Widgets

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο4 της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


Θηλιά στο λαιμό της Πατρίδας και του Λαού τα νέα μέτρα για την δήθεν διευθέτηση του χρέους

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται πολύς λόγος από παντού για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα. Επομένως, το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα περιελάμβαναν αυτά τα μέτρα αν καθορίζονταν από τώρα. Θα πήγαιναν λοιπόν, πιο πίσω κάποιες λήξεις ομολόγων, ώστε το χρέος να μπορεί να είναι «βιώσιμο», δηλαδή να μπορεί να το πληρώνει το Ελληνικό κράτος. Γιατί έτσι όπως είναι κανονισμένες οι δόσεις μετά το 2022, το κράτος αυτό θα χρεωκοπήσει αμέσως.


Αυτό, άλλωστε, προβλέφθηκε επακριβώς από το Eurogroup του Μαΐου. Τότε μάλιστα ορίστηκε και ποσοστό του ΑΕΠ που πρέπει να πληρώνει για τα τοκοχρεολύσια το Ελληνικό κράτος, ώστε το χρέος του να θεωρείται «βιώσιμο», δηλαδή να μπορεί να το πληρώνει: 15% μέχρι 20% του ΑΕΠ. Σε σημερινές τιμές ΑΕΠ αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα πηγαίνουν για τοκοχρεολύσια από 27 μέχρι 36 δισ. ευρώ! Και τα ποσά θα αυξάνονται όσο αυξάνεται το ΑΕΠ.

Τα ποσά αυτά είναι υπερδιπλάσια απ’ αυτά που πληρώνει σήμερα η Χώρα μας. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αυθεντία στα οικονομικά για να αντιληφθεί ότι για να πληρώνεται κάθε χρόνο αυτά τα ποσά θα πρέπει να μην υπάρξει η παραμικρή χαλάρωση στην σκληρή δημοσιονομική λιτότητα και την συνεχιζόμενη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.

Μισθοί, συντάξεις, κοινωνικές δαπάνες θα πρέπει να διατηρούνται στα σημερινά άθλια επίπεδα και να σπρώχνονται ακόμη πιο κάτω (ιδίως οι συντάξεις), ενώ οι φόροι (κυρίως οι έμμεσοι) πρέπει να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα. Και βέβαια, οι ιδιωτικοποιήσεις να εξακολουθούν να προσφέρουν έξτρα κέρδη στους διεθνείς τοκογλύφους.Αυτή είναι η ουσία τόσο των μεσοπρόθεσμων όσο και των μακροπρόθεσμων μέτρων για το χρέος. Θα απλώσουν την μνημονιακή πολιτική του ξεπουλήματος σε μεγαλύτερο χρόνο και θα αλυσοδέσουν τον Ελληνικό Λαό στον ζυγό των διεθνών τοκογλύφων για πολλές δεκαετίες. Αυτό ζητά (και) η σημερινή κυβέρνηση και δεν το αρνούνται οι δανειστές, οι οποίοι απλώς θέλουν να το κάνουν με το δικό τους χρονοδιάγραμμα. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ - ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ και ΠΡΟΔΟΤΩΝ που ΘΕΛΟΥΝ να ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ κ' ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


Στηβ Γιατζόγλου: “Φουντούλης - Καπελώνης λέγονται τα παλληκάρια της Χρυσής Αυγής! Γιατί δεν λέτε τα ονόματά τους;”

"Θα πάω στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια! Απαγορεύεται;"
Εκρηκτικός για μία ακόμη φορά ο Στηβ Γιατζόγλου, όλλησε στον τοίχο τον Κωστόπουλο στην βραδυνή εκπομπή του Alpha. Όχι μόνο δεν έκανε καμία δήλωση μετανοίας, αλλά υπερασπίστηκε ευθαρσώς το δικαίωμά του να είναι Εθνικιστής και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

Όταν ο Κωστόπουλος άρχισε και πάλι τη γνωστή καραμέλα περί... "εγκλημάτων", ο Στηβ Γιατζόγλου τον αποστόμωσε:

