Widgets

ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ από την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣΣχέδιο Υπουργείου Παιδείας: Μέσα οι λαθρομετανάστες - Έξω οι Έλληνες από Σεπτέμβριο


Την πλήρη αποδόμηση του δημόσιου σχολείου απεργάζονται ανθελληνικοί κύκλοι με πρωτοστάτη τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη.
Όπως αναφέρουν, λοιπόν, τα ρεπορτάζ μπορεί τα δημόσια σχολεία να πάσχουν από τρομερές ελλείψεις που τα φέρνουν στο όριο λειτουργίας τους, όμως για την εκπαίδευση των «προσφύγων» όλα προχωράνε με γοργούς ρυθμούς.
Προ ημερών ο Νίκος Φίλης από κοινού με τον έτερο ανθέλληνα, Γ. Καμίνη, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην οποία προκάλεσαν την νοημοσύνη των Ελλήνων. Ανέφεραν για άμεσες προσλήψεις καθηγητών που θα γνωρίζουν... Φαρσί, συγκεκριμένα 800, αλλά και την υποδοχή περίπου 22.000 μαθητών από τα Hot Spot στα σχολεία των Ελληνικών πόλεων.
Πιστεύουν οι χαχόλοι του υπουργείου Παιδείας ότι μέσα σε ένα χρόνο τα «προσφυγάκια» θα μιλάνε τέλεια τα ελληνικά και έτσι ο σχεδιασμός τους αναφέρει ότι για έναν χρόνο τα παράλληλα «προσφυγικά» σχολεία θα λειτουργούν απογευματινές ώρες, ενώ αμέσως μετά οι 22.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες θα ενταχθούν στην κανονική ροή των μαθημάτων.
Στην πραγματικότητα, η προχειρότητα της δουλειάς, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά μεγάλη απόσταση που έχει η μητρική γλώσσα των «προσφυγόπουλων» από την ελληνική, αλλά και το «σχέδιο» του υπουργείου παιδείας για μείωση των ωρών διδασκαλίας στα δημόσια σχολεία έχει ως στόχος την δημιουργία αμόρφωτων και εύκολων στην χειραγώγηση ατόμων. Κοινώς, ο υπουργός Παιδείας προσπαθεί να κάνει τα παιδιά των Ελλήνων σαν τα μούτρα του. Στόχος, δύσκολος, να καταντήσουν τα παιδιά συριζαίοι.
Όλα αυτά τα ευκόλως προβλέψιμα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν δεν υπήρχε η διεθνιστική πνευματική ψώρα των κυβερνώντων. Ακόμα και με αυτήν, όμως, η ζημιά θα μπορούσε να είναι μικρότερη αν έλειπε η αλαζονεία του ημιμαθούς «κούτσουρου», η οποία εκφράστηκε σε όλο της το μεγαλείο από τον Γ.Γ. του υπουργείου, Πάντη, ο οποίος δήλωσε ότι «κανένας σύλλογος δεν μπορεί να μας επιβάλλει διαφορετικό σχέδιο από αυτό που επεξεργαζόμαστε. Έχουμε την καλύτερη παιδαγωγική ομάδα και επιστημονική επιτροπή και θα καλέσουμε όλους να κάνουν την εγγραφή τον Σεπτέμβριο».
Ναι... Αυτοί οι «εγκέφαλοι» που σκέφτηκαν το «συμβόλαιο τιμής» - πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για μαθητές είναι σίγουρα η «καλύτερη παιδαγωγική ομάδα» για να βάλει στα ελληνικά σχολεία 22.000 αλλοδαπούς, αφότου βεβαίως έχει φροντίσει να απομακρύνει τους Έλληνες από τα σχολεία τους. ΠΗΓΗ


Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το τζαμί στον Βοτανικό – Μόνη δύναμη αντίστασης η Χρυσή Αυγή!

