Widgets

ΤΑΚΙΜΙΑΣΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ και ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ την ΠΑΤΡΙΔΑ...


Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τον χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας


Χέρι-χέρι βαδίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εναντίον της Ορθοδοξίας με σαφή σκοπό τον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας.
Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τον χωρισμό Κράτους - ΕκκλησίαςΕνδεικτικό (όσο και αποκαλυπτικό) των κοινών προθέσεών τους είναι τα όσα έγραψε στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία" ο φίλα προσκείμενος στη ΝΔ δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής: «Στην πραγματικότητα λοιπόν πίσω από τις γενικόλογες ιδεολογικές διακηρύξεις για την προώθηση του χωρισμού κράτους-Εκκλησίας και τη φραγκολεβαντίνικη ουδετεροθρησκία κρύβεται ένα ριζικό σχέδιο αναθεώρησης με στόχο τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων της Ελλάδας με την Τουρκία, τη Ρωσία, την Αμερική και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ωστόσο το σχέδιο αυτό, που θα συζητηθεί στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ακροθιγώς (λόγω της συγκυρίας) αλλά και στις λαϊκές συνελεύσεις που θα διεξαχθούν ανά την Ελλάδα στο προσεχές εξάμηνο (με αφορμή την εκκίνηση του διαλόγου για το Σύνταγμα), είναι σαφές και συγκεκριμένο. Βασίζεται τόσο στην πρόταση της ομάδας του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου για την αναθεώρηση («Καινοτόμο Σύνταγμα») όσο και στην παλαιότερη πρόταση της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του ανθρώπου που είχε εκπονηθεί το 2005 και υιοθετηθεί από την τότε ηγεσία του Συνασπισμού. ..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Σφοδρή επίθεση Χρυσής Αυγής στον αρχιτραπεζίτη της διαπλοκής: “Αρχιλαμόγιο Στουρνάρα, παρτάλι του Σημίτη και του Παπαντωνίου, θα σε πάω στον εισαγγελέα!

Σφοδρή επίθεση κατά του αρχιδιαπλεκόμενου μεγαλοτραπεζίτη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην εξεταστική επιτροπή. ΠΗΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αντιστεκόμενων Ελλήνων: Συγκέντρωση κατά της λαθρομετανάστευσης στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής 

Κατόπιν προσκλήσεως από πολίτες των Νέων Φλογητών Χαλκιδικής που παρακολουθούν με ανησυχία την ασταμάτητη ανέγερση νέων χώρων φιλοξενίας σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής παρευρέθη σε κατάμεστη από εκατοντάδες πολίτες αίθουσα του χωριού με σκοπό την ενημέρωση για τις «παρενέργειες» της έξαρσης του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης και για τους σχεδιασμούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πάνω στο ζήτημα αυτό.
Με αμείωτο ενδιαφέρον και αγανάκτηση για την στάση των τοπικών αρχόντων που προστρέχουν στην προσφιλή τακτική της εκτόνωσης των διαμαρτυριών με την παροχή εγγυήσεων και υποσχέσεων, οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τους Συναγωνιστές για το αγνό ενδιαφέρον τους και για το θάρρος τους να βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό, που υφίσταται μια άνευ προηγουμένου ηθική, κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση......>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Μπλόκο στην μαρξιστική προπαγάνδα! Οι γονείς του Ωραιοκάστρου απομάκρυναν τους συριζομούρηδες που έκαναν “παιδομάζωμα” έξω από το δημοτικό!

Λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές του 1ο του δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, μπροστά στον δρόμο του σχολείου ομάδα του Σύριζα κατέφθασε με πανό και φυλλάδια για να πλασάρουν την μαρξιστική τους προπαγάνδα στα παιδιά που σχολούσαν.

Έκπληκτοι οι γονείς αντέδρασαν άμεσα για την εικόνα αυτή που θα αντίκριζαν τα μάτια των παιδιών τους. «Με ποιο δικαίωμα πολιτικοποιείς το παιδί μου» φώναζαν οι γονείς και η απάντηση που πήραν ήταν «αφού δεν το κάνεις, εσύ θα το κάνω εγώ».
Οι γονείς τους ανάγκασαν να φύγουν από εκεί πριν βγουν τα παιδιά από τις τάξεις τους. Κλήσεις πολλές δέχθηκε το 100 από γονείς, το οποίο κατέφθασε μετά την απομάκρυνση της ομάδας του Σύριζα. ΠΗΓΗ

