Widgets

ΑΛΕΞΑΚΙ-ΑΛΕΞΑΚΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ... ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ και ΡΑΓΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!Πόσο ραγιάς πια; Καμία Ελληνική σημαία στην συνάντηση Τσίπρα με Ερντογάν - Μόνο τουρκικές!

Γνωρίζουμε ότι εδώ και δεκαετίες η Ελλάδα, ελέω των προσταγών των «νατοϊκών συμμάχων», δεν διαθέτουν ανεξάρτητη και εθνική εξωτερική πολιτική, έχοντας καταστεί ένα προτεκτοράτο και ειδικότερα μία προέκταση της επιρροής του τουρκικού παράγοντα, τον οποίο οι αμερικανοσιωνιστές λογίζουν ως μία περιφερειακή δύναμη ισχύος που συνδέει τις αμερικανικές επαρχίες των Ενωμένης Ευρώπης με τα χαλιφάτα της Μέσης Ανατολής.

Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι του να συναντάται ο πρωθυπουργός της χώρας με τον πρόεδρο της Τουρκίας και να μην έχει τηρηθεί το πρωτόκολλο της ύπαρξης των σημαιών των δύο χωρών στο χώρο, υπάρχει μία τεράστια απόσταση.

Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας και ο Ερντογάν συναντήθηκαν χθες το απόγευμα στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της συνελεύσεως του ΟΗΕ και των συναντήσεων που λαμβάνουν χώρα μεταξύ πολιτικών ηγετών στην πρωτεύουσα της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής σατραπίας. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, υπήρχε μονάχα η τουρκική σημαία στο χώρο και μάλιστα εις διπλούν, συμβολισμός που παραπέμπει στην συνάντηση τούρκου αξιωματούχου και κάποιου υποτελούς.

Ο συμβολισμός αυτός, που για κάποιους δεν έχει σημασία, μετατρέπεται σε μετρήσιμη πραγματικότητα αν κοιτάξει κανείς το περιεχόμενο των συνομιλιών, αφού ο Τσίπρας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της ελλαδικής (και όχι ελληνικής) κυβερνήσεως σε όλα τα τουρκικά αιτήματα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Τσίπρας εξέφρασε την στήριξη της κυβερνήσεως στην Τουρκία όσον αφορά το ζήτημα της βίζας, δηλαδή το πάγιο αίτημα της Τουρκίας, προκειμένου να γεμίσει την Ευρώπη με πράκτορες.

Επίσης ο Τσίπρας προκατέβαλε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης όσον αφορά το ζήτημα των τούρκων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, αποκτώντας έτσι – η κυβέρνηση Σύριζα - τους δικούς της «Οτσαλάν», όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το εν λόγω ζήτημα στην επικαιρότητα. Συγκεκριμένα, όταν ο Ερντογάν έθεσε το ζήτημα, ο Τσίπρας ανταπάντησε ότι «γενικώς οι εμπλεκόμενοι σε πραξικοπήματα δεν είναι καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα».

Όσον αφορά το Κυπριακό, που τέθηκε επί τάπητος, τηρήθηκε η συμφωνία του απορρήτου των συνομιλιών σε μία διαδικασία που βρίσκει σύμφωνους τόσο τους εγχώριους ανελλήνιστους (στον ελλαδικό και κυπριακό χώρο) όσο και τα δύο τουρκικά μέρα (σε Τουρκία και ψευδοκράτος) και οδηγεί στην τουρκοποίηση της νήσου με ένα νέο σχέδιο Ανάν.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νεολαία (ποια νεολαία;) των ψεκασμένων κατά του Φίλη για τα θρησκευτικά - Μας περνάνε για χαζούς!

Ρέμος υπέρ οθωμανικού δικαίου: Υπερήφανος για τον ανώμαλο σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Απίστευτες ανθελληνικές δηλώσεις έκανε ο Αντώνης Ρέμος σε τουρκική εφημερίδα εξυμνώντας τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ: «Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ»!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet δήλωσε: «Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες». «Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι -και- για εμάς»;

Η ανάδειξη της οικίας του Κεμάλ από τον Γιάννη Μπουτάρη. «Ο δήμαρχος είναι επιχειρηματίας, βλέπει μπροστά και αγαπά πραγματικά την πόλη του. Και καταλαβαίνει ότι το μνημείο αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο για τους τούρκους, αλλά και για εμάς». Οι ρίζες του από το Αϊβαλί. «Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ».”

Παραθέσαμε το δημοσίευμα όπως έχει, για να αντιληφθούν όλοι τις αισχρές δηλώσεις του Ρέμου υπέρ του σφαγέα του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού. Ακόμη και οι λέξεις ντροπή και αίσχος είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν το μέγεθος του ατοπήματος και της προσβολής εκατομμυρίων Ελλήνων που είτε σφαγιάσθηκαν είτε ξεριζώθηκαν από τις ορδές του αιμοσταγούς Κεμάλ Ατατούρκ.

Έχοντας, όμως, υπόψιν την... απέχθεια του συγκεκριμένου τραγουδιστή εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την συνταύτισή του με τον γνωστό εθνομηδενιστή Γιάννη Μπουτάρη, αντιλαμβανόμαστε γιατί έκανε αυτές τις δηλώσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση, κάθε χαρακτηρισμός για την ενέργεια του Ρέμου δεν μπορεί να αποδώσει το μέγεθος της ύβρεως του τραγουδιστή, όπως είπαμε και νωρίτερα.

