του μέλους μας Προέδρου του ΚΙΕΦ Μουσταφά Αλή Τσαβούς δημιούργησε ανησυχία. Είναι αδιανόητο την έρευνα που ξεκίνησε σχετικά με την ειρηνική πορεία που οργάνωσε το κόμμα ΚΙΕΦ τον περασμένο Ιούλιο. Στην πορεία αυτή συμμετείχε και η EFA, που οι μόνοι αντίθετοι ήταν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Ως EFA καλούμε της Ελληνικές Αρχές και τους Εισαγγελείς να σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα στους υπερασπιστές της Τουρκικής Μειονότητας και να αυξήσουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΚΙΕΦ.»
Ας φροντίσει πρώτα ο Alfonsi να πληροφορηθεί για το περιεχόμενο της Συνθήκης της Λωζάννης και το πώς οι φίλοι του οι τούρκοι την παραβιάζουν κατάφωρα και ας αφήσει κατά μέρους τις δηλώσεις που βρίθουν ανοησίας. Όσον αφορά τους τουρκοπράκτορες και τις ενέργειές τους ενάντια στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, ας γνωρίζουν ότι η Θράκη ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης!  ΠΗΓΗ
Αποκάλυψη Bild: Η Ελλάδα αναμένει και τέταρτο Μνημόνιο!


Το ότι οι πιθανότητες για ένα ακόμα Μνημόνιο (τέταρτο στη σειρά) ολοένα και αυξάνονται, φαίνεται και από το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild", η οποία ενόψει της συζήτησης για το χρέος προμηνύει ότι ένα τέταρτο Μνημόνιο βρίσκεται προ των πυλών.
Κάνοντας λόγο για "επιστροφή της κρίσης", η Bild γράφει χαρακτηριστικά στη συνέχεια ότι "Σχεδόν ενάμιση χρόνος έχει περάσει από τότε που η Ελλάδα έλαβε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, άνω των 86 δισ. ευρώ. Δεν θα είναι, όμως, το τελευταίο: Πολιτικοί στην Αθήνα και στο Βερολίνο περιμένουν ήδη ένα τέταρτο πακέτο!"
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η εφημερίδα και στο πρόσφατο παρελθόν έχει αναφερθεί με έμφαση στο ενδεχόμενο ενός τέταρτου Μνημονίου. Συγκεκριμένα, σε παλαιότερο δημοσίευμά της η Bild, περί τα τέλη Οκτωβρίου του 2016, έκανε τη συγκεκριμένη νύξη, υποστηρίζοντας την άποψη και με δηλώσεις Γερμανών πολιτικών.
Η λογική της κινούμενης άμμου, για την οποία τόσες φορές έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν, ισχύει στις περιπτώσεις των συνεχόμενων Μνημονίων. Όσο περισσότερο κινείσαι μέσα σε αυτά τόσο περισσότερο βουλιάζεις…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Με άγριες διαθέσεις επανέρχονται οι διεθνείς τοκογλύφοι - Ζητούν κατάργηση τριετιών και ομαδικές απολύσεις

Με κάτι παραπάνω από άγριες διαθέσεις επανέρχονται οι διεθνείς τοκογλύφοι, έχοντας απέναντί τους ακόμη μια υποτελή μνημονιακή κυβέρνηση, αυτή την φορά την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.Έτσι, λοιπόν, κατάργηση των τριετιών - προσαυξήσεων λόγω εμπειρίας στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, επικράτηση των επιχειρησιακών συμβάσεων έναντι των κλαδικών και αύξηση του ποσοστού επιτρεπόμενων ομαδικών απολύσεων από 5% σε 10% προτείνουν μεταξύ άλλων οι δανειστές, όπως αποκαλύπτεται από την τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής
Πρόκειται για το γνωστό μοντέλο Δανίας, σύμφωνα με το οποίο ο κατώτατος μισθός θα πρέπει να παραμείνει στη δικαιοδοσία του κράτους και μάλιστα γυμνός από προσαυξήσεις λόγω εμπειρίας (ωριμάνσεις – τριετίες). Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, από το 2017 ο κατώτατος μισθός θα πρέπει να αποτελείται από ένα μοναδικό ποσό αναφοράς, χωρίς να περιλαμβάνει τα επιδόματα ωρίμανσης.
Την «σκληρή» γραμμή ακολουθούν οι δανειστές και αναφορικά με τις ομαδικές απολύσεις, καθώς στην έκθεση αναφέρεται ότι κρίνουν απαραίτητη την κατάργηση των περιορισμών και την προσαύξηση του ποσοστού του ορίου των απολύσεων από 5% σε 10%.Ακόμη και στην περίπτωση που οι διεθνείς τοκογλύφοι τελικά ρίξουν κάπως τις απαιτήσεις τους και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους θριαμβολογήσουν για «μεγάλη επιτυχία», η ουσία θα παραμείνει ίδια. Ότι, δηλαδή, νέα αβάσταχτα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, στην εποχή της μνημονιακής υποδούλωσης και εξαθλίωσης. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Νέα μείωση συντάξεων απαιτούν οι διεθνείς τοκογλύφοι