Οι πολιτικοί υπηρέτες της μνημονιακής κατοχής και η ελπίδα της Χρυσής Αυγής

Έχοντας πλέον βουλιάξει ολοκληρωτικά στον βούρκο των ψεμάτων, οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τον παραμικρό ηθικό και πολιτικό ενδοιασμό να πουν ένα ακόμη. Σύμφωνα, λοιπόν, με την κυβερνητική προπαγάνδα, ο προϋπολογισμός του 2017 θα εκτελεστεί με επιτυχία, όπως με αυταρέσκεια δηλώνουν οι συριζαίοι. Το ότι η «επιτυχής» εκτέλεση αυτού του προϋπολογισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με καινούργια αντιλαϊκά μέτρα και νέο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, δεν έχει καμία σημασία γι αυτούς.
Βουτηγμένοι μέχρι το μεδούλι στην αχαλίνωτη ψευδολογία οι συριζαίοι καλλιεργούν και πάλι μια ψεύτικη αισιοδοξία ότι επίκειται νέα αναδιάρθρωση του χρέους, την οποία ονομάζουν «απομείωση», αν και έχουν υπογράψει ότι αποκλείεται οποιαδήποτε ονομαστική μείωση του χρέους. Στο τέλος, θα υπάρξουν μόνο τα προγραμματισμένα βραχυπρόθεσμα μέτρα (τα οποία «δεν θα είναι δωρεάν», όπως ξεκάθαρα έχει δηλώσει ο Ρέγκλινγκ του ESM), ενώ τα μέτρα για την ρύθμιση των δόσεων μετά το 2021 θα συζητηθούν το 2019, για να αποτελέσουν μοχλό επιβολής ενός τέταρτου Μνημονίου.
Ακόμα, όμως, κι αν ανακοινώνονταν τώρα τα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν μετά το 2021, αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζε την προγραμματισμένη λήψη νέων αντεθνικών και αντιλαϊκών μέτρων, που θα συζητηθούν στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης. Μάλιστα, όσο πιο σαφές είναι το πλαίσιο ρύθμισης της αποπληρωμής του χρέους για την περίοδο μετά το 2021, τόσο πιο σκληρά θα είναι αυτά τα μέτρα, ακριβώς γιατί θα έχουν μια λύση – πακέτο έμπνευσης του ΔΝΤ.
Εδώ και 6 (και πλέον) χρόνια η ροή των πραγμάτων είναι δρομολογημένη. Από το πρώτο «προσωρινό» Μνημόνιο έχουμε ήδη φτάσει στο τρίτο, με ένα τέταρτο να φαίνεται ολοένα και περισσότερο στον ορίζοντα. Η Εθνική Κυριαρχία της Χώρας έχει παραχωρηθεί πλήρως, η δημόσια περιουσία της Χώρας ξεπωλείται έναντι πινακίου φακής, η φτωχοποίηση και «κινεζοποίηση» των εργασιακών σχέσεων διευρύνονται και γενικότερα η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει. Και μέσα σ΄όλα αυτά, να μην ξεχνάμε την ποινικοποίηση του Εθνικού Φρονήματος των Ελλήνων από την κυβέρνηση, με την αμέριστη συμπαράσταση όλου του πολιτικού φάσματος του «συνταγματικού τόξου».
Επομένως, η οποιαδήποτε ουσιαστική και Εθνικά ωφέλιμη λύση αδυνατεί να προέλθει απ΄όλους αυτούς που συνέτειναν στο να φτάσουμε στην σημερινή μνημονιακή κατοχή.
Η Πατρίδα και ο Λαός μπορούν να ελπίζουν μόνο στον Έντιμο και Νόμιμο αγώνα, εντός και κυρίως εκτός του Κοινοβουλίου, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, δηλαδή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν πέρασε η κόκκινη τρομοκρατία στην Ακαδημία Πλάτωνος! Έλληνες γονείς και μαθητές έδωσαν μάχη με τα λαθρολάγνα κοπρόσκυλα των ΜΚΟ και του Σύριζα

Στην επιστράτευση παρακρατικών στοιχείων προχωράει η συγκυβέρνηση των ξεφτιλισμένων λακέδων της Μέρκελ και του Σόρος, Τσίπρα και Καμμένου, προκειμένου να βάλουν δια της βίας στα σχολεία μας τα «προσφυγόπουλα»!

Έτσι, γενίτσαροι του αμερικανοκομμουνιστή και του ελλαδοχριστέμπορα, τους οποίους κουβάλησε μαζί του ο γ.γ. του υπουργείου Ανθελληνικής και Αντιχριστιανικής Παιδείας Γιάννης Παντής, επιτέθηκαν σε Έλληνες γονείς μαθητών που προσπάθησαν να κρατήσουν κλειστή την πόρτα του σχολείου, διότι ουδείς «υπεύθυνος» (εδώ γελάνε!)  δεν τους διαβεβαίωνε ότι τα «προσφυγόπουλα» είναι εμβολιασμένα και υγιή.
Η κόκκινη τρομοκρατία των συριζαίων και των ψεκασμένων φασουλήδων τους δε θα περάσει! Κι όταν νοσήσει το πρώτο Ελληνόπουλο (γιατί είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί…), να δούμε πως θα γλιτώσουν από την οργή των γονέων! ΠΗΓΗ

Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας: Δεν έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των προσφυγόπουλων - 4 παιδιά των “hot spot” με ηπατίτιδα Α΄ στο Κιλκίς!
Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας: Δεν έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των προσφυγόπουλων - 4 παιδιά των “hot spot” με ηπατίτιδα Α΄ στο Κιλκίς!

