Widgets

ΣΥΡΙΖΑ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΓΚΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ για ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ»

Στοιχεία - σοκ από την Eurostat: 3.800.000 Έλληνες ζουν σε συνθήκες φτώχειας!
Ολοένα και πιο αισθητές γίνονται οι επιπτώσεις της εξαετούς παρουσίας των Μνημονίων στις ζωές των Ελλήνων, καθώς νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν τις συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού που βιώνει παραπάνω από ένας στους τρεις Έλληνες, ενώ παράλληλα τα νοικοκυριά έχουν μειώσει κατακόρυφα τις δαπάνες σε είδη παντοπωλείου.

Σύμφωνα με την κοινοτική στατιστική υπηρεσία Eurostat, στην Ελλάδα, το 2015 βρισκόταν αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 35,7% του πληθυσμού (3.800.000 άνθρωποι), έναντι 28,1% το 2008. Στην Ε.Ε. το αντίστοιχο ποσοστό επανήλθε το 2015 στα επίπεδα του 2008, δηλαδή στο 23,7% (118.800.000) άνθρωποι.

Γενικότερα, σε χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα, αναφορικά με το ποσοστό του πληθυσμού που θεωρείται ότι βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού, είναι η Βουλγαρία (41,3%) και η Ρουμανία (37,3%). Στον αντίποδα (με ποσοστά μικρότερα του 20%) βρίσκονται η Τσεχία (14%), η Σουηδία (16%), η Ολλανδία και η Φινλανδία (16,8%), η Δανία και η Γαλλία (17,7%).


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Χώρας και η Αντίσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Εξάλλου, όπως διαπιστώνει έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), η μηνιαία δαπάνη των νοικοκυρών σε είδη παντοπωλείου έχει μειωθεί την επταετία 2009 – 2015 λόγω της οικονομικής κρίσης κατά 16,3%, ενώ συγκεκριμένα η δαπάνη σε τρόφιμα κατά 12,5%.
Το 2009 το μέσο νοικοκυριό δαπανούσε μηνιαία σε είδη παντοπωλείου 444 ευρώ, ενώ το 2015 δαπάνησε 371 ευρώ, δηλαδή 73 ευρώ λιγότερο. Συνολικά οι δαπάνες παντοπωλείου, διατροφής και εστίασης (δηλαδή οι δαπάνες που σχετίζονται με τη διατροφή) μειώθηκαν κατά 23,4 την επταετία 2009 – 2015.
Όταν, λοιπόν, η Ελλάδα «ανταγωνίζεται» την Βουλγαρία και την Ρουμανία σε ποσοστά φτωχοποίησης, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε όχι μόνο την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Χώρα μας, αλλά και την άμεση προοπτική του να συμβαδίσει όντως με τις δύο προαναφερθείσες χώρες στους ίδιους ρυθμούς «ανάπτυξης» και «ευημερίας».  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Συγκλονιστικά στοιχεία για την τραγική κατάσταση των Ελλήνων Εργαζομένων

Όλα τα στοιχεία τα οποία έρχονται στην δημοσιότητα εδώ και πολύ καιρό δείχνουν το δράμα των Ελλήνων εργαζομένων στην εποχή των Μνημονίων.
Έτσι, λοιπόν, η δημόσια ακρόαση της ΓΣΕΕ στο Στρασβούργο, ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, εξαιτίας της προσφυγής που κατέθεσε η συνομοσπονδία κατά των ελληνικών κυβερνήσεων από το 2010 και μετά, για τις εκτεταμένες παραβιάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη που προέκυψαν λόγω εφαρμογής των Μνημονίων, έβγαλε στο φως της δημοσιότητας στοιχεία - σοκ για την τραγική κατάσταση των Ελλήνων εργαζομένων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν:
 • Από τις 200 κλαδικές συμβάσεις που υπήρχαν πριν από το 2010, σήμερα διατηρούνται μόλις και μετά βίας 16.
 • 500.000 ημιαπασχολούμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι αμείβονται καθαρά με λιγότερο από το ελάχιστο επίδομα ανεργίας, που ανέρχεται σε 360 ευρώ.
 • Συνολικά 343.760 εργαζόμενοι αμείβονται με μηνιαίους μισθούς από 100 έως και 400 ευρώ μεικτά.
 • 126.956 εργαζόμενοι αμείβονται με μεικτό μηνιαίο μισθό έως 100 ευρώ.
 • Η ανασφάλιστη εργασία φτάνει στο 30%
 • Η απλήρωτη εργασία θίγει πάνω από 1.000.000 εργαζομένους
 • Τουλάχιστον μία στις δύο νέες προσλήψεις αφορά μερική η εκ περιτροπής απασχόληση και όχι πλήρη εργασία, ενώ τον Σεπτέμβριο έξι στις 10 προσλήψεις αφορούσαν ευέλικτες μορφές εργασίας
 • Το ποσοστό φτώχειας των εργαζομένων μερικής απασχόλησης, από 30,1% το 2009, εκτινάχθηκε στο 52%.
 • Το ποσοστό απόλυτης φτώχειας των μισθωτών πλήρους απασχόλησης το 2009 ανερχόταν στο 7,6% και πλέον αγγίζει το 20%
 • Οι μειώσεις μισθών που έχουν σημειωθεί από το 2010 και μετά κυμαίνονται στα επίπεδα του 40% - 50% μεσοσταθμικά
 • Ο κατώτατος μισθός την περίοδο 2010 – 2015 σημείωσε μείωση κατά 24,7% και κατά 34,3% για τους νέους ηλικίας κάτω των 25 ετών.
Στοιχεία - εφιάλτης, τα οποία δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να περιγράφουν και να αποδεικνύουν την κατάσταση φτωχοποίησης και «κινεζοποίησης» του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αλυσοδεμένος από τα μνημονιακά δεσμά εξουθενώνεται και ξεζουμίζεται σε καθημερινή βάση.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΜΕΤΑΝΌΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κ' ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ - Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