"Ξέρεις πώς λένε τα παιδιά της Χρυσής Αυγής πού δολοφονήθηκαν στο Ηράκλειο"
"Όχι..."
"Γιατί...; Θα σου πω γιατί: Γιατί όλη αυτή η προπαγάνδα έχει μπει στο μυαλό σου... Φουντούλης - Καπελώνης λέγονται αυτά τα δύο παλληκάρια! Και αυτά τα παιδιά τα έκλαψε μάνα".
 ΠΗΓΗ

Η ευεργετική ελπίδα για την αντιμετώπιση των εθνοκτόνων Μνημονίων

Θέμα χρόνου και μόνο δείχνει να είναι η εμπλοκή της Χώρας σε ένα ακόμη Μνημόνιο, το τέταρτο στην σειρά. Ο Ελληνικός Λαός θα πληροφορηθεί το περιεχόμενό του, με τα νέα σκληρά μέτρα που θα το συνοδεύουν, σε χρονικό διάστημα αρκετά πριν την έλευσή του, με πιο πιθανή την στιγμή που θα ανακοινωθεί το τρίτο κούρεμα του δημοσίου χρέους. 
Τα ερωτήματα, τα οποία τίθενται στην σκέψη των Ελλήνων, που υφίστανται για εξίμιση περίπου χρόνια τις αντεθνικές, αντιλαϊκές, βάρβαρες και εξοντωτικές μνημονιακές πολιτικές είναι αρκετά όσο και δικαιολογημένα:

α) Γιατί συνεχίζονται να εφαρμόζονται οι πολιτικές που επιτάσσουν τα Μνημόνια, αφού στην πράξη αποδεικνύονται εντελώς αποτυχημένες;

β) Γιατί όλες οι εγχώριες κυβερνήσεις από το 2010 και μετά υιοθετούν με απίστευτη εθελοδουλεία και συνέπεια τις μνημονιακές οικονομικές πολιτικές, οι οποίες αντί να συμβάλλουν στην μείωση του δημοσίου χρέους πυροδοτούν την ακατάσχετη ανοδική του τάση;

γ) Γιατί με τις ασκούμενες ανεγκέφαλες και ακατανόητες μνημονιακές πολιτικές, το βραχυπρόθεσμο δημόσιο χρέος, όπως αυτό αντανακλάται στην αξία των εντόκων γραμματίων, από «μόλις» 15 δισ.ευρώ τον Δεκέμβριο του 2010 εκτιμάται πλέον σε 580 δισ. τον Δεκέμβριο του 2016;

δ) Γιατί πετσοκόπτονται συνεχώς μισθοί και συντάξεις, όταν το σε μόνιμη βάση ψαλίδισμά τους προκαλεί την ελάττωση της συνολικής εγχώριας ζήτησης, διευρύνοντας έτσι το χάσμα της οικονομικής ύφεσης;

ε) Γιατί όλες οι εγχώριες κυβερνήσεις φέρονται ως απόλυτα πειθήνιοι εντολοδόχοι και εφαρμόζουν στο ακέραιο τις συγκεκριμένες μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες ομολογουμένως ανατροφοδοτούν την οικονομική κρίση και αντί για ανάπτυξη επιφέρουν περαιτέρω οπισθοδρόμηση της Ελληνικής οικονομίας;

στ) Γιατί εφαρμόζονται οι αποτυχημένες μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες οδήγησαν τις τραπεζικές ιδιωτικές καταθέσεις από 238 δισ. ευρώ να συρρικνωθούν σε 123 δισ. ευρώ και τα «κόκκινα δάνεια» από 20 δισ. να εξακοντισθούν στα 115 δισ.;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ στο καθεστώς από πανευρωπαϊκή έρευνα: Πλειοψηφικό ρεύμα ο Εθνικισμός στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης!

