Widgets

Το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ από τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ «ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

 


Τσίπρας προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε μας, αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή!


Στην Ευρωμεσογειακή διάσκεψη κορυφής των ΟΚΕ (Οικονομικών και Κοινωνικών Επιτροπών) μετείχε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας μάλιστα την συνδιάσκεψη με ομιλία του, αφού αυτή λαμβάνει χώρα στην Βραυρώνα Αττικής.Η ομιλία του Τσίπρα κινήθηκε σε δύο βασικούς άξονες, το λεγόμενο «προσφυγικό» και το ζήτημα του χρέους.
Στο θέμα του «προσφυγικού» επέμεινε στην πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» καλώντας την Ε.Ε. να επιβάλλει με το ζόρι σε όσες χώρες δεν δέχονται την καταστροφή τους, να ανοίξουν τα σύνορά τους και να περιμένουν απλά το τρομοκρατικό χτύπημα εντός των εδαφών τους.
Με την θέση Σύριζα σαφή ως προς το «προσφυγικό», ο Τσίπρας πήγε στο ζήτημα που «καίει» αυτή τη στιγμή τον Σύριζα, δηλαδή στο θέμα του χρέους. Εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι το ζήτημα του χρέους αφορά μονάχα την αναδιάρθρωσή του, δηλαδή την μετάθεσή του στις μελλοντικές γενιές και όχι την διαγραφή του. Όμως οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του Σύριζα (ΕΡΤ, Αυγή και άλλα συναφή προπαγανδιστικά μέσα) θα φροντίσουν για την κατάλληλη προεκλογική χρήση του.
Το επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο Τσίπρας προκειμένου να πείσει τους διεθνείς τοκογλύφους να τον βοηθήσουν ήταν για άλλη μία φορά η Χρυσή Αυγή και γενικότερα ο Εθνικιστικός Άνεμος που πνέει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας είπε:
«Τα δύο προηγούμενα προγράμματα απέτυχαν και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να αποτύχει και το τρίτο. Σε αυτές τις κρίσιμες προκλήσεις δεν θα επιθυμούσε κανείς να μετατραπεί η συζήτηση για το χρέος σε όπλο της ευρωπαϊκή ακροδεξιάς. Αυτό θα συμβεί (η άνοδος της ακροδεξιάς) αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις. Αν το χρέος αναβληθεί για το β' εξάμηνο του 2017»
Ακόμα και ο πιο αδαής καταλαβαίνει, με αυτά, ότι η λύση σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο είναι η Χρυσή Αυγή, αφού την επικαλούνται με τρόμο ακόμα και οι πολιτικάντηδες που έφεραν τον τόπο στην σημερινή κατάντια. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Παππάς προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ: Είστε τα γιουσουφάκια του Ερντογάν! 2 ΒΙΝΤΕΟΝ. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη δύναμη στις καρδιές όσων αντιστέκονται
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην διευρυμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, τονίζοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές, συμπαραστεκόμενοι στους κατοίκους του Βοτανικού, διατράνωσαν για ακόμη μια φορά την αντίθεσή τους στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΣΥΡΙΖΑ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΓΚΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ για ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ»


Παρά τις θυσίες του Ελληνικού Λαού το χρέος συνεχώς μεγαλώνει: Έφτασε τα 315 δισ. ευρώ!

