Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ των ΝΤΟΠΙΩΝ και ΞΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ με το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ για να ΠΑΡΟΥΜΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!Αντίδραση, αντίσταση, αντεπίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίον της μνημονιακής κατοχής

Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα και η υποκριτική στάση άρνησης σ' αυτά από το σύνολο της μνημονιακής αντιπολίτευσης, η οποία επί της ουσίας τα είχε επικυρώσει το καλοκαίρι του 2015, δεν αποτέλεσε κανενός είδους έκπληξη, καθώς το όλο αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο.

Αυτό το νέο ξεπούλημα, όμως, μας δίνει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να ψηλαφίσουμε τα μελλούμενα και να δούμε τι μας περιμένει. Όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία του Ελληνικού κράτους έχει τεθεί για έναν ολόκληρο αιώνα από τώρα στην διάθεση των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι θα την διαχειρίζονται και θα αντλήσουν απ' αυτή ένα ασύλληπτο ποσό της τάξης των 50 δισ. ευρώ.

Πέρα όμως από την οικονομική διάσταση του ζητήματος υπάρχει και μια ακόμη πιο σημαντική κοινωνική διάσταση. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σ' αυτό που ονομάζεται κοινή ωφέλεια, ακόμα κι αν το πλειοψηφικό τους πακέτο παραμείνει στην ιδιοκτησία του Ελληνικού κράτους, θα λειτουργούν με μοναδικό κριτήριο την μέγιστη κερδοφορία τους, εξοβελίζοντας κάθε κοινωνικό κριτήριο από την τιμολογιακή τους πολιτική. Ταυτόχρονα, στο ίδιο πολυνομοσχέδιο υπάρχουν και διατάξεις που επιδεινώνουν το αντιασφαλιστικό έκτρωμα Κατρούγκαλου, ελάχιστους μόλις μήνες μετά την ψήφισή του. Διατάξεις οι οποίες είχαν παρουσιαστεί μάλιστα από τον ίδιο τον Τσίπρα ως απάλυνση των δυσμενών πλευρών του νέου ασφαλιστικού συστήματος!
Οι πολιτικοί αγύρτες και απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, δεν περιορίζονται “μόνο” στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, αλλά ξεπουλούν και το ανθρώπινο δυναμικό του Τόπου, τον Ελληνικό Λαό. Η χειροτέρευση των όρων του αντιασφαλιστικού εκτρώματος, ελάχιστα μετά την ψήφισή του και παρά τις “διαβεβαιώσεις” και τις “δεσμεύσεις”, αποτελεί μόνο ένα πρελούδιο των όσων εφιαλτικών θα ακολουθήσουν. Η έκθεση του ΔΝΤ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας, καθώς ορίζει ξεκάθαρα ότι θα χτυπηθούν περαιτέρω οι κύριες συντάξεις, θα συμπιεστούν κι άλλο οι μισθοί, θα πετσοκοπεί ακόμα και το ισχνό αφορολόγητο που απέμεινε για μισθωτούς και συνταξιούχους.
Μπροστά στην ψυχρή αλήθεια της Βελκουλέσκου, η οποία με ψυχρή τεχνοκρατική μεθοδικότητα συνέγραψε την έκθεση του ΔΝΤ, η “μόστρα” του Κατρούγκαλου με το θρασύτατο όσο και ψεύτικο χαμόγελο φαντάζει εντελώς γελοία. Υπάρχουν, λοιπόν, όλα τα δεδομένα για να μη μένει η παραμικρή αμφιβολία ότι η πλήρης παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, η παράδοση της δημόσιας περιουσίας και η εργασιακή – κοινωνική βαρβαρότητα εναντίον του Ελληνικού Λαού θα συνεχιστεί “εις το διηνεκές” και θα βαθύνει κι άλλο. Η γνώση για το τι περιμένει την Πατρίδα και τον Λαό, σε περίπτωση που δεν υπάρξει αντίδραση, αντίσταση, αντεπίθεση, είναι δεδομένη.

Αυτό που χρειάζεται σε κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα είναι η συνταύτιση και η συμπόρευση σε αληθινού και καίριους αγωνιστικούς ρυθμούς μαζί με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην προσπάθεια απεγκλωβισμού και απελευθέρωσης της Χώρας από τα δεσμά της μνημονιακής κατοχής.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Οι πολιτικοί απατεώνες των Σύριζα - Ανέλ βάζουν και πάλι «χέρι» στα αποθεματικά των Ταμείων

Οι πολιτικοί αγύρτες και απατεώνες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού φρόντισαν να βουτήξουν την Χώρα ακόμη περισσότερο στον βούρκο των Μνημονίων (ενώ είχαν υποσχεθεί ότι θα την βγάλουν έξω απ΄αυτόν), σπεύδουν και πάλι να ψάξουν για λεφτά, προκειμένου να καλύψουν τις άμεσες χρηματοδοτικές ανάγκες.

Έτσι, λοιπόν, σε νέο σάρωμα αποθεματικών ασφαλιστικών ταμείων προχωρά η κυβέρνηση για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της, την ίδια ώρα που τα Ταμεία κάνουν αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσουν τα 7,6 δισ. ευρώ που θα χρειαστούν ως το τέλος του έτους, προκειμένου να καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα.

Χθες το διοικητικό συμβούλιο του ΙΚΑ έδωσε με ευρεία πλειοψηφία το πράσινο φως για να μεταφερθούν έως 160.000.000 ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμά του στο Κοινό Κεφάλαιο της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), με την επισήμανση ότι τα χρήματα αυτά θα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο έως τις 25 Οκτωβρίου, ώστε να καταβληθούν οι συντάξεις του επόμενου μήνα.