Πώς είπατε; Τα «προσφυγόπουλα» είναι εμβολιασμένα, δια πάσαν νόσον; Σας γελάσανε! Κι αυτό δεν το λέμε εμείς οι… ρατσιστές, το παραδέχεται το ίδιο το υπουργείο Υγείας:
«Το Υπουργείο Υγείας είναι προσηλωμένο στον στόχο της προστασίας του δικαιώματος στην εκπαίδευση και του δικαιώματος στην υγεία όλων των παιδιών που ζουν στη χώρα μας. Ο εμβολιασμός των παιδιών στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων-Μεταναστών γίνεται με προγραμματισμό και συντονισμό από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και με βάση τις αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Ο εμβολιασμός στα Κέντρα Φιλοξενίας και άλλους χώρους φιλοξενίας προχωρά κανονικά και αναμένεται ο πρώτος κύκλος να ολοκληρωθεί εντός του μηνός».
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος εμβολιασμού, παρόλα αυτά το υπουργείο του Φίλη έσπευσε ν’ ανοίξει από προχθές τα σχολεία των παιδιών μας στα «προσφυγόπουλα», εμβολιασμένα και μη!
Άρα, τα συντρόφια είναι πολύ επικίνδυνα και παίζουν με την υγεία των παιδιών μας, κι αυτό δεν πρέπει ν’ αφήνει αδιάφορο κανέναν Έλληνα γονέα!
Εμβολιασμένα είναι τα «προσφυγόπουλα», διαβεβαιώνουν τους Έλληνες γονείς οι τρελαμένοι νεοταξίτες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, αλλά η σκληρή πραγματικότητα τους διαψεύδει!
Έτσι, ένα κοριτσάκι επτά ετών νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς και τρεις έφηβοι, δύο 18χρονα αγόρια και ένα 14χρονο κορίτσι (όλοι παρολίγον συμμαθητές των παιδιών μας…), νοσηλεύονται στην Παθολογική κλινική του ιδίου νοσοκομείου.
Με τα παραπάνω «προσφυγόπουλα», ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ηπατίτιδας στην περιοχή του Κιλκίς, το τελευταίο δίμηνο, έφτασε τα 21!
Έλληνες γονείς προστατεύστε τα παιδιά σας!  ΠΗΓΗ
Η κυβέρνηση προφυλάσσει την «αντιρατσιστική» βία και ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη για το «προσφυγικό»Ο γνωστός τόσο για τα αντιεθνικιστικά του αισθήματα όσο και για την μη σταθερότητα στις πολιτικές του επιλογές Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωστής Παπαϊωάννου (χαρακτηριζόμενος ως «Δικαιωματάκιας» από τον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη της «Δημοκρατίας») έδωσε συνέντευξη στην ανεπίσημη έντυπη έκφραση της κυβερνητικής άποψης, την «Εφημερίδα των Συντακτών».Δεν θα σχολιάσουμε τα όσα αναφέρει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς αποτελούν μια ακόμη επανάληψη των όσων κατά καιρούς έχει πει εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας και τα οποία είναι ταυτόσημα με όσα υποστηρίζουν οι γνωστές περιθωριακές και παρακμιακές γκρούπες της άκρας αριστεράς. Έχουν, όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα αναφέρει αμέσως μετά για τα όσα συμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες με το «προσφυγικό»:
«Η ώσμωση ακραίων στοιχείων με τοπικές κοινωνίες με αφορμή το προσφυγικό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνική ειρήνη και τη δημόσια τάξη και ασφάλεια. Εκείνοι που βιαιοπραγούν ή απειλούν στο όνομα τάχα της ασφάλειας είναι εχθροί της ασφάλειας. Εκείνοι που οραματίζονται ένοπλες πολιτοφυλακές στα νησιά δεν είναι προστάτες της δημόσιας τάξης. Θέτουν σε διακινδύνευση εθνικά συμφέροντα... >>>>Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει την διαφθορά και την διαπλοκή

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στην συζήτηση για την διαφθορά στην Βουλή κατήγγειλε πως η διαπλοκή είναι έργο της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της αριστεράς. ΠΗΓΗ

Παραδοχή από την Θεανώ Φωτίου στην επιτροπή για την ανύπαρκτη «κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία»: Δεν θα βγούμε ποτέ από τα μνημόνια! 

Στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την "κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία" η υπουργός του Σύριζα, Θεανώ Φωτίου παραδέχθηκε ότι με την παρούσα κυβέρνηση η Ελλάδα δεν θα βγει ποτέ από τα Μνημόνια και θα συνεχίζεται ες αεί το κλίμα ύφεσης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.
Ακολουθεί η τοποθέτηση και το σχόλιο του βουλευτή Μεσσηνίας, Δημήτρη Κουκούτση:
Στα πλαίσια της σύστασης ενός «φορέα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας» σε μια συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής στις 11-10-2016, οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ επιχείρησαν να απολογηθούν έναντι του κομματικού τους ακροατήριου για την πλήρη μετάλλαξή τους σε πειθήνια όργανά καπιταλιστικών συμφερόντων,προσπαθώντας να ανασύρουν από την λήθη του σοβιετικού παρελθόντος τους τα αλήστου μνήμης "κολχόζ" και "κολλεκτίβες", προσφέροντας στο εξαπατώμενο κοινό τους μια ψευδαίσθηση «σοσιαλισμού».
Πρόταση μου στην επιτροπή για να βοηθηθεί η απενεχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όταν οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη τους παρίστανται σε εγκαίνια... υπέρ-σούπερ-μέγκα μάρκετς και λοιπών υπεραγορών των μεγάλων κεφαλαίων να βάζουν τα μεγάφωνα να ηχούν με το γνωστό άσμα του "συντρόφου" Μπακαλάκου: «Ήρθαν οι μεσάζοντες πάλι να κερδοσκοπήσουν, όχι δεν πουλάμε...». Αν πάλι επιθυμούν να ξέρουν το πώς λειτουργούν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί, ας ρωτήσουν τους πασόκους που έστειλε ο Ανδρέας Παπανδρέου στα τέλη του ’70 στην Κούβα για την απαραίτητη τεχνογνωσία!
Στην ίδια επιτροπή ειπώθηκε ότι θα φτιαχτεί μια «Ειδική Γραμματεία» με δωδεκαμελή σύνθεση (!) που θα αφορά ειδικά τους ρομά. Ξαφνικά ως κεραυνός εν αιθρία και ενώ αποχωρούσε η υπουργός Θεανώ Φωτίου δήλωσε ότι θα δοθούν λύσεις και ειδικά για το θέμα της επιτροπής των ρομά και άλλων επιτροπών, θα τα δούμε εάν… (επαναλαμβάνω εάν!) βγούμε ποτέ από τα μνημόνια!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ=> «ΑΥΤΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ» ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: «ΟΛΟΚΛΗΡΟ Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ ΕΔΩ και ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ»Λαθρομετανάστες παντού: Μπήκαν και στους αρχαιολογικούς χώρους - Σύντομα τσαντίρια και στην Ακρόπολη

Δεν είχαν πού αλλού να πάνε τα… καημένα τα «προσφυγάκια» στην Χίο, μιας και το "hot spot" της περιοχής είναι τίγκα και αναζητώντας τον κατάλληλο χώρο για να στήσουν τα τσαντίρια τους κατέληξαν στον αρχαιολογικό χώρο του φρουρίου της Χίου! Και μιλάμε τώρα για δεκάδες…Ωστόσο, η πρώτη απόπειρα δεν ήταν επιτυχής, καθώς μετά από τηλεφωνήματα και έντονα παράπονα των περιοίκων, η Αστυνομία τους απομάκρυνε. Αλλά, μετά από λίγο, τα «προσφυγάκια» επανήλθαν!
Εν τέλει, κινητοποιήθηκε η Εφορία Αρχαιοτήτων Χίου (να μην παραλείψουν τα διαδικτυακά τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ και το Olympia.gr να την καταγγείλουν για… ρατσισμό!) και ειδοποίησε εκ νέου την Αστυνομία ζητώντας την άμεση απομάκρυνση των σκηνών, την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου αλλά και την αποκατάσταση της περίφραξης που γκρέμισαν τα «προσφυγάκια» για να εισέλθουν.
Έτσι, συνεργεία του Δήμου με τη συνδρομή της Αστυνομίας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των σκηνών και την αποκατάσταση του χώρου «που στο μεταξύ είχε γεμίσει με πλαστικά σκουπίδια και άλλου είδους απορρίμματα» – σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ των τοπικών μέσων.
Όλα αυτά συνέβησαν χθες. Σήμερα όμως ξημέρωσε μια άλλη μέρα και καθόλου δεν αποκλείεται τα «προσφυγάκια» να είναι πάλι εκεί. Κι αν δεν πήγαν σήμερα, θα πάνε αύριο, μεθαύριο, και ούτω καθεξής…Την επόμενη φορά στην Ακρόπολη!

«Μειοψηφία» λέει ο Φίλης: Το 90% των γονιών του Δήμου Βόλβης αρνήθηκαν να στείλουν τα παιδιά τους στο «σχολείο» του Σύριζα!