Στο προσκήνιο η γενιά των 100 ευρώ! Η «κινεζοποίηση» των Ελλήνων καλά κρατεί

Ξεχάστε την γενιά των 700 και των 500 ευρώ, καθώς πλέον στον ορίζοντα ξεχωρίζει καθαρά η γενιά των 100 ευρώ! Αυτή η νέα γενιά των 100 ευρώ κάνει την εμφάνισή της, την ώρα που οι δανειστές απαιτούν και νέα μείωση του κατώτατου μισθού.Οι λεγόμενες «δουλειές του ποδαριού» κάνουν πλέον θραύση. Τα νέα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα δείχνουν ότι η έκρηξη της ανεργίας και η εργασιακή ζούγκλα οδηγούν σε φτωχοποίηση μία ολόκληρη γενιά εργαζομένων, η προοπτική της οποίας συνοψίζεται στο τρίπτυχο: μισή δουλειά, μισός μισθός και σύνταξη 500 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, σήμερα στον ιδιωτικό τομέα 126.956 εργαζόμενοι αμείβονται με μεικτό μηνιαίο μισθό έως 100 ευρώ. Συνολικά, 343.760 εργαζόμενοι αμείβονται με μηνιαίους μισθούς από 100 έως και 400 ευρώ μεικτά.Πρόκειται για εργαζόμενους με συμβάσεις εργασίας μερικής απασχόλησης ή εκ περιτροπής εργασία 2,3 ημερών την εβδομάδα, ή ακόμη και μερικών ωρών την εβδομάδα.Η πορεία προς την πλήρη «κινεζοποίηση» των εργασιακών σχέσεων καλά κρατεί, με την μνημονιακή κατοχή της Χώρας να αποτελεί τον καλύτερο εγγυητή για την συνέχιση και την ολοκλήρωση αυτής της οικτρής κατάστασης, για την οποία ο μονόδρομος αποφυγής οδηγεί αναγκαστικά στην συνειδητοποίηση της σημασίας των κοινωνικών αγώνων μαζί με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποκατώτατος μισθός και άλλα ευφυολογήματα του ΔΝΤ εξαθλιώνουν τους Έλληνες


Γιάννης Λαγός: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κατοίκων του Βοτανικού ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε από βήματος Βουλής την ανθελληνική κυβέρνηση για την περικοπή των επιδομάτων των τριτέκνων και την κατάργηση του αφορολογήτου. ΠΗΓΗ

Εκατοντάδες Έλληνες στον Βοτανικό ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας Παρά τις μεθοδεύσεις κράτους και ανθελληνικού παρακράτους, οι οποίοι επεχείρησαν να παρεμποδίσουν την συγκέντρωση των κατοίκων του Βοτανικού κλείνοντας τον σταθμό μετρό του Ελαιώνα, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε κανονικά στην είσοδο του σχεδιαζόμενου τεμένους (ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 114)..>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο κομμουνισμός τελείωσε - Η λάσπη των καναλιών δεν αγγίζει την Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κατήγγειλε από βήματος βουλής το απαράδεκτο και ληστρικό καθεστώς ασυδοσίας που επικρατούσε στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και τις μεθοδεύσεις και την νέα διαπλοκή που στήνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. ΠΗΓΗ


