Widgets

Ένα άλλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας…


Ως κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και εμείς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι νέοι της γενιάς μας. Η ανεργία είναι το κυριότερο πρόβλημα των νέων σήμερα, ενώ όσοι εργάζονται πληρώνονται με μισθούς πείνας, οι οποίοι πιο πολύ παραπέμπουν σε χαρτζιλίκι.

Αναπολώντας τα φοιτητικά χρόνια, σκέφτηκα τους συμφοιτητές μου και την πορεία που έχει ακολουθήσει ο καθένας μας μετά την αποφοίτησή μας. Συνειδητοποίησα, λοιπόν, πως οι περισσότεροι από εκείνους έχουν φύγει στο εξωτερικό. Αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την χώρα τους, την οικογένειά τους, τους φίλους τους, όλη τους την ζωή για μία θέση εργασίας. Και το χειρότερο όλων, είναι πως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν αποτελεί μία επιθυμητή επιλογή, αλλά μία επιλογή ανάγκης.

Μία χώρα που πλέον δεν παράγει τίποτα, εξάγει τον πολυτιμότερό της θησαυρό… το «μέλλον» της, τις νέες και τους νέους επιστήμονες, οι οποίοι διαπρέπουν σε όλους τους επιστημονικούς τομείς στο εξωτερικό. Δυστυχώς, όμως, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω παρακμή της ελληνικής κοινωνίας. Μία κοινωνία που βάλλεται από παντού. Πέραν της οικονομικής κρίσης και της κρίσης των Αξιών, είναι αντιμέτωπη και με το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο έχει μετατρέψει την καθημερινότητα των πολιτών σε εφιάλτη.

«Γιατί δεν φεύγεις και εσύ λοιπόν;», θα μπορούσε εύλογα να με ρωτήσει κάποιος, μαθαίνοντας τις σκέψεις μου. Η απάντησή μου είναι απλή. Είμαι Έλληνας Εθνικιστής, και πάνω και από το δικό μου όφελος, είναι εκείνο της πατρίδας. Θα δυσκολευτώ πολύ στην καθημερινότητά μου, αλλά ο σκοπός μου είναι ιερός. Πάνω από όλα έχω καθήκον να προστατεύσω την πατρίδα μου και να μην την αφήσω έρμαιο στα χέρια των λαθροεισβολέων, αλλά και των εγχώριων προδοτών. Δε θα τους διευκολύνω απλώς φεύγοντας, αλλά θα μείνω για να αντισταθώ. Είμαστε και εμείς, λοιπόν, ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, αλλά ένα κατά πολύ διαφορετικό…

Αντεπίθεση

Η φωνή της αλήθειας


Eλλάδα, η Μητέρα μας, η μια και ακομμάτιαστη ψυχή μας. Για αυτήν την Ελληνική Πατρίδα γενεές Ελλήνων από την βαθύτατη αρχαιότητα κοπίασαν και μάτωσαν. Χάρις σε αυτήν δημιούργησαν Πολιτισμό. Αυτήν υπερασπίστηκαν με τον Πατέρα Πόλεμο. Όργωσαν με τον Νου και με το Σώμα τους την ύπαρξή τους και την δική της. Ο ιδρώτας και το αίμα τους έγιναν ένα με το χώμα της και καρποφόρησαν την ένδοξη Ιστορία μας.

Στο σημερινό φύλλο δημοσιεύουμε το πρώτο μέρος μιας ενδιαφέρουσας μελέτης για τα Εθνικά Ονόματα των Ελλήνων, η οποία πιστεύουμε ότι θα είναι μια τονωτική του φρονήματος πνευματική τροφή, δυναμωτική του εθνικού φρονήματος, αντίδοτο στην κυρίαρχη προπαγάνδα της απαξίωσης και καταρράκωσης του εθνικού φρονήματος (σελ. 15).

Αυτήν την προαιώνια Μητέρα Πατρίδα περιφρονούν και προδίδουν σε κάθε τους βήμα, με κάθε τους σκέψη και απόφαση, οι απόγονοι αυτών που αιματοκύλησαν την Ελλάδα με αδελφικό αίμα, και παραμένουν «με το όπλο παρά πόδα» (σελ. 4).

Όπως αποκαλύπτουμε με το έγγραφο-ντοκουμέντο που το ΕΜΠΡΟΣ φέρνει σήμερα στο φως, σε κάθε ευκαιρία οι έμμισθοι των «δανειστών» πολιτικάντηδες, υπηρέτες του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης, αποφασίζουν και νομοθετούν εναντίον των συμφερόντων των Ελλήνων. Από τα μεγάλα, όπως τα καταστροφικά Μνημόνια, ως τις καθημερινές αποφάσεις του Δήμου Αθηναίων που, όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης, αποτελούν αποδείξεις ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

Όσα οι Έλληνες πλήρωσαν και πληρώνουν, με κρατήσεις, φόρους, ΕΝΦΙΑ και άλλα επαχθή οικονομικά μέτρα, και πλέον αδυνατούν να απολαύσουν για τους ίδιους και τα παιδιά τους, οι παράνομοι εισβολείς τα απολαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτοί είναι ο δημοτικοί άρχοντες, αυτοί είναι οι πολιτικάντηδες που αποφασίζουν για την ζωή μας.

Απέναντι στις προδοσίες τους, Έλληνες που τίμησαν την Ελληνική Σημαία, όπως ο Μαραθωνοδρόμος Τάσος Ψαθάς, σηκώνουν χωρίς φόβο αλλά με θάρρος το λάβαρο του αγώνα και με παρρησία καλούν τους Έλληνες να συνταχθούν στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής (σελ. 8).

Και επειδή η Ελλάδα αποτελεί την καρδιά της υφηλίου, αλλά μοιραία επηρεάζεται από τα διεθνή τεκταινόμενα, αλλά και γιατί έχουμε κάθε λόγο να αναζητήσουμε και να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Πατρίδας μας, δημοσιεύουμε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση αναφορικά με τις Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές του Νοεμβρίου και εξηγούμε γιατί είναι προς το συμφέρον των Ελλήνων μεταξύ των δύο υποψηφίων να υπερψηφιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ (σελ. 18).

Με επίγνωση της πραγματικότητας, σε κάθε βήμα και απόφασή μας, οι Έλληνες Εθνικιστές αποφασίζουμε με ένα κριτήριο: Πρώτα οι Έλληνες!

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 171)

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3223401778236234038

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item