Widgets

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ των ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ - ΑΠΑΝΩΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ από την ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ


Ο Φίλης καρφώνει την ψευτοδεξιά: “Σύμφωνος ο Μητσοτάκης για την αλλαγή των θρησκευτικών στα σχολεία”


Για πολλοστή φορά ο εθνομηδενιστής και αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, δήλωσε, αυτή την φορά από το βήμα της Βουλής, ότι από φέτος αλλάζει το μάθημα των Θρησκευτικών σε όλες τις βαθμίδες.Συγκεκριμένα, ο Φίλης είπε τα εξής: «Θα ήθελα να ενημερώσω τη Βουλή των Ελλήνων ότι από φέτος σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης θα εφαρμοστεί το νέο πρόγραμμα του μαθήματος των θρησκευμάτων. Άκουσα μία τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, προ μηνός σε μία τηλεοπτική εκπομπή, που είπε ότι συμφωνεί να αλλάξει το πρόγραμμα των θρησκευτικών στα σχολεία. Το πρόγραμμα που έχουμε έτοιμο ως ΙΕΠ προέκυψε από ειδική επιτροπή που συγκροτήθηκε και άκουσε όλες τις πλευρές, και την Εκκλησία και τους θεολόγους. Η απόφαση βεβαίως είναι της πολιτείας, έτσι λειτουργεί το σχολείο. Δεν λειτουργεί με αποφάσεις άλλων, είμαστε έτοιμοι, θα πάμε σε επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και θα προχωρήσουμε σε ένα πρόγραμμα αλλαγής του μαθήματος των θρησκευτικών, ώστε να μην είναι μάθημα ομολογιακό, κατηχητικό αλλά μάθημα γνώσης των θρησκειών και βεβαίως της Ορθοδοξίας, αλλά και των άλλων θρησκευμάτων τα οποία περιβάλλουν τη χώρα μας ή θρησκευμάτων οι πιστοί των οποίων ζούνε στη χώρα μας. Ελπίζουμε συντόμως να παρουσιάσουμε αυτό το πρόγραμμα της επιμόρφωσης των θεολόγων». Αφού εκφράσουμε την απορία μας για το πώς είναι δυνατόν σε μια Χώρα, στην οποία το 98% των κατοίκων της είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, να αλλαχτεί η θρησκευτική εκπαίδευση εις βάρος της επίσημης θρησκείας, με ίση κατανομή ανάμεσα στην Ορθοδοξία και τις άλλες θρησκείες, αυτό το οποίο αξίζει επίσης να σημειωθεί είναι το “κάρφωμα” που κάνει ο Φίλης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν λέει χαρακτηριστικά γι' αύτόν ότι “συμφωνεί να αλλάξει το πρόγραμμα των θρησκευτικών στα σχολεία”. Συνοδοιπόροι, λοιπόν, του άθεου διεθνιστή και του ΣΥΡΙΖΑ ο κοσμοπολίτης Μητσοτάκης και η ΝΔ στο σαμποτάρισμα της Ορθοδοξίας και στην τεχνητή εξίσωσή της με άλλες θρησκείες. Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα παραμείνει πάντοτε η “πατριωτική” ΝΔ. Ένα κόμμα ανθελληνικό σ' όλες τις εκδοχές. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Τρεις εφοπλιστές και ένας εργολάβος οι καναλάρχες του Σύριζα που θα χτυπούσε την διαπλοκήΤρεις εφοπλιστές και ένας εργολάβος οι καναλάρχες του Σύριζα που θα χτυπούσε την διαπλοκή

Τρεις εφοπλιστές και ένας εργολάβος δημοσίων έργων και κουμπάρος του Καμμένου είναι οι καναλάρχες του Σύριζα, που κορόιδευε τον κόσμο ότι θα χτυπήσει την διαπλοκή και τους ολιγάρχες. Τα λεφτά που δήθεν θα δώσουν οι νταβατζήδες δεν είναι τίποτα μπροστά στα θαλασσοδάνεια που αρπάζουν επί δεκαετίες και τα πληρώνει ο λαός μέσω του μνημονίου και των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών. Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Νέο τηλεοπτικό τοπίο: Να σταματήσει ο παράνομος αποκλεισμός και η φίμωση της Χρυσής ΑυγήςΝα τηρηθεί η δεοντολογία και η πολυφωνία όπως ορίζει το Σύνταγμα