Μπορεί οι Έλληνες να ματώνουν (μεταφορικά και κυριολεκτικά) επί έξι συνεχόμενα χρόνια από τα μνημονιακά μέτρα που επιβάλλουν οι ντόπιοι κυβερνώντες από κοινού με τους ξένους επικυρίαρχους, όμως το χρέος (που υποτίθεται είναι ο λόγος των μνημονίων) αντί να μειώνεται, διαρκώς αυξάνεται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, λοιπόν, το δημόσιο χρέος διαμορφώθηκε στο τέλος του β' τριμήνου εφέτος σε 315,290 δισ. ευρώ, από 301,266 δισ. ευρώ στο τέλος του β' τριμήνου πέρυσι.Κοινώς, δεν μας έφτανε η καταστροφή που έφεραν τα πρώτα μνημόνια, το μνημόνιο Τσίπρα κατάφερε να ανεβάσει το χρέος κατά 15 δισ. ευρώ παρά την πρωτοφανή υπερφορολόγηση.
Αυτό που μπορεί να συμπεράνει, λοιπόν, κανείς από αυτό και μόνο το στοιχείο είναι ότι τα μνημόνιο είναι αδιέξοδα και οδηγούν μονάχα στην περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Πατρίδος μας. Τα στοιχεία περί δήθεν «πρωτογενούς πλεονάσματος» δεν έχουν καμία απολύτως αξία, αφού είναι προϊόν της στάσεως πληρωμών προς ιδιώτες που έχει κάνει το δημόσιο, συνεπώς δεν είναι άξια λόγου, εφόσον είναι επί της ουσίας πλαστά.
Συνεπώς, το μόνο που έχουν να περιμένουν οι Έλληνες, είτε με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, είτε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, είναι ακόμα περισσότεροι φόροι και ξεπούλημα. Μόνο με το Εθνικό Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής μπορεί να δει ο Έλληνας επιτέλους πραγματική αλλαγή. ΠΗΓΗ
Στον καιρό του Μνημονίου: Χωρίς βασικά αγαθά και ελπίδα ζουν 230.744 παιδιά
Τα αποτελέσματα των μνημονίων της αριστεράς και της «δεξιάς» αποτυπώνονται στην έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ, τα στοιχεία της οποίας είναι ομολογουμένως σοκαριστικά.
Όπως, λοιπόν, αναφέρεται στην έκθεση βασικά υλικά αγαθά και υπηρεσίες, όπως φαγητό και θέρμανση, στερείται το 39,9% του πληθυσμού στη χώρα, με το ποσοστό αυτό να εκτοξεύεται στο 44,5 του πληθυσμού ηλικίας 0-17 ετών! Μάλιστα σχεδόν ένα στα έξι νοικοκυριά (ποσοστό 17,7) διαμένουν σε σπίτια ακατάλληλα με διαρροές στη στέγη, υγρασία σε τοίχους, πατώματα, κ.ά. Συνολικά, περισσότεροι από 4.512.000 Έλληνες αντιμετωπίζουν κίνδυνο φτώχειας, με τα παιδιά να απειλούνται περισσότερο. Ενδεικτικό είναι ότι 230.774 παιδιά ζουν σε νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο και ουσιαστικά χωρίς κανένα εισόδημα!
Επιπλέον, το ποσοστό ανεργίας ανήλθε στο 24,9% έναντι 24,4% το προηγούμενο τρίμηνο και το ποσοστό απασχόλησης στο 39,1% έναντι 39,4%. Σε απόλυτους αριθμούς, το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου 2016, οι απασχολούμενοι ηλικίας 15 ετών και άνω, ανήλθαν σε 3.606.300 έναντι 3.641.700 το προηγούμενο τρίμηνο (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2015) και οι άνεργοι σε 1.195.100 έναντι 1.174.700, αντίστοιχα. Όλα αυτά αφότου έγινε το συνηθισμένο «μαγείρεμα» των στοιχείων όπου οι στρατευμένοι δεν προσμετρώνται στους ανέργους, όπως επίσης δεν προσμετρώνται και οι μερικώς απασχολούμενοι.
Κατά ομάδες ηλικιών, η ανεργία το πρώτο τρίμηνο του έτους «χτύπησε» κόκκινο στις ηλικίες 15-29 ετών με το ποσοστό να φθάνει στο 40,9%. Ακολουθούν οι ηλικίες 30-44 ετών με ποσοστό ανεργίας 23,4% και 45-64 ετών με ποσοστό 20,4%. Μακροχρόνια άνεργοι είναι το 14,9% των ανδρών και το 20,7% των γυναικών στο σύνολου του εργατικού δυναμικού.
Το ποσοστό των παιδιών ηλικίας 0-17 ετών που ζει σε νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο έφθασε το πρώτο τρίμηνο του έτους στο 12% έναντι 11,2% που ήταν το προηγούμενο τρίμηνο. Σε απόλυτους αριθμούς 230.774 παιδιά ζουν σε νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο! Αντίστοιχα, το ποσοστό ενηλίκων ηλικίας 18-60 ετών που ζει σε νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο έφθασε το ίδιο διάστημα στο 18,1% (έναντι 17,7% το προηγούμενο τρίμηνο), δηλαδή 1.052.802 άτομα. ΠΗΓΗ


Χωρίς πάτο το βαρέλι των μνημονίων: Κοινή πρόταση δανειστών- κυβέρνησης για «κούρεμα» μισθών!

Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, παίρνοντας πολύ σοβαρά το έργο της ως πιστή εντολοδόχος των διεθνών τοκογλύφων, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποδείξει και αυτή την μνημονιακή της προσήλωση. Έτσι, λοιπόν, ανοίγει τον δρόμο για την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας.

Χρησιμοποιώντας ως αιτιολογία την, δήθεν, καταπολέμηση της ανεργίας, επεξεργάζεται με τους δανειστές τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα… απασχόλησης υπέρ των επιχειρήσεων που δεν θα κάνουν ομαδικές απολύσεις. Σε χθεσινές δηλώσεις του ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος εμφανίστηκε θετικός στην πρόταση-παγίδα της επιτροπής «σοφών», που φέρνει πλήρη απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων. Η πρόταση προβλέπει τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας των 360 ευρώ σε επιδότηση απασχόλησης προς τις επιχειρήσεις για μόνο έναν χρόνο. Το κοινό σκεπτικό των δανειστών και της κυβέρνησης είναι ότι για κάθε εργαζόμενο που δεν θα απολύουν, οι επιχειρήσεις θα επιδοτούνται με τα 360 ευρώ, θα προσθέτουν και άλλα 220 ευρώ και έτσι θα δίνεται, στον συγκεκριμένο εργαζόμενο, κατώτατος μισθός 586 ευρώ, αλλά μόνο για 12 μήνες (όσο διαρκεί σήμερα το επίδομα ανεργίας). Και μετά το χάος!
Ο εργαζόμενος θα αποχωρεί από την επιχείρηση με αποζημίωση ψίχουλα (αν τελικά προβλέπεται αποζημίωση) και χωρίς επίδομα ανεργίας. Το σχέδιο αυτό ουσιαστικά αποτελεί μία φάκα χωρίς τυρί, αφού εξυπηρετεί αποκλειστικά τους εργοδότες και δεν παρέχει κανένα όφελος ή προστασία στον εργαζόμενο. Οι αμοιβές, μάλιστα,  μπορεί αν είναι και ακόμα χαμηλότερες από τα 586 ευρώ, καθώς μετά το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι δανειστές αρχίζουν να γοητεύονται από την ιδέα ενός υπερκατώτατου μισθού στα 511 ευρώ για τους νέους έως 25 ετών.
Από τα προαναφερόμενα επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση προσφέρει στο «πιάτο» των επιχειρήσεων και τα επιδόματα ανεργίας, εξασφαλίζοντας στους εργοδότες ένα φθηνό εργατικό δυναμικό από τη στρατιά των επιδοτούμενων ανέργων.  Το επιχείρημα ότι αυτό θα γίνεται κατόπιν επιλογής του ανέργου δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την ουσία ότι αντί για τον άνεργο επιδοτείται η επιχείρηση.
Και αυτό το μέτρο προστίθεται στην υπάρχουσα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί, σύμφωνα με την οποία ήδη οι επιχειρήσεις λυμαίνονται το μεγαλύτερο μέρος από τις εισφορές των εργαζομένων προς τον ΟΑΕΔ μέσω όλων αυτών των προγραμμάτων απασχόλησης, εργασιακής εμπειρίας, κατάρτισης κ.λ.π, ενώ τώρα θα βάζουν στην τσέπη και τα ποσά που προορίζονται για τους ανέργους, εξασφαλίζοντας σχεδόν τζάμπα εργαζομένους.
Οι αλλεπάλληλες μνημονιακές κυβερνήσεις, με πιο πρόσφατη αυτή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζουν με ιδιαίτερο ζήλο και δίχως κανέναν ενδοιασμό την επιχείρηση πλήρους «κινεζοποίησης» του Ελληνικού ΛαούΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Άθλια επίθεση Σύριζα κατά παραολυμπιονικών - Πού είναι ο εισαγγελέας κατά του ρατσισμού;

Αήθη επίθεση εναντίον του Προέδρου των Συλλόγου Ολυμπιονικών με Αναπηρία πραγματοποίησε ο μπολσεβίκος υπουργός του Σύριζα, Βερναρδάκης.Ο πρώην δημοσκόπος και νυν υπουργός εσωτερικών του Σύριζα, Χριστόφορος Βερναρδάκης, επιτέθηκε με μανία στον πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμο Παλτσανιτίδη, όταν αυτός τόλμησε να ασκήσει κριτική στην πολιτική των συριζαίων και – ακόμα χειρότερα – όταν τόλμησε να μιλήσει για Έθνος, Πατρίδα, Αξίες και Ιδανικά.

