Widgets

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΤΟΣ ΚΟΛΑΦΟΣ το 2017, ΑΝΕΡΓΙΑ-ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ-ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Κασιδιάρης σε Προβόπουλο: “Δεν είσαι σε καφενείο!” - Ποινικές ευθύνες σε πολιτικούς και τραπεζίτες για την κατάρρευση της οικονομίας

Σφοδρή ήταν η αντιπαράθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος στην Εξεταστική επιτροπή της βουλής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών. ΠΗΓΗ


Θρήνος και οδυρμός στο καθεστώς από την παρουσία του Στηβ Γιατζόγλου στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!

Κακόμοιροι καθεστωτικοί, τι σας έμελλε να πάθετε...

Δεν έφταναν οι δημοσκοπήσεις και τα πραγματικά στοιχεία τους, που δείχνουν την ραγδαία άνοδο και δυναμική της Χρυσής Αυγής, ήρθε και το γεγονός ότι έχει σπάσει πλέον το απόστημα του τρόμου, που δημιούργησαν με τις διώξεις και τις δολοφονίες, με αποτέλεσμα ακόμα και επώνυμοι συνέλληνές μας να εμφανίζονται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού της. 

Η παρουσία του μεγάλου Έλληνα αθλητή, Στηβ Γιατζόγλου, ο οποίος δόξασε το Εθνόσημο με την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους καθεστωτικούς λακέδες, και να μην προκαλέσει συμπτώματα αλλεργίας στους επίδοξους καταστροφείς της Ελλάδος.

Μετά από ένα αρχικό «μούδιασμα» περίπου εικοσιτεσσάρων ωρών, η αρχή έγινε από αθλητικές ιστοσελίες που καυτηρίαζαν την παρουσία Γιατζόγλου στην εκδήλωση για τα 1000 φύλλα της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή». Την σκυτάλη πήραν ενημερωτικές ιστοσελίδες και φυσικά η «ομάδα τρόλ» του Σύριζα και άλλων αποκομμάτων, οι οποίες προέβησαν σε μαζικές διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον του Στηβ Γιατζόγλου. Ο μεγάλος αθλητής, απάντησε στις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε μαζικά, καλώντας τους επιτιθέμενους άμα θέλουν να αγκαλιάσουν αυτοί τον Τσίπρα και ότι αυτός είναι με τον Μιχαλολιάκο. Κάλεσε δε τα επιτιθέμενα «τρόλς» να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να δούν την αλήθεια.

Οι συγκεκριμένοι, βεβαίως, δεν πρόκειται να ξυπνήσουν, όμως ξυπνάει από τον λήθαργο ο Ελληνικός Λαός και ήδη στέλνει τα προμηνύματά του μέσω των δημοσκοπήσεων. Όπως το είπε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής: «Ένας καινούργιος ήλιος ανατέλλει στην Ελλάδα μας, ο ήλιος της Χρυσής Αυγής»! ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος για προκλήσεις τουρκίας, λαθρομετανάστευση και ολέθρια αγροτική πολιτική της Ε.Ε. 

Με την δυναμική ομιλία του στην επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος άσκησε δριμεία κριτική στην πολιτική της Ε.Ε., η οποία δεν τίθεται υπέρ των συμφερόντων των Ευρωπαίων πολιτών, αλλά στρέφεται κατά των Εθνών-Κρατών. ΠΗΓΗ


ΚΙ ΑΛΛΟ «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ»! ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΘΕΛΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ

Διαστάσεις… επιδημίας έχει πάρει η άρνηση Συλλόγων Γονέων να πάνε τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία των παιδιών τους, φέρνοντας νευρική κρίση στους λακέδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τσίπρα και Καμμένο.

Μάλιστα, η άρνηση αυτή δεν είναι «καινούργια», μιας κι έγινε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όλα τα ΜΜΕ την «έθαψαν». Και την «έθαψαν», διότι οι Σύλλογοι Γονέων και ο δήμαρχος της Λέρου δεν περιορίστηκαν μόνο στην άρνηση να πάνε τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά τους, αλλά πρότειναν συγκεκριμένες λύσεις – κατά την συνάντησή τους με τον προϊστάμενο Εκπαίδευσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που επισκέφθηκε το νησί τους για βολιδοσκόπηση της κατάστασης.

