Widgets

«ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ» Η ΑΝΕPΓΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ»-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ - Mr.ALEXIS: «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ»


Ρεκόρ απολύσεων τον φετινό Οκτώβριο στην μνημονιακή Ελλάδα: Ακόμα 268 χιλιάδες Έλληνες έμειναν άνεργοι! 

Συνεχίζουν να έρχονται στην δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία δείχνουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Πατρίδα και ο Λαός.
Έτσι, λοιπόν, άλλη μια απόδειξη της τραγικής αυτής κατάστασης αποτελεί το γεγονός ότι ο χειρότερος μήνας της τελευταίας 15ετίας στην αγορά εργασίας ήταν ο Οκτώβριος, καθώς οι απολύσεις ξεπέρασαν συνολικά τις προσλήψεις κατά 82.810 θέσεις εργασίας, ενώ στα ύψη έχουν φτάσει οι ευέλικτες μορφές εργασίας, δηλαδή η μερική και η εκ περιτροπής απασχόληση, οι οποίες έφτασαν τον περασμένο μήνα στο 61,68% του συνόλου των προσλήψεων.
Την ίδια ώρα, η ανεργία εξακολουθεί να ταλανίζει όχι μόνο τους νέους, αλλά και τις ηλικίες 55-64 ετών, στις τάξεις των οποίων γίνονται σωρηδόν απολύσεις, προκειμένου να προσληφθούν νεότεροι με χαμηλότερους μισθούς. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) για τον περασμένο Αύγουστο η ανεργία αυξήθηκε στις ηλικίες 55-64 ετών κατά 3,5 ποσοστιαίες μονάδες σε έναν χρόνο (19,4% από 15,9%).

Επίσης, επιδεινώθηκε η κατάσταση στα νησιά του Αιγαίου, όπου η ανεργία τον φετινό Αύγουστο διαμορφώθηκε στο 19,5% από 15,5% τον αντίστοιχο περσινό μήνα, γεγονός που αποδίδεται και στην πτώση της τουριστικής κίνησης, λόγω της λαθρομετανάστευσης. Συνολικά η ανεργία έφτασε τον φετινό Αύγουστο το 23,4%, έναντι 23,3% τον Ιούλιο και 24,6% τον Αύγουστο του 2015.

Παράλληλα, τα χθεσινά στοιχεία του συστήματος "Εργάνη" δείχνουν ότι οι προσλήψεις ανήλθαν συνολικά τον Οκτώβριο στις 185.895, ενώ οι απολύσεις έφτασαν τις 268.705. Η σε καθημερινή βάση δράση των μνημονιακών μέτρων οδηγεί ολοένα και περισσότερο στην αποικιοποίηση της Χώρας και την «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού.

Η φτώχεια, η ανεργία και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους διεθνείς τοκογλύφους αποτελούν τις μόνιμες καταστάσεις που συνοδεύουν την έλευση των εθνοκτόνων Μνημονίων στις ζωές μας. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Από το «φονιάδες των λαών, αμερικάνοι» στο «συνεργάτες των αριστερών, αμερικάνοι»


Η τελευταία επίσκεψη αμερικανού προέδρου στην Ελλάδα πριν την τωρινή έλευση του Μπαράκ Ομπάμα (αν και ο τελευταίος έρχεται πλέον με την ιδιότητα του συνταξιούχου πρώην προέδρου, μην αντιπροσωπεύοντας καν το κόμμα εκείνο που νίκησε στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου) μας γυρνάει 17 χρόνια πίσω, τον Νοέμβριο του 1999.
Τότε είχαμε την έλευση του Μπιλ Κλίντον, με τους «μπρούταλ» αριστερούς της τότε εποχής, όπως ο Παπαδημούλης, ο Κουβέλης, ο Κουναλάκης και άλλοι να διαδηλώνουν ενάντια στην έλευση του «πλανητάρχη» με το γνωστό κλισέ σύνθημα «Φονιάδες των λαών αμερικάνοι».

Η διαδρομή του χρόνου έδειξε ότι τόσο οι προαναφερόμενοι όσο και οι άλλοι «αντιαμερικάνοι» της τότε εποχής φρόντισαν να μετατρέψουν το σύνθημα εκείνο σε «Συνεργάτες των αριστερών αμερικάνοι»…

Στις διαδηλώσεις εκείνες συμμετείχε, βεβαίως, και ο τότε γραμματέας της νεολαίας του Συνασπισμού, ο οποίος σήμερα είναι πρωθυπουργός της Χώρας. Είναι αυτός, ο οποίος μιλώντας στο ανασχηματισμένο υπουργικό συμβούλιο είπε ότι «Θεωρώ, πράγματι, ένα ξεχωριστό και ιστορικό θα έλεγα, από κάθε άποψη, γεγονός, η Ελλάδα να αποτελεί έναν από τους τελευταίους σταθμούς του προέδρου Ομπάμα, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της 8ετούς θητείας του»!
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά πια ο Τσίπρας προκειμένου να κάνει επίδειξη (και) της αμερικανοδουλείας του, δείχνοντας έτσι το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς, αλλά και αποτελώντας ταυτόχρονα η συμπεριφορά του πηγή πολιτικών διδαγμάτων για την ξενοδουλεία σε μόνιμη βάση που διέπει όλες τις πτέρυγες του «συνταγματικού τόξου».      ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Η νέα φοροκαταιγίδα του 2017: Ακριβαίνουν καύσιμα, τσιγάρα, καφές, τηλέφωνα - Εξανεμίζονται τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων

Καταιγίδα φοροεισπρακτικών μέτρων αναμένεται να ξεσπάσει με την είσοδο του νέου έτους. Από την 1η-12017 αυξάνονται σημαντικά οι συντελεστές φορολόγησης των εισοδημάτων από ακίνητα, επιχειρήσεις και αγροτικές δραστηριότητες, οι φόροι στα καύσιμα και τα τσιγάρα, ενώ επιβάλλονται νέοι φόροι στην κατανάλωση καφέ, στη σταθερή τηλεφωνία και στα ηλεκτρονικά τσιγάρα 

Η μεγαλύτερη φοροαφαίμαξη προβλέπεται να λάβει χώρα σε βάρος των μισθωτών, των συνταξιούχων, των µη κατά κύριο επάγγελµα αγροτών, των ιδιοκτητών ακινήτων και των αυτοαπασχολούµενων µε µεσαία και υψηλά εισοδήµατα οι οποίοι θα δουν τους φόρους επί των εισοδηµάτων τους να αυξάνονται συνολικά κατά 1,45 δισ. ευρώ, λόγω των µειώσεων στα αφορολόγητα όρια και των αλλαγών στις κλίµακες υπολογισµού του φόρου εισοδήµατος φυσικών προσώπων και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.

Με την είσοδο του νέου έτους θα καταργηθούν οι µειωµένοι κατά 30% συντελεστές ΦΠΑ για όλα τα νησιά του Αιγαίου και θα αυξηθούν σηµαντικά για χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελµατίες οι ασφαλιστικές εισφορές.

H αύξηση των φορολογικών εσόδων του κρατικού προϋπολογισµού 2017 θα προέλθει από την εφαρµογή των φοροεισπρακτικών µέτρων που έχουν ήδη ψηφιστεί από τον φετινό Μάιο και προβλέπουν:
..>>>>>> OΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

Μήνυμα Ομπάμα στους Έλληνες: Όσο υπογράφετε Μνημόνια και δέχεστε λαθρομετανάστες από την τουρκία, θα είμαστε «σύμμαχοί» σας!

Λίγες μέρες πριν φτάσει στην Αθήνα για την επίσκεψή του και ενώ ήδη η πρωτεύουσα έχει γεμίσει με αμερικανούς πράκτορες, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έδωσε συνέντευξη στην «Καθημερινή» και στον “Voice of America” – θαμώνα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Αλέξη Παπαχελά.

Στην συνέντευξή του ο Ομπάμα τόνισε τους βασικούς άξονες της αμερικανικής πολιτικής για την Ελλάδα, οι οποίοι μπορούν να συνοψιστούν στα παρακάτω σημεία:

α) Συνεχίστε την παγκοσμιοποίηση – Αντιμετωπίστε τη Χρυσή Αυγή

β) Υποδεχτείτε όλους τους λαθρομετανάστες

γ) Υπογράψτε ό,τι μνημόνιο σας βάζουμε μπροστά σας

δ) Ξεπουλήστε την Κύπρο με το σχέδιο Ανάν ΙΙ για να κερδίσουν οι εταιρείες μας
Και για όσους είναι δύσπιστοι, σας παρουσιάζουμε τα επίμαχα αποσπάσματα από την συνέντευξη του Ομπάμα:

α) «Εν των μεταξύ με την άνοδο των λαϊκιστικών κινημάτων και των αμφιβολιών για το μέλλον της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, η επίσκεψή μου στην Ελλάδα – τη γενέτειρα της Δημοκρατίας και πηγή έμπνευσης για τους ιδρυτές της Αμερικής – θα είναι μια ευκαιρία να επαναβεβαιώσουμε τις διαρκείς αξίες της δημοκρατικής διακυβέρνησης, της διαφορετικότητας και της ανεκτικότητας που μας κάνουν δυνατούς»

β) «Ο ελληνικός προϋπολογισμός έχει τώρα πλεόνασμα και η ελληνική Βουλή έχει υιοθετήσει σκληρές μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσουν να γίνει πιο ανταγωνιστική η ελληνική οικονομία. Είναι, όμως, σαφές ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα που πρέπει να γίνουν»

γ) «Παρ’ όλα αυτά, λόγω του μεγέθους της κρίσης, όλοι αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα. Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, η Ελλάδα μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται με ανθρωπιστικές οργανώσεις (ΜΚΟ δηλαδή) για να βελτιώσει τις συνθήκες των μεταναστών στους καταυλισμούς.»

δ) «Σήμερα οι προοπτικές για μια διαρκή λύση του Κυπριακού είναι οι καλύτερες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια... Μια δίκαιη και συνολική λύση για την Κύπρο... θα δημιουργούσε ευκαιρίες για τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές επιχειρήσεις»

Θεωρούμε ότι ο αμερικανός πρόεδρος δια της συνεντεύξεώς του ήτο απολύτως ξεκάθαρος στο τι απαιτεί από την κυβέρνηση των ανθελλήνων, είτε αυτή έχει ως κορμό τον Σύριζα, είτε τη Νέα Δημοκρατία.  ΠΗΓΗ

Το 4ο Μνημόνιο προ των πυλών: Το μόνο που δεν έχει αποφασιστεί, αν θα το υπογράψει Τσίπρας ή Μητσοτάκης!

Φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις που είχε αποκαλύψει το ΔΝΤ βαίνουν προς ολοκλήρωση και το πλαίσιο συμφωνίας του 4ου Μνημονίου έχει ήδη αποφασιστεί. Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ είχε μιλήσει για το «επόμενο πρόγραμμα» που θα είναι συνδεδεμένο με το χρέος, όμως η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ είχε διαψεύσει τις δηλώσεις του.

Από τότε έχει υπάρξει σωρεία δηλώσεων περί του ζητήματος και εν τέλει φτάσαμε στις νέες δηλώσεις του εκπροσώπου του ΔΝΤ, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη ενός νέου μνημονίου, σε αντάλλαγμα για την «ελάφρυνση του χρέους», δηλαδή μία αναδιάρθρωση των δόσεων ή για να το πούμε πιο ξεκάθαρα την παράταση της μνημονιακής βαρβαρότητας, την επέκτασή της και στα παιδιά μας.

Οι κύριες απαιτήσεις για αυτό το νέο πρόγραμμα είναι οι εξής:
Να πέσει το αφορολόγητο κάτω από 5.000 ευρώ
Να γίνει περαιτέρω περικοπή των καταβαλλόμενων κύριων συντάξεων

Κοινώς, το ΔΝΤ για μία μικρή και άνευ ουσίας αναδιάρθρωση του χρέους, που μόνη της χρησιμότητα θα είναι να αποτελέσει προπαγανδιστικό εργαλείο για όποιον υπογράψει το 4ο Μνημόνιο, απαιτεί την εξόντωση των συνταξιούχων και την περαιτέρω φορολόγηση των ήδη δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Αυτά χωρίς να υπολογίσουμε τα «έκτακτα» που κάθε φορά προκύπτουν στις «διαπραγματεύσεις».  ΠΗΓΗ

Νέος «αντιρατσιστικός» νόμος: Εξισώνεται με τον γάμο το Σύμφωνο Συμβίωσης - Δικτατορία των «αντιρατσιστών» στην αγορά εργασίας

Την αρχή, δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε, την έκανε η Νέα Δημοκρατία με τον δικό της «αντιρατσιστικό» νόμο για την πάταξη των απόψεων που αντιτίθενται στην παγκοσμιοποίηση.

Ακολούθως ο Σύριζα επέκτεινε τον νόμο της Νέας Δημοκρατίας στο διαδίκτυο και θεσμοθέτησε, με την ψήφο της Νέας Δημοκρατίας, το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, το οποίο, όπως έλεγε η κοινότητά τους, ήταν άτολμο σε μερικά ζητήματα όπως η υιοθεσία παιδιών.

Τώρα, ο Σύριζα, λίγο πριν την οριστική κατάρρευση της εν Ελλάδι αριστεράς, τρέχει για να φέρει άλλο ένα «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως οι υποσχέσεις του προς τους Έλληνες ήταν μονάχα λόγια, ενώ τα όσα φοβόντουσαν οι Έλληνες είναι το πρόγραμμα του Σύριζα.
Το νέο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο επεκτείνει την έννοια της διακρίσεως σε οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς, επιβάλλοντας μία δικτατορία των αλλοφύλων σε όλους τους τομείς, κάνοντας πραγματικότητα στην Ελλάδα ό,τι συμβαίνει στις πολυεθνικές κοινωνίες.

Ήτοι, στην διεκδίκηση της εργασίας ο αλλόφυλος ή ο ομοφυλόφιλος θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα ή για να είμαστε πιο ακριβείς θα παίρνει απευθείας την δουλειά από τον Έλληνα διότι σε αντίθετη περίπτωση θα απευθύνεται στους νέους μηχανισμούς ρουφιάνων του κράτους της παγκοσμιοποίησης καταγγέλλοντας «διάκριση».
Επιπροσθέτως αυτού, το προσφάτως ψηφισθέν σύμφωνο συμβίωσης εξισώνεται πλήρως με τον γάμο, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την υιοθέτηση παιδιών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον ψυχισμό τους.

Ένα σημείο που αξίζει να προβληματίσει τους νομοθέτες σχετικά με το παρόν νομοσχέδιο είναι ότι θεσμοθετεί την διάκριση βάσει πεποιθήσεων άλλων από τις θρησκευτικές, γεγονός που θα μπορούσε να το ερμηνεύσει κανείς και ως πολιτικές πεποιθήσεις. Και τότε τι θα κάνουν όταν θα αρχίσουν να καταγγέλλονται οι διακρίσεις εναντίον των Εθνικιστών σε όλα τα επίπεδα; ΠΗΓΗ

Απειλεί ο σουλτάνος με νέο “τσουνάμι” λαθρομεταναστών: Θα σας στείλω 3 εκατομμύρια “πρόσφυγες”!

Ως γνήσιος αδίστακτος και παραδόπιστος τούρκος ο Ερντογάν προχώρησε σε μια ακόμη απειλή έναντι των Ευρωπαϊκών λαών και κρατών, καθώς όπως παραπονιέται δεν του έχουν σταλεί ακόμα τα... γρόσια!

Ο τούρκος πρόεδρος σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera τόνισε ότι στα εδάφη της Τουρκίας υπάρχουν 3 εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία, οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη. Και παράλληλα κατηγόρησε την Ε.Ε. για έλλειψη οικονομικής στήριξης της Τουρκίας, την ώρα που η χώρα του δαπανά δισεκατομμύρια γι' αυτούς τους ανθρώπους.
Συγκεκριμένα, είπε: «Αυτή τη στιγμή η Τουρκία έχει 3 εκατ. σύρους πρόσφυγες. Αυτοί μπορούν να πάνε στην Ευρώπη ακόμη και με τα πόδια. Και την ώρα που εμείς τους φροντίζουμε, η Ε.Ε. είναι υποχρεωμένη να μας συνδράμει. Αν αυτοί οι πρόσφυγες κατευθυνθούν προς την Ευρώπη, τι θα κάνει η Ε.Ε.; Θα πάθει πανικό. Τώρα δεν θέλει 100 ή 500 άτομα».

