Widgets

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ από το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»ΤΟΞΟ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΟΠΙΩΝ και ΞΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στην ΘΡΗΣΚΕΙΑ, την ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΕΠΙΒΙΩΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ


Μίσος των εθνομηδενιστών του Σύριζα για τον Ελληνισμό: Μετά τα θρησκευτικά ο Φίλης καταργεί και την Ιστορία!

Η σημασία της έννοιας του Έθνους είναι γνωστή στους Έλληνες από τα αρχαία χρόνια, μιας που ο Ηρόδοτος στο 8ο του βιβλίο «Ουρανία» αναφέρει χαρακτηριστικά: «τὸ Ἑλληνικὸν ἐὸν ὅμαιμόν τε καὶ ὁμόγλωσσον καὶ θεῶν ἱδρύματά τε κοινὰ καὶ θυσίαι ἤθεά τε ὁμότροπα». Η Ηροδότεια αυτή αρχή έχει σκοπό να καταργηθεί όπως όλα δείχνουν από τα ανθελληνικά σχέδια της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανελ και ενός ανίδεου. ανιστόρητου και εθνομηδενιστή υπουργού Παιδείας.

Την ίδια στιγμή που οι λαθρομετανάστες γίνονται πολίτες α΄ κατηγορίας, καθώς από το αριστερό κράτος και παρακράτος προωθείται ολοένα η ένταξή τους στον κοινωνικό και εθνικό ιστό της Ελλάδας ο Φίλης, μετά την κατάργηση των θρησκευτικών, την υποβάθμιση των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών, έβαλε ως στόχο του να καταργήσει και ολόκληρα κεφάλαια από το μάθημα της Ιστορίας του Λυκείου. 

Έκτος ύλης κρίθηκαν σημαντικά κεφάλαια της Ιστορίας των Ελλήνων όπως ο Κυκλαδικός Πολιτισμός, ο Μινωικός Πολιτισμός, ο Μυκηναϊκός Πολιτισμός, ο πρώτος και ο δεύτερος Ελληνικός Αποικισμός, η σημασία των Περσικών Πολέμων, ο Πελοποννησιακός Πόλεμος, ο Φίλιππος Β' και το Οικουμενικό Κράτος του Μ. Αλεξάνδρου.

Η απόφαση αυτή του Υπουργείου Παιδείας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της «Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων», καθώς σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτηρίζει την απόφαση αυτή ολέθρια και καλεί τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, να την αναθεωρήσει.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία Ελλήνων Φιλολόγων αναφέρει:....>>>
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Ηλίας Κασιδιάρης για Ντόναλντ Τραμπ και επερχόμενη Νίκη της Χρυσής Αυγής ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ Π@ΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! Μετά τις μεθοδευμένες προκλήσεις των κόκκινων σκυλιών του μαρξιστικού παρακράτους κατά της Ορθοδοξίας μας, μπαίνουν στο παιχνίδι και οι λεγόμενες «μειονότητες».

Έτσι, ροζ συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν ένα κατάπτυστο ημερολόγιο με τον παραπλανητικό τίτλο «Orthodox Calendar» 2017, σε μια έκδοση «πιο προκλητική από όλες τις προηγούμενες», όπως υπερηφάνως διακηρύττουν.

Ο βλάσφημος τίτλος της φετινής έκδοσης είναι P.I.L.F., ήτοι στα αγγλικά «Priests I’d Like to Fuck» – όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, ντρεπόμαστε να το μεταφράσουμε στα ελληνικά, για να δείξουν την «υποκρισία της Ορθόδοξης εκκλησίας».

Φυσικά, τα συριζοειδή δεν τολμούν ούτε να σκεφτούν να εκδώσουν κάτι ανάλογο για τους λειτουργούς της μουσουλμανικής θρησκείας -στο όνομα της οποίας οι πιστοί της πετάνε από ταράτσες τους ομοίους τους-, ούτε βεβαίως για τους εβραίους, για λόγους ευνόητους.

Βλέπετε, στην Ελλάδα των Τσιπραίων, των Καμμένων, των Μητσοτάκηδων και των λοιπών αθέων και θαμώνων σκοτεινών λεσχών, επιτρέπεται μόνο η προσβολή της επικρατούσας θρησκείας και ο «σεβασμός» για όλες τις υπόλοιπες!
  Ethnikismos.net  

Γιάννης Αϊβατίδης: Η λαθρομετανάστευση εντείνει την εκμετάλλευση και την εμπορία ανθρώπων


Τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” ψηφίζουν χέρι - χέρι τα μνημονιακά και τα εθνομηδενιστικά νομοσχέδια

Μπορεί η ΝΔ (κυρίως) και τα υπόλοιπα αντιπολιτευτικά κόμματα του “συνταγματικού τόξου” να παριστάνουν ότι βρίσκονται σφόδρα απέναντι στην κυβέρνηση και την πολιτική της, αλλά η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική.