Ενδεικτικό της αγωνίας των διοικήσεων των Ταμείων να βρουν πόρους για να πληρώσουν συντάξεις είναι ότι προχθές το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΕ ζήτησε επιπλέον επιπλέον 200.000.000 ευρώ από τον ειδικό λογαριασμό του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ) για τις συντάξεις Νοεμβρίου. Προ δύο εβδομάδων είχε ζητήσει άλλα 150.000.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Οι μνημονιακοί συνένοχοι του εθελόδουλου Τσίπρα

Εκτός από τις άμεσες ανάγκες, η σάρωση αποθεματικών γίνεται για να καλυφθούν και μελλοντικές. Έτσι, όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ασφαλισμένων του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ), ετοιμάζεται η αρπαγή των αποθεματικών του, ύψους 740.000.000 ευρώ, εν όψει της ένταξής του στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΠ) από 1/1/2017.
Μέρες Ιουνίου και Ιουλίου του 2015 ζει και πάλι η Χώρα, όταν οι ίδιοι εγχώριοι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων φρόντισαν να «ξύσουν» κάθε απόθεμα χρημάτων για να εξυπηρετήσουν τις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων, αφήνοντας σε αγωνία μισθωτούς και συνταξιούχους.

Τώρα, με το τρίτο Μνημόνιο να αλυσοδένει την Πατρίδα και τον Λαό ακόμη περισσότερο, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσπαθεί και πάλι να βρει τρόπο να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του Ελληνικού Λαού, κρατώντας τα ψίχουλα από τον πλούτο της δημόσιας κινητής και ακίνητης περιουσίας που παρέδωσε στους διεθνείς τοκογλύφους. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

«Όπως φροντίζουν τα προσφυγόπουλα να φροντίσουν και την Μυρτώ» - Η δίκαιη οργή της μάνας κατά της ανθελληνικής κυβέρνησης


Έχουν παρέλθει περισσότερα από 4 έτη από την σεξουαλική επίθεση του πακιστανικού κτήνους κατά της νεαρής Μυρτούς στην Πάρο, ωστόσο εξακολουθούν να συνεχίζονται τα μαρτύρια και ο γολγοθάς για την Μυρτώ και την οικογένεια της. Αυτή την στιγμή η Μυρτώ βρίσκεται στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.
«Το κράτος είναι ανύπαρκτο» λέει η κα Μαρία Κοτρώτσου, μητέρα της Μυρτούς. «Δυστυχώς δεν μας βοηθάει κανείς. Η Μυρτώ έζησε και το κράτος αυτό δεν μπορεί να το παραβλέπει. Όπως φροντίζουν τα προσφυγόπουλα που έχουν ανάγκη οφείλουν να φροντίσουν και την Μυρτώ. Αν μη τι άλλο ισότητα».
Η αξιοπρεπής κυρία Κοτρώτσου απαιτεί όσα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα για κάθε κράτος, η περίθαλψη δηλαδή και η προτεραιότητα των νόμιμων πολιτών του. Αναδυκνείει επίσης την παράνοια της εποχής μας, άνθρωποι δηλαδή που εισήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας να απολαμβάνουν την θαλπωρή και την φροντίδα ενός ολόκληρου κράτους, να απολαμβάνουν δομές που οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν την τύχη να διαθέτουν στους χαλεπούς καιρούς μας.
Επιπλέον, η κυρία Κοτρώτσου χρειάζεται χρήματα και προσπαθεί να συντηρήσει την όλη κατάσταση από ένα μικρό επίδομα που της δίνει το κράτος. Μολονότι οι κοινοποιήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο για οικονομική βοήθεια στη Μυρτώ ήταν στην κυριολεξία χιλιάδες, δεν υπήρξε και το ανάλογο ενδιαφέρον, αφού λίγοι ήταν αυτοί που φτάσανε σε τράπεζα για να βάλουν χρήματα στο λογαριασμό. Αξιοσημείωτο είναι ότι θα χρειαστεί ένα ασανσέρ, ράμπα και άλλες προσαρμογές προκειμένου το σπίτι της οικογένειας να γίνει λειτουργικό για ένα άτομο με αναπηρία όπως η Μυρτώ.
Αποδυκνείεται πώς η νεαρή Ελληνίδα υποφέρει ακόμη καθώς οι πληγές, τα ψυχολογικά και τα σωματικά τραύματα που της επέφερε το ανθρώπινο κατακάθι δεν έχουν ακόμη επουλωθεί. Η ζωή της βρίσκεται υπό συνεχή κίνδυνο για τέσσερα ολόκληρα έτη και αν αυτό δεν σημαίνει καταστροφή μιας ανθρώπινης ζωής τότε τι είναι; 
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δια του εκπροσώπου τύπου του Ηλία Κασιδιάρη είχε επιτεθεί σφοδρά στην τότε κυβέρνηση και είχε απαιτήσει την επιβολή του νόμου στον πακιστανό βιαστή και δολοφόνο. Την περίοδο μάλιστα που τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα τηρούσαν απόλυτη σιγή ιχθύος για λόγους πολιτικής ορθότητας. ΠΗΓΗ

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Οι Έλληνες Γονείς της Μυτιλήνης σφράγισαν τα Δημοτικά Σχολεία που θέλει ο Τσίπρας να στείλει τα “προσφυγόπουλα”! 

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Οι Έλληνες Γονείς της Μυτιλήνης σφράγισαν τα Δημοτικά Σχολεία που θέλει ο Τσίπρας να στείλει τα “προσφυγόπουλα”! ΒΙΝΤΕΟ
ΩΣ ΕΔΩ! Οι περήφανοι Γονείς της Λέσβου που αντιστέκονται στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης πήραν την κατάσταση στα χέρια τους για να προφυλάξουν τα παιδιά τους.
Δίχως να υπάρχει καμία προηγούμενη ενημέρωση ή μέριμνα το ανθελληνικό κράτος των Σύριζα - Ανέλ διέταξε ότι από την Δευτέρα στα Δημοτικά σχολεία της Μυτιλήνης θα πηγαίνουν μαζί με τα Ελληνόπουλα και τα παιδιά των λαθρομεταναστών!
Οι Έλληνες γονείς με μια δυναμική αντίδραση έβαλαν λουκέτο στο σχολείο και ξεκαθάρισαν ότι τη Δευτέρα δεν θα έρθουν τα παιδιά τους για μάθημα, ούτε θα επιτρέψουν σε κανένα να περάσει την πόρτα.
Όπως αποκάλυψε το LesvosNews.gr από τη Δευτέρα αναμένεται να ενταχθούν σε τρία Δημοτικά Σχολεία της Μυτιλήνης 15 παιδιά λαθρομεταναστών, 5 στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 9ο και 11 Δημοτικό Σχολείο, 5 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο και 5 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο.
Πρόκειται για μία αιφνιδιαστική και εν κρυπτώ κίνηση από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, αλλά και από το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προχωρά σταδιακά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου μόνιμης εγκατάστασης λαθρομεταναστών στη Λέσβο, παρά τις όποιες υποσχέσεις δίνει για αποσυμφόρηση του νησιού από τους 6.000 περίπου λαθρομετανάστες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι.
Η Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων γιγαντώνεται σε όλη την Χώρα!
ΥΓ: Αν θέλει ο πρωθυπουργός να στείλει κάπου τα παιδιά των λαθρομεταναστών, ας τα στείλει στις φιλόξενες αγκάλες της Σχολής Χιλλ!  ΠΗΓΗ

