Widgets

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ του ΕΦΙΑΛΤΗ τον ΕΜΦΥΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑΛύσσαξαν οι “δημοκρατικοί” δημοσιογράφοι του Σύριζα με την κάλυψη της εκδήλωσης των Θερμοπυλών από την ΕΡΤ
Το Συνταγματικό δικαίωμα της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα να τυγχάνει προβολής των πολιτικών δραστηριοτήτων και των ομιλιών του Γενικού Γραμματέα, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από την δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως ενοχλεί πολύ τους "δημοκρατικούς" δημοσιογράφους του Σύριζα.
Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Θερμοπυλών, στην οποία μίλησε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.
Η ΕΡΤ όπως είναι υποχρεωμένη σύμφωνα με τον νόμο - καθώς η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα όσο και να ενοχλεί κάποιους - κάλυψε και μετέδωσε την επόμενη μέρα το πρωί την ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου>>>> ΔΕΙ ΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν την μετάδοση της εκδήλωσης Μνήμης στις Θερμοπύλες από την ΕΡΤ - Ερώτηση από τους πολιτικά ξοφλημένους του Ποταμιού

Την αντίδραση τριών βουλευτών του Ποταμιού προκάλεσε η απόφαση της ΕΡΤ να μεταδώσει το πρωί της Κυριακής τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες, που είχε γίνει το βράδυ του Σαββάτου – όπως είχε υποχρέωση να κάνει, από το νόμο περί τηλεοπτικής προβολής όλων των κομμάτων.
Έτσι, ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Επικρατείας, κατέθεσαν στη βουλή οι Ιάσων Φωτήλας (ο νεοφιλελεύθερος), Γρηγόρης Ψαριανός (ο κομμουνιστής) και Αχμέτ Ιλχάν (ο κατά δήλωσή του τούρκος).
Ιδού το «ζουμί» από το παραλήρημά τους: «είναι απαράδεκτο η ΕΡΤ, ένας δημόσιος φορέας χρηματοδοτούμενος κυρίως από τους Έλληνες φορολογούμενους, να μεταδίδει νεοναζιστικού τύπου και κακόγουστες αισθητικής εκδηλώσεις που προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών».
Μεγάλοι… δημοκράταροι! Η «δημοκρατία» ξεχειλίζει από τα… μπατζάκια τους!
Ένα ακόμα δείγμα, ότι ο πολιτικός φόβος και τρόμος των κάθε λογής πολιτικάντηδων, ήταν, είναι και θα παραμείνει η Χρυσή Αυγή!   ΠΗΓΗ

Σήμερα υπάρχουν ανάμεσά μας, πολλά σύγχρονα "Σπαρτιατόπουλα", τα οποία γαλουχούνται στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Νεαροί συναγωνιστές που έχουν το σθένος, το κουράγιο, την καρτερία ν' αγωνίζονται και να ελπίζουν αντιστεκόμενοι σ' έναν κόσμο ερειπίων, ηλιθίων, κίβδηλων και ραγιάδων. 
Αυτός ο ανθός, πραγματικά, της νεολαίας, φυλώντας τις δικές του Θερμοπύλες, μάχεται σθεναρά κάθε μέρα, αντιμετωπίζοντας κάποιους "ρυπαρούς" - διορισθέντες υπό της μεταπολιτευτικής μαρξιστοφιλελεύθερης χούντας - καθηγητίσκους, που προσπαθούν ν'αμαυρώσουν, ν'αποκαρδιώσουν και να βρωμίσουν με τα νεκρά ιδεολογήματά τους, τις ζωντανές ελληνικές συνειδήσεις των νέων. 
Αυτή η νεολαία, το πιο υγιές κομμάτι του Έθνους μας, παραλαμβάνει την σκυτάλη της Φυλής μας, για να την κληροδοτήσει ακέραια στην επόμενη γενιά, στο Αύριο!  ΠΗΓΗ
Μέτωπο Νεολαίας Αντεπίθεση 


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών: Όσο υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή! 


Καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, τόνισε ότι η εν λόγω τελετή ξεκίνησε πριν δύο δεκαετίες με την συμμετοχή δεκάδων Συναγωνιστών, στην συνέχεια εκατοντάδων και τώρα που η Πατρίδα ξεσηκώνεται χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.
Το ανθελληνικό σύστημα ήλπιζε πως με την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής οι Έλληνες Εθνικιστές θα τελειώσουν, αλλά τελικά αποδείξαμε ότι μπορούμε να γράφουμε τις δικές μας μικρές Θερμοπύλες.
Τόνισε ακόμη πως μαζί με τους 300 του Λεωνίδα τιμούμε και τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη με το σύνθημα "Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, κανένας δεν λυγίζει τους Εθνικιστές" να δονεί την ατμόσφαιρα.
Κατήγγειλε πως στην σημερινή εποχή των μηδισάντων θεωρείται ακρότητα και "ρατσισμός" να τιμάς τους προγόνους. Είναι αυτοί οι ανθέλληνες που δεν θα καταλάβουν ποτέ το νόημα της ηρωικής φράσης "Μολών Λαβέ". Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων επισήμανε πως σε αυτό το Ιερό Πεδίο θα πρέπει να ορκίζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν ως αποστολή την διαφύλαξη της Πατρίδας μας.
Τόνισε τέλος πως οι Χρυσαυγίτες δίνουν όρκο ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να ξεπουλήσει την Πατρίδα μας και όσο θα υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή!
Υπό την ιαχή "ΑΘΑΝΑΤΟΙ" ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής στο άγαλμα του Λεωνίδα και η λαμπρή τελετή έληξε με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.  ΠΗΓΗ
Ρεπορτάζ Star για την εκδήλωση Μνήμης στις Θερμοπύλες: Σκληρός λόγος ενάντια στο σύστημα 

Για πρώτη φορά ο τηλεοπτικός σταθμός Star έβγαλε και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση ρεπορτάζ για την τελετή Μνήμης στις Θερμοπύλες. Οφείλουμε να επισημάνουμε πως το ρεπορτάζ ήταν για μοναδική ίσως φορά αντικειμενικό, δίχως υπερβολές και συκοφαντίες, κάτι που πιθανώς πηγάζει από το γεγονός ότι ο εν λόγω σταθμός δεν πήρε την πολυπόθητη άδεια..
ΠΗΓΗ

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ από το 14:47 μέχρι το 15:57:Ολόκληρη η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους υπερασπιστές των Θερμοπυλών

Οι Έλληνες Εθνικιστές υψώσαν ξανά τις Γαλανόλευκες και τις Σημαίες με τον Μαίανδρο, για να καταδείξουν στους δειλούς και στους προσκυνημένους του σύγχρονου κόσμου πως το Θάρρος μένει Άπαρτο και Φρούριο η Τιμή!  ΠΗΓΗ

Μολών Λαβέ! Όρκος Τιμής από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές στο Μνημείο του Λεωνίδα

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδος συνέρρευσαν και φέτος στο μνημείο των Θερμοπυλών και στο άγαλμα του Λεωνίδα για να τιμήσουν τους αρχαίους προγόνους μαχητές που θυσιάστηκαν για να αποτρέψουν τον ασιατικό κίνδυνο.

Με μία λιτή τελετή μνήμης στο αιώνιο πεδίο της θυσίας χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες τέλεσαν το χρέος απέναντι στους Ήρωες και ανανέωσαν τον όρκο προς τους προγόνους για συνέχιση των Εθνικών Αγώνων. >>>ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ!!!

Ρεπορτάζ Russia Today από την τελετή Μνήμης Θερμοπυλών
Ακολουθεί το ρεπορτάζ του μεγαλύτερου ρωσικού μέσου από την τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών.
«Εκατοντάδες μέλη του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή συμμετείχαν με δάδες αναμμένες στο μνημείο των Θερμοπυλών, περίπου 200 χιλιόμετρα από την Αθήνα, το Σάββατο, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης των Θερμοπυλών που έγινε το 480 π.Χ.
Ο μύθος γύρω από τη μάχη αναφέρει πως ο βασιλιάς Λεωνίδας πολέμησε για τρεις ημέρες με 300 μόνο Σπαρτιάτες εναντίον χιλιάδων Περσών» γράφει χαρακτηριστικά.  ΠΗΓΗ

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Star Κεντρικής Ελλάδας για τις τρέχουσες εξελίξεις

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μετά την τελετή Μνήμης Θερμοπυλών, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας, όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7724779763396085903

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item