Πρόσφατα ο Φίλης χαρακτήρισε τους γονείς που αντιδρούνε στην πολιτική Σύριζα, που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους ως «εξαιρετικά μειοψηφικές καταστάσεις», προκειμένου να δικαιολογήσει την απολυταρχική απόφασή του να τους επιβάλλει την ιδεοληψία του.
Ας δούμε τι ακριβώς είναι «μειοψηφία» - Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του Σχολείου Προφήτη δήμου Βόλβης, Σωτήρης Τσιομπάνης: «Ήλθαν στο σχολείο 13 από τους 130 μαθητές σήμερα. Η εικόνα που έχουμε είναι ότι αύριο θα έλθουν κανονικά όλα τα παιδιά. Πάντως και σήμερα τα μαθήματα γίνονται κανονικά, για τα παιδιά που ήλθαν»
Κοινώς, 90% των γονιών και μαθητών αντιδρούν στην προοπτική να μετατραπεί το σχολείο και οι αίθουσες διδασκαλίας των παιδιών τους σε ένα ιδιότυπο "Hot Spot" για ανήλικους και «ανήλικους» λαθρομετανάστες με όλα τα παρελκόμενα όπως επιδημίες φυματίωσης, ηπατίτιδας και άλλων ασθενειών που είχαν εκλείψει στην Ελλάδα.
Και όλα αυτά αφότου ο Διευθυντής του Σχολείου τους παρέθεσε τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για δήθεν εμβολιασμό των πάντων, επιχειρήματα τα οποία διαψεύδονται από την πραγματικότητα των πάμπολλων κρουσμάτων και φυσικά δεν πιστεύουν οι γονείς.
Ενδεικτικό της οπτικής με την οποία προσεγγίζει το εν λόγω ζήτημα η κυβέρνηση ήταν και η δήλωση του διορισμένου από τον Σύριζα Περιφερειακού Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος είπε: «Μιλήσαμε με τους γονείς και για τα θέματα ασφάλειας και υγιεινής, παρόλα αυτά υπάρχουν μεμονωμένοι γονείς που συνεχίζουν να αντιδρούν».
Ως «μερίδα γονέων» αντιμετωπίζουν την άποψη του 90% των γονέων, προκειμένου να την απαξιώσουν και να την αγνοήσουν, υιοθετώντας τις απόψεις των ΜΚΟ και των συριζαίων που μιλάνε εκ του ασφαλούς, αφού τα δικά τους παιδιά είναι στα «κολέγια» μακριά από τις επικίνδυνες συνέπειες των πολιτικών των γονέων τους ή σε καταλήψεις και γιάφκες, όπως δείχνουν αναρίθμητα παραδείγματα «αντιφασιστικής δράσεως» υπουργικών γόνων.
Αλλά δεν θα τους περάσει! Οι Έλληνες έχουν τον πολιτικό φορέα που τους εκπροσωπεί στην Βουλή και επιτέλους ακούγεται η φωνή τους: Την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων! ΠΗΓΗ

Εργαζόμενος του “hot spot” Διαβατών καταγγέλλει: Κόλλησα οξεία ηπατίτιδα Α’ και δεν είμαι ο μόνος!

Ενώ η συγκυβέρνηση των λακέδων της Μέρκελ και του Σόρος και τα δημοσιογραφικά της όργανα επιχειρούν συνεχώς να καθησυχάσουν τους Έλληνες για την υγειονομική βόμβα των hotspots – και κυρίως τους γονείς των Ελληνόπουλων, στα σχολεία των οποίων θα «φοιτήσουν» τα «προσφυγόπουλα», η θλιβερή πραγματικότητα τους διαψεύδει πανηγυρικά!
Έτσι, εργαζόμενος που απασχολείται στον τομέα καθαριότητας του hot spot Διαβατών, επ’ ονόματι Δημήτριος Χριστόπουλος, κατήγγειλε στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS FM 103,6 της Θεσσαλονίκης, ότι προσβλήθηκε από οξεία ηπατίτιδα Α και τώρα νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης!
Κι αφού έκανε λόγο για άθλιες συνθήκες υγιεινής στον καταυλισμό, προσέθεσε πως δεν είναι ο μόνος εργαζόμενος στο hot spot με ανάλογα συμπτώματα…  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΤΟΣ ΚΟΛΑΦΟΣ το 2017, ΑΝΕΡΓΙΑ-ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ-ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Εγκαινιάζεται τηλεφωνικός αριθμός για τα «πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων»: Των Χρυσαυγιτών πότε θα τα δημοσιεύσουν;Όπως διαβάζουμε στο «Βήμα» μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσει ειδική τηλεφωνική γραμμή αλλά και ηλεκτρονική πλατφόρμα επικοινωνίας στο Διαδίκτυο για τους φακέλους πολιτικών φρονημάτων, ώστε «δικαιούχοι», καθώς και ερευνητές και ιστορικοί να αποκτήσουν, υπό προϋποθέσεις, πρόσβαση στα τεκμήρια αυτά του παρελθόντος.
Η Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ανέλαβε την υλοποίηση της απόφασης για το «άνοιγμα» των φακέλων, έχει «κλείσει» τηλεφωνικό αριθμό τον οποίο θα ενεργοποιήσει άμεσα και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ζητούν πληροφορίες. Επίσης, στον ιστότοπο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα υπάρχει ειδικό «παράθυρο» με καταχώριση που θα περιλαμβάνει πληροφορίες και υλικό αναφορικά με τους φακέλους πολιτικών φρονημάτων.
Όλα αυτά για τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που εκδίδονταν στο παρελθόν για τους κομμουνιστές όταν ήταν αυτοί που έφταιγαν για τα πάντα, σε αυτόν τον τόπο.
Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς οι μόνοι που «φταίνε» για τα πάντα είναι οι «ακροδεξιοί», δηλαδή οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και ως εκ τούτου υπάρχουν και τα αντίστοιχα «πιστοιητικά κοινωνικών φρονημάτων», όπου καταγράφονται τα πάντα. Αντιστοίχως είχαν έτοιμες και τις «δηλώσεις μετανοίας» μέχρι που αντιλήφθηκαν ότι οι Εθνικιστές δεν είναι κομμουνιστές για να τις υπογράφουν κλαίγοντας και έτσι προχώρησαν στο «παρασύνθημα» δηλαδή στην εξαπόλυση της πολιτικής σκευωρίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Πότε, άραγε, θα δημοσιευτούν τα πιστοιποιητικά κοινωνικών φρονημάτων των Χρυσαυγιτών;
Για να δει ο Ελληνικός Λαός τον ενδελεχή έλεγχο που έγινε στα περιουσιακά στοιχεία εκάστου στελέχους και μέλους της Χρυσής Αυγής. Για να δει την συνεργασία με πυρήνες της άκρας αριστεράς, ως προς την φωτογράφιση εκδηλώσεων και προσώπων. Για να δει ο Ελληνικός Λαός το μίσος με το οποίο «εξουσία» και «αντι – εξουσία» αντιμετώπισαν ένα πολιτικό Κίνημα, επειδή θέλει να δώσει τέλος στην κλεπτοκρατία και την φαυλότητα.
Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι από συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής όπου αξύριστος κι ακούρευτος από τον 1ο όροφο της ΓΑΔΑ μαγνητοσκοπούσε για "άγνωστους" λόγους την συγκέντρωσή μας. Πότε θα δούμε κι εμείς το "υλικό" να ξέρουμε αν... ήμασταν όμορφοι; ΠΗΓΗ
Πανωλεθρία στο Eurogroup: Μειωμένη δόση αντί για το χρέος πήραν οι συριζαίοι