Η όποια αντιπαράθεση είναι σκληρή μόνο στα λόγια, καθώς στην πράξη υπάρχει διαφορετικό αποτέλεσμα. Μπορεί η αντιπολίτευση του “ευρωπαϊκού δρόμου” να κατηγορεί συνεχώς την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι οι “κόκκινες γραμμές” ξεθώριασαν και εξαφανίστηκαν, ότι κορόιδεψε ασύστολα τους πολίτες και ότι ξεπέρασε σε μνημονιακή εθελοδουλεία τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όταν όμως έρχεται η ώρα της ψηφοφορίας, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Όσο παράδοξο κι αν μοιάζει για κάποιους, εν τούτοις τα στοιχεία που προκύπτουν από το νομοθετικό έργο περισσότερο σε... οικουμενική κυβέρνηση παραπέμπουν, θυμίζοντας το περσινό καλοκαίρι όταν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της αντιπολίτευσης στην ψήφιση και επικύρωση του τρίτου Μνημονίου. Ποιος δεν θυμάται ότι το περσινό “αντάρτικο” ορισμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις μνημονιακές επιταγές υποχρέωσε την ευρωπαϊκή αντιπολίτευση να στηρίξει την κυβέρνηση “για να σωθεί η χώρα”, όπως χαρακτηριστικά υποστήριζε τότε;

Έκτοτε, το Μαξίμου έχει βρει συμμάχους για την ψήφιση νομοσχεδίων ουκ ολίγες φορές. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν οι ΑΝΕΛ ορισμένες φορές “αποσκίρτησαν” σε κάποια νομοσχέδια για να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις άρνησης (τζαμί στην Αθήνα, σύμφωνο συμβίωσης, Μέγαρο Μουσικής κ.α.), η ευρωπαϊκή (διαβάζεται και ως μνημονιακή) αντιπολίτευση έδωσε την απαραίτητη χείρα βοηθείας προκειμένου να σχηματιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία και τα νομοσχέδια να γίνουν νόμοι. Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί ως προς την φανέρωση της αλήθειας.

Από τα 32 σχέδια νόμου (εξαιρούνται οι ενσωματώσεις κοινοτικών οδηγιών στο εθνικό δίκαιο), που πέρασαν από την Βουλή από τις εκλογές του περσινού Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα, η κυβέρνηση βρήκε θετική ψήφο από την μνημονιακή αντιπολίτευση σε 13 νομοσχέδια και ρυθμίσεις. Μάλιστα, η πρώτη θετική ψήφος της μνημονιακής αντιπολίτευσης δεν άργησε και ήρθε μόλις στο τρίτο νομοσχέδιο που κατατέθηκε μετά τις εκλογές του περσινού Σεπτεμβρίου, το οποίο αφορούσε στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Εκείνο το σχέδιο νόμου ψηφίστηκε από 6 κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων), με ένα άθροισμα βουλευτών, το οποίο ξεπερνούσε τους 250, επιβεβαιώνοντας έτσι το νέο τοπίο.

Η συνοδοιπορία και η θετική ψήφος των 6 αυτών κομμάτων επαναλήφθηκε και σε άλλες ψηφοφορίες. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα οι αποκρατικοποιήσεις, καθώς τα προαναφερθέντα κόμματα υπερψήφισαν την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Ελληνικού, την σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ στην Cosco, αλλά και την αποκρατικοποίηση του ΟΔΙΕ. Θα μπορούσαν κάποιοι να υποθέσουν ότι όλες αυτές οι θετικές ψήφοι δόθηκαν στο πλαίσιο της ιδεολογικής συμφωνίας της ευρωπαϊκής αντιπολίτευσης με τις αποκρατικοποιήσεις ή με τα μνημονιακά προαπαιτούμενα, αλλά τα πράγματα δεν περιορίζονται εκεί, καθώς η αντιπολίτευση “έβαλε πλάτη” και σε άλλα δύσκολα σχέδια νόμου, τα οποία δεν είχαν σχέση με τα Μνημόνια, βγάζοντας με αυτόν τον τρόπο πολλές φορές την κυβέρνηση από την δύσκολη θέση.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων, τα νομοσχέδια για το τζαμί στην Αθήνα και το σύμφωνο συμβίωσης, στα οποία στην ψήφο των προαναφερθέντων κομμάτων (πλην των ΑΝΕΛ) προστέθηκε κι αυτή του ΚΚΕ. Εκτός, λοιπόν, από την κοινή προσήλωση στις μνημονιακές επιταγές όλα τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” βαδίζουν από κοινού και σε νομοσχέδια που αποσκοπούν στον εθνομηδενισμό και την διάλυση του κοινωνικού ιστού της Πατρίδας μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

SOLIDARITY NOW: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ)

Εκστρατεία πανελλαδικής εμβέλειας με βασικό μήνυμα «Διώξε το Φόβο. Δώσε Στέγη», ξεκινά η (ΜΚΟ) SolidarityNow ξεκινά για το Πρόγραμμα Στέγασης και Φιλοξενίας «Home for Hope», με στόχο «την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ενθάρρυνση των πολιτών να ανοίξουν το σπίτι τους και να φιλοξενήσουν για λίγο διάστημα πρόσφυγες που στερούνται στέγης».

Το Home for Hope υλοποιείται από την συγκεκριμένη ΜΚΟ από τον Απρίλιο του 2016, με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και τη χρηματοδότηση της ΕΕ, μιας και οι φιλοξενούντες «προσφυγάκια» πληρώνονται για να εκφράσουν την –προσωρινή- «αλληλεγγύη» τους.

Ωστόσο, η ανταπόκριση είναι πολύ μικρή, καθώς η οργάνωση είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση για 800 θέσεις προσωρινής φιλοξενίας για «προσφυγάκια» -600 σε Αθήνα και 200 στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, αλλά έχει καλύψει μόνο τις μισές!