Έτσι, ο δήμαρχος πρότεινε –και οι Σύλλογοι Γονέων συμφώνησαν- τη δημιουργία σχολείου εντός του χώρου Κέντρου Υποδοχής, τεκμηριώνοντας την άποψη και την εναντίωση του για τους εξής λόγους:

Δεν είναι αναγκαίο να ενταχθούν στο σύνολο της κοινότητας μας, αφού η προφορική διαβεβαίωση του Μουζάλα είναι ότι μέχρι το Δεκέμβριο θα έχουν μεταφερθεί στη Στερεά Ελλάδα.

Ιατρικοί λόγοι: προέρχονται από χώρες με τελείως διαφορετικό υπόβαθρο ασθενειών και συνθηκών υγιεινής. Δεν είναι εμβολιασμένοι σύμφωνα με το Εθνικό μας Σύστημα Εμβολιασμού

Κοινωνικοί λόγοι: καθώς στους ανθρώπους αυτούς υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το ρόλο της οικογένειας, τη θέση της γυναίκας, της θρησκείας και μεγάλο χάσμα πολιτισμού. Επειδή η τοπική κοινωνία είναι μικρή κι έχει επιβαρυνθεί, παρόλο που αγκάλιασε και στήριξε με πράξεις τους συνανθρώπους αυτούς, μοναδικός τρόπος για την μόρφωση των παιδιών αυτών είναι η δημιουργία σχολείου, εντός του χώρου στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής ή πλησίον αυτού, καθώς δεν είμαστε αντίθετοι στη μόρφωση των παιδιών αλλά αδιαπραγμάτευτα εντός του χώρου Υποδοχής.

Επιπλέον, ο δήμαρχος πρότεινε την ανακατασκευή κτιρίου δίπλα από το Κέντρο Υποδοχής, αν παραστεί ανάγκη δημιουργίας σχολείου.

(ΥΓ): Ναι, αλλά αν πάνε τα «προσφυγόπουλα» σε δικό τους σχολείο, πως θα κατεβάσει το τσιπροκαμμενικό λεχριταριό τις χριστιανικές εικόνες από τα σχολεία των παιδιών μας – όπως έχει δεσμευτεί στους σιωνιστές εντολοδότες του;  ΠΗΓΗ

Τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» και ο βιασμός της «αλληλέγγυας»


Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ του βιασμού της 23χρονης Ελληνίδας από… ξαναμμένα «προσφυγάκια» στο προαύλιο του ΑΠΘ, αξίζει να σταθούμε σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

1η) Τα τρία «προσφυγάκια» δεν ήταν περαστικά από τους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, καθώς το βράδυ του Σαββάτου - πριν από τον βιασμό - είχαν αρπάξει τις τσάντες δύο γυναικών, πάλι μέσα στο ΑΠΘ, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτον ότι «κάποιοι» (ποιοι άλλοι από τους «αλληλέγγυους»;) τους είχαν ενημερώσει ότι εκεί μέσα είναι «άσυλο» και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να φοβούνται την Αστυνομία και δεύτερον ότι δρούσαν με την άδεια του μαρξιστικού υποκόσμου που λυμαίνεται τους πανεπιστημιακούς χώρους.

2η) Σύμφωνα με πληροφορίες, η βιασθείσα ίσως δεν ήταν εντελώς άγνωστη στους δράστες, καθώς ήταν εθελόντρια σε «δομές φιλοξενίας». Και προφανώς, τα «προσφυγάκια» έκριναν αρχικά ότι δε θα είχε αντίρρηση να τα «εξυπηρετήσει» και σεξουαλικά κι όταν διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ισχύει την υποχρέωσαν… Επιβεβαιώνοντας αυτό που ισχύει και στην Ευρώπη, ότι οι «εθελόντριες» είναι τα συνήθη θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους «κατατρεγμένους», που –λόγω κουλτούρας- αδυνατούν να εννοήσουν ότι μια γυναίκα που τους βοηθάει «δεν ψάχνεται»!

