Widgets

ΑΘΛΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ από τους «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»: ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα ΔΙΩΚΕΤΑΙ


Απάντηση Χρυσής Αυγής για Λέσβο: Να απελαθούν οι λαθρομετανάστες, οι “αλληλέγγυοι” και οι ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε από το περιστύλιο της βουλής, στις αθλιότητες του Τόσκα, που ευθύνεται για την παράδοση των ελληνικών νησιών στους λαθρομετανάστες: 

"Τα ελληνικά νησιά έχουν καταληφθεί από λαθρομετανάστες που καίνε, ληστεύουν, εγκληματούν, μεταδίδουν ασθένειες και πρέπει να απελαθούν από την χώρα, αυτοί, οι "αλληλέγγυοι" και οι ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ".   ΠΗΓΗ

Βρήκαν λύση για να σταματήσουν τις αντιδράσεις: Με τον αντιρατσιστικό νόμο θα διώκουν όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη για τους λαθρομετανάστες

Η δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας» και ενός «αντιρατσισμού» με σαφή μονόπλευρη και επιλεκτική διάθεση, δείχνει ολοένα και περισσότερο το κατασταλτικό της πρόσωπο, με την ποινική απαγόρευση ακόμη και της απλής εκφοράς διαφορετικής γνώμης! Η περίπτωση της Χίου και του Ωραιοκάστρου, όπου κινήθηκαν οι διαδικασίες για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αν διαπράχθηκε ή όχι ρατσιστικό αδίκημα, φαίνεται ότι δείχνει μια σαφή εικόνα για ένα ζοφερό μέλλον, το οποίο ετοιμάζεται για όσους έχουν διαφορετική γνώμη (!) απ’ αυτήν που ενστερνίζεται η «πολιτική ορθότητα».

Χαρακτηριστικό είναι το συγκεκριμένο απόσπασμα που παραθέτουμε από το «Πρώτο Θέμα», όπου υπό τον τίτλο «Φόβος για νέες “καραβιές” με μετανάστες» λέει και τα εξής: «Πληροφορίες μας, πάντως, αναφέρουν ότι διαβλέποντας έξαρση φαινομένων βίας, η κυβέρνηση αναμένεται με μεγαλύτερη ένταση εντός του επόμενου διαστήματος να ενεργοποιήσει περαιτέρω τον αντιρατσιστικό νόμου του 2014, συλλαμβάνοντας ακόμα και προφυλακίζοντας όσους προβούν σε βίαιες ενέργειες. Σκέψεις ενεργοποίησης του νόμου υπάρχουν και για περιπτώσεις όπου με τρόπο δημόσιοι κοινωνικοί φορείς, όπως ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου ή ο μητροπολίτης Χίου Μάρκος, διαφοροποιηθούν από την πολιτική φιλοξενίας των προσφύγων ή ακόμα αν δημοσιογράφοι ή άλλα πρόσωπα του δημόσιου και κοινωνικού βίου επιχειρηματολογήσουν κατά της ακολουθούμενης πολιτικής στο συγκεκριμένο θέμα».

Το απόσπασμα που προηγήθηκε δίνει τροφή για πολλές σκέψεις. Άραγε, οι «βίαιες ενέργειες» τι είδους περιεχόμενο θα έχουν, ώστε να δικαιολογείται η ποινικοποίησή τους; Γιατί άλλο πράγμα είναι η όντως καταδικαστέα βίαιη επίθεση σε βάρος κάποιου ή κάποιων φυσικών προσώπων και εντελώς άλλο μια πιθανή συγκέντρωση κατοίκων για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, στην οποία με νόμιμο και ειρηνικό τρόπο θα διαμαρτυρηθούν γι’ αυτήν. Μήπως, λοιπόν, και η εναντίωση κατοίκων κατά της λαθρομετανάστευσης θα θεωρηθεί ως «βίαιη ενέργεια» και ποινικοποιηθεί ανάλογα;
Εάν ισχύει το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» θα επιχειρηθεί η ποινικοποίηση όλων όσοι «επιχειρηματολογούν κατά της ακολουθούμενης πολιτικής στο συγκεκριμένο θέμα»! Με απλά λόγια, θα ποινικοποιηθεί η επιχειρηματολογία, δηλαδή ακόμη και η απλή εκφορά αντίθετης από την κυβερνητική άποψης πάνω στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης! Εάν αυτό δεν αποτελεί τον προπομπό ενός ξεκάθαρα αυταρχικού κράτους, όπου η αντίθετη άποψη θα βρίσκεται σε ποινικά κολάσιμη κατάσταση, τότε δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός που να μπορεί να αποδώσει το μέγεθος της αστυνόμευσης της σκέψης και της απαγόρευσης δια ροπάλου κάθε μη αρεστής στο καθεστώς της «πολιτικής ορθότητας» άποψης. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! 

Μετά το Ωραιόκαστρο οι Έλληνες Γονείς ξεσηκώνονται και στην Φιλιππιάδα: Οι λόγοι που αντιδρούμε είναι Ιατρικοί, Θρησκευτικοί, Πολιτισμικοί και Εκπαιδευτικοί

Μετά τις αντιδράσεις των γονέων στο Ωραιόκαστρο που δήλωσαν ότι δεν δέχονται να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους για να ικανοποιήσουν τις διεθνιστικές ιδεοληψίες των συριζαίων και τις τσέπες των «αλληλέγγυων», σειρά έχει η Φιλιππιάδα, όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας, παραθέτει, σε υπόμνημά του, μια σειρά από λόγους για τους οποίους αρνούνται την παραχώρηση του σχολείου «στα παιδιά των παράτυπων μεταναστών» όπως λένε.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο, χωρίς περαιτέρω σχόλια το υπόμνημά τους:
«Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 μετά τον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων στην οποία οι παρευρισκόμενοι γονείς συμφωνήσαμε τα κατωτέρω, προκειμένου να αποσταλεί η παρούσα επιστολή.