Τι σου είναι, λοιπόν, αυτοί οι υποκρίταροι της αριστεράς (και της… προόδου). Ούτε με όλα τα έξοδα πληρωμένα δεν παίρνουν «προσφυγάκια» στα σπίτια τους! ΠΗΓΗ

ΑΣΦΥΞΙΑ! Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην λαθρομετανάστευση η Ελλάδα - Τώρα έρχονται και από τον Έβρο
ΑΣΦΥΞΙΑ! Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην λαθρομετανάστευση η Ελλάδα - Τώρα έρχονται και από τον Έβρο

Παρά τα κλειστά σύνορα (μιλάμε για αυτά της εξόδου από τη χώρα, της εισόδου είναι… ορθάνοιχτα), η Ελλάδα είναι σταθερά πρώτη στην Ευρώπη στην λαθρομετανάστευση (και στην ανεργία…). Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επικαιροποιημένα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ), από τις αρχές του έτους έως την 1η Οκτωβρίου, αφίχθησαν στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης 167.074 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι, στην Ιταλία 132.069, στην Ισπανία 3.804 και στην Κύπρο 28.
Συνολικά στην Ευρώπη, από τις αρχές του 2016 έως τις 2 Οκτωβρίου, έχουν καταφτάσει 320.533, εκ των οποίων οι 302.975 μέσω θαλάσσης και οι 17.558 μέσω χερσαίων συνόρων.
Οι ροές προς την Ελλάδα είναι συνεχώς ανοδικές, καθώς από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου έφτασαν 549 «προσφυγάκια», ενώ από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 779, αριθμός αυξημένος κατά 42%.
Τέλος, έως τις 29 Σεπτεμβρίου, 3.502 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Ευρώπη, θυσία στον αδίστακτο Μολώχ της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης!
Το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι! 304 λαθρομετανάστεςεισήλθαν παράνομα στην χώρα, οι 214 από τον Έβρο!
Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει… κατανόηση των τούρκων δουλεμπόρων για τους δοσιλόγους των Αθηνών και υπόγειες διασυνδέσεις; Αφού, λοιπόν, γέμισαν ασφυκτικά τα νησιά και οι λακέδες της Μέρκελ αντιμετωπίζουν προβλήματα στα νησιά, οι… μπερεκέτηδες τουρκαλάδες στέλνουν τα πολλά «προσφυγάκια» από τα ανοιχτά σύνορα του Έβρου.
Έτσι, το τελευταίο 24ωρο μας… προτίμησαν συνολικά 304 «προσφυγάκια», εκ των οποίων τα 214 πέρασαν από τον Έβρο. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πέρασαν «μόνο» 90 «προσφυγάκια», 88 στην Χίο και 2 στην Κω, ενώ σε Λέσβο και Σάμο οι ροές ήταν μηδενικές.
Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της Αστυνομικής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ο αριθμός των ευρισκομένων στη Λέσβο είναι 5.389, στη Χίο 4.126 και στη Σάμο 1.325 και συνολικά στα τρία νησιά του βορείου Αιγαίου φτάνουν τους 10.840.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Ζαρούλια: Ψηφίζετε μνημονιακούς νόμους για το βόλεμα των κομματικών σας στρατών

Άγριο στρίμωγμα του διευθυντή του Mega στην Εξεταστική επιτροπή
Σε πολύ δυσάρεστη θέση βρέθηκε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του Μέγκα, Τσίγκας όταν κλήθηκε από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να δώσει εξηγήσεις για τα θαλασσοδάνεια της κοινοπραξίας Μπόμπολα-Ψυχάρη-Βαρδινογιάννη. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απροκάλυπτες απειλές κατά του Στηβ Γιατζόγλου από τα τσιράκια των δανειστών


Χρήστος Παππάς: Τυχάρπαστοι αεριτζήδες εκποιούν τον Ελληνικό εναέριο χώρο! Έρχεται νέο ψαλίδι μέχρι και 35% στις συντάξεις με αγαστή συνεργασία δουλικής συγκυβέρνησης και ΔΝΤ


Εφιαλτικές εικόνες από ένα πολύ κοντινό μέλλον προβλέπονται για τους συνταξιούχους εάν γίνουν πράξη οι απαιτήσεις του ΔΝΤ, οι οποίες αναμένεται να τεθούν εν όψει της δεύτερης αξιολόγησης του τρίτου Μνημονίου και σύμφωνα μ΄αυτές δύο στους τρεις συνταξιούχους κινδυνεύουν με περικοπές στις συντάξεις τους από 30 έως και 400 ευρώ τον μήνα.
Υπολογίζεται ότι εάν πάψει η εφαρμογή της «προσωπικής διαφοράς», τότε οι συντάξεις θα υποστούν περικοπές που μπορεί να φτάσουν το 35%, ενώ κατά μέσο όρο θα κυμανθούν στα επίπεδα των 170 ευρώ.Οι μειώσεις αυτές θα επηρεάσουν το συντάξιμο εισόδημα περίπου 1.600.000 συνταξιούχων, που είναι όσοι… γλιτώνουν το «πετσόκομμα» από την εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς. Υπολογίζεται ότι κυρίως θίγονται όσοι έχουν πάνω από 25 έτη ασφάλισης, αφού έχουν καταβάλλει σημαντικά υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές από τους υπολοίπους και θα εισπράξουν τελικά μικρότερη αναλογικά σύνταξη. Υπενθυμίζεται ότι το ΔΝΤ –διά της εκπροσώπου του Ντέλια Βελκουλέσκου- έκανε λόγο για υψηλή δαπάνη για τις συντάξεις, ενώ δεν έκρυψε ότι θεωρεί πως είναι θετική μια ενδεχόμενη κατάργηση της προσωπικής διαφοράς.