Ύστερα από ένα πολύωρο κακοστημένο σόου η κυβέρνηση του Σύριζα καθόρισε το νέο τηλεοπτικό τοπίο, δίνοντας τις 4 τηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας με μια διαδικασία που θύμιζε περισσότερο παιχνίδι σε καζίνο παρά έναν δημόσιο διαγωνισμό. Από την άλλη, χιλιάδες εργαζόμενοι στα Μέσα θα μείνουν χωρίς εργασία, ενώ και η εξαγγελία για "χτύπημα" στην διαπλοκή έμεινε κενό γράμμα.
Τρεις εφοπλιστές και ένας εργολάβος δημοσίων έργων και κουμπάρος του Καμμένου είναι οι καναλάρχες του Σύριζα, που κορόιδευε τον κόσμο ότι θα χτυπήσει την διαπλοκή και τους ολιγάρχες. Επιπλέον, τα λεφτά που δήθεν θα δώσουν οι νταβατζήδες δεν είναι τίποτα μπροστά στα θαλασσοδάνεια που αρπάζουν επί δεκαετίες και τα πληρώνει ο λαός μέσω του μνημονίου και των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών.
Αυτό που οφείλουμε να επισημάνουμε για το νέο τηλεοπτικό τοπίο που έρχεται είναι ότι πρέπει να τηρηθεί επιτέλους το Σύνταγμα και οι νόμοι και να ισχύσουν οι αρχές της ισότητας και της πολυφωνίας. Πρέπει να μπει τέλος στον παράνομο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις τηλεοπτικές συχνότητες που είναι περιουσία του ελληνικού λαού.
Το Σύνταγμα απαιτεί την πλήρη διασφάλιση της πολυφωνίας, όπως αυτή εξειδικεύεται στο άρθρο 15 παρ. 2 με τις επιταγές της αντικειμενικότητας και της με ίσους όρους μετάδοσης πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης. Συνεπώς, στο πεδίο αυτό πρώτον απαιτείται η χρήση της ραδιοτηλεόρασης κατά τρόπο ώστε να ακούγονται όλες οι απόψεις και δεύτερον απαγορεύεται η μονοπώληση του μέσου υπέρ μεμονωμένων κοινωνικών ομάδων, ιδεών ή συμφερόντων ή η δυσανάλογη προβολή τους.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει ασυμβίβαστα τον Αγώνα που δίνει για την ενημέρωση και την αφύπνιση του Ελληνικού Λαού και απαιτεί τον σεβασμό στην βούληση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που επιθυμούν να ακούν την φωνή της Εθνικής Αντίστασης, της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ -> SYRIZA: «ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ - ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΝΦΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Η άθεη και ανθελληνική συμμορία του Τσίπρα καταργεί τα θρησκευτικά από τα σχολεία - Τους κάνει πλάτες ο Ιερώνυμος!