Υπενθύμισε δε, ότι τον Ιούνιο στην Σύνοδο Κορυφής του υποσχέθηκε βοήθεια αρχικά 3 δισεκ. ευρώ και άλλη μια δόση με το ίδιο ποσό. «Τίποτα από αυτά δεν έχει εκπληρωθεί» υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος λέγοντας ότι μέχρι στιγμής η οικονομική βοήθεια που πήρε η Τουρκία δεν είναι πάνω από 250-300 εκατ. ευρώ και άλλα 500 εκατ. δολάρια από το γραφείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
Ανεξαρτήτως αν η Ευρωπαϊκή Ένωση υποκύψει για ακόμη μια φορά στις απειλές του... σουλτάνου, το σίγουρο είναι ότι ένα νέο τσουνάμι λαθρομεταναστευτικών ροών είναι προ των πυλών! ΠΗΓΗ

Άγριες συμπλοκές με τραυματίες μεταξύ λαθρομεταναστών στην Πάτρα


Άγρια συμπλοκή μεταξύ αφγανών και σύρων «προσφύγων» έγινε στην Πάτρα το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα ένας από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Πατρών «Άγιος Ανδρέας» με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από τα χτυπήματα που δέχθηκε από άλλους «πρόσφυγες». 

Τα επεισόδια συνέβησαν στο Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων ΣΤΕΓΗ PLUS (+) με τα αίτια της συμπλοκής να παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα. 

Τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν στα επεισόδια αυτά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο νοσηλευόμενος «πρόσφυγας» είναι ηλικίας 17 ετών και συνεπλάκη με άλλον ανήλικο, με αποτέλεσμα να γενικευθούν τα επεισόδια, καθώς στην συνέχεια συνεπλάκησαν και άλλοι «πρόσφυγες». 


Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής: α) Ποιας εθνικότητας, τελικά, είναι ο δράστης και ποιας το θύμα; β) Θύτης και θύμα είναι όντως ανήλικοι 17χρονοι ή έχουμε άλλη μία κλασική περίπτωση πλαστογράφησης της ηλικίας; γ) Τέτοιου είδους «προσφυγόπουλα» θέλουν να εντάξουν στα Ελληνικά σχολεία, δίπλα στα Ελληνόπουλα, οι «αντιρατσιστές» και οι λοιποί «αλληλέγγυοι»; 

δ) Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει δραστηριοποίηση της αντιρατσιστικής νομοθεσίας, αν αποδειχθεί δηλαδή ότι τα αίτια της συμπλοκής είχαν εθνοτικό χαρακτήρα; Από κει και πέρα, όσο συνεχίζεται αυτή η οικτρή κατάσταση με τα hot spots και τους λαθρομετανάστες να βαφτίζονται ομαδικά και δίχως εξαιρέσεις ως "πρόσφυγες", τόσο περισσότερα τέτοια βίαια κρούσματα θα έχουμε, τα οποία κάποια στιγμή θα φτάσουν, δυστυχώς, σε απροχώρητο βαθμό… ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ εξαφάνισε την δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την νίκη του Τραμπ


Μια ακόμα απόδειξη (η… χιλιοστή;) ότι υπάρχει μια κόκκινη χούντα σκληρών λογοκριτών, που ελέγχει τι «παίζει» και τι δεν «παίζει» στα ελληνόφωνα καθεστωτικά ΜΜΕ, έχουμε από χθες.

Ως γνωστόν, αμέσως μετά την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε μια δήλωση χαρακτηρίζοντας θετική εξέλιξη την νίκη του πατριώτη Τραμπ. Ενώ, λοιπόν, τις επόμενες ώρες κάποια ΜΜΕ «έπαιζαν» τη δήλωση με τίτλους όπως «Πανηγυρίζει ο Μιχαλολιάκος για την νίκη του Τραμπ», γύρω στις 5 το απόγευμα η δήλωση… εξαφανίστηκε. 

Όχι, δεν την κατάπιε η γη, την «έκοψε» η λογοκρισία της κόκκινης χουντάρας των ΜΜΕ, ως  ασύμφορη.Επιπροσθέτως, έπεσε «γραμμή» στους αρθρογράφους, να αναφέρονται μόνο στη δήλωση της Λεπέν –άντε και του Ολλανδού Βίλντερς- όταν θέλουν να τονίσουν την υποστήριξη των «ακροδεξιών» της Ευρώπης στον Τραμπ και να μην κάνουν καμμιά αναφορά στην καθάρια θέση της Χρυσής Αυγής, για να μην υπάρξει… μιμητισμός.

Ότι κι αν κάνουν τα χολερικά μνημονιακά κομματόσκυλα, το… μοιραίο έρχεται – αυτοί φεύγουν!

(ΥΓ): Στα τσακίδια!  ΠΗΓΗ


Οδυρμός Μπογδάνου και Πάγκαλου: Αποτύχαμε! Πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι δεν μπορούν πια να καθοδηγούν τον κόσμο


Όταν κάποιοι ακραιφνείς εκπρόσωποι του συστήματος από τον χώρο της δημοσιογραφίας και της πολιτικής χάνουν την ψυχραιμία τους, τότε γίνεται ευρέως αντιληπτό το πώς εννοούν την “πληροφόρηση” του Ελληνικού Λαού.