Εάν το ΔΝΤ πετύχει το «ξεπάγωμα» των σημερινών συντάξεων, τότε ο επανυπολογισμός τους θα γίνει όχι μόνο στις νέες, αλλά και στις παλιές συντάξεις.


Σε αυτή την περίπτωση θα πάψει να ισχύει η σημερινή διάταξη, που προβλέπει ότι όλες οι κύριες συντάξεις «παγώνουν» μέχρι τα ποσά των παλαιών να εξισωθούν με τα ποσά των νέων, δηλαδή εκείνων που προκύπτουν μετά τον επανυπολογισμό. Μάλιστα, η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι στο μέλλον θα ξεκινήσουν να αυξάνονται οι συντάξεις σύμφωνα με την πορεία ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Πάντως, έτσι κι αλλιώς έχουν θεσμοθετηθεί διατάξεις που προβλέπουν ότι θα ενεργοποιηθούν «κόφτης» δαπανών, εάν διαπιστωθεί εκτροχιασμός των δημοσιονομικών μεγεθών, όπως και ρήτρα βιωσιμότητας για τα ασφαλιστικά ταμεία. Άρα οι μηχανισμοί για νέες περικοπές στις συντάξεις προβλέπονται ήδη…


Με δεδομένο, μάλιστα, το κυβερνητικό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ και του ανεκδιήγητου Κατρούγκαλου, είναι απλώς θέμα χρόνου για τους εγχώριους πολιτικούς υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων να προχωρήσουν σε μια ακόμη μείωση στις συντάξεις, οδηγώντας τους συνταξιούχους ένα βήμα πιο κοντά στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Οι αλβανοί «καρφώνουν» την προδοσία Κοτζιά: Έχουμε συζήτηση για το θέμα των «τσάμηδων» - Το ξέρουν και στην Κομισιόν!

Εξηγήσεις περί του ζητήματος που εγέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την δήλωση του αυστριακού επιτρόπου Χαν, σύμφωνα με την οποία η Κομισιόν «επικρότησε το γεγονός πως Ελλάδα και Αλβανία εξετάζουν τη θέσπιση κοινού μηχανισμού, που θα συνέρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την επίλυση των εκκρεμών διμερών ζητημάτων», στα οποία – όπως ανέφερε ο Χάν – περιλαμβάνονται η οριοθέτηση της ελληνοαλβανικής υφαλοκρηπίδας και των θαλάσσιων ζωνών, τα δικαιώματα των ατόμων που ανήκουν σε μειονότητες και το "τσαμικό ζήτημα".

Επί του ζητήματος, ο Κοτζιάς επαναλαμβάνει συνεχώς ότι το ζήτημα δεν είναι υπό διαπραγμάτευση και ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν να του προσάψουν κάτι που δεν έχει κάνει, για τους δικούς τους λόγους. Έχοντας κατά νου την ποιότητα των ελλαδικών ΜΜΕ θα ήταν απολύτως φυσιολογικό να πιστέψει κανείς ότι ο Κοτζιάς δεν ψεύδεται. Θα ήταν επίσης φυσιολογικό να τον πιστέψει κανείς εφόσον δεν θα ήθελε να πιστέψει ότι δύναται να υπάρξει τέτοιου μεγέθους προδοσία.

Μία νέα εξέλιξη στο ζήτημα έρχεται να εγείρει νέα ερωτήματα και μάλλον να γείρει την πλάστιγγα εις βάρος του Κοτζιά. Συγκεκριμένα, ο αλβανός ΥΠΕΞ, Ντίτμιρ Μπουσάτι, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Report TV, φέρεται να δήλωσε ότι η Αθήνα έχει συμπεριλάβει στα υπό εκκρεμότητα διμερή ζητήματα τα οποία συζητούν οι δύο χώρες και το λεγόμενο «τσάμικο».

Μάλιστα, έκανε λόγο και για αλληλογραφία μεταξύ των υπουργείων, η οποία έχει έλθει σε γνώση του επιτρόπου Χαν και λέει ότι από αυτήν την αλληλογραφία απορρέει και η δήλωσή του. Θύμισε μάλιστα το γεγονός ότι ο Χαν στην σχετική δήλωσή του ανέφερε ότι: «η Επιτροπή επικρότησε τις προσπάθειες αυτές, εκφράζοντας επιδοκιμασία για την εν λόγω σημαντική νέα διπλωματική δέσμευση σε ανταλλαγή επιστολών με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος».

Μπορεί ο Κοτζιάς να πληροφορήσει τον Ελληνικό Λαό περί του περιεχομένου των επιστολών που είχε με τον Επίτροπο, ώστε να γνωρίζει ο Λαός ποιος προωθεί τέτοια εξωφρενικά αντεθνικά ζητήματα; ΠΗΓΗ


Τάραξε τα νερά της “πολιτικής ορθότητας” ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης: Το μεταναστευτικό απειλεί την Πατρίδα μας!


Σε αντίθεση με την πλήρη άγνοια της πραγματικότητας και την ανοησία στον τρόπο έκφρασης που διέπει αρκετούς καλλιτέχνες συναδέλφους του, ο γνωστός ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης είπε τα πράγματα με το όνομά τους, σε συνέντευξη που έδωσε σε διαδικτυακό μέσο, όπου συν τοις άλλοις, είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τόσο για τον Τσίπρα όσο και για το μεταναστευτικό ζητημα.