Όχι μόνο μέσα στο καλοκαίρι για να μην το πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες, αλλά και νύχτα αργά με διαδικασίες κλεφτών και απατεώνων καταθέτουν οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους τα νομοσχέδια.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο κατατέθηκε και συζητάται στην αρμόδια Επιτροπή αύριο, ώστε να ψηφιστεί την Πέμπτη με την διαδικασία του κατεπείγοντος, το νομοσχέδιο για το νέο πλαίσιο στήριξης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εντός του οποίου περιλαμβάνονται οι διατάξεις για την ανέγερση του τζαμιού.
Όπως αναφέρεται, σε πρώτη ανάγνωση, το τέμενος θα ανεγερθεί επί της Ιεράς Οδού, κοντά στον σταθμό του μετρό, όπου, «δεν υπάρχουν κατοικίες και κυρίως επαγγελματικές χρήσεις, έτσι η όχληση των περιοίκων θα είναι ελάχιστη», ενώ θα αποτελεί έναν χώρο ικανό να εξυπηρετήσει ομαλά περίπου 350-400 πιστούς.»
Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους θα κοστίσει 946.000 ευρώ, που θα πληρώσουν οι Έλληνες για να ισλαμοποιηθεί η πρωτεύουσα.
Την ίδια ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει ανοίξει η συζήτηση για τα τζαμιά, τους χρηματοδότες τους και το κατά πόσον αυτά λειτουργούν ως εστίες τρομοκρατίας, η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προχωράει, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην πραγματοποίηση των υποσχέσεών τους απέναντι στους λαθρομετανάστες, ενώ οι Έλληνες εδώ και χρόνια περιμένουν μία, έστω και μικρή, υπόσχεση να πραγματοποιηθεί.
Σε αυτή την κατάπτυση νομοθετική ρύθμιση είναι βέβαιο ότι θα συνταχθεί υπέρ της ολόκληρο το «συνταγματικό τόξο». Θυμίζουμε ότι στην τροπολογία που είχε φέρει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό και πολεοδομικές εκκρεμότητες, είχαν δηλώσει υπέρ ο Σύριζα, η ΝΔ, το Πασόκ, το Ποτάμι και το ΚΚΕ.
Μόνη δύναμη αντίστασης απέναντι στην Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας η Χρυσή Αυγή!

Πάντως ο συμβολισμός της σύμπτωσης της εισβολής των χαϊδεμένων του Σύριζα στις Εκκλησίες, την ώρα που το Ισλαμικό Χαλιφάτο καλεί τους πιστούς τους να "Σπάσουν τον Σταυρό" και ο Σύριζα με τη Νέα Δημοκρατία χτίζουν το τζαμί στο Βοτανικό, είναι πραγματικά ενδεικτική της πολιτικής καταστάσεως στην Ελλάδα! ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Πακτωλός χρημάτων στις ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες ενώ οι Έλληνες πένονται

Τελικά, οι διάφοροι πολιτικάντηδες έχουν πολύ σοβαρό λόγο να μην απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος δεν είναι προφανώς οι περί «εγκληματικής οργανώσεως» φαιδρότητες που λένε, αφού και πριν απέφευγαν να απαντήσουν. Η πραγματικότητα είναι ότι ο αδέσμευτος από την «πολιτική ομερτά» κοινοβουλευτικός έλεγχος της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει στον Ελληνικό Λαό τα εγκλήματα που διαπράττει η πολιτική εξουσία εναντίον των Ελλήνων.
Παρόμοιους λόγους έχουν και οι διάφοροι αριστεριστές των ΜΚΟ, οι οποίοι προτρέπουν τους πολιτικάντηδες να μην απαντάνε στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής. Μία τέτοια ερώτηση, όμως, απαντήθηκε και έτσι ο κάθε Έλληνας μπορεί να έχει μία αδρή εντύπωση των χρημάτων που ξοδεύονται στις ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες, την ώρα που η σύνταξή του και ο μισθός του κόβονται.
Την ερώτηση έκανε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Α’ Πειραιά Νίκος Κούζηλος και σας την παρουσιάζουμε:
ΘΕΜΑ: «Χρηματοδότηση ΜΚΟ για λαθρομετανάστες από το κράτος»..>>>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΤΑΝ ΕΔΩ!!