Μνημονιακή εξαθλίωση: Στην παγίδα του «υποκατώτατου μισθού» πάνω από 470.000 Έλληνες
Ο μνημονιακός όλεθρος αποτυπώνεται πλήρως μέσα από πολλές έρευνες, των οποίων τα στοιχεία δημιουργούν πραγματικά σοκ.
Μνημονιακή εξαθλίωση: Στην παγίδα του «υποκατώτατου μισθού» πάνω από 470.000 ΈλληνεςΈτσι, λοιπόν, μισθό που φτάνει έως τα… 100 ευρώ το μήνα μεικτά λαμβάνουν 126.956 εργαζόμενοι. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι περιπτώσεις αυτές αφορούν εργαζομένους μερικής και εκ περιτροπής εργασίας, που εργάζονται μερικές ώρες την εβδομάδα.
Υπάρχουν επίσης άλλοι 343.760 εργαζόμενοι που εισπράττουν από 100 – 400 ευρώ τον μήνα μεικτά. Γίνεται αντιληπτό ότι για έναν σημαντικό αριθμό εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα (470.716 άτομα), ο μισθός που λαμβάνουν σε μηνιαία βάση υπολείπεται σημαντικά, ακόμα και από τον θεσμοθετημένο κατώτατο μισθό στον ιδιωτικό τομέα (586 ευρώ μεικτά και ειδικά για νέους έως 25 ετών 511 ευρώ μεικτά).
Από τα υπόλοιπα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια προκύπτει ότι ο μέσος μισθός στην περίοδο της οικονομικής κρίσης (2009 – 2014) έχει περικοπεί κατά 28%. Επίσης, θραύση κάνουν οι επιχειρησιακές συμβάσεις που έχουν ουσιαστικά αντικαταστήσει τις κλαδικές το ίδιο χρονικό διάστημα. Από τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα προκύπτει ότι την τελευταία τριετία υπογράφηκαν από ομοσπονδίες εργαζομένων 492 επιχειρησιακές συμβάσεις, ενώ άλλες 402 υπογράφηκαν από ενώσεις προσώπων.
Καταλαβαίνει, λοιπόν, ο οποιοσδήποτε κάτω από ποιες συνθήκες θα πραγματοποιηθούν οι διαπραγματεύσεις του υπουργείου (μη) Εργασίας με τους θεσμούς. Διαπραγματεύσεις, οι οποίες με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν σε μία ακόμη σφαγή μισθωτών και συνταξιούχων, δικαιώνοντας τιν αντεθνικό και αντιλαϊκό ρόλο των Μνημονίων.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίσχος! Από την αδιαφορία της ανθελληνικής κυβέρνησης χάθηκε σχολείο για τους Έλληνες Ομογενείς στο Μόναχο
“Τύφλα” να ‘χει ο Σαμαράς: Επαναφέρουν το πεντάευρω για την επίσκεψη σε εξωτερικά ιατρεία οι συριζαίοι - Πανηγυρίζει ο Γεωργιάδης


Ο αριστερονεοφιλελεύθερος υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μας δυσαρεστεί για άλλη μια φορά με την κομμουνιστική σπουδή του να εισάγει στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2017 την επαναφορά του άδικου φόρου των 5 ευρώ για την επίσκεψη των Ελλήνων στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.

Και λέμε των Ελλήνων γιατί θυμίζουμε ότι όταν ίσχυε το αδικαιολόγητο πεντάευρω χαράτσι εξαιρούνταν από την καταβολή του όλοι οι "πολιτικοί πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο αλλοδαποί", δηλαδή όλοι οι λαθρομετανάστες. Η απόφαση ενεργοποίησης του χαρατσιού των 5 ευρώ στα νοσοκομεία είχε παρθεί πίσω στο 2012 με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας επί Σαμαρά.Ότι φόρους και αν μάζεψε πάντως στην υγεία δεν επενδύθηκαν. Για την απόδειξη αυτής της δήλωσης δεν χρειάζεται παρά να δούμε την κατάντια των νοσοκομείων έξι χρόνια μετά το πρώτο μνημόνιο. Ούτε γάζες δεν υπάρχουν και τα φάρμακα έχουν καταντήσει γενόσημα, δηλαδή αποτελούνται από κατώτερης και αμφίβολης ποιότητας ενεργής ιαματικής ουσίας από τα κανονικά φάρμακα..>>>>
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ και οι ΞΕΝΟΙ: «ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ»ΤΟΞΟΥ στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Ομολογία Λιαρέλλη: Έπαιρνα 12.000 ευρώ τον μήνα στο Alter - Μισό δισ. ευρώ για την ταινιοθήκη του “σουλεϊμάν”!

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ήρθε ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1, Λιαρέλλης στην Εξεταστική επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών από τις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. ΠΗΓΗ

Παραδοχή Σκουρλέτη ότι ο Σύριζα οδηγεί την Χώρα προς τέταρτο Μνημόνιο
Ομολογία όχι μόνο της πλήρους αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και του ερχομού ενός νέου (τετάρτου) Μνημονίου έκανε ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης.
Για την ακρίβεια, ο Σκουρλέτης υποστήριξε ότι «Πρέπει να αποφύγουμε να φθάσουμε σε σημείο να οδηγηθούμε σε τέταρτο μνημόνιο», για να συνεχίσει λέγοντας ότι «Αν πάμε σε νέα μέτρα και νέο μνημόνιο, τότε αυτό το πρόγραμμα θα έχει αποτύχει».
Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε εάν προτίθεται να παραιτηθεί στην περίπτωση που παρθούν νέα μέτρα, με απύθμενο πολιτικάντικο θράσος είπε ότι «το τελευταίο που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι τι θα κάνει ο Σκουρλέτης»! Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος της θρασύτητας επισήμανε ότι «Η ένταξή μου στην Αριστερά, από μικρό παιδί, καμία φορά δεν καθορίστηκε με βάση την καρέκλα», ενώ στο αποκορύφωμα της θρασύτατης συμπεριφοράς του είπε ότι αν κάτι χαρακτηρίζει την κυβέρνηση αυτό είναι η… ειλικρίνεια!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ =>Πουλάνε ελπίδα για να σωθούν οι συριζαίοι: Πρώτα Μνημόνιο, μετά χρέος λένε οι Αμερικανοί
Αυτοί που «έσκιζαν» τα Μνημόνια, που θα υποχρέωναν τις αγορές «να χορεύουν», που ως αγράμματοι έλεγαν «γκόου μπακ, μαντάμ Μέρκελ», μιλάνε τώρα για… ειλικρίνεια. Για τέτοια ξετσιπωσιά και πολιτική αλητεία μιλάμε.
Επί της ουσίας, όμως, ο Σκουρλέτης, με τον «αντιφασίστα» γιόκα του για τον οποίο είναι υπερήφανοςγια τις παρακρατικές ενέργειές του σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αυτό που κάνει είναι να ομολογεί την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης, καθώς όχι μόνο έβαλε την Χώρα σ΄ένα τρίτο Μνημόνιο (έχοντας, βεβαίως, και την σύμφωνη γνώμη ολοκλήρου του υπολοίπου «συνταγματικού τόξου»), αλλά πολύ χειρότερα έχει ήδη δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τον ερχομό ενός, ακόμη πιο καταστροφικού, τετάρτου Μνημονίου.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Γεμάτη από πολιτικάντηδες του “συνταγματικού τόξου” η λίστα του μαύρου χρήματος Μπόργιανς
Ηλίας Παναγιώταρος: Πουλάτε ψεύτικες ελπίδες, την ώρα που η κοινωνία καταρρέει