Όλα αυτά τα ερωτήματα δίνουν ένα στρεβλό όσο και επικίνδυνο περιεχόμενο στην έννοια της ελπίδας, όπως την εννοούν οι εγχώριοι εθελόδουλοι πολιτικάντηδες των διεθνών τοκογλύφων. Η «ελπίδα» και το «όραμα» των Μνημονίων για ένα «ευοίωνο» μέλλον της Πατρίδας και του Λαού θυμίζει, δυστυχώς, την ρήση του Φρειδερίκου Νίτσε «Η ελπίδα είναι το χειρότερο κακό, γιατί παρατείνει τα βάσανα των ανθρώπων», δίνοντας έτσι μια ευρεία φιλοσοφική διάσταση στο άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας. 

Η ευεργετική ελπίδα, όχι ως μια μοιρολατρική αντίληψη, αλλά ως μια ενεργητική και δυναμική αντίδραση και αντίσταση, έρχεται μόνο μέσα από την δημιουργική ανάπλαση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και την αγωνιστική σύζευξη κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα μαζί του.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

NIKH των κατοίκων του Κερατσινίου και της Χρυσής Αυγής: Σταμάτησαν οι εργασίες για το παράνομο “hot spot” στον Πειραιά κατόπιν παρεμβάσεων - Φωτορεπορτάζ, 2 ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα στο κλίμα απάθειας κι απογοήτευσης που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία, μόλις αποκτήσαμε ένα ακόμη ένα λαμπρό δείγμα αισιοδοξίας. Όταν οι Έλληνες αγωνίζονται σκληρά και να διεκδικούν το δίκιο τους, πάντα τα καταφέρνουν.

Προ δέκα ημερών λάβαμε την πληροφορία πως πρόκειται να διαπραχθεί εις βάρος της κοινωνίας και των κατοίκων του Πειραιά το εν λόγω έγκλημα με την δημιουργία παράνομου κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή.. Οι πολίτες κινητοποιήθηκαν άμεσα και η Χρυσή Αυγή.>>>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!

Αποκάλυψη ΣΟΚ Χρυσής Αυγής: Νεκρός Έλληνας μετά από επίθεση ιρακινού “πρόσφυγα” με μαχαίρι - Είχε καταδικαστεί για άλλη δολοφονία και κυκλοφορούσε ελεύθερος! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Σκόπιμη αποσιώπηση της δολοφονίας από τις Αρχές και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ
Χθες Δευτέρα 21/11/16 διαπράχθηκε αποτρόπαιο έγκλημα από ιρακινό κατάδικο σε παράρτημα του υπουργείου Εσωτερικών στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο λεγόμενο τμήμα μεταναστευτικής πολιτικής. Ένα ακόμη στυγερό έγκλημα για το οποίο μία ένοχη πολιτεία σιωπά.

Ο Συναγωνιστής και  Βουλευτής Β’ Πειραιά, Ιωάννης Λαγός καθώς και ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης βρέθηκαν στο τόπο του εγκλήματος με κλιμάκιο συναγωνιστών, ώστε να αναδείξουν το γεγονός το οποίο επιμελώς "θάφτηκε" από το σύνολο των ΜΜΕ και αποσιωπήθηκε από τις Αρχές και τους υπαλλήλους του υπουργείου...>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΨΕΙΣ ΕΔΩ!!!

Συγκέντρωση κατά της λαθρομετανάστευσης στην Σάμο Δεν τόλμησαν να εμφανιστούν οι «αλληλέγγυοι»

Έγινε σήμερα το μεσημέρι η πανσαμιακή συγκέντρωση για το μέγα θέμα των λαθρομεταναστών, παρουσία πλήθους κόσμου από όλη τη Σάμο. Στην αρχή της συγκέντρωσης διαβάστηκε επιστολή του μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου και εν συνεχεία ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διάβασε σχετικό ψήφισμα.Έπειτα, τον λόγο πήραν κατά σειρά ο δήμαρχος του νησιού, ο αντιπεριφερειάρχης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Κώστας Κυριαζής. Οι ομιλητές τόνισαν ότι η Σάμος δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση, να υπάρχουν 6.000 μόνιμοι κάτοικοι και 2.500 «προσφυγάκια» – αναλογία 45%- σε χώρους που μετά βίας μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 750 άτομα.