Το Ισλαμικό Χαλιφάτο διέταξε, οι προστατευόμενοι του Σύριζα εκτελούν: Συντονισμένο σχέδιο βεβήλωσης Εκκλησιών

Όπως φαίνεται, η επιδρομή στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ήταν μόνο η αρχή μιας ολομέτωπης επίθεσης της συγκυβέρνησης του άθεου Τσίπρα και του θεομπαίχτη Καμμένου, με αιχμή του δόρατος τα γνωστά-πασίγνωστα παρακρατικά τσογλάνια.
Έτσι, στόχος των παρακρατικών τσογλανιών της τσιπροκαμμεναρίας έγινε ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη, όταν τα παρακρατικά μαντρόσκυλα πέταξαν γκαζάκια στην πόρτα του Ιερού Ναού που βρίσκεται από την πλευρά των καταστημάτων. Ευτυχώς τα γκαζάκια δεν έσκασαν…
Επίσης, βεβήλωση με συνθήματα υπέρ του σατανά και των καταλήψεων έγραψαν στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας οι προστατευόμενοι του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου.
Και προφανώς έπεται συνέχεια…  ΠΗΓΗ


Π. Ηλιόπουλος: H Αριστερά και οι ιδεοληψίες του Σύριζα καταστρέφουν την Εθνική Παιδεία

O συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην συνεδρίαση της επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων σχετικά με τις ρυθμίσεις για την διαπολιτισμική εκπαίδευση είπε πως το οικονομικό κόστος που θα επιβαρυνθεί ο ελληνικός λαός για την διδασκαλία των παιδιών των λαθρομεταναστών είναι δυσβάστακτο.  ΠΗΓΗ

Λαθρομετανάστες στην Νέα Καβάλα Κιλκίς κατέλαβαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ! Απαιτήθηκε η συμβολή του Στρατού για να γλιτώσουν διασώστες και ασθενείς!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας στο Κιλκίς, μεταφέροντας άλλα περιστατικά. Για κακή τύχη των ασθενών και του πληρώματος του ασθενοφόρου, στο Hot Spot ζητούσαν ασθενοφόρο.
Οι συγγενείς του προς διακομιδή λαθρομετανάστη ζήτησαν να μεταφερθούν μαζί του με το ασθενοφόρο γεγονός που δεν μπορούσε να γίνει όπως τους εξήγησαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.
Η άρνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των λαθρομεταναστών που, σύμφωνα με την καταγγελία, πέταξαν έξω απο το όχημα τους διασώστες, στράβωσαν το κλειδί του οχήματος και προκάλεσαν ζημιά στο τιμόνι του προκαλώντας την ακινητοποίηση του ασθενοφόρου.
Κατά τις ίδιες καταγγελίες οι λαθρομετανάστες κάποια στιγμή άρχισαν να κουνούν το ασθενοφόρο ενώ μέσα βρίσκονταν οι άλλοι δύο ασθενείς. Τελικά χρειάστηκε η επέμβαση των στρατιωτικών που είναι υπεύθυνοι του χώρου προκειμένου να γλιτώσουν οι διασώστες αλλά και οι δύο ασθενείς που βρίσκονταν μέσα στο ασθενοφόρο.  ΠΗΓΗ


Κραυγή αγωνίας από την Κω: Μην αφήσετε την τουρκία να μας γεμίσει πάλι λαθρομετανάστες


