Widgets

ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!: «ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ στην ΕΞΟΥΣΙΑ γιατι θα ΧΑΣΕΤΕ τα ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ»


«Λευκή Πετσέτα» στους διεθνείς τοκογλύφους – Τσίπρας προς υπουργούς: Δεχτείτε όλα τα μέτρα, αλλιώς πάμε σε εκλογές!

Πλήρης είναι η παράδοση της μνημονιακής συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ στους δανειστές και τις επιταγές τους, παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες.

Την ώρα, λοιπόν, που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της αξιολόγησης και στο τραπέζι μπαίνουν σκληρά μνημονιακά μέτρα, όπως οι ομαδικές απολύσεις και περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, ο Τσίπρας προχώρησε σε απειλές εκλογών, προκειμένου να κάμψει και τις τελευταίες αντιδράσεις στο κομματικό του ακροατήριο.Συγκεκριμένα, είπε μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματος: «Σε ένα ενδεχόμενο αποτυχίας των διαπραγματεύσεων και της δεύτερης αξιολόγησης, που ενδεχομένως να οδηγούσε και σε εκλογές, όπως διακαώς ζητά η Ν.Δ., ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελούσε την τέλεια καταστροφή για την οικονομία»

Κοινώς, αυτό που είπε στους υπουργούς του και εμμέσως στον Ελληνικό Λαό είναι να αφήσουν τις διαπραγματεύσεις και να αποδεχτούν τα πάντα, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, αλλιώς θα προκηρύξει εκλογές.

Ο λόγος που σκέφτεται έτσι ο Τσίπρας είναι αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, τότε δεν θα έχει κανένα προπαγανδιστικό εργαλείο – έστω και μικρό – προκειμένου να χρησιμοποιήσει σε μία ενδεχόμενη προεκλογική περίοδο. Αντιθέτως αν καταφέρει να κλείσει την αξιολόγηση, αποδεχόμενος βεβαίως όλα τα επαίσχυντα μέτρα, ελπίζει να ανοίξει η συζήτηση για μία άνευ ουσίας αναδιάρθρωση του χρέους, η οποία θα παρουσιαστεί ως «μεγάλη νίκη», όπως ήταν το PSI του Βενιζέλου.

Και, βεβαίως, ο εκβιασμός του Τσίπρα δεν γίνεται σε αυτό το επίπεδο, ούτε κατ’ ιδίαν. Η απειλή των εκλογών γίνεται στο ωφελιμιστικό επίπεδο. Κοινώς λέει στον Καμμένο: «Πάνο, πρόσεχε γιατί άμα δεν περάσουν τα μέτρα, χάνεις το ελικόπτερο». Αντιστοίχως στους βουλευτές και τους υπουργούς του Σύριζα, λέει: «Αν δεν περάσουν οι ομαδικές απολύσεις, ξεχάστε τους διορισμούς των άχρηστων φίλων και συγγενών σας, καθώς και τους βουλευτικούς μισθούς». ΠΗΓΗ


ΣΟΚ: 200.000 εργαζόμενοι στην Ελλάδα αμείβονται με «μισθούς» κάτω των 100 €

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, είναι (δυστυχώς) αληθινό στην Ελλάδα των Μνημονίων.

Σήμερα στην Χώρα μας υπάρχουν 200.000 (!) άνθρωποι, οι οποίοι αμείβονται με «μισθό» κάτω από 100 (!!) ευρώ τον μήνα. Αυτό ομολόγησε ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, λέγοντας στην συνέχεια πως «η κατάσταση στην αγορά εργασίας είναι ζούγκλα» καθώς και ότι «στο 98% των επιχειρήσεων απασχολούνται κάτω από 20 εργαζόμενοι, ενώ η παραβατικότητα στον χώρο εργασίας είναι τραγικό φαινόμενο».

Όταν, λοιπόν, ένας αριθμός, που αντιστοιχεί στο 5% περίπου του πληθυσμού της Χώρας και σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό στο ενεργό μέρος του Λαού μας, αμείβεται με ψίχουλα, είναι ολοφάνερο ότι η «κινεζοποίηση» των Ελλήνων έχει βαθύνει κατά πολύ, προμηνύοντας ακόμη χειρότερες καταστάσεις για το εγγύς μέλλον.

Τα τρία Μνημόνια, από το 2010 και μετά, όχι μόνο δεν βοήθησαν στο ελάχιστο την ανόρθωση της Κοινωνίας και της Οικονομίας, αλά οδηγούν κάθε μέρα ολοένα και πιο πολύ στην ολοκλήρωση της καταστροφής της Χώρας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο4 της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


Οδεύοντας προς ένα νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο

Κάθε φορά που οι μνημονιακές κυβερνήσεις θέλουν να επιβάλουν ένα αντιλαϊκό μνημόνιο ξεκινάνε μια διαδικασία προετοιμασίας αποδοχής

 Το πρώτο βήμα είναι η προετοιμασία των κομματικών τους στελεχών και βουλευτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Η επιβολή των μνημονίων, άλλωστε, είναι κοινός στόχος και των κομμάτων που μετέχουν στην εκάστοτε κυβέρνηση αλλά και της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης που και αυτή πάντα είναι μνημονιακή.