Μια τέτοια στιγμή είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης στον Σκάι, όπου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φιλοξενούσε τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Αναζητώντας, λοιπόν, οι δύο άνδρες τα αίτια της εκλογικής επιτυχίας του Ντόναλντ Τραμπ, συμφώνησαν ότι φταίνε τα blogs και τα social media “που έδωσαν φωνή στον καθένα να έχει πολιτικό λόγο” (Πάγκαλος) και πως “αντί να περνάει από εμάς τους πυλωρούς ο εκάστοτε πολιτικός ή η εκάστοτε πολιτική, δεν μας έχει πλέον ανάγκη” (Μπογδάνος).
Νοστάλγησαν δε την εποχή που “οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι καθοδηγούσαν τον κόσμο”! Από την μια πλευρά είναι ανατριχιαστικός τόσο ο διάλογος μεταξύ του γνωστού “εξυπνάκια” δημοσιογράφου και του ακόμη πιο γνωστού συνταξιούχου πολιτικάντη, όσο και το νόημα που βγαίνει από τα λεγόμενά τους. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι δύο θλιμμένοι (για την επιτυχία του Τραμπ) αυτοί οι τύποι υποστηρίζουν ότι είναι λυπηρό που η φάρα των καθεστωτικών δημοσιογράφων και πολιτικάντηδων δεν μπορεί πλέον να καθοδηγεί τον κόσμο σύμφωνα με την εξυπηρέτηση των δικών τους στενών συντηρητικών συμφερόντων.
Και ότι δεν μπορεί ο καθένας να έχει το δικαίωμα έκφρασης πολιτικού λόγου, αν η άποψή του δεν συνταιριάζει με αυτήν που εκφράζει το δημοσιογραφικό και πολιτικό κατεστημένο. Από την άλλη, όμως, αυτή η τόσο ξεκάθαρη αποκάλυψη του αληθινού αντιδραστικού ρόλου που παίζουν οι “ταγοί” της ενημέρωσης και της ενασχόλησης με τα κοινά, δείχνει ότι η δικτατορία της “πολιτικής ορθότητας” είναι πραγματικά αδίστακτη όταν χρειάζεται να υπερασπίσει τα αντεθνικά και αντιλαϊκά συμφέροντά της.
Ο Μπογδάνος και ο Πάγκαλος δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να δείξουν το πώς αυτοί και οι όμοιοί τους αντιλαμβάνονται την δημοκρατία, τον πλουραλισμό και την εξυπηρέτηση της αλήθειας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Χαστούκι στο χρηματοπιστωτικό σύστημα η νίκη του Τραμπ - Ξεφτίλισε την προπαγάνδα των καναλιών όπως η Χρυσή Αυγή!


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε ζωντανά στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" στο Kontra Channel. ΠΗΓΗ


Στηβ Γιατζόγλου: Στην Ελλάδα μόνο η Χρυσή Αυγή στήριξε τον Τραμπ - Όλα τα άλλα κόμματα ήταν με την Χίλαρι!
Ο Στηβ Γιατζόγλου ίσως είναι καταλληλότερος άνθρωπος του δημόσιου βίου της χώρας που θα μπορούσε να μιλήσει για το αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών, γιατί γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ.
Ο διακεκριμένος προπονητής του ελληνικού αθλητισμού είχε μπει πρόσφατα στο στόχαστρο των ΜΜΕ για την συμμετοχή του, σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και τις απόψεις που εξέφρασε σε συνεντεύξεις που έδωσε, ενώ παράλληλα είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Νόναλντ Τραμπ, όπως και σύσσωμη η Ομογένεια.
Μιλώντας λοιπόν, στο SportDog, ο Στηβ Γιατζόγλου χαρακτήρισε τη νίκη του πολυπράγμονα επιχειρηματία ως μία απάντηση του αμερικάνικου λαού στο παλαιοκομματικό πολιτικό σύστημα που εξέφραζε η Χίλαρι.

- Πώς είδατε το αποτέλεσμα των αμερικάνικών εκλογών και τη νίκη του Τραμπ;...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ GAY ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

Ακόμα δεν μπορεί το κατεστημένο της Αμερικής να χωνέψει την ήττα του από τον πατριώτη Ντόναλντ Τραμπ και ξαμόλησε στους δρόμους τα σκυλιά του, που γαυγίζουν για να σκιαχτεί ο Τραμπ με το «καλημέρα» και να συμμορφωθεί στις υποδείξεις του!

Έτσι, συλλ-αλητήρια μετ’ επεισοδίων και προσβολών στην αμερικανική σημαία (ή την βάζουν ανάποδα ή την καίνε…) γίνονται σε τουλάχιστον δέκα πόλεις, με επίκεντρο βεβαίως την Νέα Υόρκη (κατά άλλους, “Jew York”).

Τα συνθήματα που κυριαρχούν στα συλλ-αλητήρια των λυσσασμένων σκυλιών του κατεστημένου είναι τα εξής: «Όχι στον Τραμπ, όχι στην Κου Κλουξ Κλαν, όχι σε μια φασιστική Αμερική» («No Trump, no KKK, no fascist USA»), «Αυτός δεν είναι ο δικός μας πρόεδρος», «Αγαπάμε να μισούμε τον Τραμπ», «Φύγε Ντόναλντ Τραμπ, ρατσιστή, σεξιστή και ομοφοβικέ» και άλλα παρόμοια.