Η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας απεδείχθη, όπως ορθότατα είχε προβλέψει η Χρυσή Αυγή, θνησιγενής και τώρα ετοιμάζονται οι νέες καραβιές των λαθρομεταναστών για να πνίξουν τα πάλι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Αυτά είναι σαφή στον κάθε νοήμονα άνθρωπο πλέον και έτσι οι κάτοικοι της νήσου Κω, δια του δημάρχου τους, εκφράζουν την αγωνία τους για το μέλλον προς την κεντρική εξουσία.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο Δήμαρχος της Κω στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, «θα ήταν καταστροφικό, σε αυτή τη φάση, που εμείς τουλάχιστον συνεχίζουμε την προσπάθεια για να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες, να αντιμετωπίσουμε ξανά ένα ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό ρεύμα».
Ενώ συνεχίζει, λέγοντας:
«Η Κως δεν αντέχει να ζήσει ξανά τις ίδιες εικόνες. Η ίδια η χώρα δεν αντέχει να διαχειριστεί νέες μεταναστευτικές ροές.
Τα νησιά μας, που είναι ο πλέον ευαίσθητος εθνικός χώρος, δεν μπορούν να μετατραπούν σε αποθήκες ψυχών, όπως θέλουν κάποιοι.»
Λογικά αυτά που λέει ο δήμαρχος της Κω και απολύτως δικαιολογημένα. Δεν είναι μόνο η κατακόρυφη πτώση του τουρισμού, αλλά και η ποιότητα της ζωής των κατοίκων των νησιών που έχει υποβαθμιστεί.
Όντως οι κάτοικοι των νησιών δεν αντέχουν άλλο και σίγουρα δεν θα αντέξουν μία επανάληψη των περσινών επεισοδίων. Όμως, επειδή οι κυβερνώντες είναι αμετανόητοι διεθνιστές και ανθέλληνες είναι βέβαιο ότι δεν θα εισακουστούν οι κραυγές του δημάρχου. Όσο βέβαιο είναι ότι συντόμως θα έχουμε τεράστιες ροές λαθρομεταναστών από την τουρκία. ΠΗΓΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κήρυξαν τον πόλεμο στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου! – «Σπάστε τον Σταυρό» το μήνυμα των τρελλών του Αλλάχ

Ειδικό αφιέρωμα στον Χριστιανισμό φιλοξενεί το περιοδικό των τζιχαντιστών, «Dabiq», στο τελευταίο του τεύχος. Το περιοδικό που απευθύνεται στους τζιχαντιστές που κρύβονται εντός των ευρωπαϊκών πόλεων καλεί τους «μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου» να «σπάσουν τον Σταυρό».

Φαίνεται πως η ηγεσία του Ισλαμικού Χαλιφάτου είτε διέταξε ως πρώτη την επίθεση με τον αποκεφαλισμό του ιερέα στη Γαλλία, είτε αντλεί έμπνευση από την αυτόνομη ενέργεια πιστών της οργανώσεως και έτσι καλεί σε νέες παρόμοιες επιθέσεις...>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΡΟΜΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΣΥΝΕΝΟΧΗ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Σε παράλληλο κόσμο ζουν οι συριζαίοι:«Οι πρόσφυγες θα σώσουν την Ευρώπη» γράφουν και ονειρεύονται

Μπορεί οι διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, παρέα με τους διαφόρους «χρήσιμους ηλίθιους» συνοδοιπόρους τους, να καταστρέφουν την Χώρα, να οδηγούν στην αποεθνικοποίησή της, την πολυπολιτισμικότητα, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας του Τόπου στους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά ταυτόχρονα έχουν κι άλλα «μεγαλεπήβολα» σχέδια για το μέλλον της Ελλάδας, τα οποία έχουν να κάνουν με την αντικατάσταση του ομοιογενούς Εθνικά Λαού της Χώρας από έναν ετερογενή πληθυσμό διαφόρων αλλοδαπών. >>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!
Ξεφτιλίστηκε ο βαρόνος της διαπλοκής Μπόμπολας - Έχασε τα λόγια του απέναντι στην Χρυσή Αυγή 

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο αρχιδιαπλεκόμενος, κομμουνιστής καναλάρχης Φώτης Μπόμπολας κατά την σημερινή εξέτασή του στη βουλή από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. ΠΗΓΗ


Ε. Καρακώστας: «Οι εργολάβοι και το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο κατακλέβουν τον Ελληνικό Λαό»! 


«Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ συνεχίζει την καταστροφική πολιτική των προκατόχων της, με γνώμονα όχι το εθνικό συμφέρον, αλλά εκείνο των δανειστών και των διεθνών τοκογλύφων», επισήμανε κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας.
Ο συναγωνιστής Καρακώστας τόνισε πως «η ατιμωρησία των εργολάβων που διασπάθισαν δημόσιο χρήμα παραμένει μια πραγματικότητα η οποία χαρακτηρίζει το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, είτε κυβερνά η αριστερά είτε η δεξιά» και γι' αυτό το λόγο η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.  ΠΗΓΗ
Το φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ δείχνει το μέγεθος της γελοιότητας της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ
Το μόνο το οποίο μπορεί να συναγωνιστεί την ανικανότητα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αναμφίβολα η γελοιότητα. Μια γελοιότητα, η οποία είναι παρούσα ακόμη και στις πιο δύσκολες για τον Λαό καταστάσεις και τις αποφάσεις που παίρνει η συγκυβέρνηση. Τα όσα συνέβησαν με τον ΕΝΦΙΑ, πριν από λίγες ημέρες, αποτελούν μια ακόμη τρανή απόδειξη αυτής ακριβώς της γελοιότητας.

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε με κάθε επισημότητα Δελτίο Τύπου, για να μας ενημερώσει ότι: «Ο φετινός ΕΝΦΙΑ θα εξοφληθεί σε 5 δόσεις και όχι σε 4, αρχής γενομένης από το τέλος Σεπτεμβρίου. Τα δημοσιεύματα που μιλούν για Αύγουστο δεν ισχύουν».

Και όμως, τα δημοσιεύματα, φυσικά, δεν έβγαλαν τίποτα από την φαντασία τους, αλλά αναπαρήγαγαν ακριβώς ό,τι είχε δηλώσει ο αναπληρωτής υπουργός Τρύφωνας Αλεξιάδης στο κανάλι της Βουλής την Παρασκευή, τρεις μόλις ημέρες από το Δελτίο Τύπου. Είχε πει τότε ο υπουργός: «Κατά 99,9% η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούλιο, άρα όπως προβλέπει ο νόμος έχουμε άνετα πέντε δόσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, με πρώτη δόση τον Αύγουστο».

Ποιον να πιστέψει ο Έλληνας φορολογούμενος; Τον Αλεξιάδη της Παρασκευής ή τον Αλεξιάδη της Δευτέρας; Και πώς θα γίνει επιτυχώς, δεδομένου ότι ο νόμος προβλέπει εξόφληση μέσα στο τρέχον έτος, να έχουμε πρώτη δόση τέλη Σεπτεμβρίου και πέντε δόσεις, δηλαδή τελευταία δόση του… χρόνου, τον Ιανουάριο του 2017; Είναι τόσο γελοίοι οι συριζοανελαίοι ώστε να τα κάνουν θάλασσα ακόμη και στους πιο απλούς υπολογισμούς, εμπαίζοντας τη νοημοσύνη μας.
Βεβαίως, από μια κυβέρνηση η οποία μέχρι και τον Ιανουάριο του 2015, όταν ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση, έλεγε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και μόλις ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας φρόντισε όχι μόνο να τον διατηρήσει αλλά και να τον ενισχύσει, δεν είναι αναμενόμενο τίποτα άλλο παρά συνεχείς αποκαλυπτικές αποδείξεις της πολιτικής αλητείας και ανηθικότητας που την διακατέχει.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ε. Καρακώστας: «Διαφάνεια στα δημόσια έργα μπορεί να επιβάλλει μόνο η Χρυσή Αυγή και τότε θα κρατάτε την ανάσα σας»

Επί της εναρμόνισης ευρωπαϊκών οδηγιών για τα δημόσια έργα και συμβάσεις, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας. ΠΗΓΗ

Η μνημονιακή πολιτική φέρνει τα λουκέτα και την ύφεση

Η μνημονιακή πολιτική φέρνει τα λουκέτα και την ύφεσηΑντί οι μνημονιακές κυβερνήσεις να δημιουργήσουν τις κατάλληλες για ανάπτυξη συνθήκες στην αγορά, έχουν συστήσει από περίπου το 2013 στο ΙΚΑ το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ)! ω Προφανώς οι δυσανάλογα μεγάλες ασφαλιστικές εισφορές που απαιτούνται από τα ταμεία έχουν δημιουργήσει μόνο χρέη. Έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου ή σε αυτή την περίπτωση έλλειψη χρημάτων στάση πληρωμών στα ασφαλιστικά ταμεία..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!Δουλικό των διεθνών τοκογλύφων η ΝΔ: Θα συνεχίσει την ίδια μνημονιακή πολιτική με τον Σύριζα

Μπορεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να έχει προκαλέσει την λαϊκή δυσφορία, αγανάκτηση και οργή με τις αποφάσεις της, αλλά η ΝΔ δείχνει παντελώς ανίκανη να εισπράξει πολιτικά αυτές τις αντιδράσεις. Μπορεί να προσπαθεί να ασκεί «κριτική» σε κάποιες πλευρές της κυβερνητικής πολιτικής, παρουσιάζοντας με το δικό της σκεπτικό τα λάθη της κυβέρνησης ή δίνοντας υποσχέσεις για το δικό της κυβερνητικό μέλλον, αλλά όλα αυτά γίνονται κάτω από ένα κλίμα σαφούς αδυναμίας εκ μέρους της.
Η ΝΔ αποσιωπά για ευνόητους λόγους τις δικές της τεράστιες ευθύνες για την μέχρι τώρα τραγική πορεία της Χώρας στην μνημονιακή περίοδο και προσπαθεί να παρουσιαστεί ως ο εγγυητής μιας ασφαλούς πορείας του Τόπου. Έτσι, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι μετά την μελλοντική εκλογική της νίκη θα συστήσει εξεταστική επιτροπή, αρνούμενη «να επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να επιβάλλει συλλογική αμνησία για το ζοφερό χθες και σήμερα, που έφερε η πολιτική του στη ζωή των Ελλήνων».
Ξεχνάει, όμως, να αναφέρει ότι τα όσα καταγγέλλει ισχύουν και για την κυβερνητική θητεία της ΝΔ, αλλά και για την υπερψήφιση του τρίτου Μνημονίου από μέρους της το περασμένο καλοκαίρι. Είναι και η ΝΔ ανάμεσα στις δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου» που ο Μοσκοβισί (μιλώντας στην Βουλή) κάλεσε να ψηφίσουν τις μεταρρυθμίσεις.
Έχει κανείς αμφιβολία ότι αν «στριμώξουν» κι άλλο τα πράγματα η ΝΔ θα δείξει δουλική διάθεση προς τους διεθνείς τοκογλύφους ανάλογη με την ίδια φανατική στάση που κράτησε πέρυσι το καλοκαίρι; Η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος δίνει ξεκάθαρη απάντηση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Όμηρος των παρακρατικών η Ελλάδα: Αθώοι οι αναρχικοί για την εισβολή στην Μητρόπολη, την διακοπή της Λειτουργίας και τους προπηλακισμούς