Μίλησαν επίσης για την καταστροφή του τουρισμού (βασικής πηγής εισοδήματος για τους Σαμιώτες – το 85% του ΑΕΠ της Σάμου), για το αίσθημα ασφαλείας που έχει κλονιστεί, για την απροθυμία της κυβέρνησης να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και για τις πολυάριθμες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Σάμο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι σκοπίμως η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου υλοποιεί σχέδιο να αφήσει μόνιμα στα νησιά χιλιάδες λαθρομετανάστες, παρά τη θέλησή τους. Και ότι πρέπει όλοι οι Σαμιώτες να αντιδράσουν για το μέλλον των επόμενων γενιών!

(ΥΓ): Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, αλλά και η οργή και η αγανάκτηση που επικρατούν, απέτρεψαν την εμφάνιση του περιοδεύοντος παρακρατικού θιάσου των «αλληλέγγυων»… ΠΗΓΗ

Υπουργός του Καμμένου, Ζουράρις: Όχι ένα, αλλά πολλά τζαμιά σε ολόκληρη την Ελλάδα!


Μπορεί ο Καμμένος να επιδίδεται σε ένα ακραίο «χριστεμπόριο» για να υφαρπάξει ψήφους, όμως η πραγματική του στάση μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιεικώς αντεθνική.

Ένας από τους ανθρώπους που προσφάτως υπουργοποιήθηκε και μάλιστα στο υπουργείο Παιδείας (!), ύστερα από αφόρητες πιέσεις του Καμμένου, ήταν ο γνωστός γραφικός Ζουράρις, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, αποκάλυψε τις πραγματικές θέσεις του Καμμένου.
Συγκεκριμένα, αφότου δήλωσε ταυτοχρόνως κομμουνιστής και χριστιανός ορθόδοξος (το πως γίνεται αυτό, μη μας ρωτάτε, δεν ξέρουμε...) είπε ότι τάσσεται υπέρ της δημιουργίας όχι ενός, αλλά πολλών τεμένων σε όλη την Ελλάδα για να εκδηλώνουν τα θρησκευτικά τους αισθήματα οι λαθρομετανάστες που θα μείνουν στην Ελλάδα. Και παράλληλα, βεβαίως, να στρατολογούνται στις τάξεις των τζιχαντιστών.

Και επειδή στο παρελθόν ο Ζουράρις τόλμησε μέσα στην Βουλή να αναφέρει ανιστόρητα πράγματα περί της ανοχής των προγόνων μας στην... διαφορετικότητα, εμείς απλώς να επαναλάβουμε την ιστορική απάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στα όσα ανιστόρητα ελέχθησαν εκείνη την ημέρα στην Βουλή και λέγονται διαρκώς:   Η “Ολέθριος σπείρα θεοστυγών” απαντά στον Κώστα Ζουράρι - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου     ΠΗΓΗ

Πακιστανός στην Λακωνία προσπάθησε να βιάσει 12χρονο κορίτσι σε αυλή σχολείου - Οργή των κατοίκων

Την οργή των κατοίκων της κοινωνίας της Γλυκόβρυσης στη Λακωνία έχει προκαλέσει η απόπειρα βιασμού ενός 12χρονου κοριτσιού από έναν 26χρονο πακιστανό σε αυλή σχολείου στις 18:20 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο αλλοδαπός πλησίασε το ανήλικο κορίτσι και αφού του έδειξε βίντεο πορνογραφικού υλικού από το κινητό του τηλέφωνο στην συνέχεια ξεκίνησε να το αγγίζει στα γεννητικά του όργανα και το στήθος.