Σε τροχιά σύγκρουσης με την κοινωνία η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ: Με το έτσι θέλω τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα Ελληνικά Σχολεία από σήμερα παρά τις σφοδρές αντιδράσεις

Τον τελευταίο καιρό αναπτύχθηκε των κίνημα των «Ωραιόκαστρων», το οποίο επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκφράζοντας την βούληση των Ελλήνων Γονέων να προστατεύσουν την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών τους, αρνούμενοι να δεχτούν στις ίδιες τάξεις τους ανήλικους (εντός ή εκτός εισαγωγικών) λαθρομετανάστες.

Το Κίνημα αυτό εξαπλώθηκε γρήγορα σε ολόκληρη την Ελλάδα με τις αντιδράσεις των γονέων να φτάνουν μέχρι του σημείου να προαναγγείλουν κινητοποιήσεις και να βάλουν λουκέτο στα σχολεία.
Εμπρός σε αυτό το κίνημα και την σφοδρή αντίδραση της πλειοψηφίας της Ελληνικής Κοινωνίας, ο Φίλης και η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προτάσσει ένα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» και έτσι σήμερα θα αρχίσει η με το στανιό εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στα σχολεία των ελληνόπαιδων.
Ο Φίλης αγνοόντας τα Κινήματα των Γονέων και κυρίως τις δίκαιες ανησυχίες τους περί του μη εμβολιασμού των λαθρομεταναστών και του κινδύνου εξαπλώσεως (στα παιδιά τους) ασθενειών προ πολλού ξεχασμένων στην Ελλάδα, είπε ότι το «πρόγραμμα» θα ξεκινήσει άμεσα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ήπειρο και θα επεκταθεί εντός του μηνός στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Χαρακτήρισε δε την πλειοψηφία των γονέων ως «εξαιρετικά μειοψηφικές καταστάσεις», φράση που προφανώς αντίκειται σε οποιαδήποτε λογική. Μιλά εκ του ασφαλούς, βεβαίως, ο Φίλης αφού τα παιδιά των συριζαίων, με πρώτο τον Τσίπρα, πάνε σε ιδιωτικά και πανάκριβα σχολεία.
Αν θέλει ο Φίλης να επιδείξει ανθρωπισμό, ας θέσει σε κίνδυνο τα παιδιά του Τσίπρα και των υπολοίπων συριζαίων πρώτα. Ας αναγκάσει τα ιδιωτικά σχολεία να υποδεχτούν τους λαθρομετανάστες και όλα τα παρελκόμενα της παρουσίας τους στις σχολικές αίθουσες. Ιδού η Ρόδος!  ΠΗΓΗ

“Δουλειά στον Έλληνα εργάτη”! Εκατοντάδες Εθνικιστές στα νέα γραφεία των Εθνικιστικών Σωματείων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν ο αγιασμός και τα επίσημα εγκαίνια των νέων συνδικαλιστικών γραφείων, τα οποία θα συστεγάσουν τέσσερα σωματεία και συνδικαλιστικές παρατάξεις (Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί, Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Ιατροί του Ελληνισμού και Σύλλογος Συνταξιούχων Αττικής) υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής..>>> 

Φωτορεπορτάζ, Βίντεο ΕΔΩ!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Χρυσή Αυγή Ηλείας τίμησε την Μάχη της Ζαχάρως και τον Καταδρομέα Σπύρο Μανιάτη, πεσόντα του Noratlas   ΚΑΙ  Ηράκλειο: Η Χρυσή Αυγή στην υποδοχή των οστών του Καταδρομέα Στυλιανού Πρινιανάκη, πεσόντα του Noratlas στην Κύπρο - 


Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Παραολυμπιονίκες μας

Κλιμάκιο βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου παρευρέθη στην ειδική τελετή της βουλής για τους Παραολυμπιονίκες μας που τίμησαν το εθνόσημο στο Ρίο.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα οι βουλευτές μας συνεχάρησαν τους Παραολυμπιονίκες μας και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ παράλληλα αφουγκράστηκαν τα προβλήματα τους και δεσμεύτηκαν να τα αναδείξουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:
..>>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ΅«Παρμενίων 2016»: Η Χρυσή Αυγή συνεχάρη τις αξιόμαχες Ένοπλες Δυνάμεις- Φωτορεπορτάζ

Λύσσαξαν και οι συριζομούρηδες με τους Παραολυμπιονίκες, γιατί φωτογραφήθηκαν με τους Χρυσαυγίτες

Αφρούς από τα (απύλωτα…) στόματά τους βγάζουν οι καθεστωτικοί – μνημονιακοί (νέοι και παλιοί…), γιατίοι δοξασμένοι Έλληνες παραολυμπιονίκες φωτογραφήθηκαν με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγήςπου τους τίμησαν για την προσφορά τους στη Πατρίδα και τον Αθλητισμό!