Όπως ήταν απολύτως φυσικό, μιας και ζούμε στο μεταπολιτευτικό ελλαδιστάν του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας, οι παρακρατικοί που εισέβαλλαν στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, κρίθηκαν αθώοι για άλλα τα αδικήματα που τους βάραιναν πέραν της απείθειας, που έγκειται στο ότι αρνήθηκαν την δακτυλοσκόπηση, που εκ του νόμου προβλέπεται.
Θυμίζουμε ότι η στρατιά 26 αναρχικών εισέβαλε στην Μητρόπολη, φωνάζοντας συνθήματα, πετώντας φειγ βολάν, προπηλακίζοντας τον ιερέα καθώς και πιστούς. Όλα αυτά δεν μέτρησαν για ένα κράτος που είναι όμηρος των παρακρατικών, αφού όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, αθωώθηκαν με το σκεπτικό ότι «η έφοδός τους στη Μητρόπολη κράτησε... λίγο και έτσι δεν διαταράχθηκε η θρησκευτική τελετή»!
Και φυσικά όλα αυτά δεν είναι πρωτόγνωρα, αφού πρώτη διδάξασα στην ασυλία των παρακρατικών είναι η Νέα Δημοκρατία που τους άφησε και κάψαν την Αθήνα το 2008 και επί σειρά δεκαετιών φρόντισε ώστε να υπάρχουν και λειτουργούν απρόσκοπτα οι εστίες των εγκληματιών στις καταλήψεις.
Και αν κρίθηκαν αθώοι για τον προπηλακισμό ενός ιερέα και την διακοπή της Θείας Λειτουργίας, τι θα πρέπει να γίνει για να καταδικαστούν; Να εισβάλλουν μαζί με «πρόσφυγες» στην Εκκλησία και μαζί με τα «Αλλάχ Ακμπάρ» να προβούν και σε κανέναν αποκεφαλισμό αλά... Γαλλία;
Σχόλιο Ethnikismos.net: «Παρέμβαση» ήταν για τους συριζαίους η εισβολή των τσογλανιών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
Αυτή τη φορά –και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- οι συριζομούρηδες δεν καταδίκασαν την επέμβαση των… ΜΑΤ, για να εκκενώσουν την μητρόπολη της Θεσσαλονίκης από την τσογλαναρία τους, ωστόσο εξέφρασαν με άλλον τρόπο την «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» στα παρακρατικά τσογλάνια τους – δίνοντας έτσι «σήμα» στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» να τα αντιμετωπίσει αναλόγως (να τα αφήσει ελεύθερα).
Προσέξτε πως παρουσιάζει την είδηση για την σύλληψη των τσογλανιών του ΣΥΡΙΖΑ η επίσημη βοθροσελίδα τους: «Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 26 προσαγωγές των μελών της ομάδας αντιεξουσιαστών που έκαναν σήμερα το πρωί άντρες των ΜΑΤ, ύστερα από την παρέμβασή τους  στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης». ΠΗΓΗ

Τι δεν καταλαβαίνετε;


ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ: Απόρρητο έγγραφο έφτασε στα χέρια των παρακρατικών και το έβγαλαν στο διαδίκτυο!

Γιατί οι της παρακρατικής αριστεράς μπορούν να εγκληματούν ασύστολα και πάντοτε είτε δεν συλλαμβάνονται, είτε αθωώνονται; Γιατί ενώ επιδεικνύουν όπλα σε πορείες στο κέντρο των Αθηνών, αυτά δεν βρίσκονται στην κατ’ οίκον έρευνα; Γιατί υπάρχουν και λειτουργούν καταλήψεις και άλλες παράνομες δομές – εστίες εγκληματικότητας εμπρός στα μάτια των αρχών;
Αυτά και ακόμα περισσότερα ερωτήματα ψάχνουν εδώ και πολύ καιρό. Η απάντηση δόθηκε σήμερα, μέσα από την παρακρατική συμμορία του «Ρουβίκωνα» και είναι η εξής: Έχουν δικούς τους ανθρώπους, κουκουλοφόρους με γραβάτες, μέσα στα υπουργεία, αν όχι στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως έδειξε η σύλληψη του υιού Σκουρλέτη για την επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής...>>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΔΩ!!!

Καμμένος σε πλήρη πανικό: Έχει διογκωθεί η Χρυσή Αυγή!