Ακούγαμε μέρες τώρα τις ιαχές του καθεστωτικού τύπου περί των συναντήσεων στις ΗΠΑ και την απαρχή της συζητήσεως για το χρέος που δήθεν θα «ανακούφιζε» την Ελληνική Κοινωνία. Βεβαίως αυτό που ουδέποτε είπαν στον Ελληνικό Λαό οι κυβερνώντες συριζοψεκασμένοι ή οι δήθεν αντιπολιτευόμενοι ψευτοδεξιοί είναι ότι ακόμα και αν ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος, αυτή θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την αναδιάρθρωσή του, δηλαδή την μετακύλισή του στα παιδιά μας, προοπτική που φυσικά ουδείς μη ξεφτίλας θα δεχόταν ακόμα και να συζητήσει.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup έδειξαν πως οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν «χαμπαριάζουν» από τα όσα διαδίδουν τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» στο εσωτερικό της χώρας και έτσι οι κυβερνώντες πήγαν για «μαλλί» και βγήκαν «κουρεμένοι».
Συγκεκριμένα, αντί να αρχίσει η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους, αποφασίστηκε ότι δεν θα πάρουμε το σύνολο της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ, αλλά αντ’ αυτού θα πάρουμε 1,1 δισ. ευρώ προφανώς για να μην φανεί ότι ο Σόιμπλε πέτυχε το σύνολο του στόχου του.
Επί της πανωλεθρίας αυτής, που ήρθε ως απόρροια της ανικανότητας του κράτους να ρυθμίσεις τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του σε ιδιώτες, όπως σημειώνουν αρκετοί αναλυτές, ήρθε και η δήλωση Τσακαλώτου ότι «Δεν έχουμε μεγάλες υποχρεώσεις στο άμεσο διάστημα, έτσι μπορεί να εκταμιευτεί το 1,1 δισ. ευρώ τώρα και το υπόλοιπο ποσό στις 24 Οκτωβρίου.»
Και αφού βρε Ευκλείδη δεν έχουμε μεγάλες υποχρεώσεις, όπως λες, γιατί αποψιλώνεις και πάλι τα αποθεματικά των ταμείων; Γιατί κάθε 1η και 15η του μήνα είναι αβέβαιη η αποπληρωμή μισθών και συντάξεων; Ακόμα χειρότερα, αφού δεν έχουμε υποχρεώσεις, γιατί μειώνεις (μέσω του κομμουνιστή Κατρούγκαλου) τις συντάξεις και ετοιμάζεσαι να νομοθετήσεις και άλλα επαίσχυντα μέτρα;
Χόρτασε ο κόσμος με τσάμπα μαγκιά και κούφια "υπερηφάνεια" από τους συριζαίους και δουλικότητα από τους νεοδημοκράτες.
Έχει φτάσει η ώρα μίας πραγματικά Εθνικής Κυβερνήσεως της Χρυσής Αυγής για να μπορέσει επιτέλους η Ελλάδα και οι Έλληνες να δώσουν την μάχη ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους και τις μεθοδεύσεις τους για υφαρπαγή της χώρας. ΠΗΓΗ

Με το κόλπο του υποκατώτατου μισθού ο κατώτατος μισθός έφτασε στα 440 ευρώ!