Έτσι, ακόμα και ο τυγχάνων γ.γ. Αθλητισμού της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας, κάποιος ονόματι Συνοδινός (άραγε, τον ξέρει η μάνα του;), τόλμησε να επιτεθεί στους λαμπρούς πρωταθλητές μας, με διαδικτυακή του ανάρτηση, χρεώνοντας επιπροσθέτως το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών με ψευδείς και κακόβουλες συκοφαντίες νοσηρών μπολσεβίκικων εγκεφάλων, εις ότι αφορά τις καθάριες θέσεις του για τα άτομα με αναπηρίες. Ιδού το ανθελληνικό παραλήρημά του:
«Συμφωνώ απολύτως με την Ελένη. "Είναι μεγάλη ντροπή οι παραολυμπιονίκες να αγκαλιάζονται και να φωτογραφίζονται με αυτούς που τους θεωρούν "φυλετικά νόθους" Αγκαλιάζουν τους Ναζί που ζητούν, προκειμένου να προστατευτεί η "λευκή φυλή", την στείρωση - ακόμη και της ευθανασία - των ατόμων με αναπηρίες." Ευτυχώς ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα (3-4) φωνασκούντες και ασεβείς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Κοινοβούλιο και τον Πρωθυπουργό. Η συντριπτική πλειοψηφία τους αγνόησε».
Χίλιες φορές ντροπή σου εσένα κομμούνι, που τολμάς να τα βάλεις με τους λεβέντες που δόξασαν την Ελλάδα στα πέρατα της οικουμένης. Την οποία Ελλάδα ντροπιάζεις εσύ και οι όμοιοί σου!
(ΥΓ): Δείγμα του ανδρός το παρακάτω τρισάθλιο τερατούργημα που έχει αναρτήσει υπερηφάνως στον λογαριασμό του, με τον σιωνιστή εγγονό του Ισραήλ Μπλανκ, Λένιν (που ψόφησε από σύφιλη…), σε ρόλο εμπνευστή και οδηγού των συριζομούρηδων:  ΠΗΓΗ

Μεγάλη αλητεία! Κακιασμένο πασοκόσκυλο: Να πάρουν πίσω τα μετάλλια των Παραολυμπιονικών και να τους αποκλείσουν γιατί φωτογραφήθηκαν με τους Χρυσαυγίτες! 


Τον κουνιστό και λυγιστό θολοκουλτουριάρη Θανάση Χειμωνά, υπεύθυνο Πολιτισμού (καημένε Πολιτισμέ, τι σου ’μελλε να πάθεις!) του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, σίγουρα τον γνωρίζετε οι περισσότεροι, εξαιτίας των χυδαίων, προκλητικών και κομπλεξικών διαδικτυακών επιθέσεων που κάνει κατά καιρούς κατά όλων όσων δεν συμφωνούν με τις… δημοκρατικές του αντιλήψεις.

Ε, λοιπόν, αυτή τη φορά, το καμάρι της Φώφης και της κλεφτοπασοκαρίας το… τερμάτισε! Με στόχο αυτή τη φορά τους ηρωικούς Έλληνες παραολυμπιονίκες, που έκαναν το μοιραίο «λάθος» να φωτογραφηθούν με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, που τους συνεχάρησαν γιατί δόξασαν τα ελληνικά χρώματα στα πέρατα της οικουμένης! Δείτε την ξεδιάντροπη χολερική ανάρτηση που ανέβασε στον ξεχειλισμένο διαδικτυακό του βόθρο:    

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα πρέπει να αποκλείσει δια βίου από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις τους παραολυμπιονίκες που πόζαραν πλάι στους χρυσαυγίτες. Και η ΔΟΕ να τους πάρει πίσω τα μετάλλια».

Αυτό είναι το… ήθος των μακρυχέρηδων που κατέστρεψαν την Ελλάδα και την παρέδωσαν δεμένη χειροπόδαρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων!
Όσο για τον συγκεκριμένο χολερικό τύπο, τον παραδίδουμε στη χλεύη σας, για να… σκάσει ακόμα περισσότερο από το κακό του!

(ΥΓ): Ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα της κακίας, της παλιανθρωπιάς και του μισελληνισμού του λεγάμενου: «Ο Παττακός είναι τόσο άθλιος που και ο Χάρος είναι αναποφάσιστος στον αν θέλει να τον πάρει». Να τον χαίρονται στο τόξο!  ΠΗΓΗ


ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξινή βγήκε η παρέλαση που επιχείρησαν να κάνουν στο Ωραιόκαστρο τα παρακρατικά σκυλιά των λακέδων της Μέρκελ, Τσίπρα και Καμμένου. Ενώ ξεκίνησαν με προειδοποιητικές απειλές του τύπου: «Ούτε στο Ωραιόκαστρο ούτε σε καμιά άλλη περιοχή φασίστες θα σας βρουν βαθιά μέσα στη γη. Φασίστες θα τα πούμε σε λίγες ώρες» (αυτά είναι γραμμένα στην ιστοσελίδα του σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Σόρος, που μας πίνει το αίμα με το καλαμάκι…) και αφού βρώμισαν με απειλητικά συνθήματα τους τοίχους της περιοχής, όταν ξεκίνησαν να κάνουν πορεία κυνηγήθηκαν από ομάδα αγανακτισμένων κατοίκων κι έτρεξαν πανικόβλητοι να κρυφτούν πίσω από τα ΜΑΤ. Βεβαίως, οι τρόφιμοι των μυστικών κονδυλίων του ψευδοκράτους (ε ρε που πάνε τα λεφτά σου Έλληνα φορολογούμενε, να τα φάνε φάρμακα οι μισθοφόροι!) ισχυρίζονται το… αντίθετο, αλλά το βίντεο τους διαψεύδει πανηγυρικά!  ΠΗΓΗ


(ΥΓ) 1: Μεγάλη χάρη μας κάνουν τα καθάρματα! Ας συνεχίσουν να προκαλούν τις τοπικές κοινωνίες και μετά θα βλέπουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και θα τρίβουν τα μάτια τους!

(ΥΓ) 2: Χου, κοπρόσκυλα!

ΦΡΙΚΗ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

Τον βιασμό του παιδιού της από δύο «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» από το Πακιστάν κατήγγειλε μια μητέρα σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής, αν και το περιστατικό που καταγγέλθηκε είχε συμβεί νωρίτερα. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο Πακιστανών, ενώ ζητήθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού, το οποίο παρουσιάζει νοητικά προβλήματα. 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος ομαδικός βιασμός στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο: 3 αλγερινοί βίασαν και έκλεψαν 25χρονο μαροκινό
Σύμφωνα με την καταγγελία οι δύο Πακιστανοί δελέασαν τον ανήλικο με χρήματα προκειμένου να ασελγήσουν σε βάρος του.

