Widgets

ΜΙΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του SYRIZA - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΕΛΛΗΝΑ» ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


Ο υπουργός των hot spot δηλώνει: Να δίνουμε την ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες όπως κάνουν οι Γάλλοι, που τώρα θρηνούν εκατοντάδες νεκρούς από την ισλαμική τρομοκρατία!

Μόνο φρίκη προκαλούν τα όσα ανέφερε ο αποτυχημένος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Παρά το γεγονός ότι το σύνολο των ΜΜΕ εστίασε στην κυνική δήλωση Μουζάλα ότι «θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε», σχετικά με την έκρηξη φιάλης υγραερίου στη Μόρια, με αποτέλεσμα 2 νεκρούς, την οποία ακολούθησαν επεισόδια των λαθρομεταναστών, η οποία φυσικά βρίθει κυνισμού και προσπαθεί να αρνηθεί τις ευθύνες της κυβέρνησης, το πραγματικό αντικείμενο της συνεντεύξεως Μουζάλα υφίσταται σε δύο άλλα ζητήματα που δεν κατάφεραν να φτάσουν έως τους τίτλους των ειδήσεων, που αφορούν την συγκεκριμένη συνέντευξη. 

Το πρώτο σημείο που αξίζει να εστιάσουμε είναι ότι ο διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες σχετικά με τα hot spot είναι προσχηματικός, αφού εν τέλει ασχέτως του διαλόγου η κυβέρνηση θα επιβάλλει την βούλησή της ακόμα και με την χρήση των ΜΑΤ. Συγκεκριμένα, ο Μουζάλας είπε, ερωτώμενος για το ζήτημα της Χίου: 

«Επιβολή λύσεων σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει ένα πρόγραμμα, το πρόγραμμα αυτό πρέπει να εφαρμοστεί, άρα θα πρέπει να δημιουργηθούν στα νησιά καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, που στη Χίο για παράδειγμα σημαίνει καινούριο camp και χώρος κράτησης- και αν συνεχίσει η Εκκλησία να μη δίνει το Μερσινίδι θα πρέπει να γίνει ένας άλλος, δεν θα αναζητήσουμε κατ' ανάγκη τη συμφωνία του Δήμου. Πιστεύουμε ότι οι νησιώτες θα καταλάβουν.» 

Το δεύτερο και σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι ο Μουζάλας και οι λοιποί συριζαίοι σχεδιάζουν να αποδώσουν την ελληνική «ιθαγένεια» σε όλους τους λαθρομετανάστες, προσδοκώντας σε καταστροφικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, ο Μουζάλας είπε: 

«Η ιθαγένεια είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα. Η πολιτική της κυβέρνησης για την ιθαγένεια δεν θα κριθεί από το σε ποιο υπουργείο είναι, θα κριθεί από το πόσο αντικειμενικοί θα είναι οι όροι κάτω από τους οποίους θα δίνεται η ιθαγένεια. Και αυτή τη στιγμή στη χώρα μας πάσχουμε από αυτό. Θα πρέπει να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο, να εφαρμοστεί ένα νομοθετικό πλαίσιο αντίστοιχο με τη Γαλλία και τη Γερμανία, που είναι αντικειμενικό, έχει μια νομική αντικειμενικότητα» 

Βεβαίως, πίσω από την επίκληση του παραδείγματος της Γαλλίας και της Γερμανίας, υπάρχουν οι εκατόμβες των νεκρών των ισλαμικών τρομοκρατικών χτυπημάτων, που ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ «ενσωματωμένων» λαθρομεταναστών και «προσφύγων». Αυτό είναι το όραμα του Μουζάλα και των συριζαίων; Να κάνουν την Ελλάδα ένα Ισλαμικό Χαλιφάτο, που οι πραγματικοί Έλληνες θα τρομοκρατούνται από ισλαμιστές, τζιχαντιστές «Έλληνες» πολιτογραφημένους για να εισπράττουν ψήφους τα αποκόμματα της παγκοσμιοποίησης, η ΝΔ και ο Σύριζα; 

Εμείς, απλώς να θυμίσουμε ότι η Ελληνική Ιθαγένεια δεν γίνεται να δοθεί με ένα διοικητικό έγγραφο, αφού ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ! ΠΗΓΗ


Ισλαμιστές λαθρομετανάστες κατέστρεψαν σταυρούς και τάφους στο κοιμητήριο της Μόριας - Αποκαλυπτικές φωτογραφίεςΕικόνες καταστροφής αντίκρισαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της Μόριας στο νεκροταφείο του χωριού τους, όταν πήγαν εκεί για να ανάψουν τα καντήλια των συγγενών τους και να προσευχηθούν.