Το παιδί μετά τον αρχικό του αιφνιδιασμό και τον φόβο που αισθάνθηκε, κατάφερε να φύγει από το σημείο και με κλάματα στα μάτια ενημέρωσε τους γονείς του. Αμέσως εκείνοι κάλεσαν την αστυνομία και μετά από έρευνες εντόπισαν τον 26χρονο πακιστανό που συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από το 12χρονο κορίτσι.

Να τους χαίρονται τους επίδοξους βιαστές οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παιδεραστής καταδικασμένος σε 401 χρόνια φυλάκισης: Είμαι φιλελεύθερος και αντιρατσιστής, γι’ αυτό το έκανα!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΑΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ! 4ο ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

“Kontra news”: Θα πουληθούν τα σπίτια των Ελλήνων σε λαθρομετανάστες, οι οποίοι έτσι θα γίνονται νόμιμοι!


Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία - αποκάλυψη προέβη η εφημερίδα “Kontra News”, η οποία υπό τον τίτλο «Ανθελληνικό σχέδιο από τους διεθνείς τοκογλύφους με τα κόκκινα δάνεια – Θα πουλήσουν τα σπίτια μας κοψοχρονιά στους μετανάστες! Έτσι θα μπορούν οι πρόσφυγες να γίνονται νόμιμοι κάτοικοι της χώρας μας αφού θα έχουν δικό τους σπίτι» λέει τα εξής: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα βρόμικο σχέδιο σε βάρος του λαού και του έθνους με πρωταγωνιστές, τα ξένα κοράκια που καιροφυλακτούν να αρπάξουν τα κόκκινα δάνεια, τους Γερμανούς, τους Αυστριακούς, τους Γάλλους αλλά και κάποιους παγκόσμιους οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που ελέγχονται από τον Σόρος και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους..>>>
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Στερεύει οριστικά το Ποτάμι Εγκαταλείπει το μόρφωμα η Μάρκου, για να σώσει την πολιτική της καριέρα


Εκφράζοντας το κλασικό ρητό «ο σώζον εαυτόν σωθήτω», η βουλευτής του μορφώματος του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου ακολούθησε κι αυτή τον δρόμο του Ιάσωνα Φωτήλα. Μόνο που προλαβαίνοντας την διαγραφή της, φρόντισε νωρίτερα η ίδια να ανεξαρτητοποιηθεί.

Με επιστολή της προς τον Θεοδωράκη εκφράζει τη διαφωνία της με την αυτόνομη πορεία του Ποταμιού που αυτός επιθυμεί, λέγοντας του κατάμουτρα ότι μια τέτοια κατεύθυνση «είναι μάταιη και φοβούμαι ότι θα αποδειχθεί ατελέσφορη». Δεν ξέρουμε αν η Μάρκου θα καταλήξει στη ΝΔ (όπου θα την περιμένει ο Φωτήλας) ή στο ΠΑΣΟΚ (όπου λογικά, θα πάει ο Λυκούδης, όταν ανεξαρτητοποιηθεί κι αυτός).

Αποτελεί, όμως, και αυτή ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο του θλιβερού αυτού μορφώματος, το οποίο παρότι στηρίχθηκε σε εξωφρενικό βαθμό από τους «νταβατζήδες» των εγχώριων ΜΜΕ στερεύει οριστικά 2,5 μόλις χρόνια μετά την δημιουργία του.  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΝέα επίθεση Μητσοτάκη κατά του Εθνικισμού: Ζητά «συστράτευση - ανάχωμα» εναντίον του από ολόκληρο το μνημονιακό τόξο Το αληθινό ανθελληνικό και σκληρά φιλελεύθερο πρόσωπο του έδειξε, για μια ακόμη φορά, ο νυν αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Παγουλάτου.

