Widgets

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ «ΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ»


Σε προηγούμενα κείμενα έχουμε διατυπώσει προβληματισμούς και απόψεις στο θέμα της λαθρομεταναστεύσεως και την εμπλοκή των ΕΔ.

Προτείναμε τον ορθό τρόπο εμπλοκής των ΕΔ και δηλώσαμε ότι τα προβλήματα πρέπει να τα λύσουμε μόνοι μας και όχι με την βοήθεια «συμμάχων» και τοκογλύφων. Θυμηθήκαμε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, όταν βροντοφώναξε: «ό,τι κάμομε θα το κάμομε μόνοι μας και δεν έχουμε καμμία ελπίδα από τους ξένους».

Διαβάζουμε στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ της 23/9/16 ότι, στα συγχρηματοδοτούμενα από την ΕΕ «ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ» και «ΔΟΜΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» αυξάνονται οι πιστώσεις και οι εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, για το διάστημα Αυγούστου – Δεκεμβρίου 2016, διατίθενται πιστώσεις: 6,1 εκατομμύρια ευρώ στα κέντρα της πρώτης κατηγορίας και 52,2 εκατομμύρια ευρώ στα της δευτέρας κατηγορίας. Σημειώνεται ότι περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, δαπανήθηκαν κατά το 6μηνο Φεβρουάριος – Ιούλιος 2016.

Από τα ποσά αυτά συνάγεται το συμπέρασμα ότι το βάρος θα διπλασιασθεί. Βέβαια, ο χρόνος θα φανερώσει την αλήθεια, εάν δηλαδή η αύξηση αφορά την ποιότητα ή την ποσότητα. Εκτιμάται όμως ότι αυτά τα οικονομικά στοιχεία προμηνύουν την αύξηση των ροών, στο επόμενο 6μηνο.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και τα συμπεράσματα στην σίτιση. Ο συνολικός αριθμός των σιτιζομένων από τις ΕΔ ανέρχεται σε 31.187 (6.235 και 24.952 ανά κατηγορία την ημέρα), έναντι 17.344 την προηγούμενη εβδομάδα (6.043 και 11.301 αντίστοιχα).

Από τα υπόλοιπα στοιχεία της ανακοινώσεως μπορούμε να συμπεράνουμε ότι μεγάλος αριθμός αναμένεται να προστεθεί σε περιοχές όπως: η Θήβα, η Στυλίδα και τα Γιαννιτσά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ευκαρπία, την δομή της οποίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, διαχειρίζεται άλλος φορέας, όμως το μίσθωμα καταβάλλουν οι ΕΔ.

Μία άλλη διαπίστωση είναι ότι οι κυβερνώντες, όταν βρίσκουν χρήματα, αναθέτουν επιπλέον πάρεργο στις ΕΔ και στα ΣΑ. Φορτώνουν με εργασίες τους πειθαρχημένους, ώστε να μην ασχολούνται με το κύριο έργο τους. Διαθέτουν χρήματα, ώστε να να προσβάλλουν την ανιδιοτέλεια που διακρίνει τα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ.

Οι φιλοχρήματοι ανατρέπουν την φυσική ιεράρχηση των ανθρωπίνων αναγκών και αξιών. Υποτάσσονται στο πάθος του πλούτου και παρασύρουν τον περίγυρό τους. Όμως έχουν κάνει λάθος υπολογισμούς. Αλλοι «φορείς» πλουτίζουν από αυτές τις δραστηριότητες.

Στα θέματα των λαθρομεταναστών εμπλέκονται και τα ΣΑ. Η Πυροσβεστική σβήνει τις φωτιές που βάζουν οι εισβολείς, όταν οργίζονται. Το Λιμενικό ασχολείται με την διάσωση όσων δεν πληρώνουν καλά τους δουλεμπόρους. Η Αστυνομία θα κυνηγήσει στη συνέχεια τους κλέφτες και τους φονιάδες, λόγω πείνας.

Στις 27/9/16 οι συνδικαλιστές των ΣΑ (της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής) διαμαρτυρήθηκαν στον Υπουργό Αμύνης, για τα δικαιώματά τους, για να λάβουν την απάντηση του ιδίου, ότι διαμαρτύρονται σε λάθος υπουργείο.

Θα προσπαθήσουμε να φωτίσουμε το γεγονός αυτό, που φανερώνει υπόθαλψη διχόνοιας, στρέφοντας τον έναν εναντίον του άλλου. Η Τάξη των Φυλάκων, γιατί με αυτό τον τρόπο αντιλαμβανόμαστε εμείς τις τάξεις, φαίνεται να συγκρούεται (εξηρτημένα) για μικροσυμφέροντα (οικονομικά).

Αλήθεια, γιατί διαμαρτυρήθηκαν σε λάθος υπουργό; Καθοδηγήθηκαν ή έκαναν λάθος; Τα συνθήματα που είδαμε ήταν: «Καμμένε θυμήσου την υπόσχεσή σου» και «Τα λεφτά δεν είναι του Στρατού είναι του Ελληνικού λαού». Το πρώτο σύνθημά τους, προειδοποιεί τον υπουργό με απόλυση, προκειμένου να κρατήσει την προεκλογική του δέσμευση και το δεύτερο θυμίζει τον ΓΑΠ, όταν έλεγε «Λεφτά υπάρχουν», προκειμένου να τον ψηφίσουν ώστε να πλουτίσουν. Δεν αποκλείεται παρόλα αυτά και η περίπτωση, κατά την οποία το θύμα είναι τα στελέχη, που παρασύρονται και ενδεχομένως θα πιστέψουν ότι ο συνδικαλισμός των ΣΑ και των ΕΔ (των αυτοαποκαλούμενων «παλαιστών») αποδίδει και θα αποφέρει έσοδα.

Είναι προφανές ότι η αριστερό-δεξιά ανησυχεί για τις ψήφους των στελεχών των ΕΔ και ΣΑ, δημιουργεί εικονικά προβλήματα και αποπροσανατολίζει τους φύλακες της πατρίδος από την αλήθεια, ψηφίζοντας νόμους με τους οποίους ξεπουλούν στους διεθνείς τοκογλύφους το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η εξηρτημένη οικονομική πολιτική και η μίμηση του τρόπου ζωής των κυβερνώντων.

Τα έργα τα οποία προέρχονται από τον δανεισμό, ως συγχρηματοδοτούμενα, έχουν όχι μόνον συνιδιοκτήτη αλλά και υποκινητή, τον τοκογλύφο, ο οποίος καθορίζει τον τρόπο και τον τόπο που θα επενδυθούν. Η Οικονομία, δυστυχώς στα χέρια τους, έχει πλέον καταβάλει την πολιτική και την βούληση.

Οι πράξεις τους αποτελούν στην συνείδηση των πολιτών πρότυπο προς μίμηση. Η επιδίωξη του πλουτισμού αλλοτρίωσε ακόμη και πολλούς πραγματικούς «αλληλέγγυους». Το σύννομο αντικατέστησε το ηθικό. Το αντιρατσιστικό αποδεικνύεται αντεθνικό.

Β. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

(Φ. 168)

EΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 7253391805656873871

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item