Τα κόκκαλα των αμέτρητων θυμάτων του Κεμάλ θα τρίζουν στον τάφο τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΥΓ: Ο Ατατούρκ είχε προτίμηση σε άτομα του ιδίου φύλου σύμφωνα με έγγραφα από την Οθωμανική μυστική στρατιωτική αστυνομία, η οποία τον χαρακτήριζε «πολύ γνωστό ομοφυλόφιλο». Σε νεαρή ηλικία είχε ερωτική σχέση με έναν Έλληνα ψαρά με το όνομα Ιωάννης Τίκκης από τηv πόλη του Λαγκαδά.


“Συριζαίοι και Καλογρίτσας άρπαξαν εκατομμύρια από τις τράπεζες όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με Μπόμπολα-Ψυχάρη”


Στα θαλασσοδάνεια του κουμπάρου των Σύριζα-Ανέλ Καλογρίτσα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής με δήλωσή του στο περιστύλιο της βουλής:
"Οι συριζαίοι με τον κουμπάρο τους τον Καλογρίτσα άρπαξαν τα εκατομμύρια από τις τράπεζες, όπως ακριβώς έκανε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με τους δικούς της καναλάρχες Μπόμπολα, Ψυχάρη και λοιπούς.
Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να βάλει τάξη σε αυτό το χάος της ανομίας και να στείλει στη φυλακή όσους λήστεψαν δημόσιο χρήμα". ΠΗΓΗ


Γιάννης Λαγός: Δεν θα σας χαρίσουμε την Πατρίδα μας! 

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε σήμερα στην Ολομέλεια της βουλής την ανθελληνική κυβέρνηση, η οποία με την αρωγή του "συνταγματικού τόξου" ξεπουλά την Πατρίδα μας. ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΑΘΛΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ από τους «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»: ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα ΔΙΩΚΕΤΑΙΣκευωρός Αθανασίου: Όποιος αντιδρά εναντίον της λαθρομετανάστευσης είναι «Χρυσαυγίτης» και θα διωχθεί με τον «αντιρατσιστικό» της ψευτοδεξιάς


Την συμβολή του στην τρομοκράτηση των Ελλήνων που αντιστέκονται έθεσε στις υπηρεσίες της κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ, ο γνωστός και μη εξαιρετέος σκευωρός, Χαράλαμπος Αθανασίου, με το κωδικό όνομα «Μπάμπης», μιλώντας στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στην Λέσβο, ο Μπάμπης ουσιαστικά προανήγγειλε διώξεις, χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες που αντιδράνε ως «Χρυσαυγίτες» και θυμίζοντάς τους ότι επί των ημερών του ψηφίστηκε ο «αντιρατσιστικός νόμος».
Αυτό που ουσιαστικά έκανε ο Αθανασίου ήταν να δώσει ένα μήνυμα στην γνωστή παραδικαστική παράγκα της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να συνεργαστεί με τον Σύριζα στην υπόθεση της τρομοκράτησης των Ελλήνων.
Παράλληλα, έδωσε και ένα μήνυμα στους κατοίκους της Λέσβου που τον ξέρουν τι... μάρκα είναι ότιδεν θα διστάσει να στήσει μια σκευωρία για κάθε κάτοικο του νησιού, αν αυτοί δεν σκύψουν το κεφάλι εμπρός στον όλεθρο που βιώνουν.
Μπορεί το σύνολο των επεισοδίων στο νησί να έχουν δημιουργηθεί από λαθρομετανάστες, είτε καταφερόμενους εναντίον άλλων λαθρομεταναστών, είτε Ελλήνων και των περιουσιών τους, όμως ο "Μπάμπης" ακολουθεί πιστά τις εντολές των παγκόσμιων αφεντικών, που προστάζουν τον αφελληνισμό της Ελλάδος και την κατάληψη της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες. ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Εσχάτη προδοσία εις βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού! Γεώργιος Γερμενής: Ανενόχλητοι κυκλοφορούν οι αναρχοκομμουνιστές, διώξεις και αυστηροί περιοριστικοί όροι για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Γεώργιος Γερμενής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση από βήματος της βουλής στην κυβέρνηση, η οποία αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι προστατευόμενοί της μπαχαλάκηδες αναρχοκομμουνιστές, την ίδια ώρα που οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι της τρίτης πολιτικής δύναμης παραμένουν υπό καθεστώς διώξεων και αυστηρών περιοριστικών όρων. ΠΗΓΗ

Έρευνα - χαστούκι στους εγχώριους προπαγανδιστές της αθεΐας: Η Ελλάδα είναι μια θρησκευόμενη χώρα

Ηχηρό χαστούκι στα μούτρα των εγχώριων οπαδών της αθεΐας, είτε αυτοί είναι μαρξιστές διεθνιστές είτε φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες, αποτελούν τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το επίπεδο της θρησκευτικής πίστης στις χώρες της Ευρώπης.Η Ελλάδα, σε σύνολο 32 κρατών, βρίσκεται στην 5η θέση, τόσο στο ποσοστό με τους περισσότερους πιστούς όσο και σ΄αυτό με το μικρότερο δείγμα αθεΐας.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα έχει ένα ποσοστό 79% που πιστεύει στον Θεό, με το ποσοστό των άθεων να περιορίζεται μόλις στο 4%.

Τα κράτη που περνούν την Ελλάδα είναι η Τουρκία (94% και 1% αντίστοιχα), η Μάλτα (94% και 2%), η Ρουμανία (92% και 1%) και η Κύπρος (88% και 3%).