Με το κόλπο του... υποκατώτατου μισθού ο κατώτατος μισθός έφτασε στα 440 ευρώ!Επί χρόνια ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλαγε συνεχώς για την «γενιά των 700 ευρώ», ασχέτως βεβαίως αν ο ίδιος ως ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο δεν ανήκε ποτέ σ΄αυτήν. Ταυτόχρονα, μια από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την εξουσία, ήταν ότι ο κατώτατος μισθός θα πάει μίνιμουμ στα 740 ευρώ.
Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκαν αρκετά όχι μόνο να μην πάει ο κατώτατος μισθός στα 740 ευρώ, αλλά στην πραγματικότητα να περιορίζεται στα 527 και μάλιστα μικτά.
Ο χαρακτηρισμός «υποκατώτατος μισθός» (!) αφορά μια ακόμη λεκτική εφεύρεση της "Επιτροπής Σοφών" για να ορίσει τον μισθό των νέων εργαζομένων με τα καινούργια δεδομένα. Ο όρος «υποκατώτατος», ο οποίος εμφανίζεται στο αγγλικό κείμενο και όχι σ΄αυτό το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα από το υπουργείο Εργασίας, προβλέπει την σύνδεση της αμοιβής των νέων με την εργασιακή τους εμπειρία. Συγκεκριμένα, το αγγλικό κείμενο προβλέπει μισθό για τους νέους, ο οποίος θα αντιστοιχεί στο 90% του κατώτατου μισθού (σήμερα 586 ευρώ μικτά) για τον πρώτο χρόνο εργασιακής εμπειρίας και στο 95% για τον δεύτερο χρόνο εργασιακής εμπειρίας τους.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ένας νέος με ένα έτος εργασιακής εμπειρίας θα πάρει 527 ευρώ μικτά, ενώ στον δεύτερο χρόνο θα πάρει 556 ευρώ.
Επί της ουσίας, δηλαδή, ο πραγματικός κατώτατος («υποκατώτατος», σύμφωνα με την επίσημη ορολογία…) μισθός δεν ξεπερνά τα 440 ευρώ. Ποσό, δηλαδή, πολύ κάτω από το όριο της φτώχειας, το οποίο χωρίς αμφιβολία οδηγεί σε συνθήκες «κινεζοποίησης» των εργαζομένων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει «πανάξια» την αντεργατική πολιτική των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Κροκοδείλια δάκρυα και γελοιότητες από Καμμένο ότι θα έριχνε την κυβέρνηση, αν ερχόταν σε σύγκρουση με την ΕκκλησίαΣυναγωνιζόμενος με αξιώσεις τον συνέταιρό του στην εξουσία Αλέξη Τσίπρα σε απύθμενο θράσος και αχαλίνωτη ψευδολογία, ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε ότι δεν θα στήριζε την κυβέρνηση εάν αυτή ερχόταν σε σύγκρουση με την Εκκλησία.Μάλιστα, υποστήριξε ότι αυτό το είπε «ευθέως μπροστά στον Πρωθυπουργό και τον Αρχιεπίσκοπο». Εκτός, όμως, από την… αποφασιστικότητα που έδειξε ο Καμμένος στην τηλεοπτική οθόνη, είχαμε κι άλλο δείγμα της… σθεναρής στάσης του αντιπροέδρου της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης.
Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην Real News «Ο Π. Καμμένος, μάλιστα, που εξαρχής στήριξε την Εκκλησία, κερδίζοντας την εκτίμηση του Αρχιεπισκόπου, δεν άντεξε κάποια στιγμή και ξέσπασε σε λυγμούς. “Μακαριότατε, εάν εσείς μου ζητήσετε να ρίξω την κυβέρνηση, να ξέρετε ότι θα το κάνω. Να ξέρετε, όμως, ότι αυτό δεν θα είναι υπέρ του έθνους. Ο μόνος που θα ωφεληθεί θα είναι η Τουρκία”».
Όποιος θα χαρακτήριζε πιθανότατα τους… λυγμούς του Καμμένου ως κροκοδείλια δάκρυα προφανώς είναι εμπαθής και δεν γνωρίζει την… δυναμικότητα του ανδρός κατά το παρελθόν. Ποιος δεν ξεχνάει ότι στο παρελθόν έδειξε την… πατριωτική του στάση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ως "Μακεδονία" από τον Μουζάλα, στην ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, στην κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα και στην δημιουργία του Συμφώνου Συμβίωσης;
Σ΄όλες τις προαναφερθείσες περιπτώσεις ο Καμμένος αντί να ρίξει την κυβέρνηση, έκανε κάτι πολύ πιο αποδοτικό: Δεν ψήφισε τα συγκεκριμένα νομοσχέδια… Το γεγονός ότι τα νομοσχέδια αυτά πέρασαν με άνεση, λόγω της υπερψήφισης τους από τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», αποτελεί απλώς μια περιττή λεπτομέρεια…
Η συνέχιση της παρουσίας των ΑΝΕΛ στην γλυκιά και προσοδοφόρα καρέκλα της κυβερνητικής εξουσίας είναι πολυτιμότερη γι΄ αυτούς από την οποιαδήποτε ουσιαστική αντίθεση απέναντι στα ανθελληνικά νομοσχέδια που περνούν στην Βουλή. Γι΄ αυτό και οι πατριδοκάπηλοι των ΑΝΕΛ θα νιώσουν τις συνέπειες αυτής της εξυπηρέτησης των στενών συντηρητικών συμφερόντων τους στις επόμενες εκλογές, όταν και θα εξαϋλωθούν πολιτικά σε ολοκληρωτικό βαθμό.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ο κατηγορούμενος για παιδεραστία, Νίκος Γεωργιάδης παραμένει στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη και θα είναι υποψήφιος βουλευτής!