Δεκάδες τάφοι είχαν υποστεί σημαντικές καταστροφές από "αγνώστους", οι οποίοι είχαν ξεριζώσει σταυρούς, λουλούδια, καντήλια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, τα οποία ήταν διασκορπισμένα σε όλους τους χώρους του νεκροταφείου. 

Οι κάτοικοι της Μόριας κατήγγειλαν τους απίστευτους αυτούς βανδαλισμούς και έστειλαν φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά μέσα. Σύμφωνα με τους κατοίκους, τις ζημιές τις προκάλεσαν λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Μόριας...>>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

Επικεφαλής Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης: Να αποκρύπτουμε τα εγκλήματα των ισλαμιστών για να μην αυξάνεται η «ισλαμοφοβία»

Συνέντευξη στην «Καθημερινή» έδωσε o επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, Δανιήλ Έσδρα.

Πέραν της ενημερώσεως ότι στην Αμυγδαλέζα πλέον παρέχεται στους λαθρομετανάστες παιδική χαρά, τηλεόραση, ψυγεία, air condition και wifi (ούτε ο... Σαμαράς να ήτανε), ο ιουδαίος επικεφαλής του ΔΟΜ έκανε μία ευθεία παρέμβαση στο τι ειδήσεις θα πρέπει να μεταδίδονται.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να είναι μέρος της λύσης, όμως πολλές φορές είναι μέρος της διαιώνισης της παραπληροφόρησης. Όλη αυτή η παραπληροφόρηση που έχει επικρατήσει στην Ευρώπη και όχι μόνο στη χώρα μας είναι από λάθος πολιτικές. Τα μεγάλα προβλήματα της τρομοκρατίας προέρχονται από ευρωπαίους πολίτες και όχι από αυτούς που θα διακινδυνεύσουν με τη βάρκα»

Βεβαίως, ο Έσδρα ψεύδεται, αφού η ισλαμική τρομοκρατία είναι συνδυασμός πολιτογραφημένων ισλαμιστών, μαζί με ισλαμιστές που ήρθαν ως πρόσφυγες. Και επειδή ο Έσδρα ψεύδεται, ενώ μιλά για παραπληροφόρηση, κανείς συμπεραίνει ευκόλως ότι αυτό που λέει είναι προτροπή για παραπληροφόρηση, δηλαδή για απόκρυψη της ισλαμικής εγκληματικότητας και τρομοκρατίας για να ξεγελιούνται οι ιθαγενείς.

Αλήθεια, γιατί δεν πάει αυτά να τα πει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου όταν ένας ανήλικος ρίχνει με μια σφεντόνα και η απάντηση έρχεται από το πυροβολικό και την αεροπορία; ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Νέα «βόμβα» για τους συνταξιούχους: Οι δανειστές ζητούν μείωση 30% - Οι συριζαίοι ξεκίνησαν τον επανυπολογισμό!

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: Οι συριζαίοι παρακαλάνε το ΔΝΤ να τους σώσει! “Τους θέλουμε στο ελληνικό πρόγραμμα” δήλωσε υπουργός του Τσίπρα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Σύριζα, με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα, επιτεθόταν εναντίον του ΔΝΤ. Ήταν η εποχή που ο Σύριζα κάθε τρεις και λίγο «έδιωχνε» το ΔΝΤ και προσπαθούσε να εντάξει στο μνημόνιο της αριστεράς τον ESM, πράγμα που επέτυχε.