Η έρευνα αυτή είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρη, καθώς έρχεται την στιγμή κατά την οποία επιχειρείται ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, η περιθωριοποίηση του μαθήματος Θρησκευτικών στα σχολεία και η κατάργηση της πρωινής προσευχής από τον Φίλη και τους υπόλοιπους εθνομηδενιστές της αριστεράς, οι οποίοι όμως στο θέμα αυτό έχουν και την ανοχή – συνενοχή των φιλελεύθερων κοσμοπολιτών της ΝΔ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΟΣΑ για ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ από το «ΑΙΜΑ» του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Μένουν Ελλάδα! Διεθνής Αμνηστία: Σε 18 χρόνια (και αν...) θα φύγουν οι λαθρομετανάστες

Θυμάστε που η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ προσπαθούσε να πείσει τους Έλληνες να ανεχθούν την υποβάθμιση της ζωής τους από το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, με το «επιχείρημα» ότι η κατάσταση αυτή είναι «προσωρινή»; Τώρα που χτίστηκαν τα "hot spot" και στην Ελλάδα βρίσκονται εγκλωβισμένοι εκατοντάδες χιλιάδες (αν όχι πάνω από εκατομμύριο) λαθρομετανάστες, αυτά μπορούμε να τα ξεχάσουμε.
Σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε περί του ζητήματος η Διεθνής Αμνηστία (εκ των πιο... επιφανών ΜΚΟ που επιδιώκουν την διάλυση της Ευρώπης), η χώρα μας έχει καταστεί ήδη μια αποθήκη λαθρομεταναστών και αν συνεχιστεί ο σημερινός ρυθμός για την μετεγκατάσταση των προσφύγων θα χρειαστούν 18 χρόνια για να εκκενωθεί η Ελλάδα από λαθρομετανάστες και να εκτονωθεί η όλη κατάσταση.

Προσοχή: Οι υπολογισμοί της Διεθνούς Αμνηστίας γίνονται επί τη βάσει των «επίσημων» στοιχείων που δίνει η συγκυβέρνηση του Μνημονίου και τα οποία είναι εμφανέστατα ψευδή.

Επιπλέον, δεν λαμβάνει υπόψη ούτε κατ’ ελάχιστο το γεγονός ότι οι ροές των λαθρομεταναστών όχι μόνο συνεχίζονται αλλά και αυξάνονται.
Κοινώς, αν κάποιος συνυπολογίσει τα συγκεκριμένα στοιχεία που δίνει η ΜΚΟ και σκεφτεί τις δύο παραμέτρους που μόλις αναφέραμε, γίνεται αντιληπτό ότι όσο παραμένει στο τιμόνι της χώρας η μαρξιστική ή φιλελεύθερη συμμορία ΝΔ - Σύριζα, οι λαθρομετανάστες θα μείνουνε Ελλάδα για πάντα... ΠΗΓΗ

Ο Σύριζα στέλνει πακέτο στον Ερντογάν τους πραξικοπηματίες - Γιατί δεν στέλνει και τους λαθρομετανάστες;

Οι κατ’ εργολαβία πραίτορες του ανθρωπιστικού ιδεώδους, οι οποίοι βρίσκονται εν αφθονία στον πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο της Ελλάδος, κατέδειξαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πως δεν αποτελούν παρά ανδρείκελα ξένων κέντρων εξουσίας τα οποία και καθορίζουν τόσο τις ενέργειες όσο και την ρητορική τους! Συγκεκριμένα, απορρίφθηκε η αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου στους τρεις από τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς που αυτομόλησαν μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο. 

Υπενθυμίζουμε πως η κυβέρνηση Ερντογάν είχε άμεσα απαιτήσει την έκδοση των φερόμενων ως συμμετεχόντων στο πραξικόπημα αξιωματικών, με υπουργούς της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ να δηλώνουν δημοσίως πως είναι δίκαιο το αίτημα της τουρκικής κυβέρνησης! 

Με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες να έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας υπό την ενθάρρυνση του Κράτους, κυβέρνησης και κομμάτων του «δημοκρατικού» τόξου, δίχως ποτέ να ενοχληθούν από τις αρχές, η απόφαση της άσκησης ποινικής δίωξης στους 8 για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, έδινε το στίγμα των όσων θα επακολουθούσαν. 

Πλέον, καθίσταται σαφές πως τα πολιτικά ανδρείκελα που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας δεν ενεργούν μονάχα στις διαταγές του Σόρος, αλλά και στις αντίστοιχες του Σουλτάνου Ερντογάν! Κι έτσι απλά, ο περίφημος και πολυδιαφημιζόμενος «ανθρωπισμός» πήγε περίπατο, απόδειξη ότι η επίκλησή του είναι ξεκάθαρα υποκριτική. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Ερντογάν έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιβολής της θανατικής καταδίκης για εκείνους που συμμετείχαν στο πραξικόπημα. Κι όμως, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πρόκειται να τους εκδώσει την ίδια ώρα που για τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες ισχυρίζεται πως ο επαναπατρισμός τους θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους! 

Καμαρώστε τους εγχώριους «ανθρωπιστές» του Σόρος και του Ερντογάν...  ΠΗΓΗ

Συνεχίζονται οι προκλήσεις των ανθελληνικών κύκλων στην Λέσβο: Κατέβασαν και πέταξαν την Ελληνική Σημαία στην θάλασσα!

Ένα ακόμα περίεργο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις ανθελληνικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών στην Λέσβο. Μετά την ακύρωση της υποστολής της Σημαίας και την επιχείρηση ακύρωσης της υποστολής για δεύτερη φορά από αναρχικούς και λαθρομετανάστες, «άγνωστοι» κατέβασαν και πέταξαν στη θάλασσα την Ελληνική σημαία, που κυματίζει δίπλα από το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας στην Επάνω Σκάλα.