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά, ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί σε καμιά περίπτωση και χωρίς κανένα συμβιβασμό τη συστέγαση των παιδιών των λεγόμενων παράτυπων μεταναστών, που επιβλήθηκε στην τοπική κοινωνία του Δήμου μας και που επιχειρείται να επιβληθεί και στο σχολείο μας. Οι λόγοι εναντίωσής μας είναι οι εξής:..>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

αγωνίας από τους κάτοικους της Μόριας: Οι “αλληλέγγυοι” ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες - Φοβόμαστε μην μπούνε σπίτια μας!

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της Μόριας ύστερα από μία ακόμα νύχτα βάρβαρων επεισοδίων, κατά την οποία καταστράφηκε το 60% του καταυλισμού των λαθρομεταναστών, καθώς και εκτάσεις ιδιοκτησίας των κατοίκων πέριξ της περιοχής. Δείτε τις δηλώσεις των κατοίκων:...>>> ΕΔΩ!!!

Ο άθεος Φίλης εξαπέλυσε νέα χυδαία επίθεση κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την ανοχή του «συνταγματικού τόξου»

Ο άθεος Φίλης εξαπέλυσε νέα χυδαία επίθεση κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την ανοχή του «συνταγματικού τόξου»

Το αληθινό αντεθνικό και αντιχριστιανικό πρόσωπο των εγχώριων μπολσεβίκων φάνηκε για μια ακόμη φορά, με τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αμόρφωτος και ανιστόρητος αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, Νίκος Φίλης, τον οποίο μια ατυχής συγκυρία έφερε ως επικεφαλής του τόσο νευραλγικού πόστου του υπουργού Παιδείας.

Εξαπολύοντας νέα χυδαία επίθεση εναντίον της Εκκλησίας, την κατηγόρησε ότι «συμβάλλει στην ηθική κατάπτωση της Πατρίδας μας», ότι «ήταν απούσα στην Κατοχή και τη χούντα», ότι με τα Θρησκευτικά «κάνει προσηλυτισμό» και ότι «ανθρώπινος θεσμός είναι, δεν πρέπει να τον προσκυνάμε», δείχνοντας ότι τα συμπλέγματα τα οποία κουβαλά ξεπερνούν κατά πολύ αυτά της… πληθωρικής εξωτερικής εμφάνισης.

Η ισοπεδωτική ταύτιση της Ορθοδοξίας με τις άλλες θρησκείες και ο υποχρεωτικός «εξισωτισμός» σε μια Χώρα με μια πρωτοφανή θρησκευτικά ομοιογενή σύνθεση (που αγγίζει το 98%), δείχνει την επιχείρηση ξερίζωσης της Ορθοδοξίας από τις καρδιές των Ελλήνων.

Κάτι τέτοιο θα συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια αποεθνικοποίησης του Τόπου, καθώς η Ορθοδοξία αποτελεί έναν από τους πλέον βασικούς κρίκους της αδιάσπαστης αλυσίδας της συνέχειας του Ελληνισμού μέσα στους αιώνες που πέρασαν.

Πατώντας πάνω στην ανοχή – συνενοχή των εγχώριων κοσμοπολιτών του φιλελευθερισμού και της σοσιαλδημοκρατίας, οι μπολσεβίκοι (με την καπιταλιστική νοοτροπία) του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σ΄ένα άεθνο και άθρησκο κράτος και να μετατρέψουν τον ομοιογενή Εθνικά Λαό μας σ΄έναν ετερογενή πληθυσμό από αλλόθρησκους αλλοδαπούς. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Τσίπρας στον ΟΗΕ: Το χειρότερο με τους λαθρομετανάστες είναι ότι ανεβαίνουν οι ΕθνικιστέςΑπό το βήμα της Ολομέλειας του ΟΗΕ μίλησε ο Τσίπρας για το λεγόμενο «προσφυγικό» και όλοι γέλασαν με την ποιότητα των αγγλικών του, παρά τα εντατικά ιδιαίτερα.

Πέραν όμως της ασχετοσύνης του πρωθυπουργού, που κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση ακόμα και την μεταφράστρια, ειπώθηκαν πράγματα που πραγματικά μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν στον μέσο Έλληνα, πόσω μάλλον στους νησιώτες που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση.
Ο Τσίπρας αφότου περιέγραψε ως καθήκον των Ελλήνων να περιθάλψουν όλους τους λαθρομετανάστες και κάλεσε και τα ευρωπαϊκά κράτη να συνεισφέρουν σε εθελοντική βάση στην προσπάθεια.

Το επιχείρημα που χρησιμοποίησε για να πείσει τους υπόλοιπους να συνεισφέρουν στην προσπάθεια δεν ήταν ούτε η φυματίωση, ούτε οι συνεχείς αναταραχές, ούτε η έλλειψη ασφάλειας που βιώνουν οι Έλληνες, ούτε καν η οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί η Πατρίδα μας.
Το επιχείρημα του Τσίπρα για να πείσει τους παριστάμενους ήταν οι... Εθνικιστές. Όπως, επί λέξει, είπε: «Και το χειρότερο, θα δώσουμε χώρο σε εθνικιστικές, ξενοφοβικές δυνάμεις να δείξουν το πρόσωπό τους.»