Στην ομιλία του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος φανέρωσε τις ανεδαφικές και ψευδείς υποσχέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αφορμή την συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2017. ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Κουκούτσης: Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος υπέρ λαθρομεταναστών και ανθελληνικών ΜΚΟ - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Κύμα απόγνωσης στην μνημονιακή Ελλάδα: Δύο αυτοκτονίες σε Αθήνα και Πάτρα λόγω οικονομικού αδιεξόδου!

Συγκλονιστικές και παράλληλα σπαρακτικές είναι οι ειδήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σήμερα για τις δύο νέες αυτοκτονίες Ελλήνων, οι οποίοι απεγνωσμένοι από την οικονομική ασφυξία έδωσαν τέλος στην ζωή τους.
Η πρώτη τραγική είδηση έρχεται από την Πάτρα, όπου 45χρονος πατέρας,  ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, έπεσε στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού του επειδή δεν μπορούσε να αποπληρώσει το δάνειό του.
«Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα», έγραφε στο σημείωμα που άφησε πίσω του. Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, αν και δεν είχε εκμυστηρευθεί σε κανέναν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, φαίνεται ότι το χρέος που από δάνειο και η αδυναμία του να ανταποκριθεί σε αυτό, οδήγησαν τον 45χρονο στο απονενοημένο διάβημα. Χαρακτηριστικό της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης είναι και ότι στο σημείωμα που άφησε, σε κάθε φράση ξεκινούσε με το αρνητικό μόριο ΔΕΝ.
Η σύζυγός και το 19χρονο παιδί του είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ οι γείτονές του κάνουν λόγο για έναν ευγενικό και ήσυχο άνθρωπο, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.
Στις εκατόμβες των θυμάτων του Μνημονίου προστέθηκε και ένας 39χονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος κρεμάστηκε σήμερα σε αλσύλλιο στο Μοσχάτο. Σοβαρά προσωπικά και οικονομικά αδιέξοδα, οδήγησαν τον 39χρονο να βάλει τέλος στην ζωή του.
Το -αιωρούμενο από το βρόγχο- πτώμα είδε ένας περαστικός από το σημείο σήμερα το μεσημέρι στις 12:15, όταν είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του. Σοκαρισμένος από το θέαμα ειδοποίησε την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φθάσει στο σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά για τον 39χρονο οικογενειάρχη. Οι αστυνομικοί, στο σημείωμα που βρήκαν στην βάση του δέντρου, διαπίστωσαν και την ταυτότητα του αυτόχειρα και επιπλέον από την ταυτότητα που είχε στις τσέπες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις αναφορές σε προσωπικά και οικογενειακά του ζητήματα, ο αυτόχειρας καταλήγει στο σημείωμα του, ζητώντας ένα μεγάλο συγγνώμη από το παιδί του, γράφοντας πως δεν είχε άλλο δρόμο επιλογής.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ασφυκτικών μνημονιακών πολιτικών σε μια χώρα που διευθύνεται από προδότες που βάζουν σε προτεραιότητα τους λαθρομετανάστες και αδιαφορούν παντελώς για τους Έλληνες.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Νέα αποκάλυψη Wikileaks: Και με διαταγή Ομπάμα πρόδωσε το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων ο αμερικανοκομμουνιστής Τσίπρας!
λευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατήγγειλε στην διάσκεψη των Προέδρων την νέα διαπλοκή που στήνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και καταψήφισε την πρόταση Βούτση για την συγκρότηση του ΕΣΡ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κραυγή αγανάκτησης από τους ομολογιούχους: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πούλησε

Η μάχη της διαπλοκής κορυφώνεται: Σύριζα και ΝΔ συμφωνούν στα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση, αλλά «σφάζονται» για τους καναλάρχες!