Το γεγονός διαπίστωσαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι το κατήγγειλαν στο LesvosNews.gr. Όπως οι ίδιοι λένε και στο βίντεο, παρατήρησαν ότι η Ελληνική σημαία που κυματίζει χρόνια τώρα στον ιστό δίπλα από το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας δεν υπήρχε στη θέση της.
Έψαξαν τριγύρω και αντιλήφθηκαν ότι οι «άγνωστοι» που την κατέβασαν την είχαν πετάξει στη θάλασσα και το κύμα την έβγαλε στην ακτή. Κατέβηκαν στην παραλία, την μάζεψαν και στη συνέχεια την τοποθέτησαν στον ιστό όπου και πάλι κυματίζει όπως πρώτα. ΠΗΓΗ


Στα “hot spot” του Σύριζα: Συνεχή επεισόδια, πετροπόλεμος και άγριο ξύλο μεταξύ λαθρομεταναστών στην Σούδα της Χίου


Βίαια επεισόδια ξέσπασαν χθες τα μεσάνυχτα στο κέντρο λαθρομεταναστών στην Σούδα της Χίου, όπου ομάδες αλλοδαπών κρατώντας σίδερα και ξύλα στα χέρια άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους. 

Τα χτυπήματά τους ήταν δολοφονικά, χωρίς κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και υπήρξαν πολλοί τραυματίες, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι αφού έζησαν άλλη μια νύχτα τρόμου. 

Οι Αλγερινοί υπό την επήρεια αλκοόλ ξεκίνησαν να πετάνε πέτρες και να σπάνε με καδρόνια οτιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους. 

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν κι εκτός του καταυλισμού με την ομάδα των λαθρομεταναστών να σπάει το αυτοκίνητο ενός υπαλλήλου που εκείνη την ώρα εκτελούσε βραδινή βάρδια.Υπό τον φόβο γενικευμένων επεισοδίων, οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες ζήτησαν να πάνε εκτός καταυλισμού κι έτσι μετακινήθηκαν είτε στον Δημοτικό Κήπο είτε στο πάρκο βόρεια του καταυλισμού του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. 

Από τον πετροπόλεμο τραυματίστηκαν 4 αλλοδαποί που μεταφέρθηκαν στο "Σκυλίτσειο" Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Χάρη στην άμεση επέμβαση των ΜΑΤ, η τάξη αποκαταστάθηκε και όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές ατόμων. ΠΗΓΗ

Χυδαίο σκίτσο από την φυλλάδα του Μπόμπολα κατά της Χρυσής Αυγής
Ζηλεύοντας τις επιδόσεις του σκιτσογράφου της «Καθημερινής», ο οποίος σε μόνιμη βάση παρουσιάζει τους Χρυσαυγίτες ως μαϊμούδες, γορίλες και χιμπατζήδες (αλλά αυτό δεν συγκινεί κανέναν «αντιρατσιστή» ούτε κινεί το ενδιαφέρον κάποιου εισαγγελέα), κάποιος σκιτσογράφος του «Έθνους» είχε ανάλογη «φαεινή» ιδέα. 

Με ένα ακατάληπτο και ακατανόητο σκίτσο, το οποίο δείχνει το μέγεθος της νοσηρής του φαντασίας, ο σκιτσογράφος επιχειρεί μια ανυπόστατη ταύτιση προσώπων και καταστάσεων, με φόντο την φλεγόμενη Λέσβο. Μια Λέσβος, βεβαίως, η οποία άρπαξε φωτιά από τον εμπρησμό των «προσφύγων» στο "hot spot "της Μόρια και όχι φυσικά από τους κατοίκους του νησιού ή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Το άθλιο αυτό σκίτσο, το οποίο εμπίπτει ακριβώς σ΄αυτό που κάποιοι θεωρούν ως ρατσισμό, μισαλλοδοξία και μνησικακία, καθώς στοχεύει εναντίον ενός Λαοφιλούς Πολιτικού Κόμματος και όλων όσοι το αποτελούν με τον πλέον απρεπή και χυδαίο τρόπο, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να συγκινήσει στο ελάχιστο όλους εκείνους τους υποκριτές, οι οποίοι αγανακτούν για την μείωση της ανθρώπινης προσωπικότητας και αξιοπρέπειας με σαφή επιλεκτική και μονόπλευρη διάθεση. 

Από τη άλλη, όμως, σκεπτόμενοι σε ποια φυλλάδα δημοσιεύθηκε αυτό το σκίτσο της ντροπής, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή βαδίζουμε στον σωστό δρόμο υπεράσπισης της Πατρίδας και του Λαού και όχι της εξυπηρέτησης των στενών συντηρητικών συμφερόντων του κάθε μεγαλοεργολάβου. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πολλά Ωραιόκαστρα φοβάται η κυβέρνηση

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει καταφέρει να «παγώσει» την λαϊκή οργή για τα μνημόνια όμως δείχνει πως υπάρχει κάτι που την φοβίζει και αυτό έχει να κάνει με το «προσφυγικό» όπου η κατάσταση είναι ήδη εκτός ελέγχου και ένα σημαντικό μέρος των Ελλήνων δείχνει να αντιδρά.

Η συντονισμένη επίθεση κατά γονέων στο Ωραιόκαστρο, αποκάλυψε την αγωνία του συστήματος, να μην ξεφύγει η κατάσταση και διαταραχθεί το παραμύθι του refugees welcome στο οποίο έχουν επενδύσει πολλά χρήματα με τελικό σκοπό την «ενσωμάτωση» των λαθρομεταναστών στην Ελληνική Κοινωνία.

Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν, τέτοιας έντασης κριτική απέναντι σε μια ανακοίνωση ενός Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που έχουν το… «ρατσιστικό» θράσος να ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους!