Συγκεκριμένα, όταν σε ανάρτηση του Βερναρδάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Παλτσανιτίδης είπε ότι στον Σύριζα «δεν πάνε καλά» και ότι κινούνται «όλο και πιο δεξιά», προκειμένου να «ξεπουλήσουν αξίες, ιδανικά, πατρίδα, έθνος, κυριαρχία», ο υπουργός τον αποκάλεσε «φασιστάκι της πλάκας» και έκλεισε την συζήτηση.
Αυτό μας δείχνει ποια είναι η ακριβώς η ψυχοσύνθεση και η νοοτροπία των «δημοκρατών», οι οποίοι όταν συναντούν την αντίθετη άποψη, απλώς την ονομάζουν «φασιστική», προκειμένου να την απαξιώσουν και να την μηδενίσουν. Αυτό – για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους – δεν είναι αποκλειστικότητα του Σύριζα, αλλά μια νοοτροπία που χαρακτηρίζει ολόκληρο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο».
Θα επέμβει, άραγε, ο αρμόδιος «αντιρατσιστικός» εισαγγελέας για τις κατάπτυστες δηλώσεις Βερναρδάκη ή μήπως η όλη υπηρεσία έχει μοναδικό σκοπό να τρομοκρατεί τους Έλληνες που αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση; ΠΗΓΗΟ Σύριζα κοροϊδεύει τον κοσμάκη: Δεν είναι κυβερνητική μας πολιτική το Μνημόνιο!

Δεν φτάνει που ο Λαός υποφέρει κάτω από το βάρος της αιματηρής μνημονιακής πολιτικής, έχει και το θράσος των κυβερνώντων, οι οποίοι τον προκαλούν και τον κοροϊδεύουν.
Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ στον ελάχιστο χρόνο που κυβερνάει έχει «προλάβει» να υπογράψει ένα μνημόνιο και να το εφαρμόσει πλήρως. Ξεπούλημα των δημόσιων υποδομών, αιματηρή φορολογία εναντίον των Ελλήνων είναι λίγα μόνο από τα όσα έχει υλοποιήσει, έχοντας βέβαια και την βοήθεια ολόκληρου του «συνταγματικού τόξου», που ούρλιαζε εν χορώ «συμφωνία να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι».
Με όλα αυτά να είναι γνωστά από το σύνολο του Ελληνικού Λαού, διαβάζουμε την Πολιτική Απόφαση του 2ου Συνεδρίου του Σύριζα και ομολογουμένως δεν υπάρχουν και πολλά σχόλια που μπορεί να κάνει κάποιος επί αυτής. Σας παραθέτουμε ένα επίμαχο απόσπασμα:
«Ασφαλώς, όμως, η συμφωνία, δεν είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε είναι «ιδιοκτησία της Αριστεράς», όπως δημόσια ζητούν να αναγνωρίσουμε εκπρόσωποι των δανειστών σε μια προσπάθειά τους να ξαναγράψουν την ιστορία της σκληρής διαπραγμάτευσης και του αγώνα που δώσαμε και να σβήσουν το ίχνος του δικού τους αδίστακτου εκβιασμού.»
Το Μνημόνιο, λοιπόν, δεν είναι... κυβερνητικό πρόγραμμα του Σύριζα, λέει η απόφαση του 2ου Συνεδρίου. Και ποιος το εφαρμόζει; Ποιος φέρνει τα μέτρα και τα ψηφίζει;
Ας έρθει η NASA εδώ, να ψάξει για τους εξωγήινους...Εκτός και αν κάποιος ψεκάζει τους συριζαίους για να υπογράφουν τα μέτρα. Τι λες κι εσύ, Σύντροφε Καμμένε;  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα ξεφτιλισμένο γραφειοκρατικό κράτος είναι το ψευτορωμέικο - Του Ηλία Παναγιώταρου