Έχουμε πολλάκις γράψει ότι η όλη υπόθεση με την αδειοδότηση των καναλιών είναι απλώς μία διαμάχη του πολιτικού συστήματος, η οποία δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες. Είτε με την διαπλοκή του Σύριζα, είτε με την διαπλοκή του Πασόκ και της ΝΔ, ο άμοιρος Ελληνικός Λαός δεν θα γνωρίσει πραγματική ενημέρωση, αλλά απλώς την προπαγάνδα της μίας ή της άλλης πλευράς.>>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!Γιάννης Λαγός προς μνημονιακό τόξο: Είστε σφηκοφωλιά ανθελληνισμού! Σωρεία τροπολογιών Χρυσής Αυγής για ΑμΕΑ και Έλληνες εργαζόμενουςΟ βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε από βήματος Βουλής συλλήβδην το μνημονιακό τόξο για τις ανθελληνικές πολιτικές που ασκούν εις βάρος του Ελληνικού Λαού..>>> ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παρακρατικοί του Σύριζα με την ανοχή της Αστυνομίας επιτέθηκαν στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης - Καμία σύλληψη


Στις φλόγες το hot spot της Μόρια: Εξεγέρθηκαν οι λαθρομετανάστες και τα καίνε όλα!
Εξέγερση σημειώνεται αυτή την ώρα στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο με εκατοντάδες λαθρομετανάστες, κυρίως από το Πακιστάν, να διαμαρτύρονται για την πολύμηνη καθυστέρηση της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και τον εγκλεισμό τους στο νησί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία ασύλου εγκατέλειψαν πανικόβλητοι τους χώρους εργασίας τους οι οποίοι στη συνέχεια πυρπολήθηκαν από τους διαμαρτυρόμενους λαθρομετανάστες.Αυτή τη στιγμή στο hot spot επιχειρεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία -η οποία προσπαθεί να σβήσει τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει- ενώ διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε μέσα στο κέντρο επιχειρώντας να αποκαταστήσει την τάξη.  ΠΗΓΗ

Tο Ευρωπαϊκό Γραφείο Υποστήριξης Ασύλου ανέβασε στο Twitter την παρακάτω φωτογραφία:


Τα “προσφυγάκια” έδιωξαν τους τουρίστες: Αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας τον φετινό Αύγουστου

Παρά τις καλοκαιρινές θριαμβολογίες και τα παραμύθια της ψεκασμένης Κουντουρά και ο ελληνικός τουρισμός πήγε κατά διαβόλου φέτος!Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, στοιχεία που συμπεριλαμβάνουν και τις επιδόσεις στον κατ’ εξοχήν μήνα διακοπών, τον Αύγουστο, σε επίπεδο οκταμήνου 2016, οι απώλειες ξεπερνούν τα 750 εκατ. ευρώ! Οι εισπράξεις μειώθηκαν κατά 7,1% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι και διαμορφώθηκαν στα 9,85 δισ. ευρώΜάλιστα, τον Αύγουστο τα έσοδα υποχώρησαν περισσότερο από τον μέσο όρο του οκταμήνου, κατά 9,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015. Η δε πτώση τον φετινό Αύγουστο αποτελεί αρνητικό ρεκόρ της δεκαετίας που διανύουμε.Την ίδια στιγμή άλλες χώρες που προσφέρουν πάνω-κάτω τα ίδια με την Ελλάδα, όπως η Κύπρος και η Ισπανία καταγράφουν σημαντική αύξηση στα τουριστικά έσοδα.Πως εξηγείται αυτή η μεγάλη πτώση; Είναι προφανές, ότι ο πιο καθοριστικός παράγοντας αποτροπής του ερχομού τουριστών στη χώρα μας, είναι οι εικόνες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου με τα «προσφυγάκια». Κάτι που αποδεικνύεται από την τεράστια μείωση του τουρισμού στα συγκεκριμένα νησιά, που άλλοτε ήταν η «αιχμή» του τουριστικού δόρατος της χώρας!
Να, λοιπόν, μια ακόμα συνέπεια της λαθρομετανάστευσης, που την πληρώνουμε όλοι μας! ΠΗΓΗ

Spiegel: Κατάρρευση των “hot spots” στα Ελληνικά νησιά και χάος σ΄όλη την Ευρώπη!
Μια εφιαλτική εικόνα από το άμεσο μέλλον, με κατάρρευση των "hot spots" στα Ελληνικά νησιά και χάος τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, προβλέπει ο πολιτικός αναλυτής, επικεφαλής του think tank European Stability Initiative (Πρωτοβουλία Ευρωπαϊκής Σταθερότητας) και εκ των εμπνευστών της συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας για το Προσφυγικό Γκέραλντ Κλάους.