Τα κανάλια και οι εφημερίδες παρουσίασαν τους ανθρώπους ως την μετενσάρκωση του Χίτλερ για έναν πολύ απλό λόγο: Για παραδειγματισμό.  ΠΗΓΗ

Παραλήρημα του “Έθνους” κατά των αντιστεκόμενων Ελλήνων σε Ωραιόκαστρο, Λέσβο και Φιλιππιάδα


Σε μια πρωτοφανή παραχάραξη των όσων συμβαίνουν στην Λέσβο (και όχι μόνον) τις τελευταίες ημέρες προέβη το “Έθνος” του Μπόμπολα. Ξεκινώντας από ένα άθλιο σκίτσο, προϊόν νοσηρής φαντασίας, το οποίο εκτός από την απίστευτα χαμηλή αισθητική του δείχνει και το μέγεθος της απελπισίας της φυλλάδας, το “Έθνος” επιχειρεί, για μια ακόμη φορά, ένα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης. 

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφονται στο κύριο άρθρο της φυλλάδας, όπου υπό τον τίτλο “Συλλογική αντιμετώπιση” γράφονται και τα εξής: “Από το Ωραιόκαστρο έως τη Λέσβο. Παντού όπου στοιβάζονται πρόσφυγες οι χρυσαυγίτες και κάθε «κοπής» ακροδεξιοί είναι δεδομένο ότι ψαρεύουν σε θολά νερά. Του ρατσισμού και της εθνικιστικής ξενοφοβίας. Εκμεταλλευόμενοι με κάθε μέσο ανησυχίες και φοβίες. Το νέο κρούσμα στη Φιλιππιάδα είναι ενδεικτικό. Εκεί μερικοί εμφανίζονται ανήσυχοι όχι μόνο για την υγεία των μαθητών, που απειλείται, δήθεν, από προσφυγόπουλα. Διαβλέπουν και κινδύνους για τη... θρησκεία και την οικογένεια. Τα εικονίσματα και τους ήρωες του 1821!”. 

Πολύ φτηνή και ρηχή η επιχειρηματολογία της εν λόγω φυλλάδας. Φαίνεται ότι τόσα χρόνια ασταμάτητης λασπολογίας σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οδήγησαν πλέον σε στέρευση υλικού, με αποτέλεσμα αυτό το οποίο παράγεται τώρα να είναι ακόμα χειρότερης ποιότητας. 

Οι κάτοικοι στο Ωραιόκαστρο, την Λέσβο, την Φιλιππιάδα και οπουδήποτε αλλού στην Επικράτεια διαμαρτύρονται για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών, θα έπρεπε να δουν πώς τους χαρακτηρίζει το έντυπο αυτό, το οποίο και ευχόμαστε να κλείσει το ταχύτερο δυνατόν. 

Μην έχοντας, όμως, σταματημό η λασπολογική διάθεση του “Έθνους” ιδού τι έγραψε σε άλλο κείμενό της η φυλλάδα, ως... απάντηση στο αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων που βλέπουν “πρόσφυγες” να σφάζουν τα ζώα τους και να καίνε τα ελαιόδεντρα: “Οι πρόσφυγες καίνε ελαιόδεντρα, αλλά κάποιοι άλλοι κοντεύουν... να κάψουν ολόκληρη τη Λέσβο – και όχι μόνο”. 

Πέρα από το όλο γελοίον της απάντησης (που θυμίζει έντονα το “και εσείς βασανίζετε τους μαύρους”), υπάρχει και η απίστευτη πρόκληση. Γιατί εκτός από την έμμεση δικαιολόγηση του καψίματος δέντρων από τους “πρόσφυγες” έχουμε και τα “υπονοούμενα” που αφήνονται. Ποιοι είναι οι “κάποιοι άλλοι” που “κοντεύουν... να κάψουν ολόκληρη τη Λέσβο – και όχι μόνο”; Όλος ο κόσμος είδε τους “πρόσφυγες” να βάζουν φωτιά στο hot spot της Μόρια, αλλά το “Έθνος” προφανώς δεν το αντελήφθη και, ούτε λίγο ούτε πολύ, θεωρεί την δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων παντού στην Ελλάδα στα φαινόμενα λαθρομετανάστευσης ως επιχειρήσεις εμπρησμού! 

Οι χαμηλές πτήσεις κυκλοφορίας του “Έθνους”, η οικονομική δυσπραγία του Μπόμπολα και η πλήρης αποτυχία στην επιχείρηση λασπολόγησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχουν οδηγήσει τους συμμετέχοντες στην εν λόγω φυλλάδα σε συνεχείς γκάφες ολκής.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Όταν ο ψεύτης ο Αλέξης “παίζει” με τις λέξεις...

Σαν γνήσια τέκνα του πολιτικαντισμού ο Τσίπρας και η παρέα του δεν θα μπορούσαν παρά να ακολουθήσουν κι αυτοί την πετατημένη, παίζοντας με το περιεχόμενο και το νόημα των λέξεων, έτσι ώστε να δίνουν πάντοτε την βολική ερμηνεία που αυτοί επιθυμούν.

“Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην ρύθμιση του χρέους” είπε πριν από λίγες ημέρες ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη. Η έκφραση την οποία χρησιμοποίησε ο Τσίπρας προετοιμάστηκε προσεκτικά από το επιτελείο του, ώστε να μην μπορεί να “παίζει” τους επόμενους μήνες στα ΜΜΕ ως μια ακόμη ανέξοδη υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ που διαψεύστηκε.