Έτσι η κυβέρνηση αρχίζει να αφήνει να διαρρεύσει ή ακόμα και να ειπωθεί επίσημα ότι η μη έγκριση του Eurogroup θα φέρει εκλογές και για να μην υπάρξει αποσταθεροποίηση πρέπει να υπογραφεί έως και ένα νέο μνημόνιο. Στην απειλή του να χάσουν λοιπόν πολλοί βουλευτές της συγκυβέρνησης τις έδρες τους μιας και θα υπάρξει ποσοστιαία πτώση, πείθονται να στηρίξουν κάθε νέο μέτρο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα αρχίζει ένα παιχνίδι τεχνητής κλιμάκωσης της έντασης ενάντια στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης λέγοντας ότι είναι λίγες και έτσι αντί να πάρουμε το «κακό» θα αναγκαστούμε να πάρουμε το «πολύ κακό» που ίσως να είναι ένα αναπόφευκτο νέο μνημόνιο. Μνημόνιο το οποίο φυσικά είναι απαραίτητο να στηρίξουν ή από την θέση της αντιπολίτευσης ή από την θέση της κυβέρνησης γιατί ούτως ή άλλων πάντα «θα φταίνε οι προηγούμενοι». Στην κοινωνία τα ΜΜΕ προβάλουν την επικείμενη αποσταθεροποίηση της χώρας, της Ευρώπης, ακόμα και του πλανήτη λες και δεν υπάρχουν σήμερα φαινόμενα όπως η ανεργία και η ανέχεια ως αποτέλεσμα των μνημονιακών  μέτρων.

Μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος υποστηρίζει τον εκτός μνημονίων δρόμο, ο οποίος προϋποθέτει μεν σκληρή εργασία και προσπάθεια αλλά με χρονικό πλαίσιο εξόδου από την κρίση και άμεση ανάταση του ηθικού και της εθνικής μας αξιοπρέπειας που κάνει την όποια προσπάθεια να φαντάζει ελάχιστη μπροστά στον Ιερό Σκοπό που θα επιτευχθεί.
Χατζησάββας Χρήστος, Βουλευτής Κιλκίς ΠΗΓΗ


Η Χρυσή Αυγή για το πόρισμα της εξεταστικής


 

Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης παρουσίασε στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών τα συμπεράσματα της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας πως από την εξέταση των μαρτύρων έχει προκύψει αποδεικτικό υλικό για συγκεκριμένα πρόσωπα που ενέχονται σε εγκληματικές πράξεις. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Οι ίδιοι που καίνε τις Ελληνικές Σημαίες οργανώνουν και τις αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής”Γιάννης Λαγός: Η ανθελληνική σας κυβέρνηση νοιάζεται μόνο για τους λαθρομετανάστες! 


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την κινητικότητα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην ανθελληνική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το αποκλειστικό της ενδιαφέρον για τους λαθρομετανάστες. ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟι συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Αντώνης Γρέγος για την κινητικότητα στο δημόσιο - 2 ΒΙΝΤΕΟ

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ – 2 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 8 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ! 

skines-fotia


Μια ακόμα νύχτα τρόμου στο hot spot της Μόριας Λέσβου! Όλα άρχισαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όταν εξερράγη –πιθανότατα- μια φιάλη υγραερίου. Από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους μια γυναίκα κι ένα παιδί, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι οχτώ. 

Στον καταυλισμό ξέσπασε πανικός, καθώς οι φλόγες άρχισαν να τυλίγουν το ένα μετά το άλλο τα καταλύματα, αλλά εκείνη τη δύσκολη στιγμή διάλεξαν κάποια «προσφυγάκια» για να προκαλέσουν επεισόδια, επιτιθέμενα με πέτρες και καδρόνια κατά των αστυνομικών που κατέφτασαν μετά την έκρηξη.


Τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών υποδαύλισαν κάποια ελεεινά και τρισάθλια «αλληλέγγυα» κομμούνια, που διέδωσαν στα «προσφυγάκια» ότι η έκρηξη οφειλόταν σε βόμβα.....>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Οριστικά ΤΕΛΟΣ τα σχέδια των ΜΚΟ για “hot spot” στον Πειραιά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ - ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ και ΠΡΟΔΟΤΩΝ που ΘΕΛΟΥΝ να ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ κ' ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

«Λύσσαξαν» και απειλούν οι τουρκαλάδες: Θα σας πλημμυρίσουμε με λαθρομετανάστες - Θα πάθετε μεγάλη ζημιά!

Αμόκ έπιασε τους τούρκους μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να αξιώσει από την Κομισιόν να παύσουν, έστω και προσωρινά, τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας.