3η) Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για τον συνοδό της βιασθείσας. Άλλοι λένε ότι οι δράστες τον ακινητοποίησαν και τον υποχρέωσαν να βλέπει τις ασελγείς πράξεις τους κι άλλοι πως πρόλαβε να φύγει και να τρέξει να φωνάξει την αστυνομία. Λίγο δύσκολο να ισχύει το δεύτερο, καθώς πρώτα είχαν ληστέψει αυτόν, άρα τον είχαν ακινητοποιήσει. Όπως και να’ χει το πράμα, στάθηκε τυχερός (!) μέσα στην ατυχία του, γιατί τα «προσφυγάκια» -κάποια εκ των οποίων δεν κάνουν… διακρίσεις ανδρών, γυναικών και παιδιών και βιάζουν ότι… κινείται- θα μπορούσαν να βιάσουν κι αυτόν! ΠΗΓΗ

Ελλάδα, τον αναζητούσαν μετά το μακελειό στο Μπατακλάν - Πόσοι ακόμη άραγε έχουν εισβάλλει στην χώρα μας;

Μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη έγινε από την κυριακάτικη “Real News”, σε σχέση με την επέκταση των δραστηριοτήτων των τζιχαντιστών και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, υπό τον τίτλο «Χειροπέδες σε τζιχαντιστές στην Ελλάδα» και υπότιτλο «Ενας Γάλλος που ήταν στη λίστα της γαλλικής Αντιτρομοκρατικής για τη σφαγή στο “Μπατακλάν”, αλλά και ένας Γερμανός που κατηγορείτο για δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού στο Ανόβερο συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και την Ορεστιάδα» αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

"Δύο στελέχη ισλαμικών ριζοσπαστικοποιημένων ομάδων, που είχαν ενταχθεί στον ISIS και βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας καταζητούμενων όλων των ευρωπαϊκών Αστυνομιών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη βόρεια Ελλάδα µε διαφορά λίγων ημερών..>>>
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Η Χρυσή Αυγή στην υποδοχή των ιερών οστών των πεσόντων της Α’ Μοίρας Καταδρομών Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε σήμερα στο Αεροδρόμιο Δεκέλειας στην υποδοχή των ιερών οστών των Υπέρ Πατρίδος Πεσόντων Καταδρομέων της Α’ Μοίρας Καταδρομών και ενός ηρωικού Αεροπόρου, πιλότου του Noratlas. Κατά την επιστροφή τους στον ελληνικό εναέριο, συνοδεία τους βρίσκονταν αεροσκάφη Μιράζ 2000 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι ήρωες:.>>>>>
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Τρέμετε “ρατσιστές” του Ωραιοκάστρου: Θα σας ρίξει πολύ ξύλο ο Μέμος Μπεγνής!

Ποια κόκκινα παρακρατικά σκυλιά της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης; Άλλον πρέπει να φοβούνται –τι να φοβούνται, να τρέμουν στην κυριολεξία!- οι… ρατσιστές του Συλλόγου Γονέων του Ωραιοκάστρου, το παράδειγμα των οποίων μιμούνται πλέον κι άλλοι πολλοί: τον Μέμο Μπεγνή!
Για όσους τυχαίνει να μην τον γνωρίζουν, πρόκειται για ηθοποιό, του οποίου ο σεξουαλικός προσανατολισμός (αν είναι «γκέι» ή όχι…) έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στα περιοδικά «ποικίλης ύλης».
Έτσι, λοιπόν, σε συνέντευξη που έδωσε ο λεγάμενος στην εφημερίδα «Αγορά», τους απειλεί ευθέως με «πολύ ξύλο». Διαβάστε την… τρομαχτική απάντησή του στη σχετική ερώτηση:
«Είναι απίστευτος ρατσισμός όλο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια χώρα που ισχυρίζεται πως έχει δώσει τις τέχνες και τα μαθηματικά σε όλο τον κόσμο φέρεται τόσο ρατσιστικά. Αυτός ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προφανώς και είναι για πολύ ξύλο…».
Φιλική σύσταση προς… ρατσιστές Ωραιοκάστρου: κρυφτείτε, γιατί ο Μέμος… δεν αστειεύεται! Κρυφτείτε και φυλαχτείτε!  ΠΗΓΗ