«Αν και ο αριθμός των προσφύγων μειώθηκε μετά την εφαρμογή της συμφωνίας, τον περασμένο Μάρτιο, οι αφίξεις στην Ελλάδα αυξήθηκαν ξανά, εν μέρει εξαιτίας του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία» δηλώνει στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», εκτιμώντας ότι τα "hot spots" στη Λέσβο και σε άλλα νησιά έχουν φτάσει στα… όριά τους.
«Το ευρωπαϊκό μοντέλο δεν δουλεύει. Αν καταρρεύσει η συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας, θα ακολουθήσει χάος. Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες θα φθάσουν στην Ελλάδα και θα προσπαθήσουν να περάσουν τους φράχτες στα βόρεια σύνορα. Τα Βαλκάνια θα μετατραπούν σε πεδίο μάχης για πρόσφυγες, λαθροδιακινητές, συνοριοφύλακες και στρατιώτες. Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος της ευρωπαϊκής πολιτικής ασύλου» τονίζει ο Γκέραλντ Κλάους, που ασκεί έντονη κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για την απόφασή της να μετακινήσει μεγάλο αριθμό προσφύγων από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα.
«Αυτό ήταν ένα μήνυμα προς τους λαθροδιακινητές στην Τουρκία ότι η διαδρομή του Αιγαίου άνοιξε και πάλι» αναφέρει χαρακτηριστικά. Στο δημοσίευμα του “Spiegel” επισημαίνεται ότι οι πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά πλησιάζουν τους 15.000, την ώρα που οι δομές φιλοξενίας δεν αντέχουν περισσότερους από τους μισούς.
«Νέες βάρκες φθάνουν καθημερινά. Οι καβγάδες μεταξύ προσφύγων αλλά και με ντόπιους είναι πια συνηθισμένο φαινόμενο» καταλήγει το γερμανικό περιοδικό.
Η μετατροπή σε αρχικό βαθμό των νησιών του Αιγαίου και στην συνέχεια της ηπειρωτικής Ελλάδας σε απέραντες αποθήκες ανθρωπίνων ψυχών αποτελεί πλέον θέμα χρόνου, με την εγχώρια κυβέρνηση, την αντιπολίτευση του «συνταγματικού τόξου» και όλη την υπόλοιπη κομπανία των «αλληλέγγυων» και των αντιρατσιστών να προωθούν αυτή την χαοτική κατάσταση, η οποία θα αποτελέσει πραγματική βόμβα στα θεμέλια της Πατρίδας μας.
Και βεβαίως, η λύση δεν βρίσκεται στο «μοίρασμα» των «προσφύγων» στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπως προτείνει ο Κλάους (δηλαδή στην μετατόπιση των προβλημάτων), αλλά στην αυστηρή (και κυρίως υπαρκτή) φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας (τα οποία σε αντίθεση με την άποψη Τσίπρα φυσικά και υπάρχουν), για την αποτροπή νέου κύματος παράνομης εισόδου ανθρώπων στην Χώρα μας. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΟΛΟΚΛΗΡΟ το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ - «ΓΗ και ΥΔΩΡ» για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ με ΦΥΛΑΚΗ Επεισόδια και πάλι στη Χίο: Λαθρομετανάστες απέκλεισαν την είσοδο του “hot spot” για ώρες

Μόλις χθες είχαμε αιματηρά επεισόδια στο Hot Spot ΒΙΑΛ της Χίου με έναν λαθρομετανάστη να μαχαιρώνει στην κοιλιά έναν άλλο λαθρομετανάστη και μάλιστα συγγενή του.
Σήμερα είχαμε την επανάληψη του σκηνικού έντασης, αφού δεκάδες λαθρομετανάστες απέκλεισαν, από τις 9 το πρωί, τις δυο εισόδους του συγκεκριμένου Hot Spot με πρόσχημα την καθυστέρηση της Υπηρεσίας Ασύλου.
Παρά το γεγονός ότι σήμερα δεν απαιτήθηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ ή – ακόμα χειρότερα – του ΕΚΑΒ για να λήξουν τα επεισόδια, η κατάσταση μυρίζει «μπαρούτι» και σίγουρα οι υποκινητές των επεισοδίων στις ΜΚΟ αποτελούν σαφή κίνδυνο για την Ελληνική Κοινωνία, όντας επικεφαλής ενός ασύντακτου στρατού λαθρομεταναστών. ΠΗΓΗ

Χρήστος Παππάς προς κυβέρνηση: Είστε της σφαλιάρας στο εξωτερικό και σταλινίσκοι στο εσωτερικό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς απηύθυνε επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών σχετικά με ενέργεια εθνικής μειοδοσίας από την απουσία ελληνικής Σημαίας σε συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Τουρκίας. ΠΗΓΗ
Βρήκε τους ενδοτικούς και ξεσάλωσε! Νέες απειλές Ερντογάν: Δεν έχουμε ξεχάσει τη Θεσσαλονίκη και τα 1000 χρόνια Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο τις επεκτατικές δηλώσεις του ο Ερντογάν, ανεβάζοντας παράλληλα την ένταση των προκλήσεων, η οποία συνδυάζεται και με έμπρακτες προκλήσεις, όπως συνεχείς υπερπτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από Ελληνικά Νησιά και βεβαίως τα τουρκικά υποβρύχια να αρμενίζουν σε ολόκληρο το Αιγαίο...>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!!


Νέα τουρκική πρόκληση: Όρισαν μόνιμο ιμάμη στην Αγία Σοφία!