Στην συγκέντρωση της Νέας Υόρκης εμφανίστηκαν και οι γνωστές πόρνες του σιωνιστοκρατούμενου Χόλλυγουντ, Λέιντι Γκάγκα, Μαντόνα και Σερ, που παρότρυναν το κουρδισμένο λεχριταριό «να παλέψει».

Τις διαδηλώσεις οργανώνουν σωματεία gay (γι’ αυτό άλλωστε κυριαρχεί σ’ αυτές το κουρελόπανο με το ουράνιο τόξο…) και κομμούνια, της παρακρατικής συμμορίας των τραπεζιτών της Wall Street «Socialist Alternative» – κάτι σαν την «δική μας» ΑΝΤΑΡCIA.


Θα τους περάσει! Λίγο ξυδάκι, θα βοηθήσει σίγουρα και τους το συνιστούμε ανεπιφύλακτα… ΠΗΓΗ


Ο Μουζάλας επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: Εξαρθρώσαμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών μέσα στα κύματα των λαθρομεταναστών!
Εδώ και πάρα πολύ καιρό η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε την κυβέρνηση και τον Ελληνικό Λαό ότι εντός των «προσφυγικών», όπως τις ονοματίζανε, ροών κρύβονται στυγεροί εγκληματίες και τζιχαντιστές.

ότε το υπουργείο ΠΡΟΠΟ και όλες οι πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» διαβεβαίωναν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πραγματικό και καλούσαν τους Έλληνες να καλοδεχτούν τους λαθρομετανάστες.

Τελικώς, επιβεβαιωθήκαμε για μία ακόμη φορά, αφού ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στο κανάλι «Ε», είπε: «μέσα στα κύματα προσφύγων που έχουν μπει στη χώρα μας, καταφέραμε να εξαρθρώσουμε 2 κυκλώματα Τζιχαντιστών και η κυβέρνηση είναι συνέχεια πάνω στο θέμα αυτό».

Κοινώς, έχουμε για πρώτη φορά την δημόσια παραδοχή από μέλος της κυβερνήσεως ότι υπάρχει ευθύνη της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων για τις εκατόμβες των νεκρών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Επιπλέον αυτού υπάρχει ανοιχτή παραδοχή για την επικινδυνότητα των πολιτικών αποφάσεων της κυβερνήσεως (με το χειροκρότημα της ψευτοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας) να ενταχθούν στα σχολεία και τις γειτονιές των Ελλήνων «πρόσφυγες», εντός των πληθυσμών των οποίων υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία και τζιχαντιστές. ΠΗΓΗ

Βόμβα στα θεμέλια της δημόσιας υγείας η αθρόα λαθρομετανάστευση 
Πολύς λόγος γίνεται για τον εμβολιασμό των «προσφυγόπουλων» και την ένταξη αυτών στο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Ας δούμε λοιπόν τι κινδύνους ελλοχεύει αυτή η ένταξη.


Τα μικρόβια είναι πολύ μικρά για να γίνονται ορατά με γυμνό μάτι, όμως τα μικρόβια που ευθύνονται για τα λοιμώδη νοσήματα έχουν την δύναμη να αναχαιτίζουν στρατούς, να ξεκληρίζουν δυναστείες να αποδεκατίζουν πληθυσμούς. Πανδημίες όπως της πανώλης, που εκτιμάται ότι τον 14ο αιώνα σκότωσε έναν στους τέσσερις Ευρωπαίους, ερμηνεύτηκε ως Θεία τιμωρία.

Η αλήθεια είναι πιο σύνθετη. Πίσω από κάθε επιδημία παίζεται ένα ύπουλο παιχνίδι ανάμεσα στον ιό, το θύμα, τις κοινωνικές συνθήκες και το περιβάλλον. Σε μια επιδημία μια νόσος μεταδίδεται γρήγορα σε μεγάλο αριθμό ατόμων μιας συγκεκριμένης περιοχής. Καθώς οι άνθρωποι ταξίδευαν όλο και περισσότερο ανά τον κόσμο, μαζί τους ταξίδευαν και οι ασθένειες (π.χ. στην Ειδομένη εισέβαλλαν παράνομα πάνω από 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες).

Ας δούμε λοιπόν και το γεγονός της έλευσης και παραμονής άνω του ενός εκατομμυρίου λαθρομεταναστών από την Λέσβο, Χίο, Λέρο, Ειδομένη και το πέρασμα αυτών στην Ευρώπη. Οι άθλιες συνθήκες «φιλοξενίας» τους, η ταλαιπωρία τους, η μη χρήση εμβολίων και το αμφιλεγόμενο σύστημα υγείας στις χώρες τους, ο συνωστισμός τους στα "hot spot" και μάλιστα από διαφορετικές εθνοτικές ομάδες είναι κάποιοι από τους λόγους που επιτείνουν τον κίνδυνο επιδημιών και την εμφάνιση στον ελλαδικό χώρο τουλάχιστον, ασθενειών που είχαν εξαφανιστεί από δεκαετίες.