Έλληνες Γιατροί: Η ύποπτη δράση των ΜΚΟ στον χώρο της Υγείας και η υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
Η ανθελληνική και διαβρωτική δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων είναι πλέον γνωστή σε όλους. Όπως και είναι γνωστό το γεγονός ότι οι πηγές εσόδων τους είναι ασαφείς. Εν τούτοις, πλέον είναι εμφανής η δράση τους και στο χώρο της υγείας, όπου κυριαρχεί η αδιαφάνεια και η ασάφεια.

Μία βασική πτυχή του συγκεκριμένου ζητήματος αφορά οργανώσεις οι οποίες δρουν παράτυπα και έχουν ως «καθήκον» την περίθαλψη λαθρομεταναστών. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418, ΦΕΚ Α’ 27/28-11-2005, άρθρο 7, παρ. 4) «η παροχή ιατρικής φροντίδας ή η υλοποίηση προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής ή άλλων προγραμμάτων κοινωνικού ή φιλανθρωπικού χαρακτήρα από ιατρικούς ή άλλους φορείς του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα, είναι νόμιμη μόνο μετά από έγγραφη αίτηση του οικείου τοπικού ιατρικού συλλόγου». Όσον αφορά λοιπόν την Αττική, καθ’ ομολογία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, δεν υπήρξε ποτέ συμμετοχή του στις ενέργειες των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων εντός της συγκεκριμένης περιοχής.

Με απλά λόγια, πρόκειται για οργανώσεις στις οποίες εργάζονται άτομα αμφιβόλων προσόντων, που πιθανόν να μην έχουν κάποια σχέση με τον ιατρικό τομέα, των οποίων μάλιστα οι πηγές χρηματοδότησης παραμένουν αφανείς.

Το όψιμο λοιπόν ενδιαφέρον της ΝΔ για τις ύποπτες ΜΚΟ στον χώρο της Υγείας είναι εξαιρετικά υποκριτικό, διότι τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ όσο και η τωρινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνδεδεμένες με την διαφθορά και την διαπλοκή.  ΠΗΓΗ

MKO, λαθρομετανάστες και Σύριζα εναντίον των νόμιμων απελάσεων: Πραγματοποίησαν και πορεία στο Λιμάνι της Μυτιλήνης

Πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν περίπου 100 λαθρομετανάστες. Οι λαθρομετανάστες κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα και διέκοψαν πολλές φορές την κυκλοφορία στην περιοχή του λιμανιού της Μυτιλήνης με την τακτική της καθιστικής διαμαρτυρίας στο οδόστρωμα. Η αναστάτωση που προκάλεσαν οφείλονταν στην έντονη δυσαρέσκεια για τον εγκλωβισμό τους στη Λέσβο, δηλαδή την ακύρωση της προώθησης τους προς την Ελληνική ενδοχώρα.

Βέβαια το σημαντικότερο σημείο στα αίτια των διαμαρτυριών των λαθρομεταναστών ήταν η έντονη αντίθεση τους για απελάσεις τους πίσω στην Τουρκία. Και αυτό το σημείο δεν είναι τυχαίο. Αποδεικνύεται πια φανερά το σχέδιο του λαθρεποικισμού της Ελλάδος με την έντονη επιθυμία των λαθρομεταναστών να παραμείνουν στην Ελλάδα και να απορρίπτουν ρητά και εξακολουθητικά οποιαδήποτε πράξη απελάσεως τους πίσω στην Τουρκία.
Με μεγάλη αμφιβολία αντιμετωπίζουμε το επιχείρημα ότι οι λαθρομετανάστες θέλουν να περάσουν απλά διαμέσου της Ελλάδος στην Ευρώπη. Αφού ενώ τα σύνορα της Ελλάδος είναι αυτή την στιγμή ορθάνοιχτα, η περαιτέρω ελεύθερη διάβαση προς τις γειτονικές χώρες έχει κλείσει ερμητικά ακόμη και με την βοήθεια του στρατού τους.