Συγκεκριμένα ο κοσμοπολίτης πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι «Επάνω στην αλήθεια θα στηριχθεί ο νέος πατριωτισμός τον οποίο εμείς υπηρετούμε και υψώνουμε ως αντίπαλον δέος στο λαϊκίστικο εθνικισμό, που μας καταστρέφει. Ο νέος πατριωτισμός της αλήθειας θα εκφράσει μια πανστρατιά κοινωνική και πολιτική, που θα υπερβαίνει παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές. Θα βρεθεί απέναντι στις πολιτικές του θυμού και της οργής. Με θετικό λόγο. Για να γιατρέψουμε τις πληγές μας».

Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο Μητσοτάκης καθόταν δίπλα στον Βενιζέλο και τον Θεοδωράκη, επίσης εκφραστές του αντεθνικού κοσμοπολίτικου ρεύματος, κάνει τα λεγόμενά του ακόμη πιο σοβαρά ως προς τον ανθελληνισμό του

Βεβαίως, με τα όσα υποστήριξε το «παλτό» αυτό μας δημιουργούνται κάποιες απορίες. Αναρωτιόμαστε αν ο Εθνικισμός, έστω και με «λαϊκιστικό» περιεχόμενο, κυβέρνησε ποτέ την Χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, για να έχει φτάσει η Πατρίδα μας στην σημερινή τραγική κατάσταση. Αναρωτιόμαστε, επίσης, ποιο είναι το περιεχόμενο του «νέου πατριωτισμού» που ευαγγελίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενάντια στον «λαϊκίστικο εθνικισμό»;

Μήπως είναι ο «αντιρατσιστικός» νόμος, ο οποίος ποινικοποιεί την αντίδραση του Ελληνικού Λαού στην λαθρομετανάστευση; Το σύμφωνο συμβίωσης που αλλάζει την μορφή της οικογένειας όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα; Το σχεδιαζόμενο ισλαμικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας; Τα τρία Μνημόνια που υποθήκευσαν την Εθνική Ανεξαρτησία, ξεπουλούν την δημόσια περιουσία και φτωχοποιούν στο έπακρο του Ελληνικού Λαού; 
Τα αναφέραμε όλα αυτά, γιατί αποτελούν νομοσχέδια τα οποία στήριξε και ψήφισε η ΝΔ. Επομένως, αποτελούν αναμφισβήτητο μέρος του «νέου πατριωτισμού» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πιστεύει ότι η Θράκη είναι «πολυπολιτισμική»… Και εντάξει ο Μητσοτάκης, ως γνήσιος φιλελεύθερος, είναι αναμενόμενο να φέρεται έτσι κατά του Εθνικισμού.

Τα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ, όμως, που βρίσκονται σε ημερήσια βάση σε επιχείρηση κατασυκοφάντησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τι έχουν να πουν; Με φυσικά τίποτα, αφού θα συνεχίσουν να κάνουν «τον Αλέκο», για την εξυπηρέτηση τόσο της ΝΔ όσο και των δικών τους στενών συντηρητικών συμφερόντων.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Την Κεραμέως, που ψήφισε υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, έβαλε υπεύθυνη για την Παιδεία(!) ο Μητσοτάκης

Ο σχηματισμός της «σκιώδους κυβέρνησης» της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει καταρχάς και απευθείας τον χαρακτήρα μιας ξεκάθαρα σκληρής μνημονιακής κατεύθυνσης, δίνοντας έτσι επί το μνημονιακότερον ανασχηματισμό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δεν θα σταθούμε στα όσα γράφονται και λέγονται στον καθεστωτικό Τύπο για την αναδιανομή των ρόλων στο σχήμα αυτό ανάμεσα σε «μητσοτακικούς», «καραμανλικούς», «σαμαρικούς», «λαϊκοδεξιούς», «ακροδεξιούς», «νεοφιλελεύθερους» και όλες τις άλλες «φυλές» που απαρτίζουν το γηρασμένο και παρηκμασμένο αυτό κόμμα. Θα σταθούμε μόνο στον ορισμό της Νίκης Κεραμέως ως υπεύθυνης για τα θέματα Παιδείας, κάτι δηλαδή ως μια άτυπη υπουργός Παιδείας.