Ταφόπλακα βάζουν οι άθεοι μαρξιστές του Σύριζα στο μάθημα των Θρησκευτικών, στην Ορθοδοξία και στην ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Χθες ο Φίλης προανήγγειλε την κατάργηση των Θρησκευτικών και την αντικατάσταση τους με το μάθημα «Ιστορίας των Θρησκειών», δηλώνοντας μάλιστα ότι έχει και την συναίνεση της νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς του Μητσοτάκη.
Σε αυτήν την ανίερη και άκρως αντεθνική κίνηση του υπουργείου Παιδείας φαίνεται ότι δυστυχώς υπάρχει και η συναίνεση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.
Το μίσος της άθεης και ανθελληνικής συμμορίας του Σύριζα προς τον Χριστιανισμό και την Ορθόδοξη Πίστη δεν εμποδίζεται από τον Ιερώνυμο, όπως φάνηκε και από την χθεσινή συνάντηση που είχαν χθες ο Αρχιεπίσκοπος με τον Τσίπρα.
Πληροφορίες λένε ότι στην συνάντηση τέθηκε το θέμα της αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας, καθώς η κυβέρνηση αναζητά εναγωνίως "ζεστό χρήμα", το κυριότερο όμως είναι ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συναινεί, υποχωρεί και αποχωρεί από κάθε δραστηριότητα της Εθνικής Παιδείας σύμφωνα με τις επιταγές των δανειστών.
Το σχέδιο της ανθελληνικής κυβέρνησης για εξοβελισμό της Ορθοδοξίας εξελίσσεται κανονικά και δυστυχώς ο Αρχιεπίσκοπος δεν αντιδρά...  ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Σύριζα και ΝΔ οδηγούν την πατρίδα μας με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του για την οδηγία της Ε.Ε. σχετικά με τα αμοιβαία κεφάλαια αρχικά σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί με τον ΕΝΦΙΑ και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν σε διάφορες κοινωνικές ομάδες. Σημείωσε δε πως ο Σύριζα ξέχασε τις προεκλογικές του υποσχέσεις και σήμερα ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού θα πληρώσει αυξημένο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με πέρσι. ..>>>> ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!!!
Οι άνεργοι στην Ελλάδα των Μνημονίων έχουν τις λιγότερες πιθανότητες στην Ευρώπη να ξαναβρούν εργασία
Ο εφιάλτης των Μνημονίων και του ολοκληρωτικού ελέγχου σ΄όλους τους τομείς της ζωής των Ελλήνων έχει επιπτώσεις και στον τομέα της ανεργίας.

Μόλις το 4,3% των ανέργων στην Ελλάδα καταφέρνει να ξαναβρεί εργασία, όταν το ποσοστό αυτό βρίσκεται στο 15,4% για την υπόλοιπη ευρωζώνη.
Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που αφορούν το τέταρτο τρίμηνο του 2015, η Ελλάδα έχει το χαμηλότερο ποσοστό από όλες τις χώρες που βρίσκονται στη ζώνη του ευρώ, παρά το γεγονός ότι έχει την υψηλότερη ανεργία.
Διαπιστώνεται ότι το πρόβλημα της αδυναμίας εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα έχει δομικά χαρακτηριστικά, αφού προκύπτει ότι ακόμη και στην Ισπανία, που επίσης έχει πολύ υψηλή ανεργία, το ποσοστό εκείνων που κατάφεραν να βρουν δουλειά ανήλθε στο 16,1%, δηλαδή πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Αντίστοιχα, στην Πορτογαλία, το ποσοστό απορροφητικότητας στην αγορά εργασίας είναι στο 20,2%, δηλαδή ακόμα υψηλότερο.
Η εφαρμογή των Μνημονίων στην Χώρα μας όχι μόνο δεν έχει επιφέρει την παραμικρή βελτίωση στο επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων, αλλά χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο την ήδη δυσχερή θέση τους.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΈσκυψαν το κεφάλι στα αφεντικά τους οι υποτακτικοί Συριζαίοι και αθώωσαν τον Γεωργίου: “Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ”!

Δεν χρειάστηκε να περάσει παρά μόνο μια εβδομάδα για να επιβεβαιωθεί για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά η Χρυσή Αυγή και να λήξει με μια... σεμνή τελετή ακόμα μια δήθεν επανάσταση του Σύριζα.
Μπορεί τότε ο Τσακαλώτος να ψιθύρισε κάτι για "ζήτημα της ελληνικής Δικαιοσύνης" και ότι η κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε αυτό, ήρθε όμως σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης να θάψει με εκκωφαντικό τρόπο ακόμα ένα εθνικό σκάνδαλο.
Συγκεκριμένα, μιλώντας από βήματος Βουλής δήλωσε ότι η κυβέρνηση «δεν αμφισβητεί τα στοιχεία στα οποία στηρίχθηκε η συμφωνία του Αυγούστου του 2015, εγγυάται και προστατεύει την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ», συμπληρώνοντας πως: «η ελληνική κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και τα στοιχεία της Eurostat»...>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Δεν ενοχλεί το αντεθνικό σύνθημα «Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς»! Μόνο το “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” διώκεται

Στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» υπήρξε καταγγελία για φέιγ-βολάν που πετάχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας τις προηγούμενες ημέρες και τα οποία έγραφαν "Η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς" (!), έχοντας μάλιστα και υπογραφή συγκεκριμένης παρακρατικής ομάδας που παριστάνει την «αντιφασιστική».
Δεν είναι η πρώτη (και προφανώς ούτε και η τελευταία) φορά που τέτοια ελεεινά συνθήματα εναντίον ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Υπάρχει, μάλιστα, και «παραλλαγή» του συνθήματος, όπως «Ελλάδα σκάσε» το οποίο υπογράφεται κι αυτό από άλλη παρακρατική ομάδα «αντιφασιστών».
Το ερώτημα το οποίο εύλογα γεννάται είναι η (μη) αντίδραση του Εισαγγελέα Ρατσισμού, από την στιγμή μάλιστα που τα αισχρά αυτά συνθήματα έχουν υπογραφή. Είναι ολοφάνερο ότι δεν συγκινείται στο ελάχιστο, όταν από τις ίδιες «αντιφασιστικές» ομαδούλες των θρασύδειλων παρακρατικών ακούγονται και γράφονται συνθήματα όπως «κρεμάλα στους φασίστες», «Μόνο εντατικές για τους εθνικιστές», «φασίστες και αφεντικά στου πηγαδιού τον πάτο», «Στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά» κλπ., καθώς μάλλον θεωρεί ότι οι Εθνικιστές δεν είναι ανθρώπινα όντα για να θεωρηθεί σεβαστή η ζωή τους και εγκληματική ενέργεια οποιαδήποτε βιαιότητα εναντίον τους.
Αλλά τα αισχρά, εμετικά και υβριστικά συνθήματα εναντίον του Ελληνικού Έθνους δεν τον συγκινούν στο ελάχιστο;
Δίνει σημασία μόνο στα όσα του ρουφιανεύουν οι διάφοροι πρόθυμοι καλοθελητές – πληροφοριοδότες του για… σοκαριστικά και «ρατσιστικά» συνθήματα όπως «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», για το οποίο υπάρχουν συμπατριώτες μας που διώκονται ποινικά (!), αποδεικνύοντας το μέγεθος της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας»; Γιατί τι άλλο από σκάνδαλο και επιλεκτική δίωξη είναι να κατηγορείται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ενώ οι παρακρατικοί κύκλοι που απαιτούν να πεθάνει (!) η Ελλάδα να μην έχουν την παραμικρή ποινική δίωξη;
Τελικά, στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου» δεν κρατούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα στην σαφή προσπάθεια ποινικοποίησης του Εθνικού φρονήματος.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ο υιός Ψυχάρη “έκαψε” τον πατέρα του και τον μεγαλοτραπεζίτη Μαντζούνη κατά την εξέτασή του από την Χρυσή Αυγή 

  • Ομολόγησε τρεις συναντήσεις των Ψυχάρηδων με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Alpha Bank που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για τα θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ
  • Κατάπιε τη γλώσσα του μόλις άκουσε το όνομα Ντογιάκος και δεν άρθρωσε λέξη για την μυστική συνάντηση Σταύρου Ψυχάρη - Παναθηναϊκάκια
  • Παραδέχθηκε πως το Mega έχει βάλει φέσια δεκάδων εκατομμυρίων με θαλασσοδάνεια που είναι αδύνατο να αποπληρώσει ..>>>>> ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μην διαστρεβλώνετε την Ιστορία - Οι Έλληνες γεννιούνται, δεν γίνονται μέσα στα σχολεία!Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή επιτέθηκε στον υπουργό Παιδείας, Φίλη για το ανθελληνικό νομοθέτημα που έφερε προς ψήφιση στην Βουλή. ΠΗΓΗ