Κι αυτό γιατί το “πιο κοντά” είναι ένα μέγεθος απολύτως σχετικό. Για παράδειγμα, μπορεί να πει κάποιος ότι τα Τρίκαλα είναι πιο κοντά στην Αθήνα σε σχέση με την Δράμα. Τα Τρίκαλα, όμως, παραμένουν ούτως ή άλλως μακριά από την Αθήνα και όχι κοντά.

Το τι ισχύει για το χρέος το έχει πει και εξηγήσει με τον πλέον ξεκάθαρο και κυνικό τρόπο, ο διαχειριστής του, ο διευθύνων σύμβουλος τουEFSF/ESM Κλάους Ρέγκλινγκ: Η συζήτηση για το χρέος θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του τρίτου Μνημονίου το 2018, κι αυτό δεν είναι απλώς άποψη του Ρέγκλινγκ, αλλά κάτι το οποίο προβλέπεται από την απόφαση που έλαβε το Eurogroup στις 24 Μαΐου 2016, με την ψήφο (άρα και την σύμφωνη γνώμη) της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όσο για το σημαντικότερο από τα βραχυπρόθεσμα μέτρα που αφορούν το χρέος, την μετατροπή δηλαδή επιτοκίων από κυμαινόμενα σε σταθερά, αυτό θα συζητηθεί όταν ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και, όπως λέει και ό ίδιος ο Ρέγκλινγκ, δεν πρόκειται να είναι δωρεάν: “Όσο πιο πολύ σταθεροποιούμε τις μελλοντικές πληρωμές τόσο υψηλότερο θα είναι το κόστος αρχικά. Δεν είναι δωρεάν. Αν διασφαλίσουμε ότι τα επιτόκια κλειδώνουν για μεγαλύτερο διάστημα, αυτό σημαίνει ότι το επιτοκιακό κόστος θα ανέβει τα πρώτα χρόνια”.

Και βεβαίως, αυτή η έκφραση “Δεν είναι δωρεάν” σημαίνει, με την σειρά της, πολλά. Ότι, δηλαδή, μπορεί το κόστος να είναι (και θα είναι) πανάκριβο...   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ο μοντέλος Alexis Tsipras λανσάρει την μνημονιακή μόδα: Live your myth in ManhattanΑυτά βλέπει η Ατζελίνα και πώς να μείνει με τον Μπραντ;   Έτοιμος για τις διεθνείς πασαρέλες είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός! Με κοστούμι σε βαθύ μπλε και πουκάμισο με λεπτή ρίγα για να κόβει τα περιττά κιλά του περασμένου έτους – φυσικά χωρίς γραβάτα από άποψη – και το μοντέλο μέσα του δεν μπορεί να κρυφτεί… Με ελαφρύ χαμόγελο στον φωτογράφο για να σπάσει τον πάγο, άλλωστε εκείνος έχει έμφυτη άνεση μπροστά στο φακό, ξεδιπλώνει το ταλέντο του και στο modeling. Μάθε τέχνη κι άστηνε, λένε…>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!

Η ψευτοδεξιά διαφωνεί συμφωνώντας με την κατάργηση των Θρησκευτικών, γιατί έτσι προστάζουν οι αφέντες της!


Από την 1η Σεπτεμβρίου, από του βήματος της βουλής, ο ανθέλληνας Φίλης ανακοίνωσε την κατάργηση των Θρησκευτικών, υποστηρίζοντας ότι έχει τη σύμφωνη γνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σας θυμίζουμε την ακριβή του δήλωση: «Θα ήθελα να ενημερώσω τη Βουλή των Ελλήνων ότι από φέτος σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης θα εφαρμοστεί το νέο πρόγραμμα του μαθήματος των θρησκευμάτων. Άκουσα μία τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, προ μηνός σε μία τηλεοπτική εκπομπή, που είπε ότι συμφωνεί να αλλάξει το πρόγραμμα των θρησκευτικών στα σχολεία…».

Ποια ήταν τότε η αντίδραση της νουδούλας; Πλήρης σιωπή, που επιβεβαίωνε τον Φίλη!
Κι έρχεται τώρα, ύστερα από ένα 20ήμερο, το κόμμα των Κούληδων και των Μπουμπούκων και με αφορμή την αντίδραση του Αρχιεπισκόπου καταγγέλλει την κατάργηση των Θρησκευτικών! Αλλά, μας τα λέει λίγο… περίεργα. Διαβάστε την ανακοίνωση των Κούληδων-  νουδούληδων:

«Η αιφνίδια αλλαγή του μαθήματος των θρησκευτικών, χωρίς καμία συνεννόηση με την Εκκλησία, όταν δεν υπάρχουν καν νέα βιβλία για να το υποστηρίξουν, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση επιχειρεί συνειδητά να διχάσει και να πολώσει. Κανένας δεν θα είχε αντίρρηση στην αναμόρφωση του μαθήματος και την παροχή επιπλέον γνώσης σε σχέση με άλλες θρησκείες, κάτι που έχει επισημάνει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό, όμως, οφείλει να γίνει σε συνεννόηση με την Εκκλησία της Ελλάδος. Δεν μπορεί να υποβαθμίζεται η διδασκαλία για την Ορθόδοξη πίστη, την οποία ασπάζεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Η απαξιωτική άρνηση κάθε διαλόγου και η σχεδιαζόμενη από τους κ. Τσίπρα και Φίλη σύγκρουση με την Εκκλησία είναι ζήτημα που αφορά ολόκληρη την κοινωνία. Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια άγονων διχαστικών αντιπαραθέσεων».