Οι συνεχείς διαψεύσεις της κυβέρνησης (και) στο θέμα των συντάξεων αποδεικνύουν ότι ετοιμάζει νέο πετσόκομμα σ΄αυτές. Στην ατζέντα του επόμενου Eurogroup, στις 7 Νοεμβρίου, επανέρχεται το θέμα του Ασφαλιστικού, παρά τις διαβεβαιώσεις του Κατρούγκαλου ότι το θέμα έχει κλείσει και ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές.
Σε ενημερωτικό έγγραφό του προς το ολλανδικό Κοινοβούλιο για την προσεχή συνεδρίαση του Eurogroup, ο Ντάισελμπλουμ  χαρακτηρίζει ως επίκεντρο της αξιολόγησης τις μεταρρυθμίσεις στην Κοινωνική Ασφάλιση και την αγορά εργασίας. Ουσιαστικά, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ παίζει το χαρτί του Ασφαλιστικού σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει με την απαίτηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για νέες περικοπές. Απαίτηση την οποία το ΔΝΤ θέτει ως προϋπόθεση για να επιστρέψει στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ελλάδας.
Έτσι, οι δανειστές, με κοινη γραμμή, όπως φαίνεται, πιέζουν την Ελλάδα μέχρις εσχάτων σαν να επιδιώκουν να ξεσπάσει κοινωνική έκρηξη. Πώς αλλιώς να ερμηνευτεί το ότι επαναφέρουν ακραίες αντιλαϊκές απαιτήσεις που υποτίθεται ότι είχαν κλείσει μόλις πριν από λίγους μήνες! Υπενθυμίζεται ότι το ΔΝΤ διά της Ντέλια Βελκουλέσκου έκανε λόγο για υψηλή δαπάνη για τις συντάξεις, ενώ δεν έκρυψε ότι θεωρεί πως είναι θετική μια ενδεχόμενη κατάργηση της προσωπικής διαφοράς. Εάν το ΔΝΤ πετύχει το ξεπάγωμα των σημερινών συντάξεων, τότε ο συνυπολογισμός τους θα γίνει όχι μόνο στις νέες, αλλά και στις παλιές συντάξεις.

Εάν γίνουν πράξη οι απαιτήσεις του ΔΝΤ, δύο στους τρεις συνταξιούχους κινδυνεύουν με περικοπές στις κύριες συντάξεις τους, από 30 έως και 400 τον μήνα. Εάν πάψει η εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς, τότε οι συντάξεις θα υποστούν περικοπές που μπορεί να φτάσουν το 35%, ενώ κατά μέσο όρο θα κυμανθούν στα επίπεδα των 170 ευρώ.
Οι μειώσεις αυτές θα επηρεάσουν το συντάξιμο εισόδημα περίπου 1.600.000 συνταξιούχων, που είναι όσοι… γλιτώνουν το πετσόκομμα από την εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς. To επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται πραγματικά καυτό, καθώς η συνεχής υποχωρητικότητα της κυβέρνησης έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά στους διεθνείς τοκογλύφους.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Εξοργισμένοι οι Έλληνες συνταξιούχοι έκαψαν τις υποκριτικές επιστολές Κατρούγκαλου

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση προχώρησαν οι συνταξιούχοι στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, στο Ρέθυμνο, στην Λαμία και άλλες πόλεις βάζοντας φωτιά στις «επιστολές» που τους έστειλε ο Κατρούγκαλος, στις οποίες τους «εξηγούσε» τις περικοπές στις συντάξεις τους.

Βλέποντας οι συνταξιούχοι την επικουρική τους να πετσοκόβεται δραματικά αποφάσισαν να αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο. «Η επιστολή του Κατρούγκαλου είναι κατάπτυστη και μας υποτιμά» είπαν με ένα στόμα όσοι βρέθηκαν χθες στον δρόμο για να διαμαρτυρηθούν, με την κατάσταση να μοιάζει εκρηκτική, αφού για πρώτη φορά τα «περήφανα γηρατειά» μοιάζουν να είναι στα όριά τους και αποφασισμένα για τη δική τους «επανάσταση».

Ορισμένοι κατήγγειλαν ότι, ενώ περίμεναν αναδρομική μείωση 50 ευρώ, είδαν μηδενική (!!!) κατάθεση στους λογαριασμούς τους. Οι ενημερωτικές επιστολές που έστειλε πρόσφατα ο υπουργός στους συνταξιούχους αποτελούν, όπως φαίνεται, «κόκκινο πανί».

Επί της ουσίας, η «επιστολή» Κατρούγκαλου αποτελεί έναν ξεκάθαρο εμπαιγμό στη νοημοσύνη τους, καθώς επιχειρεί να δικαιολογήσει με τον πλέον αίσχιστο τρόπο την καταλήστευση των δικών τους χρημάτων. Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εφαρμόζει την σφαγή των συντάξεων που προβλέπει το τρίτο Μνημόνιο, ως μια φυσική συνέχεια των σφαγών στις συντάξεις που έκαναν τα δύο πρώτα Μνημόνια.  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

“Δαγκωτό” Τραμπ ψηφίζουν οι Έλληνες ομογενείς της Νέας Υόρκης - ΒΙΝΤΕΟ

Το 90% των ομογενών θα ψηφίσει Τράμπ"! Μια συνέντευξη με σημαντικό πολιτικό ενδιαφέρον έδωσε ο Πέτρος Γαλάτουλας, πρόεδρος της Oμοσπονδίας Eλληνικών σωματείων μείζονος Νέας Υόρκης, στην δημοσιογράφο του CNN Ειρήνη Ανδρουλάκη.
Ο κ. Γαλάτουλας εδώ και αρκετά χρόνια είναι Πρόεδρος της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας ομογενών στις ΗΠΑ που εκπροσωπεί 204 οργανώσεις και συνολικά 500.000 ομογενείς..>>>> ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8550123778709784050

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item