Ποιοι είναι οι “φίλοι των εφοπλιστών”;

Τα προηγούμενα χρόνια, οι δισεκατομμυριούχοι σταλινοτσολιάδες του Περισσού και κάτι… σκίστες των Μνημονίων (που εν τω μεταξύ έγιναν… «π.... των δανειστών» – δική τους η έκφραση, την χρησιμοποιούσαν παλαιότερα για τους άλλους…), κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή ότι είναι… όργανο των εφοπλιστών και ότι τα παίρνει απ’ αυτούς! Βέβαια, μόλις η Χρυσή Αυγή ελέγχθηκε λεπτομερώς από το ΣΔΟΕ και δεν ευρέθη ούτε δεκάρα τσακιστή «μαύρου» χρήματος, αυτά τα κακαντράκια το βούλωσαν…
Τώρα, τα εκ Γερμανίας αφεντικά τους, επιστρέφουν στους στημένους στα… τέσσερα τριτομνημονιακούς ξεφτίλες τους χαρακτηρισμούς που έδιναν κάποτε! Έτσι, η γερμανική Süddeutsche Zeitung φιλοξενεί εκτενές άρθρο για το ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης των Ελλήνων εφοπλιστών υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο φίλος των εφοπλιστών».
Σχολιάζοντας την παρουσία του mister Tsipra στην πρόσφατη ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια», η SZ παρατηρεί: «Μέχρι πρότινος το αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τόσο αγαπητό στους κύκλους των Ελλήνων εφοπλιστών όσο και μια αβαρία σε παγωμένα νερά. Πλέον όμως πνέει ένας διαφορετικός άνεμος. Στην έκθεση Ποσειδώνια στις αρχές Ιουνίου ο Τσίπρας επαίνεσε τους εφοπλιστές για τα ‘οράματα’ και τα ‘σχέδιά’ τους. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιαμής τον ευχαρίστησε (…) λέγοντας ότι τα λόγια του πρωθυπουργού ήταν ‘ό,τι καλύτερο’. Ένας άλλος πλοιοκτήτης μάλιστα χαρακτήρισε τη συγκυβέρνηση του αριστερού κόμματος και των δεξιών λαϊκιστών τη ‘φιλικότερη προς τους εφοπλιστές ‘ από την απαρχή της ευρωδιάσωσης πριν από έξι χρόνια».
Ωστόσο, ο mister Tsipras δεν είναι ο μόνος «φίλος των εφοπλιστών». Αναφέρει σχετικά η SZ: «Ιδιαίτερα φιλικός προς τους εφοπλιστές θεωρείται ο μικρός κυβερνητικός εταίρος του Τσίπρα, οι δεξιοί λαϊκιστές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ο επικεφαλής τους, υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, υπερασπίσθηκε πρόσφατα με σθένος ένα εφοπλιστή, ιδιοκτήτη ενός μάλλον μικρού στόλου…».  ΠΗΓΗ
Αφελής ερώτηση: αλήθεια ρε συντρόφια, πόσο πήγε η «φιλία» των εφοπλιστών;