Ας μην ανησυχούν οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης, η ώρα των Εθνικιστών έρχεται και η Ευρώπη θα απελευθερωθεί από τις δυνάμεις που απεργάζονται το χαμό της. ΠΗΓΗ

Πρώην υπουργός της ΝΔ: Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η Χρυσή Αυγή να πλησιάσει ακόμη και πλειοψηφικά εκλογικά ποσοστά!

Όταν ένας παλαίμαχος της εγχώριας συστημικής πολιτικής σκηνής προειδοποιεί ότι η ακροδεξιά στην Ελλάδα μπορεί “να πλησιάσει ακόμη και πλειοψηφικά εκλογικά ποσοστά”, είναι σαφές το δείγμα της ευρείας απήχησης που έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον Ελληνικό Λαό.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, γνωστός υπέρμαχος του νεοφιλελευθερισμού, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το σύστημα στις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις, καθώς -όπως λέει χαρακτηριστικά και ο τίτλος του άρθρου του στο “Παρασκήνιο”- τα γεγονότα του τελευταίου χρονικού διαστήματος θα αποτελέσουν “βούτυρο στο ψωμί της ξενοφοβικής Ακροδεξιάς”.

Γράφει, συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, και τα εξής ο Ανδριανόπουλος: “Το πρόβλημα της χώρας βρίσκεται ουσιαστικά στην αδυναμία του πολιτικού προσωπικού της, κάτω από την επιρροή των εξωπραγματικών ισχυρισμών των μέσων ενημέρωσης, να προβάλει εναλλακτικές πολιτικές στρατηγικές, ικανές να οδηγήσουν τη χώρα μακριά από τα σημερινά αδιέξοδα.

Για όσο διάστημα δεν προβάλλονται πειστικές και ρεαλιστικές προτάσεις από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, το πολιτικό σύστημα θα συνεχίζει να καταβυθίζεται στην ανυποληψία. Ο κόσμος θα συνεχίσει να υποφέρει δίχως να διακρίνει προοπτικές ανάκαμψης. Αριστερά και Δεξιά θα συνεχίσουν να καταβαραθρώνονται στα μάτια της κοινής γνώμης. Από την ώρα μάλιστα που πολλές πολιτικές δυνάμεις δεν εννοούν να ξεπεράσουν τις ξεφτισμένες τους ιδεοληψίες, τα κόμματα αδυνατούν να προχωρήσουν σε ριζοσπαστικές αλλαγές λόγου και στρατηγικών προγραμματικών θέσεων.
Μόνος ωφελημένος τελικά θα βγει η άκρα ξενοφοβική και αντι-ευρωπαϊκή Δεξιά. Εξαιρετικά επικίνδυνο είναι το ενδεχόμενο να αυξήσει τα ποσοστά της και εντασσόμενη σε ένα γενικότερο ρεύμα αμφισβήτησης κατεστημένων αρχών και ιδεών να πλησιάσει ακόμα και πλειοψηφικά εκλογικά ποσοστά. Δεν υπάρχει, πλέον, αρκετός χρόνος γενικότερης αφύπνισης”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ανδριανόπουλο, η παρακμή και η σήψη σύσσωμου του πολιτικού συστήματος και των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου” θα οδηγήσει σε μια εκρηκτική αύξηση της δυναμικής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε τέτοιον βαθμό μάλιστα, ώστε, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Ανδριανόπουλος, “να πλησιάσει ακόμα και πλειοψηφικά εκλογικά ποσοστά”.

Η ανησυχία του Ανδριανόπουλου εκφράζει τον ανάλογο φόβο ολοκλήρου του πολιτικού συστήματος, το οποίο γνωρίζει ότι μόνο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι αυτό το οποίο θα πρέπει να φοβάται, όχι μόνο επειδή δεν μπορεί να το ελέγξει, αλλά και επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυνάμενη να εκφράσει έμπρακτα την διάθεση του Ελληνικού Λαού θα καταφέρει να αμφισβητήσει τα στενά συντηρητικά συμφέροντα και την αντεθνική και αντιλαϊκή διάθεση του ψευδεπίγραφου “δημοκρατικού τόξου”  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δήμαρχος Λέσβου: “Ακροδεξιοί” όσοι αντιστέκονται στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση!


Επίθεση στους Έλληνες κατοίκους που αντιστέκονται στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, στην εγκληματικότητα και στην υποβάθμιση του νησιού ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά Fm»: «Χθες κάηκε το "hot spot" της Μόριας, υπάρχουν κινητοποιήσεις οι οποίες καθοδηγούνται από συγκεκριμένους κύκλους, ακροδεξιούς κύκλους τους οποίους συμπαρίσταται και κάποιοι άλλοι κομματικοί παράγοντες κομμάτων τα οποία βρήκαν την ευκαιρία για να αυξήσουν τις δυνάμεις των κομμάτων τους και όλο αυτό είναι ένα επικίνδυνο κλίμα το οποίο απειλεί να δημιουργήσει έκρηξη».

Δηλαδή με άλλα λόγια για τον Δήμαρχο Λέσβου όσοι τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο, κρατούν την Ελληνική σημαία και αγωνίζονται για την ζωή τους είναι... ακροδεξιοί!

Σύντομα ο κ. Γαληνός και όλοι όσοι εθελοτυφλούν υπέρ των λαθρομεταναστών και των ανθελληνικών ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος θα αντιληφθούν στις επόμενες εκλογές ότι πολλοί περισσότεροι Έλληνες από όσο νομίζουν είναι  ακροδεξιοί!  ΠΗΓΗ
Δήμαρχος Λέρου: Πρόσφυγες έβαλαν φωτιά στο δάσος πίσω από το hotspot - Γιατί το κρύβουν τα ΜΜΕ;Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Λεπίδων της Λέρου, πίσω από το hot spot του νησιού.