Πέρα από τις δηλώσεις των πρακτόρων του στο Ευρωκοινοβούλιο, που συνιστούσαν προσοχή στους Ευρωβουλευτές όταν μιλάνε για τον Ερντογάν, ήρθε και η σχετική δήλωση του τούρκου πρωθυπουργού, η οποία συνιστά ευθεία απειλή κατά της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ο Γιλντιρίμ είπε: «Είμαστε ένας από τους παράγοντες που προστατεύουν την Ευρώπη. Αν οι πρόσφυγες διασχίσουν τα σύνορά μας, θα πλημμυρίσουν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η Τουρκία αποτρέπει αυτό να συμβεί... Δέχομαι ότι η διακοπή των σχέσεων με την Ευρώπη θα βλάψει την Τουρκία, αλλά η ζημιά θα είναι πενταπλάσια έως και εξαπλάσια για την Ευρώπη»

Τα ίδια είπε και ο Ερντογάν μιλώντας σε γυναικείες οργανώσεις. Επί λέξει ανέφερε: «Τρία εκατομμύρια πρόσφυγες εμείς τους δίνουμε τροφή. Τι θα συμβεί αν ανοίξει τις πύλες η Τουρκία; Αν προχωρήσετε ακόμα περισσότερο με τις αποφάσεις σας, οι συνοριακές πύλες θα ανοίξουν. Εμείς δεν σηκώνουμε απειλές»

Η απειλή είναι άμεση και ευθεία και εδράζεται στο γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχουν οι πολιτικάντηδες των «ανοιχτών συνόρων», Τσίπρας και Μητσοτάκης, αλλιώς το κλείσιμο των συνόρων και η άμεση επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στη χώρα προέλευσής τους, όπως ορίζει το Διεθνές Δίκαιο, θα έκαναν τους τούρκους να ξεχάσουν αυτούς τους εκβιασμούς.
Πάντως, χρειάστηκαν τόσα χρόνια συζητήσεων και παλινωδιών ώστε η Ευρώπη να καταλήξει στο σωστό συμπέρασμα – απόφαση, που ήταν η θέση της Χρυσής Αυγής από την πρώτη στιγμή.

Ας γλιτώσουν τις εκατόμβες των νεκρών από τα τρομοκρατικά χτυπήματα, που υπονοεί ο τούρκος πρωθυπουργός και ο Ερντογάν, αντιλαμβανόμενοι γρηγορότερα ότι ο μόνος τρόπος διαπραγμάτευσης με την Τουρκία είναι η διαπραγμάτευση της ισχύος.  ΠΗΓΗ

Οι εμίρηδες στήνουν “hot spots” στην Ελλάδα! Θερμά συγχαρητήρια από τους συριζαίους

Μπορεί στα πάμπλουτα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα των εμίρηδων να μην υπάρχει «προσφυγάκι» ούτε για δείγμα (γιατί άραγε;), αλλά οι εμίρηδες φροντίζουν να στήνουν "hot spots" (χωρητικότητας 1.700 «προσφύγων») στη χώρα μας.

Έτσι, εγκαινιάστηκε το νέο hot spot στο Κουτσόχερο της Λάρισας, παρουσία του κομμουνιστή Βίτσα, αναπληρωτή του Καμμένου αλλά και μιας πλειάδας… στρατηγών (!) – του Αρχηγού ΓΕΣ, του Αρχηγού ΓΕΑ, του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας και του Διοικητή της 1ης Στρατιάς (είπαμε, υπουργείο Αμύνης, Hotspots και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), αλλά και εκπροσώπου των… μεγάλων χορηγών -του πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) καθώς του γενικού γραμματέα της Ερυθράς Ημισελήνου των ΗΑΕ.

Και τους ευχαριστούμε κιόλας για την… ευεργεσία τους. Ιδού τα συχαρίκια του κομμουνιστή Βίτσα προς τους «χορηγούς»:
«Προχωράμε με την ενεργητική βοήθεια του ελληνικού λαού και των φίλων μας.
Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και την Ερυθρά Ημισέληνο για την ενεργή συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία στην κατασκευή των δύο δομών φιλοξενίας, αυτή της Ριτσώνας που εγκαινιάστηκε χθες και εδώ στο Κουτσόχερο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά τους».

Έξυπνοι άνθρωποι είστε, βγάλτε τα συμπεράσματά σας…  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ =>>> Πολιτικαντισμός στο έπακρο: Σύριζα εναντίον Σύριζα στη Βουλή για τους λαθρομετανάστες - Στόχος τους πάλι η συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

Τους «ξέπλυνε» όλους ο Σύριζα: Δεν θέλει εξεταστική για το πρώτο μνημόνιο ο Τσακαλώτος - Σιωπή και υπεκφυγές για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ

Μεγάλες υπηρεσίες στο αμαρτωλό σύστημα της κλεπτοκρατίας προσφέρει ο Τσίπρας και η αριστερή παρωδία κυβερνήσεως. Θα τρίβουν τα χέρια τους όλοι οι πρωτοπόροι της διάλυσης της χώρας.