Σε συναγερμό οι Έλληνες γιατροί για την επανεμφάνιση της ελονοσίας - Το “προσφυγικό” ξανάφερε την ασθένεια στην χώρα
Σε συναγερμό βρίσκονται οι γιατροί για τον κίνδυνο της ελονοσίας.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Μιχάλης Βλασταράκος εκτιμά ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν τον Σεπτέμβριο. Κατά τη χθεσινή επίσκεψη που είχε με τον πρόεδρο του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, ο κ. Βλασταράκος ζήτησε να ληφθούν όλα τα μέτρα για την εκρίζωση της νόσου από την Χώρα μας. Ήδη από τις 11 Αυγούστου τα κρούσματα αυξήθηκαν από 65 σε άνω των 70με τη συντριπτική πλειονότητα να είναι εισαγόμενα, ενώ παραμένουν τέσσερα τα εγχώρια περιστατικά ελονοσίας.
Ο πρόεδρος του ΠΙΣ τόνισε: «Πρέπει να σημάνει συναγερμός παντού. Η κακή οικονομική κατάσταση στη χώρα μας καθώς και το προσφυγικό - μεταναστευτικό ρεύμα είναι οι κύριες αιτίες εμφάνισης κρουσμάτων ελονοσίας και άλλων λοιμωδών νοσημάτων. Πρέπει να βελτιωθούν άμεσα οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων – μεταναστών, που δημιουργούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία».
ημειώνεται ότι από τις αρχές του μήνα έχει μπει σε «καραντίνα» από οποιαδήποτε αιμοδοσία ο πληθυσμός 10 νομών της χώρας, σε περιοχές των Δήμων Φαρκαδόνας και Τρικκαίων (Τρίκαλα), Παλαμά (Καρδίτσα), Ευρώτα (Λακωνία), Χαλκιδέων (Εύβοια), Θηβαίων (Βοιωτία), Τεμπών (Λάρισα), Μαραθώνος (Ανατολική Αττική), Δυτικής Αχαΐας (Αχαΐα), Ανδραβίδας – Κυλλήνης (Ηλεία) και Λαγκαδά και Πυλαίας (Θεσσαλονίκη).
Τα κρούσματα ελονοσίας επανεμφανίστηκαν το 2009 από το 1974 και υπήρξε κορύφωση της νόσου το 2011 με 54 εισαγόμενα κρούσματα και 42 εγχώρια. Το 2012 είχαμε 73 εισαγόμενα κρούσματα και 20 εγχώρια, το 2014 είχαμε 38 εισαγόμενα κρούσματα και κανένα εγχώριο, και το 2015 είχαμε 85 κρούσματα, εκ των οποίων τα 6 εγχώρια.
Όπως ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΙΣ αναφέρει, το «προσφυγικό – μεταναστευτικό» αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες επανεμφάνισης της ελονοσίας, καθώς και άλλων λοιμωδών νοσημάτων. Και φυσικά μια τέτοια επισήμανση εκ μέρους των γιατρών δεν αποτελεί ένδειξη «ρατσισμού» αλλά μια προφανή εξήγηση για τους λόγους της επανεμφάνισης αυτών των αρρωστιών. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ξεβρακώθηκαν οι εγχώριοι «αντιρατσιστές» για να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση του μπουρκίνι στη Γαλλία!

Η εικόνα που αντίκρισαν οι περαστικοί από το κέντρο της Αθήνας χθες το απόγευμα δεν ήταν προϊόν οφθαλμαπάτης, η οποία θα μπορούσε πιθανότατα να δημιουργηθεί από τις υψηλές θερμοκρασίες. Αναφερόμαστε σε μια ακόμη εκδήλωση υποτέλειας στον ισλαμισμό από τους γνωστούς ολιγομελείς ελληνόφωνους συνεργάτες των πακιστανών, οι οποίοι αυτή την φορά μαζί με ελάχιστους μουσουλμάνους από άλλες χώρες έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο κέντρο της Αθήνας, όχι για να καταγγείλουν, ως συνήθως, μια ακόμη «ρατσιστική επίθεση», αλλά έχοντας ως κεντρικό σύνθημα το «Όχι απαγόρευση στο μπουρκίνι, όχι στην ισλαμοφοβία»!  .>>>>ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


Ε. Καρακώστας προς αντισυνταγματικό τόξο: «Είστε εργολάβοι του ανθρωπισμού - Κέντρα φιλοξενίας για Έλληνες άστεγους»Στην οργανωμένη και συντονισμένη απόπειρα εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού επί του λαθρομεταναστευτικού, τόσο από το Σύριζα όσο και από τη ΝΔ, αναφέρθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας.
«Είστε εργολάβοι ενός κίβδηλου ανθρωπισμού ο οποίος υπηρετεί τα συμφέροντα των αρπακτικών του διεθνούς κεφαλαίου», τόνισε ο συναγωνιστής Καρακώστας, επισημαίνοντας πως οι Εθνικιστές απαιτούν από την κυβέρνηση της Αριστεράς των «ανθρωπιστών» την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας για Έλληνες άστεγους και αναξιοπαθούντες, με προνόμια αντίστοιχα εκείνων που χορηγούνται στους λαθρομετανάστες!  ΠΗΓΗ
Οι λαθρομετανάστες ξανάρχονται: 3601 μας προτίμησαν τον τελευταίο μήνα