Επίσης, λίγο μετά από τα μεσάνυχτα, έγιναν επεισόδια μεταξύ των «προσφύγων» στο hot spot, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τέσσερις τραυματίες.

Ιδού τι δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Μιχάλης Κόλλιας στο Leros News, σχετικά με τα δύο αυτά περιστατικά – τα οποία και ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ τα μεγάλα «ενημερωτικά» ΜΜΕ:

«Σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Πυροσβεστικής διενήργησε αυτοψία στο χώρο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά. Δεν χωράει πλέον καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για εμπρησμό. Στο βουνό βρέθηκαν καμένα πλαστικά καλώδια τα οποία ήταν πεταμένα στο χώρο, όπου και ξεκίνησε η πυρκαγιά. Είναι σαφές ότι στα καλώδια αυτά κάποιοι έβαλαν φωτιά.Όπως ήδη έχω δηλώσει, υπάρχουν μαρτυρίες από πολίτες του νησιού ότι στο συγκεκριμένο σημείο εθεάθη ολιγομελής ομάδα αλλοδαπών. Σχετικά με την ταυτότητα αυτών δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Υπάρχει η Αστυνομία για να διερευνήσει τα γεγονότα, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει.

Παρόλα αυτά, εντύπωση προκαλεί η συγκυρία της πυρκαγιάς του Σαββάτου με τις συμπλοκές που έγιναν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής αργά χθες το βράδυ, μεταξύ των προσφύγων. Μάλιστα από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν τέσσερις πρόσφυγες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο…

Τέλος θα ήθελα να σχολιάσω ότι για άλλη μια φορά, η πολιτική ηγεσία ήταν απούσα. Κανένα ενδιαφέρον ούτε από τους αρμόδιους υπουργούς, ούτε από τους βουλευτές της κυβέρνησης, να πάρουν ένα τηλέφωνο το δήμαρχο για να μάθουν από τα πλέον επίσημα χείλη αν καιγόμαστε ζωντανοί ή όχι».  ΠΗΓΗ


Καίγεται η Λέσβος! Εξέγερση λαθρομεταναστών: Εκατοντάδες οπλισμένοι εισβολείς πολιορκούν την Μόρια - Φωτογραφίες, Βίντεο


Παρακρατικοί και τουρκοπράκτορες ξεσηκώνουν τους «πρόσφυγες» στην Λέσβο με ψευδείς φήμες! Έκαψαν τα κτήματα των κατοίκων για εκδίκηση
Μια μέρα μετά την ηχηρή απάντηση των Ελλήνων της Λέσβου στις προκλήσεις του κόκκινου παρακράτους Τσίπρα και Καμμένου, κατά την υποστολή της σημαίας στο λιμάνι της Μυτιλήνης και λίγες ώρες μετά την δυναμική διαδήλωση κατοίκων της Μόριας, που θέλουνε πίσω το νησί τους, οι γνωστοί πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ (που εμφανίζονται ως «πρόσφυγες»…) και κόκκινοι παρακρατικοί ξεσήκωσαν τα «προσφυγάκια στο hot spot της Μόριας, διαδίδοντας την ψευδή φήμη περί ομαδικής επαναπροώθησης στην Τουρκία..>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


Βρέχει δολάρια «σύντροφοι»: 500 εκάτ. ευρώ σε “αλληλέγγυους” και λαθρομετανάστες διαθέτει ο Σόρος

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος σιωνιστής, ο οποίος εξαγόραζε δημοσιογράφους, χρηματοδοτούσε αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και γενικώς θεωρείται ο «πατερούλης» (με την... σταλινική έννοια) του κάθε παρακρατικού, «αλληλέγγυου» και έμμισθου «αγωνιστή» της παγκοσμιοποίησης, Τζόρτζ Σόρος, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει άλλα 500 εκάτ. ευρώ σε ΜΚΟ και επιχειρήσεις λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα, δεσμεύθηκε σήμερα να επενδύσει έως και 500 εκατ. δολάρια για την κάλυψη των αναγκών των λαθρομεταναστών, αλλά και των κοινωνιών που φιλοξενούνται...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Πάτρα: Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών - Ένας νεκρός αφγανός από μαχαίρι ομοεθνή του


Αυξάνονται αναλογικά οι άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών σε σχέση με τον αριθμό που εισέρχεται καθημερινά στην Πατρίδα μας.Και ενώ το μέτωπο στην Μυτιλήνη με τις εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών παραμένει ανοιχτό, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα ένας αφγανός λαθρομετανάστης κατέληξε μετά από συμπλοκή.

Σύμφωνα με το patranews.gr στη 1.30 τα ξημερώματα ξέσπασε συμπλοκή στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της ΑΒΕΞ στην Ακτή Δυμαίων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα ο 33χρονος αφγανός. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ταυτόχρονα, αστυνομικές δυνάμεις που ήδη είχαν φθάσει στον χώρο, άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, προχωρώντας τελικά σε 20 προσαγωγές, επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο χώρος τα τελευταία χρόνια τελεί υπό κατάληψη από τους διάφορους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο. Τα δύο γεγονότα αυτά καταδεικνύουν πως ο αφγανός δολοφονήθηκε είτε από ομοεθνή του είτε από άτομο της ίδιας συνομοταξίας με αυτόν, δηλαδή λαθρομετανάστη.
Την ίδια στιγμή σημειώνεται αύξηση στις λαθρομεταναστευτικές ροές. Είναι χαρακτηριστικά ότι συνολικά 308 νέοι λαθρομετανάστες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου το τελευταίο 48ωρο, δηλαδή από το πρωί του Σαββάτου έως και σήμερα Δευτέρα το πρωί.