Παραδείγματα πολλά: Η ευλογιά που έφτασε την δεκαετία του 1520 και ήταν μια από τις αιτίες για την πτώση των Αζτέκων και των Ίνκας. Η φυματίωση που τον 19ο αιώνα είχε προσβάλει κάποιους κοινωνικούς κύκλους του Λονδίνου και του Παρισιού. Χολέρα, που ξεκίνησε από το 1817 με μια επιδημία στη Β. Ινδία και από τότε έχουν εκδηλωθεί 7 πανδημίες. Η πανώλη που στα μέσα του 14ου αιώνα, με την υπερφόρτωση των αποχετευτικών δικτύων στην Ευρώπη, ο Μαύρος Θάνατος εισέβαλε από την Ασία.
Ποιος λοιπόν μπορεί να εγγυηθεί σε εμάς και στα παιδιά μας ότι η λαθροεισβολή που συντελείται επί των ημερών μας με τέτοιους ανεξέλεγκτους ρυθμούς δεν θα οδηγήσει στην έξαρση επιδημιών; Ποιος θα λογοδοτήσει σε περίπτωση εκδήλωσης τέτοιων δυσάρεστων φαινομένων και ποια η «ανθρωπιστική» δικαιολογία απέναντι στην εγκληματική αμέλεια για τη δημόσια υγεία των Ελλήνων;
Η λύση είναι μία: άμεση εφαρμογή του νόμου και απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, πριν να είναι πολύ αργά για όλους!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλβανοί έκρυψαν 23χρονη γυναίκα στις αποσκευές λεωφορείου για να την μεταφέρουν στην χώρα τους!

ΜΚΟ: “Οι πρόσφυγες στην Ελλάδα πάσχουν από κατάθλιψη” - Να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, για να τους περάσει!

Τα αποτελέσματα έκθεσης της γνωστής ΜΚΟ «Γιατροί χωρίς Σύνορα», με θέμα «Στην Ελλάδα του 2016: Οι ευάλωτοι άνθρωποι μένουν πίσω», παρουσίασε με συνέντευξή της στο κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Χριστίνα Σιδέρη, ψυχολόγος της εν λόγω ΜΚΟ, στο «Μητσοτάκειο» (εφόσον πρόκειται για δημιούργημα του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και γιού της Ντόρας, Κώστα Μπακογιάννη…) hot spot της Μαλακάσας.

Κι όπως υποστήριξε: «Διαταραχές ύπνου και όρεξης, αδυναμία συγκέντρωσης, προβλήματα μνήμης και καταθλιπτικές αντιδράσεις είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες. Επίσης, τόσο οι ενήλικοι όσο και τα παιδιά εμφανίζουν πόνους στην πλάτη, τη μέση και το στομάχι, αλλά και πονοκεφάλους».

Ποια είναι, λοιπόν, η μόνη πραγματικά ανθρωπιστική λύση για να ξεπεράσουν τα «προσφυγάκια» αυτά τα σοβαρά προβλήματα;
Να επιστρέψουν άμεσα στις πατρίδες τους και θα τους περάσουν όλα! ΠΗΓΗ

ΑΙΣΧΟΣ: Ο τουρκόψυχος βουλευτής του Σύριζα τίμησε τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ


Στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, στην 78η επέτειο του θανάτου του, χθες Πέμπτη 10 Νοεμβρίου το πρωί, "τιμήθηκε" ο σφαγέας του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.
Στην τελετή συμμετείχαν όλοι οι τουρκοπράκτορες στην Θράκη, ο πρόξενος της τουρκίας Αλή Ριζά Ακινζή, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ..>>>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

Ο ανθελληνικός τουρισμός είναι εδώ: Ουρές οι τούρκοι στην Θεσσαλονίκη για τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ

Πλήθος είναι οι αναδημοσιεύσεις του ρεπορτάζ για τις ουρές που έχουν σχηματίσει οι τούρκοι, προκειμένου να τιμήσουν τον λεγόμενο «πατέρα των τούρκων», Μουσταφά Κεμάλ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί προκλητικές δηλώσεις του Μπουτάρη και λοιπών περιθωριακών στοιχείων, που ουσιαστικά «αθώωναν» τον Κεμάλ για τα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνισμού. Όπως χαρακτηριστικά τόνιζε ο Μπουτάρης «δεν με ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν φονιάς ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν καλός ή όχι», υπονοώντας ότι εφόσον θα έρθει τουρισμός στην Θεσσαλονίκη και άρα έσοδα, τότε απλά δεν ενδιαφέρεται για κάτι άλλο..>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

Ανθελληνική στάση από την Κομισιόν: Έπαινοι από τους “ευρωπαίους εταίρους” για την Αλβανία που γκρεμίζει τα σπίτια των Βορειοηπειρωτών

Οι «φιλέλληνες» της Κομισιόν δείχνουν και πάλι τα αισθήματα αγάπης που έχουν για την Πατρίδα μας, μέσα από την προκλητική στάση που κρατούν υπέρ της Αλβανίας, με μια έκθεσή της στην οποία εξαίρουν την γειτονική χώρα.

Οι συντάκτες της προκλητικής έκθεσης, που μεροληπτεί εις βάρος μιας χώρας-μέλους, όπως είναι η Ελλάδα, έκλεισαν τα μάτια, υποχωρώντας προφανώς σε πιέσεις γνωστών ομάδων που έχουν «στρατευτεί» στην υπηρεσία των Αλβανών και αποσιωπώντας τις προκλήσεις και όσα συμβαίνουν στην Χειμάρρα.

Παράλληλα, οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών εξαίρουν τον… εποικοδομητικό ρόλο της Αλβανίας στην περιφερειακή συνεργασία και τη διατήρηση σχέσεων καλής γειτονίας, αλλά και στη συμμετοχή της σε περιφερειακές πρωτοβουλίες, στις οποίες περιλαμβάνεται και η συνεργασία των δυτικών Βαλκανίων για το Μεταναστευτικό! Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι στην έκθεση δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά σε «ελληνική εθνική μειονότητα».