Και αυτή η καταστροφική πολιτική των ανοικτών συνόρων που έχει αρχίσει επί Σαμαρά, συνεχίζεται πιστά ως σήμερα με την φανερή αρωγή του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και φυσικά της Νέας Δημοκρατίας.Επίσης παρατηρούμε στο βίντεο της διαμαρτυρίας, που είναι αδιάψευστο πειστήριο, ότι υπάρχουν τουλάχιστον δυο στρατευμένοι υποκινητές της διαδήλωσης οι οποίοι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Η απόκρυψη της ταυτότητας ανέκαθεν παραπέμπει σε οργανωμένα σχέδια πλήρους ανατροπής της έννομης τάξης και αυτή τη φορά το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν πρώτα οι Έλληνες κάτοικοι της Λέσβου με την καταστροφή της περιουσίας τους και ίσως και της ζωής τους και μετά ολόκληρη η Ελλάδα.

Επιπροσθέτως το πολιτικό μας σχόλιο είναι ότι ο Ερντογάν περίμενε υπομονετικά ώσπου να διογκωθεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα σε μεγάλη αναλογία προς τον Ελληνικό πληθυσμό για να μπορέσει να εξαγγείλει καθαρά τις επιθετικές διαθέσεις του με κανονικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.
Επίσης μας κάνει τεράστια αλγεινή εντύπωση η γερμανική κυβέρνηση μέσω των δηλώσεων του εκπροσώπου τύπου του υπουργείου εξωτερικών, Μάρτιν Σέφερ. Ο Σέφερ μας δήλωσε ότι η Γερμανία δεν παίρνει το μέρος κανενός και άρα η Ελλάδα βρίσκεται αποκομμένη μέσα στην "Ενωμένη Ευρώπη" στην κήρυξη πολέμου που επιθυμεί να διαξάγει η Τουρκία σε ένα μέλος κράτος. Ποιό το όφελος πια να ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Πρέπει πια να κατανοήσουμε όλοι οι Έλληνες ότι οι λαθρομετανάστες είναι κανονικός στρατός κατοχής σύμφωνα με όλες τις αρχές του ασύμμετρου πολέμου. Και μόνο με μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου - Χρυσή Αυγή θα μπορέσει η Ελλάδα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την καταστροφή που έχει ήδη αρχίσει. ΠΗΓΗ “Τσάμπα μάγκες”: Επίθεση παρακρατικών στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Χανίων Βανδαλισμοί από γνωστά "άγνωστα" άτομα του αναρχοαριστερού χώρου, στους τοίχους και τις πόρτες των κλειστών, εκείνη την ώρα, γραφείων της Τ.Ο Χανίων της Χρυσής Αυγής, στο κέντρο των Χανίων.

Αργά το βράδυ μπήκαν στην πολυκατοικία και βανδάλισαν όλους τους ορόφους και όλες τις πόρτες των σπιτιών και των γραφείων που στεγάζονται στο κτήριο και έβαλαν φωτιά στην πόρτα του γραφείο μας! Έφυγαν ανενόχλητοι όπως... συνιθίζεται στις "εκπληκτικές" ημέρες που ζούμε στην Πατρίδα μας. Ήρθαν και θα  ξανάρθουν μας έγραψαν. Τουλάχιστον ας το κάνουν την ώρα που θα είμαστε εκεί. Είναι κρίμα να πληρώνουν οι τοίχοι την... επαναστατικότητα τους.

Υ.Γ. Θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες "άγνωστοι" κατέστρεψαν ολοσχερώς την Τοπική Χανίων και κανείς δεν συνελήφθη .
>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ!!!

98% κατά της λαθρομετανάστευσης στο δημοψήφισμα της Ουγγαρίας! Πονοκέφαλος σε εθνομηδενιστές και συστημικά ΜΜΕ, το θεωρούν άκυρο λόγω “μικρής συμμετοχής”

Πως τα συστημικά ΜΜΕ παρουσιάζουν το 98% της αποδοχής της άποψης του Ορμπάν στο δημοψήφισμα της Ουγγαρίας ως…φιάσκο

Τα συστημικά ΜΜΕ έχουν μια μακρόχρονη παράδοση να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα όσο και των πολιτικών σχηματισμών εκείνων με τους οποίους συμπλέουν από κοινού. Μετά την «κοινή πεποίθηση» όλων των ΜΜΕ του…θριάμβου της Κλίντον απέναντι στον Τραμπ (που βασίστηκε μόνο στα όσα «συμπεράσματα» έβγαλε το τόσο…αντικειμενικό CNN) έχουμε τώρα την σαφή προσπάθεια μείωσης του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στην Ουγγαρία.