Στη Λέσβο, από το πρωί του Σαββάτου έως σήμερα το πρωί, πέρασαν 93 λαθρομετανάστες, στη Χίο 155 και στη Σάμο 60. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομικής Περιφέρειας βορείου Αιγαίου, ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που είναι σήμερα στη Λέσβο είναι 5.264, στη Χίο 3.700 και στη Σάμο 1.166. Συνολικά ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου ανέρχεται στους 10.130.

Μια κυριολεκτικά ωρολογιακή βόμβα η οποία είναι έτοιμη να εκραγεί μιας που οι συμπλοκές και οι δολοφονίες αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο στα κατά τα άλλα «φιλανθρωπικά» hot spots της Ελλάδας. ΠΗΓΗ

Μητσοτάκης: Δεν επιτρέπω φωνές ξενοφοβίας και ρατσισμού στη ΝΔ

Μεταξύ των άλλων ερωτήσεων που έδωσε ο φον Κούλης στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ, ήταν και μία περί… ρατσισμού. Και η σαφής απάντηση που έδωσε, επιβεβαιώνει πλήρως ότι είναι ένα ακόμα ανδρείκελο της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

«Δεν επιτρέπω φωνές ξενοφοβίας και ρατσισμού στη ΝΔ αλλά από εκεί και πέρα οι χειρισμοί της κυβέρνησης για το προσφυγικό δημιουργούν ερωτήματα. Υπάρχουν ευθύνες που βαραίνουν τον αρμόδιο υπουργό και ζητήματα για τη διαχείριση πόρων. Είχαμε μια εκκωφαντική παραίτηση του ΓΓ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Επιβεβαιώνεται η καχυποψία μας για την ικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί το ζήτημα αυτό. Δεν με εκφράζουν οι δηλώσεις του δημάρχου στο Ωραιόκαστρο. Είχα την ευκαιρία να αλληθωρίσω σε άλλα κοινά αλλά δεν το έκανα, επιχείρησα να δημιουργήσω ένα κοινό μέτωπο. Θα ασκούμε κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης για τη διαχείριση κονδυλίων για το προσφυγικό».

Καταλάβατε τώρα; Το πρόβλημα της νουδούλας δεν είναι η λαθρομετανάστευση και οι συνέπειές της, αλλά απλώς και μόνον η διαχείριση των κονδυλίων!

Αυτά, για όσους καλοπροαίρετους πατριώτες νομίζουν ότι αν βγει η νουδούλα θ’ αλλάξει -ή έστω θα βελτιωθεί- η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες. ΠΗΓΗ

Ανάκριση Γ. Βαρδινογιάννη για σκάνδαλο Motor-Oil και πόλεμο Star κατά Χρυσής Αυγής
Ο μεγαλοπαράγοντας του Ομίλου Βαρδινογιάννη ομολόγησε ότι η ΝΔ του έσβησε πρόστιμο 660 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ "έδωσε στεγνά" τον Χατζηνικολάου για τον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου.

Στην σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης έθεσε σειρά καίριων ερωτημάτων στον Γιάννη Βαρδιονογιάννη του Star και της Motor-Oil, τα οποία έμειναν επί της ουσίας αναπάντητα.

Τα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν από την εν λόγω εξέταση είναι τα εξής:
1) Ο εν λόγω καναλάρχης δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώνει πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο Ε.Σ.Ρ. για τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής.
2) Ο Χατζηνικολάου έχει επιλέξει (εντελώς αντιδεοντολογικά) να "κόβει" το τρίτο κόμμα της χώρας από τις πολιτικές του εκπομπές.

3) Η ΝΔ με μία ακόμη εγκληματική τροπολογία (επί υπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη) έσβησε πρόστιμο 660 εκάτ. ευρώ της Motor-Oil (οικογένεια Βαρδινογιάννη) και 220 εκάτ. ευρώ της "Ελληνικά Πετρέλαια" (όμιλος Λάτση).  ΠΗΓΗ


Ηλίας Παναγιώταρος: Προτεραιότητα στον Έλληνα εργάτη - ΒΙΝΤΕΟΣτην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αδιαφορεί τόσο για την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής, όσο και για τον Έλληνα εργαζόμενο.
Στοιχεία ΣΟΚ για το δημογραφικό: 2,5 εκατομμύρια λιγότεροι Έλληνες μέχρι το 2050

Μια σειρά από πολύ ανησυχητικές εκτιμήσεις σχετικά με την έκταση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας παρουσιάζει έρευνα της διαΝΕΟσις, βάσει της οποίας το 2050 ο πληθυσμός της χώρας υπολογίζεται ανάμεσα στα 10 εκατομμύρια (σύμφωνα με το πιο αισιόδοξο σενάριο) και τα 8,3 εκατομμύρια (στο πιο απαισιόδοξο).

Όπως σημειώνεται στην έρευνα για την εξέλιξη του πληθυσμού της χώρας ως το 2050, που διεξήχθη από το Εργαστήριο Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Βύρωνα Κοτζαμάνη για πρώτη φορά μεταπολεμικά, ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται. Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι νέοι κάτοικοι που γεννιούνται στη χώρα μας ή μεταναστεύουν σε αυτή από άλλες χώρες είναι λιγότεροι από τους κατοίκους που πεθαίνουν και από αυτούς που μεταναστεύουν σε άλλες χώρες. Ταυτόχρονα, ο πληθυσμός της εξακολουθεί να γερνάει.

Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει η έρευνα έχουν ως εξής:
 • Σύμφωνα με όλα τα σενάρια που διατυπώνει η έρευνα, ο πληθυσμός της Ελλάδας στο μέλλον θα μειωθεί σημαντικά.
 • Το 2050 ο πληθυσμός της χώρας υπολογίζεται ανάμεσα στα 10 εκατομμύρια (σύμφωνα με το πιο αισιόδοξο σενάριο) και τα 8,3 εκατομμύρια (στο πιο απαισιόδοξο).
 • Η ελάττωση του πληθυσμού θα κυμανθεί από περίπου 800 χιλιάδες μέχρι 2,5 εκατομμύρια άτομα.
 • Ο πληθυσμός της χώρας γερνάει. Η διάμεση ηλικία, που ήταν 26 έτη το 1951, και που είναι 44 έτη σήμερα, αναμένεται να αυξηθεί κατά 5-8 έτη. 
 • Ο πληθυσμός των παιδιών σχολικής ηλικίας (από 3 μέχρι 17 ετών) θα μειωθεί από 1,6 εκατ. σήμερα σε 1,4 εκατ. (αισιόδοξο σενάριο) έως 1 εκατ. (απαισιόδοξο σενάριο) το 2050, αφού πρώτα όμως πρώτα προηγηθεί μια έντονη διακύμανσητις δεκαετίες που θα μεσολαβήσουν.
 • Ο εν δυνάμει οικονομικά ενεργός πληθυσμός (δηλαδή όλοι οι πολίτες ηλικίας 20-69 ετών που δυνητικά θα μπορούσαν να δουλέψουν) θα μειωθεί από 7 εκατ. το 2015 σε 4,8-5,5 εκατ.
 • Ο πραγματικός οικονομικά ενεργός πληθυσμός θα μειωθεί από 4,7 εκατ. το 2015 σε 3-3,7 εκατ.   ΠΗΓΗ

Έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ αποκαλύπτει την έκταση της μνημονιακής λαίλαπας που καταστρέφει την χώρα - Στοιχεία ΣΟΚ

Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση να θολώσει την εικόνα της σκληρής πραγματικότητας, τα στοιχεία που δημοσιοποίησε έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και ιδιαίτερα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αντικατοπτρίζουν πλήρως την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα. Η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα ολοένα και χειρότερη, με την κυβερνητική πολιτική να αποτελεί πλέον έναν από τους κυριότερους παράγοντες της καθίζησης.

Η συγκεκριμένη έρευνα εκτιμάει ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2016 θα κλείσουν άλλες 18.100 Ελληνικές επιχειρήσεις, με συνολικές απώλειες 38.000 θέσεων εργασίας, ενώ επιπρόσθετα άλλες 45.000 αντιμετωπίζουν άμεσα κίνδυνο κατασχέσεων και δεσμεύσεων λογαριασμών. Τρεις στις δέκα δεν πρόκειται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ενώ το 28,1% προτίθεται να μειώσει μισθούς ή ώρες εργασίας τους επόμενους μήνες. Το 98% των επιχειρήσεων δεν προτίθεται να προβεί σε καμία επένδυση ως τον Δεκέμβριο. Το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν οι Έλληνες πολίτες σε εφορία, ταμεία και δάνεια αγγίζει τα 235 δισ. ευρώ!

Μόνο στις εφορίες, 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι οφείλουν 89,8 δισ. ευρώ, ενώ οι οφειλές στα ταμεία φτάνουν τα 26 δισ. ευρώ. Η κατανάλωση έχει καταβαραθρωθεί. Μειώνεται ακόμα και σε τρόφιμα, όπως ελαιόλαδο (-10%), ζυμαρικά (-8%), φρούτα και λαχανικά (-6%). Η έρευνα αυτή έρχεται να αμφισβητήσει ευθέως αυτό που η καθεστωτική και κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθούν να εμφυτέψουν στο μυαλό των Ελλήνων. Ότι δηλαδή, η Χώρα έφτασε κοντά στην ολική χρεωκοπία κατά το δημοψήφισμα του περσινού Ιουλίου, αλλά σώθηκε με την κωλοτούμπα του Τσίπρα και έκτοτε κινείται απλώς σε μια καταθλιπτική στασιμότητα. Στην πραγματικότητα, όμως, κάθε μέρα που περνάει, η χρεωκοπία, η οποία δήθεν αποφεύχθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, έρχεται ολοένα και πιο κοντά, με την κυβέρνηση να προσπαθεί απεγνωσμένα να συγκαλύψει αυτή την εικόνα.

Μια κυβέρνηση, η οποία είναι ικανή μόνο για να φορολογεί αδίστακτα, να ψεύδεται ασύστολα, να διορίζει αβέρτα τους δικούς της και φυσικά να γεμίζει την Χώρα με λαθρομετανάστες, ποινικοποιώντας ακόμη και το σκεπτικό άρνησης απέναντι στην λαθραία είσοδο ανθρώπων στην Ελλάδα.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Μετά από έξι χρόνια: Ξεκινά η δίκη για τον εμπρησμό της Marfin από αναρχικούς - Αυτό το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ το ξέχασαν οι «δημοκράτες»!