Γνωρίζοντας πολύ καλά την ανικανότητα και την δειλία που διέπουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις του «συνταγματικού τόξου», οι τούρκοι προχώρησαν σε μια ακόμη προκλητική κίνηση. Συγκεκριμένα, αποφάσισαν τον διορισμό μόνιμου ιμάμη στην Αγία Σοφία, σε μια θέση η οποία αν και υπήρχε από το 1935, παρέμενε κενή επί χρόνια.
Σύμφωνα με την απόφαση της μουφτείας της περιοχής Φατίχ και την υπηρεσίας Θρησκευτικών Υποθέσεων όπου εντάσσεται η Αγία Σοφία, ο νέος ιμάμης θα είναι υπεύθυνος για όλες τις προσευχές της ημέρας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ «τώρα από τους τέσσερις μιναρέδες της Αγίας Σοφίας θα ακούγεται η φωνή του ιμάμη πέντε φορές την ημέρα ενώ μέχρι τώρα αυτό γινόταν δύο φορές την ημέρα».
Να υπενθυμίσουμε τόσο ότι η απόφαση αυτή ελήφθη την ίδια ημέρα κατά την οποία ο Ερντογάν επανέφερε στο προσκήνιο την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάννης προς όφελος της Τουρκίας όσο και το ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε απαγγελθεί το Κοράνι για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες μέσα από το εσωτερικό της Αγίας Σοφίας.
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, όχι μόνο ξοδεύονται χρήματα από τον κρατικό κορβανά για την αναστήλωση μουσουλμανικών τεμενών από την περίοδο της οθωμανικής κατοχής, ως «πολιτιστικών μνημείων» (!), αλλά σε μια εξόχως συμβολική κίνηση παραδοχής της νέας υποτέλειας στους τούρκους θα κτιστεί τζαμί στο κάστρο της Αθήνας, υποδεικνύοντας έτσι το επίπεδο των σχέσεων της Χώρας μας με τους Τούρκους και το ποιος αισθάνεται ως Πασάς και ποιος ως «γκιαούρης».
Οι όποιες «αναμενόμενες» κυβερνητικές και κομματικές αντιδράσεις σύσσωμου του «συνταγματικού τόξου» δεν είναι παρά ο φερετζές που κρύβει το άσχημο πρόσωπο της μόνιμα ενδοτικής στάσης τους απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Νέες απειλές Ερντογάν: Έρχονται ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από περιοχές των τζιχαντιστών - Μαντέψτε πού θα τους στείλω!


Όπως ήδη αναφέραμε το γεγονός ότι οι τζιχαντιστές χάνουν τον πόλεμο στην Συρία έχει επίδραση στην ροή των «προσφύγων» που μας έρχονται από την Τουρκία. Οι εξελίξεις στον πολυμέτωπο αυτό πόλεμο είναι καταιγιστικές και οι τζιχαντιστές ηττώνται σε όλα τα μέτωπα. Την ίδια ακριβώς ώρα λαμβάνει χώρα μία διπλωματική διελκυστίνδα μεταξύ Ευρωπαίων και Τουρκίας σχετικά με την υλοποίηση των συμφωνηθέντων και τις λαθρομεταναστευτικές ροές στο παρασκήνιο των πιέσεων και των δηλώσεων.
Ακριβώς αυτή την ώρα και με προηγούμενο τις επεκτατικές δηλώσεις του «σουλτάνου» Ερντογάν εις βάρος της χώρας μας, ήρθε και άλλη μία δήλωση – έμμεση απειλή, που αυτή τη φορά αφορά το λεγόμενο «προσφυγικό». Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν δήλωσε: «Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο Σύροι ενδέχεται να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο στην Τουρκία εφόσον υπάρξει μαζική έξοδος απ' το Χαλέπι».
Σε αυτό το σημείο αξίζει κανείς να τονίσει ότι το Χαλέπι πολιορκείται απ' το στρατό του Άσαντ και τις ρωσικές δυνάμεις. Κοινώς, εντός της πόλεως, πέραν του άμαχου πληθυσμού, υπάρχουν τζιχαντιστές και συγκεκριμένα η οργάνωση Τζαμπάτ Φατάχ Αλ Σαμ που είναι μετεξέλιξη του συριακού παρακλαδιού της Αλ Κάιντα, του Μετώπου Αλ Νούσρα.
Μάλιστα, μιλώντας περί των συγκεκριμένων τρομοκρατών, ο Ερντογάν είπε ότι μίλησε χθες με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν για το ενδεχόμενο συμφωνίας για την απομάκρυνση της συγκεκριμένης οργάνωσης από το Χαλέπι. Δεδομένου ότι ο συνήθης φαφλατάς Ερντογάν δεν είπε κάτι περισσότερο, μάλλον η πρότασή του απορρίφθηκε με γέλια από τον Πούτιν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ερντογάν δεν κάνει προσπάθειες για μεταφορά των τζιχαντιστών σε ασφαλές έδαφος.
Αν συνδέσει κανείς τις δύο αυτές δηλώσεις που λάβαν χώρα στην ίδια ομιλία, ευκόλως εξάγει το συμπέρασμα πως ο Ερντογάν απειλεί ευθέως την Ευρώπη με μεταφορά του μετώπου Αλ Νούσρα και των τρομοκρατικών ενεργειών του σε ευρωπαϊκό έδαφος, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκλήσεις δίχως τέλος – Ερντογάν: Πλακώνει την καρδιά μας που δεν έχουμε την Θεσσαλονίκη!