Ενώ, λοιπόν, το αποτέλεσμα των δημοψηφίσματος αποτέλεσε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο για τον Ορμπάν και την πολιτική φύλαξης των συνόρων απέναντι στην λαθρομετανάστευση, με το πραγματικά εντυπωσιακό ποσοστό του 98%, τα ΜΜΕ εστίασαν στο γεγονός ότι η συμμετοχή στο δημοψήφισμα δεν ξεπέρασε το 50%, αλλά «περιορίστηκε» περίπου στο 43%, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίσουν το δημοψήφισμα ως «φιάσκο»…

Είναι ολοφάνερο ότι αυτό το συντριπτικό ποσοστό αποδοχής της πολιτικής του Ορμπάν δημιουργεί πονοκεφάλους στους υπηρέτες του εθνομηδενισμού, της πολυπολιτισμικότητας και της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων. Επειδή, λοιπόν, κάποιοι αρέσκονται «να παίζουν» με τα νούμερα (όντας οι ίδιοι «νούμερα») να τους υπενθυμίσουμε ότι οι εγχώριες βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 είχαν ποσοστό συμμετοχής μόλις 56%. Εάν, δηλαδή, ένα ακόμη 7% των ψηφισάντων δεν πήγαινε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, τότε το 51% των Ελλήνων θα απείχε.

Σ’ αυτήν την περίπτωση, άραγε, θα χαρακτήριζαν τις εκλογές ως «άκυρες»; Όχι βέβαια. Αλλά ακόμη κι αυτό το 44% που δεν ψήφισε στις προηγούμενες εγχώριες εκλογές δεν είναι αρκετό για να δείξει το μέγεθος της απαξίωσης της εκλογικής διαδικασίας; Για τους υποκριτές των εγχώριων ΜΜΕ προφανώς και όχι.

Στην περίπτωση της Ουγγαρίας βλέπουν το δέντρο (την αποχή του 57%) και χάνουν το δάσος (την αποδοχή σε ποσοστό 98% της άποψης Ορμπάν). Όπως και να έχει, όμως, η πραγματικότητα είναι σίγουρα πολύ άσχημη για τους παντός είδους οπαδούς των ανοιχτών συνόρων.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η υποκρισία των «αντιρατσιστών» για την Ποντιακή Γενοκτονία


Με το γνωστό απύθμενο θράσος του, ο «γλείφτης» της κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, εθνομηδενιστής Δημήτρης Τρίμης, έγραψε τα εξής στην «Εφημερίδα των Συντακτών»:

«Άνοιξε η όρεξη της Ακροδεξιάς στο Ωραιόκαστρο με την κάλυψη του δήμου. Διαβάζουμε στα τοπικά Μέσα ότι συνεχίζονται οι ρατσιστικές προκλήσεις καθώς κάποιοι καλούν σε συγκέντρωση (μοιράζοντας φυλλάδια ρατσιστικού περιεχομένου, με τα υποκριτικά απαραίτητα συνθήματα «ζήτω η Ελλάς», «όχι στην ισλαμοποίηση» και «Έλληνα πατριώτη σκέψου») μπροστά στο μνημείο Γενοκτονίας των Ποντίων την Παρασκευή. Αναμένουμε επομένως την καταγγελία των Ποντιακών Ενώσεων ιδίως της Β. Ελλάδας, για την άθλια εκμετάλλευση από τους ρατσιστές του ποντιακού ζητήματος.»