Ερωτώμενος για το ποια είναι η άποψή του για τον Τσίπρα είπε ότι «Δεν με ικανοποιεί, δεν με ευχαριστεί, δεν ήμουν φαν του και ούτε θα είμαι. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι επικίνδυνα έτσι όπως γίνονται. Θέλει προσοχή και σύνεση».
Για το μεταναστευτικό ζήτημα δήλωσε ότι «Mε ανησυχεί πολύ και έρχεται να επισκιάσει σιγά σιγά το θέμα της ελληνικότητας. Δυστυχώς η χώρα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. Σύντομα οι αριθμοί με βάση όσα λένε θα κατέβουν κι άλλο και από 11 εκατ. θα γίνουμε 7 μέσα στα επόμενα 20-30 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει ως προς τη γλώσσα, την κουλτούρα της, την ονομασία της. Το μεταναστευτικό γίνεται αρκετά επικίνδυνο με όλο αυτόν τον κόσμο της Βόρειας Αφρικής να ανεβαίνει προς τα εδώ. Θα αλλάξει η μορφή της χώρας και αυτό είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί καθόλου. Είμαι φιλέλληνας, αγαπάω τη χώρα μου πάρα πολύ και όλο αυτό που γίνεται με ανησυχεί και με λυπεί».
Από το ύφος της απάντησής του φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Συσσοβίτης είναι ένας άνθρωπος με συγκροτημένη άποψη, την οποία μπορεί να τεκμηριώσει με σαφή επιχειρήματα και όχι με την ξύλινη γλώσσα του “αντιρατσισμού”, δεν διέπεται από ελληνοφοβία και επί της ουσίας οι θέσεις του ταυτίζονται με αυτήν της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Βεβαίως, οι γνωστοί “κολλημένοι” (και κυρίως δυστυχισμένοι...) θα χαρακτηρίσουν τις απόψεις του ως “φασιστικές”, “ρατσιστικές”, “ισλαμοφοβικές” και βεβαίως “Χρυσαυγίτικες”.
Προφανώς οι ίδιοι ταυτίζονται (γι΄ αυτό άλλωστε δεν διαμαρτύρονται στο ελάχιστο) με τις ευχές θανάτου της Μποφίλιου για τους Χρυσαυγίτες, την περηφάνεια του Ρέμου για τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ και τον υποσχόμενο ξύλο στους γονείς των μαθητών στο Ωραιόκαστρο Μπεγνή.
Ο εμπεριστατωμένος και νηφάλιος λόγος του Συσσοβίτη φαίνεται ότι κάθεται βαρύς στο στομάχι των υπηρετών της “πολιτικής ορθότητας”.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δημογραφικό σοκ: Το 2030 το 30% του Λαού μας θα είναι ηλικίας άνω των 65 ετών!

Μια αποκαρδιωτική εικόνα που προμηνύει ένα ζοφερό μέλλον για την Πατρίδα και τον Λαό προκαλούν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ) για την δραματική μείωση των γεννήσεων στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.
Αθροιστικά, από το 2011 μέχρι και το 2015 ο πληθυσμός της χώρας αποκλειστικά λόγω της μείωσης των γεννήσεων και της αύξησης των θανάτων έχει μειωθεί κατά περίπου 90.000 άτομα. Δηλαδή, στην 5ετία των μνημονίων έχει χαθεί ουσιαστικά μια μεγάλη ελληνική πόλη.

Το 2015 ήταν η χειρότερη από κάθε άλλη χρονιά αφού καταρρίφθηκαν τρία αρνητικά ρεκόρ όσον αφορά την φυσική κίνηση (γεννήσεις-θάνατοι) του πληθυσμού.Πρώτον, οι γεννήσεις περιορίστηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο από τότε που ξέσπασε η κρίση. Δεύτερον, οι θάνατοι κατέρριψαν ρεκόρ πενταετίας. Και τρίτον, σημειώθηκε το μεγαλύτερο αρνητικό ισοζύγιο στην εποχή των μνημονίων αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα σε εποχή ειρήνης, αφού οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά τουλάχιστον 29.365 άτομα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από τα ληξιαρχεία, το θλιβερό φαινόμενο συνεχίζεται και το 2016 ενώ από το 2011 μέχρι και σήμερα εκτιμάται ότι θα έχει «χαθεί» μια μεγάλη ελληνική πόλη με πληθυσμό άνω των 120.000 κατοίκων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρονιά που διανύουμε είναι η 6η διαδοχική κατά την οποία καταγράφεται φυσική μείωση του πληθυσμού.  Είναι ενδεικτικό ότι μόνο στην τριετία 2013-2015 οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά τουλάχιστον 68.000 άτομα, αριθμός μεγαλύτερος από τον πληθυσμό των Ιωαννίνων, των Τρικάλων ή της Χαλκίδας.

Το ιδιαίτερα ανησυχητικό στοιχείο είναι η συνεχής επιδείνωση των δεικτών. Το ισοζύγιο ήταν αρνητικό κατά 4.671 άτομα το 2011. Ο αριθμός αυξήθηκε στα 16.299 άτομα το 2012, στα 17.660 άτομα το 2013, στα 21.592 άτομα το 2014 και εκτοξεύτηκε στα 29.365 άτομα το 2015.