Καιρό έχει να φανεί δημοσκόπηση στον ορίζοντα των ΜΜΕ, αλλά κοινή πεποίθηση όλων είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Κι ενώ όλοι κρατάνε αυτή την άνοδο… μυστική, αποφεύγοντας επιμελώς την ακατάσχετη κινδυνολογία του 2012 – 2013, του υπουργοπάνου Καμμένου του… ξέφυγε και την ομολόγησε!
Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση σχετικά με την παρέμβαση Σόιμπλε για να μην επιβληθούν πρόστιμα στην ακόμα ακυβέρνητη Ισπανία και στην Πορτογαλία του Λαϊκού Μετώπου (με το σταλινικό Κ.Κ. να συμμετέχει στη συγκυβέρνηση της χώρας…), απήντησε ως εξής:  
«Ήταν δεδομένο ότι μέχρι πέρυσι τον Ιούλιο η στάση αρκετών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προεξάρχοντος του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, προς την κυβέρνηση που εξέλεξε ο ελληνικός λαός ήταν εχθρική και εκδικητική, Ευτυχώς, δεν επικράτησαν αυτές οι απόψεις και είδαμε ότι υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή ακόμα και στην ίδια τη Γερμανία και διαφοροποίηση της καγκελαρίου Μέρκελ από τον υπουργό Οικονομικών. Επικράτησαν οι απόψεις των πιο μετριοπαθών και εκείνων που δεν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την οικονομική πολιτική ως μοχλό για τις πολιτικές ισορροπίες στην Ευρώπη. Αυτή η πίεση που δέχθηκε η Ελλάδα είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδίωκαν. Αντί να απομονώσουν την Αριστερά αυτό που κατάφεραν ήταν να διογκώσουν την ακροδεξιά».
Μάλιστα! Είναι σαφές, ότι ο υπουργοπάνος δεν είναι δυνατόν να αναφέρεται στα ποσοστά που πήρε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 η Χρυσή Αυγή, καθότι δεν ήταν «διογκωμένα». Άρα, αναφέρεται στα σημερινά ποσοστά του Κινήματος, τα οποία προφανώς είναι «διογκωμένα»! Και που το ξέρει αυτό ο Καμμένος, αφού δεν έχουν δημοσιευθεί δημοσκοπήσεις που να το πιστοποιούν; Προφανώς από τις κρυφές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις!
(ΥΓ): Κι όταν μιλάει κάποιος για «διόγκωση» ποσοστών, δεν μπορεί να εννοεί βεβαίως ότι το 7% έχει γίνει 8%, αλλά πάνω από 10%!  ΠΗΓΗ
Τρικυμία εν κρανίω στη ΝΔ: Οι αυριανοί συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Τρικυμία εν κρανίω διατελούν στη ΝΔ, με τις άστοχες δηλώσεις των στελεχών της να διαδέχονται η μία την άλλη, αποδεικνύοντας ότι η αποτυχία είναι στο DNA αυτού του κόμματος.
Ένα από τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι και αυτό του ( ούτε καν  β’ διαλογής πλέον) βουλευτή Μάκη Βορίδη, ο οποίος ερχόμενος σε πλήρη σύγκρουση τόσο με την πραγματικότητα όσο και με την σοβαρότητα δήλωσε, αναφερόμενος στις κινήσεις της κυβέρνησης, ότι «Χρειάζονται τώρα, από αυτή τη σύνθεση, 180 βουλευτές. Με δεδομένο ότι έχει βάλει απέναντι όχι μόνον εμάς, αλλά και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, με ποιους θα επιδιώξει συναίνεση; Με την Ένωση Κεντρώων και τέλος; Διότι το ΚΚΕ έχει τις δικές του θέσεις και απομένει η Χρυσή Αυγή…»

Πραγματικά διαθέτει πολύ θράσος ο τριτοκλασσάτος βουλευτής της ΝΔ, θεωρώντας προφανώς ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους. Πέρα από το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  εξευτέλισε τη ΝΔ και τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια της, με την θέση της για τον εκλογικό νόμο της κυβέρνησης, ξεχνάει ότι εδώ και ένα χρόνο  η ΝΔ στηρίζει «δαγκωτό» τα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ψηφίζοντας και αυτή τα περασμένο καλοκαίρι δύο φορές ( 13 Ιουλίου και 14 Αυγούστου) το τρίτο Μνημόνιο.

Αλλά και μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 η ΝΔ στήριξε τη συγκυβέρνηση σε διάφορες αποφάσεις της. Να θυμίσουμε το νόμο για το τζαμί ή το σύμφωνο συμβίωσης; Πολύ περισσότερο δε, ας δούμε μια εικόνα από το ( όχι και τόσο μακρινό μέλλον ) , όταν τα κοινά αφεντικά του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του λοιπού «συνταγματικού τόξου» αποφασίσουν ότι ο περιβόητος μεγάλος συνασπισμός μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα αποτελεί μονόδρομο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων.

Τότε, με τον πλέον επίσημο τρόπο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτελεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία θα αντισταθεί σθεναρά στα σχέδια των ξένων και του εγχώριου υπηρετικού  πολιτικού προσωπικού τους για εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας και την «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5971033370405301415

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item