Η μετουσίωση της Λαϊκής οργής σε πολιτική συμπόρευση με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα
Η έλευση της τρόικας στην Αθήνα, πέρα από τα «σέβη» των μνημονιακών υπουργών που επέδειξαν στο «Χίλτον» απέναντι στους εκπροσώπους των αφεντικών τους, οδήγησε στην επανάληψη των γνωστών σεναρίων που βγαίνουν στο προσκήνιο όποτε μας επισκέπτονται οι άνθρωποι των διεθνών τοκογλύφων: νέα ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας, ανεξέλεγκτες ομαδικές απολύσεις, παραπέρα μείωση του κατώτατου μισθού, κι άλλη σφαγή των συντάξεων, κατάργηση όλων των επιδομάτων, εξαφάνιση των πολυετιών κλπ. Σενάρια, βεβαίως, με απολύτως υπαρκτό περιεχόμενο, που βασίζονται στην γνωστή ρήση «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».
Οποιοσδήποτε διαθέτει έστω και στοιχειώδη σοβαρότητα δεν είναι δυνατόν να περιμένει να ορθώσουν αντίσταση ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η υπόλοιπη κομπανία του θλιβερού υποτελούς κυβερνητικού θιάσου. Ούτε, φυσικά, είναι δυνατόν να περιμένει ότι αυτοί που θα αντισταθούν στις αδηφάγες ορέξεις των τροϊκανών θα είναι όλοι αυτοί της αντιπολίτευσης, οι οποίοι ψήφισαν «δαγκωτό» (και) το τρίτο Μνημόνιο, νομιμοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων.
Αλλά δεν έχει και σημασία να καθήσουμε να πάρουμε χαρτί και μολύβι, κάνοντας υπολογισμούς και υποθέσεις για το «τι θα περάσει» και «τι δεν θα περάσει». Η τραγική εμπειρία εξίμιση περίπου ετών γεμάτα Μνημόνια μας διδάσκει πως ό,τι «δεν θα περάσει» σήμερα «θα περάσει» (σε πολύ χειρότερο βαθμό, μάλιστα) αύριο. Μολονότι, λοιπόν, η αποικιοποίηση της Χώρας, το ξεπούλημα του πλούτου της και η «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού έχουν κατά βάση συντελεστεί, εν τούτοις, οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων επιδιώκουν να τις βαθύνουν ακόμη περισσότερο.
Το βαρέλι της κατρακύλας δεν έχει πάτο. Γι’ αυτό και δεν επιτρέπονται πλέον ερωτήματα του τύπου: «μέχρι που θα φτάσουν;». Θα φτάσουν μέχρι εκεί που θα τους επιτρέψει τόσο η εθελοδουλεία των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» όσο και η απαθής «αντίσταση» όλων εκείνων των Ελλήνων, οι οποίοι περιορίζονται μόνο στην αγανάκτηση από τον καναπέ και στους γενικόλογους αφορισμούς, που αποτελούν το ψευδές άλλοθι για μια μοιρολατρική στάση που δεν οδηγεί πουθενά.
Όσο η Λαϊκή οργή δεν μετουσιώνεται σε έμπρακτο πολιτικό ενδιαφέρον και ανάλογη ενασχόληση «με τα κοινά», όσο δεν γίνεται συνειδητά μέρος της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης που χτίζει δημιουργικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τόσο οι εγχώριοι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων θα αποθρασύνονται και θα συνεχίζουν να δίνουν τα πάντα.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Ξεφτιλίστηκε ο οπαδός του μουσουλμανικού τεμένους και ισλαμολάγνος Γεωργιάδης! Ντοκουμέντα Συναγωνιστή Π. Ηλιόπουλου στην βουλή 

Με ομιλία του στην βουλή, ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος έθιξε την τραγική κατάσταση όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, για την οποία ΝΔ και Σύριζα είναι συνυπεύθυνοι. Από την μια πλευρά, ο Σύριζα όντας πιστός στις ισοπεδωτικές ιδεοληψίες νομοθετεί υπέρ όσων έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα, αδιαφορεί για τους Έλληνες πολίτες, και γεμίζει τα σχολεία της χώρας με παιδιά λαθρομεταναστών.