Με μία και μόνη δήλωση από βήματος Βουλής, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αθώωσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα μνημόνια και «ξέπλυνε» τον Σημίτη για την ολέθρια είσοδο της Ελλάδος στο ευρώ με βάση τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το πως οδηγηθήκαμε στο πρώτο μνημόνιο, είπε: “Όλα αυτά τα ζητήματα, κατά τη δική μου άποψη, έχουν και ακαδημαϊκή πλευρά, δηλαδή να δούμε τα στοιχεία, τι έγινε -και δεν είναι μόνο αυτά τα στοιχεία, αλλά είναι κι άλλα στοιχεία που θα πρέπει να αναλύσει-, αλλά έχει και πολιτική πλευρά. Δεν νομίζω ότι η Εξεταστική είναι το καλύτερο πλαίσιο για να γίνει αυτή η αντιπαράθεση. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει με επιστημονικό τρόπο και μετά με πολιτικά συμπεράσματα, αλλά χωρίς αυτό το κλίμα που δημιουργούν οι εξεταστικές επιτροπές, που έχουν τον ρόλο τους για άλλα ζητήματα”.

Από την άλλη πλευρά στο ζήτημα του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ αποδέχθηκε ως ορθά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ με βάση τα οποία  το 1999 όταν η χώρα εντάχθηκε στην ΟΝΕ το έλλειμμα δεν ήταν 3% όπως η κυβέρνηση Σημίτη είχε παρουσιάσει αλλά 6,3%, πρόσθεσε ωστόσο πως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση, καθώς το αναθεωρημένο έλλειμμα προέκυψε έπειτα από αλλαγή του τρόπου υπολογισμού του ελλείμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποινική δίωξη στην ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα για απάτη σε βάρος του Δημοσίου Κοινώς, όλα καλώς για τον Τσακαλώτο στην έως τώρα πορεία της διαχείρισης της Ελληνικής Οικονομίας από ΝΔ και Πασόκ. Βεβαίως, όλα αυτά γίνονται επειδή πρώτον ο Σύριζα φοβάται την ώρα και την στιγμή που θα εξεταστούν οι δικές του ευθύνες για τα μνημόνια και επειδή προσδοκά στο Πασόκ για μελλοντικές συνεργασίες, συνεπώς δεν μπορεί να μιλήσει ελεύθερα για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ. ΠΗΓΗ
Στον καιρό του Μνημονίου: Τετράχρονο ελληνόπουλο στην εντατική επειδή η “πρώτη φορά Αριστερά” έκοψε το ρεύμα στο φτωχικό του!

Ένα 4χρονο Ελληνόπουλο χαροπαλεύει από χθες, γιατί έπιασε φωτιά το φτωχικό του. Όλα έγιναν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Λάρισα, στο οποίο έμενε μια μητέρα με τα δύο παιδιά της. Η φωτιά οφείλεται σ’ ένα αναμμένο κερί, γιατί η κόκκινη ΔΕΗ της «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστερά» είχε κόψει το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας!

Η μητέρα φαίνεται πως είχε ανάψει ένα κερί για να βλέπει. Εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά όχι σε σοβαρή κατάσταση. Το 4χρονο αγοράκι της σώθηκε μέσα από το φλεγόμενο σπίτι από τους Πυροσβέστες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας κι από κει σε νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.  ΠΗΓΗ

Κατάρα στους υπευθύνους της δυστυχίας μας, που μας γύρισαν 100 χρόνια πίσω!


Η επιλεκτική ευαισθησία του Τσίπρα για τις ανθρώπινες τραγωδίες


Επιλεκτική ευαισθησία στις ανθρώπινες τραγωδίες δείχνει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως φανερώνει η δήλωσή του για το τραγικό περιστατικό στο "hot spot" της Μόριας στην Λέσβο. Ο Τσίπρας δήλωσε ότι «Είμαι συγκλονισμένος, όπως ολόκληρος ο ελληνικός λαός, από το τραγικό συμβάν στη Μόρια». Αφού εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήρια στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν, πρόσθεσε πως «η Ελληνική κυβέρνηση δίνει σε δύσκολες συνθήκες έναν αποφασιστικό αγώνα για την ανθρωπιστική διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, και θα εντείνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες για ασφάλεια και ποιότητα ζωής στα κέντρα φιλοξενίας». 