Στοιχεία για τις… προτιμήσεις των εξ’ Ανατολών προσκεκλημένων Τσίπρα και Καμμένου, από την ημέρα του αποτυχόντος στρατιωτικού κινήματος στην Τουρκία μέχρι τις 28 Αυγούστου, έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης.

Σύμφωνα με αυτά, μας… προτίμησαν συνολικά 3.601 λαθρομετανάστες.

Ένα σημαντικό στοιχείο, είναι το ότι από τους νεοαφιχθέντες το 44% είναι άνδρες, το 22% γυναίκες και το 34% παιδιά. Επιπροσθέτως, από τις αρχές του έτους έως και τις 28 Αυγούστου έφτασαν στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης 163.105 άτομα και στην Ιταλία 106.461 –ακόμα τους κερδάμε τους μακαρονάδες, σύντροφοι – κρατάτε γερά!
ΠΗΓΗ
Υγειονομική βόμβα: Νέα κρούσματα ηπατίτιδας στο κέντρο λαθρομεταναστών στο Κιλκίς


Νέα κρούσματα ηπατίτιδας εμφανίστηκαν στην Βόρειο Ελλάδα.
Χαρακτηριστικά, η εφημερίδα «Δημοκρατία» κάτω από τον τίτλο «Νέα κρούσματα ηπατίτιδας» γράφει τα εξής: «Στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Νέα Καβάλα Κιλκίς εμφανίστηκαν και νέα κρούσματα ηπατίτιδας Α. Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και νοσηλεύονται, ενώ οι εργαζόμενοι ζητούν και πάλι την επέμβαση της Πολιτείας καθώς, όπως λένε, η υγειονομική «βόμβα» έσκασε στο κέντρο φιλοξενίας και θα ακολουθήσουν και άλλα κρούσματα εξαιτίας των συνθηκών υγιεινής.
Πριν από λίγο καιρό είχαν νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς άλλα οκτώ άτομα, στην πλειονότητά τους παιδιά, τα οποία είχαν ηπατίτιδα Α και φιλοξενούνταν επίσης στο ίδιο κέντρο. Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι το νοσοκομείο είναι ακατάλληλο για να νοσηλεύει κρούσματα ηπατίτιδας και υπάρχει κίνδυνος για ασθενείς και προσωπικό».
Ένα τόσο σοβαρό ζήτημα αντιμετωπίζεται με ευχολόγια και αφορισμούς από τους ευρισκομένους στη ασφάλεια και την άνεση των πολυτελών οικιών τους «αντιρατσιστές», οι οποίοι ευρισκόμενοι χιλιόμετρα μακριά από την πηγή των γεγονότων «πουλάνε πνεύμα» και εξυπνακισμό του χειρίστου είδους σε όσους απεγνωσμένους κάτοικους εκείνων των περιοχών προτρέπουν τους (εκ του ασφαλούς) «φιλάνθρωπους» και «αλληλέγγυους» να βάζουν τους πρόσφυγες στα δικά τους σπίτια και όχι να τους κουνάνε συνεχώς με θράσος και επιδεικτικά το δάχτυλό τους, χαρακτηρίζοντάς τους ως «ρατσιστές».
Είναι ολοφάνερο ότι η λέξη «αντιρατσισμός» ερμηνεύεται ως ο κωδικός αποκρυπτογράφησης της έννοιας του ανθελληνισμού.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Βεβήλωση του αρχαίου θεάτρου της Δήλου - ιερού χώρου των προγόνων μας - με προπαγανδιστικό θίασο υπέρ των λαθρομεταναστών