Άγρια επεισόδια στην Ηλεία από λαθρομετανάστες: Επιτέθηκαν με σιδερένιους λοστούς σε εργαζόμενους και έστειλαν στο νοσοκομείο Ελληνίδα!
Με «καζάνι που βράζει» μοιάζει το κέντρο λαθρομεταναστών στη Μυρσίνη Ηλείας από το βράδυ της Κυριακής.
Λαθρομετανάστες γρονθοκόπησαν και έστειλαν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο Ελληνίδα εργαζόμενη κάτοικο της περιοχής, επιτέθηκαν με σιδερένιες σχάρες σε εργαζόμενους παρακείμενης καφετέριας, κυνήγησαν τον ένα από τους δύο ιδιοκτήτες της, προπηλάκισαν τους έντρομους θαμώνες της καφετέριας, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν με περιπολικό έτυχαν και αυτοί «θερμής» υποδοχής.
Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, 7-8 άνδρες λαθρομετανάστες την έριξαν κάτω την γυναίκα, συνέχισαν να την γρονθοκοπούν στο πρόσωπο, την πλάτη και τα πλευρά, ενώ ένας την κλωτσούσε! Η γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος δίπλα στην πισίνα.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Πύργου, εξετάστηκε από τους γιατρούς οι οποίοι της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και με τη βοήθεια συγγενών της έφυγε από το νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες. Μέχρι και χθες το βράδυ δεν ήταν σε κατάσταση να μιλήσει για τα όσα πέρασε στα χέρια ομάδας προσφύγων.
Στην καφετέρια στη Μυρσίνη στην παραλία δίπλα από το hot spot βρίσκονταν περίπου 40 θαμώνες. Κάποια στιγμή έξω από το μαγαζί ακούστηκαν φωνές. Κάποιοι, 3-4 λαθρομετανάστες, ούρλιαζαν στην αραβική γλώσσα και κάποιοι θαμώνες σηκώθηκαν όρθιοι. Οι λαθρομετανάστες μπήκαν στο μαγαζί προπηλακίζοντας τους θαμώνες, οι οποίοι παρακολουθούσαν έντρομοι το σκηνικό μην μπορώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει.
Οι λαθρομετανάστες ξήλωσαν τις σχάρες για τα όμβρια από το μαγαζί και κινήθηκαν απειλητικά κατά των δύο σερβιτόρων και του αδελφού του ιδιοκτήτη, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν τα χτυπήματα. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα επεισόδια από λαθρομετανάστες σε “hot spot” - Σκοτώθηκαν την ώρα του φαγητού


«Ευπαθής» έκλεψε την μητέρα του Τσίπρα: Άμεση αντίδραση της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Αλίμονο στους «ανώνυμους» πολίτες
Μια είδηση, η οποία φαινομενικά φαίνεται απλή, αποκτά ευρύτερη διάσταση, τόσο λόγω της ιδιότητας του θύματος όσο και με την μετέπειτα εξέλιξη της. Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, ότι η μητέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έπεσε θύμα κλοπής σε νεκροταφείο των Αθηνών, καθώς «της βούτηξαν» το κινητό τηλέφωνο μέσα από την τσάντα της. Το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης υπόθεσης, εκτός φυσικά από την ιδιότητα του θύματος, έγκειται σε δύο θέματα.
Το πρώτο αφορά την ταυτότητα του δράστη, ο οποίος ανήκει σε συγκεκριμένη «ευπαθή κοινωνική ομάδα», όπως λένε οι απολογητές της ορολογίας της «πολιτικής ορθότητας». Ο δράστης, λοιπόν, είναι ένας αθίγγανος (ή ρομά, αν προτιμάτε), ο οποίος μαζί με συνεργούς του είχε συστήσει συμμορία που έκανε τέτοιου είδους κλοπές σε νεκροταφεία και νοσοκομεία, όπως αναφέρει δημοσίευμα πρωινής εφημερίδας.
Το δεύτερο αφορά τον τρόπο με τον οποίο έγινε ο εντοπισμός του δράστη. Συγκεκριμένα, ο δράστης εντοπίστηκε με τα τεχνικά μέσα της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς η μητέρα του πρωθυπουργού ενημέρωσε την ασφάλεια του γιού της, η οποία έπραξε τα δέοντα. Το συμπέρασμα, λοιπόν, το οποίο βγαίνει είναι ότι η μητέρα του Τσίπρα ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς η θεσμική ιδιότητα του γιού της ως πρωθυπουργού έλυσε άμεσα το πρόβλημά της.
Αν ήταν μια απλή και «ανώνυμη» (όπως συνηθίζεται να λέγεται) Ελληνίδα δεν θα είχε την ευχέρεια να κινείται ταχύτατα η ΕΥΠ και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την περίπτωσή της. Κάτι, δηλαδή, το οποίο συμβαίνει στους υπόλοιπους συμπατριώτες μας, οι οποίοι δεν έχουν την τύχη να διαθέτουν συγγενή με υψηλή θεσμική ιδιότητα, που θα φροντίσει έτσι ώστε η όποια απόπειρα κλοπής εναντίον τους να έχει αίσιο τέλος.
Μόνο που η προστασία και η φροντίδα του κράτους και της Αστυνομίας απέναντι στους πολίτες αυτής της Χώρας θα έπρεπε να είναι η ίδια για όλους και όχι επιλεκτική, όπως φάνηκε και στην περίπτωση της μητέρα του πρωθυπουργού.  ΠΗΓΗ      