Αναμφίβολα το περιστατικό στην Μόρια είναι τραγικό, αφού χάθηκαν ανθρώπινες ζωές. Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχουν αδιαμφισβήτητες αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν. Σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται τραγωδίες σ΄όλη την Ελληνική επικράτεια, για τις οποίες ο πρωθυπουργός δεν νιώθει την ανάγκη να δηλώσει ότι νιώθει «συγκλονισμένος», όπως π.χ. για το παιδάκι το οποίο χαροπαλεύει στην εντατική επειδή η κυβέρνηση του έκοψε το ρεύμα. Για να μην πούμε για το καθεστώς απόλυτης φτωχοποίησης που έχει οδηγήσει αυτός και η κλίκα του εκατομμύρια συμπατριώτες μας με τις συνεχιζόμενες μνημονιακές πολιτικές που ασκούνται. 

Από εκεί και πέρα, όμως, ο ηθικός αυτουργός (και) για το τραγικό συμβάν στην Μόρια είναι ο ίδιος ο Τσίπρας. Όταν αυτός και οι διάφοροι εκπρόσωποι της κυβέρνησης δηλώνουν ότι «δεν έχει η θάλασσα σύνορα», ότι «δεν υπάρχουν μετανάστες, είναι όλοι πρόσφυγες», όταν κάθε σκέψη αντίθετη στην λαθρομετανάστευση χαρακτηρίζεται ως «φασιστική» και ποινικοποιείται, τότε είναι απολύτως αναμενόμενο αυτές οι εκφράσεις λόγου και οι ανάλογες ενέργειες να οδηγήσουν ανυπολόγιστο αριθμό ανθρώπων να έρχονται παράνομα και να γεμίζουν ασφυκτικά την Χώρα μας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική συνοχή και την υγιεινή σε Έλληνες και λαθρομετανάστες. 

Αν τόσο αυτός όσο και οι προκάτοχοί του είχαν φροντίσει να φυλάξουν αυστηρά τα σύνορα δεν θα είχαμε τέτοιες θλιβερές εικόνες, όπως αυτή στην Μόρια. Όλα τ΄άλλα είναι λόγια εκ του ασφαλούς με μπόλικο (και φυσικά ψεύτικο) «ανθρωπισμό» δίχως ουσιαστικό περιεχόμενο. 


Υ.Γ. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Εμείς, που φωνάζουμε ότι τα νησιά μας δεν αντέχουν άλλους λαθρομετανάστες, είμαστε οι «ρατσιστές». Και ο Τσίπρας με τον Καμμένο, που τους αφήνουν να καίγονται ζωντανοί είναι οι “ανθρωπιστές”. Άμεση εθνική ανάγκη να κλείσουν τώρα τα σύνορα με την Τουρκία, να μη μπορέσει ο Ερντογάν να στείλει στην Χώρα μας άλλους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες».

ΒΙΝΤΕΟ => Βερύκιος στον Alpha: Θα τους πάρει και τα σώβρακα ο Μιχαλολιάκος - Θα πάνε όλοι στην Χρυσή Αυγή!

Το φερέφωνο των δανειστών θέλει στα ψηφοδέλτια της η ΝΔ


Στην ιστοσελίδα «Parapolitika.gr», κάτω από τον τίτλο «Κινείται στο παρασκήνιο ο Μαργαρίτης Σχοινάς με στόχο το... ψηφοδέλτιο της ΝΔ» διαβάζουμε τα εξής:


“Μαθαίνουμε ότι ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς έβαλε το χεράκι του προκειμένου ο Προκόπης Παυλόπουλος να είναι ο επίσημος καλεσμένος στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε το «παρών» την προπερασμένη Κυριακή. Μάλιστα, εκεί, ο Μ. Σχοινάς, ο οποίος κατάγεται από την κοντινή Φούρκα, εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, στέλνοντας και πολιτικά μηνύματα για τους σύγχρονους Έλληνες, που «πρέπει να σηκώνουν περήφανα τη σημαία μας, αλλά να αντιστέκονται στις φωνές του κούφιου λαϊκισμού και της πατριδοκαπηλίας».

Μήπως, όμως, οι συχνές εμφανίσεις του εκπροσώπου της Κομισιόν στην ιδιαίτερή του πατρίδα δηλώνουν και κάτι άλλο, που σχετίζεται με τις πληροφορίες που τον εμφανίζουν να σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει το πόστο του στην Ε.Ε. για να πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές με τη Ν.Δ.; Αρκετοί στην Πειραιώς, πάντως, τον έχουν εντάξει στα σχέδια της παράταξης στην περιοχή”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται έντονα ότι ο Μαργαρίτης θα είναι υποψήφιος με την ΝΔ. Είναι απαραίτητο, όμως, να τονίσουμε και πάλι ότι ο τύπος αυτός λειτουργεί ως φερέφωνο της Κομισιόν στις παράλογες απαιτήσεις που έχουν οι δανειστές σε βάρος της Χώρας μας.

Παρόλα αυτά, ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι πρέπει να έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τον υπάλληλο της Κομισιόν, δείχνοντας έτσι ότι η ΝΔ σκοπεύει να πάρει ξανά την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! =>>> «Καθημερινή»: Στις επόμενες εκλογές το δίλημμα της αριστεράς θα είναι: “Ή μαζί μας ή Χρυσαυγίτες!”