Ποια είναι τα συμπεράσματα απ’ αυτόν τον αχταρμά; Ότι η νουδούλα πατάει σε δύο βάρκες συγχρόνως! Από τη μία καταγγέλλει την συγκυβέρνηση για να μη χάσει ψηφαλάκια κι από την άλλη επιβεβαιώνει ότι στην ουσία συμφωνεί μαζί της (διαφωνεί… συμφωνώντας…), γιατί προφανώς τέτοιες δεσμεύσεις έχει αναλάβει έναντι των αντίχριστων νεοταξιτών αφεντικών της!

Νεοταξίτες ψευτοδεξιοί κι αριστεροί, φαλάγγι θα σας πάρει η Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ

Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά Facebook - Το λογισμικό «αράχνη» που εντοπίζει και διαγράφει τα προφίλ των βουλευτών μας 

Η εταιρεία Facebook τα τελευταία χρόνια προβαίνει στον απαράδεκτο και αναιτιολόγητο αποκλεισμό των εκλεγμένων εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Χιλιάδες πολίτες μας ρωτούν γιατί οι βουλευτές του κόμματος δεν διαθέτουν προφίλ στο Facebook και γιατί ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν έχει σελίδα/page στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως όλα τα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης.

Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι πολύ απλή: οι διαχειριστές της Facebook αποκλείουν άνευ λόγου τα επώνυμα στελέχη του κόμματος και διαγράφουν κάθε αναφορά στην πολιτική μας δραστηριότητα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κατέθεσε για τον λόγο αυτό μηνυτήρια αναφορά κατά της Facebook. Σε συνομιλία που είχαμε με τους προϊσταμένους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. μας εξήγησαν πως – προφανώς – οι διαχειριστές κάνουν χρήση ενός λογισμικού-«αράχνη/spider» με αποτέλεσμα κάθε φορά που δημιουργείται ένα προφίλ – π.χ. με τα στοιχεία Ηλίας Κασιδιάρης – η «αράχνη» το εντοπίζει και ο διαχειριστής το διαγράφει. Το ίδιο συμβαίνει και με φωτογραφίες επωνύμων στελεχών μας.

Στο σχετικό κείμενο της μήνυσης που κατετέθη στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρονται τα ακόλουθα:..>>>>... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Ιδού τα χάλια της νεομνημονιακής συγκυβέρνησης: Σε παγκάκια κάνουν μάθημα οι μαθητές στο Ηράκλειο!

Μπορεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να αγνοεί παντελώς τις διαμαρτυρίες των γονέων σε διάφορα σχολεία της Χώρας, για την υποχρεωτική εγκατάσταση σ΄αυτά των «προσφυγόπουλων», μπορεί να θεωρεί αναχρονιστική την πρωινή προσευχή και περιττό το μάθημα των θρησκευτικών, αλλά ταυτόχρονα δείχνει και την πλήρη ανυπαρξία ενδιαφέροντος για τις τραγικές συνθήκες στις οποίες καλούνται οι μαθητές να επιτελέσουν το καθήκον τους.

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε ενημερωτική ιστοσελίδα, κάτω από τον τίτλο «Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ: Μάθημα στα παγκάκια!», γράφονται τα εξής: «Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο Κρήτης - Στο πεζοδρόμιο, πάνω στα παγκάκια, τα παιδιά έχουν ανοίξει τα βιβλία - Τα πιο τυχερά είναι σε... container - Δεν έχουν λεφτά για... θρανία και αλλάζουν τα βιβλία στα Θρησκευτικά - «Εγκλήματα» κατά συρροή στην Παιδεία. Στις 12 του μήνα όταν χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τη φετινή σχολική χρονιά το υπουργείο Παιδείας πανηγύριζε ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι δεν υπάρχουν κενά σε επίπεδο εκπαιδευτικών, ότι έχουν διανεμηθεί όλα τα βιβλία. Τότε μάλιστα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε μεταβεί στο υπουργείο και είχε διθυραμβικά απονείμει «άριστα 20» στο Νίκο Φίλη για το έργο του.

Την ίδια ώρα, όμως, σε σχολείο στην Κρήτη και ενώ βρισκόμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα της σχολικής χρονιάς υπάρχουν μαθητές που κάνουν μάθημα σε... παγκάκια! Ναι, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο οι φωτογραφίες από το 2ο Γυμνάσιο Γουβών είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Μαθητές δύο τάξεων στοιβάζονται κάτω από στέγαστρα για να προστατευθούν άλλοτε από τον ήλιο, άλλοτε από τη βροχή (σ.σ. το πρωί της Τρίτης έριξε χαλάζι στην Κρήτη), ανοίγουν τα βιβλία τους στο γόνατο και παρακολουθούν τον δάσκαλό τους όρθιο να προσπαθεί να τους διδάξει.

Όπως λένε οι γονείς, με νύχια και με δόντια κρατήσαμε τα παιδιά την Τρίτη να μην κάνουν κατάληψη στο σχολείο για όλα αυτά που βιώνουν. Οι ίδιοι, ωστόσο, προειδοποιούν ότι αν δεν δοθεί μια άμεση και μόνιμη λύση τις επόμενες ημέρες τότε θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Για την ώρα το πρόβλημα λύνεται μεσοβέζικα αφενός με κοντέινερ που παραχώρησε ο τοπικός δήμος - με όσα προβλήματα και μειονεκτήματα έχει αυτή η λύση ενόψει και του χειμώνα που έρχεται - και αφετέρου με δύο δανεικές αίθουσες από το γειτονικό λύκειο, μια εκ των οποίων είναι η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της βιβλιοθήκης.
Μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος, όμως, οι εικόνες με τους μαθητές στα παγκάκια να κάνουν μάθημα θα αποτελούν όνειδος για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η δημόσια εκπαίδευση».