Για την περίπτωση του κατηγορουμένου για παιδεραστία, Νίκου Γεωργιάδη, πρώην(;) συμβούλου του νυν αρχηγού της ΝΔ, έχουμε γράψει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Οι ενδείξεις ότι επί της ουσίας όχι μόνο δεν έχει απομακρυνθεί από την ιδιότητα του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά παραμένει το δεξί του χέρι, ολοένα και πληθαίνουν.
Χαρακτηριστικό είναι τα όσα γράφει ο εκδότης της εφημερίδας "Παραπολιτικά" Γιάννης Κουρτάκης για το πρόσωπο του Γεωργιάδη: «Στη Β΄ Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου, Νίκος Γεωργιάδης».
Το ενδιαφέρον στα όσα γράφει ο Κουρτάκης είναι τόσο η βεβαιότητα του για την υποψηφιότητα του Γεωργιάδη όσο και ο χαρακτηρισμός «στενός συνεργάτης του Κυριάκου», κάτι που σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος για μια τόσο αισχρή πράξη παραμένει στο στενό επιτελείο του Μητσοτάκη.
Αυτό είναι το φιλελεύθερο ήθος της ΝΔ, η οποία μπορεί να έχει κηρύξει πόλεμο ενάντια στον «εθνικισμό και τον λαϊκισμό», αλλά ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της σε κατηγορούμενο για παιδεραστία, τον οποίο επί της ουσίας επιβραβεύει όχι μόνο με την διατήρηση της ιδιότητας του ως του πλέον στενού συνεργάτη του αρχηγού της, αλλά και με την επικείμενη κάθοδο του στην Β΄ Αθήνας ως υποψήφιου βουλευτή.
Ντροπή και Αίσχος!    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν πήγαν στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ξάνθης οι βουλευτές του Σύριζα - Πήγαν όμως στην περιοδεία του ψευδομουφτή!


Την στιγμή που οι κυβερνητικοί βουλευτές του Σύριζα με γελοίες προφάσεις, περιχαρακωμένοι στα ιδεολογικά τους σύνδρομα και στις εντολές που λαμβάνουν από τους επικίνδυνα εγκάθετους του τουρκικού προξενείου, αρνήθηκαν να παραστούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των Ελευθερίων της Ξάνθης από τον βουλγαρικό ζυγόσύρθηκαν μαζί με αιρετούς άρχοντες πίσω από το άρμα του τουρκικού προξενείου, συμμετέχοντας σε αυτούς τους πονηρούς καιρούς που διανύει η πατρίδα μας, σε τουρκογιορτές και τουρκοσυνάξεις συνοδεύοντας τους γνωστούς τουρκοπράκτορες, ψευτομουφτή Μετέ και τούρκο πρόξενο.
Μια ακόμη αρχηγική εμφάνιση σύμφωνα με την εφημερίδα ''ΜΑΧΗΤΗΣ'' πραγματοποίησε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, το πρωί, ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ, αφού επισκέφθηκε τον οικισμό Ηλιόπετρα του Δήμου Τοπείρου και συμμετείχε σε θρησκευτική τουρκογιορτή , συνοδευόμενος από τον τούρκο πρόξενο Κομοτηνής και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη. Μαζί τους ένας ακόμα τουρκολάγνος αιρετός χριστιανός ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου.

Οι οποίοι αφού απαξίωσαν μεν να εμφανιστούν στις εκδηλώσεις Απελευθέρωσης της Ξάνθης, τρέξανε δε πίσω από τον Μετέ που εκτός των άλλων, είχε μαζί του και φωτογράφο να τον φωτογραφίζει σε ρόλο ηγέτη να χαιρετάει τον κόσμο και να τον ακολουθούν ως συνοδεία όλοι οι υπόλοιποι και πίσω από όλους οι Έλληνες βουλευτές!
O εν λόγω βουλευτής Ζεϊμπέκ που άγεται και φέρεται από το πάθος και την αγάπη του ως προς την μητέρα πατρίδα του (τουρκία), σαφώς και είναι ελεύθερος να πολιτευτεί στην γείτονα και να ασκεί την πολιτική της Άγκυρας εκεί και όχι στην Ελλάδα και στην περιοχή μας, επιδιώκοντας ως εγκάθετος του τουρκικού προξενείου και φερέφωνο της Άγκυρας, την τουρκοποίηση της Θράκης. Μαζί του ελεύθερος να πορευθεί και το υποχείριό του, ο πιστός ακόλουθός του, ο κατ επίφασιν βουλευτής Γιαννακίδης Στάθης.
Ας τους χαίρεται ο Ξανθιώτικος λαός που τους εξέλεξε αυτούς και το κόμμα τους, το οποίο υπηρετεί και υποστηρίζει τον τούρκικο επεκτατισμό-παραλογισμό στην Θράκη.
Κρυσταλίδου Κόνι
Τ.Ο. Ξάνθης


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5697211824946086311

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item