8 νέα κρούσματα ηπατίτιδας Α΄ στο “hot spot” του Κιλκίς - Έφτασαν τα 47 σε τρεις μήνες!


Ενώ η ανθελληνική συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ ισχυρίζεται ότι τα «προσφυγάκια» και τα «προσφυγόπουλα» είναι παντελώς ακίνδυνα υγειονομικώς, η σκληρή πραγματικότητα την διαψεύδει!
Έτσι, οχτώ νέα κρούσματα ηπατίτιδας Α' είχαμε στο "hot spot" της Νέας Καβάλας του Κιλκίς ανεβάζοντας τα κρούσματα σε 47 (!) μέσα σε μόλις τρεις μήνες στο συγκεκριμένο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών!

Τα οκτώ νέα περιστατικά αφορούν σε παιδιά, εφήβους και νέους, ηλικίας 3 έως 28 ετών – άρα και σε κάποιους μελλοντικούς συμμαθητές των παιδιών μας, που θα πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο, θα πίνουν νερό από τις ίδιες βρύσες και θα χρησιμοποιούν τις ίδιες τουαλέτες…
Ιδού και τα εύλογα ερωτήματα που θέτει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς προς τους - αναρμόδιους - «αρμοδίους»:

1) Εμβολιάστηκαν εγκαίρως υποχρεωτικά όλα τα υγιή παιδιά άνω του ενός έτους με εμβολιαστικό σχήμα δύο δόσεων και επιλεκτικά οι ενήλικες που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, σύμφωνα με τις Υ1/Γ.Π. οικ.14020220/12/2011 και Υ1/Γ.Π. οικ.14095821/12/2011-Υπουργείο Υγείας  πριν μεταβούν σε άλλα κέντρα;

2) Τον Ιούνιο ο αριθμός των δηλωθέντων κρουσμάτων ηπατίτιδας (Α) στο γενικό πληθυσμό ήταν Δεκαπέντε (15). Από τον Αύγουστο και μέχρι σήμερα σημειώθηκαν Σαράντα επτά  (47) Κρούσματα Ηπατίτιδας (Α) σε ένα καταυλισμό 1275 ατόμων. Πώς χαρακτηρίζεται – ονομάζεται η έξαρση αυτών των κρουσμάτων;

3)Σε τι αποσκοπεί η άρνηση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου να μας χορηγήσει άμεσα στατιστικά στοιχεία (αριθμό, φύλλο ηλικία κ.ά.) των κρουσμάτων;

4) Από πότε η προάσπιση της υγειονομικής ασφάλειας των εργαζομένων του νοσοκομείου μας, αλλά και  της δημόσιας υγείας αποτελούν πειθαρχικό παράπτωμα;  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεώργιος Γερμενής: Η ανθελληνική κυβέρνηση συμπλέει με τα ξένα κεφάλαια - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Οι ΜΚΟ καρφώνουν το ανθελληνικό υπουργείο Υγείας: Δεν υπήρχε ποτέ σχεδιασμός για εμβολιασμό των “προσφυγόπουλων” για Ηπατίτιδα Α’!

Τους προηγούμενους μήνες η κυβέρνηση είχε απαντήσει μέσω απειλών με τον «αντιρατσιστικό» νόμο στην ανησυχία των γονέων για την φιλοξενία λαθρομεταναστών στις σχολικές μονάδες που φοιτούν τα παιδιά τους.

Τελικώς η ανησυχία των γονέων επιβεβαιώθηκε με τα συνεχή κρούσματα μεταδοτικών ασθενειών, αλλά η αδιαλλαξία της κυβερνήσεως δεν κάμφθηκε και οι απειλές με τον «αντιρατσιστικό» συνεχίστηκαν.

Τώρα έχουμε την αποκάλυψη από γενική διευθύντρια ΜΚΟ, πως και η ανησυχία των γονέων ήταν δικαιολογημένη, αλλά και ότι η ευθύνη για τα μετέπειτα κρούσματα ηπατίτιδας ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην κυβέρνηση.

Φυσικά, επί αυτών των καταγγελόμενων θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ώστε να επιβληθούν ποινές στον Υπουργό Υγείας, τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, τον Πρωθυπουργό και σε κάθε άλλο υπεύθυνο επειδή έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία παιδιών. Επίσης θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες των πάσης φύσεως «αλληλέγγυων» σε οργανώσεις, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, διευθύνσεις εκπαιδεύσεως κ.ο.κ. οι οποίοι «διαβεβαίωναν» τους υπόλοιπους γονείς ότι «δεν υφίσται κίνδυνος».