Ενώ γίνεται ειδική αναφορά σε Ρομά και Αιγυπτίους που ζουν στην Αλβανία, δεν υπάρχει καμία αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και μήνες οι Έλληνες μειονοτικοί στη Χειμάρρα και σε άλλες μειονοτικές περιοχές, τα οποία έχουν σχέση τόσο με τα εθνοτικά δικαιώματά τους, όσο και με τις περιουσίες τους.

Είναι ολοφάνερο ότι η Κομισιόν κάνει τα «γλυκά μάτια» στην Αλβανία, την οποία ουσιαστικά όχι μόνο καλύπτει αλλά και επιβραβεύει για την συνεχή προκλητικότητα της σε βάρος της Ελλάδας, καθώς και την συνεχιζόμενη καταπάτηση των εθνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πανικός στους νεοδημοκράτες από την περιοδεία της Χρυσής Αυγής: Ξαφνικά θυμήθηκαν και έτρεξαν στη Θράκη!

Tο πόσο ενοχλήθηκε το τουρκικό προξενείο και οι εγχώριοι παρακρατικοί από την επιτυχία των εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη το είδαμε ήδη. Αυτό που δεν έγινε, έως τώρα, αντιληπτό είναι η ενόχληση των ψευτοδεξιών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό δρουν υπέρ των τουρκικών συμφερόντων στην περιοχή.

Αμέσως μετά τις συνεχείς επιτυχημένες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής και φοβούμενοι μη τυχόν και οι Θρακιώτες αντιληφθούν τον αντεθνικό ρόλο τους, οι νεοδημοκράτες προσέτρεξαν στην μέχρι τώρα ξεχασμένη για αυτούς Θράκη και οργάνωσαν συνέντευξη τύπου με τον καταγόμενο από την Ροδόπη και μονίμο κάτοικο Αττικής πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπως γράφουν τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Το τι είπε ο Στυλιανίδης στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου δεν έχει σημασία, αφού μιλάνε οι πράξεις της ψευτοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας, τις οποίες και σας παραθέτουμε για να μην νομίζουν οι νεοδημοκράτες ότι ο Λαός τρώει «κουτόχορτο» ή ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου:

α) Στο πάγιο αίτημα των Πομάκων για εκπαίδευση και ενημέρωση στην πομάκικη διάλεκτο οι νεοδημοκράτες ίδρυσαν τουρκόφωνο πρόγραμμα στο τοπικό κρατικό ραδιόφωνο και εισήγαγαν την τουρκική γλώσσα στα σχολεία της περιοχής.

β) Έβγαλε βουλευτή τον άκρως δραστήριο θαμώνα του τουρκικού προξενείου, Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος μετά έγινε βουλευτής του κόμματος Θεοδωράκη.

γ) Επί πρωθυπουργίας της Νέας Δημοκρατίας το τουρκικό προξενείο αύξησε την δράση και τον οικονομικό επεκτατισμό του, με τα σημερινά αποτελέσματα.

δ) Παρότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ως παράταξη για την Θράκη άσκησε εσωκομμματικές πιέσεις για να εκλεγεί περιφερειάρχης, ο θαμώνας του τουρκικού προξενείου, Μέτιος. ΠΗΓΗ

Αναρχοκομμουνιστές επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων

Καλά προβλέψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, ότι όσο πλησιάζει η μέρα τους -η 17η Νοεμβρίου- τόσο θα αυξάνουν τις ασκήσεις «επαναστατικής γυμναστικής» των τσογλανοκομμουνιστών των Τσίπρα και Καμμένου.

Έτσι, περίπου 20 κόκκινα σκυλιά πραγματοποίησαν επίθεση, πετώντας πέτρες και μπογιές στο κτίριο του αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται στην οδό Αγίας Λαύρας στα Πατήσια

Οι… «άγνωστοι» (πασίγνωστοι στην ΚΥΠ και στη γιάφκα Μαξίμου…) εμφανίστηκαν ξαφνικά από το παρκάκι που βρίσκεται απέναντι από το αστυνομικό τμήμα και αφού εκτέλεσαν την διατεταγμένη υπηρεσία τους, εξαφανίστηκαν.

(ΥΓ): Κι αφού τα συντρόφια θα κάνουν υπερωρίες και νυχτερινά αυτές τις μέρες, θα υπάρξει και εξτρά αμοιβή από τα μυστικά κονδύλια του ψευδοκράτους των λούστρων της Μέρκελ και στο Σόρος. Να τα φάνε φάρμακα! ΠΗΓΗ

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: Στις εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο από το πολύνεκρο ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπατακλάν «έφαγαν πόρτα» τα θύματα επειδή οι δηλώσεις τους «δυναμώνουν την ακροδεξιά»!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ολόκληρη η Ευρώπη έβλεπε τις συνέπειες της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων» με την φρίκη του τρομοκρατικού χτυπήματος στο θέατρο Μπατακλάν και σε άλλες περιοχές πέριξ αυτού από οπλισμένους ισλαμιστές τρομοκράτες, αποφασισμένους να σπείρουν τον θάνατο και την φρίκη.Θυμηθείτε τα γεγονόταν εκείνης της μαύρης νύχτας της ισλαμικής τρομοκρατίας:.>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4012542784318555891

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item