Μάλιστα, τα στοιχεία από τα ληξιαρχεία των δήμων, από τα οποία αντλεί τα δεδομένα της η ΕΛΣΤΑΤ- δείχνουν ότι και το 2016 είναι εξαιρετικά αρνητική και ενδεχομένως ακόμη χειρότερη χρονιά.

Από την αρχή του τρέχοντος έτους μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, οι γεννήσεις ήταν μόλις 67.000 έναντι 87.000 θανάτων. Με αυτό το ρυθμό, θα καταρριφθεί άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ και στις γεννήσεις και στους θανάτους αλλά και στο «ισοζύγιο».
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω των προαναφερθέντων χώρα γερόντων και μάλιστα, ασθενών θα είναι η εικόνα της Ελλάδας σε λιγότερο από 15 χρόνια, σύμφωνα με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις των ειδικών.

Το 30% του πληθυσμού το 2030 θα είναι ηλικίας άνω των 65 χρόνων -από το 20% που είναι σήμερα. Καρδιαγγειακά νοσήματα, σακχαρώδης διαβήτης, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, άνοια και άλλες διαταραχές της μνήμης, οστεοπόρωση και καρκίνος αποτελούν τις “επτά πληγές” που θα πλήττουν τον πληθυσμό των ηλικιωμένων.

Ενώ, λοιπόν, το Έθνος φθίνει δημογραφικά ολοένα και περισσότερο, με την Ελλάδα να μετατρέπεται σε μια Χώρα γερόντων, η “λύση” την οποία προτείνουν οι διάφοροι “φωστήρες” ενός ψευδεπίγραφου προοδευτισμού, βρίσκεται στην... ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Πατρίδα μας!
Άλλη μια απόδειξη ότι το δημογραφικό ζήτημα αποτελεί το υπ' αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα της Ελλάδας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΚαταρρέει η “αντιρατιστική” προπαγάνδα περί ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών: Οι τζιχαντιστές τρομοκράτες είναι γύρω στα 30 και μορφωμένοι!

Καταρρέει η “αντιρατιστική” προπαγάνδα περί ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών: Οι τζιχαντιστές τρομοκράτες είναι γύρω στα 30 και μορφωμένοι!

Καταρρέει το επιχείρημα των ταγών της παγκοσμιοποίησης ότι πρέπει να δεχτούμε τους λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε τα πάντα, επειδή η «γκετοποίηση οδηγεί στην ριζοσπαστικοποίηση».

Μας λέγαν εδώ και καιρό οι διεθνιστές και οικουμενιστές, μαρξιστές και φιλελεύθεροι, ότι πρέπει να υποδεχτούμε τους λαθρομετανάστες και να τους δώσουμε γη και ύδωρ γιατί αλλιώς θα γκετοποιηθούν και θα οδηγηθούν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο και στις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Αυτό το επιχείρημα ενταφιάστηκε από την έρευνα της Παγκόσμιας Τράπεζας σχετικά με τους τζιχαντιστές, στην οποία αναφέρεται ότι «Ανακαλύψαμε ότι το Ισλαμικό Κράτος δεν αναζητεί να στρατολογήσει αλλοδαπούς μεταξύ των φτωχών και των λιγότερο μορφωμένων, αλλά μάλλον το αντίθετο».

Συγκεκριμένα, η πλειονότητα των αλλοδαπών που στρατολογήθηκαν την περίοδο 2013- 2014 «ήταν Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ένα μεγάλο μέρος αυτών είχε συνεχίσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο», σημειώνουν οι συντάκτες της έρευνας, επισημαίνοντας ότι η μέση ηλικία των ξένων μαχητών του Ισλαμικού Κράτους είναι τα 27,4 χρόνια.»

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 43,3% είχε ολοκληρώσει τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το 25,4% είχε φοιτήσει στο πανεπιστήμιο. Μόνο το 13,5% είχε ολοκληρώσει μόνο την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και μόλις το 1,3% των νεοσύλλεκτων δήλωσε αγράμματο. Το υπόλοιπο 16,3% δεν έδωσε στοιχεία για τη μόρφωσή του.

Μάλιστα, «το ποσοστό αυτών που επιθυμούν να ασχοληθούν με διοικητικά θέματα, αλλά και των υποψήφιων βομβιστών αυτοκτονίας αυξάνεται όσο αυξάνεται το επίπεδο μόρφωσης», επισημαίνεται στην έκθεση. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ «ΠΑΡΤΙ» ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ) ΕΓΙΝΕ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ» ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΟ ΑΠΘ!
Τις αμφιβολίες τους, για το αν πράγματι ήταν «αλληλέγγυα» η βιασθείσα από τρία «προσφυγάκια» στο ΑΠΘ -που βρέθηκε στο σημείο γιατί είχε παραστεί σε κάποιο «πάρτι» που γινόταν στους πανεπιστημιακούς χώρους- εξέφρασαν κάποιοι αναγνώστες, υποθέτοντας προφανώς ότι πρόκειται για… προπαγανδιστική υπερβολή.
Επειδή πάντα ξέρουμε τι γράφουμε και δε θέλουμε να αφήνουμε σκιές, ιδού οι αποδείξεις μας:


1η) Ιδού το κάλεσμα των διοργανωτών του πάρτι: ...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Ελεύθερος ο “ανήλικος” λαθρομετανάστης που λήστεψε και βίασε την “αλληλέγγυα” στο ΑΠΘ!