«Γιατροί του κόσμου»: Σταματάμε να εξετάζουμε λαθρομετανάστες, κινδυνεύουμε! Βίντεο

Οι Γιατροί του κόσμου έχουν κάνει πάμπολλες φορές δηλώσεις συμπαράστασης για τους λαθρομετανάστες, τελικά κατάλαβαν και αυτοί περί τίνος πρόκειται και δήλωσαν ότι παύουν να εξετάζουν λαθρομετανάστες, επειδή κινδυνεύει η ζωή τους.
Παρ’ ολίγον να με σκοτώσει ένας απ’ αυτούς πετώντας πάνω μου ένα… πυροσβεστήρα. “Ευτυχώς έσκυψα και με πήρε ξώφαλτσα στον ώμο θα με σκότωνε”.
Αυτά δήλωσε το μεσημέρι ο υπεύθυνος τοπικά των “Γιατρών του κόσμου” Κώστας Αντύπας, που παράλληλα έχει και την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, όταν μετά τα χθεσινά επεισόδια διαλύθηκε το Ιατρείο της Σούδας.
"Τα ίδια έγιναν και στην ΒΙΑΛ παλαιότερα, χθες τα έσπασαν εδώ. Η απόφαση των Γιατρών του κόσμου είναι να διακόψουμε την λειτουργία μας, γιατί κινδυνεύει η ζωή γιατρών και Νοσηλευτών, που μερικοί προσφέρουμε δωρεάν τις υπηρεσίες μας.
Χθες δεν ξέρω το λόγο έσπασαν το Ιατρείο, έσπασαν τον καρδιογράφο, μηχανήματα και εργαλεία πανάκριβα, πήραν τα φάρμακα, έσπασαν τα γραφεία και στο τέλος πήραν και ένα πυροσβεστήρα και άδειασαν παντού τον αφρό. Αντικρύσαμε την καταστροφή, βλέπαμε την ημέρα 100 περίπου ασθενείς.
Το πρωί ήρθε ένας νεαρός να τον εξετάσω και επειδή του είπα ότι δεν υπάρχει πια ιατρείο, δεν υπάρχει τίποτα, άρπαξε ένα πυροσβεστήρα και μου τον πέταξε στο κεφάλι, ευτυχώς πρόλαβα να σκύψω αλλιώς…" ΠΗΓΗ

Παραλήρημα και τρόμος στην “Εφημερίδα των Φωτομοντάζ” για το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών


Με ένα παραλήρημα τεραστίου μεγέθους, τόσο σε ανοησία, όσο και ποσοτικά, υποδέχτηκε η γνωστή Φυλλάδα των Τρομοκρατών ή αλλιώς γνωστή ως «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» την παρουσία των εθνικιστικών ψηφοδελτίων του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το παραλήρημα του «συντάκτη» προσπαθεί να πείσει μέχρι κι ό,τι η Χρυση Αυγή φταίει για το προπατορικό αμάρτημα και σε ένα κρεσέντο ανοησίας βλέπει τον «Χρυσαυγιτισμό» μέχρι και απέναντι στον... Σπάρτακο (73 π.Χ).
Ο κεντρικός πυρήνας του παραληρήματος είναι φυσικά το μίσος ενάντια στον Εθνικισμό, αλλά και ένα δριμύ κατηγορώ προς την Διδασκαλική Ομοσπονδία που δεν φρόντισε τόσα χρόνια για τον πλήρη αφελληνισμό των σχολείων ή έστω τον παράνομο αποκλεισμό των Εθνικιστών από την διαδικασία.
Εκεί όμως που πραγματικά ξεφεύγει το ρυπαρογράφημα, αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι το «εκπαιδευτικό όραμα της αριστεράς» είναι όταν αναρωτιέται «Πώς είναι δυνατόν να υπηρετούν ακόμη στα σχολεία μας εκπαιδευτικοί που υπερηφάνως υποστηρίζουν τη ναζιστική ιδεολογία, την ώρα που οι γονείς δεν φοβούνται ίσως τόσο τους εκπαιδευτικούς αυτούς, όσο το ενδεχόμενο να έχουν τα παιδιά τους αλλοδαπούς ή/και αλλόδοξους συμμαθητές, ή ακόμη αριστερούς, αναρχικούς, άθεους συμμαθητές, τέλος, συμμαθητές που μπορεί να είναι παιδιά ρομά, ΑμεΑ, ΛΟΑΤΚΙ, ίσως ακόμα και χαμηλής κοινωνικής τάξης;».
Σύντροφοί σταματήστε τον μπάφο γιατί σας χαλάει. Στο δημοτικό σχολείο δεν υπάρχουν «αριστεροί μαθητές», «αναρχικοί» ούτε «Λεσβίες, Ομοφυλόφυλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανσέξουαλ μαθητές». Κατανοούμε ότι αυτό είναι το όραμά σας για την Ελληνική νεολαία, αλλά εμείς είμαστε εδώ, ακριβώς για να σας εμποδίσουμε να το πραγματοποιήσετε.
Όλα τα παραπάνω, ιδιαιτέρως αφού δημοσιεύονται στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», δείχνουν τον πανικό ενός ολόκληρου συστήματος, που φτάνει μέχρι την χρηματοδότρια του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, Μέρκελ, εμπρός στην επέλαση των Εθνικιστών.
Ας μην ανησυχούν οι ταγοί του καθεστώτος και οι ουραγοί αρθρογράφοι τους. Όντως ερχόμαστε και είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες!

Τον εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν βολιδοσκοπεί ο Μητσοτάκης - Πιο μνημονιακός δεν γίνεταιΑπό «επιτυχία» σε «επιτυχία» βαδίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσπαθώντας διακαώς να δικαιώσει τον χαρακτηρισμό «παλτό» που του απέδωσε ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο νυν αρχικαρεκλάρχης της ΝΔ μαζεύει ό,τι «παλτό» κινείται στην πολιτική πιάτσα, με εμφανή τον κίνδυνο να τον φάει ο σκώρος…>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Ανθελληνικό παραλήρημα από τους... φίλους μογγόλους: Ξεκινά τουρκοσήριαλ με “ήρωες” τους σφαγείς του Μικρασιατικού Ελληνισμού!

Πάντοτε επίκαιρος ο Sun Tsu με τη ρήση του "οι πόλεμοι κερδίζονται πολύ πριν πολεμηθούν σε κατάσταση ένοπλης σύρραξης". Δηλαδή ο Sun Tsu μας εξηγεί ότι η ορθή στρατηγική επιβάλλει πριν ξεκινήσει η εμπόλεμη κατάσταση με τον αντίπαλο να έχουν μεγιστοποιηθεί οι πιθανότητες νίκης με άλλα πιο αθόρυβα, πονηρά και παραπλανητικά προπαρασκευαστικά μέσα. Και χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων αθόρυβων μέσων είναι η διενέργεια κατασκοπείας και πονηρών μέσων η επιθετική διπλωματία. Και φυσικά αντιστοίχων μέσων παραπλάνησης είναι η προπαγάνδα...>>> H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2588851236570537138

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item