Για να παραθέσουμε και τις ακριβείς δηλώσεις η γενική διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος, Ευγενία Θάνου είπε, μιλώντας στον FOCUS 103,6:

«Τα παιδιά στη Φιλιππιάδα έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με την ενημέρωση που παίρνουμε από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Έχουν εμβολιαστεί για ερυθρά, ιλαρά, παρωτίτιδα και με το εξαδύναμο, το οποίο περιλαμβάνει και την ηπατίτιδα Β. Στον σχεδιασμό του υπουργείου και του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν περιλαμβάνονταν ο εμβολιασμός για την ηπατίτιδα Α».  Υπάρχουν δικαστές;


ΤΟ’ ΚΡΥΒΑΝ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ 
Εδώ και δυόμιση μήνες το κρατούσαν κρυφό όλοι οι μαφιόζοι ολιγάρχες και μεγαλοδημοσιογράφοι των ΜΜΕ! Διότι, ότι εκθέτει το… τιμημένο κουκουέ απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου να προβάλλεται στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης – αλλά με καπιταλιστική οικονομία…

Το άγριο κράξιμο απευθύνεται στους εκπροσώπους του ΚΚΕ Σκούφαλο και Αμπατζή, από τον λαό της Χίου, τον Σεπτέμβριο…


Άρα, πριν από τα τελευταία επεισόδια που έχουν προκαλέσει τα «προσφυγάκια» κι έχουν φτάσει τους κατοίκους του νησιού στο «αμήν»!

Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα έτσι και ξεμυτίσουν τα κουκούδια από τις κρυψώνες τους!

(ΥΓ): Δείτε το και διαδώστε το αμέσως παντού, πριν το εξαφανίσει η κόκκινη χουντάρα που ελέγχει τα ΜΜΕ!  ΠΗΓΗ


Το Υπουργείο Πολιτισμού ζητάει εθελοντικό διδακτικό προσωπικό για να διδάξει στους λαθρομετανάστες μουσική!


Γράφει ο Ματθαιόπουλος Αρτέμης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Το ότι η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αγκιστρωμένη στις ιδεοληψίες της και αδυνατεί να απαλλαγεί από τα βάρη της είναι κάτι το δεδομένο και το αναμενόμενο, ιδιαίτερα εάν αναλογιστεί κανείς ότι απέναντι στα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε ή διαιώνισε μοναδικό της «πλεονέκτημα» είναι η επίκληση σε ουτοπικά ιδανικά που υποτίθεται ότι υπηρετεί μόνο και μόνο για να μετατοπίσει της ευθύνες που της αναλογούν σε τρίτους.

Όταν όμως πρόκειται να ασχοληθεί με ζητήματα που της αποφέρουν (και) χρηματικά κέρδη τότε πρωτοστατεί σε έναν τομέα στον οποίο κρατά το μονοπώλιο, στον τομέα του επιδοτούμενου ανθρωπισμού. Επειδή όμως η ελληνική αριστερά τηρεί το προνόμιο να είναι «αριστερή» στην ιδεολογία και καπιταλιστική στην πράξη, η επιδότηση του ψευτοανθρωπισμού που την διακατέχει δεν αφορά τους πάντες, παρά μόνο τους κομματικά εγκάθετους, διορισμένους και συγγενείς που ανήκουν στον στενό κομματικό κύκλο.

Έξω από αυτόν τον κύκλο τα πάντα γίνονται «για τον άνθρωπο», ανιδιοτελώς και αλτρουιστικά, όπως ακριβώς προστάζει το ήθος της αριστεράς. Πιστή σε αυτό το πνεύμα η ελληνική κυβέρνηση προέβη σε μια ακόμα πρωτοτυπία με την γνωστοποίηση σε όλα τα σχολεία και ωδεία της χώρας με την οποία διερευνάται η ανεύρεση εθελοντών καθηγητών μουσικής που θα παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στους πρόσφυγες (όπως τους αποκαλεί στο κείμενο), επικαλούμενο ασφαλώς λόγους ανθρωπισμού, πολιτισμού και ποιότητας διαβίωσης.

Ασφαλώς όλα τα προαναφερθέντα ψευτοανθρωπιστικά τσιτάτα που μεταχειρίζονται οι επαγγελματίες αντιρατσιστές που λειτουργούν ως εργαλείο για την μετατροπή του εθνικού κινδύνου της ισλαμοποίησης της χώρας σε μελόδραμα δεν αφορούν τους Έλληνες, για τους οποίους ουδέποτε εκδόθηκε σχετική εγκύκλιος για την παροχή σε αυτούς δωρεάν υπηρεσιών, λες και ο ανθρωπισμός και η ποιότητα διαβίωσης αφορά αποκλειστικά και μόνο τους «φιλοξενούμενους» τους.

Ως καθηγητής μουσικής και γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον χώρο των ωδείων, τα οποία μαζί με την υπόλοιπη χώρα έχουν τσακιστεί από τα μνημονιακά μέτρα, μπορώ να αντιληφθώ αυτή την κίνηση του Υπουργείου Πολιτισμού ως ξεκάθαρη ρατσιστική διάκριση εις βάρος των Ελλήνων και ως προνομιακή μεταχείρισης έναντι ανθρώπων που δεν μπορούν ή δε θέλουν να μετέχουν της ελληνικής (και μουσικής) παιδείας.