Τώρα υπουργός οικονομικών της χώρας είναι ο Παπαδημητρίου του σιωνιστικού ινστιτούτου Levy, ο οποίος δήλωσε σχετικά με το ΔΝΤ: «Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει εάν στην πραγματικότητα θέλουν να είναι μέσα ή έξω απ' το ελληνικό πρόγραμμα. Νομίζω ότι θέλουν, και θέλουμε και εμείς».

Τι έχει συμβεί για να προκαλέσει αυτή την φαινομενική αλλαγή ρότας; Την αποκαλούμε, βεβαίως, φαινομενική διότι το ΔΝΤ ουδέποτε έφυγε από το μνημόνιο της χώρας, γεγονός που βεβαιώνεται από την έντονη επίδρασή τους στις «διαπραγματεύσεις».

Απλούστατα ο Κλάους Ρενγκλινκ του ESM πλέον αδειάζει πλήρως τον Σύριζα, λέγοντας ότι δεν συζητείται «ούτε από τους Έλληνες» η μείωση του χρέους, αφού αυτή έγινε το 2012. Συγκεκριμένα, είπε:>>>> 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!: «ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ στην ΕΞΟΥΣΙΑ γιατι θα ΧΑΣΕΤΕ τα ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ»

Νέο σκηνικό έντασης στην Μυτιλήνη: Λαθρομετανάστες επιχείρησαν να εισβάλλουν στον περιφραγμένο χώρο του λιμανιού


Ένταση και επεισόδια στην πορεία λαθρομεταναστών από τη Μόρια και αλληλέγγυων

Μεγάλη ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν κατά την πορεία περίπου 200 αλλοδαπών από τη Μόρια και αλληλέγγυων στο λιμάνι της Μυτιλήνης, στη Λέσβο, όταν επιχείρησαν να εισβάλλουν στον περιφραγμένο χώρο των λιμενικών εγκαταστάσεων.

Στην πορεία συμμετείχαν λαθρομετανάστες που διαμαρτύρονται για τον πολύμηνο εγκλωβισμό τους στις εγκαταστάσεις του hot spot, καθώς και μέλη ΜΚΟ από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Η φήμη του θανάτου της γυναίκας που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σοβαρά εγκαύματα από τη φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας προχθές Πέμπτη βράδυ, μαζικοποίησε τη πορεία λαθρομεταναστών στους δρόμους της Μυτιλήνης. Ας σημειωθεί ότι, πηγές του υπουργείου Υγείας διέψευσαν την πληροφορία για το θάνατο της γυναίκας που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγία ΓΕΕΘΑ προς στρατιωτικούς: Μην περπατάτε μόνοι σας κοντά σε καταυλισμούς λαθρομεταναστών!

Και τον κομμουνιστικό τουρισμό του Τσίπρα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι – Στην Κούβα για τον Κάστρο ο πρωθυπουργός

Πληρώναμε ως τώρα τα ξαδέλφια του εκάστοτε παλιού κομμουνιστή – νυν υπουργού ή στελέχους του Σύριζα, ο οποίος διοριζόταν χωρίς κανένα προσόν σε ακριβοπληρωμένες, από τον Ελληνικό Λαό, θέσεις.

Τώρα, όπως φαίνεται, θα πληρώνουμε και τον κομμουνιστικό τουρισμό του πρωθυπουργού, ο οποίος θα βρεθεί στην Κούβα για την συγκέντρωση προς τιμήν του προτελευταίου κομμουνιστή δικτάτορα, του Φιντέλ Κάστρο. Και λέμε προτελευταίου γιατί ο τελευταίος είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αν και μπούλης αφού κληρονόμησε την εξουσία και δεν την πήρε με τα όπλα.
Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά, είναι σίγουρο ότι σωρεία παλαιοκομμουνιστών του Σύριζα θα έχουν ήδη αρχίσει να πιέζουν προκειμένου να μπουν κι αυτοί στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος για ένα ταξίδι στον... σοσιαλιστικό παράδεισο.