Το’ κανε πάλι το… θαύμα της η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» (της «γενιάς του πολυτεχνείου»…)!

Έτσι, προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους σε τακτικό ανακριτή, δύο από τα τρία «προσφυγάκια» - δράστες της ληστρικής επίθεσης σε ζευγάρι «αλληλέγγυων», μετά από πάρτι της αριστερίστικης φυλλάδας «Δρόμος της Αριστεράς» στο ΑΠΘ και τον εν συνεχεία ομαδικό βιασμό της κοπέλας – ενώ επιπλέον απεδείχθη ότι κατείχαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες.
Ο τρίτος της παλιοπαρέας δήλωσε «ανήλικος» και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με «περιοριστικούς» όρους (ξέρετε τώρα, τα γνωστά, μια φορά το μήνα να εμφανίζεται σε κάποιο αστυνομικό τμήμα, να βάζει μια υπογραφή και να φεύγει…), ενώ η επιμέλειά του αποφασίστηκε να ανατεθεί στην Υπηρεσία Ανηλίκων.
Όσον αφορά το κόλπο της ανηλικότητας, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το χρησιμοποιεί στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, στην οποία… «ότι δηλώσεις είσαι»!  ΠΗΓΗ

Οι τζαμπατζήδες του “συνταγματικού τόξου”: Απλήρωτοι οι υπάλληλοι της “Αυγής”!
Πώς να μην καταφέρνουν τα “σαΐνια” του ΣΥΡΙΖΑ να οδηγούν στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού, όταν στην ίδια τους την κομματική εφημερίδα έχουν δημιουργήσει “φέσια”;

Όπως αναφέρει το πολύ καλά ενημερωμένο “Banking News”, αναβρασμός επικρατεί στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των καθυστερήσεων καταβολής της μισθοδοσίας, η οποία φτάνει στους δύο μήνες, χωρίς σ' αυτήν να υπολογίζονται παλαιότερες οφειλές προς το προσωπικό πλέον των 7 (!) μηνών, για τις οποίες είχε άτυπα συμφωνηθεί να αποπληρωθούν σταδιακά, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Οι υπάλληλοι της “Αυγής” ζητούν την άμεση εξόφληση των οφειλομένων και σχεδιάζουν να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση, ώστε να εξεταστεί το ενδεχομενο απεργιακών(!) κινητοποιήσεων. Αξιοσημείωτο, και άμεσα συσχετιζόμενο με όλα αυτά, είναι το ότι στην κυβέρνηση έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα με την δημοσκόπηση της Public Issue, η οποία είχε δημοσιευθεί στην “Αυγή” και είχε δυσμενή αποτελέσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, με τις φήμες ότι η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν είναι άσχετη με την μη πληρωμή των υπαλλήλων της εφημερίδας, καθώς και της αδιαφορίας από τον κομματικό μηχανισμό, να ακούγονται συνεχώς.

Η φυλλάδα αυτή είναι τελευταία σε κυκλοφορία από όλες τις ημερήσιες εφημερίδες, με τα πωληθέντα φύλλα να ξεπερνούν μετά βίας τα 1000. Μια φυλλάδα, η οποία θα είχε κλείσει εδώ και πολύ καιρό αν δεν είχε την κρατική χορηγία μέσω διαφημίσεων, δυσανάλογων ως προς το ισχνό μέγεθος της κυκλοφορίας της.

Τώρα μαθαίνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει “φεσώσει” τους εργαζόμενους στην “Αυγή” με αποτέλεσμα να δούμε δημοσιευμένα σε αυτήν δημοσκοπικά ευρήματα τα οποία αποτέλεσαν κόλαφο για την κυβέρνηση. Πώς το έλεγαν κάποιοι; Ότι τα λεφτά χαλάνε και τις... καλύτερες οικογένειες;

Το παραδάκι φαίνεται ότι φέρνει εσωκομματικές φουρτούνες και γκρίνιες, παρότι ο πακτωλός της κρατικής χρηματοδότησης ρέει κανονικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Τι να πει για τον Παύλο Μελά ο αρνητής της φυλετικής συνέχειας των Ελλήνων, Θάνος Βερέμης;

Πρόσφατα ήρθε στην προσοχή μας μια ανακοίνωση για μια σημαντική εκδήλωση μνήμης για τον ήρωα Μακεδονομάχο Παύλο Μελά υπό την αιγίδα του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη. Κανονικά βέβαια η ομιλία αυτή έπρεπε να γίνει στο σπίτι του Παύλου Μελά που βρίσκεται στην Κηφισιά, αλλά αυτό το σπίτι είναι ερείπιο και μη ενταγμένο στο ΕΣΠΑ...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Ξεκάθαρη τοποθέτηση Πομάκων σε διεθνές συνέδριο: “Είμαστε Έλληνες και όχι τούρκοι”

Ξεκάθαρα κατηγορηματικοί εναντίον των πρακτόρων της Τουρκίας, οι οποίοι θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν για τα σκοτεινά τους παιχνίδια, ήσαν οι Έλληνες Πομάκοι στο διεθνές συνέδριο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη που διεξάγεται στην Βαρσοβία.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων Ξάνθης, Εμινέ Μπουρουτζή κατήγγειλε ευθέως “προσπάθειες φανατικών τούρκων να ομογενοποιήσουν την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, παρουσιάζοντάς την ως εθνική τουρκική μειονότητα”.
Η κυρία Μπουρουτζή μίλησε στο συνέδριο στις 26 Σεπτεμβρίου, τονίζοντας: “Δεν πρέπει να ταυτίζεται η μουσουλμανική θρησκεία με την τουρκική ταυτότητα. Οι Πομάκοι της Ελλάδας αγαπούν την Ελλάδα και την Ευρώπη, τιμούν τις παραδόσεις και πιστεύουν σε ένα ειρηνικό μέλλον για όλους τους κατοίκους της Θράκης, χριστιανούς και μουσουλμάνους”.