Το να εξαναγκάσεις ένα ανήλικο παιδί να αποδεχθεί την ευρωπαϊκή μουσική κληρονομιά μας ως δική του είναι το αντίστοιχο του να αναγκάσεις ένα ελληνόπουλο να αγαπήσει και να αφομοιώσει τα χαρακτηριστικά του δικού τους πολιτισμού ως κτήμα του, τη στιγμή που κανένα κοινό σημείο επαφής δε συνδέει τον άνθρωπο με τις τέχνες, τη ψυχοσύνθεση του, την νοοτροπία και την κουλτούρα που αναδύεται από αυτόν. Αλλά για τους ψευτοανθρωπιστές της αριστεράς που μεταξύ άλλων κατάργησαν την αριστεία και θεωρούν ότι όλοι μπορούν να είναι ικανοί και παραγωγικοί σε όλα χωρίς καμία μεταξύ τους διάκριση, κανόνας που καταρρέει στις διδακτικές αίθουσες και από την ίδια την πραγματικότητα, φαίνεται πως όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα, εφόσον πάνω στο φιλότιμο και τον γνήσιο ανθρωπισμό των διδακτικών κάποιοι θα κάνουν business και θα απομυζήσουν κρατικά και ευρωπαϊκά κονδύλια.

Το μόνο που μπορώ να κάνω ως μουσικός στο επάγγελμα και ως εθνικιστής στην ιδεολογία είναι να παραπέμψω τον Υπουργό στον πολιτικό του προϊστάμενο, στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που πρώτος απ’ όλους δίδαξε -πέρα από πολιτικό ήθος- μουσική σε ολόκληρη την Ευρώπη ως εκτελεστής νταουλιού, σέρνοντας με τον «επαναστατικό» ρυθμό του τη χώρα του στην καταστροφή και οδηγώντας τους Ευρωπαίους δανειστές στην απληστία. Στο μεταξύ η οπερέτα μπούφα που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ θα τελειώσει και τα χειροκροτήματα θα πάψουν όταν δεν θα έχει πλέον να προσφέρει «άρτο και θεάματα» στο απαιτητικό κοινό… ΠΗΓΗ

Έξω η τουρκία από την Ευρώπη! Τοποθετήσεις ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής 

Χρειάστηκαν πραγματικά πολλά χρόνια για να συνειδητοποιήσουν οι «ευρωπαίοι εταίροι» αυτό που έλεγε η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή. Σήμερα ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η προσωρινή παύση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας.


Αξίζει να τονίσουμε ότι αυτό ήταν ένα ζήτημα που με ζέση στήριξε η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενίοτε αντιμετωπίζοντας και την επιθετικότητα του περιβόητου, Μάρτιν Σούλτς, ο οποίος φρόντιζε για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων, που προστάζουν την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. και την μετατροπή της σε περιφερειακή δύναμη ισχύος.

Εν τέλει, η συμπεριφορά του Ερντογάν και το έντονο οθωμανικό ιδεώδες που προβάλλει αυτή τη στιγμή η Τουρκία του «σουλτάνου» Ερντογάν ανάγκασαν ακόμα και τους πιο φιλότουρκους ευρωπαίους να ψηφίσουν την παύση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. ΠΗΓΗ

Ο ανθέλληνας Μούιζνιεκς επιχειρεί και πάλι παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας

Καιρό είχε να μας απασχολήσει ο ανθέλληνας Μούιζνιεκς. Ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος, με το γνωστό θράσος που του έχει δώσει η πλήρης ανυπαρξία εθνικής πολιτικής από πλευράς ελληνικού κράτους και θεωρώντας για πολλοστή φορά ότι απευθύνεται σε κάποιο τσιφλίκι του, ασκεί όπως διαβάζουμε «αυστηρή κριτική στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που θεσπίζει Εθνικό Μηχανισμό Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στα σώματα ασφαλείας».


Αν αυτό δεν αποτελεί (μια ακόμη) ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους..>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Επεισόδια και χημικά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στις Βρυξέλλες - Σε πανικό το αριστερό παρακράτος σε όλη την Ευρώπη!


Οι παρακρατικές δυνάμεις της άκρας αριστεράς (που στήνονται στα τέσσερα στους διεθνείς τοκογλύφους) συνεχίζουν την πανευρωπαϊκή εκστρατεία τους κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Βίαια επεισόδια, που έληξαν με την επέμβαση της βελγικής αστυνομίας και με εκτεταμένη χρήση χημικών, σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από τα γραφεία του ευρωπαϊκού εθνικιστικού κόμματος APF, βασικό πυρήνα του οποίου αποτελεί η Χρυσή Αυγή.

Μεταφέρουμε την είδηση αυτολεξεί από το Russia Today: Βρυξέλλες: Διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής..>> ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6574354337426679459

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item