Ένα ακόμα σκάνδαλο του αμαρτωλού και ανθελληνικού πολιτικού συστήματος φέρνει στη βουλή η Χρυσή Αυγή, με σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ζητώντας εξηγήσεις για την βεβήλωση του αρχαίου θεάτρου της Δήλου από θίασο για λαθρομετανάστες και αναρχοαριστεριστές:
Η Δήλος, γενέτειρα του θεού Απόλλωνα, είναι ίσως ο ιερότερος θρησκευτικός χώρος των αρχαίων Ελλήνων. Για 2.000 χρόνια το αρχαίο θέατρο της Δήλου έχει καταδικαστεί στην σιωπή και στην λήθη. Σήμερα, με πρωτοβουλία πολιτικών παραγόντων (πρόεδρος Δημοκρατίας, κλπ) που ευθύνονται για την μετατροπή της Ελλάδος σε γκέτο λαθρομεταναστών, το αρχαίο θέατρο της Δήλου βεβηλώνεται από προπαγανδιστικό θίασο, που ανεβάζει παράσταση με τον τραγελαφικό και προκλητικό τίτλο "Εκάβη, μία πρόσφυγας στη Δήλο" για να προωθήσει το μήνυμα του αφελληνισμού της Ελλάδος. .>>>> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!!


Τραγέλαφος: Με βάση μια ανώνυμη επιστολή στο Indymedia αθωώνουν τις παρακρατικές εγκληματικές συμμορίες

Δεν έχουν τον Θεό τους (λέμε τώρα…) στην "Εφημερίδα" των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών και των υποστηρικτών των παιδεραστών, καθώς τώρα με σχεδόν ολοσέλιδο κείμενο προσπαθούν να δώσουν μια άλλη ερμηνεία στην εγκληματική επίθεση παρακρατικών «αντιεξουσιαστών» εναντίον του διευθυντή Τροχαίας Αθηνών.
Συγκεκριμένα, υπό τον τίτλο «Η ομαδική επίθεση έγινε από… έναν» το κείμενο της φυλλάδας των Συντακτών ξεκινά ως εξής: «Ανατροπή στη διαμορφωμένη εικόνα της επίθεσης από ομάδα αναρχικών εναντίον του διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών σημειώθηκε χθες, μετά τη μαρτυρία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικής ενημέρωσης indymedia, σύμφωνα με την οποία η επίθεση έγινε από ένα και μοναδικό άτομο για άγνωστους λόγους».
Η «ανατροπή» βασίζεται, δηλαδή, στην… ομολογία κάποιου ανώνυμου άγνωστου (!), ο οποίος αυτοπαρουσιάζεται ως «ξαφνικός αυτόπτης μάρτυρας», με κείμενό του στον τόσο… αξιόπιστο και… αντικειμενικό  ιστότοπο του Indymedia! Δηλαδή, την παρακρατική ιστοσελίδα, η οποία ανέγγιχτη, ανεμπόδιστη και ατιμώρητη δημοσιεύει τόσο ανοιχτές απειλές κατά ανθρώπων όσο και θριαμβολογίες για τις μετέπειτα διαπραχθείσες βιαιοπραγίες εναντίον τους και τις καταστροφές περιουσιών τους!
Μιλάμε, όντως, για ανατροπή! Πρόκειται, όμως, για την ανατροπή κάθε είδους σοβαρότητας και την επιχειρούμενη ξανά δικαιολόγηση και αθώωση των παρακρατικών «αντιεξουσιαστών» που έχουν ξεσαλώσει τελείως.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Υ.Γ. Ανάλογη θέση για το συμβάν πήρε και η Άντα Ψαρρά, με κείμενό της στην διαδικτυακή έκδοση της φυλλάδας των Συντακτών. Και σ΄αυτή την  περίπτωση η σοβαρότητα σηκώνει τα χέρια της ψηλά, με τα όσα έγραψε η εν λόγω υπερασπίστρια τρομοκρατών και κατηγορούμενου για παιδεραστία και βιασμό ανήλικου.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3976794492579816383

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item