Και για να μην νομίζουν οι δευτέρας διαλογής κομμουνιστές ότι ξεχνάμε να θυμίσουμε ότι το 1985 οι "μπριγαδιστές"της ΚΝΕ είχαν πάει στην Νικαράγουα για να μαζέψουν καφέ με έξοδα του ελληνικού δημοσίου, ενώ το 2008 "μπριγαδιστές" της ΚΝΕ είχαν βρεθεί στην Κούβα για εθελοντική εργασία.

Βλαμμένοι όλων των χωρών ενωθείτε και όχι μόνο για επίσημες τελετές, όπως κάνουν οι συριζαίοι!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Τρέμουν οι τουρκόψυχοι την άνοδο της Χρυσής Αυγής και του Εθνικισμού: Δακρύβρεχτο άρθρο σε εφημερίδα των «τούρκων της Δυτικής Θράκης»

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός αποδέκτης της αντισυστημικής ψήφου και της κατάρρευσης του μνημονιακού τόξου

Η μαζική ροή της "αδιευκρίνιστης ψήφου" προς την Χρυσή Αυγή τρομοκρατεί το σύστημα

Μια ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση από την εφημερίδα "Παραπολιτικά" με τίτλο "Μαζική φυγή από ΣΥΡΙΖΑ" αποκαλύπτει τον τρόμο του συστήματος για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και πώς αυτή θα αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές. 

Το Brexit, ο θρίαμβος του Τραμπ και η επερχόμενη νίκη των Εθνικιστών σε Γαλλία και Αυστρία έχει τρομοκρατήσει το παγκόσμιο σύστημα που βλέπει ότι η προπαγάνδα του και οι στημένες δημοσκοπήσεις δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Οι λαοί επιθυμώντας μια πραγματική αλλαγή και απαλλαγή από τους παγκόσμιους τοκογλύφους ρέπουν μαζικά προς την αντισυστημική ψήφο.

Αυτό έχει πανικοβάλει και το εγχώριο σάπιο καθεστώς διαπλεκόμενων νταβατζήδων και πολιτικάντηδων που αντιλαμβάνονται πια καθαρά την σιωπηρή πλειοψηφία να κινεί το έδαφος κάτω από τα πόδια τους! Οι αναλύσεις των δημοσκοπήσεων, λοιπόν, πέρα από το πασιφανές, την ολοκληρωτική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν και την αδυναμία της ψευτοδεξιάς ΝΔ να αποκομίσει οποιοδήποτε όφελος...>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Π. Ηλιόπουλος στο Ράδιο Βέρα Μαγνησίας: Εξαφανισμένη η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ από τον Λαό και την κοινωνία! ΗχητικόΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιοδεία Συναγωνιστή Καρακώστα στην Λαμία και συνέντευξη στο Star Κεντρικής Ελλάδος - ΒΙΝΤΕΟ


Τo έχουμε ξαναδεί το έργο: Η νέα “Μπουμπουλίνα” Αχτσίογλου και η «ηρωική» διαπραγμάτευση

Όσο πλησιάζει κάποια άτακτη υποχώρηση, τόσο εντείνεται η… ηρωική διαπραγμάτευση τις προηγούμενες ημέρες.

 Είναι παλιό το κόλπο των συριζοψεκασμένων και το εφαρμόζουν και τώρα με την αξιολόγηση.
Έτσι, προ ολίγου, βγήκε στον αέρα μια «διαρροή» της συγκυβέρνησης, περί «ναυαγίου» στην (δήθεν…) «κρίσιμη» τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των «θεσμών» για τα εργασιακά.

Υποτίθεται πως οι… φίλοι του λαού συριζοψεκασμένοι, με μπροστάρισσα την… νέα Μπουμπουλίνα, Αχτσιόγλου, προβάλλουν… ηρωική αντίσταση στην επέκταση του ποσοστού των ομαδικών απολύσεων, από 5% σε 10% και στην επαναφορά και επέκταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας…

Τι θα συμβεί, εν τέλει; Αυτό που συμβαίνει πάντα! Η συγκυβέρνηση θα υποχωρήσει στις «αφόρητες» πιέσεις κι εμείς, ο λαός, θα πληρώσουμε το «μάρμαρο»! ΠΗΓΗ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2175135093960315576

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item