Οι κατηγορούμενοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, κανείς δεν είχε προφυλακιστεί...
Ξεκίνησε σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο η δίκη για το προσχεδιασμένο έγκλημα των ταγμάτων εφόδου της Αριστεράς στην Marfin, όπου δολοφονήθηκαν ένας συμπατριώτης και 2 συμπατριώτισσές μας, η μία εκ των οποίων ήταν έγκυος.

«Τί κάνετε ρε; Έχει κόσμο πάνω!», φώναξε ένας υπάλληλος παρακείμενου στην τράπεζα βιβλιοπωλείου, προς το τάγμα εφόδου της Αριστεράς. Η απάντηση εκείνων που απολαμβάνουν της νομικής και όχι μόνο υποστήριξης του Σύριζα, ήταν κάθετη: «Θα σας κάψουμε όλους»!

Η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας δεν έλαβε, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φώτα της δημοσιότητας που της αρμόζουν. Ο λόγος προφανής, κανείς δεν πρέπει να λέει την αλήθεια στο Λαό, την αλήθεια που συνοψίζεται σε μια μόνο φράση: η Αριστερά δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο!

Υπενθυμίζεται οτι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα εφημερίδας «οι δύο κατηγορούμενοι είναι μέλη του πλέον σκληρού πυρήνα των αντιεξουσιαστών. Έχουν προσαχθεί δεκάδες φορές στην Κρατική Ασφάλεια κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ «μπαχαλάκηδων» και ΜΑΤ στην Αθήνα ως ύποπτοι για εκτόξευση βομβών μολότωφ και άλλων αντικειμένων κατά αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου ερευνών για τη δράση της οργάνωσης «Συνωμοσίες των πυρήνων της φωτιάς», τα ονόματά τους κατεγράφησαν σε πληροφοριακό σημείωμα της Αντιτρομοκρατικής γιατί είχαν στενές σχέσεις με τρεις από τους μετέπειτα προφυλακισμένους για συμμετοχή στην οργάνωση αυτή».

Πρόκειται, δηλαδή, για τους συνομιλητές του κυρίου Π. Λάμπρου και του Σύριζα. Ίσως και αυτοί ακόμη, να απόλαυσαν κατά το παρελθόν τις νομικές υπηρεσίες του Σύριζα, οι οποίες όπως απεδείχθη προσφάτως προσφέρονται αφειδώς σε «κοινωνικούς αγωνιστές»!

Όπως και να έχει, η Ιστορία έχει καταγράψει 4 ακόμη άγρια δολοφονημένους από την Αριστερά:

Παρασκευή Ζούλια, ετών 35.
Επαμεινώνδας Τσακάλης, ετών 36.
Αγγελική Παπαθανασοπούλου, έγκυος, ετών 32.


Υ.Γ. Πάντως είναι τουλάχιστον αστείο πως οι ίδιοι άνθρωποι που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την «καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής», έχουν οργανώσει «κάλεσμα αλληλεγγύης» στους κατηγορούμενους για τον εμπρησμό της Marfin και την δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων.  ΠΗΓΗ

Τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου λυντσάρισαν αστυνομικούς στην Κομοτηνή 
Όλοι διαβάσαμε στα «ενημερωτικά» ΜΜΕ το βράδυ του Σαββάτου για κάποια «μικροεπεισόδια» στις πορείες στη μνήμη του Φύσσα, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και έτερο ουδέν. Ούτε λέξη δεν είχαν τα ΜΜΕ των ολιγαρχών για κάποια άλλα επεισόδια που έγιναν το ίδιο βράδυ στην Κομοτηνή, καίτοι ασφαλώς και πληροφορήθηκαν γι’ αυτά.Προφανώς, επειδή κρίθηκε από τη χουντάρα της «ενημέρωσης» (μια κλειστή ομάδα που αποφασίζει και διατάσσει ποιες ειδήσεις θα «παίξουν» και ποιες θα εξαφανιστούν…) πως δυσφημούν τη μνήμη του νέου «ήρωα» της αριστεράς (και της… προόδου).


Η είδηση ήρθε στην επιφάνεια… από σπόντα – από μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Ενώσεως Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ροδόπης.

Σύμφωνα με αυτήν, μετά την ολοκλήρωση της πορείας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής, ομάδα είκοσι περίπου κόκκινων σκυλιών των Τσίπρα και Καμμένου που φορούσαν κράνη, επιτέθηκε και λιντσάρισε δύο αστυνομικούς, που εν συνεχεία διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Στην ανακοίνωσή τους, οι αστυνομικοί δεν μασάνε τα λόγια τους, κατηγορώντας την πολιτική και φυσική ηγεσία του σώματος (και στο… βάθος Τσιπροκαμμένοι), ότι «ενθαρρύνει τη συνέχιση της εγκληματικής δράσης των ατόμων αυτών και την επανάληψη τέτοιων ρατσιστικών επιθέσεων σε βάρος των αστυνομικών…» και ζητούν «την προστασία των αστυνομικών»!