Σήκωσαν το σύμβολο του κατοχικού ψευδοκράτους σε ποδοσφαιρικό αγώνα εναντίον του ΑΠΟΕΛ - Τσιμουδιά από τους εγχώριους «αντιρατσιστές»

Σε μία ξεκάθαρα ανθελληνική ενέργεια προέβησαν το βράδυ της Τρίτης οι οπαδοί της ελβετικής ποδοσφαιρικής ομάδας Γιουνγκ  Μπόις, προκαλώντας τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο αναμετρήθηκε η ομάδα τους στο πλαίσιο του Europa League ύψωσαν ένα κουρελόπανο το οποίο παρίστανε την «σημαία» του ψευδοκράτους, γεγονός το οποίο προκάλεσε το δικαιολογημένο ξέσπασμα των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ.
Αναρωτιόμαστε αν η UEFA θα δείξει για την προκλητική αυτή ενέργεια, η οποία προσβάλλει όχι μόνο την Κύπρο αλλά και ολόκληρο το υπόλοιπο Ελληνικό Έθνος, το ίδιο ενδιαφέρον που έδειξε και για τη Σημαία με τον Μαίανδρο που σήκωσαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο Γ.Καραϊσκάκης  στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (σε μια ενδοελληνική, επί της ουσίας αναμέτρηση) πριν από μερικές εβδομάδες και το οποίο για ανεξήγητους λόγους θεωρείται ως… ρατσιστικό  σύμβολο.
Τότε, μάλιστα, η «αποκάλυψη» του γεγονότος είχε γίνει από κάποιους εγχώριους «ανησυχούντες» για την «έξαρση ρατσιστικών φαινομένων», οι οποίοι δημοσιοποίησαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία.
Είναι οι ίδιοι ακριβώς που μέχρι στιγμής δεν έχουν πει ή γράψει το παραμικρό για την άθλια ενέργεια των οπαδών της Γιουνγκ Μπόις, δείχνοντας έτσι πόσο ψεύτικη  (και ουσιαστικά ανθελληνική) είναι η «αντιρατσιστική τους» συνείδηση. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Βροχή οι μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας από τις αναρχοκομμουνιστικές συνιστώσες των Συριζα-Ανέλ

Το καθεστώς των νεοφιλελεύθερων αναρχικών κομμουνιστών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε την συμμορία από τα τσιράκια του παρακράτους του για να τρομοκρατήσουν και να καταστρέψουν για ακόμη μια φορά το κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα μεγάλης έκτασης επεισόδια έγιναν τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου στην περιοχή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου μεταξύ των οδών Τοσίτσα και της 28ης Οκτωβρίου (δηλαδή την Πατησίων)...>> >> ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!!

Στον Εισαγγελέα οι λασπολόγοι της Χρυσής Αυγής: Ποινική δίωξη στον Κοντομηνά για φοροδιαφυγή 48 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος 

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο γνωστός καναλάρχης Δ. Κοντομηνάς για φοροδιαφυγή περίπου 48 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η έρευνα, η οποία ξεκίνησε εδώ και περίπου έναν χρόνο, με αφορμή τους ελέγχους των οικονομικών εισαγγελέων στις λίστες του εξωτερικού (Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου κ.λπ.) έκλεισε με την άσκηση ποινικής δίωξης και τη διαβίβαση της δικογραφίας σε ειδικό ανακριτή για περαιτέρω έρευνα.

Αιτία, οι διαφορές που φαίνεται ότι εντοπίστηκαν από τη φορολογική αρχή ανάμεσα στους λογαριασμούς του προέδρου της τηλεόρασης του Alpha και στα εισοδήματα που είχε δηλώσει τη διετία 2006-2008.
Ο ίδιος ο επιχειρηματίας αρνήθηκε, ενώπιον των εισαγγελέων, τη διάπραξη οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης, ενώ επικαλέστηκε την προσφυγή που είχε κάνει στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (Δ.Ε.Δ.) του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να «πέσουν» οι πράξεις που εκδόθηκαν σε βάρος του από τη φορολογική διοίκηση. Ωστόσο, ο επανέλεγχος δεν τον δικαίωσε.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος επιχειρηματίας σε επίμονες ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στην αρμόδια επιτροπή είχε συλληφθεί επ’ αυτόφώρω να ψεύδεται ασυστόλως περί των επίμαχων λογαριασμών με τα «μηδενικά» υπόλοιπα, που αποτελούν λογαριασμούς «μεσάζοντες» για το ξέπλυμα βρώμικους χρήματος.
Επίσης στην ίδια επιτροπή είχε πει με ύφος χιλίων πιθήκων ότι δεν προβάλλει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο κανάλι του επειδή «έτσι γουστάρει» ή για να το πούμε «επί λέξει άμα προβάλλουμε αυτά που θεωρείται εσείς ειδήσεις...».

Ας πάει τώρα στον Εισαγγελέα να εξηγήσει τι έγιναν τα 48 εκατ. ευρώ και για τους λογαριασμούς στις λίστες και ας κρίνει ο Ελληνικός Λαός ποιος είναι ο συγκεκριμένος που αποφαίνεται σχετικά με το τι συνιστά είδηση και τι όχι. ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5064274102450444483

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item