«Συγχαρητήρια», λοιπόν, στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον αρμόδιο υπουργό Φίλη, ο οποίος είναι πλέον τόσο ανίκανος για το νευραλγικό πόστο το οποίο κατέχει που καθίσταται πια πολύ επικίνδυνος για τον Τόπο. Οι νεαροί μαθητές στο Ηράκλειο, εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες, κάνουν μάθημα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς αίθουσα, και το πολιτικό παχύδερμο που είναι υπουργός Παιδείας δεν έχει πράξει εντελώς τίποτα για τη λύση του προβλήματος. Φαίνεται ότι τα λεφτά δεν μπορούν να είναι διαθέσιμα σ΄αυτήν την περίπτωση, καθώς υπάρχουν άλλες «προτεραιότητες» από την πλευρά της κυβέρνησης, οι οποίες έχουν να κάνουν με τις ιδεοληψίες της, που καταντούν όμως βραχνάς κα εφιάλτης για τον Ελληνικό Λαό. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Νεοδημοκράτες “αστυνομοπατέρες” αγκαλιά με τους κομμουνιστές του Περισσού!

«Νέα περίοδο συνεργασιών και αμοιβαίας υποστήριξης» (σύμφωνα με ανακοίνωσή τους), εγκαινίασαν με συνάντησή τους στο Παλάτι του Περισσού οι Γερακαράκοι της ΠΟΑΣΥ με το ΠΑΜΕ!

Ιδού τα κυριότερα σημεία της σχετικής ανακοίνωσης του (ψοφοδεξιού) Γερακαράκου, που απαγορεύει στις Ενώσεις των ενστόλων κάθε επαφή με το μόνο κόμμα που στέκεται σταθερά και ανυστερόβουλα στο πλευρό τους, την Χρυσή Αυγή:
«Με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) συναντήθηκαν σήμερα οι Ομοσπονδίες μας, για πρώτη φορά στην ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος των ενστόλων, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο συνεργασιών και αμοιβαίας υποστήριξης των κοινών αιτημάτων με το εργατικό κίνημα της χώρας…

Οι Ομοσπονδίες, τέλος, ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ, τονίζοντας ότι με τη σημερινή συνάντηση εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος στα συνδικαλιστικά πράγματα της χώρας καθώς το συνδικάτο μας, αγωνίζεται με γνώμονα όχι το «κομματικό» συμφέρον, αλλά τα συμφέροντα των εργαζόμενων ενστόλων όλης της χώρας οι οποίοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε από τους άλλους εργαζομένους.

Κι αυτό θα γίνει πράξη το επόμενο διάστημα μέσω των κοινών ενωτικών μας αγώνων, αναδεικνύοντας στην κοινωνία τα κοινά μας αιτήματα και τις κοινές μας αγωνίες για το αύριο».

Παρατήρηση 1η: Οι  κακές γλώσσες λένε πως ο αστυνομοπατέρας Γερακαράκος έχει ζηλέψει τη… δόξα του προκατόχου του στην ΠΟΑΣΥ Κυριαζίδη και ψάχνεται για να εκλεγεί βουλευτής με την νουδούλα. Λέτε να κάνει την… έκπληξη και να κατέβει με το… τιμημένο κουκουέ;

Παρατήρηση 2η: Από τη στιγμή που οι κανονισμοί των ενστόλων απαγορεύουν να εκδηλώνονται οι ένστολοι υπέρ (ή κατά…) πολιτικού κόμματος, πώς είναι δυνατόν η Ομοσπονδία των Αστυνομικών να κάνει «κοινούς αγώνες» με το συνδικαλιστικό παράρτημα του ΚΚΕ; Ή μήπως οι κανονισμοί είναι… λάστιχο, που εφαρμόζονται κατά περίπτωση;

(ΥΓ): Τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, που πολέμησαν σα λιοντάρια στη μάχη των Αθηνών και των χιλιάδων Αστυνομικών και Χωροφυλάκων που αντιστάθηκαν στην κομμουνιστική λαίλαπα! Τρίζουν τα κόκκαλα των χιλιάδων Αστυνομικών που κατεσφάγησαν από τους εαμοβουλγάρους! Γερακαράκοι, όχι άλλα πολιτικάντικα παιχνίδια στις πλάτες των αστυνομικών!  ΠΗΓΗ

Ήθελαν να στείλουν τον Κουφοντίνα στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα για να στρατολογήσει νέους στις τρομοκρατικές οργανώσεις

Μια αιφνιδιαστική μετάθεση της διευθύντριας και του αρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος στον Αυλώνα, αποκάλυψε το βρώμικο παιχνίδι των Τσιπροκαμμένων με την τρομοκρατία!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, μεταξύ των άλλων λόγων για τους οποίους έγιναν οι εκδικητικές μεταθέσεις, ήταν το ότι «δεν είχαν δεχθεί προ μερικών μηνών στο κατάστημα ανηλίκων στον Αυλώνα, κρατούμενο ηγετικό μέλος της 17Ν. Κι αυτό παρά την επιμονή του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «ηγετικό μέλος της 17Ν.» που ήθελαν να στείλουν οι συριζοψεκασμένοι στα ανήλικα του Αυλώνα ήταν ο «φαρμακοχέρης» Κουφοντίνας, με σκοπό αφενός μεν να την περνάει… ζάχαρη και αφετέρου δε, να στρατολογήσει, για μετά την αποφυλάκισή τους, όσους ανηλίκους έκρινε κατάλληλους στις παρακρατικές τρομοκρατικές οργανώσεις του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους των δοσιλόγων!  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6099284495213969130

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item