(ΥΓ):
Αλήθεια, ο φον Κούλης, που θα «τελειώσει» τα Εξάρχεια (εδώ γελάνε!), γιατί έβγαλε το σκασμό την επομένη, στη συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ; Προφανώς, για τον ίδιο λόγο που απέκρυψαν τη σημαντική αυτή είδηση τα «αντιπολιτευόμενα» ΜΜΕ! Διότι, ΟΛΟΙ (του «συνταγματικού τόξου») είναι ΙΔΙΟΙ!  ΠΗΓΗ

Σεσημασμένος κομμουνιστής ο δράστης της επίθεσης κατά του Διοικητή Τροχαίας - Είχε διαπράξει 11 κακουργήματα και ήταν ελεύθερος

Η εξιχνίαση της πρόσφατης επίθεσης «αντιεξουσιαστή» κατά του διοικητή Τροχαίας Αθηνών, εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, ο οποίος είχε σπεύσει να χαρακτηρίσει ως «κακοήθη» (!) και όχι «αντιεξουσιαστή» τον πρωταγωνιστή της επίθεσης, όσο και την «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία ως συνήθως φρόντισε να αποπολιτικοποιήσει την επίθεση, έχοντας ως …αποδεικτικό στοιχείο την «μαρτυρία» (!) κάποιου ανώνυμου στον τόσο …αξιόπιστο παρακρατικό βόθρο του Indymedia. Έτσι, λοιπόν, όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε ημερήσια εφημερίδα:
«Στην εξιχνίαση της επίθεσης κατά του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργου Διαμαντόπουλου, που σημειώθηκε το βράδυ της 29ης Αυγούστου έπειτα από την ολοκλήρωση πορείας στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Όπως έχει γίνει γνωστό, δράστης είναι ένας 22χρονος Έλληνας, κινούμενος στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο συνελήφθη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Τα μέλη της ομάδας αυτής κατηγορούνταν για πλήθος αδικημάτων, όπως επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, ληστείες εις βάρος οδηγών ταξί, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και πρόκληση επεισοδίων σε γήπεδα. Επιπρόσθετα, στη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος τους κατηγορούνταν για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς και για τα αδικήματα της έκρηξης και του εμπρησμού.
Στον 22χρονο είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα τους οποίους παραβίασε στις 10 Σεπτεμβρίου και έκτοτε αναζητείται. Ο νεαρός, ακόμη, είχε συλληφθεί και τον Ιούνιο του 2015 για παρόμοια αδικήματα.
Οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση του τραυματισμού του Γ. Διαμαντόπουλου ταυτοποίησαν τον δράστη της επίθεσης σε βάρος του έπειτα από πολυήμερη έρευνα. Ειδικότερα, αξιοποίησαν το προανακριτικό υλικό που ήταν στη διάθεση της Αστυνομίας από τον περασμένο Φεβρουάριο και συνέκριναν τις εικόνες με το οπτικοακουστικό υλικό που έδειχνε τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. Σε βάρος του 22χρονου δράστη έχει σχηματισθεί δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στον αστυνομικό, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική ανάκριση».
Σεσημασμένος «αντιεξουσιαστής» και «μπαχαλάκιας», λοιπόν, ο δράστης της βίαιης επίθεσης σε βάρος του Διοικητή της Τροχαίας και όχι κάποιος «άσχετος» και …«κακοήθης». Η παραίτηση του Τόσκα θα έπρεπε να θεωρείται ως δεδομένη, μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη. Κάτι τέτοιο, όμως, θα προϋπέθετε και φιλότιμο… Όσο για την Εφημερίδα των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών και των κατηγορουμένων για παιδεραστία, το γεγονός ότι στην φυλλάδα τους δεν ανέφεραν τίποτα για την ταυτοποίηση του δράστη αρκεί για να δείξει, για μια ακόμη φορά, τόσο το μέγεθος της υποκρισίας όσο και της παραπληροφόρησης που την διέπει.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ιδού και το κατηγορητήριο εναντίον του (μετά την τελευταία σύλληψή του, μαζί με άλλους 4, στις 26 Φεβρουαρίου 2016), το οποίο αφορούσε 11 κακουργηματικές υποθέσεις, για το οποίο οι «δικαστές» έκριναν ότι πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος, ανάμεσά μας:

 • Στις 15-6-2015 προκάλεσαν τον εμπρησμό, ενός οχήματος (τύπου βαν) Τηλεοπτικού Σταθμού, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια, έξω από τα Γραφεία πολιτικού κόμματος.
 • Στις 15-11-2015, με τη χρήση σιδερένιων λοστών, καδρονιών, γυάλινων μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων επιτέθηκαν εναντίων μελών πολιτικών οργανώσεων, έξω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην οδό Στουρνάρη, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον επτά (7) ατόμων.
 • Στις 21-11-2015, συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα «Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός», που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του.
 • Στις 3-12-2015, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη πορείας που πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που είχε προκηρυχθεί, προκάλεσαν φθορές σε οχήματα, κτίρια και εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας.
 • Στις 5-12-2015, συμμετείχαν σε ομάδες ατόμων που πραγματοποίησαν επιθέσεις, με ρίψη βομβών μολότοφ, σε βάρος αστυνομικών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Επιπλέον προκάλεσαν εμπρησμό σε κάδο απορριμμάτων με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε σε παρακείμενα σταθμευμένο όχημα.
 • Στις 6-12-2015, συμμετείχαν σε ομάδες ατόμων που πραγματοποίησαν επιθέσεις, σε βάρος αστυνομικών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στα Εξάρχεια.
 • Στις 4-12-2015 συμμετείχαν σε συμπλοκή με πέντε (5) άτομα στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών (3) ατόμων.
 • Στις 3-1-2016, 10-1-2016, 17-1-2016 διέπραξαν ληστείες σε βάρος υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ίλιον, διανομέα φαγητού στο Χαϊδάρι και οδηγού ταξί στο Περιστέρι, αντίστοιχα.
 • Στις 19-12-2015 μετά τη λήξη αγώνα καλαθοσφαίρισης στο Περιστέρι επιτέθηκαν σε ένα άτομο το οποίο τραυμάτισαν και του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο”.
Τα σχόλια δικά σας…
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2639291032689100853

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item