Εάν ο Τρίμης θεωρεί πράγματι ότι «Μην ξεχνάμε ότι οι Πόντιοι της Ελλάδας είναι ως γνωστόν απόγονοι προσφύγων, θυμάτων της τουρκικής βαρβαρότητας» ας απευθυνθεί στους τέως συνεργάτες του στον «Ιό», δηλαδή το ζεύγος Ψαρρά και τον Κωστόπουλο, οι οποίοι είχαν χαρακτηρίσει την Γενοκτονία των Ποντίων ως «νεοπαγές θεώρημα» (!), αμφισβητώντας την επί της ουσίας.

Ας απευθυνθεί, λοιπόν, στους αρνητές της Ποντιακής Γενοκτονίας «κράζοντάς» τους δεόντως και ας αφήσει ήσυχες τις Ποντιακές Ενώσεις που θα τους κάνει και ας αφήσει τις υποδείξεις για το τι θα καταγγείλουν και τι όχι…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τους γονείς των μαθητών στην Φιλιππιάδα το Indymedia απειλεί τώρα με δολοφονίες αστυνομικών


Δικαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής για τον Ζεϊμπέκ: Χαρακτήρισε ως «τουρκική» την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης!

Ποιος ξεχνάει την απίστευτα υποκριτική στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο οποίος παρίστανε τον… αγανακτισμένο όταν οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον είχαν στριμώξει άγρια στο κοινοβούλιο, ζητώντας του να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν υφίσταται ή όχι «τουρκική μειονότητα» στην Θράκη;Το μέρος του, μάλιστα, είχαν πάρει και ουκ ολίγες φυλλάδες και ιστοσελίδες του «συνταγματικού τόξου» χαρακτηρίζοντας «άδικη», «χυδαία» και «φασιστική επίθεση» την δεδομένη υποχρέωση ενός βουλευτή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κοινοβουλίου να πάρει σαφή θέση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα..>..>>>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ =>
Τα σκοτεινά σχέδια της τουρκίας για την Θράκη και οι προσδοκίες των πρακτόρων της

Παρακρατικοί της συγκυβέρνησης βανδάλισαν την Ιερά Μητρόπολη Τριπόλεως


Το χοντραίνει το πράμα η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των λακέδων της Μέρκελ, στην κόντρα που έχει αρχίσει με την Εκκλησία, με απώτερο σκοπό τον πλήρη αποχριστιανισμό της χώρας, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι παγκόσμιοι αφέντες!

Έτσι, ένα πρωτοφανές  γεγονός για τα δεδομένα της Τρίπολης έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι «γνωστοί-άγνωστοι» (γνωστοί-πασίγνωστοι στην κοινωνία της πόλεως…), έσπασαν με λοστούς την είσοδο του γραφείου του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, για να τρομοκρατήσουν ιερείς και πιστούς.
Όπως είναι φυσικό κι επόμενο, δεν υπήρξαν συλλήψεις, η δε Αστυνομία τους «αναζητά».
Τόσο δύσκολο είναι να τους πιάσει –εφόσον είναι προφανές ότι προέρχονται από την γνωστή ολιγάριθμη συμμορία των αναρχοκομμουνιστών της περιοχής- ή μήπως υπάρχει «άνωθεν εντολή» να κάνει η Αστυνομία ότι τους αναζητά, αλλά να μην τους βρίσκει;  ΠΗΓΗ

Εκτός τόπου και χρόνου ο ανιστόρητος: Ο Τσίπρας του “ΝΑΙ” εναντίον του πατέρα του “ΟΧΙ”, Ιωάννη Μεταξά


Ως κάποιο σημείο το γεγονός ότι πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι ένας αμόρφωτος που πηγαίνει περιοδεία τον Σούλτς στη Λέσβο και τη... Μυτιλήνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τραγελαφικό, αλλά κατά μία περίεργη έννοια αστείο.Μιλώντας, όμως, χθες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ο Τσίπρας απέδειξε ότι μόνο αστείο δεν είναι το να κυβερνά τον τόπο ένας ανόητος, ο οποίος με την αμάθεια (και ακόμα χειρότερα την ημιμάθεια) διαμορφώνει την άποψη νέων ανθρώπων περί των γεγονότων των ιστορικών.

Ας δούμε τι είπε ο Τσίπρας:.>>>
ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4593716962889637487

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item