“Δυστυχώς στην Θράκη γίνονται διακρίσεις εντός της μουσουλμανικής μειονότητας. Είμαστε Έλληνες Πομάκοι. Έχουμε εκφράσει ανοιχτά την προτίμησή μας για την δημόσια εκπαίδευση για τα παιδιά μας. Θέλουμε να πηγαίνουν στα ίδια σχολεία με αυτά που πηγαίνουν όλοι οι άλλοι πολίτες της Ελλάδας” άνέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε, τις τελευταίες δεκαετίες γίνεται συστηματική προσπάθεια από τους πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη “να μας τρομοκρατήσουν για να μας εξαναγκάσουν να δηλώσουμε ότι είμαστε Τούρκοι και όχι Πομάκοι”. “Χρησιμοποιούν κάθε μέσο να μας απομονώσουν και να μας κάνουν να ξεχάσουμε τόσο την μητρική μας γλώσσα, τα πομακικά, όσο και να μας απομακρύνουν από την Ελλάδα” είπε η κυρία Μπουρουτζή.

Η αποστομωτική αυτή απάντηση των Ελλήνων Πομάκων αποτελεί ένα ηχηρό χαστούκι στα μούτρα του αθηνοκεντρικού κράτους των ελληνόφωνων γραικύλων, οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει τους Πομάκους έρμαιο στις αδηφάγες ορέξεις του τουρκικού επεκτατισμού.

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τόσο με τις παρεμβάσεις της στην Βουλή όσο και με τις επισκέψεις Βουλευτών και Στελεχών της στα Πομακοχώρια, δείχνει έμπρακτα την θέλησή της να βοηθήσει τους συμπατριώτες μας αυτούς στον αγώνα που δίνουν για να απεγκλωβιστούν από το σφιχτό αγκάλιασμα της τουρκικής προπαγάνδας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Στελεχάρες στην ψευτοδεξιά: Μετά τον Ρουβά και τον Πρετεντέρη, ο... «Ντίνος ο γιατρός» από τις πορνογραφικές ταινίες!


Εδώ και λίγο καιρό σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο έχει βαλθεί να προβάλλει την «διεύρυνση» της νουδούλας, με τη «νέα πλατφόρμα για υποβολή βιογραφικών» και το «σύστημα» που «έπεσε». Έχουν βαλθεί οι νταβατζήδες να στηρίξουν το απόκομμα του Κυριάκου, το οποίο παρά την κατάρρευση του Σύριζα φαντάζει σταθερή σαν... βάλτος.

Ας δούμε, όμως, πέρα από τους τίτλους των εφημερίδων και των καναλιών, πως πάει αυτή η διεύρυνση;Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό πως στελεχάρες όπως ο Ρουβάς, ο Πρετεντέρης και ο Μπογδάνοςείναι έτοιμοι να ανέβουν στο «καράβι» του Κυριάκου για να κυβερνήσουν τη χώρα.
Όμως, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει και άλλη μία... προσχώρηση, η οποία δεν έλαβε την πρέπουσα προσοχή, αφού στη Νέα Δημοκρατία έχει ενταχθεί και ο «Ντίνος ο Γιατρός»... Θα πει κανείς, βεβαίως, ότι αυτό έγινε πριν από μερικές ημέρες και επρόκειτο για μία παρεξήγηση, αφού ο εν λόγω «ματάκιας» των πορνογραφικών ταινιών βρέθηκε «κατά λάθος» στην εκδήλωση της ψευτοδεξιάς και προσήχθη για να αρθεί η παρεξήγηση.
Έγιναν, όμως, έτσι τα πράγματα;
Όπως εξήγησε και ο ίδιος, όντως δεν ήξερε ότι γινόταν εκδήλωση εκείνη την ώρα στα γραφεία του κόμματος, αλλά όντως πρόσκειται και μάλιστα ενεργά στο πλευρό του Κυριάκου. Συγκεκριμένα είπε:
«Ούτε που ήξερα ότι η εκδήλωση είναι εκείνη την ημέρα. Το μυαλό μου πήγε στο ότι γινόταν κάποια συγκέντρωση. Κάποιος φωτογράφος με αποθανάτισε. Με τη Νέα Δημοκρατία έχω σχέση εθελοντική. Απλά είδα κόσμο να συγκεντρώνεται και πήγα να δω τι συμβαίνει. Ήρθαν κάποιοι άνδρες της ασφάλειας και πολύ ευγενικά με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί μου είπαν ότι με πήγαν στο τμήμα γιατί μαζί μου δεν είχα ταυτότητα ή διαβατήριο, για πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα στη φυλακή. Τώρα πια προσπαθώ να νυμφευθώ, προσπαθώ να κάνω οικογένεια και αυτό έχει προτεραιότητα»
Γειά σου ρε νουδούλα με τις στελεχάρες σου!  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5948104377904981762

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item