Η Κεραμέως είναι μια ακραιφνής νεοφιλελεύθερη, η οποία ψηφίζοντας «κατά συνείδηση» τάχθηκε υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Και όμως, η «πατριωτική» ΝΔ θεώρησε ότι στο πρόσωπό της βρήκε την πλέον κατάλληλη εκπρόσωπο για το πώς θα είναι η εκπαίδευση των μαθητών στα σχολεία.

«Συγχαρητήρια» στην ηγεσία της ΝΔ (και) για την επιλογή της αυτή, η οποία δείχνει την άμεση σύνδεση και εξάρτησή της από τα σύνδρομα της «πολιτικής ορθότητας» και του εθνομηδενισμού, καθώς και στα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ που «κατάπιαν αμάσητη» την αναβάθμιση της Κεραμέως, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κατασυκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για ευνόητους λόγους εξυπηρέτησης συγκεκριμένων πολιτικών σκοπών.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Στοιχεία ΕΣΡ: H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μικρότερη προβολή στα ΜΜΕ ακόμα και από την ΔΗΜΑΡ του 0,49%!

Στην εφημερίδα «Το Παρόν» κάτω από τον τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν τα πρωτεία στην TV!» γράφονται τα εξής:
«Τα στοιχεία της πολιτικής πολυφωνίας που παρέδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στη Βουλή, λίγο πριν αποφασισθεί η νέα σύνθεσή του, κρύβουν εκπλήξεις για τις επιλογές των τηλεοπτικών σταθμών. Η έκθεση πολιτικής πολυφωνίας αφορά το διάστημα από 1η Απριλίου έως και 30 Ιουνίου 2016 και περιλαμβάνει τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές. Όπως προκύπτει, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει τη μερίδα του λέοντος στην προβολή σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, με ποσοστά από 37% έως και 53,2%, ενώ η ΝΔ κυμαίνεται από 21,4% έως και 26%.

Για τα άλλα πολιτικά κόμματα η προβολή τους στην τηλεόραση δεν είναι ανάλογη της εκλογικής τους δύναμης. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, για παράδειγμα έχει ποσοστά (4,8%-9%) υψηλότερα από του ΚΚΕ (3,2%-4,9%) και των ΑΝΕΛ (3,1%-4,2%).
Η μη τήρηση της πολιτικής πολυφωνίας φαίνεται καλύτερα στα στοιχεία που αφορούν τις εμφανίσεις πολιτικών στελεχών. Τα κανάλια καλούν σε ποσοστό από 27,8% έως και 44,9% εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και από 22,1% έως και 24,4% εκπροσώπους της ΝΔ. Το κόμμα που ακολουθεί και πάλι είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 7,6%-12,4%! Αμέσως μετά τα κανάλια προτιμούν τους εκπροσώπους από το Ποτάμι (5,1%-8,5%), το ΚΚΕ (3%-7,3%) και την Ένωση Κεντρώων (3,5%-5,5%).»

Αυτό το οποίο δεν αναφέρει «Το Παρόν» είναι τα ποσοστά προβολής που έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τα οποία όχι μόνο δεν αναλογούν στην Τρίτη θέση που της έχει δώσει σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές) ο Ελληνικός Λαός, αλλά παραπέμπουν σε σχεδόν μηδενικά ποσοστά.

Επομένως, η «μη τήρηση της πολιτικής πολυφωνίας», όπως γράφει η εν λόγω εφημερίδα, φαίνεται με τον πλέον ξεκάθαρα αρνητικό τρόπο στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία έχει μικρότερη αντιπροσώπευση στα τηλεοπτικά κανάλια ακόμη και από την εντελώς ανύπαρκτη ΔΗΜΑΡ, η οποία την τελευταία φορά που επιχείρησε να κατέβει μόνη της σε εκλογική αναμέτρηση έλαβε 0,49% ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7886061525931807072

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item