Φαντάζεστε τι έχει να γίνει μόλις θα καταφτάσουν στο νησί και οι 2.000-3.000 «πρόσφυγες», τον ερχομό των οποίων έχουν προαναγγείλει οι συριζοψεκασμένοι και προσπαθούν να επιβάλλουν τα σκουλήκια του μαρξιστικού παρακράτους δια της τρομοκρατίας! Γονείς, προστατεύστε τα παιδιά σας!  ΠΗΓΗΣΧΕΤΙΚΟΣΟΚ στην Κρήτη: Κτήνη από το πακιστάν βίασαν παιδί με νοητικά προβλήματα!

Βουλιάζουν τα νησιά από λαθρομετανάστες - Τρέμουν οι συριζαίοι την λαϊκή οργή!

Μονάχα στη Λέσβο τα «πειραγμένα» επίσημα στοιχεία κάνουν λόγο για σχεδόν 6.000 λαθρομετανάστες!

Δεν φτάνει το γεγονός ότι στην Ελλάδα φιλοξενούνται εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, χωρίς να διαφαίνεται η οποιαδήποτε ελπίδα αποσυμφόρησης, φτάνουν καθημερινώς ολοένα και περισσότερες καραβιές γεμάτες με λαθρομετανάστες.

Στην Λέσβο παρότι οι υπάρχουσες δομές μπορούν να φιλοξενήσουν το πολύ 3500 λαθρομετανάστες, στο νησί υπάρχουν 5871, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, δηλαδή πάνω από 6-7 χιλιάδες στην πραγματικότητα. Πέραν αυτών, από το πρωί έχουν φτάσει άλλοι 50 και αναμένονται ακόμα περισσότεροι εντός της ημέρας.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και οι κάτοικοι έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν και το σχέδιο των συριζαίων και τον εμπαιγμό που τους επιφυλλάσει η κυβέρνηση. Έτσι δεν είναι μόνο οι συνεχείς διαδηλώσεις των κατοίκων είναι και οι επιστολές διαμαρτυρίας των φορέων που πληθαίνουν, δημιουργώντας ένα τρομερά δυσάρεστο κλίμα για την κυβέρνηση.

Έτσι, μόλις το... hang over από το χθεσινό πάρτυ στου Μαξίμου πέρασε, διοργανώθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Φλαμπουράρη, στην οποία θα συμμετάσχουν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, καθώς και ο υφυπουργός Οικονομίας υπεύθυνος για το ΕΣΠΑ Αλέξης Χαρίτσης. Επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας θα εκπροσωπηθεί από ανώτατο αξιωματικό του Στρατού. Στην σύσκεψη τέλος θα βρίσκονται ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Το πλάνο που θα καταρτίσει η κυβέρνηση, βεβαίως, δεν θα αφορά το κλείσιμο των συνόρων, αλλά το πως θα παρατείνει την όλη κατάσταση, αποφεύγοντας ταυτόχρονα να δημιουργηθεί ακόμα χειρότερο κλίμα, που θα οδηγήσει σε ακόμα χαμηλότερα ποσοστά τόσο τους μαρξιστές κυβερνώντες, όσο και τους ψεκασμένους ελαφροδεξιούς συνοδοιπόρους τους.

Έτσι θα προσπαθήσουν απλώς να μεταφέρουν μερικούς λαθρομετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα, με σκοπό να κοροϊδέψουν τους νησιώτες προσωρινά. Το πρόβλημα είναι ότι και στην ηπειρωτική Ελλάδα πληθαίνουν τα «Ωραιόκαστρα» και έτσι λιγοστεύουν οι περιοχές που εξυπηρετούν την συριζαίικη ιδεοληψία! Η Εθνική Αντίσταση γιγαντώνεται σε όλη την Χώρα! ΠΗΓΗ

Πατάχθηκε η  διαφθορά: 5.000 πρόστιμο σε τρίτεκνο και άνεργο κουλουρά

Πατάχθηκε η... διαφθορά: 5.000 πρόστιμο σε τρίτεκνο και άνεργο κουλουρά
Δεν πρόλαβε ο πρωθυπουργός να δώσει την διαβεβαίωση, μεταξύ επαναστατικών τραγουδιών συνοδευόμενων με σοβιετικό χαβιάρι, προς τους βουλευτές του ότι θα πατάξει την διαφθορά και άμεσα οι συριζαίοι έπιασαν δουλειά για να δοξάσουν την «πρώτη φορά αριστερά». 

Μπορεί, λοιπόν, οι μεγαλοκαρχαρίες να βρίσκονται στο απυρόβλητο και να έχει νομοθετηθεί ότι οι λίστες με το μαύρο χρήμα δεν μπορούν να αξιοποιηθούν, όμως οι καστανάδες και οι κουλουράδες φοροφυγάδες δεν μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχοι και... ατιμώρητοι. 

Έτσι συνελήφθη ένας άνεργος, τρίτεκνος Έλληνας, ο οποίος πουλούσε κουλούρια για να συντηρήσει την οικογένειά του, και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ. Μάλιστα, στην προσφυγή που έκανε κατά αυτής της απόφασης του τονίστηκε ότι θα πρέπει να πληρώσει 1.000 ευρώ, για να μπορέσει να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του. ΠΗΓΗ


Οι γονείς του Ωραικοκάστρου δεν τρομοκρατούνται! Συνεχίζουν τον αγώνα για το μέλλον των παιδιών τους - Έπαρση Σημαίας στο 1ο Δημοτικό
Παρά την στοχοποίηση από την κυβέρνηση του Σύριζα και την τρομοκρατία των παρακρατικών κουκουλοφόρων, οι κάτοικοι του δήμου Ωραιοκάστρου πραγματοποίησαν σήμερα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο συνέλευση και διεμήνυσαν πως συνεχίσουν τον αγώνα που κάνουν για το μέλλον των παιδιών τους.
Έπειτα από ομιλίες, οι κάτοικοι αποφάσισαν για τα μέλη που θα συστήσουν τον σύλλογο που θα τους εκπροσωπεί αναφορικά με το ζήτημα της φοίτησης των «προσφυγόπουλων» στα σχολεία της περιοχής. Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης, έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και έκαναν έπαρση της σημαίας.

Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε κανένα «προσφυγόπουλο» να ενταχθεί στα σχολεία του δήμου, καθώς τα δικά τους τα παιδιά αντιμετωπίζουν ήδη μεγάλα προβλήματα που δεν έχουν λυθεί, όπως το ότι κάνουν μάθημα σε λυόμενα. Σε περίπτωση, μάλιστα, που παιδιά λαθρομεταναστών παρακολουθήσουν τελικά μαθήματα στα σχολεία του Ωραιοκάστρου, οι ίδιοι προειδοποιούν με αποχή των δικών τους παιδιών.
Επιπλέον, υποστηρίζουν την κίνηση γονέων να τοποθετήσουν λουκέτα σε σχολείο της Μυτιλήνης, προκειμένου να δηλώσουν έτσι την αντίθεσή τους για το θέμα, δηλώνοντας ότι κι εκείνοι θα προχωρήσουν σε ανάλογη πράξη. Ακόμη, τονίζουν ότι θα στηρίξουν παρόμοιες πρωτοβουλίες και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης αν χρειαστεί.  ΠΗΓΗ


“Για όλα φταίνε οι ακροδεξιοί Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Για όλα φταίνε οι ακροδεξιοί…” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το κυνήγι μαγισσών από τους “αντιρατσιστές” και ένα άρθρο στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”
Ιδιαίτερα σημαντικό το άρθρο του εκδότη της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” στο φύλλο της Κυριακής 2 Οκτ. 2016. Το άρθρο το οποίο έχει τίτλο: “ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ” αρχίζει με την παρακάτω διαπίστωση: “Κάποτε για όλα έφταιγαν οι κομμουνιστές. Παρερχομένου του χρόνου και με τη «βοήθεια» της απριλιανής δικτατορίας το φταίξιμο για όλα τα στραβά και ανάποδα του τόπου μετατοπίστηκε στους ακροδεξιούς…”. Την διαπίστωση αυτή του εκδότη και αρθρογράφου του “ΒΗΜΑΤΟΣ” την υφιστάμεθα εμείς οι Χρυσαυγίτες πολύ σκληρά από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο και βεβαίως και από την εφημερίδα της οποίας είναι εκδότης ο Σταύρος Ψυχάρης.
Εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κυρίως από τον Μάιο του 2012, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισήλθε στην Βουλή με ένα ποσοστό 7%, εφαρμόζεται πλήρως το δόγμα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος ότι για όλα φταίνε οι… ακροδεξιοί με κορυφαίο δείγμα την πολιτική σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του Κινήματός..>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!

ΧΑΟΣ στην Χίο: Λαθρομετανάστες έκαψαν το μισό “hot spot” της Σούδας αμέσως μετά από “αντιρατσιστική” συγκέντρωση - Φωτογραφίες


Λίγες ώρες μετά το «αντιρατσιστικό» συλλαλητήριο κρατικοδίαιτων κομμουνιστών (τυχαίο; Δε νομίζω!), στο οποίο έδωσαν το «παρών» μπόλικα «προσφυγάκια», ξεκίνησε εξέγερση στο "hot spot" της Σούδας Χίου γύρω στα μεσάνυχτα – όταν κατέφτασαν τα «προσφυγάκια» που είχαν πάει στην συγκέντρωση των κουκουέδων… >>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ!!!

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Αλλοδαποί συνεπλάκησαν και απαγχόνισαν άνδρα σε δέντρο πολυσύχναστου πάρκου

Δράστες ένας Πολώνος και ένας Ουκρανός που έχουν συλληφθεί - Αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς ότι οι δύο αλλοδαποί τσακώθηκαν με το θύμα και στη συνέχεια το κρέμασαν από το δέντρο
Ένα φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στις 7.25 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο, που βρίσκεται κάτω από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ένας διερχόμενος ενημέρωσε την αστυνομία για έναν απαγχονισμένο άνδρα σε δέντρο. Οι αρχές έφθασαν άμεσα στο σημείο και τον εντόπισαν κρεμασμένο με αυτοσχέδιο βρόγχο.
Δεν βρήκαν στοιχεία του θύματος, καθώς δεν διατηρούσε κάποιο επίσημο έγγραφο πάνω του. Στο σημείο υπήρχαν ακόμη δύο αλλοδαποί σε κατάσταση μέθης που οι κινήσεις τους είχαν τραβήξει τα βλέμματα.
Ο μάρτυρας υποστήριξε στην αστυνομία ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των τριών ατόμων και ακολούθησε ο απαγχονισμός του άνδρα, που φέρεται και αυτός να είναι αλλοδαπός. Αρχικά κατά τη σύλληψη τους οι δύο αλλοδαποί, ένας Πολωνός 35 ετών και ένας Ουκρανός 52 ετών, υποστήριξαν ότι προσπάθησαν να βοηθήσουν τον απαγχονισμένο άνδρα λέγοντας ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.
Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν. Θεωρούν ότι η μαρτυρία του διερχόμενου δεν αμφισβητείται με τους δύο συλληφθέντες να οδηγούνται στον Εισαγγελέα, όπου τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! ΠΗΓΗ

Έφυγε ο Ήρωας Στρατηγός Στυλιανός Παττακός που την Στολή του κοσμούν επτά Πολεμικοί Σταυροί, τρία Αριστεία Ανδρείας και δύο Μετάλλια Εξαιρέτων Πράξεων

Πλήρης ημερών σε ηλικία 104 ετών έφυγε από τη ζωή ο Στρατηγός Στυλιανός Παττακός.

Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, λίγο μετά τα 100α του γενέθλια ο Στρατηγός είχε δηλώσει: "Αν κάποιος μπορεί να κάνει για τη χώρα, αυτός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή".
Ο Στρατηγός Στυλιανός Παττακός γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1912 στην Αγία Παρασκευή του νομού Ρεθύμνης στην Κρήτη. Η απώτατη καταγωγή του φτάνει στους βυζαντινούς χρόνους και έναν κλάδο της ιστορικής οικογενείας των Σκορδιλών. Εισήλθε στην Σχολή Ευελπίδων το 1934, απ' όπου αποφοίτησε το 1937 με το βαθμό του Ανθυπιλάρχου.

Συμμετείχε στον ελληνοϊταλικό πόλεμο ως Διοικητής Ίλης της 11ης Ομάδος Αναγνωρίσεως της 11ης Μεραρχίας Πεζικού, ενώ κατά τη διάρκεια της Κατοχής ήταν μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης «Όμηρος». Έλαβε μέρος στα Δεκεμβριανά και στον συμμοριτοπόλεμο ως Διοικητής της Ίλης Αρμάτων Μάχης Κένταυρος σε αρκετά σημεία της Βορείου Ελλάδος και παρασημοφορήθηκε με τρία αριστεία ανδρείας, επτά πολεμικούς σταυρούς, δύο μετάλλια εξαίρετων πράξεων καθώς και με όλα τα προβλεπόμενα σε καιρό ειρήνης μετάλλια και παράσημα.

Φοίτησε στην Σχολή Πολέμου και ανέλαβε τη διοίκηση τεθωρακισμένων με έδρα στου Γουδή, φτάνοντας στον βαθμό του Υποστρατήγου. Ήταν ένας εκ των πρωτεργατών του Στρατιωτικού Κινήματος της 21ης Απριλίου.

Κατόπιν επιθυμίας του ιδίου, η κηδεία του Στρατηγού θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κρητικής γης που θα τον σκεπάσει.  ΠΗΓΗ


600 πλειστηριασμοί ακίνητης περιουσίας έως το τέλος του χρόνου, πάνω από 3.000 το 2017 - Όλα προσφορά του Σύριζα!

Μπορεί η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ να προσπαθεί ακόμα και σήμερα να διατηρήσει το προσωπείο της «κοινωνικής δικαιοσύνης», όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει με πάταγο.
Όπως αναφέρει η ναυαρχίδα του ΔΟΛ (και αναμεταδίδουμε γιατί ήδη οι πλειστηριασμοί είναι στην καθημερινότητά μας) περίπου 600 πλειστηριασμοί ακίνητης περιουσίας είναι προγραμματισμένοι έως το τέλος του χρόνου, ενώ το 2017, ο αριθμός τους αναμένεται να ξεπεράσει τους 3.000.
Και μην νομίζει κανείς ότι πρόκειται για τίποτα «μεγαλοκαρχαρίες» και «μπαταξήδες». Όπως έχουμε δει ήδη στα σχετικά ρεπορτάζ, όλο για κάτι πολύτεκνους που χτυπηθήκαν από τα μνημόνια ακούμε.
Δεν βλέπουμε ούτε τα ακίνητα του Μητσοτάκη να πλειστηριάζονται, ούτε να «ιδρώνουν» στο Πασόκ για τα «κόκκινα δάνειά» τους. Ακόμα και οι καναλάρχες με τα θαλασσοδάνεια, αισθάνονται εξόχως άνετα και κανέας πλειστηριασμός περιουσιακών τους στοιχείων δεν προβλέπεται.
Και δεν είναι καθόλου περίεργο αυτό, αφού ως γνωστόν "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει". ΠΗΓΗ

Λουκέτο σε παράνομες δομές τουρκικής προπαγάνδας στην Ξάνθη μετά από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής.


Τέλος στο όργιο παρανομίας του τουρκικού επεκτατισμού και της προπαγάνδας, το οποίο υφίσταται στην Ελληνική Θράκη με την ανοχή (αν όχι και την παρότρυνση) των «αρχών», βάζει η Χρυσή Αυγή, μέσω των συνεχιζόμενων παρεμβάσεων του Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού, με ερωτήσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και με μηνύσεις κατά των ντόπιων τουρκοπρακτόρων.Μετά το κλείσιμο των παράνομων νηπιαγωγείων στην Κομοτηνή, δύο τουρκικοί παράνομοι παιδικοί σταθμοί έκλεισαν και στην Ξάνθη..>>>>
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε η προπαγάνδα των εγχώριων επαγγελματιών “αντιρατσιστών” - Το Νόμπελ Ειρήνης πήγε στην Κολομβία

Φαίνεται ότι ο «ρατσισμός» και η «ξενοφοβία» έχουν τέτοια διεισδυτικότητα, ώστε να επηρεάζουν και το αποτέλεσμα του φετινού Νόμπελ Ειρήνης. Έτσι, λοιπόν, με την… επιθυμία στο χέρι έμειναν όλοι εκείνοι οι εγχώριοι «αντιρατσιστές», οι οποίοι ήλπιζαν ότι το Νόμπελ Ειρήνης θα δινόταν στις γιαγιές από την Λέσβο που τάιζαν με μπιμπερό (και δεν θήλαζαν, όπως εσκεμμένα λεγόταν) ένα «προσφυγόπουλο».

Το Νόμπελ, τελικά, πήγε στον Πρόεδρο της Κολομβίας. Στην περίπτωση, βεβαίως, κατά την οποία αυτό το Νόμπελ πήγαινε στις συμπαθέστατες γριές της Λέσβου, είναι σίγουρο ότι θα είχαμε ένα μπαράζ προπαγανδιστικών κειμένων από τα καθεστωτικά ΜΜΕ για την «εθνική υπερηφάνεια» που θα έπρεπε να νιώθουμε για την απονομή αυτή, καθώς και το επιδεικτικό κούνημα του δακτύλου για όλους όσους αδυνατούσαν ακόμη να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν το… μέγεθος αυτής της βράβευσης, αλλά επέμεναν δυστυχώς σε… ανούσια και… δευτερεύοντα ζητήματα, όπως η ασφυκτική συσσώρευση των προσφύγων, τα προβλήματα υγιεινής, οι κλοπές και άλλες εγκληματικές ενέργειες, όπως οι βιασμοί (βλέπε Θεσσαλονίκη).

Το παραμυθάκι, λοιπόν, με τις γιαγιές τελείωσε. Και αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την όντως καλή διάθεσή τους και τον έμφυτο ανθρωπισμό του Έλληνα θα πρέπει να βρουν άλλον τρόπο τώρα προκειμένου να προωθήσουν την «αλληλεγγύη» (των άλλων, φυσικά, και όχι την δική τους, αφού αυτοί μένουν σε περιοχές αλώβητες από αλλοδαπούς) στα «ταξικά αδέρφια».

Μπορούν π.χ. να ξανακαλέσουν αυτή την δυστυχισμένη, κομπλεξική και νευρασθενή ύπαρξη, την Αντζελίνα Τζολί, να παριστάνει εκ νέου την ανησυχούσα για τους πρόσφυγες.

Επειδή, όμως, τραβάει δικά της χοντρά ζόρια τώρα (ούτε ο άντρας της δεν την άντεξε), ας βρουν κάποιον άλλο «σελέμπριτι» για να εμφανίσει χάντρες και καθρεφτάκια στους ντόπιους ιθαγενείς, μήπως και τους ξεγελάσουν. Αν και κάτι τέτοιο πλέον είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολο, με τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές», έχοντας απέναντί τους πια την λαϊκή κατακραυγή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, να πρέπει να βρουν άλλο τρόπο για να δικαιολογήσουν την μισθοδοσία τους, πατώντας πάνω στο όντως μεγάλο πρόβλημα του «προσφυγικού».Το Νόμπελ, πάντως, μας τελείωσε…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ε, ρε γλέντια: Συριζοπάρτυ στο πιάνο - μπάρ “Το Ναυάγιο” με 12ποντα, αντάρτικα κι άφθονη σαμπάνια - Φωτορεπορτάζ

Ενώ ο λαός στενάζει, η συριζοψεκασμένη συγκυβέρνηση διασκεδάζει! 
Τρελό συριζο-πάρτυ (με… ούζα ή άνευ;) έγινε λοιπόν χθες τη νύχτα στο «μπαρ το ναυάγιο» του Μαξίμου, με καλεσμένο όλο τον κυβερνητικό θίασο των 153 – που όλα τα πίνουν κι όλα τα… καταπίνουν!

  Στο Μαξίμου βεβαίως, με τις κλούβες της Αστυνομίας απέξω και με απαγορευμένη τη διέλευση των πολιτών, γιατί αν τολμούσαν να πάνε πουθενά αλλού, μπορεί να τους έπαιρναν χαμπάρι τίποτα μνημονιόπληκτοι Έλληνες και να τους χάλαγαν το πάρτυ…

Το οποίο πάρτυ, τα είχε… όλα! Και… μίνι και πανάκριβα συνολάκια και 12ποντα (οι αστές είναι καλύτερες από μας, όλο με τα ταγάρια και τα σανδάλια θα κυκλοφοράμε;) και κουστουμιές τσίλικες (η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας…) και με τους ψεκασμένους στον μόνο ρόλο που μπορούν να παίξουν άψογα στην ελληνική πολιτική σκηνή: αυτόν του διασκεδαστή! .>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Ακόμα ένα ψέμα Τσίπρα: Κενό γράμμα η εξαγγελία για προσλήψεις προσωπικού στα Δημόσια Νοσοκομεία

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων εξέθεσε για ακόμη μια φορά τις ύπουλες επικοινωνιακές τακτικές των στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που σε κάθε ευκαιρία εξαγγέλλουν προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, χωρίς ωστόσο να προχωρούν σε πράξεις.

Αν ληφθεί υπόψιν το παρελθόν της συγκεκριμένης «αριστερής» κυβέρνησης, τότε οι αναγγελθείσες προσλήψεις με τα κέρδη από τις τηλεοπτικές άδειες, μάλλον δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα.
Ειδικότερα, τον Απρίλιο του 2015 ο πρωθυπουργός είχε αναγγείλει την πρόσληψη 4.500 προσλήψεων στον χώρο της υγείας, οι οποίες δεν έγιναν ποτέ.
Ακόμη, όσον αφορά τις  εξαγγελίες από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για 10.000 προσλήψεις εργαζομένων, δεν έχει γίνει καν προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων.
Ουσιαστικά, οι συνεχείς υποσχέσεις για προσλήψεις στον τομέα της Υγείας δεν αποτελούν παρά μια φτηνή επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, κάτι φυσικά το οποίο συνηθίζει η κυβέρνηση και για τα υπόλοιπα προβλήματα του τόπου. ΠΗΓΗ

Ξέφυγε ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας: Κρέμασε πανό κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα


Με απίστευτες γραφικότητες προσπαθεί να απαντήσει ο κομμουνιστής Δήμαρχος Πατρέων στις πολιτικές ήττες από την Χρυσή Αυγή και την εμφανή άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με την αντίστοιχη περιθωριοποίηση του πολιτικού του αποκόμματος.

Το κατάπτυστο αυτό πανό, μαζί με μερικά άλλα ίδιου περιεχομένου, "κοσμούσε" για λίγο τους δρόμους της πόλης των Πατρών.
Μέχρι σήμερα, καμία Δημοτική Αρχή δεν είχε καταφερθεί εναντίον πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τόσο χυδαίο τρόπο και με την σφραγίδα μάλιστα του Δήμου.

Όταν βέβαια έγινε αντιληπτό, μετά από διαμαρτυρίες εκπροσώπων της Τ.Ο. Πατρών και του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου πως η παραπάνω ενέργεια του δημάρχου επισύρει αστικές και ποινικές ευθύνες, τα πανό, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκαν και ο δήμαρχος κατέστη τσάμπα μάγκας για άλλη μια φορά.

Ας το πάρουν χαμπάρι οι μπολσεβίκοι και οι συνοδοιπόροι τους: Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες!

Υ.Γ: Το κόστος της μαύρης προπαγάνδας με τις ευλογίες του ΚΚΕ θα το επωμισθούν οι Δημότες του Δήμου Πατρέων;
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3904065489841010688

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item